abonnement Unibet Coolblue
pi_201828960
quote:
1s.gif Op woensdag 20 oktober 2021 10:23 schreef vlindertje89 het volgende:
Oh ik bedoelde ook niet dat ik me anders niet ziek meld hoor - meer dat ik wil weten of dat betekent dat er geld 'vrij komt' om een extra persoon wat werk over te laten nemen, of dat ik dat met mijn directe collega en onderzoeksassistent moet oplossen. Word vandaag aangemeld bij de bedrijfsarts en stuur vanmiddag ziekmelding in, moet alleen nog even kijken voor hoeveel procent (want ik kan wel werken, alleen niet 100% van de uren, en volledige rust bij hersenschudding is inmiddels ook achterhaald heb ik begrepen).

En het is wel makkelijk om te zeggen dat het niet mijn probleem is of zonder mij ook wel draait, maar het zijn twee projecten met een extern gefinancierd, fixed budget waaruit alle dingen moeten gebeuren, en ik ben de kartrekker van beide projecten, het meeste werk ligt dus bij mij. Dus er kan niet zomaar een extra persoon aangenomen worden om mijn werk over te nemen (naast dat praktisch gezien ook helemaal niet duidelijk is voor hoeveel uur of hoe lang dat nodig zou zijn), als er geen geld 'terug vloeit' door mijn ziekmelding, want dat geld is er gewoon niet.

En het kan vast ook zonder mij, maar ik heb in totaal 2.5 dag per week voor deze twee projecten, en de onderzoeksassistente en mijn directe collega kunnen niet zomaar die 2.5 dag overnemen want dat past ook helemaal niet in hun uren. Dus ik kan wel zeggen stik erin, zoek het maar uit - maar het zijn fijne collega's waar ik nauw mee samen werk en omdat ik wel degelijk mee kán denken, doe ik dat dan graag. Het is niet dat ik niks kan nu he, alleen niet de volle 100%.

En @:DancingPhoebe antwoord op je spoiler is nee, maar net zoals ik m'n herstel niet in de weg wil zitten door teveel te doen, wil ik herstel ook niet in de weg zitten door helemaal niks te doen. Ik doe dus graag wat kan binnen het kader dat het herstel niet in de weg zit. Daarom ook het contact met de sportgerelateerde hersenschuddingen poli, zodat zij me hopelijk kunnen helpen met hoe op te bouwen etc.

Het is geen bedrijf waar ik werk met een grote algemene pot geld waar alles uit betaald wordt he, maar een universiteit waar alle projecten extern gefinancierd worden, en het dus niet zo makkelijk is om te zeggen er moet een extra iemand komen en dat dat dan gewoon geregeld kan worden.
Ziek is ziek. Bij een gedeeltelijke ziekmelding is het wel lastiger om te scheiden wat wel en niet bij jou hoort. ‘Moet’ jij het dan regelen met je collega’s? Want ik lees zoveel ‘moeten’ in je posts. Qua werk dan.

Leg die ‘moeten’ eens volledig bij je herstel :* En kijk wat daar aan ‘werken’ bij past en helpend is. De rest: laat anderen het regelen/oplossen.

Goed dat je stappen hebt gemaakt in werken aan herstel door een verwijzing te regelen ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')