abonnement Unibet Coolblue
  FOK!fotograaf zaterdag 11 december 2021 @ 17:30:30 #1
842 Zorro
Z
pi_202569680


Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_202569859
Loool.
pi_202569864
Alisson heeft weer eens een offday, jezus christus.
pi_202569878
Blijft toch een onvoorspelbare keeper.
pi_202569940
Chelsea ontsnapt.
pi_202570006
De top 3 wint dus door een penalty.
pi_202570590
Die Norwich fans hebben echt een hekel aan alles in 't rood :D
pi_202571169
De Gea houdt United weer op de been.
  zaterdag 11 december 2021 @ 19:48:56 #9
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202571212
Lekkere potjes wel weer vandaag.
pi_202571220
Wat een overschatte speler die Rashford :')
pi_202571377
Een penalty voor United mocht na de vele strafschoppen eerder vandaag natuurlijk niet ontbreken.
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:00:24 #12
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202571379
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 17:56 schreef Bolasie het volgende:
De top 3 wint dus door een penalty.
United krijgt ook een pingel. (lol)
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:01:09 #13
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202571390
pingelgenot
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:01:19 #14
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202571391
Dat uitfluiten helpt niet zo bij Ronaldo.
pi_202571394
Jammer
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:02:05 #16
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202571403
Wel een 100% penalty wat mij betreft trouwens.
pi_202571410
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 20:01 schreef maxi-mus het volgende:
Dat uitfluiten helpt niet zo bij Ronaldo.
Hehe. Lekker voor ze.
pi_202571411
Schiet 'm wel kiezelhard en zuiver binnen. _O_
Het is koud, het is guur....
pi_202571412
Kut club
pi_202571414
Lindelof overigens gewisseld nadat hij naar z'n borst greep :{
pi_202571418
De Gea > oblak
pi_202571454
Hoe De Gea dit seizoen keept is ongekend terwijl hij nog niet zo lang geleden werd afgeschreven. Op Atalanta na weer ouderwets top in zo'n beetje elke wedstrijd.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 11-12-2021 20:07:49 ]
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:09:43 #23
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202571481
Die kon er in
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:18:07 #24
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202571592
De Gea is echt geweldig elke keer als ik United kijk.
  zaterdag 11 december 2021 @ 20:19:16 #25
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202571600
Manmanman
pi_202571644
Rangnicked
pi_202571767
Medelijden met de voorste vier bij United. Hoe word je opgescheept met zulke non-voetballers achterin en op het middenveld.

En lullig voor Norwich. Hadden gewoon een punt verdiendtdt.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_202571974
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 20:32 schreef El-Stinho het volgende:
Medelijden met de voorste vier bij United. Hoe word je opgescheept met zulke non-voetballers achterin en op het middenveld.

En lullig voor Norwich. Hadden gewoon een punt verdiendtdt.
Ik vind Fred de afgelopen tijd wel een stuk beter spelen eigenlijk.
McTominay... tja
pi_202573049
https://www.vi.nl/nieuws/(...)e-man-united-penalty
\
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 11 december 2021 @ 22:18:11 #30
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202573723
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 20:03 schreef Oriente het volgende:
Lindelof overigens gewisseld nadat hij naar z'n borst greep :{
twitter
pi_202574878
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 december 2021 22:18 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
[ twitter ]
Gelukkig
pi_202576460
Wel een genot competitie dit jaar. Enige top competitie met een spannende titelstrijd en elke wedstrijd kan lastig zijn voor de topclubs.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202576522
quote:
0s.gif Op zondag 12 december 2021 02:26 schreef LordVoldermort het volgende:
Wel een genot competitie dit jaar. Enige top competitie met een spannende titelstrijd en elke wedstrijd kan lastig zijn voor de topclubs.
De premier league was al jarenlang de beste competitie van de wereld, dus ook dit jaar een genot om naar te kijken.
pi_202587367
twitter


twitter

Oei, oei, oei. De PL wordt verstoord.

[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 12-12-2021 17:51:07 ]
pi_202613275
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 december 2021 15:28 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]We zijn niet verbaasd.
Inmiddels zijn aanvoerdersband kwijt en ook afwezig tegen West Ham. Het gezeik sinds zijn contractverlenging neemt alleen maar toe. Lekker makkelijk geld verdienen (lees: zo'n 4 ton euro per week) op die manier. Beetje à la Özil destijds.
  dinsdag 14 december 2021 @ 13:31:35 #36
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_202613390
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:24 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Inmiddels zijn aanvoerdersband kwijt en ook afwezig tegen West Ham. Het gezeik sinds zijn contractverlenging neemt alleen maar toe. Lekker makkelijk geld verdienen (lees: zo'n 4 ton euro per week) op die manier. Beetje à la Özil destijds.
twitter


:D
  dinsdag 14 december 2021 @ 21:09:19 #37
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202621975
fodengenot
  dinsdag 14 december 2021 @ 21:09:21 #38
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202621978
lol
  dinsdag 14 december 2021 @ 21:13:47 #39
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202622060
dit is klaar
pi_202622068
Sjekgod.
  dinsdag 14 december 2021 @ 21:32:49 #41
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202622366
kdbgenot
  dinsdag 14 december 2021 @ 22:09:01 #42
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202622955
lekker mahrez
  dinsdag 14 december 2021 @ 22:24:36 #43
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202623212
Aardige voorstelling van City vanavond.
pi_202623410
Schiettent
pi_202623427
10 10 10.
Het is koud, het is guur....
  woensdag 15 december 2021 @ 21:41:59 #46
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202639080
die kon er in
  woensdag 15 december 2021 @ 21:46:27 #47
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202639160
en die mocht er ook wel in
  woensdag 15 december 2021 @ 22:06:37 #48
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202639519
lekker martinelli
pi_202639743
Strijd om de nummer 4 positie wordt nog leuk.
  woensdag 15 december 2021 @ 22:26:37 #50
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202639984
lacazette mist
pi_202646729
twitter
Het is een zooitje in de beste competitie ter wereld. United v Brighton is ook kapot.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2021 15:44:33 ]
  donderdag 16 december 2021 @ 19:53:19 #52
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202652745
twitter

ONZE Virgil hep kerona.
  donderdag 16 december 2021 @ 20:19:30 #53
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202653442
quote:
1s.gif Op donderdag 16 december 2021 13:41 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Het is een zooitje in de beste competitie ter wereld. United v Brighton is ook kapot.
twitter
  donderdag 16 december 2021 @ 20:34:59 #54
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_202653785
Ach nee, een groot probleem vlak voor Boxing Day
  donderdag 16 december 2021 @ 20:45:16 #55
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202654051
Gaat lekker daar in het VK
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202654105
Is er überhaupt wel ruimte op de Engelse kalender op dit in te halen?
pi_202654680
Alisson :')
pi_202654702
Newcastlegoden
  donderdag 16 december 2021 @ 21:08:48 #59
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202654709
Sjonsjo Sjelvygod.
  donderdag 16 december 2021 @ 21:13:18 #60
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202654847
lekker newcastle
pi_202654891
Salah is soms zo braindead :')
  donderdag 16 december 2021 @ 21:20:59 #62
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202655017
koekoek hier kan je voor fluiten
  donderdag 16 december 2021 @ 21:21:46 #63
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202655049
Hmmm
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202655081
Was niks aan de hand joh.
pi_202655139
Lekker hoor
  donderdag 16 december 2021 @ 21:25:48 #66
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202655159
salahgenot
pi_202657039
Chelsea met een xG van 3.50, lol.
pi_202682065
twitter
Voorlopig lijkt het erop dat alleen Leeds v Arsenal doorgang kent vandaag. Het is meer dan tijd voor een stop. Leeds heeft tegelijkertijd een groot blessureprobleem.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-12-2021 14:07:43 ]
pi_202682739
In de burelen van de Premier League staat Queen steeds wanhopiger op repeat

"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zaterdag 18 december 2021 @ 15:18:15 #70
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202683270
Vooralsnog gaat alleen Leeds - Arsenal door..
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202689391
Wel frappant dat complete squads besmet zijn.
pi_202690175
Emile Smith Rowe is een fijne voetballer.
pi_202702045
Dele mag straks weer eens in de basis beginnen door alle problemen bij de Spurs. Ooit een geweldig talent, nu heeft ie te horen gekregen dat hij in januari definitief mag oprotten. Hij was laatst al dichtbij een overgang naar PSG.

twitter
Tuchel wilde liever niet spelen, maar zijn verzoek is afgewezen. Een uitgedund Chelsea, dus. Al is er nog altijd meer dan voldoende kwaliteit in huis.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 14:57:14 ]
pi_202702249
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 14:52 schreef Bolasie het volgende:
Dele mag straks weer eens in de basis beginnen door alle problemen bij de Spurs. Ooit een geweldig talent, nu heeft ie te horen gekregen dat hij in januari definitief mag oprotten. Hij was laatst al dichtbij een overgang naar PSG.

[ twitter ] Tuchel wilde liever niet spelen, maar zijn verzoek is afgewezen. Een uitgedund Chelsea, dus. Al is er nog altijd meer dan voldoende kwaliteit in huis.
Dele is een simpel racistje waarbij het naar zijn hoofd is gestegen.
  zondag 19 december 2021 @ 15:10:11 #75
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202702281
Dit is klaar
pi_202702385
De vlag redt Chelsea hier even.
pi_202702698
Cancelo _O_ Wat een speler is dat zeg.
pi_202703420
Tuchel laat Saúl invallen; dan weet je hoe weinig keuzes er zijn.
  zondag 19 december 2021 @ 16:50:03 #79
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202704522
Nu al zin in Tott'nham - Liverpool om de klassiekeraids mee weg te spoelen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202704634
twitter
Het nieuwe Atlético. Voorlopig wel op een keurige achtste plek.
pi_202704681
Wtf dat middenveld van Liverpool. Waar is Henderson?
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202704730
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 16:59 schreef LordVoldermort het volgende:
Wtf dat middenveld van Liverpool. Waar is Henderson?
Allemaal ziek, zwak en misselijk. Henderson testte nog wel negatief, maar is ziek. Thiago testte vandaag nog positief.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 17:01:56 ]
pi_202705092
Sander doet erg dom in de studio.
pi_202705653
Kane is back.
  zondag 19 december 2021 @ 17:44:00 #85
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202705658
kanegenot
  zondag 19 december 2021 @ 17:44:56 #86
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202705672
Goede kool van de goede 'arry
We have always been at war with Eastasia.
  FOK!fotograaf zondag 19 december 2021 @ 17:50:07 #87
842 Zorro
Z
pi_202705761
Dit is toch rood
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_202705766
Kane ontsnapt hier behoorlijk.
  zondag 19 december 2021 @ 17:59:41 #89
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202705951
Wat een misser
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202705963
Wow. :D
  zondag 19 december 2021 @ 18:01:14 #91
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202705980
Alli :')
We have always been at war with Eastasia.
pi_202705995
Tjah met dit middenveld verlies je nog van PSV
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202706012
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 17:01 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Allemaal ziek, zwak en misselijk. Henderson testte nog wel negatief, maar is ziek. Thiago testte vandaag nog positief.
Wat een kneuzen bank hebben ze dan eigenlijk
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202706050
Jotaa on fire
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 18:05:11 #95
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706052
Jotaaaaaaa
pi_202706057
Zevenhonderd keer leuker dan De Klassieker.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 18:05:27 ]
  zondag 19 december 2021 @ 18:05:31 #97
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202706063
jotagenot
  zondag 19 december 2021 @ 18:06:35 #98
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706097
Desalniettemin Bobby > Jota
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 december 2021 @ 18:06:59 #99
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706105
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:06 schreef -XOR- het volgende:
Desalniettemin Bobby > Jota
Hm, niet meer denk ik. Al is Bobby wel beter aan de bal.
pi_202706125
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:06 schreef -XOR- het volgende:
Desalniettemin Bobby > Jota
Haha, juist Jota is de man die hem laat banken.
  zondag 19 december 2021 @ 18:07:42 #101
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706129
Wat is Alisson toch weer aan het doen :')
pi_202706144
Zo'n topwedstrijd en dan het debiele, dode commentaar van Sjon.
  zondag 19 december 2021 @ 18:08:28 #103
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706155
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:07 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Haha, juist Jota is de man die hem laat banken.
Firmino is ook wel geblesseerd geweest natuurlijk. Zou graag eens Jota - Firmino - Salah willen zien. Ben beetje Mané moe.
  zondag 19 december 2021 @ 18:08:47 #104
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706164
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:07 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Haha, juist Jota is de man die hem laat banken.
Ja, dat snap ik. Ik ben een Bobby-adept.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202706180
Ook dit is een penalty net als dat Newcastle een penalty moest krijgen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-12-2021 18:09:47 ]
  zondag 19 december 2021 @ 18:09:33 #106
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706184
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:08 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Firmino is ook wel geblesseerd geweest natuurlijk. Zou graag eens Jota - Firmino - Salah willen zien. Ben beetje Mané moe.
Bij Mane is de echte scherpte er wel blijvend af. Hij maakt alleen gigantisch veel meters.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 december 2021 @ 18:09:42 #107
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202706187
Laat Tottenham heel Liverpool maar kapot trappen , gewoon om Klopp te zieken.
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 19 december 2021 @ 18:10:14 #108
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706213
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:09 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Bij Mane is de echte scherpte er wel blijvend af. Hij maakt alleen gigantisch veel meters.
Jep, lekker rennen en vliegen. Maar aan de bal vind ik het vaak toch bijzonder kut.
  zondag 19 december 2021 @ 18:10:18 #109
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706214
Kaarten voor schreeuwende Duitsers zijn altijd terecht.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202706227
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:08 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Firmino is ook wel geblesseerd geweest natuurlijk.
Klopt. Neemt niet weg dat Jota beter is en heel vaak Liverpool in zijn eentje heeft gered.
  zondag 19 december 2021 @ 18:11:40 #111
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706249
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Klopt. Neemt niet weg dat Jota beter is en heel vaak Liverpool in zijn eentje heeft gered.
Oh, zeker. Jota is met Salah gewoon zeker van de basis.
  zondag 19 december 2021 @ 18:12:24 #112
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706267
Wat is Konate overigens toch ook een heerlijk beest.
pi_202706279
quote:
7s.gif Op zondag 19 december 2021 18:11 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Oh, zeker. Jota is met Salah gewoon zeker van de basis.
Jota is ook nog eens een waanzinnige kopper voor zo'n relatief klein mannetje.
  zondag 19 december 2021 @ 18:13:46 #114
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706299
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:12 schreef Wicky15 het volgende:
Wat is Konate overigens toch ook een heerlijk beest.
Konate - Upamecano

:{

Dat worden nog wel wat Franse titels de komende jaren.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202706362
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:13 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Konate - Upamecano

:{

Dat worden nog wel wat Franse titels de komende jaren.
Wesley Fofana. Zwaar geblesseerd, dat dan weer wel, helaas, maar ook een topper.
pi_202706446
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:13 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Konate - Upamecano

:{

Dat worden nog wel wat Franse titels de komende jaren.
Upamecano is overschat.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202706462
Waanzinnige eerste helft.
pi_202706470
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:05 schreef Bolasie het volgende:
Zevenhonderd keer leuker dan De Klassieker.
Dat was een gemiddelde 3e klasser wedstrijd nog
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 18:20:36 #119
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706480
Brugge - Anderlecht was al 100 keer leuker dan de klassieker.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 19 december 2021 @ 18:44:23 #120
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202706936
manmanman
pi_202706939
Het geluk van Liverpool is weer eens bizar
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 18:44:34 #122
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202706940
:')

Alli en 'arry
We have always been at war with Eastasia.
pi_202706943
Dele laat zien waarom hij deze winter mag oprotten.
pi_202706961
Alweer een kans. _O-
  zondag 19 december 2021 @ 18:48:41 #125
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202706994
Aanvallende wissel van Klopp. Op naar een 4-2-3-1
  Trouwste user 2022 zondag 19 december 2021 @ 18:49:04 #126
7889 tong80
Spleenheup
pi_202706997
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Klopt. Neemt niet weg dat Jota beter is en heel vaak Liverpool in zijn eentje heeft gered.
Leuke woordspeling qua Klop.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 19 december 2021 @ 18:58:14 #127
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707128
Looooooooool wtf
  zondag 19 december 2021 @ 18:58:41 #128
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202707136
koekoek
pi_202707146
Wat een geluk. Dit kan toch niet :D
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202707149
Hands, die telt niet
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 18:59:33 #131
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707150
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 18:59 schreef LordVoldermort het volgende:
Wat een geluk. Dit kan toch niet :D
Achja Liverpool had in de eerste helft een penalty moeten hebben :)
  zondag 19 december 2021 @ 18:59:36 #132
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202707151
Oververdiend.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202707164
Topshow.
  zondag 19 december 2021 @ 19:00:58 #134
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707175
Nu even over de streep trekken bitte.
pi_202707183
is dat volgens de regels?
  zondag 19 december 2021 @ 19:01:52 #136
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707191
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 19:01 schreef aTypisch het volgende:
is dat volgens de regels?
Hands of wat bedoel je?
pi_202707197
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 19:01 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Hands of wat bedoel je?
Ja, blijkbaar mag Salah hem daar gewoon tegen zijn eigen hand aan koppen?
  zondag 19 december 2021 @ 19:02:41 #138
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707208
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 19:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]
Ja, blijkbaar mag Salah hem daar gewoon tegen zijn eigen hand aan koppen?
Ik heb oprecht geen idee meer hoe het zit volgens de regels :D
pi_202707217
quote:
14s.gif Op zondag 19 december 2021 19:02 schreef aTypisch het volgende:

[..]
Ja, blijkbaar mag Salah hem daar gewoon tegen zijn eigen hand aan koppen?
Die regel snapt niemand meer volgens mij
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202707220
JAAAAAAAAAA
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202707222
Ach, Alisson.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 19 december 2021 @ 19:03:17 #142
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707223
Alisson je bent een achterlijke kutkeeper
pi_202707226
Wedstrijd van het jaar, dames en heren.
  zondag 19 december 2021 @ 19:03:42 #144
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202707231
koekoek
  zondag 19 december 2021 @ 19:03:52 #145
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707236
Wisselt geniale momenten af met de meest domme momenten. Man man man.
pi_202707239
Dat centrum van Liverpool is echt zo zwak. Elke steekbal is een 100% kans.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202707253
Dit is pikgeel.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_202707266
Ha, dat mocht ik al hopen. VARRED
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_202707268
I love this game.
  zondag 19 december 2021 @ 19:05:52 #150
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202707270
Die krijgt rood
RED ONS HENNIEGOD
  FOK!fotograaf zondag 19 december 2021 @ 19:05:55 #151
842 Zorro
Z
pi_202707272
Mooie actie })

Als Kane geen rood kreeg dan is dit ook geen rood.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_202707274
Wij feliciteren City met de titel
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202707281
Heel mooi.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 19:06:36 #154
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_202707284
Jezus wat een lompe actie _O-
  zondag 19 december 2021 @ 19:06:45 #155
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707288
Achja, Tsimikas is toch beter. Alleen gaat het nu geen 2-2 meer worden
pi_202707289
Die hele grafclub stort in, genot.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 19:06:50 #157
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202707290
donkerrood
pi_202707291
Dit was gewoon letterlijk iemand op zijn sodeflikker geven door Robertson _O-.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 19 december 2021 @ 19:07:06 #159
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707293
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 19:06 schreef LordVoldermort het volgende:
Die hele grafclub stort in, genot.
Wat zit het toch diep bij jou
  FOK!fotograaf zondag 19 december 2021 @ 19:07:17 #160
842 Zorro
Z
pi_202707295
Nou heeft Tottenham natuurlijk wel behoorlijk wat credits opgebouwd met een zekere 2-3 overwinning dus ok.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 19 december 2021 @ 19:12:29 #161
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707360
Vind het echt bizar dat Liverpool nog steeds zo hoog blijft staan. Vragen om problemen.
pi_202707397
quote:
10s.gif Op zondag 19 december 2021 19:07 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Wat zit het toch diep bij jou
Klopt. Elk puntverlies vier ik.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 19 december 2021 @ 19:25:29 #163
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_202707530
Nou ja, toch nog blij met een puntje.
pi_202707539
twitter
  zondag 19 december 2021 @ 19:30:25 #165
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202707595
quote:
0s.gif Op zondag 19 december 2021 19:15 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]
Klopt. Elk puntverlies vier ik.
Bill Shankly heeft je mom geshagged?
We have always been at war with Eastasia.
pi_202708420
twitter
  woensdag 22 december 2021 @ 21:21:02 #167
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202760226
lekker goaltje Maddison
  woensdag 22 december 2021 @ 22:13:42 #168
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202761469
koekoek jota
  woensdag 22 december 2021 @ 22:41:27 #169
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202762292
lekker 3-3 pingelsgenot
pi_202762610
spannend
pi_202762824
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Tottenham

We wachten op de loting zo.
pi_202763041
Arsenal vs Liverpool
Chelsea vs Spurs

The semi-finals are back to two legs this season. The games are due to take place in the weeks commencing January 3, 2022 and January 10, 2022.

And also remember that extra-time comes into play if ties are level after both legs. So no away goals rule.
  woensdag 22 december 2021 @ 23:16:45 #173
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_202763224
quote:
0s.gif Op woensdag 22 december 2021 23:00 schreef Bolasie het volgende:
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Tottenham

We wachten op de loting zo.
Schaf die League Cup gewoon af. Leuk extraatje voor de grote clubs maar die spelen toch met B teams
pi_202809776
twitter
Dit zou al de vierde wedstrijd zijn die morgen op Boxing Day geen doorgang kent. Erg jammer.
pi_202809817
Benieuwd wanneer ze deze wedstrijden gaan inhalen, zoveel ruimte is er meestal niet in Engeland.. :o
pi_202817420
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 december 2021 22:14 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Dit zou al de vierde wedstrijd zijn die morgen op Boxing Day geen doorgang kent. Erg jammer.
Ennn het gaat toch door. Het is een ongekend zooitje allemaal.

Vieira is er overigens zelf niet bij, want positief.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 13:12:11 ]
pi_202822334
Lestur wordt gesloopt.
pi_202822382
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 16:21 schreef Bolasie het volgende:
Lestur wordt gesloopt.
City wordt ez kampioen.
pi_202822513
Sir Harry op Boxing Day.
pi_202822551
Het is nog vroeg, maar het Spurs van Conte lijkt weer op een fatsoenlijk voetbalteam. Dat had u niet verwacht.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 16:36:47 ]
  zondag 26 december 2021 @ 16:40:12 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202822583
Zaha :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202822932
De gouden pik van David Moyes.
pi_202823109
We hebben te maken met een spektakel in het Etihad Stadium.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 17:24:05 ]
pi_202823110
City _O-
  zondag 26 december 2021 @ 17:26:10 #185
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202823138
het kan nog
pi_202823149
:o :o :D :o :o :D :o
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
  zondag 26 december 2021 @ 17:27:10 #187
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_202823151
Wauw _O_
AZ
ALKMAAR
pi_202823158
Boxing Day 1963 kan weer uit de kast.
pi_202823164
Hahahaaha wtf Lestergoden
  zondag 26 december 2021 @ 17:27:44 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202823165
Dat was ook eventjes spannend
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202823208
Kunnen we Norwich nu al laten degraderen in plaats van aan het eind van het seizoen? Elk jaar weer die nutteloze toevoeging.
  zondag 26 december 2021 @ 17:32:14 #192
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202823230
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:30 schreef Bolasie het volgende:
Kunnen we Norwich nu al laten degraderen in plaats van aan het eind van het seizoen? Elk jaar weer die nutteloze toevoeging.
Krijg je weer zo’n andere nutteloze jojo als Fulham of Bournemouth ofzo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 26 december 2021 @ 17:33:24 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202823248
Waar blijft Vardy Party?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_202823251
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:32 schreef Szura het volgende:

[..]
Krijg je weer zo’n andere nutteloze jojo als Fulham of Bournemouth ofzo
Dat is erg jammer inderdaad. Hopelijk krijgen we Blackburn terug, dat is alweer een tijdje geleden.
pi_202823278
Klein stukje hoe vooral niet uit te verdedigen van Palace.
  zondag 26 december 2021 @ 17:35:43 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_202823284
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:33 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dat is erg jammer inderdaad. Hopelijk krijgen we Blackburn terug, dat is alweer een tijdje geleden.
Derby zat er een paar keer dicht bij, maar dat kunnen we ook opgeven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 26 december 2021 @ 17:35:43 #197
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_202823286
Lucas MouraGOD
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_202823443
Lestur is niet zo best met corners.
pi_202823739
twitter
pi_202823938
Sierd bij een Engelse pot, dat is leuk.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2021 18:28:35 ]
  Moderator zondag 26 december 2021 @ 18:59:33 #201
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202824265
Prima goal.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 26 december 2021 @ 19:03:19 #202
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202824286
:G
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 26 december 2021 @ 19:03:49 #203
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202824291
En de 1-1
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 26 december 2021 @ 19:16:19 #204
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_202824440
quote:
0s.gif Op zondag 26 december 2021 17:32 schreef Szura het volgende:

[..]
Krijg je weer zo’n andere nutteloze jojo als Fulham of Bournemouth ofzo
Van dat zooitje vind ik West Brom by far het ergste.
pi_202824772
Lukoekoek
pi_202824780
Big Rom
  zondag 26 december 2021 @ 19:54:08 #207
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_202824886
Mount _O-
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 26 december 2021 @ 20:19:56 #208
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_202825214
Wat een BEEST
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 26 december 2021 @ 20:27:33 #209
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202825312
El Ghazi een technische speler, Real Sociedad

Gelachen
RED ONS HENNIEGOD
pi_202848456
#Newcastle XI: Dubravka; Krafth, Schar, Lascelles, Manquillo; Shelvey, Longstaff, Fraser, Joelinton, Saint-Maximin; Wilson.

#ManUtd XI: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Alex Telles; McTominay, Fred; Bruno Fernandes, Rashford; Ronaldo, Greenwood.
pi_202849682
Heerlijk sfeertje
pi_202849781
Fred heeft maar 1 naam.
pi_202850066
Goal!
pi_202850082
ASM :D
pi_202850140
:')
pi_202850149
Die hoofdband :')
pi_202850178
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:10 schreef Questular het volgende:
Die hoofdband :')
Dagjesvolk gespot.
pi_202850242
pi_202850456
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dagjesvolk gespot.
Goed verhaal.
pi_202850658
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 21:18 schreef Questular het volgende:

[..]
Goed verhaal.
Draagt ie al weet ik veel hoe lang.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-12-2021 21:22:40 ]
pi_202851491
Bijna
pi_202851606
Hoe een matige verdediger aanvoerder van Man Utd kan worden is echt een mysterie.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  maandag 27 december 2021 @ 21:44:32 #223
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202851735
ManU zwijnt.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202851888
Joelinton is de complete middenvelder.
  Moderator maandag 27 december 2021 @ 22:30:15 #225
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202853096
Prima sfeertje daar
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator maandag 27 december 2021 @ 22:33:03 #226
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202853215
-O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_202853381
Newcastle ontsnapt.
pi_202853501
quote:
14s.gif Op maandag 27 december 2021 22:30 schreef onlogisch het volgende:
Prima sfeertje daar
Blijft toch een beetje apart vinden, ik bedoel, de corona-cijfers zijn daar net zo hoog als hier toch?
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Moderator maandag 27 december 2021 @ 22:46:15 #229
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202853597
Shearer _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_202853694
Damn
  maandag 27 december 2021 @ 22:50:06 #231
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202853696
MANU ontsnapt
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Moderator maandag 27 december 2021 @ 22:50:14 #232
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_202853700
de Gea _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_202854125
Toch bizar hoeveel moeite United heeft met fucking Norwich en Newcastle of all places.
  maandag 27 december 2021 @ 23:15:36 #234
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202854217
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 23:10 schreef Bolasie het volgende:
Toch bizar hoeveel moeite United heeft met fucking Norwich en Newcastle of all places.
In principe hebben ze ondanks de uitgegeven miljoenen natuurlijk ook maar een matig elftal.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202861552
quote:
0s.gif Op maandag 27 december 2021 23:15 schreef -XOR- het volgende:

[..]
In principe hebben ze ondanks de uitgegeven miljoenen natuurlijk ook maar een matig elftal.
Ja, dat zijn Norwich en Newcastle dus ook. Grappig dat Donny ook onder de nieuwe coach compleet genegeerd wordt.

Enfin, vanavond weer los.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-12-2021 11:50:34 ]
pi_202862135
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 december 2021 11:49 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Ja, dat zijn Norwich en Newcastle dus ook. Grappig dat Donny ook onder de nieuwe coach compleet genegeerd wordt.

Enfin, vanavond weer los.
16:00 al :D
pi_202862218
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 12:14 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
16:00 al :D
Ik heb dan een meeting, hopelijk is het snel voorbij :{
  dinsdag 28 december 2021 @ 16:27:13 #238
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202868927
Lekker goal
  dinsdag 28 december 2021 @ 16:40:16 #239
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202869423
rood salisu pingelgenot
pi_202878245
Leicester XI: Schmeichel; Castagne, Amartey, Ndidi, Thomas; Dewsbury-Hall, Choudhury, Soumare; Maddison; Vardy, Iheanacho.

Liverpool XI: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Henderson, Oxlade-Chamberlain; Salah, Jota, Mané.
pi_202879072
Lool.
pi_202879086
_O-
pi_202879234
En dit allemaal na zijn kersttweet.
pi_202879839
twitter
  dinsdag 28 december 2021 @ 21:46:19 #245
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202880207
Liverpool heel matig
We have always been at war with Eastasia.
pi_202880908
Doelpunten zijn op na die cup game.
  dinsdag 28 december 2021 @ 22:13:26 #247
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202881293
die kon er in
  dinsdag 28 december 2021 @ 22:16:58 #248
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_202881445
goal.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  dinsdag 28 december 2021 @ 22:17:17 #249
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202881465
koekoek
pi_202881488
Leicestergoden
  dinsdag 28 december 2021 @ 22:20:23 #251
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202881575
Matip is trouwens ook wel een god ondertussen. Jammer voor de mof dat hij voor Kameroen heeft gekozen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_202881802
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:20 schreef -XOR- het volgende:
Matip is trouwens ook wel een god ondertussen. Jammer voor de mof dat hij voor Kameroen heeft gekozen.
Die zijn ze ook kwijt tussen aan die vreselijke Ebola Cup.
pi_202882779
En zo staat Arsenal maar zes punten achter Chelsea en Liverpool.
pi_202882790
Nou deze competitie ook al beslist?
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  woensdag 29 december 2021 @ 20:58:31 #255
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202907767
lekker
pi_202907802
Lukaku'd
  woensdag 29 december 2021 @ 20:59:36 #257
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_202907813
Leuk , matchfixing bij scheidsrechters
RED ONS HENNIEGOD
pi_202911140
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 december 2021 22:26 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]
Die zijn ze ook kwijt tussen aan die vreselijke Ebola Cup.
Jeetje.
pi_202911241
lol
  woensdag 29 december 2021 @ 22:21:02 #260
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202911258
genot
pi_202911259
:D
  woensdag 29 december 2021 @ 22:21:50 #262
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202911297
Leuk
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202911318
Welbecked
pi_202911411
Veltheer
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_202911417
Farmer leaque
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_202911445
Chelsea is ook klaar. Het was ons een genoegen allen.
  woensdag 29 december 2021 @ 23:00:40 #267
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202912863
lekker laporte vargenot
pi_202912908
VARRED
pi_202922797
twitter
Sjelsie heeft een klein probleempje.
pi_202928312
Iemand hier ervaring met het kopen van tickets bij PL clubs uit London? Heb al veel wedstrijden in Engeland bezocht maar nog nooit voor PL in London. Twijfel nu toch om naar Palace of Chelsea te gaan. Gezien de hoeveelheid toeristen welke in Londen wedstrijden bezoeken vraag ik me af of kaartjes bestellen hetzelfde gaat als overal: account aanmaken (membership) en kaartjes uitzoeken? Of zijn hier andere procedures?

Mag ook via PM. Bedankt!
U MAD?
pi_202938375
Lukaku hep het wel weer gezien bij Chelski. Vooral met Tuchel.
pi_202939756
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 15:14 schreef de_boswachter het volgende:
Iemand hier ervaring met het kopen van tickets bij PL clubs uit London? Heb al veel wedstrijden in Engeland bezocht maar nog nooit voor PL in London. Twijfel nu toch om naar Palace of Chelsea te gaan. Gezien de hoeveelheid toeristen welke in Londen wedstrijden bezoeken vraag ik me af of kaartjes bestellen hetzelfde gaat als overal: account aanmaken (membership) en kaartjes uitzoeken? Of zijn hier andere procedures?

Mag ook via PM. Bedankt!
Je kan het via de clubwebsite proberen, maar grote kans dat je niet in staat zult zijn om losse tickets te kunnen verkrijgen. In de Premier League is het allemaal niet zo eenvoudig. Dan ben je (vanuit Nederland) al snel aangewezen op voetbalreisjes waarvoor je de hoofdprijs zult betalen.
pi_202939778
twitter


Vier veldspelers (lol)
pi_202939930
De Gea, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw, Matic, McTominay, Greenwood, Sancho, Cavani, Ronaldo

Hennessey, Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor, Gudmundsson, Cork, Westwood, McNeil, Lennon, Wood

twitter


Hét moment voor United om weer wat te laten zien.

[ Bericht 76% gewijzigd door #ANONIEM op 30-12-2021 21:10:47 ]
pi_202940588
Goal
pi_202941395
Sancho, eindelijk.

Of toch niet. Dit wordt een eigen doelpunt.

[ Bericht 60% gewijzigd door #ANONIEM op 30-12-2021 21:45:19 ]
pi_202941599
Dit wordt straks speeltijd voor Donny.
pi_202941894
Wat een goals
pi_202941915
Aaron Lennon, die kent u nog.
pi_202941969
Dat heeft Ronaldo wel eens beter gedaan.
pi_202948796
  vrijdag 31 december 2021 @ 02:00:18 #282
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202949510
Echt ... -O-
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zaterdag 1 januari 2022 @ 13:03:04 #283
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_202976445
Fijn dagje.
pi_202976515
Arsenal XI: Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney, Partey, Xhaka, Saka, Ødegaard, Martinelli, Lacazette.

Man City XI: Ederson, Cancelo, Dias, Laporte, Ake, Rodrigo, De Bruyne, Bernardo, Sterling, Jesus, Mahrez
  zaterdag 1 januari 2022 @ 13:42:46 #285
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202976868
Pingel lijkt me
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202976918
Het nieuwe voetbaljaar was toch mooi zo'n tien minuten VAR-gezeik-vrij.
pi_202977140
Uitstekend voetbal van Arsenal.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:15:29 #288
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202977317
die kon er in
pi_202977817
Xhaka doe eens dom. Ja, ho maar.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:44:37 #290
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202977832
Heel debiel om zo vast te houden :')
We have always been at war with Eastasia.
pi_202977840
Wtf
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:47:49 #292
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202977891
oei...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202977904
Wat gebeurt hier allemaal :D
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:48:57 #294
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_202977919
Geen spijt van inschakelen op deze wedstrijd.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:48:58 #295
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_202977920
Das geen rood
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_202977928
Is dat direct rood? Het wordt steeds gekker.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 14:49:45 #297
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_202977934
keihard genaaid
pi_202977949
Wat een vreemde actie van Dias, wat een redding van Ake, wat een misser van Martinelli, wat een trap van Ederson en wat doet Gabriel daar.

Binnen een minuut één groot spektakel.
pi_202978007
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 14:49 schreef Eppie_NL het volgende:
Is dat direct rood? Het wordt steeds gekker.
2e geel
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202978013
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 14:49 schreef dvdfreak het volgende:
keihard genaaid
soms gebeuren dingen
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_202978020
dias kan er niet van
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')