abonnement Unibet Coolblue
pi_200783640


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_200783650
Heb je nog een geluk met je fuckup. Pro tip: check altijd je BTC adres.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200783670
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 22:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom zou je 500 euro bitcoin willen kopen terwijl je al crypto miljonair bent met PYR? :?
maatje wilde voor mij 500 euro aan loterijtickets kopen voor de duurste NFT ooit

heb wel 1 ticket die deden we als test daarna nog eens 500 euro maar die btc kwam te laat aan en zit nu in mijn wallet dus

https://www.twitch.tv/bythefirevf



[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2021 22:42:04 ]
pi_200783705
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 22:32 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

PYR? Dat is toch die coin met een liquiditeit van $5k ofzo? Mss zit daar het probleem dan.

Dan is bitcoin kopen wel praktischer.
Pardon?!



https://v2.info.uniswap.o(...)4251dae1780b989d136e

pyr vanaf ico gaat de relevatie van 2021-2022 worden het is DE coin om de 10m+ te halen
pi_200783732
PYR = AXS op steroids

  vrijdag 6 augustus 2021 @ 23:14:10 #6
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200784237
Je bent die PYR rommel wel lekker aan het pluggen :') .
pi_200784388
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 22:41 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Pardon?!

[ afbeelding ]

https://v2.info.uniswap.o(...)4251dae1780b989d136e

pyr vanaf ico gaat de relevatie van 2021-2022 worden het is DE coin om de 10m+ te halen
Ik hoop het voor je!
pi_200784481
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 23:14 schreef bleiblei het volgende:
Je bent die PYR rommel wel lekker aan het pluggen :') .
wat rommel

twitter


the old myths are dying

the gods fade from the world

as mankind turns to their machines

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2021 23:27:27 ]
pi_200784497
A, typisch.
pi_200784510
twitter
pi_200784824
quote:
Het risico is en blijft dat een groot deel van dit soort projecten vroeg of laat gehackt worden.

Kijk naar Bondly...
pi_200785028
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 23:48 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het risico is en blijft dat een groot deel van dit soort projecten vroeg of laat gehackt worden.

Kijk naar Bondly...
Meh. 5 seconden googlen laat zien dat dit een rugpull is geweest.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2021 00:02:43 ]
pi_200785190
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:02 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Meh. 5 seconden googlen laat zien dat dit een rugpull is geweest.
Dat is wel wat kort door de bocht, de mensen achter Bondly zijn bekend, het is geen anoniem team.

quote:
What happened to Bondly?
Attackers recently targeted Bondly Finance and got over 5M on 15 June. This happened after an unknown attacker took advantage of the infinite mint bug and dumped the 373M “created out of thin air” BONDLY tokens.
Er is een snapshot gemaakt, binnenkort lanceren ze een nieuw token en iedereen die op die datum van het snapshot Bondly tokens had, kan de nieuwe tokens claimen via een website. Voor Exchanges is ook wat geregeld.
Het is een aardige klus aangezien ze op 3 blockchains tegelijk werken.

Ik heb overigens geen Bondly meer, heb eind maart bijna alle altcoins verkocht.
pi_200785292
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:16 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat is wel wat kort door de bocht, de mensen achter Bondly zijn bekend, het is geen anoniem team.
[..]

Er is een snapshot gemaakt, binnenkort lanceren ze een nieuw token en iedereen die op die datum van het snapshot Bondly tokens had, kan de nieuwe tokens claimen via een website. Voor Exchanges is ook wat geregeld.
Het is een aardige klus aangezien ze op 3 blockchains tegelijk werken.

Ik heb overigens geen Bondly meer, heb eind maart bijna alle altcoins verkocht.
Achja, Ik ga PYR ook niet 10+ jaar holden ofzo.

Heb nog maar 1 klapper omhoog nodig en dan heb ik crypto uitgespeeld. Daarna gewoon dividend etfs/stocks en btc.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 7 augustus 2021 @ 00:26:53 #15
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200785340
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:24 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Achja, Ik ga PYR ook niet 10+ jaar holden ofzo.

Heb nog maar 1 klapper omhoog nodig en dan heb ik crypto uitgespeeld. Daarna gewoon dividend etfs/stocks en btc.
Raad je aan om nsbt te gaan staken
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200785356
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:26 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Raad je aan om nsbt te gaan staken
Uiteindelijk ook weer een vrij complex "product" waarvan je niet weet of het over 2 jaar nog bestaat, of het gehackt wordt, etc.

Voorlopig blijk ik maar even in bitcoin (en wat restjes alts).
pi_200785366
Morgen BTC terug naar 37 :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200785386
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:29 schreef raptorix het volgende:
Morgen BTC terug naar 37 :)
Het kan, of niet.
pi_200785409
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:31 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Het kan, of niet.
Ik was op 37 ingestapt, dus soberso wingst ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200785442
Ik verwacht dat het nog wel een maandje of 3 stuiterballen word, mijn tactiek wordt gewoon hele tijd kopen op 37 verkopen of 42, en zo langzaam aan elke keer wat meer BTC erbij hebben.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200785450
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:24 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Achja, Ik ga PYR ook niet 10+ jaar holden ofzo.

Heb nog maar 1 klapper omhoog nodig en dan heb ik crypto uitgespeeld. Daarna gewoon dividend etfs/stocks en btc.
Niet PYR holden tot ze met levensechte virtual reality komen waar je jezelf Matrixstijl kunt inpluggen :')
pi_200785455
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ik was op 37 ingestapt, dus soberso wingst ;)
Ok.
Maar ik begrijp het doel van het uitstappen en later instappen op basis van een glazen bol nooit zo goed.

Bitcoin heeft aangetoond dat er maar 1 strategie écht goed werkt, de rest is gokken. En dan kan je net zo goed naar het casino ;)
pi_200785458
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:38 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Niet PYR holden tot ze met levensechte virtual reality komen waar je jezelf Matrixstijl kunt inpluggen :')
Verkopen ze er dan ook rode en blauwe pillen bij?
pi_200785479
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:38 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ok.
Maar ik begrijp het doel van het uitstappen en later instappen op basis van een glazen bol nooit zo goed.

Bitcoin heeft aangetoond dat er maar 1 strategie werkt, de rest is gokken. En dan kan je net zo goed naar het casino ;)
In die zin dat de grote jongens bereid waren op 42K te kopen, kortom zolang je rond dat bedrag blijft hangen denk ik dat je nog wel redelijk kunt timen, als het 2/3 keer goed gaan kun je ook wat slack pakken en weer wat hoger terugkopen op bijvoorbeeld 47 mocht hij doorstijgen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200785495
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:41 schreef raptorix het volgende:

[..]

In die zin dat de grote jongens bereid waren op 42K te kopen, kortom zolang je rond dat bedrag blijft hangen denk ik dat je nog wel redelijk kunt timen, als het 2/3 keer goed gaan kun je ook wat slack pakken en weer wat hoger terugkopen op bijvoorbeeld 47 mocht hij doorstijgen :)
Als, als...

  Redactie Frontpage zaterdag 7 augustus 2021 @ 01:05:47 #27
4530 crew  Crazy Harry
pi_200785642
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 augustus 2021 21:22 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Daar heb je wel een punt.

Ik doe ook maar wat.

edit: is 45 al "boomert" ja? :'(
Dat is gen x, de vergeten generatie :P
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 01:48:42 #28
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200785845
Loopt Dima nou nog steeds zijn prutsspelletje te promoten hier, omdat hij niet genoeg exit liquidity heeft om zijn rommel te dumpen? :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200787035
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:41 schreef raptorix het volgende:
denk ik dat je nog wel redelijk kunt timen
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200787541
Na Scorpie gaat nu ook Raptorix aan het timen en de ultieme rekt game beginnen _O_
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:16:43 #31
131603 Afwazig
Serious business
pi_200787551
Elke nieuwe cycle komt dezelfde onzin weer voorbij. :P
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:33:04 #32
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200787830
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 00:39 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Verkopen ze er dan ook rode en blauwe pillen bij?
Blauwe Mitsubishi's :9
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:37:14 #33
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200787901
Ohja Vechain _O_

Wat een monster gaat dat worden

Net paar lijntjes getrokken, $1,74 eoy easy peasy
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200787937
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 09:37 schreef fathank het volgende:
Ohja Vechain _O_

Wat een monster gaat dat worden

Net paar lijntjes getrokken, $1,74 eoy easy peasy
Wat zei Ed er van?
Uitvinder van de biersmiley.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:41:38 #35
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200787974
Edgod _O_
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:42:30 #36
131603 Afwazig
Serious business
pi_200787988
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 09:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat zei Ed er van?
Bounce in the blue box, what a beauty.
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:42:46 #37
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200787998
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 09:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat zei Ed er van?
Hij vroeg waar ik dat spul koop

Blockchain-verified authentic pure Colombiana straight to the moon
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 09:52:03 #38
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_200788250
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 09:37 schreef fathank het volgende:
Ohja Vechain _O_

Wat een monster gaat dat worden

Net paar lijntjes getrokken, $1,74 eoy easy peasy
Vieze junk :r
Huilen dan.
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 10:16:00 #39
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200788784
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 09:37 schreef fathank het volgende:
Ohja Vechain _O_

Wat een monster gaat dat worden

Net paar lijntjes getrokken, $1,74 eoy easy peasy
$12 EOY *O*
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 10:27:08 #40
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200789056
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 10:16 schreef Rossdale het volgende:

[..]

$12 EOY *O*
Dan koop ik een eiland.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200789759
Vechain gaat niks worden sorry

Cream die CEO van vulcanforged bedreigd en zegt dat ie aan zijn familie moet denken en druk zet om de Pyr holders te exitscammen zodat cream zichzelf kan verrijken

Het is niets voor niets dat al die ico's floppen op vechain

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2021 11:06:58 ]
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 11:11:35 #42
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200789845
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 10:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan koop ik een eiland.
Ha, buurman :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator zaterdag 7 augustus 2021 @ 11:12:53 #43
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200789864
quote:
9s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 11:06 schreef Dimachaerus het volgende:
Vechain gaat niks worden sorry

_O- _O- _O- _O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zaterdag 7 augustus 2021 @ 11:13:16 #44
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200789873
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 11:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ha, buurman :D
Dan hebben we er nog één nodig voor onze wekelijkse klaverjasavond boys.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 7 augustus 2021 @ 11:14:26 #45
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200789902
Portfolio checken is weer leuk aan het worden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200789930




pi_200790071
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 11:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-
Sterkte
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 7 augustus 2021 @ 14:19:57 #48
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200793546
En de 44k voorbij
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200793767
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 11:12 schreef onlogisch het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-
Komt ie nu mee. :'(
Vakman pur sang
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 15:51:06 #50
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200795640
Voor de mensen die nog steeds funds op binance hebben staan, raad ik dit draadje aan.

Heb het nu al meerdere malen aangegeven, maar wegwezen daar zolang het nog kan.

twitter
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200796365
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 15:51 schreef Rossdale het volgende:
Voor de mensen die nog steeds funds op binance hebben staan, raad ik dit draadje aan.

Heb het nu al meerdere malen aangegeven, maar wegwezen daar zolang het nog kan.

[ twitter ]
Al mijn muntjes overgemaakt naar Bitvavo.

Een vriend van mij heeft zo'n 80.000 euro aan muntjes op Binance staan, maar hij is naïef en laat alles staan :{
pi_200796468
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 15:51 schreef Rossdale het volgende:
Voor de mensen die nog steeds funds op binance hebben staan, raad ik dit draadje aan.

Heb het nu al meerdere malen aangegeven, maar wegwezen daar zolang het nog kan.

[ twitter ]
Ik durf wel te wedden dat het gewoon nog steeds bestaat over een jaar.

Al zou ik er nooit enorme bedragen laten staan hoor, maar dat geldt voor iedere exchange. Ondanks alle fud berichten heb ik nog nooit een serieus probleem gehad met Binance.
٩๏̯͡๏)۶
pi_200796524
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 16:35 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Al mijn muntjes overgemaakt naar Bitvavo.

Een vriend van mij heeft zo'n 80.000 euro aan muntjes op Binance staan, maar hij is naïef en laat alles staan :{
Sowieso heb ik nooit coins op een exchange staan, tenzij ik iets koop of verkoop.
Het is geen bank.
pi_200796601
Is trustwallet ook slachtoffer van het bloedbad mocht de fud terecht zijn?
What Would Goku Do
pi_200796736
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 16:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Sowieso heb ik nooit coins op een exchange staan, tenzij ik iets koop of verkoop.
Het is geen bank.
Die vriend van mij wil geen bankrekening meer :')
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 7 augustus 2021 @ 17:05:55 #56
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200796823
Binance werkt al jaren perfect. De FUD begint wat vermoeiend te worden
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Redactie Frontpage zaterdag 7 augustus 2021 @ 17:29:27 #57
4530 crew  Crazy Harry
pi_200797164
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 15:51 schreef Rossdale het volgende:
Voor de mensen die nog steeds funds op binance hebben staan, raad ik dit draadje aan.

Heb het nu al meerdere malen aangegeven, maar wegwezen daar zolang het nog kan.

[ twitter ]
CEO Binance US gaat er vandoor nog geen maand nadat de directeur van Binance Brazilië hetzelfde deed:
https://www.coindesk.com/(...)trategic-differences
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200797254
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 16:35 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Al mijn muntjes overgemaakt naar Bitvavo.

Een vriend van mij heeft zo'n 80.000 euro aan muntjes op Binance staan, maar hij is naïef en laat alles staan :{
Is dat moeilijk?
pi_200797316
Gewoon alles op Binance laten staan hoor! Kan niet fout gaan. Allemaal FUD en jalozie wat er naar buiten komt.

Ohja en een vriend van mij had ook nooit een probleem met MTgox.

[ Bericht 31% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2021 17:39:57 ]
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 17:42:50 #60
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_200797370
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 17:39 schreef Piva het volgende:
Gewoon alles op Binance laten staan hoor! Kan niet fout gaan. Allemaal FUD en jalozie wat er naar buiten komt.

Ohja en een vriend van mij had ook nooit een probleem met MTgox.
Ik heb volgens mij nog iets van 500 bitcoin daar staan, alleen de website van mtgox doet het niet hier. Denk dat ik verkeerde website intype, is alweer flink wat jaren geleden dat ik daar voor het laatst heb ingelogd :')
pi_200797482
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 17:42 schreef damsco het volgende:

[..]

Ik heb volgens mij nog iets van 500 bitcoin daar staan, alleen de website van mtgox doet het niet hier. Denk dat ik verkeerde website intype, is alweer flink wat jaren geleden dat ik daar voor het laatst heb ingelogd :')
Zei hodlen ze gewoon nog even wat langer voor hun weak hand customers.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 7 augustus 2021 @ 17:53:20 #62
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200797544
Als dit het begin is van de grote tweede ronde, dan ben ik toch wel heel blij dat ik de afgelopen maanden op water en droog brood heb geleefd, niet op vakantie ben gegaan en geen grote evenementen heb bezocht *O*

De waarde van mijn portfolio is nu al vrij rap op weg naar een ATH in $ :T
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 7 augustus 2021 @ 17:54:19 #63
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200797559
Moonpirate kan ik nog maar net boodschappen mee doen inmiddels, dus Binance heb ik goddank niet meer nodig :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 17:56:26 #64
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200797592
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 16:35 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Al mijn muntjes overgemaakt naar Bitvavo.

Een vriend van mij heeft zo'n 80.000 euro aan muntjes op Binance staan, maar hij is naïef en laat alles staan :{
Als je het woord muntjes gebruikt verdien je het gewoon.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200797751
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 17:35 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Is dat moeilijk?
Wat? Overmaken? Nee.
pi_200797759
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 17:56 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als je het woord muntjes gebruikt verdien je het gewoon.
Welk woord gebruik jij?
  zaterdag 7 augustus 2021 @ 18:07:06 #67
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200797765
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 18:06 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Welk woord gebruik jij?
DUKATEN
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200797778
Dukaten moeten over je glimmende chest kletteren.
pi_200798210
Nog een aantal minuten en dan is er intotaal 10.000 ETH geburned. :)
pi_200803274
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 18:06 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Wat? Overmaken? Nee.
Hoe doe je het? Is het enkel adresje invoeren en klaar?
pi_200803936
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 21:55 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Hoe doe je het? Is het enkel adresje invoeren en klaar?
Ik heb zojuist ook bijna alles van Binance/Trustwallet gehaald en naar Bitvavo gestuurd. Ik heb eerst op Binance alle coins omgezet naar ADA en dan op Bitvavo kiezen voor ADA storten en dan adres kopieren.
Dan op Binance kiezen voor ADA opnemen, adres plakken, aantal invoeren en verzenden maar. :)
Kwartiertje later stond het op Bitvavo
pi_200804032
Als binance klapt heb je denk ik ook niet zoveel aan je btc/crypto op je ledger, qua waarde dan.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2021 22:24:39 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 7 augustus 2021 @ 22:36:53 #73
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200804324
Als je binance niet vertrouwt en het dan veilig op bitvavo zet

Echt ik kan niet
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200806283
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 17:29 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

CEO Binance US gaat er vandoor nog geen maand nadat de directeur van Binance Brazilië hetzelfde deed:
https://www.coindesk.com/(...)trategic-differences
We hebben het over losse staande delen van Binance.
Terwijl binance zelf nu bezig om juist reguliere te worden
Dan heb je geen delen meer nodig en kan alles via de hoofd exchange gaan.

Wat heb je dan nog aan Binance usa of brazil ?
Ik zie dadelijk gewoon verdwijnen of samen voegen nadar alles is geregeld .
pi_200806310
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 17:39 schreef Piva het volgende:
Gewoon alles op Binance laten staan hoor! Kan niet fout gaan. Allemaal FUD en jalozie wat er naar buiten komt.

Ohja en een vriend van mij had ook nooit een probleem met MTgox.
Funds are safu
pi_200806347
Gewoon niets op een exchange parkeren.
Het hele idee achter crypto is dat je coins in eigen beheer kan houden, je bent zelf "je eigen bank".

Eigen wallet, altijd.
pi_200806442
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 16:35 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Al mijn muntjes overgemaakt naar Bitvavo.

Een vriend van mij heeft zo'n 80.000 euro aan muntjes op Binance staan, maar hij is naïef en laat alles staan :{
Wat is de goedkoopste manier om over te maken dan? Bitcoin en ethereum kost echt klauwen vol fees.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Redactie Frontpage zondag 8 augustus 2021 @ 01:21:05 #78
4530 crew  Crazy Harry
pi_200806656
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 00:42 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wat is de goedkoopste manier om over te maken dan? Bitcoin en ethereum kost echt klauwen vol fees.
Nano is feeless
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200808012
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 00:32 schreef TheFreshPrince het volgende:
Gewoon niets op een exchange parkeren.
Het hele idee achter crypto is dat je coins in eigen beheer kan houden, je bent zelf "je eigen bank".

Eigen wallet, altijd.
Als je koopt en hold ben ik met je mee eens.

Koop en handel heb je geen keus.
Dan moet het er wel op staan.
Zeker met limit orders.
pi_200808913
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:24 schreef Dimachaerus het volgende:
Als binance klapt heb je denk ik ook niet zoveel aan je btc/crypto op je ledger, qua waarde dan.
Ja want bitcoin heeft Binance nodig idd. :')

quote:
1s.gif Op zaterdag 7 augustus 2021 22:36 schreef Mortaxx het volgende:
Als je binance niet vertrouwt en het dan veilig op bitvavo zet

Echt ik kan niet
We are still so early!

[ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 07:15:28 ]
pi_200808924
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 00:28 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

We hebben het over losse staande delen van Binance.
Terwijl binance zelf nu bezig om juist reguliere te worden
Dan heb je geen delen meer nodig en kan alles via de hoofd exchange gaan.

Wat heb je dan nog aan Binance usa of brazil ?
Ik zie dadelijk gewoon verdwijnen of samen voegen nadar alles is geregeld .
Het probleem van Binance is wel wat groter dan alleen wat dochterbedrijven samenvoegen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 07:16:58 ]
pi_200809046


Het Wyckoff model was wel heel accuraat dit keer.
pi_200809151
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 07:14 schreef Piva het volgende:

[..]

Ja want bitcoin heeft Binance nodig idd. :')
[..]

We are still so early!
Als dit jouw niveau van begrijpend lezen is snap ik wel dat je BTC Maxi bent.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 08:03:44 ]
pi_200809171
quote:
7s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:03 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Als dit jouw niveau van begrijpend lezen is snap ik wel dat je BTC Maxi bent.
Nou leg het eens uit dan. Binance klapt, waarom zou ik niet zoveel aan mijn bitcoin hebben qua waarde op mijn Ledger?
pi_200809263
45k bitches. We zijn dicht bij de 21k nu!
pi_200809274
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:07 schreef Piva het volgende:

[..]

Nou leg het eens uit dan. Binance klapt, waarom zou ik niet zoveel aan mijn bitcoin hebben qua waarde op mijn Ledger?
Omdat de hele markt dan waarschijnlijk tankt Einstein.
What Would Goku Do
pi_200809325
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:24 schreef viagraap het volgende:

[..]

Omdat de hele markt dan waarschijnlijk tankt Einstein.
Sinds de laatste echt grote exchange hack zijn we 64x up nu.

Beetje een non arugment in 2021 Einstein.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 08:32:37 ]
pi_200809327
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 07:16 schreef Piva het volgende:

[..]

Het probleem van Binance is wel wat groter dan alleen wat dochterbedrijven samenvoegen.
Het is niet eens een dochterbedrijf maar een stand alone binance.

Binance zelf heeft geen last van Binance usa of anderen.
Logies ook aangezien binance zelf 5x zo veel meer vermogen bezit dan coinbase die zelfs zijn 2e plaats in de top 10 is verloren.

De waarheid is dat ze chinees zijn en gewoon worden getrapt.
Dat gaan van zelf wel over als ze weer een nieuwe bank hebben voor te kunnen storten.
Wat nog steeds kan met het visa bank systeem aangezien daar dus wel support voor is.

Zoals ik al eerder zij ze hadden geen toestemming om met aandelen te handelen en dat is nu gestopt en daarom waren ze hun bank rechten kwijt

Aangezien alles recht word gezet en zelf gereguleerd gaat worden aan de wetten.
Dus ook het gokken van future wat 100x stond .
En nu ook verplicht bent om je id af tegen zoals alles anderen officiële exchange.

Gaat het van zelf weer recht gezet worden.

Verrek hun vermogen gaat zelfs om hoog

Alleen de mensen die eerst handelen met bdc waar je 1x volle coin kon handelen zonder id .
Met overboeken of inkopen.
Die zijn aan het vertrekken naar anderen minder legalen exchange.

Persoonlijk mogen die van mij ook vertrekken aangezien die dus niet fris zijn met hun geld.( belasting onderduiken schiet me zo naar binnen)
pi_200809372
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:32 schreef suijkerbuijk het volgende:
Gaat het van zelf weer recht gezet worden.
Gewoon lekker blijven bankieren bij Binance dan.

twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 08:40:58 ]
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 8 augustus 2021 @ 09:04:27 #90
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200809477
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:40 schreef Piva het volgende:

[..]

Gewoon lekker blijven bankieren bij Binance dan.

[ twitter ]
Dat is van 8 februari en er kon een half uurtje niets worden opgenomen? Rabobank ligt er ook wel eens uit

Deze FUD :')
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200809529
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 08:40 schreef Piva het volgende:

[..]

Gewoon lekker blijven bankieren bij Binance dan.

[ twitter ]
Personelijk hekel tegen binance ?
Dat je ouwe zooi aan het fud bent?
pi_200809545
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 09:04 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Dat is van 8 februari en er kon een half uurtje niets worden opgenomen? Rabobank ligt er ook wel eens uit

Deze FUD :')
"Funds are Safu" - CZ
pi_200809579
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 09:14 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Personelijk hekel tegen binance ?
Dat je ouwe zooi aan het fud bent?
Niet echt, buiten dat ze idioot hoge withdrawal fees aan houden (zodat je de coins op het platform houdt) kan het platform mij niet zoveel schelen. Ik trade nooit met Binance en ook zo goed als nooit gedaan in het verleden.

Alle tekenen van CEO's die er naar paar weken werken weg gaan. Het stoppen van bankverkeer. Het blijven verplaatsen van de headoffice. CZ. Future market openen en weer sluiten voor bepaalde landen. KYC.

Niet bepaald een platform waar je noobs 80.000 "muntjes" wilt laten stallen.

Maar als je dat wel wilt en je geld wilt verliezen door zelf te leren van fouten die andere al 8+ jaar geleden gemaakt hebben, be my guest.


En zoals @TheFreshPrince ook zegt: "Gewoon niets op een exchange parkeren." Gelukkig zijn er steeds weer nieuwe users die gelukkig deze "FUD" wel serieus nemen en hun crypto activiteiten wat meer serieus nemen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 09:25:22 ]
pi_200810147
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 07:42 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Het Wyckoff model was wel heel accuraat dit keer.
Mooie self-fulfilling prophecy.
  zondag 8 augustus 2021 @ 10:35:25 #95
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200810373
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 10:36:27 #96
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200810388
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:35 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 8 augustus 2021 @ 10:54:18 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200810693
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:35 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
Heeft Tesla z'n Bitcoin verkocht? Is Michael Saylor een illuminati? Is Roger Ver Satoshi?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zondag 8 augustus 2021 @ 10:56:18 #98
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200810729
quote:
14s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:54 schreef fathank het volgende:

[..]

Heeft Tesla z'n Bitcoin verkocht? Is Michael Saylor een illuminati? Is Roger Ver Satoshi?
Geen idee wat de weak ass fud gaat zijn maar fundings voor futures zijn tandje hoog en het is een zondag met weinig volume

Drop that nuke
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 11:06:23 #99
18653 crew  D.
pi_200810884
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:35 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
52K :Y
pi_200811151
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:35 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
Als je het maar lang genoeg blijft herhalen, komt dat moment er vast nog wel keer aan.
Uitvinder van de biersmiley.
  zondag 8 augustus 2021 @ 11:26:35 #101
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200811231
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je het maar lang genoeg blijft herhalen, komt dat moment er vast nog wel keer aan.
Dan geloof je me niet
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200811269
Qua timing is deze stijging op een paar dagen na bijna gelijk met die in 2017, toen we op 16 december van dat jaar een nieuw record haalden.

Zou dit een nieuwe bull run worden? *O*
pi_200811394
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dan geloof je me niet
Ik wacht nog op die 25k waar je het over had.
pi_200811415
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dan geloof je me niet
Braaf mijn coins omgezet naar fiat, net als de vorige keer toen je mij tipte :P
pi_200811594
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:28 schreef TheFreshPrince het volgende:
Qua timing is deze stijging op een paar dagen na bijna gelijk met die in 2017, toen we op 16 december van dat jaar een nieuw record haalden.

Zou dit een nieuwe bull run worden? *O*
Ja, maar ik verwacht eerst nog trapje naar beneden, je ziet dat ie zelden in 1 keer door ramt, daarom was ik ook even uitgestapt, klein beetje spijt van, want had niet verwacht dat die zo hard door zou knallen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200811632
Kun je ook ergens Bitcoin futures zien, of is dat niet openbaar?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200811648
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:46 schreef raptorix het volgende:

[..]

Ja, maar ik verwacht eerst nog trapje naar beneden, je ziet dat ie zelden in 1 keer door ramt, daarom was ik ook even uitgestapt, klein beetje spijt van, want had niet verwacht dat die zo hard door zou knallen.
Juist vanwege de onvoorspelbaarheid en het niet kunnen timen van een markt stelde ik voor om in bitcoin te blijven en de rit gewoon uit te zitten.

Historisch werkt dat gewoon het beste, tenzij je glazen bol perfect werkt.

Als je alle data van morgen hebt dan kan je met ¤1 rijk worden.

1 tweet van Musk (positief of negatief) kan alle voorspellingen om zeep helpen, om maar een voorbeeld aan te halen.
pi_200811661
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:50 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Juist vanwege de onvoorspelbaarheid en het niet kunnen timen van een markt stelde ik voor om in bitcoin te blijven en de rit gewoon uit te zitten.

Historisch werkt dat gewoon het beste, tenzij je glazen bol perfect werkt.

Als je alle data van morgen hebt dan kan je met ¤1 rijk worden.
Nee eens, ik wou hier gewoon eens mee experimenteren :+
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 augustus 2021 @ 11:51:26 #109
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200811671
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:28 schreef TheFreshPrince het volgende:
Qua timing is deze stijging op een paar dagen na bijna gelijk met die in 2017, toen we op 16 december van dat jaar een nieuw record haalden.

Zou dit een nieuwe bull run worden? *O*
Ik heb netjes al mijn geld dat elke maand over bleef en zo nu en dan zelfs iets te veel in crypto gestopt dit keer, dus dat zou wel een mooie prijs zijn voor mij *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200811704
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:50 schreef raptorix het volgende:

[..]

Nee eens, ik wou hier gewoon eens mee experimenteren :+
Dat kan je ook doen door dit virtueel te doen in Excel.

Probeer eens een maand lang virtueel de markt te verslaan, zodat je na die maand besluit om toch maar in bitcoin te blijven.
pi_200811727
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb netjes al mijn geld dat elke maand over bleef en zo nu en dan zelfs iets te veel in crypto gestopt dit keer, dus dat zou wel een mooie prijs zijn voor mij *O*
Zou wel lekker zijn :)
Heb nog steeds de hoop dat bitcoin dit jaar de $100.000 aantikt.
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 augustus 2021 @ 12:00:43 #112
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200811805
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:55 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Zou wel lekker zijn :)
Heb nog steeds de hoop dat bitcoin dit jaar de $100.000 aantikt.
Het enige jammere is dat ik net met alts was begonnen toen alles in elkaar donderde, dus al dat extra geld heeft nu eigenlijk vooral de verliezen daarvan minder erg gemaakt. In april had ik meer Ethers dan nu
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 12:06:54 #113
18653 crew  D.
pi_200811888
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het enige jammere is dat ik net met alts was begonnen toen alles in elkaar donderde, dus al dat extra geld heeft nu eigenlijk vooral de verliezen daarvan minder erg gemaakt. In april had ik meer Ethers dan nu
ETH is ook een alt :Y
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 12:18:12 #114
18653 crew  D.
pi_200812019
Iets van een andere orde; waarom is dit subforum nog steeds een 'tijdelijk forum'?
pi_200812045
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:18 schreef D. het volgende:
Iets van een andere orde; waarom is dit subforum nog steeds een 'tijdelijk forum'?
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 12:23:27 #116
18653 crew  D.
pi_200812075
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:20 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dan kan het kopje 'tijdelijke fora' dus beter boven de Fok-banner geplaatst worden :Y
pi_200812080
ben wel blij dat ik met mijn fuckup geen 1000 euro aan loterijtickets hebben kunnen kopen en dat dat nu in btc zit

nu moet btc ff moon gaan en dan ga ik voor de volgende loterij ronde voor 1/1 exclusive art nft all-in met btc
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 augustus 2021 @ 12:37:58 #118
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200812256
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:06 schreef D. het volgende:

[..]

ETH is ook een alt :Y
Neh
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 12:41:10 #119
18653 crew  D.
pi_200812310
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Neh
Yep :Y

Nu de grootste altcoin zelfs, straks de op één na grootste :Y
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 augustus 2021 @ 12:41:32 #120
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200812317
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:41 schreef D. het volgende:

[..]

Yep :Y

Nu de grootste altcoin zelfs, straks de op één na grootste :Y
Bitcoin gaan we dan ook een alt noemen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 8 augustus 2021 @ 12:42:41 #121
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200812332
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:41 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin gaan we dan ook een alt noemen?
Jij bent echt dom
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 12:42:52 #122
18653 crew  D.
pi_200812340
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:41 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin gaan we dan ook een alt noemen?
Nee, Bitcoin is Bitcoin al :Y
  Moderator / Redactie Sport zondag 8 augustus 2021 @ 12:46:43 #123
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200812405
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:42 schreef D. het volgende:

[..]

Nee, Bitcoin is Bitcoin al :Y
Aha.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200812661
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 00:42 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wat is de goedkoopste manier om over te maken dan? Bitcoin en ethereum kost echt klauwen vol fees.
XLM :)
pi_200812835
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 12:41 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin gaan we dan ook een alt noemen?
:')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200814136
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:35 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
twitter
  zondag 8 augustus 2021 @ 14:23:31 #128
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_200814239
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:18 schreef Piva het volgende:

[..]

[ twitter ]
Noob hier, wat betekent een negative funding rate voor longs dan?
pi_200814258
How it started:

Bitcoin op 31k.

quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 15:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]

21K
En dan nu
Bitcoin op 44.8k:

quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 10:35 schreef Scorpie het volgende:
Iedereen klaar voor de nuke naar 32K?
Serieus gast, wat gaat er in je hoofd om ? :') :')
  zondag 8 augustus 2021 @ 14:25:10 #130
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200814274
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:24 schreef Piva het volgende:
How it started:

Bitcoin op 31k.
[..]

En dan nu
Bitcoin op 44.8k:
[..]

Serieus gast, wat gaat er in je hoofd om ? :') :')
Wyckoff en TA

Maar blijf lekker long gaan met je futures :D doe dan, ga long, doe het, stap lekker in, ga dan :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200814625
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wyckoff en TA

Maar blijf lekker long gaan met je futures :D doe dan, ga long, doe het, stap lekker in, ga dan :D
Dat deed ik op je call naar 21k. Het countertraden van jou pakt prima uit. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage zondag 8 augustus 2021 @ 14:44:35 #132
4530 crew  Crazy Harry
pi_200814633
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:48 schreef raptorix het volgende:
Kun je ook ergens Bitcoin futures zien, of is dat niet openbaar?
https://ftx.com/markets/future
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wyckoff en TA

Maar blijf lekker long gaan met je futures :D doe dan, ga long, doe het, stap lekker in, ga dan :D
Vorige keer had je het ook mis...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200814755
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:23 schreef damsco het volgende:

[..]

Noob hier, wat betekent een negative funding rate voor longs dan?
Goede vraag, ik stel hem ook.
What Would Goku Do
  zondag 8 augustus 2021 @ 14:55:57 #134
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_200814875
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wyckoff en TA

Maar blijf lekker long gaan met je futures :D doe dan, ga long, doe het, stap lekker in, ga dan :D
Hou toch eens op met je vervelende gedoe joh
Laffe huichelaar
  zondag 8 augustus 2021 @ 14:57:17 #135
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200814901
Gaat het?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Redactie Frontpage zondag 8 augustus 2021 @ 15:28:47 #136
4530 crew  Crazy Harry
pi_200815518
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:23 schreef damsco het volgende:

[..]

Noob hier, wat betekent een negative funding rate voor longs dan?
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:51 schreef viagraap het volgende:

[..]

Goede vraag, ik stel hem ook.
Ik vroeg het me ook af. Wat ik denk er van te begrijpen is dat er een instrument is waarbij je uitbetaald krijgt bij een bepaalde koers.
In essentie komt de tweet neer op "bitcoin heeft een koers van $45K aangetikt"
Een check van de timeline van die twitteraar laat zien dat hij gewoon met de markt meelult.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 8 augustus 2021 @ 15:43:10 #137
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200815717
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wyckoff en TA

Maar blijf lekker long gaan met je futures :D doe dan, ga long, doe het, stap lekker in, ga dan :D
Wyckoff voorspelt juist een sterke stijging binnenkort, zitten nog middenin de accumulatie fase

Daarnaast is TA net zo betrouwbaar als een horoscoop
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Redactie Frontpage zondag 8 augustus 2021 @ 15:47:57 #138
4530 crew  Crazy Harry
pi_200815780
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 15:43 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Wyckoff voorspelt juist een sterke stijging binnenkort, zitten nog middenin de accumulatie fase
Dus dan zou hij gelijk hebben als de stijging binnenkort pas is en niet nu?
Want wyckoff accumulatie valt terug na iedere hoge piek
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 8 augustus 2021 @ 15:51:00 #139
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200815834
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 15:47 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dus dan zou hij gelijk hebben als de stijging binnenkort pas is en niet nu?
Want wyckoff accumulatie valt terug na iedere hoge piek
Hij heeft het over een enorme daling
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Redactie Frontpage zondag 8 augustus 2021 @ 15:53:20 #140
4530 crew  Crazy Harry
pi_200815870
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 15:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Hij heeft het over een enorme daling
Naar 32K is toch geen enorme daling? Daar zaten we 2 weken terug nog.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 8 augustus 2021 @ 16:06:30 #141
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200816010
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 15:53 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Naar 32K is toch geen enorme daling? Daar zaten we 2 weken terug nog.
Natuurlijk is dat wel een daling. Van 45k naar 32k is 13k minder.
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200816228
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:23 schreef damsco het volgende:

[..]

Noob hier, wat betekent een negative funding rate voor longs dan?
Op Bybit heb je inverse futures.

Stel je heb 1 bitcoin. Je zet het op Bybit. Als je 10x long gaat koop je dus $450k aan contracten (short = -$450k). Je speculeert dus met geleend geld. Dit geleend geld heeft een kost prijs ofwel de interest.

De interest wordt als volgt gezien. Je betaalt rente aan het tegenovergestelde van wat het market sentiment is Aangezien daar niet veel speculanten voor de vinden zijn die in die positie willen zitten op dat moment. Voor elke net long is er namelijk iemand anders short in de future market.

Stel zoals in februari rond de $45k, toen wilde iedereen long zitten en was de rate zelfs 0.2%! Nu bij die zelfde $45k speculeert iedereen in het shorten van bitcoin. Als je nu dus long gaat op de future market krijg je rente (van de shorters).

@viagraap Crazy Harry


In feite kan je dus het sentiment van de speculaten meten door naar de future interest rates te kijken. Op dit moment willen speculanten dus bitcoin shorten. De stijging komt volledig van spot market. Nog een short squeeze sluit ik niet uit.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2021 16:24:00 ]
pi_200816314
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 16:19 schreef Piva het volgende:

[..]

Op Bybit heb je inverse futures.

Stel je heb 1 bitcoin. Je zet het op Bybit. Als je 10x long gaat koop je dus $450k aan contracten (short = -$450k). Je speculeert dus met geleend geld. Dit geleend geld heeft een kost prijs ofwel de interest.

De interest wordt als volgt gezien. Je betaalt rente aan het tegenovergestelde van wat het market sentiment is Aangezien daar niet veel speculanten voor de vinden zijn die in die positie willen zitten op dat moment. Voor elke net long is er namelijk iemand anders short in de future market.

Stel zoals in februari rond de $45k, toen wilde iedereen long zitten en was de rate zelfs 0.2%! Nu bij die zelfde $45k speculeert iedereen in het shorten van bitcoin. Als je nu dus long gaat op de future market krijg je rente (van de shorters).

@:viagraap Crazy Harry

In feite kan je dus het sentiment van de speculaten meten door naar de future interest rates te kijken. Op dit moment willen speculanten dus bitcoin shorten. De stijging komt volledig van spot market. Nog een short squeeze sluit ik niet uit.

Alleen je laatste toevoeging kon enige kaas van maken.
What Would Goku Do
  Moderator zondag 8 augustus 2021 @ 17:07:42 #144
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200816946
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 15:53 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Naar 32K is toch geen enorme daling? Daar zaten we 2 weken terug nog.
noem 25/30% maar geen flinke daling :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200817292
quote:
11s.gif Op zondag 8 augustus 2021 17:07 schreef onlogisch het volgende:

[..]

noem 25/30% maar geen flinke daling :D
Op de beurs zie je dan al mensen met stukken touw rondrennen.
  Redactie Frontpage zondag 8 augustus 2021 @ 18:04:00 #146
4530 crew  Crazy Harry
pi_200817690
quote:
11s.gif Op zondag 8 augustus 2021 17:07 schreef onlogisch het volgende:

[..]

noem 25/30% maar geen flinke daling :D
We hebben het hier over de cryptomarkt toch? Toch niet over de aandelenmarkt?

Over wat voor periode moet het gaan dan dat we spreken over een enorme daling? Mag het dezelfde twee weken zijn als dat de stijging nu heeft plaatsgevonden (is die stijging een enorme stijging?) of moet het sneller gaan?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200818642
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je het maar lang genoeg blijft herhalen, komt dat moment er vast nog wel keer aan.
Dat komt niet meer.
Omdat de future orders van binance er niet meer is van 100x omhoog of 100x omlaag .

Alleen als er massaal gedumpt gaan worden.
En zelfs dat gaat niet gebeuren omdat goud nu gedumpt word en over gaat naar bitcoins.

Zie link van youtube waar je de grafieken kan zien er over.


pi_200818709
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 11:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb netjes al mijn geld dat elke maand over bleef en zo nu en dan zelfs iets te veel in crypto gestopt dit keer, dus dat zou wel een mooie prijs zijn voor mij *O*
Hier ook.
Deze maand 500euro extra ingestopt.
In ja wel eth , ada , btc en amp.
Op coinbase waar ik alleen de dips koopt en hold.

Op binance handel ik met orders en dat is met btc en axs.
Van 500 dollar naar 764 dollar gegaan.
Alles nu verkocht en wacht op de dip met inkoop orders.
En het gaat dippen wanneer de amerika wakker gaat worden op zondag avond of maandag ochtend.
Logies ook de inflaties angst is hoog en velen schrapen op die manier valuta .
Zie btc dus dadelijk hangen rond de 41k .
pi_200818783
Angst voor inflatie is toch juist bullish voor bitcoin?
What Would Goku Do
pi_200818973
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 19:33 schreef suijkerbuijk het volgende:
En het gaat dippen wanneer de amerika wakker gaat worden op zondag avond of maandag ochtend.
Wat kost zo'n glazen bol tegenwoordig?
pi_200819037
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 19:54 schreef Piva het volgende:

[..]

Wat kost zo'n glazen bol tegenwoordig?
Sorry gebruik kaarten .
pi_200819126
quote:
10s.gif Op zondag 8 augustus 2021 19:40 schreef viagraap het volgende:
Angst voor inflatie is toch juist bullish voor bitcoin?
Ja en nee.

Voor de persoon met weinig geld.
En met handelen zijn boterham verdient.
Denk aan arme landen en mensen die het niet breed hebben.
Is crypto wereld een manier om het te doen.

Voor de rijke en elite is het veilig stellen van hun geld.
En proberen dus de markt te manipuleren om toch goedkopere in te kopen.
Dit omdat de valuta minder waard word.

Vaak verwacht je het ene en gebeurt juist het anderen.

Mensen die laag inkopen en holden zijn vaak de beste af zo lang er geen crash is of een winter crypto.


Dit geld trouwens met alles.
Van crypto, aandelen of goud.

Daarom zie je alles als een jojo op en neer gaan.
Door heb zucht .

Filmje wat ik neer zet zie je de zelfde dips in de goudprijs komen.

Waar ik bang voor bent is dit.

Valuta word dadelijk aan edelmetaal en bitcoins gekoppeld na een reset

Niks voor niks word de great reset zo gepusht door de wereld
En over gepraat .
Zeker nu de corona zo grote economische schade heeft aangebracht .
pi_200819314
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:10 schreef Piva het volgende:
Het enige wat je uiteindelijk voor bitcoin voorspellingen nodig hebt is de market cheat sheet en fok.


[..]

Toen zaten we overduidelijk in disbelief waarbij 90+% het er niet mee eens was.

Nu imo dichtbij Depression.

[poll=2770]
Van 31k naar 44k. We zitten nu in Disbelief. Cheat sheet liegt nooit _O_ _O_
pi_200819627
quote:
interesting, wat denk jij?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200819963
quote:
6s.gif Op zondag 8 augustus 2021 20:44 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

interesting, wat denk jij?
Ik ga voor deze reactie van Darius510:

quote:
There’s no shortage of scammers in crypto. There’s no shortage of actual bona fide Ponzi schemes in crypto, like bitconnect. I wouldn’t touch tether with a ten foot pole either. You are absolutely right to criticize the crypto community for pretty much everything you said in your wall of text.

But it’s very important to recognize here that there is no one actually at the center of bitcoin that has an information asymmetry which they can use to take advantage of people. That’s fundamental to any scam, especially Ponzis like Madoff. That scam worked because he lied to people and withheld the truth from people. There is no person or organization at the center of bitcoin with any special privilege or information that they can use to take advantage of people.

Every single bitcoin, even the ones held by its creator, had to be mined. Or in other words, earned. By doing work and giving up something of value. Even if it was only a few cents of electricity at first, because literally no one valued it….it was never free.

There’s no organization that fundraised like there was with Ethereum. There’s no billions of magically printed coins like with XRP/Ripple. There’s no complex scheme of staking coins to earn more coins. There’s no multi-level marketing. You don’t even need to ask permission from anyone to mine it, buy it, or use it. The code is completely open source, the blockchain is public and it is by far the most transparent monetary system ever created.

For what it’s worth, literally every smart person I know in this field started out thinking Bitcoin was a scam. I did too. It’s good to be skeptical. But there’s over a decade worth of history and information out there about Bitcoin itself. Enough people have had more than enough time to take it all in and decide for themselves if it’s legitimate. Many people like yourself have come to the conclusion that they don’t feel safe storing their value in it. That’s perfectly fine. But the world has collectively decided through their free will that as of right now, a single Bitcoin is worth $30K. You can fool some people some of the time, but you can’t fool all of the people all of the time.

Most of us who have been involved with it for long enough are eventually able to see through the bullshit and come to the same conclusion. I understand it can be hard to recognize this when there is so much bullshit swirling around crypto in general, but Bitcoin itself is not a scam or a scheme.
pi_200822257
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200823557
  maandag 9 augustus 2021 @ 06:25:00 #158
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_200823616
quote:
1s.gif Op zondag 8 augustus 2021 20:06 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Ja en nee.

Voor de persoon met weinig geld.
En met handelen zijn boterham verdient.
Denk aan arme landen en mensen die het niet breed hebben.
Is crypto wereld een manier om het te doen.

Voor de rijke en elite is het veilig stellen van hun geld.
En proberen dus de markt te manipuleren om toch goedkopere in te kopen.
Dit omdat de valuta minder waard word.

Vaak verwacht je het ene en gebeurt juist het anderen.

Mensen die laag inkopen en holden zijn vaak de beste af zo lang er geen crash is of een winter crypto.


Dit geld trouwens met alles.
Van crypto, aandelen of goud.

Daarom zie je alles als een jojo op en neer gaan.
Door heb zucht .

Filmje wat ik neer zet zie je de zelfde dips in de goudprijs komen.

Waar ik bang voor bent is dit.

Valuta word dadelijk aan edelmetaal en bitcoins gekoppeld na een reset

Niks voor niks word de great reset zo gepusht door de wereld
En over gepraat .
Zeker nu de corona zo grote economische schade heeft aangebracht .
Dan je dat domme geijl opver the great reset niet aan t begin van je post doen. Hoef ik de rest niet meer te lezen
Laffe huichelaar
pi_200823629
quote:
9s.gif Op maandag 9 augustus 2021 05:49 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
Las in een Tweet dat 2 grote Chinese partijen goud moesten verkopen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200824456
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 06:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Las in een Tweet dat 2 grote Chinese partijen goud moesten verkopen.
Als je het zo post is het de equivalent van "dat hep op facebook gestaan".
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200824898
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 08:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je het zo post is het de equivalent van "dat hep op facebook gestaan".
Normaal post ik het wel, maar was met andere dingen bezig ;)

twitter
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200825045
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 09:20 schreef raptorix het volgende:

[..]

Normaal post ik het wel, maar was met andere dingen bezig ;)

[ twitter ]
Thanks. Blijft gissen naar een reden. Veel geruchten in de reacties. Maar China heeft zelf ook veel goud, dus zou toch gek zijn als de Chinese regering hier opdracht voor heeft gegeven?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200826467
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 06:25 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dan je dat domme geijl opver the great reset niet aan t begin van je post doen. Hoef ik de rest niet meer te lezen
Ik geef me gedachten er over.

Maar goed zo reactie van een modje zeg eigenlijk al genoeg .
pi_200827278
Welkom terug 45k. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200827420
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:11 schreef dimmak het volgende:
Welkom terug 45k. :)
Precies .
Net nog extra geld verdient.
En nog een paar verkoop orders staan richting de 46,5k
Paar in koop op 40 tot 43k.
Is toch maar een speel account.
Alleen bush en btc heen en weer handel

De grote account is alleen laag in koop en hold.
Staat alleen btc , eth ada en amp .

Eens kijken of alles naar de mooooon gaat.

Laat die lambo maar zitten .
Ik ga voor een jacht met een paar honder pk over het water heen.
pi_200827551
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 06:25 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Dan je dat domme geijl opver the great reset niet aan t begin van je post doen. Hoef ik de rest niet meer te lezen
T worden anders wel spannende tijden. Vooral om te zien of de Dollar blijft voortbestaan zoals 't nu is. Die gelddrukpers blijft maar ratelen daar in de US. Straks ook met die infrastructure bill.. Veel landen willen hun valuta dan niet langer koppelen aan die van de US Dollar.

Er zal dan veel macht kwijt gaan. Dat is iets waar met name de US banken en de eigenaren van de banken niet blij mee gaan zijn. Om hun macht te behouden zijn er veel vieze spelletjes aan de gang.

Een great reset om hun macht te behouden is niet geheel ontdenkbaar, maar nog niet reëel. Al dan niet heeft elke politici wel de woorden 'great reset' al uitgesproken.
  maandag 9 augustus 2021 @ 12:34:45 #167
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200827669
Daarom bullish voor de digital RMB

Altijd beschikbaar dankzij m'n ingebouwde 5G chip thanks to the China Virus

China _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport maandag 9 augustus 2021 @ 12:35:13 #168
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200827678
Dit kan in principe best lekker doorzetten als alle zwakke handjes weer terug komen en de boel dit keer niet gesaboteerd wordt door Mooncoin en vrienden. De stijging van het voorjaar was toch echt enorme hebzucht aan alle kanten in plaats van strategisch investeren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200827829
  Moderator maandag 9 augustus 2021 @ 12:51:10 #170
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200827908
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:19 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Precies .
Net nog extra geld verdient.
En nog een paar verkoop orders staan richting de 46,5k
Paar in koop op 40 tot 43k.
Is toch maar een speel account.
Alleen bush en btc heen en weer handel

De grote account is alleen laag in koop en hold.
Staat alleen btc , eth ada en amp .

Eens kijken of alles naar de mooooon gaat.

Laat die lambo maar zitten .
Ik ga voor een jacht met een paar honder pk over het water heen.
@GGMM stoft de offerte voor zijn lambo ook af :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200827940
De Great Reset is echt een totaal eigen leven gaan leiden onder complotgekkies. Net als New World Order destijds :')
What Would Goku Do
pi_200827996
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:53 schreef viagraap het volgende:
De Great Reset is echt een totaal eigen leven gaan leiden onder complotgekkies. Net als New World Order destijds :')
Een kennis van me is hier in gespecialiseerd, heeft er zelfs een boek over geschreven :+
Overigens niet echt een wappie, is gewoon redelijk op feiten gebaseerd.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200828032
Denken dat er geen reset gaat komen in het financiele systeem :') :') :')

quote:
Governments, companies and households raised $24 trillion last year to offset the pandemic's economic toll, bringing the global debt total to an all-time high of $281 trillion by the end of 2020, or more than 355% of global GDP, according to the Institute of International Finance.
Slechts 355%, gewoon naar de 1000% debt zonder problemen! Iedereen met schuld en Blackrock bezit alles *O*
pi_200828046
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:53 schreef viagraap het volgende:
De Great Reset is echt een totaal eigen leven gaan leiden onder complotgekkies. Net als New World Order destijds :')
Je zou verwachten dat de Great Reset believers volledig in crypto zitten.
pi_200828069
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:58 schreef Piva het volgende:
Denken dat er geen reset gaat komen in het financiele systeem :') :') :')
[..]

Slechts 355%, gewoon naar de 1000% debt zonder problemen! Iedereen met schuld en Blackrock bezit alles *O*
Nooi meer zelf lastig hoeven te hoddelelen *O* *O* *O* *O*
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200828111
Ik zeg niet dat er geen een nodig of niet aan zit te komen, ik zeg dat er geen vooropgezet plan is. De financiële elite doet ook maar wat.
What Would Goku Do
pi_200828128
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:04 schreef viagraap het volgende:
Ik zeg niet dat er geen een nodig of niet aan zit te komen, ik zeg dat er geen vooropgezet plan is. De financiële elite doet ook maar wat.
Lees je eens wat dieper in op de gold fixing.
pi_200828138
quote:
1s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:59 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Je zou verwachten dat de Great Reset believers volledig in crypto zitten.
Nee dat zijn meer van die "vrije geest mensen", ik heb er 1 op mijn facebook zitten, echt zoveel wazige shit moeten googlen, neem dit nu: https://geboortetrust.hetbewustepad.nl/geboorte-trust/ ik snap er geen zak van 8)7 8)7
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200828204
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:06 schreef Piva het volgende:

[..]

Lees je eens wat dieper in op de gold fixing.
De bepaling van de goudprijs? Of verwacht je nu dat ik zelf het konijnenhol waar jij in bent gevallen kan vinden en dezelfde conclusies trek?
What Would Goku Do
pi_200828266
quote:
1s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:11 schreef viagraap het volgende:

[..]

De bepaling van de goudprijs? Of verwacht je nu dat ik zelf het konijnenhol waar jij in bent gevallen kan vinden en dezelfde conclusies trek?
Wel ik neem aan dat als je ", ik zeg dat er geen vooropgezet plan is. De financiële elite doet ook maar wat." zulke stellingen maakt je wel enig idee hebt van waarover je praat.

Of je hebt ooit 1 pers bericht gelezen van Yellen en kwam tot je conclusie?
pi_200828339
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:15 schreef Piva het volgende:

[..]

Wel ik neem aan dat als je ", ik zeg dat er geen vooropgezet plan is. De financiële elite doet ook maar wat." zulke stellingen maakt je wel enig idee hebt van waarover je praat.

Of je hebt ooit 1 pers bericht gelezen van Yellen en kwam tot je conclusie?
Dus zodra ik theorie X, die je weigert toe te lichten, niet ken weet ik niks? Wat is een Yellen verder, bedoel je die minister oid in de VS?

Nogmaals, ik ken jouw bronnen niet en ik ga ze niet allemaal nalopen als je verwacht dat ik de helft al eerder gelezen heb.
What Would Goku Do
pi_200828403
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:19 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dus zodra ik theorie X, die je weigert toe te lichten, niet ken weet ik niks? Wat is een Yellen verder, bedoel je die minister oid in de VS?

Nogmaals, ik ken jouw bronnen niet en ik ga ze niet allemaal nalopen als je verwacht dat ik de helft al eerder gelezen heb.
Als je niet eens weet wie Yellen is? :P
Op dit moment loopt ze enorm te lobbyen om Crypto enorm naar beneden te trappen in de US middels de Infrastructure Bill.
pi_200828408
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 12:56 schreef raptorix het volgende:

[..]

Een kennis van me is hier in gespecialiseerd, heeft er zelfs een boek over geschreven :+
Overigens niet echt een wappie, is gewoon redelijk op feiten gebaseerd.
Toch niet W. Middelkoop?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200828423
Zometeen 46k? We zijn al aardig onderweg :)
pi_200828429
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:04 schreef viagraap het volgende:
Ik zeg niet dat er geen een nodig of niet aan zit te komen, ik zeg dat er geen vooropgezet plan is. De financiële elite doet ook maar wat.
Klopt. Maar de huidige schuldenberg is op den duur onhoudbaar en moet er ooit een oplossing komen. Of dat een Great Reset (als in kwijt schelden van schulden) zal zijn weet ik niet, maar dat is wel de makkelijkste oplossing voor beleidsmakers. Al krijg je daar nooit iedereen mee op 1 lijn.

Verder hebben de wappies de term nu volledig gekaapt waardoor je de termen niet meer in het openbaar kan laten vallen.

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 09-08-2021 13:35:03 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200828456
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:25 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Als je niet eens weet wie Yellen is? :P
Op dit moment loopt ze enorm te lobbyen om Crypto enorm naar beneden te trappen in de US middels de Infrastructure Bill.
Dat is waar ook. Nee ik onthoud de namen van de poppetjes niet echt, in de VS zijn beide partijen in handen van de superrijken. Dat is geen complot, kun je gewoon nagaan.
What Would Goku Do
pi_200828501
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:28 schreef dimmak het volgende:

[..]
Verder hebben de wappies de term nu volledig gekaapt waardoor je de termen niet meer in het openbaar kan laten ballen.
Denkt dat 't meer komt door de flinke polarisatie op dit moment. Alles wat niet overheid lievend is wordt beschouwd als wappie materie.
pi_200828540
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:32 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Denkt dat 't meer komt door de flinke polarisatie op dit moment. Alles wat niet overheid lievend is wordt beschouwd als wappie materie.
Mwah daar zit m de tegenstelling niet, die zit m meer in wie de schuld krijgt van wat er fout gaat of wie er snode plannen in de schoenen geschoven krijgt.
What Would Goku Do
  maandag 9 augustus 2021 @ 13:35:57 #189
131603 Afwazig
Serious business
pi_200828558
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:32 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Denkt dat 't meer komt door de flinke polarisatie op dit moment. Alles wat niet overheid lievend is wordt beschouwd als wappie materie.
Volgens mij valt dat laatste wel mee zolang je maar iets roept op basis van valide argumenten en niet op basis van aannames en wazige theorieën.
pi_200828564
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:19 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dus zodra ik theorie X, die je weigert toe te lichten, niet ken weet ik niks? Wat is een Yellen verder, bedoel je die minister oid in de VS?

Nogmaals, ik ken jouw bronnen niet en ik ga ze niet allemaal nalopen als je verwacht dat ik de helft al eerder gelezen heb.
Je hoeft ook niet alle bronnen te lezen of wat dat ook. Maar een oordeel vellen over iets waar je duidelijk geen enkele kennis van hebt is misshien niet zo bijster verstandig.
pi_200828628
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:36 schreef Piva het volgende:

[..]

Je hoeft ook niet alle bronnen te lezen of wat dat ook. Maar een oordeel vellen over iets waar je duidelijk geen enkele kennis van hebt is misshien niet zo bijster verstandig.
Je velt zelf een oordeel over mijn kennis op basis van niks dus ik ben voorlopig niet voornemens jouw kennis op waarde te schatten :')
What Would Goku Do
pi_200828634
Zullen we het gezellig houden.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200828639
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:40 schreef viagraap het volgende:

[..]

Je velt zelf een oordeel over mijn kennis op basis van niks dus ik ben voorlopig niet voornemens jouw kennis op waarde te schatten :')
Prima vrder
pi_200828805
Er komen vast wel eens veranderingen in hoe we naar de economie kijken. Of dat nu een "great reset" moet worden genoemd of "nodige maatregelen" dat weet ik niet.

Je ziet nu toch ook al dat veel beroepen onder druk staan. Hebben we over 20 jaar nog chauffeurs en piloten nodig als alle voer- en vliegtuigen autonoom zijn? Veel beroepen zijn al verdwenen, vroeger had bijna ieder dorp wel een smid, marskramer (het beroep, niet de keten), een melkman of een molenaar.
Misschien moeten we naar een basisinkomen toe?

Verandering is er altijd en soms gaat dat in een stroomversnelling als er een crisis is geweest.
pi_200828821
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:54 schreef TheFreshPrince het volgende:
Er komen vast wel eens veranderingen in hoe we naar de economie kijken. Of dat nu een "great reset" moet worden genoemd of "nodige maatregelen" dat weet ik niet.

Je ziet nu toch ook al dat veel beroepen onder druk staan. Hebben we over 20 jaar nog chauffeurs en piloten nodig als alle voer- en vliegtuigen autonoom zijn? Veel beroepen zijn al verdwenen, vroeger had bijna ieder dorp wel een smid, marskramer (het beroep, niet de keten), een melkman of een molenaar.
Misschien moeten we naar een basisinkomen toe?

Verandering is er altijd en soms gaat dat in een stroomversnelling als er een crisis is geweest.
Dit dus
  maandag 9 augustus 2021 @ 13:58:53 #196
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200828879
Die Yellen soap is wel mooi, vrouw van dik in de 70 die bedenkt hoe je nieuwe technologie moet beteugelen.

Ja ik denk ook dat onze oma's het beste weten hoe je crypto moet reguleren :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200828881
Het boek "price of tomorrow" omschrijft die technologische ontwikkelings theorie behoorlijk goed overigens.
pi_200828900
$46K! De beren zijn in disbelief!

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2021 14:00:14 ]
pi_200829454
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:58 schreef Rossdale het volgende:
Die Yellen soap is wel mooi, vrouw van dik in de 70 die bedenkt hoe je nieuwe technologie moet beteugelen.

Ja ik denk ook dat onze oma's het beste weten hoe je crypto moet reguleren :')
FED, IMF en ECB-belangen staan haaks op crypto en Yellen zit daar gewoon om die belangen te verdedigen, niet omdat ze zo kundig is of zo'n visionair is.

We zitten nu in de rare situatie dat Wall Street, Silicon Valley en andere superrijken geld zien in crypto en dus lijnrecht tegenover de FED staan. Interessante politieke strijd.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200829695
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:58 schreef Rossdale het volgende:
Die Yellen soap is wel mooi, vrouw van dik in de 70 die bedenkt hoe je nieuwe technologie moet beteugelen.

Ja ik denk ook dat onze oma's het beste weten hoe je crypto moet reguleren :')
Als je al kijkt naar die aanvoerder van de republikeinen.. Mitch McConnell. Pffff.. Daar verwacht je ook van dat hij zo'n telefoon heeft met enorme knoppen. Zulke bejaarden bepalen 't beleid. 't is ook gewoon enorm apart dat die Crypto onderdelen er opeens in die infrastructure bill zijn geschoven. Niemand snapt er ook wat van.. Iedereen denkt dat 't alleen over wegen en bruggen gaat..
pi_200830103
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 14:50 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Als je al kijkt naar die aanvoerder van de republikeinen.. Mitch McConnell. Pffff.. Daar verwacht je ook van dat hij zo'n telefoon heeft met enorme knoppen. Zulke bejaarden bepalen 't beleid. 't is ook gewoon enorm apart dat die Crypto onderdelen er opeens in die infrastructure bill zijn geschoven. Niemand snapt er ook wat van.. Iedereen denkt dat 't alleen over wegen en bruggen gaat..
Het is vrij gebruikelijk in Amerika om allerhande amendementen en andere shit aan zo'n wet te hangen, ook als dat niets met de wet zelf te maken heeft.
pi_200830141
Met de aanstaande klimaatcrisis is een economie gebaseerd op eeuwige groei niet houdbaar dus de economie zal sowieso moeten veranderen anders graven we onze eigen graf.

Er moet een transitie komen naar een duurzame economie dus.
pi_200830170
quote:
1s.gif Op maandag 9 augustus 2021 15:14 schreef Heph844 het volgende:

[..]

Het is vrij gebruikelijk in Amerika om allerhande amendementen en andere shit aan zo'n wet te hangen, ook als dat niets met de wet zelf te maken heeft.
Klopt, ze proberen het vaak als één pakket er doorheen te krijgen, beetje het Amerikaanse "polderen" tussen de partijen.
pi_200830242
quote:
1s.gif Op maandag 9 augustus 2021 15:14 schreef Heph844 het volgende:

[..]

Het is vrij gebruikelijk in Amerika om allerhande amendementen en andere shit aan zo'n wet te hangen, ook als dat niets met de wet zelf te maken heeft.
Dat snap ik, maar er is nog helemaal niet inhoudelijk over Crypto gedebatteerd. En dan gaan ze nu iets erin brengen waar ze helemaal niks van snappen. Als je al de schijn wil wekken dat je niet vatbaar bent voor de lobbyindustrie of omkoping, dan moet je niet opeens zulke sprongen maken.
pi_200831996
twitter


Laatste keer dat dat gebeurden ging bitcoin van $8000 naar $64000.

Probably nothign tho
pi_200833695
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 17:16 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Laatste keer dat dat gebeurden ging bitcoin van $8000 naar $64000.

Probably nothign tho
Beautiful bounce in the bluebox, there she goes!
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator maandag 9 augustus 2021 @ 19:40:46 #207
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200834199
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 17:16 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Laatste keer dat dat gebeurden ging bitcoin van $8000 naar $64000.

Probably nothign tho
Eerst nog terug naar 25k

@Scorpie
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 9 augustus 2021 @ 19:43:04 #208
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200834239
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 19:12 schreef Ronald het volgende:

[..]

Beautiful bounce in the bluebox, there she goes!
Stift elleboog op tafel @crypto_ed
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200835012
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 19:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Eerst nog terug naar 25k

@:Scorpie
21k zelfs, verkoop nu en dubble je stack!
  Moderator maandag 9 augustus 2021 @ 21:15:47 #210
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200836014
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 20:21 schreef Piva het volgende:

[..]

21k zelfs, verkoop nu en dubble je stack!
Bedankt voor de tip. Short gegaan :)

De vorige keer dat ik naar iemand op FOK! luisterde, leverde dat mij een enorme sloot met Bitcoin op.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200836066
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 13:25 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Als je niet eens weet wie Yellen is? :P
Op dit moment loopt ze enorm te lobbyen om Crypto enorm naar beneden te trappen in de US middels de Infrastructure Bill.
Tja POW wil men aanpakken mbt energie en POS dan nu door er enorme belastingen over te heffen. Je merkt aan alles dat de overheden crypto niet wensen en er alles aan doen om FUD te verspreiden en maatregelingen denken te treffen die crypto niet tegen kunnen houden. Dat is dan weer het voordeel van globalisatie. Die yanks zetten hun stakepools gewoon elders op buiten de VS.
pi_200837338
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 20:21 schreef Piva het volgende:

[..]

21k zelfs, verkoop nu en dubble je stack!
18K toch?! :P
  maandag 9 augustus 2021 @ 22:41:04 #213
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200837466
quote:
14s.gif Op maandag 9 augustus 2021 21:15 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Bedankt voor de tip. Short gegaan :)

De vorige keer dat ik naar iemand op FOK! luisterde, leverde dat mij een enorme sloot met Bitcoin op.
Oeh, elke keer als ik luister naar iemand op fok kost het mij geld. Dus misschien deze gok dan toch maar wagen :P .

Hebben we niet nog wat waardeloze grafiekjes om het te onderbouwen? Dan zit het zeker goed :D .
pi_200838348
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 21:17 schreef Cherni het volgende:

[..]

Tja POW wil men aanpakken mbt energie en POS dan nu door er enorme belastingen over te heffen. Je merkt aan alles dat de overheden crypto niet wensen en er alles aan doen om FUD te verspreiden en maatregelingen denken te treffen die crypto niet tegen kunnen houden. Dat is dan weer het voordeel van globalisatie. Die yanks zetten hun stakepools gewoon elders op buiten de VS.
Het gaat ook niet goed met goud en zilver.
Zie de link .

Wat is jullie mening hier over?

pi_200838359
En we gaan naar beneden! 20k here we go! :P
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 07:26:55 #216
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200839532
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 23:37 schreef Vlicious87 het volgende:
En we gaan naar beneden! 20k here we go! :P
?????????????????????
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200839757
quote:
1s.gif Op maandag 9 augustus 2021 22:41 schreef bleiblei het volgende:

[..]

Oeh, elke keer als ik luister naar iemand op fok kost het mij geld. Dus misschien deze gok dan toch maar wagen :P .

Hebben we niet nog wat waardeloze grafiekjes om het te onderbouwen? Dan zit het zeker goed :D .
Dan luister je naar de verkeerde mensen maat. Dit topic stroomt nou niet bepaald over van super tips.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 08:10:53 #218
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200839794
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan luister je naar de verkeerde mensen maat. Dit topic stroomt nou niet bepaald over van super tips.
Je moet gewoon de juiste mensen counter traden


Of gewoon dca+hold
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 08:15:59 #219
18653 crew  D.
pi_200839835
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan luister je naar de verkeerde mensen maat. Dit topic stroomt nou niet bepaald over van super tips.
Da’s een goede tip :Y
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 08:20:20 #220
18653 crew  D.
pi_200839870
@ Mensen met een Binance-card, kunnen jullie ermee tanken?
pi_200839995
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:20 schreef D. het volgende:
@ Mensen met een Binance-card, kunnen jullie ermee tanken?
Ja. Waar er Visa geaccepteerd wordt kan je er mee betalen.
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 08:47:00 #222
18653 crew  D.
pi_200840143
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:32 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ja. Waar er Visa geaccepteerd wordt kan je er mee betalen.
Ja, dat las ik ook ergens, maar de kaart wordt steeds geweigerd, vandaar dat ik me afvroeg of anderen wel succesvol waren. Was bij Tinq overingens.
pi_200840188
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:47 schreef D. het volgende:

[..]

Ja, dat las ik ook ergens, maar de kaart wordt steeds geweigerd, vandaar dat ik me afvroeg of anderen wel succesvol waren. Was bij Tinq overingens.
Heb je bij Tinq niet dat er eerst een borgstelling wordt gedaan op je kaart?

En dit hoef ik waarschijnlijk niet te vragen, maar heb je wel crypto van je wallet naar je kaart overgemaakt?
pi_200840193
https://www.telegraaf.nl/(...)et-bitcoin-afrekenen

quote:
Bioscoopketen AMC laat klant met bitcoin afrekenen

AMSTERDAM - Bioscoopbezoekers bij de Amerikaanse keten AMC Entertainment kunnen hun kaartje online betalen met bitcoins.

De grootste bioscoopketen ter wereld, met voor corona $5,5 miljard omzet, sluit zich hiermee aan bij bedrijven als Microsoft, AT&T, Kentucky Fried Chicken, Burger King en Subway.

Dit najaar zegt de bioscoopketen, die maandag de groeiverwachtingen voor zijn tweede kwartaal overtrof, al zijn systemen op orde te hebben zodat klanten met de nu bijna dertien jaar oude cryptomunt bitcoin kunnen afrekenen.

AMC is een van de zogeheten ’meme’-aandelen, die populair zijn bij jonge beleggers en gebruikers van cryptomunten. Beleggers verzameld onder de naam Wallstreetbets duwden het aandeel afgelopen jaar met gerichte aankoopcampagnes omhoog. In een jaar tijd won het aandeel 660% op de beurs.

Met de aankopen zorgden deze beleggers tegelijkertijd voor grote verliezen bij hedgefondsen die short gingen, en rekenden op een koersdaling van AMC op de beurs.

Na sluiting van de filmzalen gedurende de laatste coronamaanden, waarin AMC nog steeds een verlies boekte van 71 dollarcent per aandeel - maar minder dan de verwachte 91 dollarcent - kon het concern voor $1,25 miljard aan financiering aantrekken.

Nabeurs steeg het aandeel AMC 4%.
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 08:56:42 #225
18653 crew  D.
pi_200840249
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:51 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Heb je bij Tinq niet dat er eerst een borgstelling wordt gedaan op je kaart?

En dit hoef ik waarschijnlijk niet te vragen, maar heb je wel crypto van je wallet naar je kaart overgemaakt?
Dat eerste zegt me niets, en dat 2e hoef je idd niet te vragen ;)
pi_200840575
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:56 schreef D. het volgende:

[..]

Dat eerste zegt me niets, en dat 2e hoef je idd niet te vragen ;)
1e word bedoelt dat er gekeken word of er genoeg geld op staat om te kunnen tanken.
Best kan op dat bij visa een bepaalde bedrag voor moet staan.

Bij gewoon ing of rabo bank niet dan kan je zelf met 4euro nog tanken tot het leeg is.
pi_200840637
De dip viel nog mee voor de laaste 24 uur 43k.
Had iets lager verwacht namelijk.
Maar toch nog wat extra hits gehad op de speelaccount.
Verkoop ging ook mooi met 46.5k hit.
En de nieuwe daal en verkoop staat weer klaar.

Net een spelletje van simcity economie. (Budget versie de rest als dlc via ea games)
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 09:29:57 #228
18653 crew  D.
pi_200840646
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 09:24 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

1e word bedoelt dat er gekeken word of er genoeg geld op staat om te kunnen tanken.
Best kan op dat bij visa een bepaalde bedrag voor moet staan.

Bij gewoon ing of rabo bank niet dan kan je zelf met 4euro nog tanken tot het leeg is.
Volgens mij is dat bij een debetcard sowieso altijd het geval :Y
pi_200840732
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 23:37 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Het gaat ook niet goed met goud en zilver.
Zie de link .

Wat is jullie mening hier over?

Goedkoop inkopen. Denk zelf aan om maandelijks 100 euro opzij te leggen in Paxos Gold en te staken, ben nu nog enkel DCA in BTC en ETH

Beide goed voor pensioen maar ik vertrouw goud over 50 jaar meer dan BTC
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200840845
quote:
0s.gif Op maandag 9 augustus 2021 23:37 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Het gaat ook niet goed met goud en zilver.
Zie de link .

Wat is jullie mening hier over?

Flash crash van 5% :')
  Moderator dinsdag 10 augustus 2021 @ 11:01:36 #231
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200841928
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 09:37 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Goedkoop inkopen. Denk zelf aan om maandelijks 100 euro opzij te leggen in Paxos Gold en te staken, ben nu nog enkel DCA in BTC en ETH

Beide goed voor pensioen maar ik vertrouw goud over 50 jaar meer dan BTC
Waarom vertrouw je iets waar ieder jaar een paar procent van wordt bij gevonden meer dan iets waar er maar 21 miljoen van komen :?

Als iets aan inflatie onderhevig is, dan is het goud wel :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 11:26:20 #232
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200842287
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 08:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan luister je naar de verkeerde mensen maat. Dit topic stroomt nou niet bepaald over van super tips.
Ah, dat is het :D .
Ik dacht al, doe iets verkeerd :P .
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 11:59:32 #233
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_200842882
Ik vind dat we lekker door blijven klapperen deze week
Laffe huichelaar
pi_200842912
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 11:26 schreef bleiblei het volgende:
Ah, dat is het :D .
Ik dacht al, doe iets verkeerd :P .
Koop bitcoin en zet het weg in je eigen wallet.

Zo moeilijk is het niet. En die tip wordt vaak zat gegeven.
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 12:44:22 #235
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200843515
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 12:02 schreef Piva het volgende:

[..]

Koop bitcoin en zet het weg in je eigen wallet.

Zo moeilijk is het niet. En die tip wordt vaak zat gegeven.


[ Bericht 10% gewijzigd door bleiblei op 10-08-2021 18:15:50 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 10 augustus 2021 @ 15:38:15 #236
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200846215
MINA naar Binance *O*

Ik sta al bijna break-even zelfs na een 70% daling _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200846705
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 15:38 schreef Nattekat het volgende:
MINA naar Binance *O*

Ik sta al bijna break-even zelfs na een 70% daling _O_
Ah vroeg me al af waar die stijging vandaan kwam. Sta nu weer 15% in de plus.
What Would Goku Do
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 17:05:22 #238
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_200847479
oh oh

Grootste DeFi hack ooit: $600 milljoen crypto gestolen via Ethereum, Polygon en Binance Smart Chain

https://www.crypto-inside(...)binance-smart-chain/
pi_200847518
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:05 schreef NaturalScience het volgende:
oh oh

Grootste DeFi hack ooit: $600 milljoen crypto gestolen via Ethereum, Polygon en Binance Smart Chain

https://www.crypto-inside(...)binance-smart-chain/
Alles verkocht voor BUSD en de komende 24 uur de kat uit de boom kijken.
pi_200847591
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:05 schreef NaturalScience het volgende:
oh oh

Grootste DeFi hack ooit: $600 milljoen crypto gestolen via Ethereum, Polygon en Binance Smart Chain

https://www.crypto-inside(...)binance-smart-chain/
damn ik dacht zo iets goed beveilgd is dus niet
pi_200847686
Mwah zulk nieuws heeft eerder niet voor heftige dalingen gezorgd. Hooguit Polygon zelf die nu aangedaan zal zijn qua koers.
What Would Goku Do
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 17:26:44 #242
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200847796
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:05 schreef NaturalScience het volgende:
oh oh

Grootste DeFi hack ooit: $600 milljoen crypto gestolen via Ethereum, Polygon en Binance Smart Chain

https://www.crypto-inside(...)binance-smart-chain/
Koekoek.
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:07 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Alles verkocht voor BUSD en de komende 24 uur de kat uit de boom kijken.
Alsof CZ niet bij jouw BUSD kan :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200847952
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:26 schreef fathank het volgende:

[..]

Koekoek.
[..]

Alsof CZ niet bij jouw BUSD kan :')
Was sarcastisch, vergeten /s aan 't eind te typen.
pi_200848056
Ondertussen heeft Tether de reserves aangetoond, ben benieuwd of het geen gesjoemel met cijfers blijkt. Het gaat toch om 62 miljard.
What Would Goku Do
pi_200849389
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:45 schreef viagraap het volgende:
Tether
LOL, ja weet je wie destijds ook goede ratings had?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200849514
LOL, prachtig, dus je doet in Crypto, en vervolgens ga je als een soort van autoriteit roepen mensen te blacklisten, dan ben je geen crypto, maar gewoon centralised fiat in een digitaal sausje wat ook nog eens zo lek als een mandje is, dan verdien je het inderdaad om onder een brug te slapen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200849789
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 17:05 schreef NaturalScience het volgende:
oh oh

Grootste DeFi hack ooit: $600 milljoen crypto gestolen via Ethereum, Polygon en Binance Smart Chain

https://www.crypto-inside(...)binance-smart-chain/
Soow koekoek
pi_200850069
Ik ben even gaan zoeken, naar de achtergrond, deze gast heeft de analyse al rond, in het kort, een enorme fout in de software waarbij transacties kunnen worden uitgevoerd wanneer je de private key van 1 "admin" hebt.
Waarschijnlijk is die key via een normale hack of leak in zijn bezit gekomen, kortom hier gaan ze zeker recht zaken voor aan hun broek krijgen als dat geld weg is.

twitter
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200850118
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 19:52 schreef raptorix het volgende:
Ik ben even gaan zoeken, naar de achtergrond, deze gast heeft de analyse al rond, in het kort, een enorme fout in de software waarbij transacties kunnen worden uitgevoerd wanneer je de private key van 1 "admin" hebt.
Waarschijnlijk is die key via een normale hack of leak in zijn bezit gekomen, kortom hier gaan ze zeker recht zaken voor aan hun broek krijgen als dat geld weg is.

[ twitter ]
DeFi in a nutshell.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200850246
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 19:54 schreef dimmak het volgende:

[..]

DeFi in a nutshell.
Ik heb niets tegen DeFi, alleen bewijst dit maar weer eens dat het geen DeFi is, als de muntjes weg zijn, gaan ze snel huilen dat adressen geblokkeerd moeten worden. Vervelend dat je een hoop muntjes kwijt bent, maar deze hack toont dus aan dat ze helemaal geen DeFi zijn.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200852106
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 09:37 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Beide goed voor pensioen maar ik vertrouw goud over 50 jaar meer dan BTC
Over 50 jaar is de monetary value van goud weg tho.
pi_200852266
twitter


Big money geloofde ook niet in de $21k blijkbaar. FOK trading goden zaten fout. Goh wat een verrassing _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-08-2021 21:32:04 ]
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 22:10:03 #253
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200853093
Lol defi :')

Eigen verantwoording, hoe gaat dat werken :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 10 augustus 2021 @ 22:10:17 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200853094
Geloven in sprookjes :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200853287
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 21:23 schreef Piva het volgende:

[..]

Over 50 jaar is de monetary value van goud weg tho.
Waarom denk je dat?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200855233
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 22:19 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Waarom denk je dat?
Ik kan je mijn mening geven.
Goud word gereguleerd er is niet te kort.
Goud word steeds meer gebruikt als een product.
Meer goud word uit de producten gehaald door non bedrijven dus niet meer gereguleerd.
En terug als gebruikt goud verkocht.
Goud is dood en de kosten om goud te bewaren lopen op.

Alles bij elkaar zorgt er voor dat het niet meer interessante is.
Je ziet ook dat massaal goud word verkocht.
pi_200855368
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 21:23 schreef Piva het volgende:

[..]

Over 50 jaar is de monetary value van goud weg tho.
Als store of value durf ik gerust te beweren dat goud ook over 5000 jaar nog een prima store of value is, sterker nog op middelkorte termijn gok ik dat het een super goede asset is, waarom? Quantum computing, op korte termijn hoeven we daar niet voor te vrezen maar binnen jaar of 30 wel, goud zal daar geen last van hebben.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200855382
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 00:34 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Ik kan je mijn mening geven.
Goud word gereguleerd er is niet te kort.
Goud word steeds meer gebruikt als een product.
Meer goud word uit de producten gehaald door non bedrijven dus niet meer gereguleerd.
En terug als gebruikt goud verkocht.
Goud is dood en de kosten om goud te bewaren lopen op.

Alles bij elkaar zorgt er voor dat het niet meer interessante is.
Je ziet ook dat massaal goud word verkocht.
Het hele concept van een forum is dat je niet alleen uitspraken doet, maar die ook onderbouwd, als je beetje de markt had gevolgd dan had je geweten dat centrale banken nu massaal opkopen. Maar goed, je posts blijven me verbazen, vooral ook de stelligheid van uitspraken en adviezen zonder ook maar enigszins op de hoogte te zijn. Bijzonder.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200855739
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 01:01 schreef raptorix het volgende:

[..]

Het hele concept van een forum is dat je niet alleen uitspraken doet, maar die ook onderbouwd, als je beetje de markt had gevolgd dan had je geweten dat centrale banken nu massaal opkopen. Maar goed, je posts blijven me verbazen, vooral ook de stelligheid van uitspraken en adviezen zonder ook maar enigszins op de hoogte te zijn. Bijzonder.
Paar post terug kon je al zien met een link en onderbouwt.
Dat goud prijzen massaal word gedump en terug word opgekocht.
Op de zelfde manier als bij crypto.
Ze zijn dus de goud prijs naar beneden te drukken en goed koop kan kopen
Dit gebeurt nu bij
Aandelen
Crypto
Goud / zilver.

Wie het op koopt maak niet uit.
Het word geduwt naar beneden.
Dus de prijs zakt tot dat de massaal manipulatie is gestopt.
Daarna gaat het omhoog.

Hoe moet je dan iemand nu gaan adviseren om goud te gaan kopen?

Heb je überhaupt de filmje van cryptorus gezien hoe snel de goud prijs aan het zakken is ?

De antwoord is heel simpel
Nee ik zal persoonlijk nu geen goud kopen omdat de prijs gemanipuleerd word .

Zal goud terug komen in prijs en is het goede vast waarde voor de toekomst ?

Antwoord : nee blijkbaar niet omdat de manipulatie zeer makkelijk is als de banken maar ook de rijke elite via dump en sell de boel voor de gek houden.


Beste antwoord is .
Koop laag en houd de markt in de gaten zodat als het stijg weer kan verkopen.
Maar ook opletten dat het niet massaal gaat zakken.

Maak niet uit wat de waarde of waar van de waarde bestaat.
De prijs stijgt en de prijs zakt.
En alles is bepalend of je op tijd bent en veel geluk heb dat je ziet of merkt.


En dan nog een punt .
Toen ik had over banken in de crypto gaan .
Wel de Amerikaanse banken gaat inderdaad handelen er in.
Maar alleen voor de uitgenodigd elite omdat de elite het willen hebben.
Waaronde jp morgen en goldman sachs.
Ze gaan overslag omdat ze moeten.
Anders lopen de elite rijke families gewoon weg.

https://www.finews.com/ne(...)h-clients-finews-com

Maar ja ik ben achterlijk toch ?
En ik ben dyslexie en maak fouten dussssssss.

Ondertussen loop ik weg met het geld en lach me dood met crypto.

Ik de man die jaren er op tegen was met de gedachten het word niks.
Die in 3 maanden nu geld aan het maken is in crypto wereld .

Maar goed als mijn input niet gewaardeerd word mij best.
  woensdag 11 augustus 2021 @ 07:05:14 #260
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200856164
Laat je niet gek maken joh. Gewoon lekker blijven posten. Tis toch een openbaar forum.

@Nattekat
twitter


twitter


[ Bericht 23% gewijzigd door fathank op 11-08-2021 07:25:40 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200856308
@suijkerbuijk nee je posts zijn welkom dan begrijp je me verkeerd, maar plaats altijd je posts en je links in 1, want anders word het erg onoverzichtelijk, daarnaast denk ik dat je het qua goud verkeerd ziet, het is nog veel erger, er word geen "gebruikt" goud opgekocht, het probleem met goud en zilver is dat het vooral een papieren markt is die enorm verstoord wordt door manipulatie.Overigens wordt fysiek goud nu massaal opgekocht door centrale banken, geloof me dat is normaal gesproken een teken dat er iets staat te gebeuren, de meeste van deze centrale banken hebben al jaren geen fysiek goud ingeslagen, en dat gebeurt de laatste maanden massaal, als je dit interessant vind, volg dan Willem Middelkoop op Twitter, hij post hier veel over.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200856670
Koekoek.
Helaas eergisteren de helft van m'n Ada omgezet in ETH omdat het toch wat achterbleef.
blablablabla
pi_200856763
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 08:29 schreef Elan het volgende:
Koekoek.
Helaas eergisteren de helft van m'n Ada omgezet in ETH omdat het toch wat achterbleef.
Gewoon terug omzetten, buy high sell low 10.gif
pi_200856885
Zal ik eens een kwart ada en eth verkopen?

Je zou toch zeggen dat het niet zo’n heel gek idee is :')
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200856921
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 07:37 schreef raptorix het volgende:
@:suijkerbuijk nee je posts zijn welkom dan begrijp je me verkeerd, maar plaats altijd je posts en je links in 1, want anders word het erg onoverzichtelijk, daarnaast denk ik dat je het qua goud verkeerd ziet, het is nog veel erger, er word geen "gebruikt" goud opgekocht, het probleem met goud en zilver is dat het vooral een papieren markt is die enorm verstoord wordt door manipulatie.Overigens wordt fysiek goud nu massaal opgekocht door centrale banken, geloof me dat is normaal gesproken een teken dat er iets staat te gebeuren, de meeste van deze centrale banken hebben al jaren geen fysiek goud ingeslagen, en dat gebeurt de laatste maanden massaal, als je dit interessant vind, volg dan Willem Middelkoop op Twitter, hij post hier veel over.
Dat weet ik.
Italië slaat als een gek goud op.
Amerika is er mee bezig.
Nederland is er mee bezig.
Elke land is er wel mee bezig tot zelfs hun eigen goud terug brengen naar het land.
Daar komt vermoedelijk ook de great reset vandaan.

Valuta gebaseerd op vertrouwen onder elkaar werkt niet.
En dat zie je ook in eu erg spelen .
Valuta met vaste waarde aan goud , crypto of grond zal beter en stabieler zijn.
Je kan dan niet eeuwe meer bij drukken

https://www.iex.nl/Artikel/495635/Goud-hoezo-een-safe-haven.aspx


Nog een keer voor de mensen.
En nee ik heb deze app niet gemaakt maar je kan zo veel info bij houden in een overzicht .
Dat je sneller je info heb.
Informatie is macht .

Handelen met crypto ben ik in korte tijd deze dingen opgevallen

Tijd zones
Beursen (wallstreet)
Informatie bemachtigen.

Informatie haal ik vandaan bij
De app crypto news
https://cryptonews.net/en/about-app/

Tijd zones gebruik ik deze landen
De app die ik gebruik heet globe van candl apps android
Zeer makkelijk en snelle overzicht.

Eigen tijdzone.
New york (amerika)
Abohar (india)
Tokio (japan.

Meer info over een coin gebruik ik de app coingecko en waar ik de crypto kan vinden.

Goud prijs gebruik ik de app
Actuele goudprijs van despdew android.

In je favoriete crypto coins wat je select .
Staat bij mij boven aan altijd de stabel coins zoals dai , busd, usdt ,usdc ,en waarom vraag je af ?

Als deze coins grafiek groen word dan word er veel crypto verkocht naar de stabel coin.
Als de deze coins grafiek rood word dan kopen mensen veel crypto.
Misschien ja maar dat is toch normaal.
Ja maar je kan zien hoeveel % het zakt of stijgt en daar kan je inspelen.

Dan wallstreet.
Waarom de tijden daar van gebruiken maar voor al weekende?
Meeste amerikane werken niet in de weekend ook niet met online handelen en zeker niet op een zondag .
Vaak is het een gewoonte van nieuwe crypto gebruikers die van wallstreet afkomen.
Dat ze hun orders opruimen met verkoop of inkoop.
Vaak dumpen ze op vrijdag en kopen ze weer op maandag .

Dan weet wanneer bij amerika de jaarlijke tax dag is.
Crypto waar hun verlies op maken in waarde word aangegeven als verlies . (Bedrijven)
Ze vinden het niet erg als op die dagen de crypto in elkaar stort omdat het voor hun gunstiger is.
In tegen ze zulle proberen een bear dump te maken.

Dan een stukje er word geen gebruik goud opgekocht ?
Ja zeker wel namelijk de winkels zoals juwelier en de pondje pand waar je iets kan verkopen.
Die kopen het massaal op.
Er word vaak nieuwe armbanden tot wat ever gemaakt.
Vergis je daar niet in hoe groot die markt is.
Anders gaat de arme sloeber geen moederborden en telefoon smelten er voor.
Vraag me ook wel eens af of ze niet tot stof poeder maken en dan verkopen aan zo goud mijner.
Die het dan als opgegraven goud terug in boekt.


Doe wat je wilt met deze info .
Maar kijk voor de lol de tijdzones en dump momenten .
Je zal gelijk merken welke tijd zone het is.
Kan je op in spelen niet precies .
Maar wel je in en verkoop orders.
pi_200856970
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 08:44 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zal ik eens een kwart ada en eth verkopen?

Je zou toch zeggen dat het niet zo’n heel gek idee is :')
Altijd onderweg winst pakken, tenzij je 't helemaal niks kan schelen. Dan gewoon lekker laten staan.
pi_200857439
Total market cap schiet ook ontzettend snel omhoog *O* Binnen 23 dagen van ongeveer ¤1T naar ¤1.6T
pi_200857465
quote:
Is dit een gedichtje?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200857471
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 00:59 schreef raptorix het volgende:

[..]

Als store of value durf ik gerust te beweren dat goud ook over 5000 jaar nog een prima store of value is, sterker nog op middelkorte termijn gok ik dat het een super goede asset is, waarom? Quantum computing, op korte termijn hoeven we daar niet voor te vrezen maar binnen jaar of 30 wel, goud zal daar geen last van hebben.
Voor iemand die al meer dan 10 jaar geïnteresseerd is in Bitcoin vind ik toch dat je vaak Bitcoin onderschat. Quantum computing kan simpelweg opgelost worden met een protocol update. Daarnaast hebben we ook nog een beschermingsmechanisme in het minen, difficulty.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200857542
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 augustus 2021 22:19 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Waarom denk je dat?
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 00:59 schreef raptorix het volgende:

[..]

Als store of value durf ik gerust te beweren dat goud ook over 5000 jaar nog een prima store of value is, sterker nog op middelkorte termijn gok ik dat het een super goede asset is, waarom? Quantum computing, op korte termijn hoeven we daar niet voor te vrezen maar binnen jaar of 30 wel, goud zal daar geen last van hebben.
Omdat de samenleving altijd kiest voor de beste store of value. En alleen de beste. Er kan best een hele tijd zijn waar er meer dan 1 SoV is. Maar uiteindelijk kiest de market altijd voor de beste. En vaak duurt dat niet heel erg lang. Kijk voor de grap eens naar de switch van zilver naar goud en waar China net te laat mee was.

Misschien is helemaal geen monetare waarde wat extreem. Aangezien er altijd wel mensen zijn die liever "fysiek" iets willen hebben ipv digitaal. Maar echt veel zal dat niet zijn.

Raptor, wat maakt Quantum computing zo gevaarlijk voor bitcoin dan?



Waar gaat het heen?

Deze cycle valt goud waarschijnlijk naar 85 ounce per bitcoin en in de volgende cycle zelfs naar 900 ounce per bitcoin.. De demonetisation van goud gaat dus erg rap.

Het ziet er niet best uit voor goud eigenlijk. Het eerste grafiek is ugly as fuck. Het grafiek zou zomaar van één van de duizende shitcoins geweest kunnen zijn. En dat goud 5000 jaar historie heeft gehad zegt opzich niet zoveel. We gebruikten namelijk ook 5000 jaar lang paarden als transport middel tot er iets beters langs kwam.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-08-2021 09:34:12 ]
pi_200857646
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 09:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

Voor iemand die al meer dan 10 jaar geïnteresseerd is in Bitcoin vind ik toch dat je vaak Bitcoin onderschat. Quantum computing kan simpelweg opgelost worden met een protocol update. Daarnaast hebben we ook nog een beschermingsmechanisme in het minen, difficulty.
De 10.000 bitcoin voor een pizza guy heeft ook wel laten zien dat een nieuwe slimmere manier van minen heel goed gebruikt kan worden in bitcoin door gewoon eerlijk te blijven minen ipv proberen het netwerk aan te vallen. Uit eindelijk levert eerlijk mee werken extreem veel meer op dan een aanval.
pi_200857688
25% eth en ada verkocht. Eens kijken.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200857988
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 09:32 schreef Piva het volgende:

[..]

[..]

Omdat de samenleving altijd kiest voor de beste store of value. En alleen de beste. Er kan best een hele tijd zijn waar er meer dan 1 SoV is. Maar uiteindelijk kiest de market altijd voor de beste. En vaak duurt dat niet heel erg lang. Kijk voor de grap eens naar de switch van zilver naar goud en waar China net te laat mee was.

Misschien is helemaal geen monetare waarde wat extreem. Aangezien er altijd wel mensen zijn die liever "fysiek" iets willen hebben ipv digitaal. Maar echt veel zal dat niet zijn.

Raptor, wat maakt Quantum computing zo gevaarlijk voor bitcoin dan?

[ afbeelding ]

Waar gaat het heen?
[ afbeelding ]
Deze cycle valt goud waarschijnlijk naar 85 ounce per bitcoin en in de volgende cycle zelfs naar 900 ounce per bitcoin.. De demonetisation van goud gaat dus erg rap.

Het ziet er niet best uit voor goud eigenlijk. Het eerste grafiek is ugly as fuck. Het grafiek zou zomaar van één van de duizende shitcoins geweest kunnen zijn. En dat goud 5000 jaar historie heeft gehad zegt opzich niet zoveel. We gebruikten namelijk ook 5000 jaar lang paarden als transport middel tot er iets beters langs kwam.
Wacht ik kan de tekst niet lezen, wat is de eerste grafiek (zie er inderdaad uit als een shitcoin) en wat is de tweede?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200858070
quote:
10s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 10:02 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wacht ik kan de tekst niet lezen, wat is de eerste grafiek (zie er inderdaad uit als een shitcoin) en wat is de tweede?
Eerste grafiek is bitcoin vs gold.

De tweede grafiek ook (chart omgedraaid) en het model voor de toekomst gezien het S2F principe.
pi_200858788
  Moderator / Redactie Sport woensdag 11 augustus 2021 @ 11:04:58 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200858933
Quantum Computing is helemaal niet zo'n magische technologie waarbij op eens alle cryptografie om zeep wordt geholpen. Nog even los van het feit dat het nog altijd zwaar in de kinderschoenen staat, blijven processors processors. Het gaat nog jaren duren voor quantum processors de oude variant voorbij gaat qua snelheid, misschien komt dat zelfs pas nadat de natuurkundige snelheidslimiet is bereikt.

De voornaamste voordelen zijn dat het zuiniger is en dat de wet van Moore nog even mag blijven gelden. En op de lange termijn zullen algoritmes die nu al als onveilig gelden - maar nog altijd bijna niet te kraken zijn - makkelijker te kraken worden.

Bitcoin is wel hard op weg om in de problemen te komen: de huidige difficulty vereist van 158 bits een specifieke waarde (nul). Een Bitcoin public key is 256 bits. Geen probleem zou je denken (exponentiële stijging enzo), maar als je alle miners een jaar will geven om een adres te kraken, heb je 'maar' 100.000 keer de huidige hashrate nodig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 11:25:03 #277
18653 crew  D.
pi_200859262
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 09:42 schreef Neef_Wuppie het volgende:
25% eth en ada verkocht. Eens kijken.
Wat is je doel?
Lager opnieuw instappen?
pi_200859394
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:04 schreef Nattekat het volgende:
Bitcoin is wel hard op weg om in de problemen te komen: de huidige difficulty vereist van 158 bits een specifieke waarde (nul). Een Bitcoin public key is 256 bits. Geen probleem zou je denken (exponentiële stijging enzo), maar als je alle miners een jaar will geven om een adres te kraken, heb je 'maar' 100.000 keer de huidige hashrate nodig.
Ook de encryptie kan verbeterd worden. Pas als je ervan uitgaat dat Bitcoin stil blijft staan qua ontwikkeling zijn de zorgen wat betreft quantum computing terecht.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200859443
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ook de encryptie kan verbeterd worden. Pas als je ervan uitgaat dat Bitcoin stil blijft staan qua ontwikkeling zijn de zorgen wat betreft quantum computing terecht.
Je zal dan wel je funds moeten verhuizen naar een nieuw wallet address, lijkt me.
Als quantum computers ooit private keys kunnen "kraken", dan zullen veel verloren gewaande bitcoin weer in circulatie komen lijkt me.

Maar goed, wat Nattekat ook al zei: het loopt zo'n vaart niet.
pi_200859476
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:37 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Je zal dan wel je funds moeten verhuizen naar een nieuw wallet address, lijkt me.
Als quantum computers ooit private keys kunnen "kraken", dan zullen veel verloren bitcoin weer in circulatie komen lijkt me.

Maar goed, wat Nattekat ook al zei: het loopt zo'n vaart niet
Ja dat zeker, maar het is sowieso wel slim om af en toe je funds te verhuizen. Heb je 50 btc op een non segwit wallet staan betaal je ook aanzienlijk meer aan fees als Bitcoin ineens 200k waard is. :P

Maar ze hoeven niet in omloop te komen lijkt me, daar kunnen ook oplossingen voor gevonden worden. Als er consensus is tenminste.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200859523
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja dat zeker, maar het is sowieso wel slim om af en toe je funds te verhuizen. Heb je 50 btc op een non segwit wallet staan betaal je ook aanzienlijk meer aan fees als Bitcoin ineens 200k waard is. :P

Maar ze hoeven niet in omloop te komen lijkt me, daar kunnen ook oplossingen voor gevonden worden. Als er consensus is tenminste.
Ik weet niet, als je oude wallets hebt met oude private keys en je zou die kunnen "hacken" met een quantum computer, hoe zou je dat willen voorkomen? Je weet niet of degenen die ze omzet naar een nieuwe wallet de oude eigenaar is of de hacker, toch?

Misschien is het te hoog gegrepen voor me (dat is het al snel).
  Moderator / Redactie Sport woensdag 11 augustus 2021 @ 11:44:47 #282
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200859555
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:39 schreef dimmak het volgende:
Maar ze hoeven niet in omloop te komen lijkt me, daar kunnen ook oplossingen voor gevonden worden. Als er consensus is tenminste.
Alle adressen die na 2012 niet meer gebruikt zijn op een zwarte lijst zetten is de enige oplossing. En daar word je ook niet erg gelukkig van.

Maar dit gaat echt nog vele jaren duren, misschien bestaat Bitcoin niet eens meer als serieus iets tegen de tijd dat de technologie ver genoeg is om de SHA-256 hash in gevaar te brengen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200859584
Als er ooit quantum computers bestaan die bitcoin zouden kunnen hacken, dan is overigens vrijwel alle encryptie in gevaar. Ook die van overheden en banken.
pi_200859592
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Ik weet niet, als je oude wallets hebt met oude private keys en je zou die kunnen "hacken" met een quantum computer, hoe zou je dat willen voorkomen? Je weet niet of degenen die ze omzet naar een nieuwe wallet de oude eigenaar is of de hacker, toch?

Misschien is het te hoog gegrepen voor me (dat is het al snel).
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Alle adressen die na 2012 niet meer gebruikt zijn op een zwarte lijst zetten is de enige oplossing. En daar word je ook niet erg gelukkig van.

Maar dit gaat echt nog vele jaren duren, misschien bestaat Bitcoin niet eens meer als serieus iets tegen de tijd dat de technologie ver genoeg is om de SHA-256 hash in gevaar te brengen.
Ze hoeven natuurlijk niet meteen op een zwarte lijst. Je zou ook een tijd van een half jaar kunnen geven om die adressen te legen om vervolgens een protocol update door te voeren. Dit kan net als met Taproot door de community democratisch worden besloten.

quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:46 schreef TheFreshPrince het volgende:
Als er ooit quantum computers bestaan die bitcoin zouden kunnen hacken, dan is overigens vrijwel alle encryptie in gevaar. Ook die van overheden en banken.
We hebben dan inderdaag een groter probleem dan alleen Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 11 augustus 2021 @ 11:48:21 #285
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200859608
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:46 schreef TheFreshPrince het volgende:
Als er ooit quantum computers bestaan die bitcoin zouden kunnen hacken, dan is overigens vrijwel alle encryptie in gevaar. Ook die van overheden en banken.
Ik mag toch hopen dat ze bijtijds SHA-256 laten voor wat het is en het reeds ingeburgerde SHA-512 gaan gebruiken. 32-bit zal steeds meer van het toneel verdwijnen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200859632
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:04 schreef Nattekat het volgende:
Quantum Computing is helemaal niet zo'n magische technologie waarbij op eens alle cryptografie om zeep wordt geholpen. Nog even los van het feit dat het nog altijd zwaar in de kinderschoenen staat, blijven processors processors. Het gaat nog jaren duren voor quantum processors de oude variant voorbij gaat qua snelheid, misschien komt dat zelfs pas nadat de natuurkundige snelheidslimiet is bereikt.

De voornaamste voordelen zijn dat het zuiniger is en dat de wet van Moore nog even mag blijven gelden. En op de lange termijn zullen algoritmes die nu al als onveilig gelden - maar nog altijd bijna niet te kraken zijn - makkelijker te kraken worden.

Bitcoin is wel hard op weg om in de problemen te komen: de huidige difficulty vereist van 158 bits een specifieke waarde (nul). Een Bitcoin public key is 256 bits. Geen probleem zou je denken (exponentiële stijging enzo), maar als je alle miners een jaar will geven om een adres te kraken, heb je 'maar' 100.000 keer de huidige hashrate nodig.
Het gevaar is beperkt, transacties op de blockchain kunnen niet worden teruggedraaid, en dat quantum computers de laatste kruimels zullen minen is ook niet zo erg, het zit hem met name in de cryptografische versleuteling van de private keys, maar die zullen wel tegen die tijd gefixt moeten worden via een fork.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Redactie Frontpage woensdag 11 augustus 2021 @ 11:50:46 #287
4530 crew  Crazy Harry
pi_200859637
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:04 schreef Nattekat het volgende:
Quantum Computing is helemaal niet zo'n magische technologie waarbij op eens alle cryptografie om zeep wordt geholpen. Nog even los van het feit dat het nog altijd zwaar in de kinderschoenen staat, blijven processors processors. Het gaat nog jaren duren voor quantum processors de oude variant voorbij gaat qua snelheid, misschien komt dat zelfs pas nadat de natuurkundige snelheidslimiet is bereikt.

De voornaamste voordelen zijn dat het zuiniger is en dat de wet van Moore nog even mag blijven gelden. En op de lange termijn zullen algoritmes die nu al als onveilig gelden - maar nog altijd bijna niet te kraken zijn - makkelijker te kraken worden.

Bitcoin is wel hard op weg om in de problemen te komen: de huidige difficulty vereist van 158 bits een specifieke waarde (nul). Een Bitcoin public key is 256 bits. Geen probleem zou je denken (exponentiële stijging enzo), maar als je alle miners een jaar will geven om een adres te kraken, heb je 'maar' 100.000 keer de huidige hashrate nodig.
Afhankelijk van of je Google (het bedrijf als ontwikkelaar van quantum computers, niet de zoekmachine) gelooft, is quantum supremacy voor specifieke berekeningen al bereikt.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200859665
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:46 schreef TheFreshPrince het volgende:
Als er ooit quantum computers bestaan die bitcoin zouden kunnen hacken, dan is overigens vrijwel alle encryptie in gevaar. Ook die van overheden en banken.
Daar word ook nu al hard over nagedacht, omdat sommige zaken straks met terugwerkende kracht veilig moeten zijn. Overigens staat quantum computer nog zeer in de experimentele fase, ik vermoed dat we eerder op Mars wonen dan dat er quantum computers zijn :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200859680
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:52 schreef raptorix het volgende:

[..]

Daar word ook nu al hard over nagedacht, omdat sommige zaken straks met terugwerkende kracht veilig moeten zijn. Overigens staat quantum computer nog zeer in de experimentele fase, ik vermoed dat we eerder op Mars wonen dan dat er quantum computers zijn :)
Quantum computers zijn er al.
Alleen quantum computers met voldoende qubits om encryptie te hacken schijnt nog het "lastige" deel te zijn.
pi_200859686
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:50 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Afhankelijk van of je Google geloofd, is quantum supremacy voor specifieke berekeningen al bereikt.
Ik heb dat experiment van Google gelezen, het is een zeer beperkt POC waarbij slechts de mogelijkheid is aangetoont, alsof je een vuurpijl afsteekt en zegt: Kijk zo kunnen we naar Mars.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200859704
Andreas legt het wel mooi uit:


Het lijkt erop dat als er ooit quantum computers komen, je voorlopig veilig zit als je je coins stuurt naar een adres dat niet eerder is gebruikt voor een transactie (en waarvan de public key dus nog niet bekend is op de blockchain).
Satoshi's coins zijn daarom voorlopig ook veilig (mogelijk niet eeuwig).

[ Bericht 12% gewijzigd door TheFreshPrince op 11-08-2021 12:05:16 ]
pi_200859768
Ach ja tegen die tijd heb ik mijn Bitcoins verzilverd in Goud :D
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200859785
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:59 schreef raptorix het volgende:
Ach ja tegen die tijd heb ik mijn Bitcoins verzilverd in Goud :D
"WOPR Quantum Computer vindt formule om goud te maken van lood".
pi_200859940
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:59 schreef raptorix het volgende:
Ach ja tegen die tijd heb ik mijn Bitcoins verzilverd in Goud :D
Tegen die tijd mijnen we goud uit asteroïden en is het ook een shitcoin. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200859954
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 12:15 schreef dimmak het volgende:

[..]

Tegen die tijd mijnen we goud uit asteroïden en is het ook een shitcoin. :P
De kans dat we geraakt worden door een grote asteroïde die voor >90% uit goud bestaat is inderdaad fors groter dan dat deze uit private keys bestaat.
pi_200860054
quote:
0s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 11:25 schreef D. het volgende:

[..]

Wat is je doel?
Lager opnieuw instappen?
Herinvesteren sowieso. Dus of crypto of aandelen. LT kijk ik toch meer naar aandelen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 11 augustus 2021 @ 18:51:36 #297
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200865095
Wat een mooie dag
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  woensdag 11 augustus 2021 @ 20:12:07 #298
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200866226
Kijk vethor gaan
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_200866681
't gaat allemaal wel lekker. HOT, MATIC, XRP.. Lekker hoor. Nu afwachten of BTC gaat terugvallen of niet.
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 20:46:55 #300
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200866997
Kolere. VTHO _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 20:46:58 #301
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200867002
dicht.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')