Hij was geprikt (niet door Promes) dus ik maakte me gewoon zorgen okéquote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:04 schreef maxi-mus het volgende:
Zou @:oriente @:coco echt missen of gaat het puur om zijn verslaving?
(dit is een voorzet)
Nou, dat zal ik je vertellen.quote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:06 schreef GGMM het volgende:
[..]
Hoe ziet jouw ideale tosti eruit?
@:jr-style-93
En toch durf ik deze dierlijkheid niet te proberen.quote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:07 schreef maxi-mus het volgende:
[..]
Nou, dat zal ik je vertellen.
Mijn standaard tosti is vaak met twee sneetjes witbrood. Dan smeer ik de beide kanten in met sambal badjak (voorkeur de extra heet variant). Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd. Dan leg ik plakjes bacon en plakjes jonge Beemsterkaas erop. Waarna ik er nog uitjes (bij voorkeur rode uitjes) opgooi en daarna nog wat provencaalse kruiden en peper en zout erbij.
Daarna in het tostiapparaat waarna ik het consumeer met een dot Zaanse mayo en een dot Heinz Ketchup.
Dit is hemels voer echt waar.
Kan me ook niet voorstellen dat het lekker is.quote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:08 schreef fetX het volgende:
[..]
En toch durf ik deze dierlijkheid niet te proberen.
ik eet nu dus volkorenbruinquote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:07 schreef GGMM het volgende:
[..]
Jij, je had het laatst nog over wit casinobrood wat je zo los opat vies varken
Dat zou wel erg leuk zijn. Ik mis je topics.quote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:09 schreef GGMM het volgende:
Ik denk dat ik hem eens ga proberen en dan een topic in CUL open (met pics)
Maar misschien ook niet
Ja nu je het zegt het is een tijdje geledenquote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:09 schreef maxi-mus het volgende:
[..]
Dat zou wel erg leuk zijn. Ik mis je topics.
hier ga je dus matrassen van neukenquote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:07 schreef maxi-mus het volgende:
[..]
Nou, dat zal ik je vertellen.
Mijn standaard tosti is vaak met twee sneetjes witbrood. Dan smeer ik de beide kanten in met sambal badjak (voorkeur de extra heet variant). Daarna op één kant satésaus en op de andere kant boursin en mosterd. Dan leg ik plakjes bacon en plakjes jonge Beemsterkaas erop. Waarna ik er nog uitjes (bij voorkeur rode uitjes) opgooi en daarna nog wat provencaalse kruiden en peper en zout erbij.
Daarna in het tostiapparaat waarna ik het consumeer met een dot Zaanse mayo en een dot Heinz Ketchup.
Dit is hemels voer echt waar.
Dan moet je ze vaker gebruiken.quote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:16 schreef GGMM het volgende:
Ik moet daarvoor wel 7 sauzen in huis halen die ik maar één keer gebruik
Maar ik zeg nog geen nee @:maxi-mus
Dat is wel erg veel moeite ja. Misschien hebben je ouders nog wat te lenen of je vrienden? Of de onderburen?quote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:16 schreef GGMM het volgende:
Ik moet daarvoor wel 7 sauzen in huis halen die ik maar één keer gebruik
Maar ik zeg nog geen nee @:maxi-mus
mosterdquote:Op vrijdag 30 juli 2021 14:19 schreef GGMM het volgende:
[..]
Het meeste wat er tussenstaat is voor vies dikke varkens
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |