Laat maar weten of ze een beetje lukken. Wij hebben ze er denk ik een uur of 6 in laten zitten. Langer zou dus al kunnen helpen. Thnx.quote:Op donderdag 23 januari 2025 15:41 schreef __Fokker__ het volgende:
[..]
Peper, zout, aanbakken. Dit is voor de eerste keer met sukadelappen(normaal riplappen) dus ik moet nog kijken of hij echt mals is. Wel superlang laten stoven (12u) want ik had begrepen dat bij sukadelappen hoe langer hoe zachter geld, we gaan het zien
6 uur is inderdaad niet lang genoeg tenzij het hele dunne lapjes zijn. Ik begin bij ca 8 uurquote:Op donderdag 23 januari 2025 16:20 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Laat maar weten of ze een beetje lukken. Wij hebben ze er denk ik een uur of 6 in laten zitten. Langer zou dus al kunnen helpen. Thnx.
Is helemaal goed gelukt. Het heeft alleen wel een hele andere struktuur als riblappen, je krijgt het welbekende draadjesvlees. Het aangepaste recept is erg lekker en ook voldoende voor 2-3 dagen etenquote:Op donderdag 23 januari 2025 16:20 schreef Notorious_Roy het volgende:
[..]
Laat maar weten of ze een beetje lukken. Wij hebben ze er denk ik een uur of 6 in laten zitten. Langer zou dus al kunnen helpen. Thnx.
Had het 6uur op LOW gedaan, kip was prima mals, maar de smaak overall, mwah, ik denk niet dat ik het nog een keer ga maken, volgende keer gewoon weer runderstoof maken, 100x lekkerder.quote:Op donderdag 23 januari 2025 14:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Geen soulfood zonder suiker, dat hoort er zeker in. Dit lijkt me wel een op Amerikaanse kippen gebaseerd recept. Als je Nederlandse kip 7 uur in de slowcooker doet, wordt het gortdroog.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |