Gehakt maken van stukken goed vlees is ontzettend zonde van dat goede vlees. Zeker voor een hamburger...quote:Op maandag 13 september 2021 16:31 schreef Bzzzzt het volgende:
Indd gewoon zelf gehakt maken van een mooie vette entrecote.
dat is een platgeslagen gehaktbalquote:Op zaterdag 11 september 2021 17:52 schreef Soury het volgende:
Het zoveelste hamburger topic. Deze maak ik het liefst.
[..]
Altijd lekker
precies, liever gewoon die biefstukquote:Op maandag 13 september 2021 16:47 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Gehakt maken van stukken goed vlees is ontzettend zonde van dat goede vlees. Zeker voor een hamburger...
Valt me nog mee dat ie geen HOH gebruikt.quote:Op maandag 13 september 2021 17:13 schreef Ferdii het volgende:
[..]
dat is een platgeslagen gehaktbal
Ja dat kan ook. Ik blijf maar maar dat receptquote:Op maandag 13 september 2021 17:13 schreef Ferdii het volgende:
[..]
dat is een platgeslagen gehaktbal
In ieder geval lekkerder dan alleen peper en zout.quote:Op maandag 13 september 2021 18:52 schreef Soury het volgende:
[..]
Ja dat kan ook. Ik blijf maar maar dat recept
De beste hamburgers worden van goed vlees gemaakt!quote:Op maandag 13 september 2021 16:47 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Gehakt maken van stukken goed vlees is ontzettend zonde van dat goede vlees. Zeker voor een hamburger...
Culinaire hamburgers (van die chefkoks enzo) worden van goed vlees gemaakt. Dat is wat anders dan de beste hamburgers.quote:Op maandag 13 september 2021 21:20 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
De beste hamburgers worden van goed vlees gemaakt!
Ik heb het op meerdere manieren gemaakt, en dit is wat voor mij het beste werkt! Ook mijn gasten delen die mening met mij. Dus laat mij lekker m’n geld daar aan uitgeven. Pleur er zelf maar afgekeurde vlees van de noodslacht in.quote:Op maandag 13 september 2021 21:23 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Culinaire hamburgers (van die chefkoks enzo) worden van goed vlees gemaakt. Dat is wat anders dan de beste hamburgers.
Gasten kunnen ook beleefd zijn.quote:Op maandag 13 september 2021 21:27 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
Ik heb het op meerdere manieren gemaakt, en dit is wat voor mij het beste werkt! Ook mijn gasten delen die mening met mij. Dus laat mij lekker m’n geld daar aan uitgeven. Pleur er zelf maar afgekeurde vlees van de noodslacht in.
Mijn gasten melden het wel als ze iets niet lekker vinden.quote:Op maandag 13 september 2021 21:29 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Gasten kunnen ook beleefd zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |