abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 25 december 2021 @ 22:28:56 #1
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202810110



quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beëindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  zaterdag 25 december 2021 @ 22:29:24 #2
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202810125
Het vorige bleek gesloten :D
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2021 @ 23:41:05 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_202811603
SEMTEX. _O_

Old soldiers never die.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO zaterdag 25 december 2021 @ 23:44:01 #4
22592 crew  Ole
pi_202811640
oh kom net thuis! Het is zo koud buiten! morgen heerlijk op de bank voor de buis met restjes van het overvloedige kerstdiner.

En nu weer on topic O-) ~:)
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2021 @ 23:45:08 #5
7889 tong80
Spleenheup
pi_202811661
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 23:44 schreef Ole het volgende:

En nu weer on topic O-) ~:)
Alweer ?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO zaterdag 25 december 2021 @ 23:55:40 #6
22592 crew  Ole
pi_202811888
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 23:45 schreef tong80 het volgende:

[..]
Alweer ?

:T
:6
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 zaterdag 25 december 2021 @ 23:57:50 #7
7889 tong80
Spleenheup
pi_202811933
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 23:55 schreef Ole het volgende:

[..]
:6
Trusten Ole.

En nu weer on topic.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 26 december 2021 @ 08:07:55 #8
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202814822
Nou ik heb zo'n donkerbruin voorgevoel dat het vandaag wel eens vuurwerk kan gaan worden.
pi_202815130
https://www.telegraaf.nl/(...)-is-hypocriete-onzin

Tijdens #MeToo werd de ene na de andere persoon aan de schandpaal genageld door de meest toonaangevende media. Nu er een aangifte ligt tegen Marco Borsato is er opeens sprake van ‘trial by media’. Misdaadverslaggever Mick van Wely wordt er moe van. In de podcast ‘Ongefilterd met Kitty en Elif’ vertelt de Telegraafjournalist hoe hij in de zaak-Borsato te werk is gegaan en welke onwaarheden er rondzingen in de media. Is onze kijk op seksueel overschrijdend gedrag ruim vier jaar na #MeToo veranderd? Daarover gaan mediaverslaggever Kitty Herweijer en parlementair journalist Elif Isitman in gesprek.
pi_202815995
quote:
Marco Borsato’s bittere kerst: oud-medewerker wil tegen hem getuigen
Marco Borsato beleeft een bittere kerst. De 22-jarige vrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan van jarenlang seksueel misbruik, kan in elk geval al op één getuige rekenen. “Ik wil onder ede verklaren.”

De Story, dat op 1 december het eerste traditionele medium was dat berichtte over de geruchten rondom Marco Borsato, pakt deze week uit met een nieuwe spraakmakende coverstory over de zanger: ‘Ook oud-crewlid beschuldigt hem’, is op de voorpagina te lezen. Deze dame in kwestie, een filmmaakster, is bereid om tegen Marco te getuigen.

Nare ervaring
Volgens de filmmaakster, waarvan de identiteit bekend is bij Story, heeft Marco zich achttien jaar geleden al schuldig gemaakt aan ongewenste intimiteiten. “Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt. Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad.”

Het was voor haar ‘geen groot trauma’. “Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt. Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato.”

Hand op bil
Wat is er precies gebeurd? “Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij. Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt. Zoiets doe niet.”

Marco gebruikt zijn charmes, meent de filmmaakster. “Hij laat het overkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Terwijl je weet: dit is raar. Dit is Marco Borsato en dit klopt voor geen meter.”

Onder ede
De filmmaakster heeft in de #MeToo-periode aan dit incident teruggedacht en het toen met mensen in haar omgeving besproken. “Nu er slachtoffers van ernstiger zaken bekend zijn, en mijn verhaal aan hun geloofwaardigheid kan bijdragen, ben ik bereid daarover te verklaren en kunnen ze me als getuige oproepen.”

Er is geen sprake van rancune, benadrukt ze. “Ik heb zelf geen baat bij dit verhaal. Ik vertel dit om eventuele slachtoffers en het 22-jarige meisje te ondersteunen. (…) Ik ben bereid dit onder ede te verklaren en als getuige in de rechtszaak te treden. Ik hoop dat ik mensen door mijn verhaal over de streep kan trekken ook hun verhaal te doen.”

Story
De Story wijdt in het kerstnummer maar liefst vijf pagina’s aan het dossier-Borsato. In een uitgebreid artikel van sterjournalist Nick Dijkman komt ook Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, aan het woord.

Het artikel over Marco Borsato kunt u lezen in de nieuwste Story.
https://www.mediacourant.(...)-tegen-hem-getuigen/
pi_202816013
quote:
4s.gif Op zondag 26 december 2021 08:07 schreef Draak31 het volgende:
Nou ik heb zo'n donkerbruin voorgevoel dat het vandaag wel eens vuurwerk kan gaan worden.
Knallend het nieuwe jaar in?
  zondag 26 december 2021 @ 10:38:51 #12
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202816219
quote:
Nou daar gaat hij. Wat een smerige schijnheilige klote viespeuk is het. :r
pi_202816374
Marco :r
pi_202817131

Getrouwde Marco zat graag aan jonge vrouwen en eventueel meisjes ;(
SOONY
pi_202817140
quote:
4s.gif Op zondag 26 december 2021 10:38 schreef Draak31 het volgende:

[..]
Nou daar gaat hij. Wat een smerige schijnheilige klote viespeuk is het. :r
Dat Borsato graag aan vrouwen zit, is geen geheim. Er is een vrouw die verklaart dat hij in 2003 ongevraagd een hand op haar bil heeft gelegd. Zij was op dat moment volwassen.

De aangifte gaat echter over de periode 2015 - 2019. Hoe zal een rechter de getuigenverklaring van de hand-op-bil meewegen?
  zondag 26 december 2021 @ 11:47:10 #16
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202817240
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 11:40 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Dat Borsato graag aan vrouwen zit, is geen geheim. Er is een vrouw die verklaart dat hij in 2003 ongevraagd een hand op haar bil heeft gelegd. Zij was op dat moment volwassen.

De aangifte gaat echter over de periode 2015 - 2019. Hoe zal een rechter de getuigenverklaring van de hand-op-bil meewegen?
Wat boeit mij het wat een rechter denkt. :') Alleen mijn eigen oordeel is belangrijk voor mij.
  zondag 26 december 2021 @ 13:49:14 #17
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202819518


wie koopt hem ff en heeft een scanner O-)
  Moderator / Miss SHO zondag 26 december 2021 @ 13:52:10 #18
22592 crew  Ole
pi_202819563
Ik zou hem bijna kopen!! Maar de tijdschriftenwinkel is dicht en mijn kleine AH verkoopt geen tijdschriften
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 26 december 2021 @ 14:06:03 #19
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202819789
De woorden van het meisje gingen net als bij veel andere mensen ook bij Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans, door merg en been.

‘Ik ben zelf ook slachtoffer geweest,’ vertelt ze openhartig aan Story. ‘En ik was óók een meisje dat in haar dagboekje schreef. En ik kan je vertellen dat ik daar niet alles opschreef. Daar stonden niet alle details in. Dat dagboekje is toen eveneens door mijn moeder gelezen, waarna er een hoop duidelijk werd. Het gaat nu niet om mij, dus ik wil niet inhoudelijk ingaan op hetgeen mij vroeger is overkomen. Maar het raakt me om die reden ook persoonlijk.

Ik weet wat die meisjes doormaken. Als je kind bent, schrijf je zoiets in je dagboek op, omdat je je geen raad weet. Je weet niet waar je met je verhaal naartoe kunt. Als je slachtoffer bent, wil je geen geld. Je bent beschadigd. Dat litteken gaat nooit meer weg.’ Ondanks de aangifte van het meisje, is het nog niet officieel bewezen dat Marco zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik. ‘Je merkt dan toch dat mensen zeggen: Is er sluitend bewijs? Maar wat willen mensen dan? Het kwakje van Marco?’

Volgens Daniëlle zijn ook Marco’s kinderen slachtoffer. ‘Het zal je vader maar zijn...’ Het is niet voor het eerst dat er wilde geruchten over Marco Borsato rondzingen. In het verleden werd gesuggereerd dat Marco het bed zou hebben gedeeld met The Voice of Holland-winnares Maan. Daniëlle vertelt Story: ‘De laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes.

quote:
Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op de knieën. Ik ging er altijd vanuit dat dat met iemand van de productie was. Tot ik het afgelopen jaar andere verhalen hoorde...’
:o :o

Vanwege alle ontwikkelingen wil Daniëlle de single die Lange Frans en hun zoon Willem met Marco en zijn dochter Jada en John Ewbank en zijn dochter Day opnamen, Samen voor altijd, zo snel mogelijk van het internet laten verdwijnen. ‘Ik wil níét meer met Marco geassocieerd worden.’ Wel is Daniëlle benieuwd naar de lezing van Leontine. ‘Ik zou wel willen weten wat Leontine hiervan vindt. Dit moet je als moeder intens raken.’

https://www.tijdschrift.n(...)k-pos1&utm_source=ad

En weer een getuige *O* *O*
pi_202819839
Al besproken.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 26 december 2021 @ 14:10:56 #21
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202819885
Emile Ratelband wil niet dat Marco Borsato van brug afspringt

Marco Borsato zal 2021 nooit meer vergeten. Het was het jaar waarin hij onherstelbaar van zijn voetstuk is gevallen: de aangifte van seksueel misbruik zal hem voor de rest van zijn carrière blijven achtervolgen. Juist daarom moeten we deze kerst even extra aan de zanger denken, vindt Emile Ratelband.

‘Regelrechte schande!’
Emile denkt dat Marco het helemaal niet gedaan heeft, zegt hij in de Story. “Wat er nu met Marco Borsato gebeurt, is een regelrechte schande!”, laat hij weten. “De moeder van de vrouw die aangifte heft gedaan, is ontslagen door Borsato, weet ik. Zij zegt dat ze ontslag heeft genomen, dus daar begint het al.”

Misschien heeft het vermeende slachtoffer (22) van Marco alles wel verzonnen, aldus Emile. “In Nederland lopen er bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten. Wie zegt mij dat de jonge vrouw die aangifte deed in haar puberjaren niet over Marco heft gefantaseerd? Hij was misschien wel haar idool.”

Gekkenhuis
Het zou volgens Emile best kunnen dat de 22-jarige dame in kwestie niet helemaal lekker is. “Laten ze eerst eens onderzoeken hoe de geestelijke gesteldheid van de aangeefster is, voordat Borsato aan de hoogste boom wordt opgeknoopt.”

We moeten echt een beetje voor Marco zorgen, denkt hij.

quote:
“Hij heeft het niet gedaan. Het past niet bij zijn karakter. Het is een lieve gozer. Hij schurkt tegen het vrouw-zijn aan.”
Van brug af
Als het aan Emile ligt moet de publieke opinie over Marco 180 graden draaien. “Marco is een heel zachte jongen, geen straatvechter zoals je in dit soort situaties moet zijn.”

quote:
“We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!”
https://www.mediacourant.(...)-van-brug-afspringt/

Vrouwenmepper Emile neemt het voor je op :') _O- _O-
Dan heb je geen vijanden meer nodig met zulke vrienden _O- _O- _O-
pi_202819954
quote:
6s.gif Op zondag 26 december 2021 14:10 schreef ikweethetookniet het volgende:
In Nederland lopen er bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten.
Aldus een van de grootste dorpsgekken van Nederland...
pi_202820162
quote:
6s.gif Op zondag 26 december 2021 14:10 schreef ikweethetookniet het volgende:
Emile Ratelband wil niet dat Marco Borsato van brug afspringt

Marco Borsato zal 2021 nooit meer vergeten. Het was het jaar waarin hij onherstelbaar van zijn voetstuk is gevallen: de aangifte van seksueel misbruik zal hem voor de rest van zijn carrière blijven achtervolgen. Juist daarom moeten we deze kerst even extra aan de zanger denken, vindt Emile Ratelband.

‘Regelrechte schande!’
Emile denkt dat Marco het helemaal niet gedaan heeft, zegt hij in de Story. “Wat er nu met Marco Borsato gebeurt, is een regelrechte schande!”, laat hij weten. “De moeder van de vrouw die aangifte heft gedaan, is ontslagen door Borsato, weet ik. Zij zegt dat ze ontslag heeft genomen, dus daar begint het al.”

Misschien heeft het vermeende slachtoffer (22) van Marco alles wel verzonnen, aldus Emile. “In Nederland lopen er bijna meer gekken op straat dan in inrichtingen zitten. Wie zegt mij dat de jonge vrouw die aangifte deed in haar puberjaren niet over Marco heft gefantaseerd? Hij was misschien wel haar idool.”

Gekkenhuis
Het zou volgens Emile best kunnen dat de 22-jarige dame in kwestie niet helemaal lekker is. “Laten ze eerst eens onderzoeken hoe de geestelijke gesteldheid van de aangeefster is, voordat Borsato aan de hoogste boom wordt opgeknoopt.”

We moeten echt een beetje voor Marco zorgen, denkt hij.
[..]
Van brug af
Als het aan Emile ligt moet de publieke opinie over Marco 180 graden draaien. “Marco is een heel zachte jongen, geen straatvechter zoals je in dit soort situaties moet zijn.”
[..]
https://www.mediacourant.(...)-van-brug-afspringt/

Vrouwenmepper Emile neemt het voor je op :') _O- _O-
Dan heb je geen vijanden meer nodig met zulke vrienden _O- _O- _O-
Nou als die gek achter je staat, is het allemaal verzonnen..... Pfffff die vent spoort echt niet!
  zondag 26 december 2021 @ 15:03:24 #24
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_202820798
Lekker dat Story vrouwenhater Emile Ratelband een platform geeft om het slachtoffer nog even af te fakkelen, de tering zeg.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Miss SHO zondag 26 december 2021 @ 15:08:38 #25
22592 crew  Ole
pi_202820855
Alle gates in één editie van Story. Demn
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')