FOK!forum / Soaps, Showbizz & Sterren / [Barbiegate #88] Nieuwe Clyde & vertrouwde kip met boontjes
HeelVaakBlijwoensdag 1 september 2021 @ 21:36
Het Laatste nieuws:

17 mei 2021:

Samantha heeft een nieuwe Clyde vriend:
7-E5244-B1-5646-4483-81-BB-DDCB49697-DF4.jpg

29 April 2021

Bijrollen in deze soap voor de moeders van de wel of niet enigste kinderen van Gelmore,
RIP aan de nabestaanden.

SPOILER
Dootje is de moeder van Kayden, de "enigste" echte zoon van Gelmore.
Kayden is overigens ook na een paar weken uit huis geplaatst, zijn 2 oudere zusjes (niet van Gelmore) wonen bij hun vader.

En dan is er nog Shalina die volgens Samantha eerst haar bonusdochter was maar nu weer geen kind van Gelmore is, volgens Samantha zijn Kayden en Angelo de enige kinderen van Gelmore, maar Dootje flipt er helemaal over dat ze zegt dat Kayden en Angelo zijn kinderen zijn, want alleen Kayden is een kind van Gelmore, aldus Dootje.

Dus:
Marie zegt: Mijn dochter Shalina is een dochter van Gelmore
Dootje zegt: Mijn zoon Kayden is een zoon van Gelmore
Samantha zegt: Mijn zoon Angelo is een zoon van Gelmore.

Volgens Marie zijn Shalina en Kayden de kinderen van Gelmore, maar Angelo niet.
Volgens Dootje is alleen haar zoon Kayden een kind van Gelmore
Volgens Samantha zijn alleen Kayden en Angelo nu nog kinderen van Gelmore, maar een maand geleden was Shalina dat ook nog.
[/quote]
25 april 2021:
Samantha meldt via Instagram dat Gilly plotseling is overleden. Eerder circuleerden er al berichten dat er een reanimatie zou plaatsvinden in de straat van Samantha. Enkele uren later meldde ze dat Gilly overleed aan een hartstilstand. Diverse mediakanalen hebben het bericht inmiddels opgepikt.

SPOILER
Februari 2021: Samantha heeft een relatie met Goudse Gilly, die ook de vader van Angelo blijkt schijnt te zijn

Overigens had Samantha op 15 november, terwijl ze in het ziekenhuis was om de bevalling af te wachten deze opvallende tekst nog geplaatst:
252c62e45d359977cddbbb2f4ae03dbe.jpg


20190906-134828.png

Oud nieuws
[spoiler=September 2017]
Samantha en Michael gescheiden
SPOILER: November 2017
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen
Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake
Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand
Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
SPOILER: Augustus 2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
SPOILER: Augustus 2018
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.

In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen", aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie 'een aanslag op zijn privéleven' gepleegd.
Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :')
Bron: Ditjes en Datjes
SPOILER: April 2019
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.

Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.
SPOILER: Juli & Augustus 2019
SPOILER: December 2019
Laatste nieuws incl filmpje.

Een ding is zeker, Barbie houdt nog steeds van een feestje!
https://www.vkmag.com/mag(...)eeds_van_een_feestje
''Sam moet der likken voor een beetje coke''

Ja hoor, er is een nieuwe Barbie-gate en einde is nog niet in zicht...
https://www.vkmag.com/mag(...)is_nog_niet_in_zicht
SPOILER: april 2020
Barbie betrokken bij ernstig ongeval:
[ afbeelding ]
SPOILER: september 2020
Michael, de ex van Samantha, en zijn liefje Naomi, zijn opgepakt wegens handel in "niet van echt te onderscheiden!!" nep handelswaar. Op de insta van Samantha zijn de namaak gucci laarzen ook ineens verdwenen :o
Verder wachten we nog steeds met smart op de komst van baby Djemino, die volgens plan op 6 december het levenslicht zal zien *O*
SPOILER: december 2020
(20 december 2020)
Gerrit en Samantha zijn uit elkaar!!
Gerrit blijkt niet de vader van Djemino te zijn, die nota bene vernoemd was naar het overleden kindje van de dochter van Gerrit.
Hij lijkt halverwege december te hebben ontdekt dat het kindje dat op 16 november 2020 geboren is niet zijn zoon is....
SPOILER: Januari 2021:
Djemino blijkt ineens Angelo te heten :o
De diverse Instagrams:
Samantha (meest recent)
Samantha
Michael
BLACK LAUNDRY
Michaels vriendin Naomi
FREAKY FRIDAY

Samantha's Vriendje van dienst
Februari 2021: Goudse Gilly
April 25 2021: RIP Gilly

Voorgaande ware liefdes <3
SPOILER
Het is Gerrit, Gerrit is hét - Maart 2020
Sonny Oosterveer - December 2019
Maron Hill - Februari t/m September 2019
Jeffrey Lake - Juli t/m September 2018
Jordi Ossel - Januari t/m Februari 2018
Rolf Tangel - April t/m September 2017
Michael van der Plas - Gehuwd 2012 - 2017
SPOILER: I'm a Barbie girl, in a Barbie world
Image1.jpg


[ Bericht 0% gewijzigd door Deisyy op 02-09-2021 11:00:19 ]
Claudia_xwoensdag 1 september 2021 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 1 september 2021 20:17 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
De twee foto's zijn uit verschillende hoeken genomen hè. Dat kan nog best wel wat schelen. Reken daar wat filtertjes bij... Ik zeg, het is 'm :P
Dat denk ik ook.
HeelVaakBlijwoensdag 1 september 2021 @ 21:41
Nieuwe titel oké? 😅 Had ik dan ook het laatste nieuws moeten bijwerken? 🤔 Want ik zie mijn naam daarboven staan. *sorry weet de weg daarin niet zo heel goed *
Mazikeenwoensdag 1 september 2021 @ 21:47
Daar zijn de rijst met boontjes

E9-EC492-B-E73-A-423-C-85-B0-BB974-ECAC4-A1.jpg
JaneDoewoensdag 1 september 2021 @ 21:47
BINGO!
carorowoensdag 1 september 2021 @ 21:55
Welke Clyde houd er nu niet van kip, rijst en boontjes. Het lijkt gvd groundhog day wel dat liefdesleven van onze Bonnie/Samant nou ja Barbie dus.
JourneyBluewoensdag 1 september 2021 @ 22:03
Ik.geloof.er.niets.van

Screenshot-2021-09-01-21-31-00.png

En Sam repost Yvonne? :N

En het aantal volgers neemt enorm toe

[ Bericht 48% gewijzigd door JourneyBlue op 01-09-2021 23:31:54 ]
mailywoensdag 1 september 2021 @ 22:30
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 21:41 schreef HeelVaakBlij het volgende:
Nieuwe titel oké? 😅 Had ik dan ook het laatste nieuws moeten bijwerken? 🤔 Want ik zie mijn naam daarboven staan. *sorry weet de weg daarin niet zo heel goed *
TT (TopicTitel) is prima ^O^

Alleen de OP (OpeningsPost) moet nog bijgewerkt worden ... de foto van die Clyde klopt niet meer en is haar insta-adres al aangepast?

Kun jij dat?
HeelVaakBlijwoensdag 1 september 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 22:30 schreef maily het volgende:

[..]
TT (TopicTitel) is prima ^O^

Alleen de OP (OpeningsPost) moet nog bijgewerkt worden ... de foto van die Clyde klopt niet meer en is haar insta-adres al aangepast?

Kun jij dat?
Nee sorry, ben daar (nog) niet in thuis. 😕
Dat draag ik graag aan een ander over, als dat oké is. ☺️
mailywoensdag 1 september 2021 @ 22:59
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 22:33 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]
Nee sorry, ben daar (nog) niet in thuis. 😕
Dat draag ik graag aan een ander over, als dat oké is. ☺️
Ik vraag het wel aan @Deisyy of @Ole ;)
MorganLeFaywoensdag 1 september 2021 @ 23:27
Ik heb nog moeite om te geloven dat dit écht haar nieuwe account is. Het is een beetje een "u vraagt, wij draaien" verhaal geworden met in 4 plaatjes meteen haar lover "Clyde" noemen, een glitterdisneyplaatje, en een kip met bonen-foto :wtf:
Duiker64woensdag 1 september 2021 @ 23:44
Zij zelf of mensen in haar omgeving lezen hier echt wel mee en zo kunnen ze leuk stangen en weer reacties uitlokken en meer volgers krijgen. Meer volgers = weer meer reclame en samen werkingen = geld $$$
ootjekatootjedonderdag 2 september 2021 @ 00:29
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 23:44 schreef Duiker64 het volgende:
Zij zelf of mensen in haar omgeving lezen hier echt wel mee en zo kunnen ze leuk stangen en weer reacties uitlokken en meer volgers krijgen. Meer volgers = weer meer reclame en samen werkingen = geld $$$
Nee man, daar zijn ze veel te dom voor. Zie die insta van d’r beautydag, pruik verkeerd op d’r hoofd.
ootjekatootjedonderdag 2 september 2021 @ 00:31
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 22:03 schreef JourneyBlue het volgende:
Ik.geloof.er.niets.van

[ afbeelding ]

En Sam repost Yvonne? :N

En het aantal volgers neemt enorm toe
Yvonne had uit medelijden aangeboden Barbie te helpen aan nieuwe volgers maar trok die keutel van de week weer in vanwege die rare criminele roddels over Barbie.

Nu dus weer ouderwets rijst en boontjes en een repost naar Yvonne.
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 00:35
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 00:31 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Yvonne had uit medelijden aangeboden Barbie te helpen aan nieuwe volgers maar trok die keutel van de week weer in vanwege die rare criminele roddels over Barbie.

Nu dus weer ouderwets rijst en boontjes en een repost naar Yvonne.
Yvonne post vanavond eerst:
"een nieuwe lover voor barb!
eindelijk echte liefde <3

en daarna die oproep om haar te volgen
ootjekatootjedonderdag 2 september 2021 @ 00:37
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 00:35 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Yvonne post vanavond eerst:
"een nieuwe lover voor barb!
eindelijk echte liefde <3

en daarna die oproep om haar te volgen
Dan zullen ze wel contact gehad hebben na die uitspraak van Yvonne op haar YouTube popcorn filmpje
Energiedonderdag 2 september 2021 @ 04:17
Samantha is net echt een kapotte cassettebandje dat steeds maar opnieuw afspeelt.

Ik snap echt niet hoe ze zelf niet door heeft dat wat ze doet gewoon totaal niet ok is. Deze gast zal ook binnen de kortste keren exit zijn. Bedoel die mannen .. allemaal simpele zielen inmiddels of wat.
bloempje-moidonderdag 2 september 2021 @ 08:53
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 21:55 schreef caroro het volgende:
Welke Clyde houd er nu niet van kip, rijst en boontjes. Het lijkt gvd groundhog day wel dat liefdesleven van onze Bonnie/Samant nou ja Barbie dus.
Waarschijnlijk pikt zij die mannen op bij het boontjesschap in de supermarkt.
Vlinderdonderdag 2 september 2021 @ 09:20
Ik geloof er geen Fuck van
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 09:25
quote:
0s.gif Op woensdag 1 september 2021 22:30 schreef maily het volgende:

[..]
TT (TopicTitel) is prima ^O^

Alleen de OP (OpeningsPost) moet nog bijgewerkt worden ... de foto van die Clyde klopt niet meer en is haar insta-adres al aangepast?

Kun jij dat?
Nieuwe insta adres graag toegevoegd, die oude zou ik nog wel even in de OP willen houden.
Al was het alleen al omdat het een verified account is en ze dus in principe wel in staat zou moeten zijn het terug te krijgen, en anders om te zien of er mee aan de haal gegaan wordt.
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 09:27
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 09:25 schreef Leandra het volgende:

[..]
Nieuwe insta adres graag toegevoegd, die oude zou ik nog wel even in de OP willen houden.
Al was het alleen al omdat het een verified account is en ze dus in principe wel in staat zou moeten zijn het terug te krijgen, en anders om te zien of er mee aan de haal gegaan wordt.
Plus het is nog niet zeker of het nieuwe account echt door Barbie wordt gebruikt.
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 09:30
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 04:17 schreef Energie het volgende:
Samantha is net echt een kapotte cassettebandje dat steeds maar opnieuw afspeelt.

Ik snap echt niet hoe ze zelf niet door heeft dat wat ze doet gewoon totaal niet ok is. Deze gast zal ook binnen de kortste keren exit zijn. Bedoel die mannen .. allemaal simpele zielen inmiddels of wat.
Elpee.... een cassettebandje dat kapot is doet dat niet, een kapotte LangspeelPlaat wel.
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 09:35
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 09:27 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Plus het is nog niet zeker of het nieuwe account echt door Barbie wordt gebruikt.
Ook dat, maar ik verwacht inmiddels van wel, hoewel die kip met boontjes foto natuurlijk gewoon gerecycled kan zijn.
Deisyydonderdag 2 september 2021 @ 11:01
Ik heb het nieuwe Insta-account erbij gezet, maar zijn jullie al zeker dat ze een kersverse Clyde heeft? Met filters zou het ook die sportende op de bank slapende oude kunnen zijn :+
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 11:01 schreef Deisyy het volgende:
Ik heb het nieuwe Insta-account erbij gezet, maar zijn jullie al zeker dat ze een kersverse Clyde heeft? Met filters zou het ook die sportende op de bank slapende oude kunnen zijn :+
Krijg meer een Bonnie&Bonnie-vibe van die foto en waarom dragen ze allebei modekleuren van een aantal jaar geleden?
roos94donderdag 2 september 2021 @ 11:38
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 11:31 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Krijg meer een Bonnie&Bonnie-vibe van die foto en waarom dragen ze allebei modekleuren van een aantal jaar geleden?
Wat zijn modekleuren van een aantal jaar geleden _O-
tong80donderdag 2 september 2021 @ 13:23
Kip met boontjes. _O_

:T
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 13:25
Ik begin bijna het idee te krijgen dat ze haar volgers in de zeik loopt te nemen met iedere keer weer "Bonnie & Clyde" en "kip met boontjes" ik hoop dat ze zoveel humor heeft eigenlijk :D
Phoenyx-Goddonderdag 2 september 2021 @ 13:28
Mijn vriendin heeft haar ontmoet een keer in de supermarkt
rebel-angeldonderdag 2 september 2021 @ 13:39
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 13:28 schreef Phoenyx-God het volgende:
Mijn vriendin heeft haar ontmoet een keer in de supermarkt
Bij het boontjes vak ;)
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 13:55
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 02:15 schreef Aaltje1978 het volgende:
Volgens mij is het gewoon een mede-fokker die ons in de zeik neemt, haha
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 03:28 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Betrapt.... :blauwoog:
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 00:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Dan zullen ze wel contact gehad hebben na die uitspraak van Yvonne op haar YouTube popcorn filmpje
Hmmm :!

Maar serieus, wie heeft er iets op te biechten? Haar posts zijn gewoon de complete FOK Barbie bingokaart van een tijdje geleden.
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 14:58
Screenshot-2021-09-02-14-56-48.png

Screenshot-2021-09-02-14-59-21.png

Screenshot-2021-09-02-15-04-47.png

Screenshot-2021-09-02-15-10-25.png

[ Bericht 13% gewijzigd door JourneyBlue op 02-09-2021 15:18:04 ]
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 15:56
Robbie had een hond die Clyde heette en heeft vastgezeten
JaneDoedonderdag 2 september 2021 @ 16:36
Voor de mensen die twijfelen of dat nieuwe insta account wel echt van Suhmant is, hoe zou die troll dan aan de nieuwe foto's zijn gekomen?
mailydonderdag 2 september 2021 @ 16:58
quote:
Die onderste foto is ze niet joh.
Geen decolleté _O-
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 16:59


[ Bericht 57% gewijzigd door JourneyBlue op 03-09-2021 18:45:26 (foto's verwijderd) ]
Noekdonderdag 2 september 2021 @ 17:06
quote:
Gezellig!
Jammer dat er geen beelden van zijn. Vond het hartverwarmend hoe ze de vorige keer steeds voor verrekte mongool werd uitgemaakt. Dat laat je moederhart toch smelten..
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 17:14
Om 14 h uur ging ze nog met me mannetje op stap (scoeperellen met @scoepp)

Om 17 uur heeft ze (in andere kleding) vandaag een leuke dag gehad met kids en moedertje

't Kan allemaal of misschien was het een andere dag
Aaltje1978donderdag 2 september 2021 @ 17:18
Oooh, wat is Angelo een plaatje van een kereltje. Mooi ventje hoor!
Snolkelderijdonderdag 2 september 2021 @ 17:27
Hoe kan het zijn dat haar _29 account waarvan ze de inloggegevens kwijt is, haar _31 account volgt? :!
JaneDoedonderdag 2 september 2021 @ 17:32
quote:
9s.gif Op donderdag 2 september 2021 17:06 schreef Noek het volgende:

[..]
Gezellig!
Jammer dat er geen beelden van zijn. Vond het hartverwarmend hoe ze de vorige keer steeds voor verrekte mongool werd uitgemaakt. Dat laat je moederhart toch smelten..
Er is ook een filmpje waarin ze tegen Djemino Angelo zegt dat ze het allermeest van hem houdt... Terwijl de andere twee kinderen hoorbaar in dezelfde ruimte zijn
Noekdonderdag 2 september 2021 @ 17:48
quote:
1s.gif Op donderdag 2 september 2021 17:32 schreef JaneDoe het volgende:

[..]
Er is ook een filmpje waarin ze tegen Djemino Angelo zegt dat ze het allermeest van hem houdt... Terwijl de andere twee kinderen hoorbaar in dezelfde ruimte zijn
Dit leest ook wel wat lomp.
"Wat hou ik van jou en van mijn ander kinderen." Noem dan iig hun namen maar ja, whatever. Zo doen Bonnies dat.

Angelina lijkt trouwens heel erg op de zus van Mike, vind ik.
-Springdonderdag 2 september 2021 @ 17:52
Ze heeft er gewoon weer één uit de bajes geplukt en die neemt ze dan een paar uurtjes mee op proefverlof.

Denk ik.
Noekdonderdag 2 september 2021 @ 17:53
instagram

Oh ja. Topmoeder!
GwanGwaadonderdag 2 september 2021 @ 18:04
quote:
Mooi kindje
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 18:08
quote:
1s.gif Op donderdag 2 september 2021 18:04 schreef GwanGwaa het volgende:

[..]
Mooi kindje
Eens, al die filters waren onnodig

[ Bericht 7% gewijzigd door JourneyBlue op 03-09-2021 18:44:37 ]
praadjedonderdag 2 september 2021 @ 18:12
Haar nieuwe Clyde is politieagent _O-

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014340422143
praadjedonderdag 2 september 2021 @ 18:15
En je gelooft het nooit. Zijn hond heette Clyde _O- _O-

Wat ik niet begrijp, hij is opsporingsambtenaar maar vraagt op FB hulp om zijn hond te vinden die hij tijdelijk ergens had ondergebracht.
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 18:17
quote:
17s.gif Op donderdag 2 september 2021 18:15 schreef praadje het volgende:
En je gelooft het nooit. Zijn hond heette Clyde _O- _O-

Wat ik niet begrijp, hij is opsporingsambtenaar maar vraagt op FB hulp om zijn hond te vinden die hij tijdelijk ergens had ondergebracht.

quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 15:56 schreef JourneyBlue het volgende:
Robbie had een hond die Clyde heette en heeft vastgezeten
Ergo Rob zat gewoon in de bak en is geen agent
praadjedonderdag 2 september 2021 @ 18:21
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 18:17 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[..]
Ergo Rob zat gewoon in de bak en is geen agent
Dat vermoeden had ik al dat hij geen agent is.
JaneDoedonderdag 2 september 2021 @ 18:23
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 17:48 schreef Noek het volgende:

[..]
Dit leest ook wel wat lomp.
"Wat hou ik van jou en van mijn ander kinderen." Noem dan iig hun namen maar ja, whatever. Zo doen Bonnies dat.

Angelina lijkt trouwens heel erg op de zus van Mike, vind ik.
Misschien kon ze even niet op de andere namen komen
JaneDoedonderdag 2 september 2021 @ 18:28
17s.gif Op donderdag 2 september 2021 18:15 schreef praadje het volgende:
En je gelooft het nooit. Zijn hond heette Clyde _O- _O-

Wat ik niet begrijp, hij is opsporingsambtenaar maar vraagt op FB hulp om zijn hond te vinden die hij tijdelijk ergens had ondergebracht.
[/quote]
Er staat een foto op zijn insta van hem met medegedetineerden tijdens het luchten. Vind ik persoonlijk een iets geloofwaardiger bezigheid voor een Clyde
praadjedonderdag 2 september 2021 @ 18:30
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 17:48 schreef Noek het volgende:
Angelina lijkt trouwens heel erg op de zus van Mike, vind ik.
Ja jeetje, dat vind ik ook.
praadjedonderdag 2 september 2021 @ 18:31
quote:
1s.gif Op donderdag 2 september 2021 18:28 schreef JaneDoe het volgende:
[ afbeelding ] Op donderdag 2 september 2021 18:15 schreef praadje het volgende:
En je gelooft het nooit. Zijn hond heette Clyde _O- _O-

Wat ik niet begrijp, hij is opsporingsambtenaar maar vraagt op FB hulp om zijn hond te vinden die hij tijdelijk ergens had ondergebracht.
Er staat een foto op zijn insta van hem met medegedetineerden tijdens het luchten. Vind ik persoonlijk een iets geloofwaardiger bezigheid voor een Clyde
[/quote]

Ah en hij heet Scoep. Dus waarschijnlijk is hij wel die gast van Scoeperellen :!
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 18:33
[/quote]
Er staat een foto op zijn insta van hem met medegedetineerden tijdens het luchten. Vind ik persoonlijk een iets geloofwaardiger bezigheid voor een Clyde
[/quote]

en dat is ook meteen de laatste post van 3 en een kwart jaar geleden, maar zijn volgers nemen nu wel toe

[ Bericht 14% gewijzigd door JourneyBlue op 02-09-2021 18:39:11 ]
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 17:27 schreef Snolkelderij het volgende:
Hoe kan het zijn dat haar _29 account waarvan ze de inloggegevens kwijt is, haar _31 account volgt? :!
Haar 29 account volgt het 31 account niet, het 31 account volgt het 29 account.
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 22:35 schreef Leandra het volgende:

[..]
Haar 29 account volgt het 31 account niet, het 31 account volgt het 29 account.
vandaag 20:38
Screenshot-2021-09-02-20-38-26.png

vandaag 22:46
Screenshot-2021-09-02-22-46-59.png
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 22:52
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 22:50 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
vandaag 20:38
[ afbeelding ]

vandaag 22:46
[ afbeelding ]
Daar zie ik niet in dat het 29 account het 31 account volgde, maar goed.
Ik zie alleen dat het een account minder volgt om 22.46 uur.

Hoe dan ook is er iemand die toegang heeft tot dat account.
JourneyBluedonderdag 2 september 2021 @ 22:54
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 22:52 schreef Leandra het volgende:

[..]
Daar zie ik niet in dat het 29 account het 31 account volgde, maar goed.
Ik zie alleen dat het een account minder volgt om 22.46 uur.

Hoe dan ook is er iemand die toegang heeft tot dat account.
Nee klopt, maar ik heb het ook gezien en geen screenshot gemaakt, later toen ik dat wilde doen, zag ik dus dat verschil
Leandradonderdag 2 september 2021 @ 22:55
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 17:14 schreef JourneyBlue het volgende:
Om 14 h uur ging ze nog met me mannetje op stap (scoeperellen met @:scoepp)

Om 17 uur heeft ze (in andere kleding) vandaag een leuke dag gehad met kids en moedertje

't Kan allemaal of misschien was het een andere dag
Volgens mij had ze dat groene ding van de foto's met de kinderen onder die trui aan op de foto met "met me mannetje op stap", die trui met wit en een bruin/beige patroontje.
MorganLeFayvrijdag 3 september 2021 @ 07:34
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 22:52 schreef Leandra het volgende:

[..]
Daar zie ik niet in dat het 29 account het 31 account volgde, maar goed.
Ik zie alleen dat het een account minder volgt om 22.46 uur.

Hoe dan ook is er iemand die toegang heeft tot dat account.
Of iemand die ze volgde is met het IG profiel gestopt. Dan volg je ook iemand minder hoor ;)

Maar als het 31 profiel echt onze Samanda is, dan geloof ik ook meteen dat ze niet bij die van 29 kan komen. Wel leuk overigens dan dat ze hier meeleest en rekening houdt met wat we willen zieb :P
praadjevrijdag 3 september 2021 @ 08:30
Wil Vink laat ook van zich horen op zijn FB;

.je vieze sloerie die ik heel.goed kent mag je dit laten zien🖕🏻🖕🏻vergeet je nog steeds niet hoor viesjek.
Mijn meisje zegt mam laat ...ik zeg🖕🏻🖕🏻voor der en ooit krijg ik jou pruik te pakken😁😁😁....
En suc6 Robbie.....ik weet dat ze al tig soa's hebt gehad en binnenkort andersmans vent wipt en jou dumpt alsof ze je nooit hebt gekend...ze trekt je zo door de wc.
Maar ach...je zal binnenkort ooit wel aan deze reacties terug denken.
Maar 1 ding....gratis de beroemde barbie heb je wel gewipt🥳🥳....net als 1000 voor jou gingen.
En nee ben te oud om jaloers te zijn.
Haat haar om wie ze is en wat ze heeft gedaan.
Vraag maar aan je sloerie...suc6
Binnenkort spoelt ze je door als stront🤣🤣
ootjekatootjevrijdag 3 september 2021 @ 08:46
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 08:30 schreef praadje het volgende:
Wil Vink laat ook van zich horen op zijn FB;

.je vieze sloerie die ik heel.goed kent mag je dit laten zien🖕🏻🖕🏻vergeet je nog steeds niet hoor viesjek.
Mijn meisje zegt mam laat ...ik zeg🖕🏻🖕🏻voor der en ooit krijg ik jou pruik te pakken😁😁😁....
En suc6 Robbie.....ik weet dat ze al tig soa's hebt gehad en binnenkort andersmans vent wipt en jou dumpt alsof ze je nooit hebt gekend...ze trekt je zo door de wc.
Maar ach...je zal binnenkort ooit wel aan deze reacties terug denken.
Maar 1 ding....gratis de beroemde barbie heb je wel gewipt🥳🥳....net als 1000 voor jou gingen.
En nee ben te oud om jaloers te zijn.
Haat haar om wie ze is en wat ze heeft gedaan.
Vraag maar aan je sloerie...suc6
Binnenkort spoelt ze je door als stront🤣🤣
heerlijk! c_/
shomilavrijdag 3 september 2021 @ 10:55
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 08:30 schreef praadje het volgende:
Wil Vink laat ook van zich horen op zijn FB;

.je vieze sloerie die ik heel.goed kent mag je dit laten zien🖕🏻🖕🏻vergeet je nog steeds niet hoor viesjek.
Mijn meisje zegt mam laat ...ik zeg🖕🏻🖕🏻voor der en ooit krijg ik jou pruik te pakken😁😁😁....
En suc6 Robbie.....ik weet dat ze al tig soa's hebt gehad en binnenkort andersmans vent wipt en jou dumpt alsof ze je nooit hebt gekend...ze trekt je zo door de wc.
Maar ach...je zal binnenkort ooit wel aan deze reacties terug denken.
Maar 1 ding....gratis de beroemde barbie heb je wel gewipt🥳🥳....net als 1000 voor jou gingen.
En nee ben te oud om jaloers te zijn.
Haat haar om wie ze is en wat ze heeft gedaan.
Vraag maar aan je sloerie...suc6
Binnenkort spoelt ze je door als stront🤣🤣
Dat eens krijg ik jou pruik te pakken wordt je ook moe van. Ze weet toch waar ze woont dan gaat ze daar aan de deur. Zo moeilijk is het niet.
Voor de rest gooi alles maar er op wij lezen wel. :P
ChipsZak.vrijdag 3 september 2021 @ 11:46
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 08:30 schreef praadje het volgende:
Wil Vink laat ook van zich horen op zijn FB;

.je vieze sloerie die ik heel.goed kent mag je dit laten zien🖕🏻🖕🏻vergeet je nog steeds niet hoor viesjek.
Mijn meisje zegt mam laat ...ik zeg🖕🏻🖕🏻voor der en ooit krijg ik jou pruik te pakken😁😁😁....
En suc6 Robbie.....ik weet dat ze al tig soa's hebt gehad en binnenkort andersmans vent wipt en jou dumpt alsof ze je nooit hebt gekend...ze trekt je zo door de wc.
Maar ach...je zal binnenkort ooit wel aan deze reacties terug denken.
Maar 1 ding....gratis de beroemde barbie heb je wel gewipt🥳🥳....net als 1000 voor jou gingen.
En nee ben te oud om jaloers te zijn.
Haat haar om wie ze is en wat ze heeft gedaan.
Vraag maar aan je sloerie...suc6
Binnenkort spoelt ze je door als stront🤣🤣
Ben benieuwd wat Vink dan denkt te gaan doen. Ze heeft nu al jaren de tijd gehad om iets te doen, maar daar zitten we ook nog steeds op te wachten. Dat Sam 'tig soa's' gehad heeft (of gehad zou hebben) kennen we nu ook wel ('soasnee' was het toch?). In elk geval: Wil staat op repeat and heeft ook niks anders meer te doen dan een paar beledigingen online te flikkeren.
Sunshine1982vrijdag 3 september 2021 @ 11:49
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 08:30 schreef praadje het volgende:
Wil Vink laat ook van zich horen op zijn FB;

.je vieze sloerie die ik heel.goed kent mag je dit laten zien🖕🏻🖕🏻vergeet je nog steeds niet hoor viesjek.
Mijn meisje zegt mam laat ...ik zeg🖕🏻🖕🏻voor der en ooit krijg ik jou pruik te pakken😁😁😁....
En suc6 Robbie.....ik weet dat ze al tig soa's hebt gehad en binnenkort andersmans vent wipt en jou dumpt alsof ze je nooit hebt gekend...ze trekt je zo door de wc.
Maar ach...je zal binnenkort ooit wel aan deze reacties terug denken.
Maar 1 ding....gratis de beroemde barbie heb je wel gewipt🥳🥳....net als 1000 voor jou gingen.
En nee ben te oud om jaloers te zijn.
Haat haar om wie ze is en wat ze heeft gedaan.
Vraag maar aan je sloerie...suc6
Binnenkort spoelt ze je door als stront🤣🤣
Wie is deze tokkie? Ik zie deze naam weleens voor bij komen, maar geen idee wie het is.
ChipsZak.vrijdag 3 september 2021 @ 12:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 september 2021 11:49 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Wie is deze tokkie? Ik zie deze naam weleens voor bij komen, maar geen idee wie het is.
Een vijand van Sam en een moeder uit 'Een huis vol'.

Een-Huis-Vol-KRO-NCRV-Ronald-J.-Reinders-1024x683.jpg

Volgens mij zat 't verhaal zo: dochter van Wil Vink lag in het ziekenhuis te bevallen terwijl Sam met de man (van die dochter dus) in bed lag. Sindsdien is Wil op jacht. Je zou denken dat ze met 11 kinderen wel wat beters te doen heeft dan Sam volgen, beledigen, uitschelden en wat dan ook, maar dat zal wel niet.
mailyvrijdag 3 september 2021 @ 12:25
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 12:24 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Een vijand van Sam en een moeder uit 'Een huis vol'.

[ afbeelding ]

Volgens mij zat 't verhaal zo: dochter van Wil Vink lag in het ziekenhuis te bevallen terwijl Sam met de man (van die dochter dus) in bed lag. Sindsdien is Wil op jacht.
Verwarrend met die foto op de achtergrond :P
ChipsZak.vrijdag 3 september 2021 @ 12:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 september 2021 12:25 schreef maily het volgende:

[..]
Verwarrend met die foto op de achtergrond :P
:D

Was me niet eens opgevallen.
girlnextdoor.vrijdag 3 september 2021 @ 12:50
Waar is de vader van die kinderen? Maakte die de foto of zijn dit kinderen van verschillende vaders? Dan is ze zelf geen pruik beter..
Aaltje1978vrijdag 3 september 2021 @ 12:57
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 11:46 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Ben benieuwd wat Vink dan denkt te gaan doen. Ze heeft nu al jaren de tijd gehad om iets te doen, maar daar zitten we ook nog steeds op te wachten. Dat Sam 'tig soa's' gehad heeft (of gehad zou hebben) kennen we nu ook wel ('soasnee' was het toch?). In elk geval: Wil staat op repeat and heeft ook niks anders meer te doen dan een paar beledigingen online te flikkeren.
Dat is toch altijd zo met die tokkies? Grote bek, maar uiteindelijk niks doen. Net als Michella Kox in dat boksgebeuren: wekenlang een grote muil hoe ze Amanda Balk finaal zou gaan slopen. Uiteindelijk nokt ze er zelf na de eerste ronde mee. Wat een afgang.
Sunshine1982vrijdag 3 september 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 september 2021 12:57 schreef Aaltje1978 het volgende:

[..]
Dat is toch altijd zo met die tokkies? Grote bek, maar uiteindelijk niks doen. Net als Michella Kox in dat boksgebeuren: wekenlang een grote muil hoe ze Amanda Balk finaal zou gaan slopen. Uiteindelijk nokt ze er zelf na de eerste ronde mee. Wat een afgang.
Dat herinner ik me nog wel ja :')

[ Bericht 8% gewijzigd door Sunshine1982 op 03-09-2021 14:51:17 ]
MorganLeFayvrijdag 3 september 2021 @ 17:25
De foto's van Angelo zijn weer weg en hij is onherkenbaar gemaakt op de groepsfoto :o
mascara-kloddervrijdag 3 september 2021 @ 17:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 september 2021 17:25 schreef MorganLeFay het volgende:
De foto's van Angelo zijn weer weg en hij is onherkenbaar gemaakt op de groepsfoto :o
Terecht. Vond het al zo raar dat ze die zomaar mocht plaatsen. Laat dat kind een lekker rustig leven houden bij zijn pleeggezin.
tong80vrijdag 3 september 2021 @ 17:30
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 12:24 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Een vijand van Sam en een moeder uit 'Een huis vol'.

[ afbeelding ]

Volgens mij zat 't verhaal zo: dochter van Wil Vink lag in het ziekenhuis te bevallen terwijl Sam met de man (van die dochter dus) in bed lag. Sindsdien is Wil op jacht. Je zou denken dat ze met 11 kinderen wel wat beters te doen heeft dan Sam volgen, beledigen, uitschelden en wat dan ook, maar dat zal wel niet.
Model gezin.

:T
GwanGwaavrijdag 3 september 2021 @ 17:37
Wie is Wil Vink en waarom liggen zij en Samantha met elkaar overhoop?

Sorry, staat hierboven al uitgelegd
mascara-kloddervrijdag 3 september 2021 @ 17:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 september 2021 17:37 schreef GwanGwaa het volgende:
Wie is Wil Vink en waarom liggen zij en Samantha met elkaar overhoop?
Of je leest even een paar posts terug :)
GwanGwaavrijdag 3 september 2021 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 september 2021 17:38 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Of je leest even een paar posts terug :)
Al gedaan en verbeterd
Kupeluvrijdag 3 september 2021 @ 23:44
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 september 2021 12:24 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Een vijand van Sam en een moeder uit 'Een huis vol'.

[ afbeelding ]

Volgens mij zat 't verhaal zo: dochter van Wil Vink lag in het ziekenhuis te bevallen terwijl Sam met de man (van die dochter dus) in bed lag. Sindsdien is Wil op jacht. Je zou denken dat ze met 11 kinderen wel wat beters te doen heeft dan Sam volgen, beledigen, uitschelden en wat dan ook, maar dat zal wel niet.
Ja, en is Wil niet familie van Meek? Een nicht of zo.
LindaKooktzaterdag 4 september 2021 @ 01:30
Kennelijk heeft iemand Barbs op haar vingers getikt want de foto’s en video’s van Angelo staan en niet meer op.. Op de enige foto van de kids samen is er een hartje op Angelo z’n smoeltje geplakt.
Denk dat de pleegmoeder van Ang het niet echt kies om hem bij Sammie op de In volle glorie te zien 😬
scrub_nursezaterdag 4 september 2021 @ 06:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 01:30 schreef LindaKookt het volgende:
Kennelijk heeft iemand Barbs op haar vingers getikt want de foto’s en video’s van Angelo staan en niet meer op.. Op de enige foto van de kids samen is er een hartje op Angelo z’n smoeltje geplakt.
Denk dat de pleegmoeder van Ang het niet echt kies om hem bij Sammie op de In volle glorie te zien 😬
Eerder zijn voogd
ChipsZak.zaterdag 4 september 2021 @ 10:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 01:30 schreef LindaKookt het volgende:
Kennelijk heeft iemand Barbs op haar vingers getikt want de foto’s en video’s van Angelo staan en niet meer op.. Op de enige foto van de kids samen is er een hartje op Angelo z’n smoeltje geplakt.
Denk dat de pleegmoeder van Ang het niet echt kies om hem bij Sammie op de In volle glorie te zien 😬
Stond een paar posts boven je ook gemeld :).
mascara-klodderzaterdag 4 september 2021 @ 10:28
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 september 2021 10:27 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Stond een paar posts boven je ook gemeld :).
Echt he, het is niet zo dat dit topic rete-hard gaat dat je het niet bij kunt houden....
Snolkelderijzaterdag 4 september 2021 @ 12:24
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 22:35 schreef Leandra het volgende:

[..]
Haar 29 account volgt het 31 account niet, het 31 account volgt het 29 account.
Oh, haha, ik blijf een amateur...
Toch vind ik het lastig te geloven dat dit nieuwe account echt van haar is. Alleen al dat ze rond haar 32ste verjaardag het account aanmaakt en het dan _31 noemt, da's wel raar. Of weet ze zelf niet hoe oud ze is?
En alle eerste posts zijn zó voorspelbaar, dat zouden jij en ik ook bedenken als we haar wilden imiteren.
Ik houd nog een slag om de arm.
Leandrazaterdag 4 september 2021 @ 12:28
quote:
5s.gif Op zaterdag 4 september 2021 12:24 schreef Snolkelderij het volgende:

[..]
Oh, haha, ik blijf een amateur...
Toch vind ik het lastig te geloven dat dit nieuwe account echt van haar is. Alleen al dat ze rond haar 32ste verjaardag het account aanmaakt en het dan _31 noemt, da's wel raar. Of weet ze zelf niet hoe oud ze is?
En alle eerste posts zijn zó voorspelbaar, dat zouden jij en ik ook bedenken als we haar wilden imiteren.
Ik houd nog een slag om de arm.
Bijna een maand na haar 32ste verjaardag zelfs :')

En ze wist het iig wel toen ze jarig was :D :')

instagram
Leandrazaterdag 4 september 2021 @ 12:30
Zo te zien heeft ze op haar lazer gehad voor de gezinsfoto's, want die zijn weg en op de repost is Angelo geanonimiseerd....

instagram
JourneyBluezaterdag 4 september 2021 @ 12:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 12:28 schreef Leandra het volgende:

[..]
Bijna een maand na haar 32ste verjaardag zelfs :')

En ze wist het iig wel toen ze jarig was :D :')

[ instagram ]
Eens met jullie beiden dat dit raar is en aangezien 'ze' hier schijnbaar toch meeleest:

Sam, kun je een nieuwe foto plaatsen, waarbij je geen kleding met een hoge hals draagt, zodat we de engel kunnen zien en weten dat het recent is?

kthx
ChipsZak.zaterdag 4 september 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 12:30 schreef Leandra het volgende:
Zo te zien heeft ze op haar lazer gehad voor de gezinsfoto's, want die zijn weg en op de repost is Angelo geanonimiseerd....

[ instagram ]
Is inmiddels al 2 keer gemeld hier :D
proud_mamizaterdag 4 september 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 12:51 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Eens met jullie beiden dat dit raar is en aangezien 'ze' hier schijnbaar toch meeleest:

Sam, kun je een nieuwe foto plaatsen, waarbij je geen kleding met een hoge hals draagt, zodat we de engel kunnen zien en weten dat het recent is?

kthx
Oftewel een lage hals bedoel je, ook wel decolleté genoemd 😜
JourneyBluezaterdag 4 september 2021 @ 16:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 16:18 schreef proud_mami het volgende:

[..]
Oftewel een lage hals bedoel je, ook wel decolleté genoemd 😜
Nee hoor, ik bedoelde wat ik zei, dat ding zit namelijk best hoog:

Screenshot-2021-09-04-16-25-15.png
Leandrazaterdag 4 september 2021 @ 16:29
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 september 2021 14:32 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]
Is inmiddels al 2 keer gemeld hier :D
Beide keren gemist :@
JourneyBluezaterdag 4 september 2021 @ 16:54
Wie maakt MIke nou ambassador voor dure huurauto's (met Duits kenteken)?

Hij schijnt iig lekker rond te rijden in een Maserati met z'n nieuwe vlam.
JourneyBluezaterdag 4 september 2021 @ 18:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 12:51 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Eens met jullie beiden dat dit raar is en aangezien 'ze' hier schijnbaar toch meeleest:

Sam, kun je een nieuwe foto plaatsen, waarbij je geen kleding met een hoge hals draagt, zodat we de engel kunnen zien en weten dat het recent is?

kthx
Screenshot-2021-09-04-18-36-08.png
JourneyBluezaterdag 4 september 2021 @ 18:40
Screenshot-2021-09-04-18-39-42.png
HeelVaakBlijzaterdag 4 september 2021 @ 18:47
quote:
Het is ook wel het meest trotse en gelukkige gezicht wat ik in tijden heb gezien.
proud_mamizaterdag 4 september 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 16:26 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Nee hoor, ik bedoelde wat ik zei, dat ding zit namelijk best hoog:

[ afbeelding ]
Touché
Claudia_xzaterdag 4 september 2021 @ 22:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 16:29 schreef Leandra het volgende:

[..]
Beide keren gemist :@
Zand erover, want ik ben allang blij met de activiteit hier. *O*
Aaltje1978zondag 5 september 2021 @ 02:36
Dat Trendnieuws gelooft nog echt dat die Robbie politieagent is ook... |:(
Slomeduikelaarmaandag 6 september 2021 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zondag 5 september 2021 02:36 schreef Aaltje1978 het volgende:
Dat Trendnieuws gelooft nog echt dat die Robbie politieagent is ook... |:(
Hij heeft er genoeg bij op visite gezeten om de werkwijze te kennen.
praadjemaandag 6 september 2021 @ 22:37
Pareltje van Wil Vink weer op de FB van Scoep;

ja je hebt helemaal gelijk hoor Samantha is ook te smerig om
Aan te raken en lelijk zonder alle filters… helemaal mee eens ze zouden haar baarmoeder eruit moeten trekken want die kids hebben geen echte moeder nu. Zeg alleen dat hij er toch echt zelf bij is geweest dus is ook zijn fout geweest.. wie steekt in hemelsnaam vrijwillig zijn leuter in haar?!! Te vies voor woorden…. Meisje moet worden opgenomen en nooit meer vrij worden gelaten.
JourneyBluedinsdag 7 september 2021 @ 08:28
quote:
17s.gif Op maandag 6 september 2021 22:37 schreef praadje het volgende:
Pareltje van Wil Vink weer op de FB van Scoep;

ja je hebt helemaal gelijk hoor Samantha is ook te smerig om
Aan te raken en lelijk zonder alle filters… helemaal mee eens ze zouden haar baarmoeder eruit moeten trekken want die kids hebben geen echte moeder nu. Zeg alleen dat hij er toch echt zelf bij is geweest dus is ook zijn fout geweest.. wie steekt in hemelsnaam vrijwillig zijn leuter in haar?!! Te vies voor woorden…. Meisje moet worden opgenomen en nooit meer vrij worden gelaten.
Misschien is het beter deze mevrouw te negeren, haar plaat blijft hangen :r , je zou bovendien verwachten (hopen) dat ze het te druk heeft met haar eigen volière om haar trauma's op Barbie te projecteren.
JourneyBluedinsdag 7 september 2021 @ 16:07
Screenshot-2021-09-07-16-00-28.png

Screenshot-2021-09-07-16-07-43.png
mailydinsdag 7 september 2021 @ 16:27
quote:
Staat daar moët en chandon op die fles? :o :P
JourneyBluedinsdag 7 september 2021 @ 16:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 september 2021 16:27 schreef maily het volgende:

[..]
Staat daar moët en chandon op die fles? :o :P
Screenshot-2021-09-07-16-37-40.png
H_Tdinsdag 7 september 2021 @ 16:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 16:39 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
60 euro per fles bij Gall & Gall, dus kan in de horeca zomaar richting de 200 gaan, misschien meer. Laten we hopen dat het gesmaakt heeft :P
JourneyBluedinsdag 7 september 2021 @ 16:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 16:47 schreef H_T het volgende:

[..]
60 euro per fles bij Gall & Gall, dus kan in de horeca zomaar richting de 200 gaan, misschien meer. Laten we hopen dat het gesmaakt heeft :P
Ik ga ervan uit dat https://www.instagram.com/lordwonnink/
heeft betaald
Aaltje1978dinsdag 7 september 2021 @ 18:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 08:28 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Misschien is het beter deze mevrouw te negeren, haar plaat blijft hangen :r , je zou bovendien verwachten (hopen) dat ze het te druk heeft met haar eigen volière om haar trauma's op Barbie te projecteren.
Claire Boonstoppel is ook gesignaleerd op Robbie's profiel. Die heeft ook echt niks beters te doen, hoor.
Overigens zitten daar nog wel meer mensen die ff gif komen spuien, zijn echt speciaal naar dat profiel gegaan om hem en/of haar de grond in te komen boren. Wat een volk.
mailydinsdag 7 september 2021 @ 18:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 16:49 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ik ga ervan uit dat https://www.instagram.com/lordwonnink/
heeft betaald
Wat een opgepompte mensen :r
mailydinsdag 7 september 2021 @ 18:36
quote:
Wat vieren ze eigenlijk?
MorganLeFaydinsdag 7 september 2021 @ 18:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 september 2021 18:36 schreef maily het volgende:

[..]
Wat vieren ze eigenlijk?
Viva la vida!

Die mensen zitten altijd interessant te doen bij strandtenten joh. Dure drank en alles. En om dat te kunnen financieren sparen ze geld uit door kleding te shoppen in Turkije (Hugo Boes) of de Beverwijkse Bazaar.
JourneyBluedinsdag 7 september 2021 @ 19:07
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 september 2021 18:36 schreef maily het volgende:

[..]
Wat vieren ze eigenlijk?
Werkoverleg :Y , Mike is nu Ambassador voor het luxe leasebedrijf van het andere stel.
mailydinsdag 7 september 2021 @ 19:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 19:07 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Werkoverleg :Y , Mike is nu Ambassador voor het luxe leasebedrijf van het andere stel.
Daar had hij toch eerst die gewrapte auto van en niet betaald?
Michella Kox zit daar toch ook bij?
Energiedinsdag 7 september 2021 @ 20:55
Even een tijd hier niet gekeken en het is alweer feest. Is Wil ook een bekende Nederlander? Ze is kennelijk ook niet blij met Samantha.

Maar eerlijk is eerlijk. Wat ik hier lees over wat ze roept klopt wel. Voor je het weet heeft Samantha deze jongen ook weer gedumpt. En als ik het zo even moet inschatten, dit is ook niet echt een jongen die mentaal veel kan hebben. Gezien zijn gevangenis verleden. Kortom, die gaat ook bergafwaarts binnen nu en een aantal maanden.
Vickydinsdag 7 september 2021 @ 21:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 20:55 schreef Energie het volgende:
Even een tijd hier niet gekeken en het is alweer feest. Is Wil ook een bekende Nederlander? Ze is kennelijk ook niet blij met Samantha.

Maar eerlijk is eerlijk. Wat ik hier lees over wat ze roept klopt wel. Voor je het weet heeft Samantha deze jongen ook weer gedumpt. En als ik het zo even moet inschatten, dit is ook niet echt een jongen die mentaal veel kan hebben. Gezien zijn gevangenis verleden. Kortom, die gaat ook bergafwaarts binnen nu en een aantal maanden.
Wil is "bekend" van Een Huis Vol
TaksiZonderSuikerdinsdag 7 september 2021 @ 22:52
Ik dacht serieus dat dat Barbie op de foto was
Queenswoensdag 8 september 2021 @ 00:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:52 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Ik dacht serieus dat dat Barbie op de foto was
Ik ook tot ik de reacties las 8)7
mailywoensdag 8 september 2021 @ 08:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 september 2021 22:52 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Ik dacht serieus dat dat Barbie op de foto was
Nu je het zegt :o

Zonder eigendom van Gelmore engel :o
Leandrawoensdag 8 september 2021 @ 08:56
Oh, dat verklaart een hoop.
Beetje context bij het plaatje was ook wel aardig geweest, want eea was nergens zelf te bekijken als je de accounts niet volgt.
JourneyBluewoensdag 8 september 2021 @ 10:10
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 08:56 schreef Leandra het volgende:
Oh, dat verklaart een hoop.
Beetje context bij het plaatje was ook wel aardig geweest, want eea was nergens zelf te bekijken als je de accounts niet volgt.
Die context was in een eerder bericht al gemeld
Leandrawoensdag 8 september 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op woensdag 8 september 2021 10:10 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Die context was in een eerder bericht al gemeld
Waar dan?
suzi1woensdag 8 september 2021 @ 22:44
altijd leuk om wil vink te lezen. heb je nog meer quotes, want dat houdt het topic draaiende. en dat is tenslotte toch wat we willen he

loop een vette page achter
suzi1woensdag 8 september 2021 @ 22:45
zoals boris al zei, keep the dirt alive
Pippivrijdag 10 september 2021 @ 20:10
Michella Kox twijfelde al:
Screenshot-20210911-084641-Chrome.jpg
Volgens de site SGXL:
Screenshot-20210910-200815-Chrome.jpg
Screenshot-20210910-200836-Chrome.jpg
Screenshot-20210910-201335-Chrome.jpg
Goh, dat hadden we niet verwacht :O

[ Bericht 12% gewijzigd door Pippi op 11-09-2021 08:52:45 ]
Queenszaterdag 11 september 2021 @ 10:41
Maar waarom postte Barb dan in godsnaam zelf een screenshot van het ‘feit’ dat hij agent is en dat ze er trots op is?
Heeft ze de info op zijn FB voor waarheid aangenomen en verder nooit een gesprek met de nieuwe liefde van haar leven gehad over wat hij dagelijks voor de kost doet?

Waar praten die 2 dan in godsnaam over?
mascara-klodderzaterdag 11 september 2021 @ 11:19
Staat ze weer op haar insta met Angelo. Ik post de foto niet want hij is herkenbaar.
Domdomdom...
Pippizaterdag 11 september 2021 @ 11:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:41 schreef Queens het volgende:
Maar waarom postte Barb dan in godsnaam zelf een screenshot van het ‘feit’ dat hij agent is en dat ze er trots op is?
Heeft ze de info op zijn FB voor waarheid aangenomen en verder nooit een gesprek met de nieuwe liefde van haar leven gehad over wat hij dagelijks voor de kost doet?
Waar praten die 2 dan in godsnaam over?
Samantha kan je alles wijsmaken. Zoveelste vent die daar een loopje mee neemt.
Praten doen ze alleen over sex en boontjes.
-Springzaterdag 11 september 2021 @ 11:29
Toch vind ik dat dr postgedrag anders is sinds dr nieuwe account. Maar ik kan er de vinger niet echt opleggen.
Leandrazaterdag 11 september 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:41 schreef Queens het volgende:
Maar waarom postte Barb dan in godsnaam zelf een screenshot van het ‘feit’ dat hij agent is en dat ze er trots op is?
Heeft ze de info op zijn FB voor waarheid aangenomen en verder nooit een gesprek met de nieuwe liefde van haar leven gehad over wat hij dagelijks voor de kost doet?

Waar praten die 2 dan in godsnaam over?
Waarom neemt iedereen alles wat ze post zo serieus?
Het verbaast me niks als ze gewoon dubbel lag om dat screenshot en het daarom gepost heeft.

Ieder weldenkend mens weet dat een politieagent geen relatie met haar aangaat, hoe chantabel zou je er wel niet door worden :X
HeelVaakBlijzaterdag 11 september 2021 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 11:19 schreef mascara-klodder het volgende:
Staat ze weer op haar insta met Angelo. Ik post de foto niet want hij is herkenbaar.
Domdomdom...
Foto met d'r kindjes doen het altijd goed voor meer likes, ik gok dat de foto er niet lang op zal staan...
JourneyBluezaterdag 11 september 2021 @ 11:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 11:29 schreef -Spring het volgende:
Toch vind ik dat dr postgedrag anders is sinds dr nieuwe account. Maar ik kan er de vinger niet echt opleggen.
Is het ook. Misschien maakt ze (als ze het echt is) de posts samen met iemand anders, de wazige foto's worden heel gecalculeerd gepost, vaak als reactie op online opmerkingen.
Ook wordt het (verder inactieve) account van @scoepp steeds geëdit (posts en opmerkingen verwijderd, hij is van 65 naar 74 volgend gegaan sinds 02-09 en hij is nu Entrepeneur) en bij haar oude account blijft het aantal volgend steeds fluctueren (1 eraf, 1 erbij, 3 eraf, 2 erbij etc.)

[ Bericht 0% gewijzigd door JourneyBlue op 11-09-2021 13:03:33 ]
praadjezaterdag 11 september 2021 @ 13:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 11:29 schreef -Spring het volgende:
Toch vind ik dat dr postgedrag anders is sinds dr nieuwe account. Maar ik kan er de vinger niet echt opleggen.
Dat is toch iedere keer na een opname. Dan zit ze ws nog in een natraject, gebruikt even niet (of minder) is weer even tot rust gekomen en slikt evt haar medicatie.
En dan BAM, slaat de bui om en zien we weer de oude vertrouwde Barb.
mailyzaterdag 11 september 2021 @ 14:15
quote:
17s.gif Op zaterdag 11 september 2021 13:25 schreef praadje het volgende:

[..]
Dat is toch iedere keer na een opname. Dan zit ze ws nog in een natraject, gebruikt even niet (of minder) is weer even tot rust gekomen en slikt evt haar medicatie.
En dan BAM, slaat de bui om en zien we weer de oude vertrouwde Barb.
Met BAM een nieuwe tattoo/pruik!
roos94zondag 12 september 2021 @ 10:01
Hoe kan haar kind 7 maanden zijn, van 16 nov..

Screenshot-20210912-100025-Instagram.jpg
Duiker64zondag 12 september 2021 @ 10:04
Triest dat je als #trotsemama niet eens weet hoe oud je kind is.
HeelVaakBlijzondag 12 september 2021 @ 11:28
quote:
11s.gif Op zondag 12 september 2021 10:04 schreef Duiker64 het volgende:
Triest dat je als #trotsemama niet eens weet hoe oud je kind is.
En zeker ook triest dat je als #trotsemama je kindje blijkbaar geen anoniem rustig leventje gunt en je eigenwijs foto's blijft posten voor likes.. Tis een "mooi" charmeoffensief.

#wordereenbeetjeboosvan
bloempje-moizondag 12 september 2021 @ 11:37
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 10:01 schreef roos94 het volgende:
Hoe kan haar kind 7 maanden zijn, van 16 nov..

[ afbeelding ]
Het is nu aangepast naar 10 maanden.
Duiker64zondag 12 september 2021 @ 11:45
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 11:28 schreef HeelVaakBlij het volgende:
En zeker ook triest dat je als #trotsemama je kindje blijkbaar geen anoniem rustig leventje gunt en je eigenwijs foto's blijft posten voor likes.. Tis een "mooi" charmeoffensief.

#wordereenbeetjeboosvan
Jeugdzorg ook hoop ik.....
tong80zondag 12 september 2021 @ 12:15
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 11:37 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]
Het is nu aangepast naar 10 maanden.
Ze leest mee.

:T
Aaltje1978zondag 12 september 2021 @ 12:41


[ Bericht 100% gewijzigd door Aaltje1978 op 12-09-2021 12:42:03 ]
Vladimir-Putinzondag 12 september 2021 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 22:50 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
vandaag 20:38
[ afbeelding ]
Ik vind dat het aantal volgers en posten ook zo identiek zijn.
vandaag 22:46
[ afbeelding ]
Harvest89zondag 12 september 2021 @ 12:53
quote:
11s.gif Op zondag 12 september 2021 10:04 schreef Duiker64 het volgende:
Triest dat je als #trotsemama niet eens weet hoe oud je kind is.
Godver daar gaat mijn koffie. _O-

Dat is wel erg genant. Hopelijk groeien die kinderen redelijk op.
Duiker64zondag 12 september 2021 @ 14:01
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 12:53 schreef Harvest89 het volgende:

[..]
Godver daar gaat mijn koffie. _O-

Dat is wel erg genant. Hopelijk groeien die kinderen redelijk op.
Dat hoop ik ook, maar ik hoop ook dat ze NOOIT meer bij haar hoeven op te groeien. Af en toe op bezoek lijkt me in haar geval meer dan voldoende (voor de kinderen ook trouwens).
roos94zondag 12 september 2021 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 14:01 schreef Duiker64 het volgende:

[..]
Dat hoop ik ook, maar ik hoop ook dat ze NOOIT meer bij haar hoeven op te groeien. Af en toe op bezoek lijkt me in haar geval meer dan voldoende (voor de kinderen ook trouwens).
Als een soort gezellige tante die als figurant meedoet in hun leven.
Leandrazondag 12 september 2021 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 14:18 schreef roos94 het volgende:

[..]
Als een soort gezellige tante die als figurant meedoet in hun leven.
Die tante die bij verjaardagen bij de koffie met taart al aangeschoten is....
CherryLipszondag 12 september 2021 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 15:11 schreef Leandra het volgende:

[..]
Die tante die bij verjaardagen bij de koffie met taart al aangeschoten is....
Maar zo'n tante heeft iedereen.
mascara-klodderzondag 12 september 2021 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 15:11 schreef Leandra het volgende:

[..]
Die tante die bij verjaardagen bij de koffie met taart al aangeschotenaangesnoven is....
scrub_nursezondag 12 september 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 10:01 schreef roos94 het volgende:
Hoe kan haar kind 7 maanden zijn, van 16 nov..

[ afbeelding ]
volgens mij is dit gewoon een oude foto, van toen ie 7mnd was. DIt is toch geen kind van 10 maanden ? Die zijn toch veel groter? Of ligt dat aan mij?
mailyzondag 12 september 2021 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 20:16 schreef scrub_nurse het volgende:

[..]
volgens mij is dit gewoon een oude foto, van toen ie 7mnd was. DIt is toch geen kind van 10 maanden ? Die zijn toch veel groter? Of ligt dat aan mij?
Nou wordt het ingewikkeld.
Jij zegt dat ze een foto van kind 7 maanden heeft gepost met daaronder "je bent alweer 10 maanden"?
_O_
JourneyBluezondag 12 september 2021 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 20:16 schreef scrub_nurse het volgende:

[..]
volgens mij is dit gewoon een oude foto, van toen ie 7mnd was. DIt is toch geen kind van 10 maanden ? Die zijn toch veel groter? Of ligt dat aan mij?
Gemiddeld scheelt het een paar cm lengte en ongeveer een kilo gewicht.
JourneyBluezondag 12 september 2021 @ 21:29
quote:
1s.gif Op zondag 12 september 2021 20:26 schreef maily het volgende:

[..]
Nou wordt het ingewikkeld.
Jij zegt dat ze een foto van kind 7 maanden heeft gepost met daaronder "je bent alweer 10 maanden"?
_O_
Ja, nadat @roos94 haar daar op had gewezen. Op zich kan het best een foto uit juni zijn, rond die tijd postte ze ook een kindertekening.
Leandrazondag 12 september 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 20:16 schreef scrub_nurse het volgende:

[..]
volgens mij is dit gewoon een oude foto, van toen ie 7mnd was. DIt is toch geen kind van 10 maanden ? Die zijn toch veel groter? Of ligt dat aan mij?
Die foto is gewoon van de 2 september shoot.
JourneyBluezondag 12 september 2021 @ 22:18
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 21:37 schreef Leandra het volgende:

[..]
Die foto is gewoon van de 2 september shoot.
Of: Eerder gepost op 2 september. Wanneer de foto gemaakt is, weten we niet.
Zelfs Samantha dacht vanochtend eerst dat haar kind (op de foto) 3 maanden jonger was.
Leandrazondag 12 september 2021 @ 23:11
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 22:18 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Of: Eerder gepost op 2 september. Wanneer de foto gemaakt is, weten we niet.
Zelfs Samantha dacht vanochtend eerst dat haar kind (op de foto) 3 maanden jonger was.
Ze kan gewoon niet zo goed rekenen, dat blijkt iedere zwangerschap weer.
praadjemaandag 13 september 2021 @ 08:09
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 21:37 schreef Leandra het volgende:

[..]
Die foto is gewoon van de 2 september shoot.
Inderdaad, hij heeft op alledrie de foto's hetzelfde aan.
HeelVaakBlijmaandag 13 september 2021 @ 19:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 14:15 schreef maily het volgende:

[..]
Met BAM een nieuwe tattoo/pruik!
Het wordt een nieuwe bank, vitrage, eettafel met stoelen en een bed. Roze graag. 🙈
https://www.instagram.com/p/CTxRmJHo1de/?utm_medium=copy_link
Incamaandag 13 september 2021 @ 20:18
quote:
1s.gif Op maandag 13 september 2021 19:43 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]
Het wordt een nieuwe bank, vitrage, eettafel met stoelen en een bed. Roze graag. 🙈
https://www.instagram.com/p/CTxRmJHo1de/?utm_medium=copy_link
_O- _O- _O- tjezus ga ik morgen ook posten wil ook wel een nieuwe bank (geen roze graag)
Pippimaandag 13 september 2021 @ 20:28
quote:
1s.gif Op maandag 13 september 2021 19:43 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]
Het wordt een nieuwe bank, vitrage, eettafel met stoelen en een bed. Roze graag. 🙈
https://www.instagram.com/p/CTxRmJHo1de/?utm_medium=copy_link
Oh echt schaamteloos aan het bedelen!
Wat erg dit.
Duiker64maandag 13 september 2021 @ 20:28
OMG ze is amper boven water na een tijdje radiostilte en het bedelen om spullen begint weer. Hoe vaak wisselen mensen in de bijstand gemiddeld van interieur? Ze is amper thuis, woont afwisselend bij vriendjes en/of een kliniek en dan elk jaar nieuwe spullen.... Benieuwd welk pauperbedrijf hiermee in zee wil.
MorganLeFaymaandag 13 september 2021 @ 20:54
Wat erg :N

Maar inderdaad...ik "ken" ook mensen in de bijstand die om de zoveel tijd al hun meubels bij het grofvuil flikkeren (of liever gezegd; gewoon op straat zetten want het wordt toch wel opgehaald) en nieuwe meubels neerzetten. Waar ze dit van betalen... :?
ootjekatootjedinsdag 14 september 2021 @ 23:29
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 20:28 schreef Duiker64 het volgende:
OMG ze is amper boven water na een tijdje radiostilte en het bedelen om spullen begint weer. Hoe vaak wisselen mensen in de bijstand gemiddeld van interieur? Ze is amper thuis, woont afwisselend bij vriendjes en/of een kliniek en dan elk jaar nieuwe spullen.... Benieuwd welk pauperbedrijf hiermee in zee wil.
Nou ja, ze geeft de burger moed.

Het kan altijd erger ofzo. Onkruid vergaat niet.

Ze heeft hier nog steeds een soort van gunfactor. Altijd misbruikt door de media, belachelijk gemaakt, domme keuzes gemaakt omdat ze hoger werd ingeschat. Maar ze staat er nog steeds.
Heb er meer respectvol dan voor een Sarah van Soelen.
vencodarkwoensdag 15 september 2021 @ 06:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 23:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Nou ja, ze geeft de burger moed.

Het kan altijd erger ofzo. Onkruid vergaat niet.

Ze heeft hier nog steeds een soort van gunfactor. Altijd misbruikt door de media, belachelijk gemaakt, domme keuzes gemaakt omdat ze hoger werd ingeschat. Maar ze staat er nog steeds.
Heb er meer respectvol dan voor een Sarah van Soelen.
Daamn, in het Hazes-topic haal je Samantha erbij en híer haal je Sarah erbij.
Waarom steeds die cross-over?
Die 2 hebben geen bal met elkaar te maken en vergelijken is ook nogal nonsens en vergezocht. :{w :')
ootjekatootjewoensdag 15 september 2021 @ 08:35
quote:
1s.gif Op woensdag 15 september 2021 06:38 schreef vencodark het volgende:

[..]
Daamn, in het Hazes-topic haal je Samantha erbij en híer haal je Sarah erbij.
Waarom steeds die cross-over?
Die 2 hebben geen bal met elkaar te maken en vergelijken is ook nogal nonsens en vergezocht. :{w :')
quote:
1s.gif Op woensdag 15 september 2021 06:38 schreef vencodark het volgende:

[..]
Daamn, in het Hazes-topic haal je Samantha erbij en híer haal je Sarah erbij.
Waarom steeds die cross-over?
Die 2 hebben geen bal met elkaar te maken en vergelijken is ook nogal nonsens en vergezocht. :{w :')
Twee druppels water.
Aaltje1978woensdag 15 september 2021 @ 17:47
Ze heeft nu een filmje op haar Insta staan waar ze in een heel leeg huis aan het klussen is. Zou ze gewoon alweer een nieuw huis hebben? Ik vind het knap met deze woningnood. De meeste mensen staan 10+ jaar op de wachtlijst, zelfs als ze hun oude huurwoning achterlaten.
Sourywoensdag 15 september 2021 @ 18:04
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 17:47 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ze heeft nu een filmje op haar Insta staan waar ze in een heel leeg huis aan het klussen is. Zou ze gewoon alweer een nieuw huis hebben? Ik vind het knap met deze woningnood. De meeste mensen staan 10+ jaar op de wachtlijst, zelfs als ze hun oude huurwoning achterlaten.
Ze trekt gewoon bij een andere gozer in
ootjekatootjewoensdag 15 september 2021 @ 18:24
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 18:04 schreef Soury het volgende:

[..]
Ze trekt gewoon bij een andere gozer in
Misschien is het wel zijn huis, en helpt ze hem.
Olewoensdag 15 september 2021 @ 18:33
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 17:47 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ze heeft nu een filmje op haar Insta staan waar ze in een heel leeg huis aan het klussen is. Zou ze gewoon alweer een nieuw huis hebben? Ik vind het knap met deze woningnood. De meeste mensen staan 10+ jaar op de wachtlijst, zelfs als ze hun oude huurwoning achterlaten.
kopen kan altijd he! als je maar genoeg geld hebt. Ik denk niet dat Sara op de wachtlijst staat
mailywoensdag 15 september 2021 @ 18:33
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 18:33 schreef Ole het volgende:

[..]
kopen kan altijd he! als je maar genoeg geld hebt. Ik denk niet dat Sara op de wachtlijst staat
Je zit in het Barbie-topic :+
Leandrawoensdag 15 september 2021 @ 18:36
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 17:47 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ze heeft nu een filmje op haar Insta staan waar ze in een heel leeg huis aan het klussen is. Zou ze gewoon alweer een nieuw huis hebben? Ik vind het knap met deze woningnood. De meeste mensen staan 10+ jaar op de wachtlijst, zelfs als ze hun oude huurwoning achterlaten.
Hoezo weer een nieuw huis? Ze heeft toch gewoon een huis?
Maar als je woonruimte achterlaat heb je vaak ook voorrang.

Verder ziet het eruit als standaard aftandse sociale huur.
Olewoensdag 15 september 2021 @ 18:42
quote:
1s.gif Op woensdag 15 september 2021 18:33 schreef maily het volgende:

[..]
Je zit in het Barbie-topic :+
:D ja was even in de war O-)
ben in feestmodus :D
ootjekatootjewoensdag 15 september 2021 @ 18:46
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 18:42 schreef Ole het volgende:

[..]
:D ja was even in de war O-)
ben in feestmodus :D
Gefeliciteerd dan, 🥳
mailywoensdag 15 september 2021 @ 18:50
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 18:42 schreef Ole het volgende:

[..]
:D ja was even in de war O-)
ben in feestmodus :D
*O*
praadjewoensdag 15 september 2021 @ 19:19
Als dat haar vriendje is in dat filmpje vind ik het raar dat hij haar Barbie noemt. "Barbie heeft geschilderd' zegt hij daarin.
ootjekatootjewoensdag 15 september 2021 @ 19:22
quote:
17s.gif Op woensdag 15 september 2021 19:19 schreef praadje het volgende:
Als dat haar vriendje is in dat filmpje vind ik het raar dat hij haar Barbie noemt. "Barbie heeft geschilderd' zegt hij daarin.
Ja, vreemd
Duiker64woensdag 15 september 2021 @ 19:36
quote:
17s.gif Op woensdag 15 september 2021 19:19 schreef praadje het volgende:
"Barbie heeft geschilderd'
Barbie die hep geschildert
HeelVaakBlijwoensdag 15 september 2021 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 19:36 schreef Duiker64 het volgende:

[..]
Barbie die hep geschildert
Nu wachtuh tot ze hep behanguh. 😅
Messinadonderdag 16 september 2021 @ 09:02
quote:
1s.gif Op woensdag 15 september 2021 18:36 schreef Leandra het volgende:

[..]
Maar als je woonruimte achterlaat heb je vaak ook voorrang.
Niet (meer) in Haaglanden, gaat puur op inschrijftijd, geen onderscheid meer tussen starters en doorstromers :)
Allyodonderdag 16 september 2021 @ 21:25
Maar miepie lijkt me niet het type die slim was op haar 18e en zich toen gelijk heeft ingeschreven
ootjekatootjedonderdag 16 september 2021 @ 21:35
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:25 schreef Allyo het volgende:
Maar miepie lijkt me niet het type die slim was op haar 18e en zich toen gelijk heeft ingeschreven
Nou ja blijkbaar wel want ze heeft toch die flat bemachtigd.
shomiladonderdag 16 september 2021 @ 22:36
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 21:25 schreef Allyo het volgende:
Maar miepie lijkt me niet het type die slim was op haar 18e en zich toen gelijk heeft ingeschreven
Als je een huis krijgt zijn je jaren weg en moet je je weer opnieuw inschrijven.
HeelVaakBlijdonderdag 16 september 2021 @ 23:35
Mijn hemel! Dat gekijk in die camera de hele tijd en het maken van duck faces als je zo "oprecht" met je kindje bezig bent. 😳
Ik begrijp niet dat ze niet tegen gehouden wordt door jeugdzorg om haar kinderen uit de publiciteit te houden.
https://www.instagram.com/p/CT4Y7ORoc4o/?utm_medium=copy_link

Maar wat is er eigenlijk wel te begrijpen in deze.🤨
HeelVaakBlijdonderdag 16 september 2021 @ 23:41
Ik ben tot nu toe alleen nog maar verbaasd geweest, alleen na het zien van het wasstraatfilmpje waarin ze het geluid van de hardcore zo hard zet met haar hond erin, maakt me echt 🤬
Had ook niet kunnen verwachten dat ze snapt dat een hond zoveel keer beter hoort dan een mens.

[ Bericht 0% gewijzigd door HeelVaakBlij op 16-09-2021 23:47:04 ]
ootjekatootjevrijdag 17 september 2021 @ 00:07
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 23:35 schreef HeelVaakBlij het volgende:
Mijn hemel! Dat gekijk in die camera de hele tijd en het maken van duck faces als je zo "oprecht" met je kindje bezig bent. 😳
Ik begrijp niet dat ze niet tegen gehouden wordt door jeugdzorg om haar kinderen uit de publiciteit te houden.
https://www.instagram.com/p/CT4Y7ORoc4o/?utm_medium=copy_link

Maar wat is er eigenlijk wel te begrijpen in deze.🤨
Wtf?

Ik zie een lief kind, een motorisch en geestelijk gezond kind, op schoot bij zijn moeder. Mooi kindje.
Was je probleem?
ootjekatootjevrijdag 17 september 2021 @ 00:12
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 23:41 schreef HeelVaakBlij het volgende:
Ik ben tot nu toe alleen nog maar verbaasd geweest, alleen na het zien van het wasstraatfilmpje waarin ze het geluid van de hardcore zo hard zet met haar hond erin, maakt me echt 🤬
Had ook niet kunnen verwachten dat ze snapt dat een hond zoveel keer beter hoort dan een mens.
Vogels moeten vliegen, wolven moeten rennen, konijnen moeten rondrennen.
Ik ben zwaar anti huisdieren, wat doet die hond überhaupt in die wagen?

Mensen moeten kappen met huisdieren. Das gewoon zielig.
HeelVaakBlijvrijdag 17 september 2021 @ 00:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 00:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Wtf?

Ik zie een lief kind, een motorisch en geestelijk gezond kind, op schoot bij zijn moeder. Mooi kindje.
Was je probleem?
Dat Samantha in al haar filmpjes met haar kindje, alleen maar bezig is met de camera, druk bezig is met haar duckface pose. Ik had het ook niet over het kindje. 😉
ootjekatootjevrijdag 17 september 2021 @ 00:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 00:23 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]
Dat Samantha in al haar filmpjes met haar kindje, alleen maar bezig is met de camera, druk bezig is met haar duckface pose. Ik had het ook niet over het kindje. 😉
Ik zie een trotse moeder met d’r kindje. Zijn pa is al dood door die shit. Ma doet haar best net als jeugdzorg.

Doe eens lief. Samant is geen helder licht, dit is gewoon het beste wat mogelijk is.

Natrappen hoeft niet.
HeelVaakBlijvrijdag 17 september 2021 @ 01:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 00:30 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Ik zie een trotse moeder met d’r kindje. Zijn pa is al dood door die shit. Ma doet haar best net als jeugdzorg.

Doe eens lief. Samant is geen helder licht, dit is gewoon het beste wat mogelijk is.

Natrappen hoeft niet.
Natrappen doe ik niet aan.
Schop onder d'r roze kont wel.😉
In ieder geval voor het blootstellen van haar hond, in een auto, aan de snoeiharde hardcore.
Samhainvrijdag 17 september 2021 @ 06:50
De grootste lol dat haar schatjuh nat was geworden in de wasstraat. Deed me denken aan Gerrit die vertelde dat hij zich in het water had laten duwen. Alles ten faveure van haar filmpjes.
Leandravrijdag 17 september 2021 @ 09:33
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 09:02 schreef Messina het volgende:

[..]
Niet (meer) in Haaglanden, gaat puur op inschrijftijd, geen onderscheid meer tussen starters en doorstromers :)
Maar kun je als starter ook overal op reageren dan? Of zijn er nog woningen waarvoor je alleen als doorstromer in aanmerking komt?
-Springvrijdag 17 september 2021 @ 14:49
Holy

9hX1GQW.jpg

Maar ze heeft dus (weer?) een manager. Dat verklaart dr ietsje zakelijker postgedrag wellicht (meer reclame en herhaling in dr stories).

[ Bericht 9% gewijzigd door -Spring op 17-09-2021 15:06:49 ]
JourneyBluevrijdag 17 september 2021 @ 15:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:33 schreef Leandra het volgende:

[..]
Maar kun je als starter ook overal op reageren dan? Of zijn er nog woningen waarvoor je alleen als doorstromer in aanmerking komt?
Ja dat kan en dan zijn er 4 selecties:
inschrijfduur (overgangsregeling voor doorstromers) of naar de eerste reageerder of via loting of
woning alleen voor een bepaalde doelgroep (55+/groot gezin).

Oh en er is nog bemiddeling (urgente/speciale doelgroep)

Dus je kunt prima eerste kandidaat worden met weinig inschrijfduur
mailyvrijdag 17 september 2021 @ 16:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 september 2021 14:49 schreef -Spring het volgende:
Holy

[ afbeelding ]

Maar ze heeft dus (weer?) een manager. Dat verklaart dr ietsje zakelijker postgedrag wellicht (meer reclame en herhaling in dr stories).
Gadverdamme :{
@Hont
vencodarkvrijdag 17 september 2021 @ 16:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 september 2021 14:49 schreef -Spring het volgende:
Holy

[ afbeelding ]

Maar ze heeft dus (weer?) een manager. Dat verklaart dr ietsje zakelijker postgedrag wellicht (meer reclame en herhaling in dr stories).
Wauw. Is dit echt? Arm beest. :@
Wat een engerd. :r
Messinavrijdag 17 september 2021 @ 16:46
Das echt een hond met een extreme hazenlip/ open gehemelte.

Vaak worden zulke pups ingeslapen of overlijden omdat ze niet kunnen zogen.
Ziet er verder uit als een gezonde, blije hond. O+
praadjevrijdag 17 september 2021 @ 19:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 september 2021 14:49 schreef -Spring het volgende:
Holy

[ afbeelding ]

Maar ze heeft dus (weer?) een manager. Dat verklaart dr ietsje zakelijker postgedrag wellicht (meer reclame en herhaling in dr stories).
Nee hoor, dat manwijf is al een paar jaar haar manager. Een jaar of twee al volgens mij. Dus er zal waarschijnlijk niets veranderen.
https://www.instagram.com/moacalife/
-Springvrijdag 17 september 2021 @ 20:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 16:46 schreef Messina het volgende:
Das echt een hond met een extreme hazenlip/ open gehemelte.

Vaak worden zulke pups ingeslapen of overlijden omdat ze niet kunnen zogen.
Ziet er verder uit als een gezonde, blije hond. O+
Hij is aangereden door een trein in Roemenië, volgens de eigenaresse op Insta.
Aaltje1978zaterdag 18 september 2021 @ 01:08
Arm beest... maar ik kan er gewoon echt niet naar kijken, het ziet er gewoon té weerzinwekkend uit met dat open gat en die tong ;(
tong80zaterdag 18 september 2021 @ 08:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 01:08 schreef Aaltje1978 het volgende:
Arm beest... maar ik kan er gewoon echt niet naar kijken, het ziet er gewoon té weerzinwekkend uit met dat open gat en die tong ;(
Vooral die tong. Zo hoort een tong er niet uit te zien.

:T
HeelVaakBlijzondag 19 september 2021 @ 10:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 14:15 schreef maily het volgende:

[..]
Met BAM een nieuwe tattoo/pruik!
Daar is ie! De nieuwe pruik! 😅
https://www.instagram.com/p/CT-d5pkIo32/?utm_medium=copy_link
ootjekatootjezondag 19 september 2021 @ 10:23
quote:
Blub, blub.

Zo smerig, dat gekus.
JourneyBluezondag 19 september 2021 @ 11:25
Hoi Samantha Barbie deze foto:

Screenshot-2021-09-19-11-21-48.png

had je al gepost:

Screenshot-2021-09-19-11-23-13.png
praadjezondag 19 september 2021 @ 11:25
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 11:25 schreef JourneyBlue het volgende:
Hoi Samantha Barbie deze foto:

[ afbeelding ]

had je al gepost:

[ afbeelding ]
_O-
scrub_nursezondag 19 september 2021 @ 11:35
die zonnebank foto is ook hergebruikt, daar ligt ze met haar benen over elkaar
HeelVaakBlijzondag 19 september 2021 @ 13:26
quote:
17s.gif Op zondag 19 september 2021 11:25 schreef praadje het volgende:

[..]
_O-
Deze foto ook al eens geplaatst, alleen met een andere Clyde erin. 😅
https://www.instagram.com/p/CT-l27qI700/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CFkEYkGh1bo/?utm_medium=copy_link

Dave heeft ze niet zo gek gekregen. 😅

[ Bericht 0% gewijzigd door HeelVaakBlij op 19-09-2021 13:35:22 ]
praadjezondag 19 september 2021 @ 14:18
Als je trouwens kijkt naar de foto's van vandaag zie je dat haar nagels er zeker niet uitzien zoals ze deed voorkomen eergisteren en een paar weken terug.
Duiker64zondag 19 september 2021 @ 14:19
Het is zo bizar als je dan die tijdslijn ziet. Dit is 3 grote liefdes geleden (in 51 weken). Waarvan 1 overleden en een normaal mens al vaak minstens 51 weken nodig heeft om daarvan bij te komen. |:(
praadjezondag 19 september 2021 @ 14:21
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 14:19 schreef Duiker64 het volgende:
Het is zo bizar als je dan die tijdslijn ziet. Dit is 3 grote liefdes geleden (in 51 weken). Waarvan 1 overleden en een normaal mens al vaak minstens 51 weken nodig heeft om daarvan bij te komen. |:(
Ik krijg bij Samant Barbie het idee dat ze bij iedere stukgelopen relatie of uit huis geplaatst kind een kwartiertje gaat Netflixen en dan is ze er weer bovenop.
mailyzondag 19 september 2021 @ 14:52
Nvm
Snolkelderijzondag 19 september 2021 @ 15:01
quote:
1s.gif Op zondag 19 september 2021 13:26 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]
Deze foto ook al eens geplaatst, alleen met een andere Clyde erin. 😅
https://www.instagram.com/p/CT-l27qI700/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/CFkEYkGh1bo/?utm_medium=copy_link

Dave heeft ze niet zo gek gekregen. 😅
Op de foto's met Gerrit ziet ze er veel gelukkiger uit. Ze heeft zich lelijk in de vingers gesneden door hem af te stoten.
bloempje-moizondag 19 september 2021 @ 15:24
Nieuwe schildervideo met de tekst:
https://www.instagram.com(...)rce=ig_web_copy_link
'Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje na het weekend onze nieuwe meubels 🤗!! Home sweet home 😍 💫 maar bij deze beken ik maar dat ik gene elke keer ben die windjes laat hahaha 🤣🙈'
mailyzondag 19 september 2021 @ 15:43
quote:
Dolly Parton
soapiezondag 19 september 2021 @ 16:35
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 15:24 schreef bloempje-moi het volgende:
Nieuwe schildervideo met de tekst:
https://www.instagram.com(...)rce=ig_web_copy_link
'Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje na het weekend onze nieuwe meubels 🤗!! Home sweet home 😍 💫 maar bij deze beken ik maar dat ik gene elke keer ben die windjes laat hahaha 🤣🙈'
Pfffff, het blijft een kleuter!
Nikkie321zondag 19 september 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 15:55 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Ja dat kan en dan zijn er 4 selecties:
inschrijfduur (overgangsregeling voor doorstromers) of naar de eerste reageerder of via loting of
woning alleen voor een bepaalde doelgroep (55+/groot gezin).

Oh en er is nog bemiddeling (urgente/speciale doelgroep)

Dus je kunt prima eerste kandidaat worden met weinig inschrijfduur
Zij huurt en heeft nu met de nieuwe Clyde een nieuw huisje? En waar gaat ze dan heen als het weer uit gaat. Hoop niet dat ze dr huur heeft opgezegd anders zit ze straks weer bij dr ouders als het uit is. Oh nee dan heeft ze al een nieuwe Clyde... Ik huur ook in Den Haag sociale huur en moet nog 15 jaar wachten op een nieuw huis. Maargoed zij denkt vast niet vooruit...

[ Bericht 0% gewijzigd door Deisyy op 20-09-2021 22:08:38 (straatnaam verwijderd) ]
HeelVaakBlijzondag 19 september 2021 @ 17:41
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 17:20 schreef Nikkie321 het volgende:

[..]
Zij huurt en heeft nu met de nieuwe Clyde een nieuw huisje? En waar gaat ze dan heen als het weer uit gaat. Hoop niet dat ze dr huur heeft opgezegd anders zit ze straks weer bij dr ouders als het uit is. Oh nee dan heeft ze al een nieuwe Clyde... Ik huur ook in Den Haag sociale huur en moet nog 15 jaar wachten op een nieuw huis. Maargoed zij denkt vast niet vooruit...
Uitgaan? Nee joh gekkie! Dit is wij voor ALTIJD samen. 🎉

[ Bericht 1% gewijzigd door Deisyy op 20-09-2021 22:08:53 (quote aangepast) ]
MorganLeFayzondag 19 september 2021 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 17:20 schreef Nikkie321 het volgende:

[..]
Zij huurt en heeft nu met de nieuwe Clyde een nieuw huisje? En waar gaat ze dan heen als het weer uit gaat. Hoop niet dat ze dr huur heeft opgezegd anders zit ze straks weer bij dr ouders als het uit is. Oh nee dan heeft ze al een nieuwe Clyde... Ik huur ook in Den Haag sociale huur en moet nog 15 jaar wachten op een nieuw huis. Maargoed zij denkt vast niet vooruit...
Samantha heeft connecties bij de woningbouw denk ik. Als je nagaat dat ze met Michael 3x is verhuisd in die serie van ze (en daarna nog vaker).

Het is idd niet eerlijk t.o.v. al die mensen die al jaren op de wachtlijst staan :N

[ Bericht 0% gewijzigd door Deisyy op 20-09-2021 22:09:20 (quote aangepast) ]
Deisyyzondag 19 september 2021 @ 17:58
quote:
0s.gif Op zondag 19 september 2021 17:41 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]
Uitgaan? Nee joh gekkie! Dit is wij voor ALTIJD samen. 🎉
Tot de maan en terug :+
praadjezondag 19 september 2021 @ 18:03
quote:
1s.gif Op zondag 19 september 2021 17:55 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]
Samantha heeft connecties bij de woningbouw denk ik. Als je nagaat dat ze met Michael 3x is verhuisd in die serie van ze (en daarna nog vaker).

Het is idd niet eerlijk t.o.v. al die mensen die al jaren op de wachtlijst staan :N
Volgens mij regelde Jake dat toen. Hoe dat weet niemand maar hij kreeg het wel voor elkaar.
praadjezondag 19 september 2021 @ 18:05
quote:
1s.gif Op zondag 19 september 2021 17:55 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]
Samantha heeft connecties bij de woningbouw denk ik. Als je nagaat dat ze met Michael 3x is verhuisd in die serie van ze (en daarna nog vaker).

Het is idd niet eerlijk t.o.v. al die mensen die al jaren op de wachtlijst staan :N
Ik denk niet dat ze haar huisje heeft opgezegd. Volgens mij moest ze van Jeugdzorg toentertijd haar eigen huis aanhouden als ze haar kinderen wilde zien. En daar mochten dan geen vriendjes oid bij zijn. Nu zal het wel een tijd duren voordat ze ze weer thuis mag zien maar ik denk dat ze daardoor wel haar eigen plekje blijft aanhouden. Was toen met Gerrit ook zo.
bloempje-moizondag 19 september 2021 @ 19:06
quote:
Vandaag huisje opgeknapt word onwijs mooi !! Net strandje geweest met boefie 💜 boodschapjes gedaan eten koken en dan bankie hangen 😁
Er is iets anders aan haar schrijfstijl. Die dagboekstijl met verkleinwoordjes en smileys. De foto's en video's laten zien dat zij het is, maar anders had ik het niet geloofd.
Sunshine1982zondag 19 september 2021 @ 19:14
Mijn boefe kind ;(
Energiemaandag 20 september 2021 @ 16:51
Ah 3-4 weken 'een relatie' en nu al meteen samenwonen. Gaat weer helemaal goed. Hoeveel tijd geven we het dit keer?
soapiemaandag 20 september 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 16:51 schreef Energie het volgende:
Ah 3-4 weken 'een relatie' en nu al meteen samenwonen. Gaat weer helemaal goed. Hoeveel tijd geven we het dit keer?
Week of 4, dan is het wel weer tijd voor de volgende.... >:)

Zou ze zelf nog bij kunnen houden, wie ze allemaal gehad heeft ondertussen??
JourneyBluemaandag 20 september 2021 @ 20:51
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 16:51 schreef Energie het volgende:
Ah 3-4 weken 'een relatie' en nu al meteen samenwonen. Gaat weer helemaal goed. Hoeveel tijd geven we het dit keer?
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 16:51 schreef Energie het volgende:
Ah 3-4 weken 'een relatie' en nu al meteen samenwonen. Gaat weer helemaal goed. Hoeveel tijd geven we het dit keer?
Uhm, (het auto-filmpje was eind week 31 en vandaag begon week 38 dus) het is zeker 6 weken...
Allyomaandag 20 september 2021 @ 20:58
Meek heeft ook een nieuwe liefde
mailymaandag 20 september 2021 @ 21:35
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 20:58 schreef Allyo het volgende:
Meek heeft ook een nieuwe liefde
Ook glow in the dark?
Allyomaandag 20 september 2021 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 21:35 schreef maily het volgende:

[..]
Ook glow in the dark?
Het is wel een bepaald type maar ik vind het het desondanks een mooie dame!
mailymaandag 20 september 2021 @ 21:43
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 21:43 schreef Allyo het volgende:

[..]
Het is wel een bepaald type maar ik vind het het desondanks een mooie dame!
:o
Energiedinsdag 21 september 2021 @ 00:08
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 20:51 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
[..]
Uhm, (het auto-filmpje was eind week 31 en vandaag begon week 38 dus) het is zeker 6 weken...
Inderdaad, 7 augustus zie ik. Met 6 weken wordt het verhaal er niet beter op overigens.
JourneyBluevrijdag 24 september 2021 @ 08:52
Er lijkt wel structuur te zijn en vaste bezoekmomenten met de kinderen.
Of ze die foto's steeds op social media zou moeten zetten is een tweede.
Claudia_xvrijdag 24 september 2021 @ 10:35
quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 21:43 schreef Allyo het volgende:

[..]
Het is wel een bepaald type maar ik vind het het desondanks een mooie dame!
Fotootje:

f9174b5a-1a46-11ec-9ec9-02c309bc01c1.jpg
HeelVaakBlijvrijdag 24 september 2021 @ 13:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 08:52 schreef JourneyBlue het volgende:
Er lijkt wel structuur te zijn en vaste bezoekmomenten met de kinderen.
Of ze die foto's steeds op social media zou moeten zetten is een tweede.
Dat is haar charmeoffensief, foto's met de kleine doen het goed qua likes.
Vlindervrijdag 24 september 2021 @ 13:59
quote:
Hij ziet er wel lekker ontspannen en rustig uit 👍🏼👍🏼
vencodarkvrijdag 24 september 2021 @ 14:06
quote:
99s.gif Op vrijdag 24 september 2021 13:59 schreef Vlinder het volgende:

[..]
Hij ziet er wel lekker ontspannen en rustig uit 👍🏼👍🏼
Ook een Michael is niet constant chagrijnig en vervelend. :P

quote:
0s.gif Op maandag 20 september 2021 21:43 schreef Allyo het volgende:

[..]
Het is wel een bepaald type maar ik vind het het desondanks een mooie dame!
Eens. :) Ze lijkt wel heel jong.
SEMTEXvrijdag 24 september 2021 @ 14:09
Wat moet zo'n knappe vrouw met zo'n criminele gladjakker?
vencodarkvrijdag 24 september 2021 @ 14:15
quote:
15s.gif Op vrijdag 24 september 2021 14:09 schreef SEMTEX het volgende:
Wat moet zo'n knappe vrouw met zo'n criminele gladjakker?
Laten we zeggen dat Michael ook heel charmant, lief en leuk kan zijn?

SPOILER
:') Yeah right.
mailyvrijdag 24 september 2021 @ 14:31
quote:
Echt zo'n gemiddelde geblondeerde jongedame met gebleekte tanden en teveel make-up ....
Tinkepinkvrijdag 24 september 2021 @ 14:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 september 2021 14:31 schreef maily het volgende:

[..]
Echt zo'n gemiddelde geblondeerde jongedame met gebleekte tanden en teveel make-up ....
Zij is toch wel bovengemiddeld hoor.
mailyvrijdag 24 september 2021 @ 14:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 14:32 schreef Tinkepink het volgende:

[..]
Zij is toch wel bovengemiddeld hoor.
Anders zat ze niet bij hem aan tafel? :D
Vladimir-Putinvrijdag 24 september 2021 @ 17:53
quote:
0s.gif Op donderdag 2 september 2021 08:53 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]
Waarschijnlijk pikt zij die mannen op bij het boontjesschap in de supermarkt.
Of ze weten dat ze makkelijk is en ze zoeken een n¤ukertje voor een aantal weken.
Vladimir-Putinvrijdag 24 september 2021 @ 17:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 september 2021 10:28 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Echt he, het is niet zo dat dit topic rete-hard gaat dat je het niet bij kunt houden....
Laatste tijd niet meer.
JourneyBluezaterdag 25 september 2021 @ 09:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 september 2021 14:32 schreef Tinkepink het volgende:

[..]
Zij is toch wel bovengemiddeld hoor.

Screenshot-2021-09-25-09-40-06.png

Ja, enorm :N
https://www.ditjesendatje(...)lukkig-in-de-liefde/
Claudia_xzaterdag 25 september 2021 @ 10:28
quote:
Zijweggetje: daar had ze schijnbaar een date met Melvin uit B&B vol liefde:

763?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.8&desiredformat=webp
mailyzaterdag 25 september 2021 @ 10:30
quote:
Gadverdamme. Ook nog een tashondje :r
Sunshine1982zaterdag 25 september 2021 @ 10:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 september 2021 10:30 schreef maily het volgende:

[..]
Gadverdamme. Ook nog een tashondje :r
Een opgefokte rat noemen we dat.
Messinazaterdag 25 september 2021 @ 11:10
quote:
Zo dan, wat make up en plastische chirurgie allemaal kan doen.
praadjezaterdag 25 september 2021 @ 12:33
Ze heeft een eigen kapsalon. Ik ben benieuwd hoe oud ze is. Ze lijkt me in ieder geval een stuk jonger dan Meek.
https://www.facebook.com/LOTZ-of-hair-100306409035651
DKUpzaterdag 25 september 2021 @ 13:50
Sterretje heeft ook een flinke beurt van Diana Gabriels gehad.
Aaltje1978zaterdag 25 september 2021 @ 14:07
quote:
Laten we zeggen dat Michael ook heel charmant, lief en leuk kan zijn?
In het begin, ja, nu hij haar nog binnen moet hengelen. Straks als de eerste verliefdheid eraf is, dan wordt 't weer gewoon die saaie chagrijn.
Noekzaterdag 25 september 2021 @ 14:24
Meek met mn zn gladde platgespoten smoel. Ziet er toch niet uit, man.
En dan zo viezig bruin. Alsof die de hele dag loopt te lekken en sporen achterlaat op de bank als die opstaat.
Steeds zeggen dat die afgevallen is met een reepje en dan nog zo opgeblazen. Woest onaantrekkelijk die gast.
vencodarkzaterdag 25 september 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 11:10 schreef Messina het volgende:

[..]
Zo dan, wat make up en plastische chirurgie allemaal kan doen.
En Photoshop/filtertje.
JourneyBluezaterdag 25 september 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 september 2021 14:24 schreef Noek het volgende:
Meek met mn zn gladde platgespoten smoel. Ziet er toch niet uit, man.
En dan zo viezig bruin. Alsof die de hele dag loopt te lekken en sporen achterlaat op de bank als die opstaat.
Steeds zeggen dat die afgevallen is met een reepje en dan nog zo opgeblazen. Woest onaantrekkelijk die gast.
huh, waarvoor was die buikoperatie dan?
https://www.shownieuws.nl(...)heftige-buikoperatie
HeelVaakBlijzondag 26 september 2021 @ 23:20
Ik dacht verdomd dat het niet gekker kon! 🙈

https://www.instagram.com/p/CUTHazOocQN/?utm_medium=copy_link

Gaat "d'r mannetje" dan als "politieman" strippen? 😅
HeelVaakBlijzondag 26 september 2021 @ 23:27
Maarrrr... Alles nog beter dan zich op een andere manier laten verhuren.. Dus laten we maar zeggen.. You go girl! 😅
Duiker64maandag 27 september 2021 @ 00:25
Maar...waarvoor huur je haar dan in?? Ze kan niks! En daarvoor mag je dan betalen? Goed verdienmodel..... Sociale dienst...kijken jullie even mee?
vencodarkmaandag 27 september 2021 @ 06:39
Maar het lag allemaal aan de media die haar uitgebuit had, toch? :')
mailymaandag 27 september 2021 @ 06:41
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 06:39 schreef vencodark het volgende:
Maar het lag allemaal aan de media die haar uitgebuit had, toch? :')
RTL .....

En wat staat er op haar insta? Realityster RTL5 ....
de_boswachtermaandag 27 september 2021 @ 07:12
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 00:25 schreef Duiker64 het volgende:
Maar...waarvoor huur je haar dan in?? Ze kan niks! En daarvoor mag je dan betalen? Goed verdienmodel..... Sociale dienst...kijken jullie even mee?
Ze kan niks.... goh. En hoeveel van die zelfbenoemde BN'ers denk je dat in dit profiel passen? Zo dom
als het achtereind van een varken maar zichzelf dan profileren als 'influencer' of 'realityster'. Ze kunnen gewoon echt helemaal niets :D
Leandramaandag 27 september 2021 @ 08:44
Je zou denken dat ze haar lesje geleerd had met de arrestaties van Michael en Naomi voor het verkopen van fake meuk...
Maar niets blijkt minder waar, gewoon weer fake merk sneakers promoten van een fake meuk verkoper.
https://www.instagram.com/p/CUS2AeBIh1g/?utm_medium=copy_link
Leandramaandag 27 september 2021 @ 08:45
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 00:25 schreef Duiker64 het volgende:
Maar...waarvoor huur je haar dan in?? Ze kan niks! En daarvoor mag je dan betalen? Goed verdienmodel..... Sociale dienst...kijken jullie even mee?
Als schaakvereniging voor een potje simultaan?
JourneyBluemaandag 27 september 2021 @ 09:04
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 08:44 schreef Leandra het volgende:
Je zou denken dat ze haar lesje geleerd had met de arrestaties van Michael en Naomi voor het verkopen van fake meuk...
Maar niets blijkt minder waar, gewoon weer fake merk sneakers promoten van een fake meuk verkoper.
https://www.instagram.com/p/CUS2AeBIh1g/?utm_medium=copy_link
Screenshot-2021-09-27-09-02-10.png

Screenshot-2021-09-27-09-03-27.png
JourneyBluemaandag 27 september 2021 @ 09:37
Screenshot-2021-09-27-09-36-08.png

¤ 750,00 dus
vencodarkmaandag 27 september 2021 @ 09:58
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 08:45 schreef Leandra het volgende:

[..]
Als schaakvereniging voor een potje simultaan?
En nog aartslelijk ook.
girlnextdoor.maandag 27 september 2021 @ 10:05
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 09:37 schreef JourneyBlue het volgende:
[ afbeelding ]

¤ 750,00 dus
Juustem, voor een z-ster.. Ik denk dat ik ook domme dingen ga doen en vervolgens grof geld ga vragen voor mn aanwezigheid.
HeelVaakBlijmaandag 27 september 2021 @ 12:46
quote:
1s.gif Op maandag 27 september 2021 06:39 schreef vencodark het volgende:
Maar het lag allemaal aan de media die haar uitgebuit had, toch? :')
Ik vraag me af in hoeverre deze nieuwe Clyde haar hiertoe aanspoort. Als hij echt om haar geeft zou hij beter voorlopig op de achtergrond gebleven zijn, vanwege de bagger die ze over zich heen krijgt met weer een nieuwe vriend. Of ter bescherming van de kindjes.
Sinds ze met hem is, heet ze namelijk ook weer vollop Barbie.
Aaltje1978maandag 27 september 2021 @ 13:02
Ik denk eerder dat dit een gevolg is van haar laatste opname. Dat hebben we in het verleden ook gezien: dan was er een dieptepunt, daaropvolgend een opname, en als ze dan weer thuis kwam was ze helemaal vol frisse moed klaar om allerlei nieuwe dingen aan te pakken en het nu écht anders te gaan doen. En dan zagen we ook vaak dat ze in de periode daarna weer geboekt werd of dat er gesproken werd over dat ze weer een nieuwe serie wilde gaan doen. Kwam meestal weinig van terecht.
tong80maandag 27 september 2021 @ 14:14
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 00:25 schreef Duiker64 het volgende:
Maar...waarvoor huur je haar dan in?? Ze kan niks! En daarvoor mag je dan betalen? Goed verdienmodel..... Sociale dienst...kijken jullie even mee?
Sociale media/FOK! volgt haar ook. Je hoeft niks te kunnen.

:T
Duiker64maandag 27 september 2021 @ 17:07
Als escort kostte ze vast minder dan 750 incl voorrij kosten. Dan had de liefhebber voor minder ook een uur lang foto's van haar kunnen maken. :?
praadjedinsdag 28 september 2021 @ 23:21
Oude foto's van haar met haar ouders. De tattoo op haar borst staat er nog niet op.
https://www.instagram.com/p/CUYLTBpoN15/
https://www.instagram.com/p/CUYLTBpoN15/
Duiker64donderdag 30 september 2021 @ 22:26
quote:
0s.gif Op maandag 27 september 2021 09:37 schreef JourneyBlue het volgende:
[ afbeelding ]

¤ 750,00 dus
:) en nu komt story met een verhaal dat ze tussen 2.000 en 28.000 (!!!) vraagt voor een boeking. Dat is 2 x haar jaarinkomen aan uitkering!!
https://www.story.nl/arti(...)ng-voor-een-optreden

Nu de anderhalvemeterregel verdwenen is, mogen er weer feesten en partijen gegeven worden. Zoek je nog een leuke act, dan kan niemand minder dan Samantha - Barbie - de Jong langskomen. Maar dan moet je wel je portemonnee trekken.
'Nu cafés en feestjes weer mogen, ben ik Barbie ook weer van de partij! 🥰', schreef Samantha een aantal dagen geleden op Instagram. Wat je kunt verwachten? 'Een top feest, lekker zingen en dansen en onbeperkt foto’s maken natuurlijk', volgens Barbie zelf.

Bezoekje van Barbie
Voor de liefhebbers klinkt dit als feest in hun oren. Maar Barbie komt niet zomaar een bezoekje brengen, daar staat wel wat tegenover. Boekingswebsite Evenses vermeldt dat de prijs van Barbie’s act varieert tussen de 2.000 en de 28.000 euro.
JourneyBluedonderdag 30 september 2021 @ 22:43
quote:
0s.gif Op donderdag 30 september 2021 22:26 schreef Duiker64 het volgende:

[..]
:) en nu komt story met een verhaal dat ze tussen 2.000 en 28.000 (!!!) vraagt voor een boeking. Dat is 2 x haar jaarinkomen aan uitkering!!
https://www.story.nl/arti(...)ng-voor-een-optreden

Nu de anderhalvemeterregel verdwenen is, mogen er weer feesten en partijen gegeven worden. Zoek je nog een leuke act, dan kan niemand minder dan Samantha - Barbie - de Jong langskomen. Maar dan moet je wel je portemonnee trekken.
'Nu cafés en feestjes weer mogen, ben ik Barbie ook weer van de partij! 🥰', schreef Samantha een aantal dagen geleden op Instagram. Wat je kunt verwachten? 'Een top feest, lekker zingen en dansen en onbeperkt foto’s maken natuurlijk', volgens Barbie zelf.

Bezoekje van Barbie
Voor de liefhebbers klinkt dit als feest in hun oren. Maar Barbie komt niet zomaar een bezoekje brengen, daar staat wel wat tegenover. Boekingswebsite Evenses vermeldt dat de prijs van Barbie’s act varieert tussen de 2.000 en de 28.000 euro.
Stoy leest wel selectief:

quote:
De prijzen van bekende artiesten liggen meestal tussen ¤2.000 - ¤28.000
Dus waarschijnlijk rond de ¤ 2.000 (incl. kosten bureau en wit)
https://www.evenses.com/barbie-boeken

Screenshot-2021-09-30-22-44-33.png
Duiker64donderdag 30 september 2021 @ 22:50
en dan staat dat bedrag er bij voor bekende ARTIESTEN. Die doen dan een optreden van het 1 of het ander....en wat komt Barbs doen voor haar 750? je mag foto's maken...en ze loopt er even een uurtje rond.
JourneyBluedonderdag 30 september 2021 @ 23:03
quote:
0s.gif Op donderdag 30 september 2021 22:50 schreef Duiker64 het volgende:
en dan staat dat bedrag er bij voor bekende ARTIESTEN. Die doen dan een optreden van het 1 of het ander....en wat komt Barbs doen voor haar 750? je mag foto's maken...en ze loopt er even een uurtje rond.
André Hazes Jr staat ook op die site , terwijl hij via AGJ zijn eigen boekingen regelt, dus die prijzen zijn sowieso iets te hoog.
Ik zou haar ook niet zo snel boeken, maar er is vast een markt voor.
tong80vrijdag 1 oktober 2021 @ 11:19
Ik zou haar boeken. Geld zat. Ben benieuwd.

:T
praadjezaterdag 2 oktober 2021 @ 22:26
En die vriendin van Meek is weer verdwenen van zijn Insta.
GwanGwaazaterdag 2 oktober 2021 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 30 september 2021 22:43 schreef JourneyBlue het volgende:

[..]
Stoy leest wel selectief:
[..]
Dus waarschijnlijk rond de ¤ 2.000 (incl. kosten bureau en wit)
https://www.evenses.com/barbie-boeken

[ afbeelding ]
Hoe kan zij zoveel geld verdienen naast een uitkering? Dat moet toch terug worden betaald?
soapiezondag 3 oktober 2021 @ 09:53
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 22:58 schreef GwanGwaa het volgende:

[..]
Hoe kan zij zoveel geld verdienen naast een uitkering? Dat moet toch terug worden betaald?
Dit zat ik me ook af te vragen!
AgnesGruzondag 3 oktober 2021 @ 09:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 oktober 2021 22:58 schreef GwanGwaa het volgende:

[..]
Hoe kan zij zoveel geld verdienen naast een uitkering? Dat moet toch terug worden betaald?
Geloof niet Barbie iemand is die zich daar druk om maakt.
soapiezondag 3 oktober 2021 @ 10:03
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 09:56 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Geloof niet Barbie iemand is die zich daar druk om maakt.
Weet ik wel zeker!
-Springzondag 3 oktober 2021 @ 10:09
Als ze een wajong-uitkering heeft, kan ze daarnaast gewoon werken. Ze moet het idd wel opgeven. Ik heb een collega gehad die ook werkte naast dr wajong.

Het kan goed zijn dat ze is afgekeurd vanwege psychische klachten.

https://kennisbank.patien(...)rdienen-in-de-wajong
soapiezondag 3 oktober 2021 @ 10:34
Is wajong nie tvoor jongeren? Daar valt zij niet meer onder denk ik zo...
-Springzondag 3 oktober 2021 @ 10:37
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 10:34 schreef soapie het volgende:
Is wajong nie tvoor jongeren? Daar valt zij niet meer onder denk ik zo...
Als ie ingaat op het moment dat je nog jong bent, onder je 30e dacht ik, blijft ie doorlopen, ook als je ouder wordt.

Maar daar kan @Leandra vast meer over vertellen. ;)
Irri-tantezondag 3 oktober 2021 @ 10:59
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 10:34 schreef soapie het volgende:
Is wajong nie tvoor jongeren? Daar valt zij niet meer onder denk ik zo...
Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken. Zij hebben recht op Wajong als ze aan de voorwaarden voldoen.
-Springzondag 3 oktober 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 10:59 schreef Irri-tante het volgende:

[..]
Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken. Zij hebben recht op Wajong als ze aan de voorwaarden voldoen.
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 10:59 schreef Irri-tante het volgende:

[..]
Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken. Zij hebben recht op Wajong als ze aan de voorwaarden voldoen.
Er is een 'oude' en een 'nieuwe' wajong. De nieuwe kun je dacht ik aanvragen tussen je 18e en je 30e, maar ik weet het niet zeker en voel ook niet de behoefte om me er verder in te verdiepen. :p

N6UeOzi.jpg

Het kan iig heel goed zo zijn dat ze een wajong-uitkering heeft.
Sunshine1982zondag 3 oktober 2021 @ 11:07
Met wajong mag je toch niet (zo veel) bijverdienen?

Iets staat me bij v an een Wajonger die een extra kerst bonus kreeg van zijn werkgever en die mocht dat hele bedrag weer inleveren.
-Springzondag 3 oktober 2021 @ 11:08
Ze zal wel niet alles opgeven.
Sunshine1982zondag 3 oktober 2021 @ 11:13
quote:
1s.gif Op zondag 3 oktober 2021 11:08 schreef -Spring het volgende:
Ze zal wel niet alles opgeven.
Ja, maar staat toch duidelijk online dat ze 700 euro voor optreden wil vangen? Lijkt me dat daar wel wat van gezegd wordt. Doorgaans zijn ze bij het UWV niet zo blind.
-Springzondag 3 oktober 2021 @ 11:17
Ze kan toch maar een optreden opgeven terwijl ze er twee heeft gegeven?


En ik vermoed dat het best wel zal gebeuren dat ze gepakt wordt. Dan wordt ze gepakt en wordt ze gekort en/of krijgt ze een boete. En dan heeft ze geen geld en gaat ze zich weer zwart verkopen. Cirkeltje rond. Ik vermoed dat ze daar gewoon schijt aan heeft.
-Springzondag 3 oktober 2021 @ 11:20
Zo diep als wij erover nadenken heeft ze ws zelf nog nooit gedaan. :D
Leandrazondag 3 oktober 2021 @ 11:32
Wajong kan idd, het is immers een aanname dat ze niet al Wajong had toen ze met Cherso meedeed.

Maar als je nog studeert kan het ook na je 18de...
Nou moeten we studeren wat ruim zien als het om Samantha gaat, maar het zou me niets verbazen als ze al jaren Wajong heeft, en niet geheel onterecht lijkt mij, ik denk dat ze idd arbeidsongeschikt is.
soapiezondag 3 oktober 2021 @ 11:36
Ah oke, thnx allen, nooit geweten/in verdiept...
Leandrazondag 3 oktober 2021 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 11:07 schreef Sunshine1982 het volgende:
Met wajong mag je toch niet (zo veel) bijverdienen?

Iets staat me bij v an een Wajonger die een extra kerst bonus kreeg van zijn werkgever en die mocht dat hele bedrag weer inleveren.
Dat ligt ook aan verschillende omstandigheden, daarbij heb ik ten eerste al niet de illusie dat iemand die ¤ 750 voor een meet & greet gaat betalen, ten tweede zal het gros van dat bedrag dan aan andere strijkstokken blijven hangen.

Lijkt me wel humor al ze gewoon een BV blijkt te hebben zodat de auto op de zaak kan enzo :D
vencodarkzondag 3 oktober 2021 @ 11:46
Bij zulke lui weet je toch niet hoe ze dat allemaal doen. Iedereen heeft weleens zo iemand in hun omgeving gehad.
Sunshine1982zondag 3 oktober 2021 @ 12:17
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 11:42 schreef Leandra het volgende:

[..]
Dat ligt ook aan verschillende omstandigheden, daarbij heb ik ten eerste al niet de illusie dat iemand die ¤ 750 voor een meet & greet gaat betalen, ten tweede zal het gros van dat bedrag dan aan andere strijkstokken blijven hangen.

Lijkt me wel humor al ze gewoon een BV blijkt te hebben zodat de auto op de zaak kan enzo :D
Maar het is wel zo dat ze actief en via meerdere kanalen bezig is om extra inkomsten te generen. Ik kan me ze voorstellen dat dat niet de bedoeling is als je een dergelijke uitkering ontvangt, ook al brengt het weinig op. Zeker omdat ze volgens mij ook gewoon geen normaal werk doet.

Ik weet niet precies hoe het met een Wajong uitkering gaat, maar wat ik wel weet is dat het UWV absoluut geen filantropische instelling is.
Leandrazondag 3 oktober 2021 @ 12:18
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 12:17 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Maar het is wel zo dat ze actief en via meerdere kanalen bezig is om extra inkomsten te generen. Ik kan me ze voorstellen dat dat niet de bedoeling is als je een dergelijke uitkering ontvangt, ook al brengt het weinig op. Zeker omdat ze volgens mij ook gewoon geen normaal werk doet.

Ik weet niet precies hoe het met een Wajong uitkering gaat, maar wat ik wel weet is dat het UWV absoluut geen filantropische instelling is.
Het is altijd de bedoeling dat je probeert extra inkomsten te genereren, als je ze maar opgeeft.

Als ze Wajong heeft zal het UWV extra inkomsten geen probleem vinden, mits ze het opgeeft.
girlnextdoor.zondag 3 oktober 2021 @ 12:52
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 10:59 schreef Irri-tante het volgende:

[..]
Wajong is voor mensen die voor hun 18e of tijdens een studie een ziekte of handicap hebben. Door deze ziekte of handicap kunnen zij nooit meer werken. Zij hebben recht op Wajong als ze aan de voorwaarden voldoen.
Maar als het bedoeld is voor mensen die nooit meer kunne werken door ziekte, waarom mogen ze dan wel bijverdienen terwijl Wajong doorloopt? Dat is toch zo krom als wat?
Deisyyzondag 3 oktober 2021 @ 12:58
quote:
1s.gif Op zondag 3 oktober 2021 12:52 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
Maar als het bedoeld is voor mensen die nooit meer kunne werken door ziekte, waarom mogen ze dan wel bijverdienen terwijl Wajong doorloopt? Dat is toch zo krom als wat?
Maar hun verdiensten worden dan wel in mindering gebracht op de uitkering.
Sunshine1982zondag 3 oktober 2021 @ 13:04
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 12:58 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Maar hun verdiensten worden dan wel in mindering gebracht op de uitkering.
Dat snap ik ja. Maar wat ik dan wel vreemd vind is dat ze geen normale baan moet uitvoeren (denk aan vakkenvullen oid). In ieder geval iets waar het UWV meer zicht op heeft.
Deisyyzondag 3 oktober 2021 @ 13:10
quote:
1s.gif Op zondag 3 oktober 2021 13:04 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Dat snap ik ja. Maar wat ik dan wel vreemd vind is dat ze geen normale baan moet uitvoeren (denk aan vakkenvullen oid). In ieder geval iets waar het UWV meer zicht op heeft.
Dat zou je denken ja, ik heb ook geen idee waarom ze precies Wajong krijgt, normaal gesproken hebben Wajongers ook sollicitatieplicht om pasend werk te vinden, maar volgens mij ligt dat er ook aan of of de Wajong voor of na 2010 is aangevraagd.
Sunshine1982zondag 3 oktober 2021 @ 13:15
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 13:10 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Dat zou je denken ja, ik heb ook geen idee waarom ze precies Wajong krijgt, normaal gesproken hebben Wajongers ook sollicitatieplicht om pasend werk te vinden, maar volgens mij ligt dat er ook aan of of de Wajong voor of na 2010 is aangevraagd.
Maar heeft ze ook daadwerkelijk Wajong?
Deisyyzondag 3 oktober 2021 @ 13:16
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 13:15 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]
Maar heeft ze ook daadwerkelijk Wajong?
Geen idee, dat wordt hier geroepen :D
Leandrazondag 3 oktober 2021 @ 13:41
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 13:10 schreef Deisyy het volgende:

[..]
Dat zou je denken ja, ik heb ook geen idee waarom ze precies Wajong krijgt, normaal gesproken hebben Wajongers ook sollicitatieplicht om pasend werk te vinden, maar volgens mij ligt dat er ook aan of of de Wajong voor of na 2010 is aangevraagd.
En aan het afkeuringspercentage.
Mijn vermoeden is oude wajong trouwens, al toen ze met Cherso meedeed.
Deisyyzondag 3 oktober 2021 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 3 oktober 2021 13:41 schreef Leandra het volgende:

[..]
En aan het afkeuringspercentage.
Mijn vermoeden is oude wajong trouwens, al toen ze met Cherso meedeed.
Dat denk ik ook, ze is natuurlijk al 31 ook.