abonnement Unibet Coolblue
pi_201318779
quote:
3s.gif Op zaterdag 11 september 2021 23:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]
Of je immuunsysteem bloot te stellen aan de wereld en niet met smerige mondkapjes op te lopen.
Precies, door te vaccineren. Dan kan dat weer

Zie Denemarken

Btw, mondkapjes werken dan toch positief als wat jij zegt klopt. Je ademt dan toch juist vieze bacteriën in e.d?

Jij zou dus voor mondkapjes moeten zijn
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_201319769
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 23:55 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Leugenaars die mensen bang willen maken!
Hier ken ik geen beter voorbeeld van dan jij. Van ivermectine tot mondkapjes tot de zogenaamde gevaren van vaccineren.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zondag 12 september 2021 @ 10:47:48 #153
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_201319812
De Media-Viroloog

Zoals in elke ontwikkeling naar een totalitair maatschappij valt bij velen het masker van de voorgewende beschaafdheid en medemenselijkheid af en laat men zijn ware gitzwarte aard zien. Maar er zijn ook mensen, normaal gesproken bescheiden, onopvallend heel goed werk doen en zelden hun mening laten horen, en dan ook alleen nog maar als men er expliciet naar vraagt. En zoals altijd zijn het juist die mensen die op de cruciale momenten in de geschiedenis laten zien wel uit het juiste harde eikenhout gesneden te zijn.

Geert Douma is zo’n man. Iemand die altijd het goede in mensen probeert te zien, een beschaafd en uitermate sympathiek mens, waarvan ik het me niet voor kon en kan stellen dat iemand ruzie met hem zou krijgen. Bovendien iemand die mij de beginselen van de klinische neurofysiologie bijbracht, als een van de weinige opleiders die deze titel ook waardig is.

De waarde van een vriendschap blijkt bij bij snijdende kou, hagel en stormwind. Niet bij mooi weer. Dat is een les die ik wederom heb geleerd.

Het woord is aan Geert.


quote:
Nog nooit zagen wij zoveel virologen op de buis en in de media als het afgelopen anderhalf jaar.

Voorheen sloten virologen zich voornamelijk op in de kleine studeerkamertjes van hun laboratorium en dat was goed. Hoewel? Behalve het bestuderen van de mogelijkheden tot diagnostiek van virusinfecties bleken zij er ook een andere virologische hobby op na te houden.

Die – niet ongevaarlijke – hobby bleek het knutselen met de basale bouwsteentjes van virussen te zijn.

Een virus is opgebouwd uit aminozuren vergelijkbaar met “Lego” bouwsteentjes.

Nu is er al jaren sprake van een internationale wedren tussen virologen om die bouwsteentjes zodanig in te bouwen en te herschikken in een bestaand virus dat men op deze manier een virus maakt dat voor mens en dier vele malen gevaarlijker is dan de in de natuur voorkomende virussen.

Dat is de zogenaamde “ Gain of Function Game ” met als resultaat de geboorte van een Lego-virus. Het doel was om de ziekmakende capaciteit van het door vleermuizen verspreidde virussen te overtreffen. Just for the fun of it.

Maar volgens de “Virologen-Legoclub” was er wel degelijk een goed doel. Het doel van deze wedren zou het bestrijden van toekomstige epidemieën van virussen makkelijker maken. Om dit belangrijke doel te bereiken werd deze Gain-of-Function Game jarenlang door verschillende overheden met veel geld ondersteund.

Dat door onoplettendheid of slordigheid zo’n Lego-virus zou kunnen ontsnappen was volgens de Virologen-Legoclub onmogelijk. Maar nu het gebeurt en er mensen ziek blijken te worden, leek het goede doel van de Lego-virologen om een betere bestrijding van een virusinfectie mogelijk te maken enigszins verwaarloosd te zijn. Men was er blijkbaar nog niet aan toe gekomen.

De Lego-Virologen ontkenden, tegen beter weten in, dat een van de prijswinnende Lego-virussen aan het laboratorium was ontsnapt en verantwoordelijk was voor het ontstaan van een pandemie: de Covid-19 pandemie.

De Lego-Viroloog pretendeerde alsof hij/zij van niets wist. Een vleermuis, als de ‘usual suspect’ van de viroloog, moest toch echt de bron van dit “nieuwe virus” zijn. Maar hoe men ook zocht, een vleermuis die dit “Lego-virus” bij zich droeg werd maar niet gevonden. En dus, als een klein kind dat iets verkeerd heeft gedaan, volhardde de Lego-Viroloog in haar zwijgen.

En zoals een kind dat doet, wees de Lego-viroloog vervolgens naar een ander dier dat het gedaan zou moeten hebben. En daar was ineens de Pangolin als overbrenger van het virus. Ik was het niet; de Pangolin heeft het gedaan! Bewijs daarvoor bleef echter achterwege.

Terwijl het doel van het “Gain of Function Game “ – een betere bestrijding van toekomstige en gevaarlijkere virussen – bleken de Lego-virologen daaraan nog niet bijster veel tijd te hebben besteed: het Lego-virus kwam vrij en ineens werden veel mensen ziek. De Lego-virologen hadden echter niets anders in de aanbieding dan de handen ‘stukwassen’, anderhalve meter afstand houden, eerst niet maar later alsnog mondkapjes, het sluiten van scholen, lockdowns en een avondklok. Ouderen en kwetsbaren moesten geïsoleerd en opgesloten worden, En er moest getest worden, heel veel getest worden, steeds opnieuw getest worden, bij iedere snotterbel en ieder kuchje. En bij iedere tiende snotterbel en elk twintigste kuchje kreeg men een plakplaatje en een aai over de bol.

Als men iets fout heeft gedaan geldt meestal: “Als men geschoren wordt moet men stil zitten”. Dit gold echter niet voor de virologen.

Uit allerlei holen en spelonken kwamen zij tevoorschijn om een plaats te veroveren aan de tafels van zogenaamde opinie programma’s op TV. Een plaats die zij niet meer zouden afstaan.

Van deskundigen in het maken van Lego-Virussen werden zij de nieuwe profeten van de pandemiebestrijding! Over hun deelname aan de “Gain of Function Game” zwegen zij wijselijk.

Al snel ontdekten zij hoe hun ego door al deze mediabelangstelling werd gestreeld. En daarmee was de Media-Viroloog geboren. Sommige Media-Virologen vergaten daarbij subiet dat zij ook nog Lego-Virologen waren.

De door deze programma’s altijd krachtig beleden “diversiteit” in het voor het voetlicht brengen van verschillende standpunten en meningen werd voor het gemak maar even vergeten.

Een kritisch geluid zou immers het overheidsbeleid kunnen schaden? De papieren media sloot zich hier bij aan. Men moest met een stem spreken, de journalistieke taak van een kritisch hoor en wederhoor werd over de Chinese schutting gegooid.

Dat er geen enkel verband was tussen het aantal zieken en doden enerzijds en de genomen maatregelen anderzijds deed er helemaal niet toe. Dat kwam immers omdat die domme en onverantwoordelijke mensen zich niet aan door hen geadviseerde regeltjes hielden. Zo simpel is het.

De allerbelangrijkste taak van de Media-Viroloog was echter het creëren en in stand houden van een angstpandemie.

In plaats van het uitsluitend vaccineren en beschermen van de doelgroep van het virus – de ouderen, de mensen met onderliggende aandoeningen en de mensen – jong of oud – met een stoornis in het immuunsysteem – werd het doel het uitroeien van het virus. Eerst mocht het woord “groepsimmuniteit” niet worden genoemd door Rutte, later werd dit alsnog het doel. Het vaccin was daartoe de heilige graal.

De gecreëerde angst moest het mogelijk maken dat iedereen bereid zou zijn zich te laten vaccineren. Het “wij moeten ons uit de epidemie vaccineren” werd het enige ware geloof van de virologische sjamanen.

De Media-Viroloog is medeverantwoordelijk voor het creëren en in stand houden van die angst.

Voor een aantal Media-Virologen deed zich een gelukkig “toeval” voor: de virustesten vonden in hun laboratorium plaats en daar kon een aardig centje mee worden verdiend. Weer ander Media-Virologen hadden banden met de industrie die de vaccins maakten.

Door de beperkte visie van de regering, gevoed door de door Media-Virologen gecreëerde angst en het heersende dogma van ‘wij, televisiemedia en papieren media, moeten allen met één stem spreken’, werd de tegenstem van vaak zeer gerenommeerde deskundigen succesvol geblokkeerd.

De laatsten werden tezamen met een deel van de bevolking dat wel haar twijfels uitsprak over het gevoerde beleid voor het gemak met de naam “wappies” terzijde geschoven.

Om het virus te bestrijden werd zelfs oorlogsretoriek gebruikt. De heroïsche strijd tegen het virus was begonnen. Een tweedeling in de maatschappij werd gecreëerd. De oorlog moest worden verklaard aan zij die het beleid bekritiseren en zij die niet gevaccineerd willen worden.

Het beleid van de regering, die zich gesteund weet door de papieren media, de televisiemedia en de dagelijkse aanwezigheid op de TV van de Media-Viroloog – als producent van virusangst en “deskundige” – stuurt aan op een koers, waarbij het onderscheid dat wordt gemaakt tussen gevaccineerd versus niet gevaccineerd, voorstander versus tegenstander, “goede” mensen tegenover “slechte” mensen het dramatische gevolg is. De gevaccineerde wordt beloond met “meer vrijheden”, of beter gezegd krijgt de gevaccineerde “minder beperkingen” opgelegd, dit als beloning voor de onderdanigheid aan de Staat. Een tweedeling in de maatschappij is het gevolg.

Het vaccin bleek uiteindelijk niet aan de gewekte verwachting te voldoen; het virus verdween niet, kon ongeremd blijven muteren en verspreidde zich onverstoorbaar verder onder de bevolking. Toen bleek dat ook gevaccineerde mensen nog steeds ziek konden worden en bovendien het virus alsnog kunnen overdragen, werd dat uit de media gehouden en werd het beleid halsstarrig voortgezet. Ook kinderen moesten aan de vaccinatie-religie onderworpen worden.

Ik hoop dat de Media-Virologen en de media nog in staat zijn tot enige zelfreflectie, maar ik vrees dat dit bij de Media-Virologen niet snel zal gebeuren. Zie bijvoorbeeld de bekende virologen Ab O. en Marion K. die graag in de schijnwerpers staan en ook van het verleden (Mexicaanse griep) niets hebben geleerd, en over deze periode maar liever zwijgen.

Misschien begint de Media-Viroloog en zijn of haar helpers zich inmiddels wat onbehaaglijk te voelen, nu zij door de realiteit dreigen te worden ingehaald.Ik hoop dat de Lego-viroloog gedwongen wordt afstand te doen van het geknutsel met Lego-steentjes.

En ook had ik graag gezien dat de Media-Viroloog als een ware wetenschapper ook ruimte had gegeven aan virologen / vaccinologen die een ander geluid lieten horen, in plaats van hen het zwijgen op te leggen. Wetenschap groeit bij uitwisseling van gedachten, en niet bij vastgeroeste dogma’s.

De wijze waarop met de Corona pandemie wordt omgegaan, waarbij het beleid meer schade blijkt te veroorzaken dan het virus ooit zou kunnen veroorzaken, zou wel eens een inktzwarte bladzijde in onze geschiedenis kunnen worden.
Even wat leesvoer, hulde voor Jan Bonte ^O^
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 12 september 2021 @ 11:59:37 #154
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201320705
quote:
3s.gif Op zaterdag 11 september 2021 23:54 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]
Of je immuunsysteem bloot te stellen aan de wereld en niet met smerige mondkapjes op te lopen.
Dus je vind hygiene een goed idee, infecties voorkomen?
pi_201320745
quote:
14s.gif Op zondag 12 september 2021 10:47 schreef controlaltdelete het volgende:
De Media-Viroloog

Zoals in elke ontwikkeling naar een totalitair maatschappij valt bij velen het masker van de voorgewende beschaafdheid en medemenselijkheid af en laat men zijn ware gitzwarte aard zien. Maar er zijn ook mensen, normaal gesproken bescheiden, onopvallend heel goed werk doen en zelden hun mening laten horen, en dan ook alleen nog maar als men er expliciet naar vraagt. En zoals altijd zijn het juist die mensen die op de cruciale momenten in de geschiedenis laten zien wel uit het juiste harde eikenhout gesneden te zijn.

Geert Douma is zo’n man. Iemand die altijd het goede in mensen probeert te zien, een beschaafd en uitermate sympathiek mens, waarvan ik het me niet voor kon en kan stellen dat iemand ruzie met hem zou krijgen. Bovendien iemand die mij de beginselen van de klinische neurofysiologie bijbracht, als een van de weinige opleiders die deze titel ook waardig is.

De waarde van een vriendschap blijkt bij bij snijdende kou, hagel en stormwind. Niet bij mooi weer. Dat is een les die ik wederom heb geleerd.

Het woord is aan Geert.

[..]
Even wat leesvoer, hulde voor Jan Bonte ^O^
Wat vindt je er zo goed aan?
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_201320781
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 11:59 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dus je vind hygiene een goed idee, infecties voorkomen?
Nee hij vind dat men juist in aanraking moet komen met virussen en bacteriën want dat is goed voor je immuunsysteem... Toch?
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  zondag 12 september 2021 @ 12:07:33 #157
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_201320790
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_201320821
quote:
Grotendeels gevaccineerden die de cultuursector open willen hebben wat lastig is omdat er nog veel ongevaccineerde mensen rondlopen.
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  zondag 12 september 2021 @ 12:12:42 #159
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201320849
quote:
1s.gif Op zondag 12 september 2021 12:06 schreef devlinmr het volgende:

[..]
Nee hij vind dat men juist in aanraking moet komen met virussen en bacteriën want dat is goed voor je immuunsysteem... Toch?
Maar vieze maskertjes zijn weer een slecht idee? Beetje inconsistent, niet?

[ Bericht 10% gewijzigd door SuperHartje op 12-09-2021 12:19:11 (Niet generaliseren aub) ]
pi_201320890
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 12:12 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Maar vieze maskertjes zijn weer een slecht idee? Beetje inconsistent, niet?
Of blij zijn over een grote demonstratie van gevaccineerden die de cultuursector open willen hebben terwijl je zelf tegen vaccinatie bent en eigenlijk dus de oorzaak bent van dat protest

_O-

[ Bericht 8% gewijzigd door SuperHartje op 12-09-2021 12:19:55 ]
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  zondag 12 september 2021 @ 12:17:41 #161
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_201320927
quote:
1s.gif Op zondag 12 september 2021 12:11 schreef devlinmr het volgende:

[..]
Grotendeels gevaccineerden die de cultuursector open willen hebben wat lastig is omdat er nog veel ongevaccineerde mensen rondlopen.
Al die mensen maken zich totaal niet druk om wie gevaccineerd is of niet. *O*
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_201320939
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 12:17 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]
Al die mensen maken zich totaal niet druk om wie gevaccineerd is of niet. *O*
Oh zeker wel
Net als die horeca held die weigerde Engel te bedienen _O-
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
  zondag 12 september 2021 @ 12:19:11 #163
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201320944
quote:
1s.gif Op zondag 12 september 2021 12:15 schreef devlinmr het volgende:

[..]
Of blij zijn over een grote demonstratie van gevaccineerden die de cultuursector open willen hebben terwijl je zelf tegen vaccinatie bent en eigenlijk dus de oorzaak bent van dat protest

_O-
Jep, claimen dat vroeger wetenschappers objectief waren in hun queeste de waarheid, en dat dit veel beter is dan in opdracht werken, maar tegelijkertijd niets willen weten van wetenschappelijke methodes van dubbelblind peer reviewed onderzoek omdat ze "zelf kunnen denken" en plaatjes uit Facebook antivax groepen als goede argumenten zien.
  zondag 12 september 2021 @ 12:19:14 #164
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201320945
quote:
Misschien zie je mij nog voorbijkomen.
Huilen dan.
  zondag 12 september 2021 @ 12:19:55 #165
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_201320955
quote:
7s.gif Op zondag 12 september 2021 12:19 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Misschien zie je mij nog voorbijkomen.
Geen interesse in. :W
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator zondag 12 september 2021 @ 12:20:37 #166
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_201320966
quote:
7s.gif Op zondag 12 september 2021 12:19 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Misschien zie je mij nog voorbijkomen.
Toeval of…?
A child is born with no state of mind.
  zondag 12 september 2021 @ 12:22:51 #167
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201320997
quote:
7s.gif Op zondag 12 september 2021 12:19 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Misschien zie je mij nog voorbijkomen.
T-Shirt aan met: Ik heb corona, geef mij een tongzoen als je durft?
  zondag 12 september 2021 @ 12:37:24 #168
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201321223
quote:
11s.gif Op zondag 12 september 2021 12:20 schreef SuperHartje het volgende:

[..]
Toeval of…?
Infiltratie.
Huilen dan.
  zondag 12 september 2021 @ 12:38:42 #169
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_201321237
quote:
Dertien gorilla's in dierentuin Atlanta besmet met coronavirus
In de dierentuin van Atlanta zijn zeker dertien gorilla's positief getest op het coronavirus. Het virus is vermoedelijk overgebracht door een verzorger die volledig gevaccineerd was en geen ziektesymptomen vertoonde. De medewerker droeg bovendien beschermende uitrusting zoals een masker en handschoenen.

De besmetting werd opgemerkt, omdat de gorilla's aan het hoesten waren en een loopneus hadden. Ook verminderde hun eetlust. Het gaat om vier groepen westelijke laaglandgorilla's, waaronder de 60-jarige Ozzie, de oudste mannelijke gorilla in gevangenschap.
:o

Uit Het Parool
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 12 september 2021 @ 12:46:10 #170
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_201321336
quote:
Hoe kan dat nou, ze leven zoooo gezond en dragen geen maskers.
  Moderator zondag 12 september 2021 @ 12:55:00 #171
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_201321438
quote:
6s.gif Op zondag 12 september 2021 12:37 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Infiltratie.
:D
A child is born with no state of mind.
pi_201322530
Toch wel interessant
Nog geen tijd gehad alles na te lopen qua claims helaas.
https://www.frontnieuws.c(...)orden-te-vaccineren/

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2021 15:05:31 ]
pi_201324861
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 12:46 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Hoe kan dat nou, ze leven zoooo gezond en dragen geen maskers.
En ze die hokken hebben ook nog eens geweldige ventilatie
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_201324908
quote:
1s.gif Op zondag 12 september 2021 14:30 schreef Emmerdeur het volgende:
Toch wel interessant
Nog geen tijd gehad alles na te lopen qua claims helaas.
https://www.frontnieuws.c(...)orden-te-vaccineren/
De eerste zin is al niet waar dus laat maar
Do not go gentle into that good night
Old age should burn and rave at close of day;
Rage, rage against the dying of the light.
pi_201326135
quote:
Het Leger des Heils heeft zojuist gereageerd op de ophef over het uitreiken van de de Majoor Bosshardtprijs aan de ongevaccineerde zangeres Marga Bult. De zangeres - die desinformatie verspreidde - kreeg de prijs, omdat ze tijdens de coronacrisis tijdelijk haar oude baan als verpleegkundige weer oppakte.

De zangeres verspreidde desinformatie over het coronavirus. Zo schreef zij over ‘goedwerkende medicijnen’, zoals het antimalariamiddel hydroxychloroquine en ivermectine. Onlangs nog waarschuwde de Amerikaanse medicijnenwaakhond voor misinformatie over die middelen. ‘Het kan gevaarlijk zijn, of zelfs dodelijk’, schreef de FDA op Twitter.

Groot voorstander van vaccineren
Het Leger des heils laat weten dat zij ‘als zorgorganisatie het coronavirus zeer serieus nemen’. ,,En zijn we bovendien groot voorstander van vaccinatie. De inmiddels ontstane ophef betreuren we dan ook. Graag benadrukken we nogmaals het doel van de prijs: al die warme, betrokken en deskundige mensen een hart onder de riem steken.’’

Zorgpersoneel ervoer de prijs voor haar als ‘een klap in het gezicht van de zorgmedewerkers’. Volgens de hulporganisatie is de Majoor Bosshardtprijs toegekend aan zangeres Marga Bult, vanwege haar ‘onbaatzuchtige hulp en inzet binnen de zorg op een moment dat dit heel hard nodig was’. ,,Daarmee staat zij voor ons symbool voor alle hulpverleners, zorgprofessionals en mantelzorgers die de afgelopen periode keihard hebben gewerkt om de coronapandemie onder controle te krijgen’’, zo benadrukt het leger. ,,Al deze mensen zijn wij enorm dankbaar!’’
https://www.ad.nl/show/le(...)er-serieus~a6e9da5b/
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')