abonnement Unibet Coolblue
pi_201399082
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:36 schreef Posergoth6667 het volgende:
Aan de ene kant ben ik er blij mee want dit is een goed iets dat ze hier doet. Zelfs een kapotte klok staat twee keer per dag gelijk.

Aan de andere kant ben ik er minder blij mee dat een ongekoze burgemeester landelijke wetgeving niet opvolgt. Nu is het voor een goede zaak, maar Halsema staat niet bekent om het juiste te doen. Als ze kan polariseren dan doet ze dat.
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 12:36 schreef Posergoth6667 het volgende:

[..]
Jij haalt dingen door elkaar.

BOA's gaan niet handhaven hierop, dat is landelijk geregeld. De landelijk organisatie heeft dat gezegt.

De politie hoort te handhaven op de wet. Dat ze een keer iets niet zien, is niet van belang. Het gaat er om dat ze handhaven als ze het zien of als er een melding is. Als Halsema de politie opdracht geeft om niet te handhaven als er strafbare feiten worden gepleegd, gaat ze tegen de wet in.
Lees nou eens rustig wat je schrijft en denk er eens over na. Dat Halsema besluit iets niet te handhaven is gewoon een keuze die ze kan maken en een logisch gevolg van een beperkte capaciteit. Daarmee gaat ze niet tegen de wet in. Dat is klinkklare nonsens. Als Halsema zelf een kroeg opent en vervolgens besluit niet op QR-codes te controleren, dan gaat ze tegen de wet in.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')