abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_202540267
quote:
0s.gif Op donderdag 9 december 2021 14:51 schreef Rolfieo het volgende:

[..]
Het valt ook niet echt mee en meer zorg is niet direct een oplossing. Vaccins werken nog steeds het beste als we geen zware maatregelen willen hebben.

Bij meer zorg kun en zelfde maatregelen op dezelfde tijd, zorg er voor dat de planbare zorg door kan gaan. Echter we zouden nu ook al veel eerder maatregelen kunnen nemen. Echter dat wil men niet, omdat dit dan weer slecht is voor de economie en men wil dit gewoon niet.
Nemen we later maatregelen, zijn de besmettingen nog hoger, en hebben we daarna weer langer maatregelen nodig om het aantal besmettingen naar beneden te krijgen.

Maar er is geen goede of beste oplossing. Meer zorg lost alleen niet direct iets op. (meer en sneller) vaccin daarentegen wel.
Vaccins helpen, maar niet goed genoeg in mijn optiek. Ik heb geen extrapolatie gedaan van de data, maar ik ben ervan overtuigd dat de ellende dan later hetzelfde was dat de zorg overloopt als je 100% vaccinatiegraad hebt.

Momenteel zijn er miljarden in de economie gestoken. Steunpakketje hier, steunpakketje daar. Maar wat krijgen de mensen in de zorg? Een applaus.

:') :') :') :') :') :')

Sorry, maar zorgverzekeraars hebben de afgelopen jaren miljarden opgepot, er zijn tig duizenden banen verdwenen in de zorg. Meer betalen voor minder zorg. Zorgmanagers die zo een 10K per maand binnengraaien. Loonsverhoging voor zorgpersoneel? Ho maar.

Nee, ik vind dat je die kant toch echt mag belichten. En personeel opleiden kost tijd, dat klopt zeker, en "het ergste wat er is is dat IC personeel zich verveelt" toch? ( :') )

De zorg is jarenlang structureel uitgekleedt, geprivatiseerd, en nu nog spuugt de regering die mensen in hun gezicht.

Laat mij eens cijfers zien van die 1.5 miljoen ongevaccineerden. Welke leeftijdscategorieeen bevinden die mensen zich in? Hoeveel van die niet-gevaccineerden hebben al een besmetting doorgemaakt?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')