abonnement Unibet Coolblue
pi_201792783
quote:
0s.gif Op zondag 17 oktober 2021 06:53 schreef joyvke het volgende:
Ben het ook een tijd aan het bijhouden qua lichamelijke en geestelijke klachten, maar het hangt altijd rond die periode samen. Ook erg angstig, niet in slaap kunnen vallen (slaap dan meestal paar dagen slecht). Zodra de menstruatie begint is het ook gewoon weer over. Erg vervelend. Volg dus voor wat tips.

Pinda's triggeren het bij mij trouwens super erg. Geen idee waarom, ik heb altijd super veel zin in pinda's als ik ongesteld moet worden, maar als ik ze dan eenmaal pak heb ik gegarandeerd klachten. Heb ik diverse keren uitgeprobeerd en opgeschreven en hing toch samen, dus geen pinda's meer in huis tegen die tijd ;d.
Pinda's eet ik zelden, maar er zitten natuurlijk wel sporen in heel wat etenswaren. Hopelijk heb jij ook wat baat bij dit topic. Ook al is het maar een paar dagen in de maand, het is gewoon niet fijn. En het stomme is, als de menstruatie voorbij is denk ik, waar heb ik me nou helemaal druk om gemaakt?

Ik ga vanmiddag magnesium kopen. Ik zag dat ze dat bij kruidvat hebben. Ben dus totaal niet niet thuis in vitamines en mineralen in pil/poedervorm. Ik neem dat nooit eigenlijk.
  Vis een optie? zondag 17 oktober 2021 @ 18:53:21 #27
70532 loveli
N
pi_201798064
Oppassen dat je geen magnesium oxide koopt. Dat is goed voor de stoelgang, maar niet zo goed opneembaar voor waar jij het voor wilt.

Holland & Barrett en dan de 150 mg, magnesium glycinaat. Die is goed.
crap in = crap out
  woensdag 3 november 2021 @ 18:36:33 #28
377797 Missblackhairhighheels
Intelligent en gehaat.
pi_202017450
Ik denk niet dat er bepaalde middelen zijn die invloed zullen hebben op de mentale gesteldheid. Wat mij helpt is er vooral op anticiperen, het verwachten en er rekening mee houden zodat je geen beslissingen of acties onderneemt in zo'n toestand tot het weer weggaat.
FOK! is een primaire levensbehoefte. FOK! bevredigt mijn ziel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')