abonnement Unibet Coolblue
pi_201926610


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_201926629
Mijn Shiba Inu verkocht met ruim 900% winst.

Wat wordt de volgende meme coin ?
  woensdag 27 oktober 2021 @ 23:13:27 #3
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201926682
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 23:08 schreef Sjemmert het volgende:
Mijn Shiba Inu verkocht met ruim 900% winst.

Wat wordt de volgende meme coin ?
Wellicht kun jij mij mijn vraag uit het vorige topic beantwoorden: als de gigantische dump op Shiba komt, denk je dat het dan ook meteen over is met die munt? Dus: mensen die leek zijn in crypto, nu denken dat ze miljonair worden (ook veel uit armere landen als ik zo op twitter kijk) en daarna volledig gedesillusioneerd nooit meer Shiba kopen? Of zou ook dit weer naar boven kunnen komen na een crash, zoals andere crypto's?
  Moderator woensdag 27 oktober 2021 @ 23:15:53 #4
18653 crew  D.
pi_201926702
Originele TT 8-)
pi_201926707
Gelukkig genoeg gedronken vanavond om maling te hebben aan Sjemmert en Maikuuul die dik gecashed hebben aan fucking Shiba :D

Allemachtig ik loop al m'n halve leven of nog wat meer mee hier en zelfs Maikuuul doet dit beter dan ik.
What Would Goku Do
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 27 oktober 2021 @ 23:17:40 #6
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201926718
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 23:15 schreef D. het volgende:
Originele TT 8-)
Gaat over ETH toch?
quote:
12s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 23:16 schreef viagraap het volgende:
Gelukkig genoeg gedronken vanavond om maling te hebben aan Sjemmert en Maikuuul die dik gecashed hebben aan fucking Shiba :D

Allemachtig ik loop al m'n halve leven of nog wat meer mee hier en zelfs Maikuuul doet dit beter dan ik.
@Maikuuul heeft een neusje voor shitcoins. Remember verge :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201926727
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 23:13 schreef Repentless het volgende:

[..]
Wellicht kun jij mij mijn vraag uit het vorige topic beantwoorden: als de gigantische dump op Shiba komt, denk je dat het dan ook meteen over is met die munt? Dus: mensen die leek zijn in crypto, nu denken dat ze miljonair worden (ook veel uit armere landen als ik zo op twitter kijk) en daarna volledig gedesillusioneerd nooit meer Shiba kopen? Of zou ook dit weer naar boven kunnen komen na een crash, zoals andere crypto's?
Ik heb echt geen idee man ik doe ook maar wat :P
  Redactie Frontpage woensdag 27 oktober 2021 @ 23:22:59 #8
4530 crew  Crazy Harry
pi_201926760
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 22:50 schreef tvdleur het volgende:
Nou... bitvavo is stuk door de shiba geloof ik... offcourse...
Coinbase en crypto gingen blijkbaar ook

quote:
12s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 23:16 schreef viagraap het volgende:
Gelukkig genoeg gedronken vanavond om maling te hebben aan Sjemmert en Maikuuul die dik gecashed hebben aan fucking Shiba :D

Allemachtig ik loop al m'n halve leven of nog wat meer mee hier en zelfs Maikuuul doet dit beter dan ik.
Ik heb het einde van het vorig topic gemist, wat is flink?

Ik blijf nog even hangen in Shiba, in april op een goed moment ingestapt (inleg en wat winst heb ik er al lang geleden uitgehaald)
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator woensdag 27 oktober 2021 @ 23:27:33 #9
18653 crew  D.
pi_201926795
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 23:17 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Gaat over ETH toch?
[..]

quote:
0s.gif Op donderdag 21 oktober 2021 10:45 schreef D. het volgende:
ETH TT? 8-)
pi_201926933
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201927434
Dogelon Mars gekocht :')

ELON to the moon *O*
pi_201927634
ik weet nog hoe OG's hier de noobs aan het uitlachen waren die shiba hadden gekocht :D

hoe voelen jullie je nu boomers
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_201927642
shiba aan het crashen
  donderdag 28 oktober 2021 @ 08:21:48 #14
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_201927806
MATIC was ook zon topper, 4800 stuks gekocht voor 80$ in Mei 2020. Nu bijna 2$ ps. Wel in de tussentijd wat winst gepakt maar dan nog :)

Shiba is slechts 300% winst

DOGE zelfde verhaal, 15000stuks voor 30$ in feb2019 :')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_201927908
Hoppa. Even wat shitcoins ingewisseld voor Shibaaaa, gelijk m'n verlies ingehaald.
En Dogecoin? Gaat dat berhaupt iets worden?
pi_201927996
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 08:37 schreef Brybry het volgende:
Hoppa. Even wat shitcoins ingewisseld voor Shibaaaa, gelijk m'n verlies ingehaald.
En Dogecoin? Gaat dat berhaupt iets worden?
Wel als je het jaren terug al gekocht had.

:)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_201928003
Doge einde jaar 1000 dollar.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_201928033
quote:
10s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 08:49 schreef Rozevla het volgende:
Doge einde jaar 1000 dollar.
Doge en Shiba nemen de markt over , nieuw eco systeem in de maak :+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 09:21:24 #19
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201928270
Op zo'n moment moet ik toch even mezelf weer goed duidelijk maken dat zo'n memecoin net zo hard dood had kunnen gaan, misschien met grotere waarschijnlijkheid, en dat ik er goed aan heb gedaan om er niks in te gooien.

:{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 28 oktober 2021 @ 09:27:23 #20
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_201928326
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:21 schreef Nattekat het volgende:
Op zo'n moment moet ik toch even mezelf weer goed duidelijk maken dat zo'n memecoin net zo hard dood had kunnen gaan, misschien met grotere waarschijnlijkheid, en dat ik er goed aan heb gedaan om er niks in te gooien.

:{
NatteKat :')
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_201928410
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 08:48 schreef Rozevla het volgende:

[..]
Wel als je het jaren terug al gekocht had.

:)
Wat ik al dacht :Y
pi_201928426
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 08:57 schreef michiel_merk het volgende:

[..]
Doge en Shiba nemen de markt over , nieuw eco systeem in de maak :+
Stel je voor, Doge en Shiba blijven hard gaan. _O- _O-
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 09:44:11 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201928453
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:27 schreef Maikuuul het volgende:

[..]
NatteKat :')
Ik koop tenminste geen troep :)

Dat is net zoals alles op 31 gooien, winnen, en dan iemand emogiffen die het een te groot risico vindt :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 28 oktober 2021 @ 09:47:37 #24
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_201928472
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik koop tenminste geen troep :)

Dat is net zoals alles op 31 gooien, winnen, en dan iemand emogiffen die het een te groot risico vindt :{w
Troep of geen troep, ik heb dan toch wel ontzettend vaak mooie troep gekocht. En daarmee ook een gedeelte van mijn koophuis kunnen financieren, en een gedeelte van mijn reis.

Meer van die troep!
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_201928487
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:47 schreef Maikuuul het volgende:

[..]
Troep of geen troep, ik heb dan toch wel ontzettend vaak mooie troep gekocht. En daarmee ook een gedeelte van mijn koophuis kunnen financieren, en een gedeelte van mijn reis.

Meer van die troep!
dus het is geen troep..:)
pi_201928511
Puur technisch is het natuurlijk gewoon troep. Maar ook troep kan speculatieve waarde hebben, vooral als de meute van nieuwe aanwas blindelings achteraan loopt. Dat zal nog wel even zo blijven. Maar het gros van die meute gaat er ook keihard mee op hun bek.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201928694
quote:
0s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 22:41 schreef Repentless het volgende:
Mensen die op de hype hoog ingekocht hebben en dus verlies maken, hebben geen geloof meer en doen niet mee aan een nieuwe run? Of juist nog meer mensen die aanhaken omdat het weer goedkoop is om in te kopen, waardoor hij weer net zo hard stijgt?
Neem voor de grap een kijkje naar de XRP chart.

Velen van de XRP army zullen jaren later nog steeds op een dik verlies staan.
  donderdag 28 oktober 2021 @ 10:17:37 #28
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_201928723
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:50 schreef l1ghted het volgende:

[..]
dus het is geen troep..:)
Velen hier zijn natuurlijk gewoon verzuurd door de jaren.

Daarom kom ik hier niet meer zo vaak. Gewoon lekker doen wat je zelf denkt dat een gokje waard is. Niks is zeker in crypto. Een gokje hier en daar kan mooie resultaten opleveren. Maarja iemand afbranden daarvoor is toch onzin.

Geniet er maar van :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_201928733
Nieuw trading algoritme geschreven, 100% kans op succes:

If Maikuuul or groenters pawnen: yes
>
If Nattekat: no

Ik vraag maar 0,05 commissie als je deze gebruikt. Graag gedaan.
What Would Goku Do
pi_201928734
quote:
10s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 07:35 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
ik weet nog hoe OG's hier de noobs aan het uitlachen waren die shiba hadden gekocht :D

hoe voelen jullie je nu boomers
Zo zie je maar. Tegenover dom geld valt geen technische of fundamentele analysis te maken.

Goed dat de mensen met een beperking ook goed kunnen verdienen in deze markt overigens! ^O^
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 10:24:44 #31
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201928793
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 10:18 schreef viagraap het volgende:
Nieuw trading algoritme geschreven, 100% kans op succes:

If Maikuuul or groenters pawnen: yes
>
If Nattekat: no

Ik vraag maar 0,05 commissie als je deze gebruikt. Graag gedaan.
Wat als ik meedoe met Maikuuuul
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 10:25:18 #32
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201928798
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 10:17 schreef Maikuuul het volgende:

[..]
Velen hier zijn natuurlijk gewoon verzuurd door de jaren.

:6
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201928850
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:47 schreef Maikuuul het volgende:

[..]
Troep of geen troep, ik heb dan toch wel ontzettend vaak mooie troep gekocht. En daarmee ook een gedeelte van mijn koophuis kunnen financieren, en een gedeelte van mijn reis.

Meer van die troep!
Troep of geen troep, als het maar geld oplevert toch , er zijn maar weinig mensen die voor de tech instappen, is toch heerlijk als je met ontwetendheid veel verdient _O_ Ik heb wat maanden terug ook wat fuckyoumoney in Shiba gegooid, maar even kijken waar het eindigt
pi_201928887
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 09:21 schreef Nattekat het volgende:
Op zo'n moment moet ik toch even mezelf weer goed duidelijk maken dat zo'n memecoin net zo hard dood had kunnen gaan, misschien met grotere waarschijnlijkheid, en dat ik er goed aan heb gedaan om er niks in te gooien.

:{
Gewoon 2 of 3 honderd in die ongein kan je ook niet veel kwijt raken.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 10:34:03 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201928891
quote:
10s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 10:33 schreef Rozevla het volgende:

[..]
Gewoon 2 of 3 honderd in die ongein kan je ook niet veel kwijt raken.
Ik wacht nog steeds op mijn rum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201928974
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik wacht nog steeds op mijn rum.
Die is opgedroogd
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_201929049
Mensen die niet begrijpen hoe moreel superieur ik ben omdat ik niet in doge en shiba zit :')
  Redactie Frontpage donderdag 28 oktober 2021 @ 10:56:29 #38
4530 crew  Crazy Harry
pi_201929135
quote:
10s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 10:33 schreef Rozevla het volgende:

[..]
Gewoon 2 of 3 honderd in die ongein kan je ook niet veel kwijt raken.
2 of 3 honderd niet veel, ik voel me arm :{
Al zou ik het van mn shiba-winsten best kunnen de volgende keer :P
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 11:21:22 #39
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201929395
quote:
10s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 10:41 schreef Rozevla het volgende:

[..]
Die is opgedroogd
;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 28 oktober 2021 @ 12:18:14 #40
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_201929981
Is altcoinseason begonnen?

Gister mijn LTC bag van eind 2017 - met verlies - verkocht en ingeruild voor SHIB en Dodge. Eerste keer in mijn leven dat ik memecoins koop. Ben benieuwd. ;')

Doen hier mensen mee met Enno IDO (van de Ennowallet)?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 oktober 2021 @ 12:20:43 #41
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201930007
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 12:18 schreef Repeating het volgende:
Is altcoinseason begonnen?

Gister mijn LTC bag van eind 2017 - met verlies - verkocht en ingeruild voor SHIB en Dodge. Eerste keer in mijn leven dat ik memecoins koop. Ben benieuwd. ;')

Doen hier mensen mee met Enno IDO (van de Ennowallet)?
ADA says no

Het is vrij frustrerend om 100% in alts te zitten als alles zo laag staat. Ik wil meer ( つ ◕_◕ )つ
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201930143
Ltc met verlies? Ik heb het dit jaar een halve maand ltc gehad en m'n inleg verdubbeld.
What Would Goku Do
  donderdag 28 oktober 2021 @ 12:38:25 #43
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_201930210
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 12:30 schreef viagraap het volgende:
Ltc met verlies? Ik heb het dit jaar een halve maand ltc gehad en m'n inleg verdubbeld.
Eind 2018 kostte 1 LTC ongeveer 280. :(
pi_201930223
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 12:30 schreef viagraap het volgende:
Ltc met verlies? Ik heb het dit jaar een halve maand ltc gehad en m'n inleg verdubbeld.
Er zijn wel wat piekjes geweest maar over de jaren heen daalt het.

pi_201931853
Welke fok god heeft 5.4 miljard gemaakt van zijn shiba investment?

_O_
  Redactie Frontpage donderdag 28 oktober 2021 @ 16:38:32 #46
4530 crew  Crazy Harry
pi_201932489
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 15:30 schreef Piva het volgende:
Welke fok god heeft 5.4 miljard gemaakt van zijn shiba investment?

_O_
Degene die zn keys kwijt is _O-
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator donderdag 28 oktober 2021 @ 17:16:35 #47
18653 crew  D.
pi_201932853
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 16:38 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Degene die zn keys kwijt is _O-
Dat kan bijna niet anders :N
  donderdag 28 oktober 2021 @ 17:40:22 #48
131603 Afwazig
Serious business
pi_201933138
quote:
1s.gif Op woensdag 27 oktober 2021 21:54 schreef Mortaxx het volgende:
Oktober was op weg m'n slechte NSBT maand ooit te worden maar de volgende payout maakt het de beste _O_

USDN per NSBT for next distribution 0.713208 USDN (0.00000365 Waves + 0.713098 USDN

@:afwazig
Bijna anderhalf maandsalaris in n dag aan payout voor het holden van een token

NSBT _O_ :D
  Redactie Frontpage donderdag 28 oktober 2021 @ 18:51:34 #49
4530 crew  Crazy Harry
pi_201933874
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 17:40 schreef Afwazig het volgende:

[..]
Bijna anderhalf maandsalaris in n dag aan payout voor het holden van een token

NSBT _O_ :D
De vraag is dan vooral: hoeveel heb je erin zitten?
Want als ik er eerst 10 maandsalarisen in moet gooien dan wordt het nog niks.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  donderdag 28 oktober 2021 @ 19:22:17 #50
131603 Afwazig
Serious business
pi_201934254
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 18:51 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
De vraag is dan vooral: hoeveel heb je erin zitten?
Want als ik er eerst 10 maandsalarisen in moet gooien dan wordt het nog niks.
https://dev.pywaves.org/nsbt
pi_201934293
Mijn gokverslaving heeft gewonnen van mijn verstand, al mijn stablecoins in Catgirl geramd. Momenteel +33%

Shitcoincasino woooooohooooo
pi_201935125
quote:
10s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 19:26 schreef FundsAreSafu het volgende:
Mijn gokverslaving heeft gewonnen van mijn verstand, al mijn stablecoins in Catgirl geramd. Momenteel +33%

Shitcoincasino woooooohooooo
Via welke exchange heb je catgirl gekocht?
pi_201935256
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 20:15 schreef Mirandaforyou het volgende:

[..]
Via welke exchange heb je catgirl gekocht?
Pancakeswap

https://www.catgirl.io/the-token

Zit een 5% fee op en zulke tokenomics komen nooit op grote exchanges dus ik verwacht geen doge of shiba verhaal, kijken of er een 10x in zit en dan ben ik weg
pi_201935563
Safemoon heeft de weg naar de maan weer gevonden
  donderdag 28 oktober 2021 @ 20:55:23 #55
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_201935690
Wie van jullie heeft potverdikkeme een paar miljoenen verkocht?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 28 oktober 2021 @ 21:46:59 #56
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201936363
Sodeju daar gaat ETH
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201936622
Wat is dat voor gekke zwieper heen en weer op die 24h grafiek in de OP :D
What Would Goku Do
pi_201936629
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 22:12 schreef viagraap het volgende:
Wat is dat voor gekke zwieper heen en weer op die 24h grafiek in de OP :D
bots gone wrong lol.
pi_201936669
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 20:24 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Pancakeswap

https://www.catgirl.io/the-token

Zit een 5% fee op en zulke tokenomics komen nooit op grote exchanges dus ik verwacht geen doge of shiba verhaal, kijken of er een 10x in zit en dan ben ik weg
Thanks. Ik zat zelf te kijken naar de Catcoin. Denk dat ik daar een paar honderd euro op in ga leggen.
pi_201936899
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 21:46 schreef Mortaxx het volgende:
Sodeju daar gaat ETH
pi_201936938
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 21:46 schreef Mortaxx het volgende:
Sodeju daar gaat ETH
^O^
pi_201937720
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 22:16 schreef Mirandaforyou het volgende:

[..]
Thanks. Ik zat zelf te kijken naar de Catcoin. Denk dat ik daar een paar honderd euro op in ga leggen.
Ik heb Dogelon en Floki Inu gekocht :')

Memes to the moon *O*
  Redactie Frontpage vrijdag 29 oktober 2021 @ 02:07:32 #63
4530 crew  Crazy Harry
pi_201937989
quote:
Lekker!

Dat is het testnet? Of is heel het geheel nog testnet?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201938473
ETH short term bullish zoals verwacht (iets eerder dan ik dacht). Een mooi moment om vitalik te dumpen!
Long term it looks nasty AF. Ik zie hem niet snel door de 0.075 gaan eigenlijk...

pi_201938913
twitter
pi_201938938
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 09:13 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Stoer man, een NFT van jezelf kopen.
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 29 oktober 2021 @ 09:33:45 #67
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201939104
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 08:12 schreef Piva het volgende:
ETH short term bullish zoals verwacht (iets eerder dan ik dacht). Een mooi moment om vitalik te dumpen!
Long term it looks nasty AF. Ik zie hem niet snel door de 0.075 gaan eigenlijk...

[ afbeelding ]
Bedankt Ed. Je zei ook dat de 0.06 niet zou houden
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201939606
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 08:12 schreef Piva het volgende:
ETH short term bullish zoals verwacht (iets eerder dan ik dacht). Een mooi moment om vitalik te dumpen!
Long term it looks nasty AF. Ik zie hem niet snel door de 0.075 gaan eigenlijk...

[ afbeelding ]
Zeg je dan dat btc keihard gaat pumpen of dat eth gaat dumpen? Of een bepaalde ratio daartussenin?
What Would Goku Do
pi_201939886
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 10:34 schreef viagraap het volgende:

[..]
Zeg je dan dat btc keihard gaat pumpen of dat eth gaat dumpen? Of een bepaalde ratio daartussenin?
Of ze gaan gewoon beide omhoog en de ratio blijft hetzelfde.
pi_201940292
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 10:56 schreef viceversa het volgende:

[..]
Of ze gaan gewoon beide omhoog en de ratio blijft hetzelfde.
Of btc gaat in n dag naar 180k terwijl eth maar 2 procent stijgt. Blijft mijn eigenlijke vraag aan Piva: nou en?
What Would Goku Do
pi_201940699
Lekker FEGpumpje, +30% in een paar uur tijd
pi_201941239
Nu al altseason? GMR en MIL ook plus 30.
What Would Goku Do
pi_201941329
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 09:13 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 13:44:12 #74
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201941728
Mensen slapen op HOGE. ATH gaat vgm getest worden.
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 14:50:26 #75
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201942385
LOL. AMA met Elon Musk en SHIBA van zes dagen geleden. Is helemaal niet voorbijgekomen hier.

pi_201943118
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 09:33 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Bedankt Ed. Je zei ook dat de 0.06 niet zou houden
Long term niet nee. Ik had op dat moment de blauwe lijn erin getekend dat het wel tijdelijk kan stijgen, maar een uitbraak omhoog is onwaarschijnlijk.
pi_201944068
Zat hier niet iemand die flink in Bonfire zat?
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 17:19:06 #78
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201944388
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 16:52 schreef Harveo het volgende:
Zat hier niet iemand die flink in Bonfire zat?
@F.Sinatra
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 17:19:53 #79
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201944398
Heeft iemand iets vernomen van @Dimacheareus na zijn PYR meet? Ik maak me toch een beetje zorgen. Het is een gevaarlijke plek buiten.
pi_201944593
Ik zat vanochtend nog te kijken naar ADex.... had ik het maar gedaan :-/
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 29 oktober 2021 @ 17:47:05 #81
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201944692
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 15:48 schreef Piva het volgende:

[..]
Long term niet nee. Ik had op dat moment de blauwe lijn erin getekend dat het wel tijdelijk kan stijgen, maar een uitbraak omhoog is onwaarschijnlijk.
Volgens mijn geelgroene lijn gaat de ratio naar 0.1
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201944732
Stuk winst uit CatGirl gepakt en in Tixl gestopt. Market cap nog maar 15 miljoen

https://tixl.org/

Duitsers die hun netwerk de Autobahn noemen heb ik natuurlijk grenzeloos vertrouwen in _O_
  Moderator vrijdag 29 oktober 2021 @ 17:56:47 #83
18653 crew  D.
pi_201944837
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 17:19 schreef Plots het volgende:

[..]
@:F.Sinatra
Die is op anoniem gegaan :Y

Waarschijnlijk rentenieren :Y
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 18:34:14 #84
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201945428
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 17:56 schreef D. het volgende:

[..]
Die is op anoniem gegaan :Y

Waarschijnlijk rentenieren :Y
Huh, ik zie het. Wist niet eens dat je hier anoniem kon gaan. Hoe kan dat? (Niet dat ik dat wil hoor)
  Moderator vrijdag 29 oktober 2021 @ 18:35:29 #85
18653 crew  D.
pi_201945451
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 18:34 schreef Plots het volgende:

[..]
Huh, ik zie het. Wist niet eens dat je hier anoniem kon gaan. Hoe kan dat? (Niet dat ik dat wil hoor)
Gewoon een verzoekje indienen :Y
pi_201945597
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 18:35 schreef D. het volgende:

[..]
Gewoon een verzoekje indienen :Y
Kan dat verzoek ook voor andere users? :+
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 29 oktober 2021 @ 18:48:39 #87
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201945644
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 18:45 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Kan dat verzoek ook voor andere users? :+
Voor het juiste bedrag wel
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201945829
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 18:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Voor het juiste bedrag wel
50 miljoen Shiba?
pi_201946104
Iemand ervaring met Nexo?
pi_201946363


koop
Ajax is mijn leven!
pi_201946405
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 19:02 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
50 miljoen Shiba?
Ben wel benieuwd voor het verdwijnen van wie je 3200 euro aan shiba over hebt :X
pi_201947431
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 19:40 schreef tvdleur het volgende:

[..]
Ben wel benieuwd voor het verdwijnen van wie je 3200 euro aan shiba over hebt :X
Kan er wel een paar bedenken :P
pi_201947632
Nu al meer % winst op floki inu dan mijn hele portfolio sinds februari :')_

Fuck crypto.
pi_201947698
Floki inu _O_ Eerste shitcoin sinds tijden waar ik ingestapt ben.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 20:47:56 #95
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_201947730
quote:
1s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 08:21 schreef Maikuuul het volgende:
MATIC was ook zon topper, 4800 stuks gekocht voor 80$ in Mei 2020. Nu bijna 2$ ps. Wel in de tussentijd wat winst gepakt maar dan nog :)

Shiba is slechts 300% winst

DOGE zelfde verhaal, 15000stuks voor 30$ in feb2019 :')
Ik word altijd blij als ik jou reacties lees :D Ik "ken" je nog van de Mailuuul Cribs en de G-star truitjes video's en de hendig sjieke slips uiteraard maar nu lekker binnen met crypto

^O^ _O_
pi_201948263
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 20:47 schreef RedFever007 het volgende:

[..]
Ik word altijd blij als ik jou reacties lees :D Ik "ken" je nog van de Mailuuul Cribs en de G-star truitjes video's en de hendig sjieke slips uiteraard maar nu lekker binnen met crypto

^O^ _O_
OT aub, dit kan in t fantopic
pi_201948361
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 21:17 schreef l1ghted het volgende:

[..]
OT aub, dit kan in t fantopic
Wlk fantopic? :D
pi_201949382
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 17:47 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Volgens mijn geelgroene lijn gaat de ratio naar 0.1
Send it, 28k zal wel unreal zijn!

Meer waard zijn dan het gehele bedrijf waarop de servers van ETH draaien _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-10-2021 22:21:45 ]
  vrijdag 29 oktober 2021 @ 22:31:50 #99
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_201949547
Squid-game crypto :') En het stijgt ook nog, wat 10000 procent in 1 dag? :D

Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  FOK!fotograaf vrijdag 29 oktober 2021 @ 22:34:05 #100
842 Zorro
Z
pi_201949577
quote:
2s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 22:31 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Squid-game crypto :') En het stijgt ook nog, wat 10000 procent in 1 dag? :D

[ afbeelding ]
Coinmarketcap heeft daar wel een kleine aantekening bij:

quote:
We have received multiple reports that users are not able to sell this token in Pancakeswap. Please do your own due diligence and exercise caution while trading! This project, while clearly inspired by the Netflix show of the same name, is unlikely to be affiliated with the official IP.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kmmert sich dodrmm.
D piss hchstens e " Zet " en der Schnie
pi_201950359
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 19:38 schreef fantasyboy het volgende:
[ afbeelding ]

koop
Is nu wel het goede moment..?
  Redactie Frontpage zaterdag 30 oktober 2021 @ 00:05:53 #102
4530 crew  Crazy Harry
pi_201950601
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 22:34 schreef Zorro het volgende:

[..]
Coinmarketcap heeft daar wel een kleine aantekening bij:
[..]

https://honeypot.is/?addr(...)a77e497A2A83012e9Bc5

En dit is niet de enige met de squid game naam op bsc die een honeypot is.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201950677
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 00:05 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
https://honeypot.is/?addr(...)a77e497A2A83012e9Bc5

En dit is niet de enige met de squid game naam op bsc die een honeypot is.
Hotel California Coin.

You can check-out any time you want…
  Moderator zaterdag 30 oktober 2021 @ 00:44:35 #104
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201950831
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201950889
Plan B god
pi_201952672
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 23:40 schreef Enawh het volgende:

[..]
Is nu wel het goede moment..?
ik heb het gekocht op 0.0000005. Het is bijna 1000 procent gestegen. Het enige domme wat ik gedaan heb is dat ik er maar 15 miljoen heb gekocht.

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat. Nou dan heb ik bijna een 1 miljoen verdiend met een investering van 100 euro.

Ik zou nog bij kunnen kopen maar ik vind deze gok wel leuk

van 100 euro naar 1 miljoen. :)
Ajax is mijn leven!
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 10:09:11 #107
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201952760
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:02 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
ik heb het gekocht op 0.0000005. Het is bijna 1000 procent gestegen. Het enige domme wat ik gedaan heb is dat ik er maar 15 miljoen heb gekocht.

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat. Nou dan heb ik bijna een 1 miljoen verdiend met een investering van 100 euro.

Ik zou nog bij kunnen kopen maar ik vind deze gok wel leuk

van 100 euro naar 1 miljoen. :)
Als het naar 0.01 gaat is het een grotere marketcap dan de GDP van de US.

Lijkt me onwaarschijnlijk.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator zaterdag 30 oktober 2021 @ 10:11:11 #108
18653 crew  D.
pi_201952786
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:02 schreef fantasyboy het volgende:

[..]

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat.

_O-
pi_201952815
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:02 schreef fantasyboy het volgende:

[..]

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat.
Je doet je username eer aan.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201952831
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:02 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
ik heb het gekocht op 0.0000005. Het is bijna 1000 procent gestegen. Het enige domme wat ik gedaan heb is dat ik er maar 15 miljoen heb gekocht.

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat. Nou dan heb ik bijna een 1 miljoen verdiend met een investering van 100 euro.

Ik zou nog bij kunnen kopen maar ik vind deze gok wel leuk

van 100 euro naar 1 miljoen. :)
Nogmaals, verdiep je even in market cap.
pi_201952840
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:02 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
ik heb het gekocht op 0.0000005. Het is bijna 1000 procent gestegen. Het enige domme wat ik gedaan heb is dat ik er maar 15 miljoen heb gekocht.

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat. Nou dan heb ik bijna een 1 miljoen verdiend met een investering van 100 euro.

Ik zou nog bij kunnen kopen maar ik vind deze gok wel leuk

van 100 euro naar 1 miljoen. :)
@fathank

De nieuwe leuke rubriek is uit
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 10:16:49 #112
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201952873
Moet kunnen toch

Het is em gegund. Iedereen heeft het recht om miljonair te worden.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 30 oktober 2021 @ 10:18:02 #113
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201952887
Het zou mij niet eens meer verbazen als het wel gebeurt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201952989
We zullen zien wie straks het hardste lacht.

We gaan dodgecoin stuk maken.
Ajax is mijn leven!
pi_201953020
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:25 schreef fantasyboy het volgende:
We zullen zien wie straks het hardste lacht.

We gaan dodgecoin stuk maken.
Die coin kende ik nog niet, ik ga 'm ontwijken iig.

Maar goed, om naar $0,01 te gaan moet de Shibu marketcap $ 5.491.530.675.721,45 worden.
Dat is ongeveer 5x hoger dan de huidige Bitcoin marketcap en 2x hoger dan de complete crypto marketcap.

Er moet dus ongeveer nog 2x zoveel geld in crypto stromen en al dat geld moet in Shibu Inu om dat te halen.

Maar iedereen heeft het recht op z'n eigen fantasie.
pi_201953090
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:27 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Die coin kende ik nog niet, ik ga 'm ontwijken iig.

Maar goed, om naar $0,01 te gaan moet de Shibu marketcap $ 5.491.530.675.721,45 worden.
Dat is ongeveer 5x hoger dan de huidige Bitcoin marketcap en 2x hoger dan de complete crypto marketcap.

Er moet dus ongeveer nog 2x zoveel geld in crypto stromen en al dat geld moet in Shibu Inu om dat te halen.

Maar iedereen heeft het recht op z'n eigen fantasie.
Technische analyse maken van een crypto :)

Munten verdwijnen spoorloos
Munten komen er op bizare manier erbij
munten worden verbrand
Robinhood wil deze munt toelaten op hun platform

Het kan ook puur op sentiment stijgen.

Een tweet van Elon Musk is genoeg om de munt 1000 procent te laten stijgen. Hoewel hij al ontkend dat hij Shiba bezit.

Kortom een technische analyse maken is onzin. Zo werkt het niet in de crypto wereld.
Ajax is mijn leven!
pi_201953151
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:33 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Technische analyse maken van een crypto :)

Munten verdwijnen spoorloos
Munten komen er op bizare manier erbij
munten worden verbrand
Robinhood wil deze munt toelaten op hun platform

Het kan ook puur op sentiment stijgen.

Een tweet van Elon Musk is genoeg om de munt 1000 procent te laten stijgen. Hoewel hij al ontkend dat hij Shiba bezit.

Kortom een technische analyse maken is onzin. Zo werkt het niet in de crypto wereld.
:') :') :')
pi_201953165
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:25 schreef fantasyboy het volgende:
We zullen zien wie straks het hardste lacht.

We gaan dodgecoin stuk maken.
SHIB (#9) staat al boven DOGE (#10), tijd om te verkopen als dat het doel was.
pi_201953295
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:33 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Technische analyse maken van een crypto :)

Munten verdwijnen spoorloos
Munten komen er op bizare manier erbij
munten worden verbrand
Robinhood wil deze munt toelaten op hun platform

Het kan ook puur op sentiment stijgen.

Een tweet van Elon Musk is genoeg om de munt 1000 procent te laten stijgen. Hoewel hij al ontkend dat hij Shiba bezit.

Kortom een technische analyse maken is onzin. Zo werkt het niet in de crypto wereld.
Je hebt helemaal gelijk!

Succes!
pi_201953359
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:33 schreef fantasyboy het volgende:
Kortom een technische analyse maken is onzin. Zo werkt het niet in de crypto wereld.
Dit is geen technische analayse maken.

Dit is 12 IQ punten van je hersenen gebruiken en even nadenken.


Man man man, ik hoop niet dat er een leraar wiskunde in dit topic mee leest. Want ik zou spontaan in huilen uitbarsten met het niveau..

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2021 10:52:32 ]
pi_201953380
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:38 schreef viceversa het volgende:

[..]
SHIB (#9) staat al boven DOGE (#10), tijd om te verkopen als dat het doel was.
Maar alles lijkt erop dat het minimaal naar de 1 usd cent gaat! Waarom nu verkopen, je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?
pi_201953402
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:51 schreef Piva het volgende:

[..]
Dit is geen technische analayse maken.

Dit is 12 IQ punten van je hersenen gebruiken en even nadenken.

Man man man, ik hoop niet dat er een leraar wiskunde in dit topic mee leest. Want ik zou spontaan in huilen uitbarsten met het niveau..
99 procent van de wiskunde leraren zijn arme sloebers :)
Ajax is mijn leven!
pi_201953490
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 oktober 2021 19:23 schreef Mirandaforyou het volgende:
Iemand ervaring met Nexo?
Ik stake mn btc in
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_201953533
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:56 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
99 procent van de wiskunde leraren zijn arme sloebers :)
Wat dat betreft was je een prima wiskundeleraar.
pi_201953717
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 11:09 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Wat dat betreft was je een prima wiskundeleraar.
Mensen die nog steeds denken dat beleggen logica en wiskunde is :)

Aks je rijk wil worden dan moest je juist doen wat niet logische is.

De massa doet wat logische is en wordt nooit rijk.
Ajax is mijn leven!
pi_201953741
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 11:25 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Mensen die nog steeds denken dat beleggen logica en wiskunde is :)

Aks je rijk wil worden dan moest je juist doen wat niet logische is.

De massa doet wat logische is en wordt nooit rijk.
Ik zal altijd arm blijven :'(
pi_201954008
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 11:26 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik zal altijd arm blijven :'(
Gebruik gewoon je fantasy :)
Ajax is mijn leven!
pi_201954170
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 11:50 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Gebruik gewoon je fantasy :)
pi_201954450
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 11:25 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Mensen die nog steeds denken dat beleggen logica en wiskunde is :)

Aks je rijk wil worden dan moest je juist doen wat niet logische is.

De massa doet wat logische is en wordt nooit rijk.
Logica gaat lang niet altijd op in deze wereld, dat klopt. Maar een klein beetje wiskundig inzicht is wel zo handig als je uit wil rekenen hoeveel en hoe snel een munt nog kan zakken of stijgen.

Woensdagavond mijn Shiba verkocht met ruim 900% winst en een deel van die Shiba winst in Dogelon gestopt en die staat sindien al +180% :D
pi_201954515
Jammer dat Bitvavo die coins als Dogelon en Floki Inu niet aanbiedt.
pi_201954517
Al mijn bitcoin omgezet naar Shiba. Als shiba dan eindelijk $1 aan tikt ben ik rijker dan heel Nederland bij elkaar

Fuck logic, lets fucking goooo

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2021 12:41:41 ]
pi_201954555
wat verwachten jullie van Solana
pi_201954578
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 12:38 schreef Fargo het volgende:
Jammer dat Bitvavo die coins als Dogelon en Floki Inu niet aanbiedt.
Ik heb ze op Poloniex gekocht.
pi_201954784
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:54 schreef Piva het volgende:

[..]
Maar alles lijkt erop dat het minimaal naar de 1 usd cent gaat! Waarom nu verkopen, je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?
:')
pi_201954805
We hebben zo'n knetterharde bear nodig waarbij al die meme coins kapot gaan.
  Moderator zaterdag 30 oktober 2021 @ 13:01:14 #137
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201954817
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 13:00 schreef viceversa het volgende:
We hebben zo'n knetterharde bear nodig waarbij al die meme coins kapot gaan.
Dan blijft alleen Bitcoin over :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201954842
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 11:25 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Mensen die nog steeds denken dat beleggen logica en wiskunde is :)

Aks je rijk wil worden dan moest je juist doen wat niet logische is.

De massa doet wat logische is en wordt nooit rijk.
Van meme coins profiteren omdat domme retailers denken dat het naar 1 cent kan gaan, prima. Maar doe nou niet alsof je een briljante strategie hebt. Voor elke meme zijn er 1000 coins die niet groot worden.

Sidewalkers gaan hun kop nog wel stoten. Het gaat een keer fout.
pi_201954861
quote:
6s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 13:01 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Dan blijft alleen Bitcoin over :)
Doe maar. Dikke purge is nodig.
pi_201954997
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 12:42 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Ik heb ze op Poloniex gekocht.
Zit pas 2 maanden in crypto, dus nog zeer nieuw in deze materie. Ben wel klant nu bij Poloniex, maar de site is vooralsnog abracadabra. Kan alleen traden, maar heb uiteraard niets.
pi_201955091
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 13:14 schreef Fargo het volgende:

[..]
Zit pas 2 maanden in crypto, dus nog zeer nieuw in deze materie. Ben wel klant nu bij Poloniex, maar de site is vooralsnog abracadabra. Kan alleen traden, maar heb uiteraard niets.
Ik heb Poloniex ook pas sinds woensdag. Had mijn Shiba op Binance staan, die daar verkocht voor USDT en dat overgeschreven naar mijn wallet in Poloniex en daar weer Floki en Dogelon van gekocht. Je kan ook crypto overschrijven van Bitvavo naar Poloniex maar Bitvavo kan volgens mij alleen over het ETH netwerk versturen en dan betaal je wel hoge fees. Met direct geld storten op poloniex heb ik dus ook nog geen ervaring.
pi_201955222
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 13:25 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Ik heb Poloniex ook pas sinds woensdag. Had mijn Shiba op Binance staan, die daar verkocht voor USDT en dat overgeschreven naar mijn wallet in Poloniex en daar weer Floki en Dogelon van gekocht. Je kan ook crypto overschrijven van Bitvavo naar Poloniex maar Bitvavo kan volgens mij alleen over het ETH netwerk versturen en dan betaal je wel hoge fees. Met direct geld storten op poloniex heb ik dus ook nog geen ervaring.
Thnx voor de uitleg!
pi_201955331
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 13:38 schreef Fargo het volgende:

[..]
Thnx voor de uitleg!
Geen probleem, ik zit er zelf ook pas een paar maanden in en het is mij ook gelukt. Zat goede uitleg op internet te vinden ook.

Let er alleen wel op dat als je crypto gaat overschrijven van de ene (exchange) wallet naar de andere dat beide wallets hetzelfde netwerk (bv. ERC20, TRC20 of BEP20) ondersteunen en gebruiken en dat de crypto die je wil versturen ook over dat netwerk verstuurd kunnen worden. Je kunt je crypto kwijt raken als je het verkeerd doet.
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 14:00:53 #144
62913 Blik
The one and Only!
pi_201955467
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:33 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Technische analyse maken van een crypto :)

Munten verdwijnen spoorloos
Munten komen er op bizare manier erbij
munten worden verbrand
Robinhood wil deze munt toelaten op hun platform

Het kan ook puur op sentiment stijgen.

Een tweet van Elon Musk is genoeg om de munt 1000 procent te laten stijgen. Hoewel hij al ontkend dat hij Shiba bezit.

Kortom een technische analyse maken is onzin. Zo werkt het niet in de crypto wereld.
Marketcap heeft niks met TA te maken. Dat is ongeveer het enige in crypto dat gewoon een beetje common sense is.

Verder hoop ik natuurlijk ook gewoon dat het naar de 1 cent gaat. Want dan heb ik van 15 euro maar liefst 8000 euro gemaakt
pi_201955581
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 13:03 schreef viceversa het volgende:

[..]
Van meme coins profiteren omdat domme retailers denken dat het naar 1 cent kan gaan, prima. Maar doe nou niet alsof je een briljante strategie hebt. Voor elke meme zijn er 1000 coins die niet groot worden.

Sidewalkers gaan hun kop nog wel stoten. Het gaat een keer fout.
Zat van de week ook even te fantaseren...

Stel je voor dat er ooit een meme coin komt die Bitcoin voorbij gaat ? Is het dan game over ? :P
pi_201956447
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 14:00 schreef Blik het volgende:

[..]
Marketcap heeft niks met TA te maken. Dat is ongeveer het enige in crypto dat gewoon een beetje common sense is.

Verder hoop ik natuurlijk ook gewoon dat het naar de 1 cent gaat. Want dan heb ik van 15 euro maar liefst 8000 euro gemaakt
Als het naar 1 cent gaat dan heb ik 750.000 euro

Maar de vraag kan ik mijn zenuwen in bedwang houden.... ben ik mentaal stabiel omdat vol te houden :) om dan toch niet te verkopen

stel dat het 0,001 wordt dan zou ik 75000 euro hebben

Ga ik dan verkopen? Ik denk haast van wel.

Ik hoop gewoon dat het een grote klap 1 keer wordt naar de 1 cent.

Als ik naar het verleden kijk hoeveel klappers ik had kunnen maken maar toch te vroeg verkocht....

Het gaat grotendeels om je mentale gesteldheid en hoe sterk je bent want 75000 euro kan je veel leuke dingen mee doen.

Het is allemaal psychologie.
Ajax is mijn leven!
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 15:23:31 #147
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201956503
$PYR _O_ op naar 20 euro
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 15:23:53 #148
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201956509
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 14:10 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Zat van de week ook even te fantaseren...

Stel je voor dat er ooit een meme coin komt die Bitcoin voorbij gaat ? Is het dan game over ? :P
Zijn er al geweest
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201957843
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:02 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
ik heb het gekocht op 0.0000005. Het is bijna 1000 procent gestegen. Het enige domme wat ik gedaan heb is dat ik er maar 15 miljoen heb gekocht.

Alles wijst erop dat het richting de 0.01 gaat. Nou dan heb ik bijna een 1 miljoen verdiend met een investering van 100 euro.

Ik zou nog bij kunnen kopen maar ik vind deze gok wel leuk

van 100 euro naar 1 miljoen. :)
En hoeveel euro waard was die 15 miljoen.
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 17:15:34 #150
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_201958156
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 15:18 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Als het naar 1 cent gaat dan heb ik 750.000 euro

Maar de vraag kan ik mijn zenuwen in bedwang houden.... ben ik mentaal stabiel omdat vol te houden :) om dan toch niet te verkopen

stel dat het 0,001 wordt dan zou ik 75000 euro hebben

Ga ik dan verkopen? Ik denk haast van wel.

Ik hoop gewoon dat het een grote klap 1 keer wordt naar de 1 cent.

Als ik naar het verleden kijk hoeveel klappers ik had kunnen maken maar toch te vroeg verkocht....

Het gaat grotendeels om je mentale gesteldheid en hoe sterk je bent want 75000 euro kan je veel leuke dingen mee doen.

Het is allemaal psychologie.
15 miljoen cent is volgens jou dus bijna 1 miljoen Euro. En 15 miljoen 1/10 cent 75.000 Euro. Ik zal je adviezen gaan volgen, je hebt er echt kijk op.
pi_201958218
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 16:55 schreef Enawh het volgende:

[..]
En hoeveel euro waard was die 15 miljoen.
Hij heeft er 15 miljoen gekocht voor 100 zegt hij dus bij een prijs van ongeveer 0.00000666 heeft hij gekocht. Staat nu op 0.00006038 dus zal nu zo'n 905 waard zijn. Nog wel even verwijderd dus van die 750.000.

[ Bericht 2% gewijzigd door Sjemmert op 30-10-2021 17:23:51 ]
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 17:42:15 #152
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_201958742
Ik pompte altijd fiat via Ideal op Binance, maar dat kan niet meer. Wat is nu de meest slimme en snelle manier? En goedkoop :P
  Redactie Frontpage zaterdag 30 oktober 2021 @ 17:43:58 #153
4530 crew  Crazy Harry
pi_201958762
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:09 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Als het naar 0.01 gaat is het een grotere marketcap dan de GDP van de US.

Lijkt me onwaarschijnlijk.
Dat gezwets weer...
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:14 schreef viceversa het volgende:

[..]
Nogmaals, verdiep je even in market cap.
Ja, doe dat eens
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 10:27 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Die coin kende ik nog niet, ik ga 'm ontwijken iig.

Maar goed, om naar $0,01 te gaan moet de Shibu marketcap $ 5.491.530.675.721,45 worden.
Dat is ongeveer 5x hoger dan de huidige Bitcoin marketcap en 2x hoger dan de complete crypto marketcap.

Er moet dus ongeveer nog 2x zoveel geld in crypto stromen en al dat geld moet in Shibu Inu om dat te halen.

Maar iedereen heeft het recht op z'n eigen fantasie.
Alleen heeft market cap geen hol te maken met geldaanbod

Dit artikel legt het aardig uit hoe market cap werkt:
https://medium.com/@aat.d(...)rketcap-b4a1c76d4916
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201958798
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 17:42 schreef RedFever007 het volgende:
Ik pompte altijd fiat via Ideal op Binance, maar dat kan niet meer. Wat is nu de meest slimme en snelle manier? En goedkoop :P
XLM kopen op Bitvavo en versturen naar Binance. Heb ik me laten vertellen hoor, zelf nog niet gedaan zo. DYOR enzo.
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 17:48:13 #155
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_201958825
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 17:46 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
XLM kopen op Bitvavo en versturen naar Binance. Heb ik me laten vertellen hoor, zelf nog niet gedaan zo. DYOR enzo.
Hmmm heb geen Bitvavo ;( zal er eens naar kijken.
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 19:15:21 #156
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201960223
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 17:42 schreef RedFever007 het volgende:
Ik pompte altijd fiat via Ideal op Binance, maar dat kan niet meer. Wat is nu de meest slimme en snelle manier? En goedkoop :P
Crypto.com

Geen Ideal maar wel SEPA en creditcard.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201960521
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 17:42 schreef RedFever007 het volgende:
Ik pompte altijd fiat via Ideal op Binance, maar dat kan niet meer. Wat is nu de meest slimme en snelle manier? En goedkoop :P
Advcash. 1 euro toeslag op SEPA en staat gelijk op Binance daarna.
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 20:07:01 #158
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201961011
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 17:43 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Dat gezwets weer...
[..]
Ja, doe dat eens
[..]
Alleen heeft market cap geen hol te maken met geldaanbod

Dit artikel legt het aardig uit hoe market cap werkt:
https://medium.com/@:aat.(...)rketcap-b4a1c76d4916
Jezus dat artikel :D wat een volslagen retard die dat heeft geschreven :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201961555
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 15:23 schreef Scorpie het volgende:
$PYR _O_ op naar 20 euro
Is mede door de dips van FTM en ONE mijn op n na grootste stack geworden _O_

Uiteraard verkoop ik niets aangezien het nog een easy x100 gaat doen deze bullrun
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 21:03:50 #160
62913 Blik
The one and Only!
pi_201961983
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 19:33 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]
Advcash. 1 euro toeslag op SEPA en staat gelijk op Binance daarna.
0,5% + 5 euro staat op de website
pi_201962444
Kan je al op een normale manier laten uitbetalen op Binance of nog steeds niet?
U MAD?
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 21:35:06 #162
62913 Blik
The one and Only!
pi_201962483
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 21:32 schreef de_boswachter het volgende:
Kan je al op een normale manier laten uitbetalen op Binance of nog steeds niet?
Nope, ik heb de binance kaart nu als mogelijkheid. En anders kun je de bitvavo/kraken route doen met xlm
  Redactie Frontpage zaterdag 30 oktober 2021 @ 21:39:16 #163
4530 crew  Crazy Harry
pi_201962556
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 20:07 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Jezus dat artikel :D wat een volslagen retard die dat heeft geschreven :D
Behalve in het deel 'total marketcap' want dat gaat over iets anders, waar gaat dit artikel dan de fout in volgens jou?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201962634
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 21:35 schreef Blik het volgende:

[..]
Nope, ik heb de binance kaart nu als mogelijkheid. En anders kun je de bitvavo/kraken route doen met xlm
dat snap ik niet :') Ik heb ooit betaald met ideal en wil het ook op een simpele manier laten uitbetalen daar :(
U MAD?
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 21:49:42 #165
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201962751
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 21:39 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Behalve in het deel 'total marketcap' want dat gaat over iets anders, waar gaat dit artikel dan de fout in volgens jou?
Hier:

quote:
Jan begint een Cryptomunt en noemt hem de Pietermancoin. Hij stelt zijn blockchain software zodanig in dat er bij de start 100 miljoen Pietermannen bestaan (het zogenaamde preminen). Daarna gaat hij naar zijn vriend Kees en vraagt of Kees n Pieterman van hem wil kopen voor 10,-. Volgens de definitie van Marketcap heeft de Pietermancoin nu een Marketcap van 1 Miljard en komt in n keer in de CMC lijstjes rond de 15e plek terecht. Let wel! Er is slechts 10 Euro genvesteerd in een coin die volgens de marketcap berekening nu 1 miljard waard is.
quote:
Dat wil zeggen dat als een persoon TRX munten wil kopen, hij eerst BTC moet kopen. Dat kopen benvloed de marketcap uiteraard positief want elke aankoop, hoe klein ook, zal de prijs ietsjes doen stijgen en dus zal de marketcap van Bitcoin ook stijgen. Daarna worden die BTC gebruikt om TRX te kopen waardoor de marketcap van TRX stijgt. Dus de total marketcap zal tweemaal stijgen door de aankopen.
Ik heb geen eens zin om hier op in te gaan op zaterdagavond :')
  Redactie Frontpage zaterdag 30 oktober 2021 @ 22:09:08 #166
4530 crew  Crazy Harry
pi_201963096
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 21:49 schreef Plots het volgende:

[..]
Hier:
Wat is de fout dan?
quote:
Ik heb geen eens zin om hier op in te gaan op zaterdagavond :')
Dat is het deel total marketcap en dat is inderdaad een denkfout.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201963207
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 17:18 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Hij heeft er 15 miljoen gekocht voor 100 zegt hij dus bij een prijs van ongeveer 0.00000666 heeft hij gekocht. Staat nu op 0.00006038 dus zal nu zo'n 905 waard zijn. Nog wel even verwijderd dus van die 750.000.
ik heb geduld

ik laat het gewoon 5 jaar staan als het moet

het is een kwestie van tijd.....
Ajax is mijn leven!
  zaterdag 30 oktober 2021 @ 23:19:38 #168
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201964280
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 22:09 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Wat is de fout dan?
[..]
Dat is het deel total marketcap en dat is inderdaad een denkfout.
In dat artikel wordt de market cap berekend adv de totale supply. Maar hij moet dat doen o.b.v. de circulating supply, net zoals CoinmarketCap dat ook doet:

quote:
What is "Market Capitalization" and how is it calculated?
Market Capitalization is one way to rank the relative size of a cryptocurrency. It's calculated by multiplying the Price by the Circulating Supply.

Market Cap = Price X Circulating Supply.

What is the difference between "Circulating Supply", "Total Supply", and "Max Supply"?
Circulating Supply is the best approximation of the number of coins that are circulating in the market and in the general public's hands.
Total Supply is the total amount of coins in existence right now (minus any coins that have been verifiably burned).
Bron: https://coinmarketcap.com/faq/
pi_201964620
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 21:49 schreef Plots het volgende:

[..]
Hier:
[..]
[..]
Ik heb geen eens zin om hier op in te gaan op zaterdagavond :')
Misschien wilt er iemand hier 1 sat van mij kopen voor 15?

Dan kunnen we daarna allemaal onze bitcoin voor 282 miljoen per stuk dumpen. Want zo werkt de marketcap nu eenmaal.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-10-2021 23:51:12 ]
  Redactie Frontpage zaterdag 30 oktober 2021 @ 23:58:17 #170
4530 crew  Crazy Harry
pi_201964703
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 23:19 schreef Plots het volgende:

[..]
In dat artikel wordt de market cap berekend adv de totale supply. Maar hij moet dat doen o.b.v. de circulating supply, net zoals CoinmarketCap dat ook doet:
[..]
Bron: https://coinmarketcap.com/faq/
Dat doet weinig af aan het principe wat hij beschrijft.
CMC legt het principe hetzelfde uit. En daarmee zegt de marketcap dus bijzonder weinig. En al helemaal niets over hoe groot een coin/token kan worden.
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 23:50 schreef Piva het volgende:

[..]
Misschien wilt er iemand hier 1 sat van mij kopen voor 15?

Dan kunnen we daarna allemaal onze bitcoin voor 282 miljoen per stuk dumpen. Want zo werkt de marketcap nu eenmaal.
Als jou dat op de publieke markt lukt, dan kan je dat inderdaad.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zondag 31 oktober 2021 @ 07:22:58 #171
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201965881
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 23:58 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Dat doet weinig af aan het principe wat hij beschrijft.
CMC legt het principe hetzelfde uit. En daarmee zegt de marketcap dus bijzonder weinig. En al helemaal niets over hoe groot een coin/token kan worden.
Het doet zijn hele (warrig geschreven) verhaal teniet :D sowieso heeft die gast er maar weinig van begrepen, alsof projecten naar CMC kijken en dan “opeens” gaan bijprinten, zelden zulks debiliteit gezien. Echt zo’n domme economische knurft die denkt crypto te snappen maar de plank gruwelijk misslaat omdat hij te dom is om vesting schedules te snappen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201966078
Had nog 1250 mana's liggen (decentraland) en nu is het opeens best wat waard geworden haha. Weet iemand waarom?
Facts don't care about your feelings
pi_201966355
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 08:10 schreef YoshiBignose het volgende:
Had nog 1250 mana's liggen (decentraland) en nu is het opeens best wat waard geworden haha. Weet iemand waarom?
is al uitgebreid besproken in de reeks, lees maar even terug
pi_201967639
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 21:32 schreef de_boswachter het volgende:
Kan je al op een normale manier laten uitbetalen op Binance of nog steeds niet?
nope. Ik baal daar ook wel van. Was voorheen een prima optie met ideal fiat storten en uitbetalingen diezelfde dag nog op de rekening. Hopelijk komt dat ooit weer terug.
pi_201967816
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 15:18 schreef fantasyboy het volgende:

[..]
Als het naar 1 cent gaat dan heb ik 750.000 euro

Maar de vraag kan ik mijn zenuwen in bedwang houden.... ben ik mentaal stabiel omdat vol te houden :) om dan toch niet te verkopen

stel dat het 0,001 wordt dan zou ik 75000 euro hebben

Ga ik dan verkopen? Ik denk haast van wel.

Ik hoop gewoon dat het een grote klap 1 keer wordt naar de 1 cent.

Als ik naar het verleden kijk hoeveel klappers ik had kunnen maken maar toch te vroeg verkocht....

Het gaat grotendeels om je mentale gesteldheid en hoe sterk je bent want 75000 euro kan je veel leuke dingen mee doen.

Het is allemaal psychologie.
Die munt gaat de 0,001 nog lang niet halen tenzij een zeer groot deel via Burning vernietigd gaat worden. En 10x kan nog wel de mogelijkheid worden. Mensen rekenen zich weer te rijk. Bij dit soort munten moet je er al heel vroeg bij zijn(airdrop en telegram groepen)
1 cent is complete waanzin. Uiteraard op YouTube natuurlijk weer de fantastische verhalen met zeer onrealistische verhalen.

Pak je winst met dit soort munten al is het maar 1000 euro en zet het om naar bitcoin of Eth.
pi_201968439
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 oktober 2021 23:58 schreef Crazy Harry het volgende:
Als jou dat op de publieke markt lukt, dan kan je dat inderdaad.
En hier de reden waarom mcaps prima werken. Het heeft namelijk ook alles te maken met toegankelijkheid en liquiditeit.
pi_201969256
Gezien de Ada topic gesloten is

Hier bij een overzicht tot nu toe
Bron

https://www.reddit.com/r/(...)_summary_of_cardano/

Mog iemand er interesse hebben.

Zelf net nog wat Ada bij gekocht.
pi_201969820
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
  zondag 31 oktober 2021 @ 13:41:14 #179
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201969881
$PYR _O_

Dima waar ben je heen verhuisd
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 31 oktober 2021 @ 14:14:55 #180
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201970409
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 13:41 schreef Scorpie het volgende:
$PYR _O_

Dima waar ben je heen verhuisd
Denk dat Dima gepakt is door de maffia
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 31 oktober 2021 @ 14:44:38 #181
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201970802
quote:
1s.gif Op zondag 31 oktober 2021 14:14 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Denk dat Dima gepakt is door de maffia
RIP DIMA
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201971084
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 13:41 schreef Scorpie het volgende:
$PYR _O_

Dima waar ben je heen verhuisd
Die zit over tien jaar nog steeds bij zijn moeder met 100 miljoen op zijn naam, wachtend tot de huizenmarkt bijtrekt
pi_201972095
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 13:41 schreef Scorpie het volgende:
$PYR _O_

Dima waar ben je heen verhuisd
Dima is op anoniem gegaan. Die rijke tata laat meteen z'n FOK! matties in de steek.
  zondag 31 oktober 2021 @ 19:43:37 #184
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201975276
$PYR zojuist 20$ aangetikt _O_ wat een godencoin
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 31 oktober 2021 @ 19:51:08 #185
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201975388
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 19:43 schreef Scorpie het volgende:
$PYR zojuist 20$ aangetikt _O_ wat een godencoin
Daar heb ik toch wel de boot gemist
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201975500
quote:
1s.gif Op zondag 31 oktober 2021 19:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Daar heb ik toch wel de boot gemist
Nee jo. Als shiba naar de $1 kan, dan kan PYR net zo goed naar de 28,900,200!
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 31 oktober 2021 @ 20:00:20 #187
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201975523
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 19:58 schreef Piva het volgende:

[..]
Nee jo. Als shiba naar de $1 kan, dan kan PYR net zo goed naar de 28,900,200!
Ik heb met defikingdoms m'n eigen goudmijn :)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201975664
quote:
1s.gif Op zondag 31 oktober 2021 19:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Daar heb ik toch wel de boot gemist
Mwah market cap is nog steeds maar 300 miljoen, zal nog vele malen over de kop gaan

Ben zelf onder het mom van de hype volgen maar wel op een anti-Zuck manier zojuist in Metahero gestapt. Market cap 500 miljoen en 30% down in de afgelopen twee weken
pi_201975806
quote:
9s.gif Op zondag 31 oktober 2021 16:15 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Dima is op anoniem gegaan. Die rijke tata laat meteen z'n FOK! matties in de steek.
Echt?

@Dimachaerus
  zondag 31 oktober 2021 @ 20:56:34 #190
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201976612
Dima maatje als je dit leest PM me dan
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201976761
Ok, ik weet hoe er tegen die memecoins aan wordt gekeken inmiddels, maar als ik voor de lol wat tientjes wil investeren in coins als Kishu Inu en Dogelon Mars, waar kan ik dat dan het beste doen?
pi_201978512
Niemand die in yfi coin zit ?

De coin is nu nog steeds lekker laag.
En is hoger dan bitcoins ooit is geweest namelijk. 99k per coin.

De coin is nu lekker laag op 34k en er komt zeker voor uit gang in ?
  zondag 31 oktober 2021 @ 23:05:50 #193
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201978567
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 21:05 schreef Fargo het volgende:
Ok, ik weet hoe er tegen die memecoins aan wordt gekeken inmiddels, maar als ik voor de lol wat tientjes wil investeren in coins als Kishu Inu en Dogelon Mars, waar kan ik dat dan het beste doen?
Uniswap denk ik maar gas fees zijn tering hoog.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201979802
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 21:05 schreef Fargo het volgende:
Ok, ik weet hoe er tegen die memecoins aan wordt gekeken inmiddels, maar als ik voor de lol wat tientjes wil investeren in coins als Kishu Inu en Dogelon Mars, waar kan ik dat dan het beste doen?
Staat ook op enkele exchanges geloof ik. Uniswap is duur.
pi_201979851
Wat is Loopring nu weer
pi_201980516
Dima snapt opsec _O_
pi_201980758
Als meme coins beginnen te pumpen gaat het algemene niveau er niet echt op vooruit..
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 1 november 2021 @ 09:47:50 #198
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201981136
Wie van jullie heeft er SQUID gekocht?
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 november 2021 @ 09:49:47 #199
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201981159
Lijkt me nou echt iets voor Nattekat.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator maandag 1 november 2021 @ 09:56:45 #200
18653 crew  D.
pi_201981236
quote:
0s.gif Op zondag 31 oktober 2021 21:05 schreef Fargo het volgende:
Ok, ik weet hoe er tegen die memecoins aan wordt gekeken inmiddels, maar als ik voor de lol wat tientjes wil investeren in coins als Kishu Inu en Dogelon Mars, waar kan ik dat dan het beste doen?
Op coinmarketcap zie je waar de coins verkrijgbaar zijn, die Dogelon staat bijv. op Kucoin :Y
pi_201981279
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 09:45 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Ik stel een vraag namelijk.
En ja de yfi coin is hoger geweest en kan je zo opzoeken namelijk.
Waar btc net over de 60k dollar ging .
Was yfi ruim over de 90k heen.

In plaats een normaal antwoord te geven
Kom je met dit aan.
Je weet dat die 90k vergelijk met de 60k hetzelfde is als appels en peren en dus totaal niet relevant is?

[ Bericht 6% gewijzigd door D. op 01-11-2021 10:33:07 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator maandag 1 november 2021 @ 10:02:30 #202
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201981302
quote:
10s.gif Op maandag 1 november 2021 09:47 schreef Mortaxx het volgende:
Wie van jullie heeft er SQUID gekocht?
klinkt echt als een goede investering.

quote:
We have received multiple reports that users are not able to sell this token in Pancakeswap. Please do your own due diligence and exercise extreme caution. This project, while clearly inspired by the Netflix show of the same name, is not affiliated with the official IP.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201981348
quote:
10s.gif Op maandag 1 november 2021 09:47 schreef Mortaxx het volgende:
Wie van jullie heeft er SQUID gekocht?
Market cap van 420 miljoen volgens poocoin, echt ongelooflijk :')
pi_201981377
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:00 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je weet dat die 90k vergelijk met de 60k hetzelfde is als appels en peren en dus totaal niet relevant is?
Dat was de vraag niet .
Mijn vraag was.
Of er meerderen hier op de forum investeren.
Zelf doe ik het wel namelijk
Aangezien deze nog niet eens op de helft van zijn ouwe waarde is.
Er zit dus een stuk groei in waar je best goed mee kan verdien.
pi_201981476
quote:
1s.gif Op maandag 1 november 2021 10:06 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Market cap van 420 miljoen volgens poocoin, echt ongelooflijk :')
Tja als niemand kan verkopen dan loopt het vanzelf op he :P
pi_201981495
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:07 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Dat was de vraag niet .
Mijn vraag was.
Of er meerderen hier op de forum investeren.
Zelf doe ik het wel namelijk
Aangezien deze nog niet eens op de helft van zijn ouwe waarde is.
Er zit dus een stuk groei in waar je best goed mee kan verdien.
Ik zeg ook dat die prijs van bitcoin helemaal niet relevant is voor je post.
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 1 november 2021 @ 10:19:58 #207
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201981505
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:02 schreef onlogisch het volgende:

[..]
klinkt echt als een goede investering.
[..]

Vind het echt een mooie scam
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201981604
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:18 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik zeg ook dat die prijs van bitcoin helemaal niet relevant is voor je post.
De Bitcoin prijs heb ik er bij gezet omdat die nu wel op de ouwe hoogte was.
En dat yfi Bitcoin prijs voorbij ging.
En dat de prijs nu zo laag is.
Dat ik persoonlijk wel verwacht dat die weer op de ouwe prijs uitkomt.

Mijn ervaring met btc van yfi was
Dat als btc zakt yfi omhoog ging en zo elke keer van plek ruilde.
Als of mensen heen en weer aan het pompen waren.

Dit verwacht ik dadelijk weer te gaan gebeuren.

En elke altcoins en shit coins worden vergeleken met btc ouwe maximaal hoogte.
Dat mensen verwachten dat btc de ouwe hoogte weer haalt de altcoins ook terug op hun ouwe plek kunnen komen.
pi_201981620
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:28 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
De Bitcoin prijs heb ik er bij gezet omdat die nu wel op de ouwe hoogte was.
En dat yfi Bitcoin prijs voorbij ging.
En dat de prijs nu zo laag is.
Dat ik persoonlijk wel verwacht dat die weer op de ouwe prijs uitkomt.

Mijn ervaring met btc van yfi was
Dat als btc zakt yfi omhoog ging en zo elke keer van plek ruilde.
Als of mensen heen en weer aan het pompen waren.

Dit verwacht ik dadelijk weer te gaan gebeuren.

En elke altcoins en shit coins worden vergeleken met btc ouwe maximaal hoogte.
Dat mensen verwachten dat btc de ouwe hoogte weer haalt de altcoins ook terug op hun ouwe plek kunnen komen.
Sorry vriend, maar met deze redenatie ga je eens gegarandeerd rekt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201981633
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:16 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Tja als niemand kan verkopen dan loopt het vanzelf op he :P
Ja I know, dat een willekeurige idiotentoken zo'n market cap kan halen verbaast me uiteraard niet meer _O-
  Redactie Frontpage maandag 1 november 2021 @ 10:43:50 #211
4530 crew  Crazy Harry
pi_201981774
Zelfde contract owner als squid heeft ook het contract voor 'Squid Game Marbles (MARBLES)' waarbij het contract voor 99% overeenkomt...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201981823
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:30 schreef dimmak het volgende:

[..]
Sorry vriend, maar met deze redenatie ga je eens gegarandeerd rekt.
Op dit moment heb ik alleen maar winst.
Ik handel gewoon door koop en verkoop.
Steeds meer munten voor een lagere prijs

Of de winst zet ik in een anderen coin.
Ben dus steeds in beweging namelijk.

Zelfs Shiba maak ik gebruik van en levert alleen maar geld op door op tijd de deur uit te gooien.
Alleen zijn het kleine bedragen wat heen en weer gaat.
Doe namelijk geen extra inleg meer in brengen van uit de bank.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 1 november 2021 @ 10:52:26 #213
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201981876
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:43 schreef Crazy Harry het volgende:
Zelfde contract owner als squid heeft ook het contract voor 'Squid Game Marbles (MARBLES)' waarbij het contract voor 99% overeenkomt...
Je kunt squid alleen verkopen als je Marbles hebt. Heb zo'n vermoeden dat de oprichter de enige is met Marbles _O-
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201982211
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 10:47 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Op dit moment heb ik alleen maar winst.
Ik handel gewoon door koop en verkoop.
Steeds meer munten voor een lagere prijs

Of de winst zet ik in een anderen coin.
Ben dus steeds in beweging namelijk.

Zelfs Shiba maak ik gebruik van en levert alleen maar geld op door op tijd de deur uit te gooien.
Alleen zijn het kleine bedragen wat heen en weer gaat.
Doe namelijk geen extra inleg meer in brengen van uit de bank.
Ik beweer ook nergens dat je verlies hebt, maar met de redenatie dat er munten hun oude ATH wel moeten raken ga je vroeg of laat rekt.
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage maandag 1 november 2021 @ 11:16:33 #215
4530 crew  Crazy Harry
pi_201982219
quote:
1s.gif Op maandag 1 november 2021 10:52 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Je kunt squid alleen verkopen als je Marbles hebt. Heb zo'n vermoeden dat de oprichter de enige is met Marbles _O-
Toch nog bijna 11 duizend holders (dit is het contract dat 99% overeenkomt, er zijn nog minstens 3 andere contracten met dezelfde naam)
https://bscscan.com/token(...)341ff9f15ea#balances
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201982270
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 11:16 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ik beweer ook nergens dat je verlies hebt, maar met de redenatie dat er munten hun oude ATH wel moeten raken ga je vroeg of laat rekt.
Aha zo.
Tja dat is de voordeel van kleine bedragen en in en verkoop aan houden .
Ik houd geen munt een week vast namelijk.
En verkoop rustige een munt met verlies omdat de bedragen te klein zijn.
Denk aan simpel shit coins.

Elke dollar of euro is een euro.
  Redactie Frontpage maandag 1 november 2021 @ 11:45:59 #217
4530 crew  Crazy Harry
pi_201982566
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 11:21 schreef suijkerbuijk het volgende:

Elke dollar of euro is een euro.
Nee, dat is echt niet zo :+
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201982834
Kan iemand mij helpen met het volgende?

Mijn hodlwallet is Exodus maar ik wil graag het e.a. toevoegen, met welke kan ik dat het beste doen?
Voor m'n shitcoins gebruik ik Bitvavo maar daarmee kan ik niet verzenden naar wallets.

Wat raden jullie aan om te gebruiken met Exodus?
  maandag 1 november 2021 @ 12:15:06 #219
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201982950
quote:
1s.gif Op maandag 1 november 2021 12:05 schreef Brybry het volgende:
Kan iemand mij helpen met het volgende?

Mijn hodlwallet is Exodus maar ik wil graag het e.a. toevoegen, met welke kan ik dat het beste doen?
Voor m'n shitcoins gebruik ik Bitvavo maar daarmee kan ik niet verzenden naar wallets.

Wat raden jullie aan om te gebruiken met Exodus?
Hoezo kun je niet withdrawen op bitvavo? Kan niemand dat?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201983006
quote:
14s.gif Op maandag 1 november 2021 12:15 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoezo kun je niet withdrawen op bitvavo? Kan niemand dat?
Kan wel .
Zie link

https://bitvavo.com/nl/fees
pi_201983100
quote:
10s.gif Op maandag 1 november 2021 09:47 schreef Mortaxx het volgende:
Wie van jullie heeft er SQUID gekocht?
https://coinmarketcap.com/currencies/squid-game/

Dikke chart hoor
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator maandag 1 november 2021 @ 12:29:25 #222
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201983108
quote:
_O-

Benieuwd hoeveel debielen hier in zijn gestapt.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201983278
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 1 november 2021 @ 12:59:27 #224
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201983423
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 12:46 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Nothing on the hand :B
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201983438
Wedden dat de fok binance army ze nog steeds zullen blijven verdedigen.

CZ zegt funds are safu afterall
  Moderator maandag 1 november 2021 @ 13:02:28 #226
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201983446
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 13:01 schreef Piva het volgende:
Wedden dat de fok binance army ze nog steeds zullen blijven verdedigen.

CZ zegt funds are safu afterall
OMG BEN IK NU ALLES KWIJT???????????????
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201983450
quote:
14s.gif Op maandag 1 november 2021 12:15 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoezo kun je niet withdrawen op bitvavo? Kan niemand dat?
quote:
14s.gif Op maandag 1 november 2021 12:15 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoezo kun je niet withdrawen op bitvavo? Kan niemand dat?
Je kunt alleen overmaken naar je eigen bankrekening, niet naar een andere wallet...
  Moderator maandag 1 november 2021 @ 13:05:03 #228
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201983463
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 13:01 schreef Piva het volgende:
Wedden dat de fok binance army ze nog steeds zullen blijven verdedigen.

CZ zegt funds are safu afterall
Oh, het is toch niet zo spannend als dat jij het voor wil laten doen komen -O-
twitter
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201983507
quote:
lol
pi_201983508
LINK gekocht!
  maandag 1 november 2021 @ 13:38:38 #231
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_201983788
even genieten op reddit toen ik op de squidgame crypto zocht

Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_201984336
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201984481
Dot nu 46 _O_
pi_201985019
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201985364
quote:
Die moeder van 86 _O_
pi_201985570
quote:
Veel sprookjesverhalen op sociale media over hoe men miljonair kan worden met coin zus of coin zo zijn gewoon niet waar, nepnieuws.
Lol, boomers gonna boom. Alleen op dit forum zijn al meerdere users miljonair geworden met crypto.
  maandag 1 november 2021 @ 15:57:03 #237
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201985652
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 14:31 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Genoten.
Huilen dan.
pi_201985974
quote:
9s.gif Op maandag 1 november 2021 13:02 schreef onlogisch het volgende:

[..]
OMG BEN IK NU ALLES KWIJT???????????????
funds are safu
  Redactie Frontpage maandag 1 november 2021 @ 16:29:19 #239
4530 crew  Crazy Harry
pi_201986238
Er wordt nog steeds naar squid geswapped _O-
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Redactie Frontpage maandag 1 november 2021 @ 16:35:26 #240
4530 crew  Crazy Harry
pi_201986340
quote:
Opvallend dat er niemand antwoordt op de vraag of Swift wat waard is ;)
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201989075
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 09:56 schreef D. het volgende:

[..]
Op coinmarketcap zie je waar de coins verkrijgbaar zijn, die Dogelon staat bijv. op Kucoin :Y
Thnx! Ik kom alleen geen wijs uit die sites. Als ik het niet 'direct' kan kopen, zoals bijvoorbeeld bij Bitvavo, houdt het met mijn beperkte technische kennis al wel snel op. Het zij zo. Toch bedankt!
pi_201989480
quote:
Hfsp
pi_201989863
Catgirl binnen 5 minuten 100% up door drie buys van 650k, 750k en 815k _O-

*Edit* Wtf nog twee buys van 850k en 950k, bijna x3 in 10 minuten tijd

*Edit* x4 in 15 minuten, market cap over de 1 miljard. Nog nooit zoiets gezien :D

*Edit* En weer terug bij het begin, epische pump & dump _O_

[ Bericht 9% gewijzigd door FundsAreSafu op 01-11-2021 21:19:18 ]
pi_201991516
quote:
1s.gif Op maandag 1 november 2021 13:02 schreef Brybry het volgende:

[..]
[..]
Je kunt alleen overmaken naar je eigen bankrekening, niet naar een andere wallet...
Kan wel.
  Moderator dinsdag 2 november 2021 @ 06:28:22 #245
18653 crew  D.
pi_201993551
Ik heb mijn SAND duidelijk te vroeg verkocht :P
pi_201993693
quote:
0s.gif Op maandag 1 november 2021 22:18 schreef Sjemmert het volgende:

[..]
Kan wel.
Inmiddels gelukt :')
pi_201993938
https://www.bbc.com/news/(...)EC-9A55-84D34744363C

Squid Game crypto token collapses in apparent scam

A digital token inspired by the popular South Korean Netflix series Squid Game has lost almost all of its value as it was revealed to be an apparent scam.

Squid, which marketed itself as a "play-to-earn cryptocurrency", had seen its price soar in recent days - surging by thousands of per cent. However, as the BBC reported, it was criticised for not allowing people to resell their tokens.

This kind of scam is commonly called a "rug pull" by crypto investors. This happens when the promoter of a digital token draws in buyers, stops trading activity and makes off with the money raised from sales. Squid's developers have made off with an estimated $3.38m (2.48m), according to technology website Gizmodo.

Squid was billed as a token that could be used for a new online game inspired by the Netflix series - which tells the story of a group of people forced to play deadly children's games for money. The game was due to go live this month. However, cryptocurrency experts had warned of several tell-tale signs that it was likely to be a scam.
Most telling was that people who bought Squid tokens were unable to sell them.

Critics also highlighted that its website contained many spelling mistakes and grammatical errors. The website is no longer online and social media accounts promoting the tokens have also vanished. "It is one of many schemes by which nave retail investors are drawn in and exploited by malevolent crypto promoters," Cornell University economist Eswar Prasad told the BBC.

Professor Prasad said buyers need to be aware when buying cryptocurrencies as there is almost no regulatory oversight. "In fact, open pump and dump schemes are rampant in the crypto world, with investors often jumping in with eyes wide open, perhaps hoping that they can ride the wave and dump their holdings for a quick profit before prices collapse," he said.

Squid was available for sale on decentralised crypto exchanges including PancakeSwap and DODO, which allows for buyers to connect directly to sellers, without a central authority. "Nowadays new coins can be listed on decentralised exchanges on the first day they are created, without any regulation or due diligence," said Jinnan Ouyang from Singapore-based crypto company Openmining. "So you could be buying coins from anyone with any agenda."
  dinsdag 2 november 2021 @ 11:12:42 #248
475818 BlauweHoofd
Nee ik ben geen smurf
pi_201995968
quote:
0s.gif Op donderdag 28 oktober 2021 17:40 schreef Afwazig het volgende:

[..]
Bijna anderhalf maandsalaris in n dag aan payout voor het holden van een token

NSBT _O_ :D
nsb-token?
"Turks klinkt net alsof een aap een andere aap verkracht en tien eromheen schreeuwend masturberen."
GC / Hoe klinkt Turks voor Nederlanders zonder immigratie-achtergrond?
  dinsdag 2 november 2021 @ 11:13:21 #249
131603 Afwazig
Serious business
pi_201995977
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 november 2021 11:12 schreef BlauweHoofd het volgende:

[..]
nsb-token?
Elke keer dezelfde grap. :D

NSBT is the shit
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 november 2021 @ 11:26:47 #250
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201996151
Is Truebit al $5?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201996400
DOT ath _O_
pi_201996578
Marc ^O^ beter laat dan nooit. Al ben ik wel benieuwd hoeveel hij er persoonlijk aan verdiend heeft... hopelijk niet veel.

https://www.fcupdate.nl/v(...)immig-cryptobedrijf/
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_201996626
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:05 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Marc ^O^ beter laat dan nooit. Al ben ik wel benieuwd hoeveel hij er persoonlijk aan verdiend heeft... hopelijk niet veel.

https://www.fcupdate.nl/v(...)immig-cryptobedrijf/
Is gewoon boef man
  dinsdag 2 november 2021 @ 12:12:14 #254
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201996643
$ETH _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201996758
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:05 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Marc ^O^ beter laat dan nooit. Al ben ik wel benieuwd hoeveel hij er persoonlijk aan verdiend heeft... hopelijk niet veel.

https://www.fcupdate.nl/v(...)immig-cryptobedrijf/
Die vent verdient geen enkel compliment man, knap hoor uitstappen nadat de rugpull compleet is :')
pi_201996784
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:22 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Die vent verdient geen enkel compliment man, knap hoor uitstappen nadat de rugpull compleet is :')
Klopt, ik ga iets teveel uit van z'n onschuld.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 12:25:51 #257
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201996788
quote:
7s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:12 schreef Scorpie het volgende:
$ETH _O_
6k-8k eoy _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Redactie Frontpage dinsdag 2 november 2021 @ 12:27:17 #258
4530 crew  Crazy Harry
pi_201996801
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 08:13 schreef Fargo het volgende:
https://www.bbc.com/news/(...)EC-9A55-84D34744363C

Squid Game crypto token collapses in apparent scam

A digital token inspired by the popular South Korean Netflix series Squid Game has lost almost all of its value as it was revealed to be an apparent scam.

Squid, which marketed itself as a "play-to-earn cryptocurrency", had seen its price soar in recent days - surging by thousands of per cent. However, as the BBC reported, it was criticised for not allowing people to resell their tokens.

This kind of scam is commonly called a "rug pull" by crypto investors. This happens when the promoter of a digital token draws in buyers, stops trading activity and makes off with the money raised from sales. Squid's developers have made off with an estimated $3.38m (2.48m), according to technology website Gizmodo.

Squid was billed as a token that could be used for a new online game inspired by the Netflix series - which tells the story of a group of people forced to play deadly children's games for money. The game was due to go live this month. However, cryptocurrency experts had warned of several tell-tale signs that it was likely to be a scam.
Most telling was that people who bought Squid tokens were unable to sell them.

Critics also highlighted that its website contained many spelling mistakes and grammatical errors. The website is no longer online and social media accounts promoting the tokens have also vanished. "It is one of many schemes by which nave retail investors are drawn in and exploited by malevolent crypto promoters," Cornell University economist Eswar Prasad told the BBC.

Professor Prasad said buyers need to be aware when buying cryptocurrencies as there is almost no regulatory oversight. "In fact, open pump and dump schemes are rampant in the crypto world, with investors often jumping in with eyes wide open, perhaps hoping that they can ride the wave and dump their holdings for a quick profit before prices collapse," he said.

Squid was available for sale on decentralised crypto exchanges including PancakeSwap and DODO, which allows for buyers to connect directly to sellers, without a central authority. "Nowadays new coins can be listed on decentralised exchanges on the first day they are created, without any regulation or due diligence," said Jinnan Ouyang from Singapore-based crypto company Openmining. "So you could be buying coins from anyone with any agenda."
Ruim 2 biljoen market cap op zn hoogste punt, meer dan bitcoin ooit heeft behaald.
En als je alles bij elkaar optelt, hebben ze $6M (11744 BNB)naar binnen getrokken, gisteravond in ieder geval. Wie weet hebben ze intussen meer. Daar zit Gizmodo er dus een tikkeltje naast.

Een mooie bijvangst is dat het laat zien dat money supply er geen ruk toe doet om een bepaalde market cap te behalen.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201996838
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 08:13 schreef Fargo het volgende:
https://www.bbc.com/news/(...)EC-9A55-84D34744363C

Squid Game crypto token collapses in apparent scam

A digital token inspired by the popular South Korean Netflix series Squid Game has lost almost all of its value as it was revealed to be an apparent scam.

Squid, which marketed itself as a "play-to-earn cryptocurrency", had seen its price soar in recent days - surging by thousands of per cent. However, as the BBC reported, it was criticised for not allowing people to resell their tokens.

This kind of scam is commonly called a "rug pull" by crypto investors. This happens when the promoter of a digital token draws in buyers, stops trading activity and makes off with the money raised from sales. Squid's developers have made off with an estimated $3.38m (2.48m), according to technology website Gizmodo.

Squid was billed as a token that could be used for a new online game inspired by the Netflix series - which tells the story of a group of people forced to play deadly children's games for money. The game was due to go live this month. However, cryptocurrency experts had warned of several tell-tale signs that it was likely to be a scam.
Most telling was that people who bought Squid tokens were unable to sell them.

Critics also highlighted that its website contained many spelling mistakes and grammatical errors. The website is no longer online and social media accounts promoting the tokens have also vanished. "It is one of many schemes by which nave retail investors are drawn in and exploited by malevolent crypto promoters," Cornell University economist Eswar Prasad told the BBC.

Professor Prasad said buyers need to be aware when buying cryptocurrencies as there is almost no regulatory oversight. "In fact, open pump and dump schemes are rampant in the crypto world, with investors often jumping in with eyes wide open, perhaps hoping that they can ride the wave and dump their holdings for a quick profit before prices collapse," he said.

Squid was available for sale on decentralised crypto exchanges including PancakeSwap and DODO, which allows for buyers to connect directly to sellers, without a central authority. "Nowadays new coins can be listed on decentralised exchanges on the first day they are created, without any regulation or due diligence," said Jinnan Ouyang from Singapore-based crypto company Openmining. "So you could be buying coins from anyone with any agenda."
SELL THE NEWS !

Oh wacht...
  Moderator dinsdag 2 november 2021 @ 12:47:39 #260
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201996997
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:27 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Ruim 2 biljoen market cap op zn hoogste punt, meer dan bitcoin ooit heeft behaald.
En als je alles bij elkaar optelt, hebben ze $6M (11744 BNB)naar binnen getrokken, gisteravond in ieder geval. Wie weet hebben ze intussen meer. Daar zit Gizmodo er dus een tikkeltje naast.

Een mooie bijvangst is dat het laat zien dat money supply er geen ruk toe doet om een bepaalde market cap te behalen.
Hoogste punt was toch 628 dollar? Dat betekent een marketcap van 'slechts' 502 miljard met 800 miljoen coins.

Of zie ik iets over het hoofd?
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  User die het meest klaagt 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 12:55:05 #261
414785 sirdanilot
pi_201997105
Hoi jongens, ik ben een beetje dom en ik kom er niet uit hoe ik geld op mijn Binance kan zetten. Ik wil van die crypto altcoins kopen en zo. Geen zorgen hoor ik zet daar niet al mijn spaargeld in. :')

Ik krijg steeds hele hoge minimumbedragen om er bijvoorbeeld bitcoin te kopen en andere dingen, en ook moet ik betalen met betalingsmethoden waar ik nog nooit van heb gehoord. Dus als iemand de makkelijkste manier weet?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  dinsdag 2 november 2021 @ 12:56:46 #262
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_201997125
quote:
5s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Hoogste punt was toch 628 dollar? Dat betekent een marketcap van 'slechts' 502 miljard met 800 miljoen coins.

Of zie ik iets over het hoofd?
Hij stond toch even op 2800 dollar meen ik.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Redactie Frontpage dinsdag 2 november 2021 @ 12:57:10 #263
4530 crew  Crazy Harry
pi_201997131
quote:
5s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Hoogste punt was toch 628 dollar? Dat betekent een marketcap van 'slechts' 502 miljard met 800 miljoen coins.

Of zie ik iets over het hoofd?
CMC laat een hoogtepunt van $2856.64 zien
Poocoin.app laat overigens $3400 zien wat de mc boven de 2,5 biljoen tilt.

Er wordt nog steeds gehandeld in dit ding overigens...
Verkopen is ook mogelijk inmiddels. Dus misschien dat mensen nu denken dat het nog iets waard wordt juist vanwege de grote scam.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201997340
Net heel voorzichtig mn eerste crypto gekocht.

Ben begonnen met een paar tientjes van drie verschillende valuta's, eens kijken hoe dat gaat...
Opschalen kan altijd nog :-)
aka Joel_87
pi_201997413
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:16 schreef Jhojho-1987 het volgende:
Net heel voorzichtig mn eerste crypto gekocht.

Ben begonnen met een paar tientjes van drie verschillende valuta's, eens kijken hoe dat gaat...
Opschalen kan altijd nog :-)
Succes!
Wat heb je gekocht?
  Moderator dinsdag 2 november 2021 @ 13:28:21 #266
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201997504
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:56 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]
Hij stond toch even op 2800 dollar meen ik.
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:57 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
CMC laat een hoogtepunt van $2856.64 zien
Poocoin.app laat overigens $3400 zien wat de mc boven de 2,5 biljoen tilt.

Er wordt nog steeds gehandeld in dit ding overigens...
Verkopen is ook mogelijk inmiddels. Dus misschien dat mensen nu denken dat het nog iets waard wordt juist vanwege de grote scam.
Oh, wow _O-
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201997505
quote:
4s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:23 schreef Leonos het volgende:

[..]
Succes!
Wat heb je gekocht?
BNB (Binance-Coin)
DOGE (Dogecoin)
ETH (Ethereum)
aka Joel_87
  Moderator dinsdag 2 november 2021 @ 13:29:08 #268
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201997517
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:16 schreef Jhojho-1987 het volgende:
Net heel voorzichtig mn eerste crypto gekocht.

Ben begonnen met een paar tientjes van drie verschillende valuta's, eens kijken hoe dat gaat...
Opschalen kan altijd nog :-)
Goed bezig! Ik raad je aan wat Bitcoin te kopen. :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201997519
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:28 schreef Jhojho-1987 het volgende:

[..]
BNB (Binance-Coin)
DOGE (Dogecoin)
ETH (Ethereum)
En nu heel de dag F5'en! :D
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 13:30:19 #270
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201997533
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:28 schreef Jhojho-1987 het volgende:

[..]
BNB (Binance-Coin)
DOGE (Dogecoin)
ETH (Ethereum)
Doge :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201997600
quote:
4s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:29 schreef Leonos het volgende:

[..]
En nu heel de dag F5'en! :D
aka Joel_87
pi_201997618
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:30 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Doge :')
Ja man, een gokje van een paar tientjes....
Hopelijk kom ik na vandaag ooit nog uit de schulden!
aka Joel_87
  FOK!fotograaf dinsdag 2 november 2021 @ 13:40:33 #273
364681 over_hedge
pi_201997664
Doge kopen is gokken of elon zin heeft om te trollen op twitter of niet :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_201997698
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:40 schreef over_hedge het volgende:
Doge kopen is gokken of elon zin heeft om te trollen op twitter of niet :')
Oke naat.
  FOK!fotograaf dinsdag 2 november 2021 @ 13:43:52 #275
364681 over_hedge
pi_201997706
quote:
4s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:42 schreef Leonos het volgende:

[..]
Oke naat.
Hoezo ben ik naat? Ik zit niet 1.5 jaar in een discord waar mensen zeggen om bitcoin te kopen en besluit dan random op totaal het verkeerde moment doge te kopen :D
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  Moderator dinsdag 2 november 2021 @ 13:47:14 #276
18653 crew  D.
pi_201997738
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:28 schreef Jhojho-1987 het volgende:

[..]
BNB (Binance-Coin)
DOGE (Dogecoin)
ETH (Ethereum)

;)
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 13:47:19 #277
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201997742
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:36 schreef Jhojho-1987 het volgende:

[..]
Ja man, een gokje van een paar tientjes....
Hopelijk kom ik na vandaag ooit nog uit de schulden!
Help ze vermenigvuldigen zich!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 13:48:46 #278
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201997761
Snap sowieso dat gokje van een paar tientjes niet. Als je heel veel geluk hebt levert het misschien paar honderd op. Koop dan gewoon een staatslot
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  FOK!fotograaf dinsdag 2 november 2021 @ 13:50:18 #279
364681 over_hedge
pi_201997781
snap een gok van paar tientjes prima. Alleen niet op doge. Meest doelloze munt ooit. Enige reden dat het nog iets van waarde heeft is omdat Elon een troll is :P
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_201997815
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 12:55 schreef sirdanilot het volgende:
Hoi jongens, ik ben een beetje dom en ik kom er niet uit hoe ik geld op mijn Binance kan zetten. Ik wil van die crypto altcoins kopen en zo. Geen zorgen hoor ik zet daar niet al mijn spaargeld in. :')

Ik krijg steeds hele hoge minimumbedragen om er bijvoorbeeld bitcoin te kopen en andere dingen, en ook moet ik betalen met betalingsmethoden waar ik nog nooit van heb gehoord. Dus als iemand de makkelijkste manier weet?
Als je met iDeal wilt betalen zou ik een account bij Bitvavo maken. Dan kan je vanuit daar eventueel nog crypto naar Binance sturen
pi_201997818
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:48 schreef Mortaxx het volgende:
Snap sowieso dat gokje van een paar tientjes niet. Als je heel veel geluk hebt levert het misschien paar honderd op. Koop dan gewoon een staatslot
Een gok van een paar honderd euro, terwijl ik eigenlijk geen idee heb wat ik doe...
Dat lijkt me niet veel verstandiger.....

En joh, ik hoef er geen miljonair mee te worden. Ik verwacht er eigenlijk bijzonder weinig van....
aka Joel_87
  FOK!fotograaf dinsdag 2 november 2021 @ 13:55:47 #282
364681 over_hedge
pi_201997845
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:53 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Als je met iDeal wilt betalen zou ik een account bij Bitvavo maken. Dan kan je vanuit daar eventueel nog crypto naar Binance sturen
bij Binance kan je ook gewoon met ideal betalen.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_201997966
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:55 schreef over_hedge het volgende:

[..]
bij Binance kan je ook gewoon met ideal betalen.
Sinds een paar maanden niet meer. Mijn debit card pakken ze ook niet meer
  Moderator dinsdag 2 november 2021 @ 14:12:35 #284
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201998046
twitter
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201998097
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:48 schreef Mortaxx het volgende:
Snap sowieso dat gokje van een paar tientjes niet. Als je heel veel geluk hebt levert het misschien paar honderd op. Koop dan gewoon een staatslot
Laat die gast joh, wilt het gewoon proberen, zo leer je ook :)
  Redactie Frontpage dinsdag 2 november 2021 @ 14:22:16 #286
4530 crew  Crazy Harry
pi_201998150
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:48 schreef Mortaxx het volgende:
Snap sowieso dat gokje van een paar tientjes niet. Als je heel veel geluk hebt levert het misschien paar honderd op. Koop dan gewoon een staatslot
Kans op een mooie winst met een memecoin is vele male hoger dan een staatslot
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201998307
Ted Cruz :r

Kunnen ze niet iemand anders vinden die dit soort balletjes opgooit?
What Would Goku Do
  FOK!fotograaf dinsdag 2 november 2021 @ 14:50:48 #288
364681 over_hedge
pi_201998512
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 14:04 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Sinds een paar maanden niet meer. Mijn debit card pakken ze ook niet meer
Ah oke. Dan zei ik niks. Want is ook wel lang geleden dat ik daar voor het laatst gekocht heb. Vertrouw die site niet zo dus alles er af gehaald
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_201998548
quote:
14s.gif Op dinsdag 2 november 2021 14:12 schreef onlogisch het volgende:
[ twitter ]
Dat moet je niet willen opdringen. Adoptie moet een natuurlijk proces zijn.
  dinsdag 2 november 2021 @ 16:30:05 #290
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_202000225
quote:
4s.gif Op dinsdag 2 november 2021 13:29 schreef Leonos het volgende:

[..]
En nu heel de dag F5'en! :D
Waarom is er nog geen F5 coin?
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_202000335
twitter
pi_202000642
Niet alle fokkers en mensen zullen bitcoin ooit begrijpen. Maar wij gaan het in ieder geval halen fam.



rip hexagon
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 17:27:52 #293
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202000865
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 17:04 schreef Piva het volgende:
Niet alle fokkers en mensen zullen bitcoin ooit begrijpen. Maar wij gaan het in ieder geval halen fam.

[ afbeelding ]

rip hexagon
Dit is het beste piramidespel ooit!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 2 november 2021 @ 17:30:44 #294
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202000900
Gister voor het eerst in jaren iets betaald met Bitcoin. Binnen minuut betaalbevestiging in de mail _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_202000926
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 17:27 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Dit is het beste piramidespel ooit!
Mocht je op de top hebben ingekocht, gewoon even wachten voor de volgende ronde!
pi_202000938
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 november 2021 17:34 schreef Piva het volgende:

[..]
Mocht je op de top hebben ingekocht, gewoon even wachten voor de volgende ronde!
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 17:30 schreef Mortaxx het volgende:
Gister voor het eerst in jaren iets betaald met Bitcoin. Binnen minuut betaalbevestiging in de mail _O_
Afgelopen weer 3x wat gekocht met bitcoin :o

Indien met LN QR gaat het een stuk sneller en betrouwbaarder dan met bank/creditcard :o
pi_202001135
Nu drie weken in RainbowToken, heerlijk om cryptomiljardair te zijn _O-
- Met zuidelijke groet -
pi_202001319
[..]
Laat die gast joh, wilt het gewoon proberen, zo leer je ook :)
[/quote]
Gwoon shiba meepakken leer je gelijk fomo fud etc :)
pi_202002717
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 17:30 schreef Mortaxx het volgende:
Gister voor het eerst in jaren iets betaald met Bitcoin. Binnen minuut betaalbevestiging in de mail _O_
Onchain? Je transactie wordt meteen de mempool ingeschoten, op dat moment krijg je je bevestiging. Pas na 3 bevestigingen van de blockchain (afhankelijk van de betaalprovider, soms meer), dus ongeveer half uur, van de blockchain geloven ze je ook echt. Dit is om double spending tegen te gaan.

Met lightning bestaat er niet zoiets als bevestigingen en zijn je betalingen instant. Speel er eens mee zou ik zeggen, het werkt steeds beter en beter en is dan ook meer geschikt om mee te betalen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_202005164
Sol nu voorbij ada
  dinsdag 2 november 2021 @ 21:30:39 #301
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_202006146
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 november 2021 17:30 schreef Mortaxx het volgende:
Gister voor het eerst in jaren iets betaald met Bitcoin. Binnen minuut betaalbevestiging in de mail _O_
Ik gebruik wel eens LN om uit te proberen. Dat gaat de toekomst worden, let maar op.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')