Omdat het lekker is?quote:
Dan haal je het bij de slager.quote:Op woensdag 29 december 2021 18:48 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
tartaar van de supermarkt en lekker in 1 zin?
Maat bij slager had ik laatst gehakt dat na 1 dag al grijsgrauw was.quote:Op woensdag 29 december 2021 18:46 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een pittige mening over mensen die hun brood en vlees in een supermarkt kopen.
Laatst een biefstuk excellent bij de Appie gehaald, dacht nou laten het toch nog eens een kans geven want excellent dat moet wel goed spul zijn toch. Nou mooi niet, heb hem uiteindelijk in de kliko moeten mikken.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:03 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Maat bij slager had ik laatst gehakt dat na 1 dag al grijsgrauw was.
Zegt niks.
Brood ben ik mee eens, supermarktbrood is echt zum kotsen.
Lidl heeft vaker echt goed vlees. Soms ook echt goor, maar qua supermarkten de beste imho.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:09 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Laatst een biefstuk excellent bij de Appie gehaald, dacht nou laten het toch nog eens een kans geven want excellent dat moet wel goed spul zijn toch. Nou mooi niet, heb hem uiteindelijk in de kliko moeten mikken.
Voor goed vlees moet je toch echt bij de slager zijn.
Lidlquote:Op woensdag 29 december 2021 19:16 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Lidl heeft vaker echt goed vlees. Soms ook echt goor, maar qua supermarkten de beste imho.
Slechte slagerij is erger dan een supermarkt. Dan haal ik het liever uit de kliko.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:03 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Maat bij slager had ik laatst gehakt dat na 1 dag al grijsgrauw was.
Zegt niks.
Brood ben ik mee eens, supermarktbrood is echt zum kotsen.
Ierse rund is wel goed. Grass fed rund kan je moeilijk krijgen maar Ierse is dus wel altijd grass fed. Dat heeft mijn slagerij niet. Die hufters halen hun biefstuk uit Duitsland.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:09 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Laatst een biefstuk excellent bij de Appie gehaald, dacht nou laten het toch nog eens een kans geven want excellent dat moet wel goed spul zijn toch. Nou mooi niet, heb hem uiteindelijk in de kliko moeten mikken.
Voor goed vlees moet je toch echt bij de slager zijn.
Daarom koop ik louter roggebrood van de AH.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:03 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Maat bij slager had ik laatst gehakt dat na 1 dag al grijsgrauw was.
Zegt niks.
Brood ben ik mee eens, supermarktbrood is echt zum kotsen.
AH biefstuk is het meest vieze.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:16 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Lidl heeft vaker echt goed vlees. Soms ook echt goor, maar qua supermarkten de beste imho.
Roggebrood bij de bakker is veel lekkerder, in die zilverfolie.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:23 schreef Atak het volgende:
[..]
Daarom koop ik louter roggebrood van de AH.
Enige bakker in de buurt is bakkerbartquote:Op woensdag 29 december 2021 19:32 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Roggebrood bij de bakker is veel lekkerder, in die zilverfolie.
Dan moet je naar die slager gaan en het melden.quote:Op woensdag 29 december 2021 19:03 schreef Sfancta het volgende:
[..]
Maat bij slager had ik laatst gehakt dat na 1 dag al grijsgrauw was.
Zegt niks.
Brood ben ik mee eens, supermarktbrood is echt zum kotsen.
Durf ik niet Josquote:Op woensdag 29 december 2021 19:38 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Dan moet je naar die slager gaan en het melden.
Je weet dat 9 van de 10 bakkers gewoon kant en klaar mixen hebben die de appie ook gewoon afbakt, alleen dan duurder.quote:Op woensdag 29 december 2021 18:46 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een pittige mening over mensen die hun brood en vlees in een supermarkt kopen.
Lol….. OK stadse jongen.quote:Op woensdag 29 december 2021 23:18 schreef 111210 het volgende:
[..]
Je weet dat 9 van de 10 bakkers gewoon kant en klaar mixen hebben die de appie ook gewoon afbakt, alleen dan duurder.
En 9 van de 10 slagers gewoon ook 1 ster vlees verkopen maar dan zonder plastic bakje er omheen en ook wederom duurder.
De echte bakkers die alles zelf maken en de echte slagers die precies weten van welke boerderij hun vlees komt zijn in heel nederland op 2 handen te tellen.
De vitrine van onze veel te dure dorpsslager ligt voor 80% vol met kant-en-klaar en gemarineerde dingen. Voor een ongebruikelijk stuk vlees hoef je daar ook niet naar binnen te lopen, daarvoor moet ik naar een goedkope slager in de stad.quote:Op woensdag 29 december 2021 23:18 schreef 111210 het volgende:
[..]
Je weet dat 9 van de 10 bakkers gewoon kant en klaar mixen hebben die de appie ook gewoon afbakt, alleen dan duurder.
En 9 van de 10 slagers gewoon ook 1 ster vlees verkopen maar dan zonder plastic bakje er omheen en ook wederom duurder.
De echte bakkers die alles zelf maken en de echte slagers die precies weten van welke boerderij hun vlees komt zijn in heel nederland op 2 handen te tellen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |