FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [Barbiegate #86] Let there be rijst, kip en bonen
mailywoensdag 23 juni 2021 @ 15:29
Het Laatste nieuws:

17 mei 2021:

Samantha heeft een nieuwe Clyde vriend:
7-E5244-B1-5646-4483-81-BB-DDCB49697-DF4.jpg

29 April 2021

Bijrollen in deze soap voor de moeders van de wel of niet enigste kinderen van Gelmore,
RIP aan de nabestaanden.

SPOILER
Dootje is de moeder van Kayden, de "enigste" echte zoon van Gelmore.
Kayden is overigens ook na een paar weken uit huis geplaatst, zijn 2 oudere zusjes (niet van Gelmore) wonen bij hun vader.

En dan is er nog Shalina die volgens Samantha eerst haar bonusdochter was maar nu weer geen kind van Gelmore is, volgens Samantha zijn Kayden en Angelo de enige kinderen van Gelmore, maar Dootje flipt er helemaal over dat ze zegt dat Kayden en Angelo zijn kinderen zijn, want alleen Kayden is een kind van Gelmore, aldus Dootje.

Dus:
Marie zegt: Mijn dochter Shalina is een dochter van Gelmore
Dootje zegt: Mijn zoon Kayden is een zoon van Gelmore
Samantha zegt: Mijn zoon Angelo is een zoon van Gelmore.

Volgens Marie zijn Shalina en Kayden de kinderen van Gelmore, maar Angelo niet.
Volgens Dootje is alleen haar zoon Kayden een kind van Gelmore
Volgens Samantha zijn alleen Kayden en Angelo nu nog kinderen van Gelmore, maar een maand geleden was Shalina dat ook nog.
[/quote]
25 april 2021:
Samantha meldt via Instagram dat Gilly plotseling is overleden. Eerder circuleerden er al berichten dat er een reanimatie zou plaatsvinden in de straat van Samantha. Enkele uren later meldde ze dat Gilly overleed aan een hartstilstand. Diverse mediakanalen hebben het bericht inmiddels opgepikt.

SPOILER
Februari 2021: Samantha heeft een relatie met Goudse Gilly, die ook de vader van Angelo blijkt schijnt te zijn

Overigens had Samantha op 15 november, terwijl ze in het ziekenhuis was om de bevalling af te wachten deze opvallende tekst nog geplaatst:
252c62e45d359977cddbbb2f4ae03dbe.jpg


20190906-134828.png

Oud nieuws
[spoiler=September 2017]
Samantha en Michael gescheiden
SPOILER: November 2017
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scène gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen
Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake
Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het helemáál bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand
Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
[/q]
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
SPOILER: Augustus 2018
Barbie Update: Het Laatste Nieuws

Ook woensdag is realityster Samantha de Jong na de vermeende zelfmoordpoging een dag geleden, nog steeds het gesprek van de dag. Hamvraag is natuurlijk: hoe is het nu met Barbie?

Samantha’s woordvoerder zegt tegen Shownieuws dat ze een psychose heeft gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie. Er zouden absoluut geen drugs in het spel zijn geweest. Ook wil hij benadrukken dat de realityster – in tegenstelling tot verklaringen van omstanders – uit het raam is gevallen en niet gesprongen.

Uit het ziekenhuis
Het goede nieuws is dat Barbie volgens haar woordvoerder ontslagen is uit het ziekenhuis. Naar zijn zeggen: omdat er in het ziekenhuis alsnog veel pottenkijkers en vervelende mensen kwamen.

De woordvoerder zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Na een scan blijkt dat Samantha lichamelijks niets aan het voorval heeft overgehouden. Ze verblijft nu in een kliniek “waar ze tot rust komt”, maar de woordvoerder wil er niet op ingaan wat voor kliniek dat is. Hij benadrukt wel dat het zeker geen instelling is voor drugs- of alcoholverslavingsproblematiek.

Politieonderzoek
Van verschillende bronnen, waaronder de woordvoerder, hebben we begrepen dat er een politieonderzoek zou lopen. De politie wil dit tegenover Shownieuws echter bevestigen noch ontkennen. Het enige wat ze willen zeggen is dat “een persoon met verwondingen is aangetroffen en is overgedragen aan het zorgkader”.

Afstand nemen
Samantha’s woordvoerder benadrukt tegenover Shownieuws dat zij haar rust moet nemen en afstand moet bewaren van negatieve mensen om haar heen. Daar gaat de familie zich naar zijn zeggen de komende tijd op richten – zij heeft het beste met Samantha voor. En er mag momenteel ook alleen familie bij haar komen, zo vertelt de woordvoerder die nog toevoegt dat Barbie’s ouders een forse klap hebben gehad en heel erg inzitten over de toestand van hun dochter.

Update van 2 augustus 2018:
Rechter wijst kinderen Barbie toe aan hun vader Michael
De kinderrechter wijst Angelina (6) en Milano (3), de kinderen van realityster Samantha 'Barbie' de Jong (29) en haar ex-man Michael van der Plas, voorlopig aan hun vader toe. Dat besluit is vandaag achter gesloten deuren genomen nadat Samantha eind vorige maand gedrogeerd uit het raam van haar woning in Scheveningen viel. Met de uitspraak volgt de rechter het advies van de kinderbescherming.
De gemaakte afspraak geldt voor drie maanden en in eerste instantie tot 24 oktober dit jaar. Daarna wordt door de Raad voor de Kinderbescherming gekeken naar het welzijn van Angelina en Milano op dat moment en de langere termijn. Michael, die in Spanje samenwoont met zijn vriendin Naomi, heeft opgelucht gereageerd op de uitspraak. Hij vindt dat de kinderen momenteel beter af zijn bij hem en nam, om dat doel te bereiken, onlangs een advocaat in de arm. ,,Het is niet mijn bedoeling de kinderen van Samantha af te pakken. Het voornaamste is dat de kinderen rust en harmonie krijgen'', reageerde hij vandaag.

Michael en zijn vriendin blijven vanaf nu in Nederland, omdat ze vinden dat de kinderen in Scheveningen horen. Zijn uitgaansgelegenheid in Spanje zal hij voorlopig door iemand anders laten runnen. Wat Samantha de Jong vindt van de uitspraak is vooralsnog onduidelijk. Haar vriend Jeffrey reageerde vandaag kort: ,,Het belangrijkste is nu het regelen van het verblijf van Samantha in een herstelkliniek in Schotland.'' Volgens manager Jake Hampel, die momenteel de woordvoering doet voor Van der Plas, zal Barbie zich de komende maanden in de kliniek moeten bewijzen. ,,Anders kan ze, in het ergste geval, haar kinderen kwijtraken.''

Michael liet eerder weten dat hij zijn ex-vrouw, van wie hij twee jaar geleden scheidde, 'niet per se' een slechte moeder vindt, maar dat ze een gevaar voor de kinderen is als ze zichzelf niet in de hand kan houden. ,,Als je ontoerekeningsvatbaar bent, kun je gekke dingen doen. Nu springt ze alleen uit het raam, maar de volgende keer doet ze dat met haar kind'', zei hij. En: ,,Ik wil de kinderen helemaal niet bij hun moeder weghalen, maar we zitten nu op een punt 'tot hier en niet verder'. Een vuist op tafel, laat Samantha zich maar bewijzen dat ze beter wil worden. Ze moet écht aan zichzelf gaan werken.''
Schotland
Vorige week dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Samantha uit het raam van haar huis zou zijn gesprongen. Vooralsnog is niet duidelijk wat er daadwerkelijk is gebeurd. Volgens een overbuurman had ze zichzelf uit het raam van haar woning aan de Korbootstraat laten vallen, haar woordvoerder spreekt van een verkeerde mix van medicijnen die haar had bedwelmd.

De blondine verblijft momenteel in een Haagse kliniek voor mensen met psychische en verslavingsproblemen om tot rust te komen. Nadat de Haagse realityster in januari een zelfmoordpoging deed, verbleef ze enkele weken binnen de muren van een verslavingskliniek. Het advies om zich te laten behandelen in een gerenommeerde instelling in Zuid-Afrika sloeg ze in de wind. Ze zou zich op korte termijn laten opnemen in een kliniek in Schotland.

Gisteren bedankte Samantha haar Rijswijkse vriend Jeffrey van der Meer (32), die als zanger optreedt onder de naam Jeffrey Lake. ,,Heb nu eindelijk iemand gevonden met wie ik kan lachen huilen en mee kan praten als het even niet meer gaat'', liet ze haar fans weten.

Volgens Jeffrey had Samantha de nacht voordat ze uit het raam viel of gleed bezoek van twee onbekende mannen. Een daarvan zou een verdovend middel in haar frisdrank hebben gedaan. Althans, dat heeft Barbie tegen hem gezegd. Of dat echt zo is? Jeffrey gelooft Samantha op haar woord. ,,Ik ken haar al een tijd en ze was erg goed bezig. Ze zorgde goed voor zichzelf en haar kinderen. Medisch en wat verslavingen betreft, had ze zich met die medicijnen goed onder controle. Een terugval in een oude gewoonte? Zo is ze niet. Ze kijkt na het incident eerder dit jaar juist weer positief richting toekomst.''
SPOILER: Augustus 2018
De ex-manager van Barbie Big Jake (Jake Hampel) dreigt ten onder te gaan aan de roddels en geruchten over zijn voormalige zakelijke relatie met de reality-ster Samantha de Jong.

In weekblad Privé doet Jake zijn beklag. De manager, die inmiddels gescheiden is en grote privéproblemen ondervindt, heeft overwogen om al zijn kennis over Barbie op straat te gooien. Volgens de man heeft Barbie beweert dat hij een oplichter is.

Uit respect voor de ex van Barbie, Michael van der Plas, zag Hampel er vanaf.

,,Er is veel wat de mensen niet weten over Samantha. De roddels over mij gingen zo ver, dat mijn vrouw op een gegeven moment in Scheveningen hoorde dat ik met Samantha in bed zou hebben gelegen", aldus de voormalig Barbie-manager, die inmiddels gescheiden is en 50 kilo is afgevallen, in Privé.

Volgens Hampel, die vreest voor een amputatie van zijn onderbeen, heeft Barbie 'een aanslag op zijn privéleven' gepleegd.
Bron ; ditjes & datjes

Uit respect voor Michael zag hij er vanaf :')
Bron: Ditjes en Datjes
SPOILER: April 2019
https://www.show.nl/rubri(...)-heeft-haar-rust-nu/

Samantha de Jong (29), beter bekend als de Haagse realityster Barbie, blijkt afgelopen woensdag haar bekken en pols te hebben gebroken. Ze is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. De Jong schreef op Instagram dat het weer wat beter met haar gaat.

Eerder probeerde de realityster er een einde aan te maken door van 1 hoog te springen.
Al eerder is Barbie op de grond terecht gekomen, toen zou er sprake zijn geweest van een valpartij.
SPOILER: Juli & Augustus 2019
SPOILER: December 2019
Laatste nieuws incl filmpje.

Een ding is zeker, Barbie houdt nog steeds van een feestje!
https://www.vkmag.com/mag(...)eeds_van_een_feestje
''Sam moet der likken voor een beetje coke''

Ja hoor, er is een nieuwe Barbie-gate en einde is nog niet in zicht...
https://www.vkmag.com/mag(...)is_nog_niet_in_zicht
SPOILER: april 2020
Barbie betrokken bij ernstig ongeval:
[ afbeelding ]
SPOILER: september 2020
Michael, de ex van Samantha, en zijn liefje Naomi, zijn opgepakt wegens handel in "niet van echt te onderscheiden!!" nep handelswaar. Op de insta van Samantha zijn de namaak gucci laarzen ook ineens verdwenen :o
Verder wachten we nog steeds met smart op de komst van baby Djemino, die volgens plan op 6 december het levenslicht zal zien *O*
SPOILER: december 2020
(20 december 2020)
Gerrit en Samantha zijn uit elkaar!!
Gerrit blijkt niet de vader van Djemino te zijn, die nota bene vernoemd was naar het overleden kindje van de dochter van Gerrit.
Hij lijkt halverwege december te hebben ontdekt dat het kindje dat op 16 november 2020 geboren is niet zijn zoon is....
SPOILER: Januari 2021:
Djemino blijkt ineens Angelo te heten :o
De diverse Instagrams:
Samantha
Michael
BLACK LAUNDRY
Michaels vriendin Naomi
FREAKY FRIDAY

Samantha's Vriendje van dienst
Februari 2021: Goudse Gilly
April 25 2021: RIP Gilly

Voorgaande ware liefdes <3
SPOILER
Het is Gerrit, Gerrit is hét - Maart 2020
Sonny Oosterveer - December 2019
Maron Hill - Februari t/m September 2019
Jeffrey Lake - Juli t/m September 2018
Jordi Ossel - Januari t/m Februari 2018
Rolf Tangel - April t/m September 2017
Michael van der Plas - Gehuwd 2012 - 2017
SPOILER: I'm a Barbie girl, in a Barbie world
Image1.jpg
praadjewoensdag 23 juni 2021 @ 17:50
Haha, goede tt Maily. _O_
christmastsunamiwoensdag 23 juni 2021 @ 17:51
praadjedonderdag 24 juni 2021 @ 11:30
Foto's van Clyde zijn verdwenen van de Insta van Sam :X
Perrindonderdag 24 juni 2021 @ 11:35
Op naar de volgende Clyde maar weer.
mailydonderdag 24 juni 2021 @ 11:39
quote:
17s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:30 schreef praadje het volgende:
Foto's van Clyde zijn verdwenen van de Insta van Sam :X
Zou tijd worden :+

O wacht, het schilderij (kuch) staat nog als profielfoto.
cvketeltje89donderdag 24 juni 2021 @ 12:40
Samantha is aan het genieten van het zon.
Lief17donderdag 24 juni 2021 @ 13:19
Gerrit is live op insta dat hij 8 maanden de gevangenis in moet vanwege dat auto ongeluk met Samantha. Hij zegt dat hij alle schuld op zich heeft genomen, en dat er dingen in de auto zijn gebeurd waar dat ongeluk door is ontstaan. Maar dat hij dat verder niet vertelt omdat hij een man met ballen is.
nicnopdonderdag 24 juni 2021 @ 13:34
de uitspraak staat hier: https://uitspraken.rechts(...)6332&showbutton=true
Perrindonderdag 24 juni 2021 @ 13:41
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 13:19 schreef Lief17 het volgende:
Gerrit is live op insta dat hij 8 maanden de gevangenis in moet vanwege dat auto ongeluk met Samantha. Hij zegt dat hij alle schuld op zich heeft genomen, en dat er dingen in de auto zijn gebeurd waar dat ongeluk door is ontstaan. Maar dat hij dat verder niet vertelt omdat hij een man met ballen is.
"Don't suck and drive"
#ANONIEMdonderdag 24 juni 2021 @ 13:42
quote:
Tjonge :X
Met drank/drugs achter het stuur, lekker slim |:(
mascara-klodderdonderdag 24 juni 2021 @ 15:04
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 13:42 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Tjonge :X
Met drank/drugs achter het stuur, lekker slim |:(
Dat filmpje van voor het ongeluk was op de insta van zijn toenmalige vriend geloof ik.
Toen zei ik al dat die idioot niet nuchter was ingestapt.
ootjekatootjedonderdag 24 juni 2021 @ 15:07
quote:
1s.gif Op donderdag 24 juni 2021 13:42 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

Tjonge :X
Met drank/drugs achter het stuur, lekker slim |:(
De derde lockdown voor Gerrit…
Woonbootjesdonderdag 24 juni 2021 @ 15:09
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 13:19 schreef Lief17 het volgende:
Gerrit is live op insta dat hij 8 maanden de gevangenis in moet vanwege dat auto ongeluk met Samantha. Hij zegt dat hij alle schuld op zich heeft genomen, en dat er dingen in de auto zijn gebeurd waar dat ongeluk door is ontstaan. Maar dat hij dat verder niet vertelt omdat hij een man met ballen is.
En hij vertelde dat de vader van Angelo een Hindoestaan is 😀
Marsenaldonderdag 24 juni 2021 @ 15:31
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 13:19 schreef Lief17 het volgende:
Maar dat hij dat verder niet vertelt omdat hij een man met ballen is.
Dat klinkt als iets wat vooral gezegd wordt door zwakkere broeders die zich voor en ander karretje laten spannen maar soit.
ootjekatootjedonderdag 24 juni 2021 @ 15:37
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 13:19 schreef Lief17 het volgende:
Gerrit is live op insta dat hij 8 maanden de gevangenis in moet vanwege dat auto ongeluk met Samantha. Hij zegt dat hij alle schuld op zich heeft genomen, en dat er dingen in de auto zijn gebeurd waar dat ongeluk door is ontstaan. Maar dat hij dat verder niet vertelt omdat hij een man met ballen is.
Wat een gehaktbal is dat toch, hij was bestuurder en als je niet kan rijden (ruzie, seks of wat dan ook) zet je de wagen op een parkeerplek.

Hij heeft alle schuld op zich genomen omdat die ook de enige schuldige is, want hij zat achter het stuur.
mascara-klodderdonderdag 24 juni 2021 @ 15:40
quote:
waardoor een ander (genaamd [slachtoffer] ) zwaar lichamelijk letsel, te weten een wond in het aangezicht en/of een botbreuk van een borstwervel, of zodanig lichamelijk letsel werd toegebracht, dat daaruit tijdelijke ziekte of verhindering in de uitoefening van de normale bezigheden is ontstaan
normale bezigheden? Volgens mij zat ze gelijk alweer op instagram :')
scrub_nursedonderdag 24 juni 2021 @ 15:47
quote:
17s.gif Op donderdag 24 juni 2021 11:30 schreef praadje het volgende:
Foto's van Clyde zijn verdwenen van de Insta van Sam :X
Ik zie ze nog gewoon? Hoewel het alweer een tijdje geleden is, en ze juist vaak actief is geweest, daardoor staan zijn foto's ver weg
praadjedonderdag 24 juni 2021 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 15:47 schreef scrub_nurse het volgende:

[..]

Ik zie ze nog gewoon? Hoewel het alweer een tijdje geleden is, en ze juist vaak actief is geweest, daardoor staan zijn foto's ver weg
Je hebt inderdaad gelijk maar er zijn er toch ook een aantal verdwenen.
Sumpiedonderdag 24 juni 2021 @ 20:12
quote:
17s.gif Op donderdag 24 juni 2021 16:50 schreef praadje het volgende:

[..]

Je hebt inderdaad gelijk maar er zijn er toch ook een aantal verdwenen.
Het filmpje bij haar ouders waar ze samen was met Clyde de vierde was, is idd weg van haar insta.

Misschien wil hij wel niet dat er zomaar fotoos van hem op haar insta staan.
Duiker64donderdag 24 juni 2021 @ 20:19
Zou iemand nou echt meer klanten binnenkrijgen door zo'n dom filmpje als ze vandaag heeft geplaatst liggend met zo'n apparaat op haar buik? Niets erbij wat het doet of wat ook. Emsculp behandeling...Voor iemand met haar figuur en totaal geen vet op haar buik!! Ik zou een goede laserbehandeling waarbij die giga tattoo weg is zonder littekens meer geloven.
Allyodonderdag 24 juni 2021 @ 20:25
Die Bram is niet haar broer, maar neef toch?
suzi1donderdag 24 juni 2021 @ 20:42
bram lijkt niet nederlands. of is dat door de zonnebank?
suzi1donderdag 24 juni 2021 @ 20:44
en hoe zit dat, eist of krijgt barbie nu smartegeld nav dat ongeluk?
ik heb dat nooit gehoord bij anderen, maar omdat er steeds over slachtoffer wordt gesproken en het hevige aangezichtsletsel.
Aaltje1978vrijdag 25 juni 2021 @ 18:51
Zo, dus Gerrit had MDMA in z'n mik zitten, hij had toch altijd zo'n grote mond dat hij niet gebruikte?
Duiker64vrijdag 25 juni 2021 @ 19:41
Vandaag maar weer eens wat nieuws. Russian lips en traangoot fillers gedaan. Kon er nog wel bij bij haar al zwaar mishandelde gezicht. Nu door naar de pruikenwinkel. Barb heeft ze weer verdiend voor vandaag met reclame maken.

https://www.instagram.com/p/CQieNJgNFke/
https://www.instagram.com/p/CQi9KcfNLAo/

mooi!!
https://www.instagram.com/p/CQi2QUOBLWm/

[ Bericht 13% gewijzigd door Duiker64 op 25-06-2021 19:46:17 ]
#ANONIEMvrijdag 25 juni 2021 @ 19:47
Ik vind die dikke neplippen zo lelijk en onnatuurlijk.
Deisyyvrijdag 25 juni 2021 @ 20:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:47 schreef An_0_Niem het volgende:
Ik vind die dikke neplippen zo lelijk en onnatuurlijk.
Jammer, want ze gaat vanavond live op TikTok bij de lipfillerboer.
Duiker64vrijdag 25 juni 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:41 schreef Duiker64 het volgende:
Vandaag maar weer eens wat nieuws. Russian lips en traangoot fillers gedaan. Kon er nog wel bij bij haar al zwaar mishandelde gezicht. Nu door naar de pruikenwinkel. Barb heeft ze weer verdiend voor vandaag met reclame maken.

https://www.instagram.com/p/CQieNJgNFke/
https://www.instagram.com/p/CQi9KcfNLAo/

mooi!!
https://www.instagram.com/p/CQi2QUOBLWm/
ik zie nu dat fillerhouse alle negatieve reacties weghaalt. Ik kan geen foto's van insta hier plaatsen :( anders had ik ze met bad comments en al kunnen plaatsen. De strekking was van dat dit geen reclame voor zo'n zaak is en hoe ze dat kunnen doen zo.
roos94vrijdag 25 juni 2021 @ 21:33
Russian lips :')
Duiker64vrijdag 25 juni 2021 @ 21:53
instagram


_O- nieuw haar!!
mailyvrijdag 25 juni 2021 @ 22:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 21:53 schreef Duiker64 het volgende:
[ instagram ]

_O- nieuw haar!!
Van donker na blond ..... ehm ....
IJsmutsvrijdag 25 juni 2021 @ 22:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 21:53 schreef Duiker64 het volgende:
[ instagram ]

_O- nieuw haar!!
Geile bosnimf kijk haar shinen 😍
veritavrijdag 25 juni 2021 @ 23:27
WTF zijn traangoot fillers? :@ :@
Aaltje1978zaterdag 26 juni 2021 @ 00:16
Oeh, die pruik is wel een achteruitgang, zeg, ik vond die vorige veel mooier van kleur.
Aaltje1978zaterdag 26 juni 2021 @ 00:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 23:27 schreef verita het volgende:
WTF zijn traangoot fillers? :@ :@
Dan worden die streepjes onder je ogen opgevuld met filler, zodat ze niet meer zichtbaar zijn, zoals bij deze dame hieronder:
3-3.png
soapiezaterdag 26 juni 2021 @ 06:54
Hoe kan je hier blij mee zijn?? Ik word oud geloof ik...
Sunshine1982zaterdag 26 juni 2021 @ 08:31
Russian lips :D :'(
Duiker64zaterdag 26 juni 2021 @ 10:44
instagram


Dolgelukkig met haar pornohaar, Russische lippen en opgevulde traangoten én nog een gesponsord kledigsetje.
Dit is toch precies een advertentie voor haar toekomstige filmcarriere?
:*
ootjekatootjezaterdag 26 juni 2021 @ 10:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:44 schreef Duiker64 het volgende:
[ instagram ]

Dolgelukkig met haar pornohaar, Russische lippen en opgevulde traangoten én nog een gesponsord kledigsetje.
Dit is toch precies een advertentie voor haar toekomstige filmcarriere?
:*
Ariël? De kleine zeemeermin?
scrub_nursezaterdag 26 juni 2021 @ 10:47
Ze heeft een filmpje gepost hoe ze vanochtend wakker werd gemaakt door haar ❤️ ze sliep blijkbaar op de bank?
mailyzaterdag 26 juni 2021 @ 10:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:44 schreef Duiker64 het volgende:
[ instagram ]

Dolgelukkig met haar pornohaar, Russische lippen en opgevulde traangoten én nog een gesponsord kledigsetje.
Dit is toch precies een advertentie voor haar toekomstige filmcarriere?
:*
Waar. Doet. Ze. Het. Van? 8)7
Woonbootjeszaterdag 26 juni 2021 @ 10:54
Ik slaap vannacht wel op de bank schat 🤣


https://www.instagram.com/p/CQki2vQlfQ2/?utm_medium=copy_link
IJsmutszaterdag 26 juni 2021 @ 10:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:54 schreef Woonbootjes het volgende:
Ik slaap vannacht wel op de bank schat 🤣


https://www.instagram.com/p/CQki2vQlfQ2/?utm_medium=copy_link
Screenshot-20210626-070955-Instagram.jpg

😁
mailyzaterdag 26 juni 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:58 schreef IJsmuts het volgende:

[..]

[ link | afbeelding ]

😁
Wie heeft die foto gemaakt?
Duiker64zaterdag 26 juni 2021 @ 11:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:46 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ariël? De kleine zeemeermin?
de XXX versie daarvan
Sunshine1982zaterdag 26 juni 2021 @ 11:14
Ik zou echt niet blij zijn als iemand me zo wakker maakt. En dat is een understatement.
IJsmutszaterdag 26 juni 2021 @ 11:24
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:06 schreef maily het volgende:

[..]

Wie heeft die foto gemaakt?
Screenshot van een filmpje
girlnextdoor.zaterdag 26 juni 2021 @ 11:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:51 schreef maily het volgende:

[..]

Waar. Doet. Ze. Het. Van? 8)7
van ons belastinggeld?

Soms overweeg ik om ook gekke dingen te gaan doen en me een of ander label te laten opplakken waarmee ik een uitkering krijg en allemaal dure spullen ga kopen. Cynthia van der Zande (aka QueenCynthia, GothicCynthia, CynthiaBraviour, currently worldofcynthia) zie ik ook allemaal dure spullen kopen als make-up palettes van Jeffree Starr a minstens 65 euro per stuk, constant nieuwe kleding, tattoo's nemen of het niets is en nog designertassen kopen ook. Dit meisje heeft een wajong uitkering. Hoe kan het toch dat ik zulke dingen met een normaal salaris niet kan kopen, zonder dat ik gekke dingen doe? Wat krijgt een iemand met een wajong uitkering eigenlijk?

Then again: ik heb common sense ennwordt serieus genomen. Dat is me zo'n uitkering niet waard om weggenomen te worden.
Sunshine1982zaterdag 26 juni 2021 @ 12:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:47 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

van ons belastinggeld?

Soms overweeg ik om ook gekke dingen te gaan doen en me een of ander label te laten opplakken waarmee ik een uitkering krijg en allemaal dure spullen ga kopen. Cynthia van der Zande (aka QueenCynthia, GothicCynthia, CynthiaBraviour, currently worldofcynthia) zie ik ook allemaal dure spullen kopen als make-up palettes van Jeffree Starr a minstens 65 euro per stuk, constant nieuwe kleding, tattoo's nemen of het niets is en nog designertassen kopen ook. Dit meisje heeft een wajong uitkering. Hoe kan het toch dat ik zulke dingen met een normaal salaris niet kan kopen, zonder dat ik gekke dingen doe? Wat krijgt een iemand met een wajong uitkering eigenlijk?

Then again: ik heb common sense ennwordt serieus genomen. Dat is me zo'n uitkering niet waard om weggenomen te worden.
Ik kan je verzekeren dat je van een uitkering niet naar een plastisch chirurg kan.
PoesInDooszaterdag 26 juni 2021 @ 12:09
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:47 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

van ons belastinggeld?

Soms overweeg ik om ook gekke dingen te gaan doen en me een of ander label te laten opplakken waarmee ik een uitkering krijg en allemaal dure spullen ga kopen. Cynthia van der Zande (aka QueenCynthia, GothicCynthia, CynthiaBraviour, currently worldofcynthia) zie ik ook allemaal dure spullen kopen als make-up palettes van Jeffree Starr a minstens 65 euro per stuk, constant nieuwe kleding, tattoo's nemen of het niets is en nog designertassen kopen ook. Dit meisje heeft een wajong uitkering. Hoe kan het toch dat ik zulke dingen met een normaal salaris niet kan kopen, zonder dat ik gekke dingen doe? Wat krijgt een iemand met een wajong uitkering eigenlijk?

Then again: ik heb common sense ennwordt serieus genomen. Dat is me zo'n uitkering niet waard om weggenomen te worden.
Sam zal wel gesponsord worden, Cynthia absoluut niet. Echt bizar wat dat mens allemaal kan kopen :o
Duiker64zaterdag 26 juni 2021 @ 12:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:51 schreef maily het volgende:

[..]

Waar. Doet. Ze. Het. Van? 8)7
ze maakt als 'influencer' reclame voor al die lippen/haren/tattoo/kleding zaakjes. Dus zal ze veel gratis (of met veel korting) krijgen. De hoeveelheid volgers bepaalt haar 'waarde'. (of veel van haar volgers nou fan zijn of alleen voor de FOK-fun volgen doet er niet toe). Van de uitkering die ze krijgt kan ze echt niet rondkomen met haar levensstijl.
mailyzaterdag 26 juni 2021 @ 12:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:24 schreef IJsmuts het volgende:

[..]

Screenshot van een filmpje
Maar zij ligt op de bank of wat?
mailyzaterdag 26 juni 2021 @ 12:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:14 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik zou echt niet blij zijn als iemand me zo wakker maakt. En dat is een understatement.
Zo iemand ook niet :X
IJsmutszaterdag 26 juni 2021 @ 12:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 12:24 schreef maily het volgende:

[..]

Maar zij ligt op de bank of wat?
Ja, sam ligt ergens op een bank te maffen en die anabool maakt haar wakker. Hij zal het zelf wel met een statief ofzo gefilmd hebben want echt hilarisch natuurlijk!
IJsmutszaterdag 26 juni 2021 @ 12:46
Ik heb de kracht er niet meer voor om het filmpje op mn YT te zetten 🙈
soapiezaterdag 26 juni 2021 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 12:45 schreef IJsmuts het volgende:

[..]

Ja, sam ligt ergens op een bank te maffen en die anabool maakt haar wakker. Hij zal het zelf wel met een statief ofzo gefilmd hebben want echt hilarisch natuurlijk!
Als ik zo wakker gemaakt word, krijgt diegene die pan naar zn harses!
LagerthaQueenOfKattezaterdag 26 juni 2021 @ 13:11
Het gaat volgens mij wel goed de laatste weken met het lovecouple
ootjekatootjezaterdag 26 juni 2021 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 13:02 schreef soapie het volgende:

[..]

Als ik zo wakker gemaakt word, krijgt diegene die pan naar zn harses!
Met of zonder bami?
soapiezaterdag 26 juni 2021 @ 14:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 13:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Met of zonder bami?
Dat maakt me op dat moment niet uit....
Sunshine1982zaterdag 26 juni 2021 @ 14:34
Allemachtig, heel dat bovenlijf vol getatoëerd :X
HeelVaakBlijzaterdag 26 juni 2021 @ 15:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 13:38 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Met of zonder bami?
Met rijst kip en boontjes 😅
HeelVaakBlijzaterdag 26 juni 2021 @ 15:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 13:02 schreef soapie het volgende:

[..]

Als ik zo wakker gemaakt word, krijgt diegene die pan naar zn harses!
Die kon voorlopig naar zijn rijst, kip met boontjes fluiten.
Sunshine1982zaterdag 26 juni 2021 @ 15:58
Wat is deze https://www.instagram.com/p/CQlIFF0lK-i/ :D :D

Wat is dit voor onzin :{w
HeelVaakBlijzaterdag 26 juni 2021 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 15:58 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat is deze https://www.instagram.com/p/CQlIFF0lK-i/ :D :D

Wat is dit voor onzin :{w
Daar verbrand je 10 pannen vol met rijst, kip en boontjes mee.. In wel 25 minuten! 😜
Sunshine1982zaterdag 26 juni 2021 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 16:01 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]

Daar verbrand je 10 pannen vol met rijst, kip en boontjes mee.. In wel 25 minuten! 😜
:D
roos94zaterdag 26 juni 2021 @ 16:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 15:58 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat is deze https://www.instagram.com/p/CQlIFF0lK-i/ :D :D

Wat is dit voor onzin :{w
Ik dacht even dat ze een strijkijzer aan dr buik had vastgeplakt _O-
HeelVaakBlijzaterdag 26 juni 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 16:02 schreef roos94 het volgende:

[..]

Ik dacht even dat ze een strijkijzer aan dr buik had vastgeplakt _O-
Tel sell reclame is er niets bij 😅
ootjekatootjezaterdag 26 juni 2021 @ 16:28
😂 tuurlijk met rijst en boontjes.
Woonbootjeszaterdag 26 juni 2021 @ 16:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 10:58 schreef IJsmuts het volgende:

[..]

[ link | afbeelding ]


😁
🤣🤣🤣🤣
hierissieweerzaterdag 26 juni 2021 @ 20:39
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 11:47 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

van ons belastinggeld?

Soms overweeg ik om ook gekke dingen te gaan doen en me een of ander label te laten opplakken waarmee ik een uitkering krijg en allemaal dure spullen ga kopen. Cynthia van der Zande (aka QueenCynthia, GothicCynthia, CynthiaBraviour, currently worldofcynthia) zie ik ook allemaal dure spullen kopen als make-up palettes van Jeffree Starr a minstens 65 euro per stuk, constant nieuwe kleding, tattoo's nemen of het niets is en nog designertassen kopen ook. Dit meisje heeft een wajong uitkering. Hoe kan het toch dat ik zulke dingen met een normaal salaris niet kan kopen, zonder dat ik gekke dingen doe? Wat krijgt een iemand met een wajong uitkering eigenlijk?

Then again: ik heb common sense ennwordt serieus genomen. Dat is me zo'n uitkering niet waard om weggenomen te worden.
Bestaat Cyntia nog? Ik vermeen al een jaar bijna niets van haar. Of zit ze nu op een ander kanaal met een andere naam?

Ah ja, ik las verkeerd, heftig, ze is nog dikker en warriger geworden. Vind het altijd manier van praten altijd zo bijzonder, dat gehakkel en al die lucht die ze in haar stem heeft.

[ Bericht 6% gewijzigd door hierissieweer op 26-06-2021 20:48:58 ]
mailyzaterdag 26 juni 2021 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 15:56 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]

Die kon voorlopig naar zijn rijst, kip met boontjes fluiten.
Moeilijk fluiten zonder vreetstenen O-)
roos94zaterdag 26 juni 2021 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 20:39 schreef hierissieweer het volgende:

[..]

Bestaat Cyntia nog? Ik vermeen al een jaar bijna niets van haar. Of zit ze nu op een ander kanaal met een andere naam?

Ah ja, ik las verkeerd, heftig, ze is nog dikker en warriger geworden. Vind het altijd manier van praten altijd zo bijzonder, dat gehakkel en al die lucht die ze in haar stem heeft.
Oh god ik was dat mens helemaal vergeten. Die is volledig koekoek, prachtig.
hierissieweerzaterdag 26 juni 2021 @ 22:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 21:54 schreef maily het volgende:

[..]

Moeilijk fluiten zonder vreetstenen O-)
Vreet stenen! Die ga ik onthouden! Haha!
hierissieweerzaterdag 26 juni 2021 @ 22:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 22:03 schreef roos94 het volgende:

[..]

Oh god ik was dat mens helemaal vergeten. Die is volledig koekoek, prachtig.
Ja volledig koekoek maar ook enorm intrigerend.
goldbackzaterdag 26 juni 2021 @ 22:35
Vraag verkering met Cynthia !
Aaltje1978zondag 27 juni 2021 @ 00:24
Ik lees op het Viva forum dat Gerrit een nieuwe lover heeft en dat ze een baby willen? :? :? -O-
HeelVaakBlijmaandag 28 juni 2021 @ 11:26
Dat gehijg van Dave op de achtergrond in het detoxflesjes filmpje van Samantha, maakt het hunkeren naar detoxdrankjes wel een stuk groter. 🤢🙉

[ Bericht 4% gewijzigd door HeelVaakBlij op 28-06-2021 13:44:42 ]
Aaltje1978maandag 28 juni 2021 @ 13:11
Ja, dat viel mij ook al op! Ik dacht echt: wow, heeft ie net de 10 kilometer gelopen of zo!
Duiker64maandag 28 juni 2021 @ 18:18
Om het beauty weekend helemaal af te maken: vandaag na de Russian lips, traangoten, nieuwe pornopruik en de sculpt behandelingen nu ook nog 'ombre' wenkbrauwen. (semi permanente tattoo blijkbaar). De wimpers zien er ook weer nieuw uit. Het kan niet op deze week. Over dat haar zoon blijkbaar gister jarig was (zie insta Michael) hoor je haar dan met geen woord?
girlnextdoor.maandag 28 juni 2021 @ 18:22
De conclusie mag ondertussen wel getrokken worden dat haar kinderen slechts een bijrol hebben in het leven van haar.. Of zij mag niet meer posten, maar dat lijkt me stug gezien michael dat wel plein publique doet.
goldbackmaandag 28 juni 2021 @ 18:35
Er kan er maar 1 stralen uiteraard.
Aaltje1978maandag 28 juni 2021 @ 19:22
Ik denk dat het zomaar eens zou kunnen zijn dat ze hen niet meer mag zien. Dat de overdosis van Gelmore nog een staartje heeft gekregen met Jeugdzorg omdat Samantha ook onder de drugs zat die dag. Want we zien haar ook niks meer posten over Angelo. Het enige wat we hebben gezien sinds Gelmore's dood is een tekening die één van haar kinderen voor haar had gemaakt, en meer niet. Ik denk dat haar bezoekrecht is ingetrokken.
FireFox1maandag 28 juni 2021 @ 19:23
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 19:22 schreef Aaltje1978 het volgende:
Ik denk dat het zomaar eens zou kunnen zijn dat ze hen niet meer mag zien. Dat de overdosis van Gelmore nog een staartje heeft gekregen met Jeugdzorg omdat Samantha ook onder de drugs zat die dag. Want we zien haar ook niks meer posten over Angelo. Het enige wat we hebben gezien sinds Gelmore's dood is een tekening die één van haar kinderen voor haar had gemaakt, en meer niet. Ik denk dat haar bezoekrecht is ingetrokken.
Wat maakt het, ze maakt wel weer een nieuwe :')
Aaltje1978maandag 28 juni 2021 @ 19:32
Ze is gesteriliseerd. Heeft Gerrit zelf bevestigd.

Misschien moeten we dat ook ff in de openingspost vermelden of zo, dan kan iedereen even ophouden over "nieuwe baby's".
HeelVaakBlijmaandag 28 juni 2021 @ 21:45
Let there be benen trainen, detox sapjes, nieuwe wimpers, Russian lipjes, pruiken, wenkbrauwen, coltruien met 26 graden en zonnebrillen op in de huiskamer met de gordijnen dicht.🤐🙈😅

[ Bericht 7% gewijzigd door HeelVaakBlij op 28-06-2021 22:28:49 ]
praadjemaandag 28 juni 2021 @ 23:00
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 18:18 schreef Duiker64 het volgende:
Om het beauty weekend helemaal af te maken: vandaag na de Russian lips, traangoten, nieuwe pornopruik en de sculpt behandelingen nu ook nog 'ombre' wenkbrauwen. (semi permanente tattoo blijkbaar). De wimpers zien er ook weer nieuw uit. Het kan niet op deze week. Over dat haar zoon blijkbaar gister jarig was (zie insta Michael) hoor je haar dan met geen woord?
Volgens mij is M dinsdag jarig maar hebben ze dat dit weekend gevierd. Dat haalde ik uit een van de comments.
scrub_nursedinsdag 29 juni 2021 @ 06:50
quote:
17s.gif Op maandag 28 juni 2021 23:00 schreef praadje het volgende:

[..]

Volgens mij is M dinsdag jarig maar hebben ze dat dit weekend gevierd. Dat haalde ik uit een van de comments.
U vraagt, zij draait. Een post van 2u geleden dat haar zoon jarig is vandaag
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 14:00
https://www.ad.nl/den-haa(...)tig-huizen~a5c5417e/

actie bij Barbie om de hoek…
ootjekatootjedinsdag 29 juni 2021 @ 14:02
https://twitter.com/ingri(...)adorder%3Dsteps%3D20

Is Dave niet, die heeft geen haar. _O-
Duiker64dinsdag 29 juni 2021 @ 15:53
quote:
17s.gif Op maandag 28 juni 2021 23:00 schreef praadje het volgende:
an lips, traangoten, nieuwe pornopruik en de sculpt behandelingen nu ook nog 'ombre' wenkbrauwen. (semi permanente tattoo blijkbaar). De wimpers zien er ook weer nieuw uit. Het kan niet op deze week. Over dat haar zoon blijkbaar gister jarig was (zie insta Michael) hoor je haar dan met geen woord?
zag het nu ja. ze heeft inmiddels iets gepost.
roos94dinsdag 29 juni 2021 @ 15:55
Zij brengt reclame maken op insta naar een nieuw niveau. Wat een rotzooi promoot ze allemaal.
praadjedinsdag 29 juni 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 15:53 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

zag het nu ja. ze heeft inmiddels iets gepost.
Huh, dat is ook raar. Je quote je eigen bericht maar nu staat mijn naam erboven. :) Nevermind.
Allyodinsdag 29 juni 2021 @ 21:12
Meek en Naomi hadden een ‘samenwerking’ met een taartenbakster in ruil voor promotie. De bakster had netjes de taart klaar maar M en N hebben deze nooit opgehaald. Ze wilde daarom een gedeelte van de taart vergoed hebben, logisch.
Pas nadat ze exposed zijn op een insta account, hebben ze de taart betaald
HeelVaakBlijwoensdag 30 juni 2021 @ 21:16
Barbie maakt zoveel reclame, ik denk dat ze binnenkort een hele grote Loeki de leeuw laat tatoeëren.... Op d'r voorhoofd.
roos94woensdag 30 juni 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 21:12 schreef Allyo het volgende:
Meek en Naomi hadden een ‘samenwerking’ met een taartenbakster in ruil voor promotie. De bakster had netjes de taart klaar maar M en N hebben deze nooit opgehaald. Ze wilde daarom een gedeelte van de taart vergoed hebben, logisch.
Pas nadat ze exposed zijn op een insta account, hebben ze de taart betaald
Verbaast me niets smerig stuk tuig
Duiker64woensdag 30 juni 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 21:16 schreef HeelVaakBlij het volgende:
een
misschien kan ze een dealtje regelen als ze bij dezelfde zaak haar Gelmore laat weglaseren. want dat gaat ze echt nog wel doen. :Y
mailywoensdag 30 juni 2021 @ 21:34
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 21:16 schreef HeelVaakBlij het volgende:
Barbie maakt zoveel reclame, ik denk dat ze binnenkort een hele grote Loeki de leeuw laat tatoeëren.... Op d'r voorhoofd.
Asjemenou :o
Duiker64vrijdag 2 juli 2021 @ 17:35
Eerst 'gezellig' in een hokje van jeugdzorg de verjaardag van je zoon vieren (wat ziet dat er sneu uit zo),
daarna met paps een beauty behandeling met carbon(?) . Vandaag weer overdreven blij in de auto zingen en een kinderbank kopen krijgen. 't mens is er druk maar mee...
Dave is redelijk onzichtbaar in deze relatie.

[ Bericht 3% gewijzigd door Duiker64 op 02-07-2021 19:12:10 ]
HeelVaakBlijvrijdag 2 juli 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 17:35 schreef Duiker64 het volgende:
Eerst 'gezellig' in een hokje van jeugdzorg de verjaardag van je zoon vieren (wat ziet dat er sneu uit zo),
daarna met paps een beauty behandeling met carbon(?) . Vandaag weer overdreven blij in de auto zingen en een kinderbank kopen/krijgen. 't mens is er druk maar mee...
Dave is redelijk onzichtbaar in deze relatie.
En niet te vergeten een nieuwe vriendin? Die ook een "mannetje" heeft.. Hoe leuk kan het allemaal zijn! Het leven is vanaf smorgens 6-7 uur in de ochtend één groot train-beauty-reclame feest als je Barbie heet. 😅
Draakselzaterdag 3 juli 2021 @ 01:10
Ja top. Nu moest ik natuurlijk die Cynthia zoeken. Waarom doe ik dat dan ook. My eyes…
PoesInDooszaterdag 3 juli 2021 @ 07:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 01:10 schreef Draaksel het volgende:
Ja top. Nu moest ik natuurlijk die Cynthia zoeken. Waarom doe ik dat dan ook. My eyes…
Ik volg haar al járen, die wordt met de dag gekker :D
soapiezaterdag 3 juli 2021 @ 08:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 18:44 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]

En niet te vergeten een nieuwe vriendin? Die ook een "mannetje" heeft.. Hoe leuk kan het allemaal zijn! Het leven is vanaf smorgens 6-7 uur in de ochtend één groot train-beauty-reclame feest als je Barbie heet. 😅
:r :r :r
Sunshine1982zaterdag 3 juli 2021 @ 08:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 08:50 schreef soapie het volgende:

[..]

:r :r :r
Dat. Wie heeft dat ooit in hemelsnaam verzonnen.
soapiezaterdag 3 juli 2021 @ 08:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 08:51 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dat. Wie heeft dat ooit in hemelsnaam verzonnen.
Dat vraag ik me ook af, al die verkleinwoordjes word ik niet goed van!
Messinazaterdag 3 juli 2021 @ 09:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 08:53 schreef soapie het volgende:

[..]

Dat vraag ik me ook af, al die verkleinwoordjes word ik niet goed van!
Maar "meisje" vinden we heel normaal :s)
soapiezaterdag 3 juli 2021 @ 10:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 09:19 schreef Messina het volgende:

[..]

Maar "meisje" vinden we heel normaal :s)
Ja, want 'meis' ga ik dan weer van over mijn nek!
mailyzaterdag 3 juli 2021 @ 10:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 10:00 schreef soapie het volgende:

[..]

Ja, want 'meis' ga ik dan weer van over mijn nek!
Sylvie?
soapiezaterdag 3 juli 2021 @ 10:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 10:01 schreef maily het volgende:

[..]

Sylvie?
Ook ja!
HeelVaakBlijzaterdag 3 juli 2021 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 08:53 schreef soapie het volgende:

[..]

Dat vraag ik me ook af, al die verkleinwoordjes word ik niet goed van!
Sam heeft zelfs een verkleinbankje! 😅
ootjekatootjezaterdag 3 juli 2021 @ 19:20
Maar gaat ze nu weer in de straat van haar ouders wonen?
bloempje-moizaterdag 3 juli 2021 @ 20:27
Screenshot-20210703-202552-Instagram.jpg
PoesInDooszaterdag 3 juli 2021 @ 20:29
quote:
Fuck wat lillik :D
soapiezaterdag 3 juli 2021 @ 20:30
quote:
Zelfs die engel is het spuugzat...
ootjekatootjezaterdag 3 juli 2021 @ 20:39
Zo doe je dat toch niet? :o
Mrmimezaterdag 3 juli 2021 @ 20:41
Och meiske toch het wordt alleen maar erger :{
mailyzaterdag 3 juli 2021 @ 20:48
Kennystattoo da kennie hoor :r
Limonezaterdag 3 juli 2021 @ 20:51
Niet echt reclame voor Kennys.
Sunshine1982zaterdag 3 juli 2021 @ 21:04
Kenny snapt niet wat coveren is.
HeelVaakBlijzaterdag 3 juli 2021 @ 21:07
Oh mijn hemel, een depressieve engel 😳🙈 nou deze voorspelling hebben we in ieder geval ook weer gehad, die kan weer afgevinkt worden. What's next?!
AgnesGruzaterdag 3 juli 2021 @ 21:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 20:29 schreef Declan-Harp het volgende:

[..]

Fuck wat lillik :D
Echt he :X
tong80zaterdag 3 juli 2021 @ 21:11
quote:
Wat gruwelijk. :{

:T
Sunshine1982zaterdag 3 juli 2021 @ 21:12
Zelfs die vleugels... zo slecht afgewerkt :{ Als je niet kan tatoeëren, verziek iemands lichaam dan ook gewoon niet. Koop een pop en ga daar lekker op aan de slag.
PoesInDooszaterdag 3 juli 2021 @ 21:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 21:08 schreef AgnesGru het volgende:

[..]

Echt he :X
Laseren was beter geweest.... maar ze wou Gellie vast zsm uit haar leven hebben :N
Sunshine1982zaterdag 3 juli 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 21:14 schreef Declan-Harp het volgende:

[..]

Laseren was beter geweest.... maar ze wou Gellie vast zsm uit haar leven hebben :N
Nou ziet ze de letters er nog doorheen :')
PoesInDooszaterdag 3 juli 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 21:18 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Nou ziet ze de letters er nog doorheen :')
Ze zal wel denken; good 'nuff :+

:r
roos94zaterdag 3 juli 2021 @ 21:18
:')
Sunshine1982zaterdag 3 juli 2021 @ 21:20
Ik vraag me af hoe ze bij zon mislukte tattoo artist terecht komt. Hij zit in Gorinchem en da's niet bepaald in de buurt van Scheveningen.
Allyozaterdag 3 juli 2021 @ 21:23
Hahaha ah nee toch..
roos94zaterdag 3 juli 2021 @ 21:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 21:20 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik vraag me af hoe ze bij zon mislukte tattoo artist terecht komt. Hij zit in Gorinchem en da's niet bepaald in de buurt van Scheveningen.
Ik gok gratis aangeboden in ruil voor reclame
Sunshine1982zaterdag 3 juli 2021 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 21:24 schreef roos94 het volgende:

[..]

Ik gok gratis aangeboden in ruil voor reclame
En dan zet je het op zo'n manier? Denk dat hij zijn zaak nu wel kan opdoeken :{w
Queenszaterdag 3 juli 2021 @ 21:39
quote:
_O-
Limonezaterdag 3 juli 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 21:04 schreef Sunshine1982 het volgende:
Kenny snapt niet wat coveren is.
Kenny coveren.

:{
Snolkelderijzaterdag 3 juli 2021 @ 22:04
Wel fijn dat ze er even bij meldt dat het een engel is.
Vickyzaterdag 3 juli 2021 @ 22:06
eeOm9u8.jpgMbGvTaE.jpg
CherryLipszaterdag 3 juli 2021 @ 22:13
Je ziet de letters nog :'(
Dit zijn nu gewoon twee beroerde tatoeages door elkaar heen.
CherryLipszaterdag 3 juli 2021 @ 22:14
Account van die toko is ook privé. Kan nooit goed zijn :')
roos94zaterdag 3 juli 2021 @ 22:15
Lijkt mij btw ook een bijzonder pijnlijke tattoo plek. De huid is daar toch erg dun
Allyozaterdag 3 juli 2021 @ 22:16
Het eindresultaat ziet er 1 procent beter uit.
Hoe lang heeft de Gelmore er nou op gestaan? 4 maanden?
CherryLipszaterdag 3 juli 2021 @ 22:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:15 schreef roos94 het volgende:
Lijkt mij btw ook een bijzonder pijnlijke tattoo plek. De huid is daar toch erg dun
Dat kind voelt geen pijn volgens mij. Kakt een stel kinderen uit alsof het niks is en gaat met gebroken bekken achterop de scooter.
scrub_nursezaterdag 3 juli 2021 @ 22:24
Ze lacht als een boer met kiespijn...
Vlinderzaterdag 3 juli 2021 @ 22:25
Zonde. Ziet er echt niet goed uit. Niet goed genoeg om het echt te dekken sowieso :N
Pleun2011zaterdag 3 juli 2021 @ 22:31
quote:
5s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:04 schreef Snolkelderij het volgende:
Wel fijn dat ze er even bij meldt dat het een engel is.
Engel des doods zo te zien aan de zwarte vlek
Snolkelderijzaterdag 3 juli 2021 @ 22:41
Ik zie eigenlijk alleen het hoofd van Johan Derksen er in, maar dan met langer haar. En dat dan tussen 2 vleugels.
Mariposaszaterdag 3 juli 2021 @ 22:46
Het kan zijn dat die tattoo later nog wat extra wordt ingekleurd.
Ziet er trouwens uit als een larve die half ontpopt is.
mailyzaterdag 3 juli 2021 @ 22:49
quote:
5s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:41 schreef Snolkelderij het volgende:
Ik zie eigenlijk alleen het hoofd van Johan Derksen er in, maar dan met langer haar. En dat dan tussen 2 vleugels.
@-river- wat zie jij hier? :+
shomilazaterdag 3 juli 2021 @ 22:54
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:14 schreef CherryLips het volgende:
Account van die toko is ook privé. Kan nooit goed zijn :')
Hij zal hem wel prive gezet hebben. Hij kreeg een hoop commentaar hoe lelijk die was gezet.
Limonezaterdag 3 juli 2021 @ 23:01
quote:
5s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:41 schreef Snolkelderij het volgende:
Ik zie eigenlijk alleen het hoofd van Johan Derksen er in, maar dan met langer haar. En dat dan tussen 2 vleugels.
Haha. Jezus Christus :D Cannot unseen. Een Rorschach als tattoo.
Leandrazaterdag 3 juli 2021 @ 23:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:13 schreef CherryLips het volgende:
Je ziet de letters nog :'(
Dit zijn nu gewoon twee beroerde tatoeages door elkaar heen.
Als hij 3 cm lager was gezet was er niets aan de hand geweest... jammer weer dit.

Oom "tattoo no more" Andy van An2 had haar beter een behandeling kunnen aanbieden.
Leandrazaterdag 3 juli 2021 @ 23:14
Er staat "Realityster RTL5" in haar bio??

Dat RTL5 kan ik me van eerder niet herinneren, maar dat kan aan mij liggen.
DaniqueVzaterdag 3 juli 2021 @ 23:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:14 schreef CherryLips het volgende:
Account van die toko is ook privé. Kan nooit goed zijn :')
Misschien ook wel hierom, michellakox gaat los in haar stories erop _O-

Maar wat erg, je denkt dat het niet erger kan, tis een zwaar depri Engel geworden _O-

https://www.instagram.com(...)2609865697064480339/
Vickyzaterdag 3 juli 2021 @ 23:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 23:15 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Misschien ook wel hierom, michellakox gaat los in haar stories erop _O-

Maar wat erg, je denkt dat het niet erger kan, tis een zwaar depri Engel geworden _O-

https://www.instagram.com(...)2609865697064480339/
Account is privé
DaniqueVzaterdag 3 juli 2021 @ 23:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 23:34 schreef Vicky het volgende:

[..]

Account is privé
Oww -O-

Als ik het moet uit gaan leggen is het niet echt leuk. :@
Ze zegt dus dat ze de engel helemaal geweldig vind, dat ze heel veel reclame voor hem (Kenny) gaat maken, wel een week lang en dat ze dan morgen wel graag wilt langs komen met 15 vrienden voor dezelfde engel.
Krijgt ze reactie op van hem (hij gaat daar niet op in, gaat hem dus niet zetten maar Mies mag van hem snel de keuken weer in, daar reageert ze ook weer op) ze laat ook reacties lezen, ik vermoed bij hem gezet van mensen dat ze het verminking vinden etc.
Dan zegt ze,oww hij was nog niet af, hij is nog verder gedaan, de engel heeft nu mijn donkere haren, het is een beetje engelMies. Gaat ze nog liedjes zingen in de auto met een vriendin (engelen bestaan niet)

Ja zie als ik het typ is het not funny.bij Mies haar stories vond ik het wel grappig _O-
Hij heeft denk ik ff flinke aandacht gekregen ;)
MorganLeFayzaterdag 3 juli 2021 @ 23:47
Het is wel weer graties reclame voor die hobbytatoeëerder. Hoop voor hem dat hij veel nieuwe klanten in zijn garagebox mag verwelkomen ^O^

En Samanda heeft iets over de naam Gelmore. Voor niks!

Maar het is wel vreselijk slecht gezet en heel erg lelijk ;(

Had ze niet beter een soort boeket bloemen kunnen laten tatoeëren..dan kan je nog wat in hoogte en breedte variëren en alles bedekken in plaats van zo'n enorm plakkaat dat net niet alles bedekt :|W

SPOILER
En het eerste wat ik dacht was: Gelmore heeft nog altijd de "Eigendom van Samantha"-tattoo in zijn nek ;(
DaniqueVzondag 4 juli 2021 @ 00:12
Kenny eist van Mies dat zij dat uit haar stories haalt anders maakt hij er werk van, valt onder smaad en laster volgens hem.

Mies gaat haar tas vast pakken voor haar 2de huis, zegt dat hij de politie dan maar moet bellen, ze wilt wel graag dan cel nummer 14, is met blokjes, daar kan ze doorheen kijken _O-

(het is wel een kort omschreven tekst van wat er allemaal bij haar staat ;) )

Het is best wel grappig leesvoer voor een zaterdagavond _O-

ae7318d119cd45812756e2d81129fc0c.jpg

[ Bericht 4% gewijzigd door DaniqueV op 04-07-2021 00:28:40 ]
Noekzondag 4 juli 2021 @ 07:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 23:15 schreef DaniqueV het volgende:

[..]

Misschien ook wel hierom, michellakox gaat los in haar stories erop _O-

Maar wat erg, je denkt dat het niet erger kan, tis een zwaar depri Engel geworden _O-

https://www.instagram.com(...)2609865697064480339/
Michella Kox gaat altijd los op haar stories met haar kamp gewauwel. Niet te volgen.
Op zeker in mn top 3 van mensen die volstrekt nutteloos zijn.
Straadthontzondag 4 juli 2021 @ 08:22
Wat lullig dat al die Tokkies losgaan op deze Tattooboer. Samanda kiest er toch zelf voor om voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten?! Wat denkt ze nu? Dat ze voor een pijpbeurt nop een duur hoogstandje mag verwachten?

Heb zijn site bekeken, zo heel slecht is hij nu ook weer niet. Heb weleens erger gezien, maar zeker ook betere, ja.
Het is Samanda's eigen schuld dat het nog walgelijker is dan het al was. Ik zou de volgende keer nog een grotere tattoo zetten van de naam van je weekendlover!
Roomsnoeszondag 4 juli 2021 @ 08:28
Het lijkt wel een buffel met vleugels. Enig…
Pleun2011zondag 4 juli 2021 @ 08:42
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 08:28 schreef Roomsnoes het volgende:
Het lijkt wel een buffel met vleugels. Enig…
Zat aan een geit te denken.

Eerlijk gezegd bespeurde ik voor het eerst iets van medelijden met deze impulsieve en enigszins zwakbegaafde dame.
LagerthaQueenOfKattezondag 4 juli 2021 @ 11:00
quote:
7s.gif Op zondag 4 juli 2021 08:22 schreef Straadthont het volgende:
Wat lullig dat al die Tokkies losgaan op deze Tattooboer. Samanda kiest er toch zelf voor om voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten?! Wat denkt ze nu? Dat ze voor een pijpbeurt nop een duur hoogstandje mag verwachten?

Heb zijn site bekeken, zo heel slecht is hij nu ook weer niet. Heb weleens erger gezien, maar zeker ook betere, ja.
Het is Samanda's eigen schuld dat het nog walgelijker is dan het al was. Ik zou de volgende keer nog een grotere tattoo zetten van de naam van je weekendlover!
:W _O_
Straadthontzondag 4 juli 2021 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 11:00 schreef LagerthaQueenOfKatte het volgende:

[..]

:W _O_
:W
LPFANzondag 4 juli 2021 @ 11:43
Damn wat lelijk :{
LagerthaQueenOfKattezondag 4 juli 2021 @ 11:58
Ik lees net bij Juice dat de tattoo nog een x gedaan moet worden. Het was te moeilijk en lukte niet in 1x. Hij had haar ook gezegd laat het laseren maar dat wilde Samantha niet. Duzzz
Poppejanszondag 4 juli 2021 @ 12:03
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:06 schreef Vicky het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Ahahaha verder zie je er geen letters doorheen ofzo.
Wat doet dat kind zichzelf toch keer op keer aan

En een depressieve engel?! Hoort dat gezicht als een elephant man?
Of als angel of death! Onze Samanth stiekem fan van Slayer
Vladimir-Putinzondag 4 juli 2021 @ 12:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juni 2021 12:45 schreef IJsmuts het volgende:

[..]

Ja, sam ligt ergens op een bank te maffen en die anabool maakt haar wakker. Hij zal het zelf wel met een statief ofzo gefilmd hebben want echt hilarisch natuurlijk!
_O-
vencodarkzondag 4 juli 2021 @ 12:18
Ach, het is lelijk als de pest maar nu staat er in ieder geval geen naam van haar overleden vriendje als ze een nieuwe man haar bed in sleurt. :')
Win-win.
Vladimir-Putinzondag 4 juli 2021 @ 12:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 08:51 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Dat. Wie heeft dat ooit in hemelsnaam verzonnen.
Vladimir-Putinzondag 4 juli 2021 @ 12:20
E
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 18:18 schreef Duiker64 het volgende:
Om het beauty weekend helemaal af te maken: vandaag na de Russian lips, traangoten, nieuwe pornopruik en de sculpt behandelingen nu ook nog 'ombre' wenkbrauwen. (semi permanente tattoo blijkbaar). De wimpers zien er ook weer nieuw uit. Het kan niet op deze week. Over dat haar zoon blijkbaar gister jarig was (zie insta Michael) hoor je haar dan met geen woord?
Echte topmoeder. :-S
Vladimir-Putinzondag 4 juli 2021 @ 12:25
quote:
5s.gif Op zaterdag 3 juli 2021 22:04 schreef Snolkelderij het volgende:
Wel fijn dat ze er even bij meldt dat het een engel is.
Ik dacht een dode vogel die op zijn rug ligt.
Sunshine1982zondag 4 juli 2021 @ 12:35
quote:
7s.gif Op zondag 4 juli 2021 08:22 schreef Straadthont het volgende:
Wat lullig dat al die Tokkies losgaan op deze Tattooboer. Samanda kiest er toch zelf voor om voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten?! Wat denkt ze nu? Dat ze voor een pijpbeurt nop een duur hoogstandje mag verwachten?

Heb zijn site bekeken, zo heel slecht is hij nu ook weer niet. Heb weleens erger gezien, maar zeker ook betere, ja.
Het is Samanda's eigen schuld dat het nog walgelijker is dan het al was. Ik zou de volgende keer nog een grotere tattoo zetten van de naam van je weekendlover!
Zijn overige tattoo's zijn inderdaad niet heel slecht. Waarom hij Samant haar tattoo zo verfuckt heeft is me een raadsel. Geen goede reclame.
MorganLeFayzondag 4 juli 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zondag 4 juli 2021 12:35 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Zijn overige tattoo's zijn inderdaad niet heel slecht. Waarom hij Samant haar tattoo zo verfuckt heeft is me een raadsel. Geen goede reclame.
Dat komt - denk ik - vooral doordat die reuzenletters zich niet zo makkelijk laten coveren. Daar moet je echt een expert voor zijn en die hele goede tatoeëerders werken over het algemeen niet gratis voor wat reclame op Instagram.

Vind het verder ook sneu voor die gast, want al die (terechte) bagger over suïcidale engel die op de letters GELMORE rust is wel aan hem gericht uiteraard. Terwijl hij eigenlijk gewoon iemand wilde helpen in ruil voor wat extra klandizie
SPOILER
hij had er nooit aan moeten beginnen o|O
Sunshine1982zondag 4 juli 2021 @ 15:03
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 15:01 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]

Dat komt - denk ik - vooral doordat die reuzenletters zich niet zo makkelijk laten coveren. Daar moet je echt een expert voor zijn en die hele goede tatoeëerders werken over het algemeen niet gratis voor wat reclame op Instagram.

Vind het verder ook sneu voor die gast, want al die (terechte) bagger over suïcidale engel die op de letters GELMORE rust is wel aan hem gericht uiteraard. Terwijl hij eigenlijk gewoon iemand wilde helpen in ruil voor wat extra klandizie
SPOILER
hij had er nooit aan moeten beginnen o|O
Zou best kunnen wat je zegt, maar kijk naar de vleugels. Dat lijkt toch nergens op? Tenminste, dat vind ik hoor. Niet dat ik er zoveel verstand van heb :+
vencodarkzondag 4 juli 2021 @ 15:41
Misschien is het toch nog niet helemaal klaar en dacht zij van wel. :+
CherryLipszondag 4 juli 2021 @ 15:50
Mag een tatoeage eigenlijk al zo snel al gecoverd worden?
Vlinderzondag 4 juli 2021 @ 15:53
Hé, maar weten we ondertussen nou al wie de echte vader van Angelo is?
Aaltje1978zondag 4 juli 2021 @ 16:49
quote:
99s.gif Op zondag 4 juli 2021 15:53 schreef Vlinder het volgende:
Hé, maar weten we ondertussen nou al wie de echte vader van Angelo is?
Volgens de laatste berichten die Raoul, de voormalige dealer of pooier van Samant, die zelf ook getrouwd is en kids heeft. Maar het is niet dat er DNA-bewijs is of zo.
Deisyyzondag 4 juli 2021 @ 17:00
quote:
1s.gif Op zondag 4 juli 2021 15:01 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]

Dat komt - denk ik - vooral doordat die reuzenletters zich niet zo makkelijk laten coveren. Daar moet je echt een expert voor zijn en die hele goede tatoeëerders werken over het algemeen niet gratis voor wat reclame op Instagram.

Vind het verder ook sneu voor die gast, want al die (terechte) bagger over suïcidale engel die op de letters GELMORE rust is wel aan hem gericht uiteraard. Terwijl hij eigenlijk gewoon iemand wilde helpen in ruil voor wat extra klandizie
SPOILER
hij had er nooit aan moeten beginnen o|O
Hij had er inderdaad nooit aan moeten beginnen, die lelijke Gelmore-tattoo is gewoon niet mooi te verdoezelen, maa Kenny wilde blijkbaar graag op Insta. Nou Kenny daar ga je :W
leolinedancemaandag 5 juli 2021 @ 00:39
quote:
99s.gif Op zondag 4 juli 2021 15:53 schreef Vlinder het volgende:
Hé, maar weten we ondertussen nou al wie de echte vader van Angelo is?
Djemino toch? :P

Had Samant hem niet een zetpil gegeven toen het jochie een paar weken oud was?

[ Bericht 7% gewijzigd door leolinedance op 05-07-2021 00:47:01 ]
Energiemaandag 5 juli 2021 @ 04:27
Nou! De verwachting was dat ze die tattoo zou laten weg laseren. Wellicht kan dat niet netjes? Het laten coveren doet ook niet veel goeds. Snap wel dat ze het zo snel mogelijk weg wilde hebben. Alleen ze snapt zij niet dat ook deze actie precies hetzelfde is van het oorspronkelijk laten zetten.
Draakselmaandag 5 juli 2021 @ 04:58
Toen ze het eigendomsbewijs net had laten zetten dacht ik nog, jemig hoe krijg je dat ooit nog weg?
Nou zo dus….
Books1maandag 5 juli 2021 @ 07:55
Het ziet er nog steeds erg bijzonder uit.
-Springmaandag 5 juli 2021 @ 09:42
Michelle vindt het 'onrespectloos', om de naam van de vader van je kind zo snel te laten coveren. Blijkbaar denkt zij nog steeds dat G de vader is.
Energiemaandag 5 juli 2021 @ 10:19
Het blijft bizar natuurlijk. Zo'n tattoo is niet niets. Dat laat je zetten omdat je er iets bij voelt. Alleen zo zie je maar weer. Iemand met borderline leeft in het gevoel van het moment. Gevoel is nu weg. Dus hop! Coveren. Niet laseren, want dat duurt te lang.

Ja, ik vind het diep triest. De familie van de overleden man die zal ook wel denken. Hoe dan.
IJsdraakjemaandag 5 juli 2021 @ 10:22
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 10:19 schreef Energie het volgende:
Het blijft bizar natuurlijk. Zo'n tattoo is niet niets. Dat laat je zetten omdat je er iets bij voelt.
Nee hoor, zat die iets laten zetten "omdat mooi" en daar geen spijt van hebben. :P
Sunshine1982maandag 5 juli 2021 @ 10:35
quote:
1s.gif Op maandag 5 juli 2021 09:42 schreef -Spring het volgende:
Michelle vindt het 'onrespectloos', om de naam van de vader van je kind zo snel te laten coveren. Blijkbaar denkt zij nog steeds dat G de vader is.
Nu ben ik ook niet perfect met de Nederlandse spelling, maar onrespectloos :'(
girlnextdoor.maandag 5 juli 2021 @ 12:43
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 10:35 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Nu ben ik ook niet perfect met de Nederlandse spelling, maar onrespectloos :'(
Als iets onrespecloos is heb je er toch juist respect voor :') Althans ik ontleed het als on=niet en respectloos spreekt voor zichzelf.

Het niveau weer :D
Sunshine1982maandag 5 juli 2021 @ 12:55
quote:
1s.gif Op maandag 5 juli 2021 12:43 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Als iets onrespecloos is heb je er toch juist respect voor :') Althans ik ontleed het als on=niet en respectloos spreekt voor zichzelf.

Het niveau weer :D
Nu je het zegt ja :D
Noekmaandag 5 juli 2021 @ 13:00
Kunnen we die niksnut van een Kox niet gewoon uit de reeks houden?
Echt, who cares wat zij vindt. Dm haar maar voor samenwerkingen.
Sponge-Bobmaandag 5 juli 2021 @ 13:04
quote:
1s.gif Op maandag 5 juli 2021 09:42 schreef -Spring het volgende:
Michelle vindt het 'onrespectloos', om de naam van de vader van je kind zo snel te laten coveren. Blijkbaar denkt zij nog steeds dat G de vader is.
Ja, dat zag ik ook staan. Ik dacht, zal ik er op reageren, maar dan zien bekenden van mij dat ik deze soap volg. Dus dat ging me iets te ver _O- _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door Sponge-Bob op 05-07-2021 14:12:12 ]
fleurilmaandag 5 juli 2021 @ 13:50
https://www.ditjesendatje(...)-doen-vanwege-smaad/
mailymaandag 5 juli 2021 @ 14:35
https://www.ditjesendatje(...)errit-8-maanden-cel/

Gerrit gaat 8 maanden de cel in voor dat ongeluk.
roos94maandag 5 juli 2021 @ 14:45
quote:
1s.gif Op maandag 5 juli 2021 14:35 schreef maily het volgende:
https://www.ditjesendatje(...)errit-8-maanden-cel/

Gerrit gaat 8 maanden de cel in voor dat ongeluk.
Waarom noemen ze dit een drama voor Barbie.

Die heeft toch niks meer met Gerrit van doen
mailymaandag 5 juli 2021 @ 14:47
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 14:45 schreef roos94 het volgende:

[..]

Waarom noemen ze dit een drama voor Barbie.

Die heeft toch niks meer met Gerrit van doen
MorganLeFaydinsdag 6 juli 2021 @ 18:13
Kenny doet huilie in de krant:
https://www.ad.nl/riviere(...)ha-de-jong~aa8e7cff/

Weer wat reclame ^O^
vencodarkdinsdag 6 juli 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op maandag 5 juli 2021 14:45 schreef roos94 het volgende:

[..]

Waarom noemen ze dit een drama voor Barbie.

Die heeft toch niks meer met Gerrit van doen
Clickbait.
Voor de fans. :P
vencodarkdinsdag 6 juli 2021 @ 18:21
quote:
Even serieus: de tatoeerder krijgt bedreigingen? Waarom!?
Aaltje1978dinsdag 6 juli 2021 @ 18:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 18:21 schreef vencodark het volgende:

[..]

Even serieus: de tatoeerder krijgt bedreigingen? Waarom!?
Dat is tegenwoordig de nieuwe trend in tokkie-Nederland. Doet iemand iets wat jou tegen de borst stuit, ook al gaat het je verder geen moer aan? Hup, doodsbedreigingen die kant op. Gewoon omdat het kan.
Marsenaldinsdag 6 juli 2021 @ 18:36
Die clusterfuck aan inkt op haar hals is m.i. niet bepaald mooi, maar het is in elk geval beter dan die onzin die er eerst stond.
Sourydinsdag 6 juli 2021 @ 18:40
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 18:36 schreef Marsenal het volgende:
Die clusterfuck aan inkt op haar hals is m.i. niet bepaald mooi, maar het is in elk geval beter dan die onzin die er eerst stond.
Ze had wel een poging kunnen doen om het te laten laseren, het was nogal vers O-) Je leven lang met dit gedrocht lopen is nogal wat.
Marsenaldinsdag 6 juli 2021 @ 18:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 18:40 schreef Soury het volgende:

[..]

Ze had wel een poging kunnen doen om het te laten laseren, het was nogal vers O-) Je leven lang met dit gedrocht lopen is nogal wat.
Ik denk dat ze geen kliniek kon vinden die haar wilde sponsoren :P
Sourydinsdag 6 juli 2021 @ 18:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 18:54 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik denk dat ze geen kliniek kon vinden die haar wilde sponsoren :P
Ja dat kost geld idd
ootjekatootjedinsdag 6 juli 2021 @ 19:15
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 18:54 schreef Marsenal het volgende:

[..]

Ik denk dat ze geen kliniek kon vinden die haar wilde sponsoren :P
Misschien had ze even contact op moeten nemen met de Lidl, die doen wel vaker ludieke acties met d sterren.
alpekodinsdag 6 juli 2021 @ 21:19
Ik ben afgehaakt toen ze zwanger was van Gerrit. Ik heb een hoop gemist volgens mij? Korte samemvatting?
scrub_nursedinsdag 6 juli 2021 @ 22:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 21:19 schreef alpeko het volgende:
Ik ben afgehaakt toen ze zwanger was van Gerrit. Ik heb een hoop gemist volgens mij? Korte samemvatting?
Lees de openingspost zou ik zeggen ;)
Mrmimewoensdag 7 juli 2021 @ 08:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 juli 2021 21:19 schreef alpeko het volgende:
Ik ben afgehaakt toen ze zwanger was van Gerrit. Ik heb een hoop gemist volgens mij? Korte samemvatting?
Gewoon een middagje alles teruglezen. Leest als een goed boek
alpekowoensdag 7 juli 2021 @ 08:22
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 08:12 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Gewoon een middagje alles teruglezen. Leest als een goed boek
_O- ik wacht wel op de film :D
Noekwoensdag 7 juli 2021 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 08:22 schreef alpeko het volgende:

[..]

_O- ik wacht wel op de film :D
Dit kan wel een serie worden, hoor.
Er dienen nog wat karakters uitgediept te worden en met een film ga je dat niet redden.
Michael die dan gespeeld wordt door een te dikke acteur in strakke kleding met enorme witte tanden. Kanniewachten!
HeelVaakBlijwoensdag 7 juli 2021 @ 17:45
Titel van de serie.. Nieuw op Netflix: forever sperziebonen to the moon and back.
soapiedonderdag 8 juli 2021 @ 18:58
quote:
0s.gif Op woensdag 7 juli 2021 17:45 schreef HeelVaakBlij het volgende:
Titel van de serie.. Nieuw op Netflix: forever sperziebonen to the moon and back.
_O-
Leandradonderdag 8 juli 2021 @ 19:00
Ik krijg net een bord rijst en boontjes en vlees voor me, maar volgens mij is het rundvlees :D
Sourydonderdag 8 juli 2021 @ 19:01
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 19:00 schreef Leandra het volgende:
Ik krijg net een bord rijst en boontjes en vlees voor me, maar volgens mij is het rundvlees :D
Rijst en of bonen of aardappels dat doe je niet samen
SQvrijdag 9 juli 2021 @ 11:46
Zou ze een contactverbod hebben met angelo momenteel? Of is de nieuwigheid er gewoon vanaf? Heb al maanden niks over t jong gelezen :o
mailyvrijdag 9 juli 2021 @ 11:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 11:46 schreef SQ het volgende:
Zou ze een contactverbod hebben met angelo momenteel? Of is de nieuwigheid er gewoon vanaf? Heb al maanden niks over t jong gelezen :o
Ja hallo, Russische lippen, traangoten opvullen en eigendomsbewijzen overschrijven ....

En koken voor haar kale getatoeeerde mannetje ....

Had ik zonnebank al genoemd? En nieuwe haren?
SQvrijdag 9 juli 2021 @ 11:53
En de tattoo coverup natuurlijk... en nieuwe setjes passen...
HeelVaakBlijvrijdag 9 juli 2021 @ 11:57
En naar "de gym" trainen, trainen, trainen, zodat strak strak strak in d'r roze trainingspak. 😅
Aaltje1978vrijdag 9 juli 2021 @ 12:37
Misschien heeft ze eindelijk een postverbod voor de kinderen op social media? Zou ik op zich wel een verstandige move van Jeugdzorg vinden. Het is voor Angelo echt niet leuk als hij over een paar jaar naar school gaat en iedereen weet al dat hij het kind van Barbie is en hoeveel drama er om hem heen hangt. Wellicht willen ze het ventje de kans geven een relatief anonieme jeugd te hebben.
Snolkelderijvrijdag 9 juli 2021 @ 19:57
Vraagje: weet iemand of je ergens zelf ontworpen plaktattoos kan bestellen? Ik wil er een paar van Barbie's nieuwste cover-up voor een gaaf gala.
mailyvrijdag 9 juli 2021 @ 20:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 19:57 schreef Snolkelderij het volgende:
Vraagje: weet iemand of je ergens zelf ontworpen plaktattoos kan bestellen? Ik wil er een paar van Barbie's nieuwste cover-up voor een gaaf gala.
Misschien even googlen op stickerleveranciers? Ofzo ..
"Zelf ontworpen stickers" geeft al veel resultaten.
MorganLeFayvrijdag 9 juli 2021 @ 20:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 19:57 schreef Snolkelderij het volgende:
Vraagje: weet iemand of je ergens zelf ontworpen plaktattoos kan bestellen? Ik wil er een paar van Barbie's nieuwste cover-up voor een gaaf gala.
https://www.faketattoo.nl(...)ull_met_Kaars__41439

Die lijkt wel wat op die van Samanda! Depressieve engelen hebben ze niet, maar misschien kan je ook je eigen ontwerp uploaden ^O^

Samant, als je dit leest: had je hem nou maar daar besteld he... was wel 5 euro geweest in plaats van gratis voor Insta-reclame, maar dan had je er niet 4ever aan vast gezeten :+
SQvrijdag 9 juli 2021 @ 21:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 20:01 schreef maily het volgende:

[..]

Misschien even googlen op stickerleveranciers? Ofzo ..
"Zelf ontworpen stickers" geeft al veel resultaten.
"Zelf ontworpen plaktattoo" heeft ook meerdere resultaten ;)
Snolkelderijvrijdag 9 juli 2021 @ 21:08
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 20:50 schreef MorganLeFay het volgende:

[..]

https://www.faketattoo.nl(...)ull_met_Kaars__41439

Die lijkt wel wat op die van Samanda! Depressieve engelen hebben ze niet, maar misschien kan je ook je eigen ontwerp uploaden ^O^

Ahh fantastisch! Komt al aardig in de richting. Beter dan dan een corsage toch?
mailyvrijdag 9 juli 2021 @ 21:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 21:03 schreef SQ het volgende:

[..]

"Zelf ontworpen plaktattoo" heeft ook meerdere resultaten ;)
Ik wou ook ff snelle trees spelen :P
Macka66vrijdag 9 juli 2021 @ 22:21
quote:
5s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 21:08 schreef Snolkelderij het volgende:

[..]

Ahh fantastisch! Komt al aardig in de richting. Beter dan dan een corsage toch?
Wel eerst even met zwarte stift opschrijven van wie je het eigendom bent natuurlijk.
Snolkelderijvrijdag 9 juli 2021 @ 22:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 22:21 schreef Macka66 het volgende:

[..]

Wel eerst even met zwarte stift opschrijven van wie je het eigendom bent natuurlijk.
Dat staat al gebrandmerkt op mijn voorhoofd toch? 2x is overdreven.
goldbackzaterdag 10 juli 2021 @ 10:08
Gisteren kip met rijst gegeten inclusief boontjes het komt nu wel erg dichtbij.
mailyzaterdag 10 juli 2021 @ 10:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 10:08 schreef goldback het volgende:
Gisteren kip met rijst gegeten inclusief boontjes het komt nu wel erg dichtbij.
Ben je ook wakker gemaakt door zo'n volgekliederde anabool?
HeelVaakBlijzaterdag 10 juli 2021 @ 13:11
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 10:09 schreef maily het volgende:

[..]

Ben je ook wakker gemaakt door zo'n volgekliederde anabool?
😂
HeelVaakBlijzaterdag 10 juli 2021 @ 17:32
Het is wat die geurkaarsen die ze promoot.
Je verzint het niet, maar het openen met watermeloen, appel en guave, dat vind ik al een hele kunst.
Maar dan zijn we er nog niet.. Het hart opent ook nog en wel met ozon, ja, het is niet zomaar een kaarsje hè. Kokos, ananas EN jasmijn rennen er nog achteraan en dan komt het.. Dit alles "op een bedje van" cedar en musk
Hoe krijgen ze het erin!

Het is nu wachten op de geur van boontjes, rijst en kip. 🥳
Duiker64zaterdag 10 juli 2021 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 17:32 schreef HeelVaakBlij het volgende:
wachten
Vanavond is het rijst, kip (schnitzels), wokgroenten en salade. :) Variatie!
Duiker64zaterdag 10 juli 2021 @ 18:06
De immer vies uitziende koekjes van Cindysbakery worden voor de zoveelste keer met een verkeerde tag aangeprijsd ...
deze keer 1 x goed en 1 x verkeerde (fijn als iemand tegen betaling reclame voor je maakt en het steeds verkeerd doet en op een dode link uitkomt).
instagram
tong80zaterdag 10 juli 2021 @ 18:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 18:06 schreef Duiker64 het volgende:
De immer vies uitziende koekjes van Cindysbakery worden voor de zoveelste keer met een verkeerde tag aangeprijsd ...
deze keer 1 x goed en 1 x verkeerde (fijn als iemand tegen betaling reclame voor je maakt en het steeds verkeerd doet en op een dode link uitkomt).
[ instagram ]
Wat ziet dat er ransich uit. ;{

:T
Duiker64zaterdag 10 juli 2021 @ 19:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 18:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

Wat ziet dat er ransich uit. ;{

:T
instagram

Deze beter? :{w
tong80zaterdag 10 juli 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 19:05 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

[ instagram ]
Deze beter? :{w
De gebakken kut van BARBIE :?

:T
soapiezaterdag 10 juli 2021 @ 19:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 19:05 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

[ instagram ]
Deze beter? :{w
Gadver!!!
SQzaterdag 10 juli 2021 @ 19:07
1 zo'n "cookie" vervult wel meteen je dagelijkse caloriebehoefte. Verklaart waarom ze zo veel in de gym zit nu.
CherryLipszaterdag 10 juli 2021 @ 19:08
Zulke koekjes zijn zo lekker maar zooo slecht :') Soort lembas met 20.000 calorieën. Zulke zaakjes schieten echt als paddenstoelen uit de grond.
superprodinsdag 13 juli 2021 @ 08:54
Ik snap de cover up wel, laseren ging natuurlijk niet, 1 laserstraal op die plek en de siliconen klappen eruit
vencodarkdinsdag 13 juli 2021 @ 09:11
Puur uit nieuwsgierigheid maar mag je als cookie-maker reclame maken met Lotus koekjes?
Je zou zeggen dat Lotus dan moet meewerken of toestemming moet geven.
suzi1dinsdag 13 juli 2021 @ 11:13
ze heeftf nu een beetje dezelfde tatoo als dr broer. alleen hangt bij hem jezus tussen de vleugels.
zezus haha
Duiker64dinsdag 13 juli 2021 @ 11:37
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 09:11 schreef vencodark het volgende:
Puur uit nieuwsgierigheid maar mag je als cookie-maker reclame maken met Lotus koekjes?
Je zou zeggen dat Lotus dan moet meewerken of toestemming moet geven.
als je die website bekijkt, ze gebruikt allemaal bekende merken volledig in beeld, M&M's, Twix, Kinder bueno. Vraag me ook af of dit zomaar is toegestaan. Maar ondanks de bekende merken vind ik veel van haar baksels er echt onsmakelijk uitzien. Ook bijzonder dat er nergens een prijs bij staat. WIE koopt dit dan vraag ik me af. :?
bloempjuhdinsdag 13 juli 2021 @ 12:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 11:37 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

als je die website bekijkt, ze gebruikt allemaal bekende merken volledig in beeld, M&M's, Twix, Kinder bueno. Vraag me ook af of dit zomaar is toegestaan. Maar ondanks de bekende merken vind ik veel van haar baksels er echt onsmakelijk uitzien. Ook bijzonder dat er nergens een prijs bij staat. WIE koopt dit dan vraag ik me af. :?
Er staat wel gewoon een prijslijst, hoor. Volledig onbegrijpelijk met kleurtjes enzo, maar staat er zeker wel.
Duiker64dinsdag 13 juli 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 12:36 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Er staat wel gewoon een prijslijst, hoor. Volledig onbegrijpelijk met kleurtjes enzo, maar staat er zeker wel.
zie het nu ook. :!
CherryLipsdinsdag 13 juli 2021 @ 14:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 11:37 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

als je die website bekijkt, ze gebruikt allemaal bekende merken volledig in beeld, M&M's, Twix, Kinder bueno. Vraag me ook af of dit zomaar is toegestaan. Maar ondanks de bekende merken vind ik veel van haar baksels er echt onsmakelijk uitzien. Ook bijzonder dat er nergens een prijs bij staat. WIE koopt dit dan vraag ik me af. :?
Veel van die koekjestoko's gebruiken die merken in hun koekjes. Zal wel oké zijn.
Dit is een bekende:
https://www.humbleandcrumble.com/
praadjedinsdag 13 juli 2021 @ 18:41
Zou het nog goed gaan tussen Mike en Naoom? Mike was alleen met Milano naar een hotel in Zeeland en Naoom logeerde bij haar oma.
Allyodinsdag 13 juli 2021 @ 19:41
quote:
17s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 18:41 schreef praadje het volgende:
Zou het nog goed gaan tussen Mike en Naoom? Mike was alleen met Milano naar een hotel in Zeeland en Naoom logeerde bij haar oma.
Zag laatst wel een roddel bij Fawry dat ze uit elkaar zijn. Maar daarna niets meer van gehoord
Harvest89dinsdag 13 juli 2021 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 18:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

Wat ziet dat er ransich uit. ;{

:T
Ziet er goed uit hoor.
Lekker veel chocolade.
praadjedinsdag 13 juli 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 20:07 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Ziet er goed uit hoor.
Lekker veel chocolade.
Ik vind het er ook heel erg lekker uitzien :9~
HeelVaakBlijdonderdag 15 juli 2021 @ 21:30
quote:
17s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 20:11 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik vind het er ook heel erg lekker uitzien :9~
Wat? Die arm van Sam d'r mannetje, d'r liefde van d'r leven, d'r wederhelft? 😂 Ze krijgt denk ik alleen rijst zonder boontjes als ze zijn hoofd ook op insta zet geloof ik. 😅
praadjevrijdag 16 juli 2021 @ 14:01
Mike heeft een tattoo met 'please forgive me, I won't stop loving you' op zijn buik laten zetten. Zouden ze dan echt bonje hebben?
En waarom moet alles op die lijven komen te staan? Praat of schrijf een brief of stuurt een appje

[ Bericht 3% gewijzigd door praadje op 16-07-2021 14:09:58 ]
mailyvrijdag 16 juli 2021 @ 14:41
quote:
17s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:01 schreef praadje het volgende:
Mike heeft een tattoo met 'please forgive me, I won't stop loving you' op zijn buik laten zetten. Zouden ze dan echt bonje hebben?
En waarom moet alles op die lijven komen te staan? Praat of schrijf een brief of stuurt een appje
Voor wie? Voor Sam of voor Naoom?

En is het niet gewoon een liedjestekst?
Leandravrijdag 16 juli 2021 @ 14:50
praadjevrijdag 16 juli 2021 @ 16:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:41 schreef maily het volgende:

[..]

Voor wie? Voor Sam of voor Naoom?

En is het niet gewoon een liedjestekst?
Geen idee maar hij liet hem zien in zijn story. En als hij die net heeft laten zetten dan denk ik voor Naoom, no way dat hij terug zou gaan naar Sam. Maar Mike en Naoom taggen elkaar niet meer en staan ook al een week niet samen op foto's.

[ Bericht 0% gewijzigd door praadje op 16-07-2021 17:02:04 ]
tong80vrijdag 16 juli 2021 @ 16:52
Het begin van een nieuwe verhaallijn in zicht. Is wel weer nodig. Het dut een beetje in.

:T
mailyvrijdag 16 juli 2021 @ 16:53
quote:
17s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 16:43 schreef praadje het volgende:

[..]

Geen idee maar hij liet hem zien in zijn story. En als hij die net heeft laten zetten dan denk ik voor Naoom, no way dat hij terug zou gaan naar Sam. Maar Sam en Naoom taggen elkaar niet meer en staan ook al een week niet samen op foto's.
:o *)
praadjevrijdag 16 juli 2021 @ 17:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 16:53 schreef maily het volgende:

[..]

:o *)
Sorry, ik bedoelde dat Mike en Naoom elkaar al een week niet taggen
Duiker64vrijdag 16 juli 2021 @ 22:10
quote:
17s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 17:01 schreef praadje het volgende:

[..]

Sorry, ik bedoelde dat Mike en Naoom elkaar al een week niet taggen
Het weekje dat ze bij haar oma is duurt nu ook wel erg lang. Maar om nou door een tattoo op je pens een soort van sorry te zeggen? Hoe kunnen ze daar t.z.t. dan nog weer een engel overheen zetten??
HeelVaakBlijvrijdag 16 juli 2021 @ 22:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 22:10 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

Het weekje dat ze bij haar oma is duurt nu ook wel erg lang. Maar om nou door een tattoo op je pens een soort van sorry te zeggen? Hoe kunnen ze daar t.z.t. dan nog weer een engel overheen zetten??
😂 Daar zet ie "laat maar zitten" onder als ze 'm niet vergeeft. 🙈
Duiker64vrijdag 16 juli 2021 @ 22:24
Mike heeft ook zijn eigen merk Black Laundry inclu de bijbehorende insta en webshop in de aanbieding. Wegens 'te druk'.... Iemand interesse?

[ Bericht 0% gewijzigd door Duiker64 op 16-07-2021 23:04:15 ]
HeelVaakBlijvrijdag 16 juli 2021 @ 22:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 22:24 schreef Duiker64 het volgende:
Mike heeft ook zijn eigen merk Black Laudry inclu de bijbehorende insta en webshop in de aanbieding. Wegens 'te druk'.... Iemand interesse?
Moet ik dan ook m'n tanden zo wit laten bleken??
Duiker64vrijdag 16 juli 2021 @ 23:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 22:36 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]

Moet ik dan ook m'n tanden zo wit laten bleken??
voor de meeste geloofwaardigheid ook even een tijdje de bak in. (8>
black.laundry was founded in 2020 while in prison by michael van der plas and is a fashion brand with a wink to the ''bad guys''
Noekzaterdag 17 juli 2021 @ 07:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 22:36 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]

Moet ik dan ook m'n tanden zo wit laten bleken??
Nee, je moet vooral je chest trainen en leg day skippen.
mailyzaterdag 17 juli 2021 @ 09:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 22:36 schreef HeelVaakBlij het volgende:

[..]

Moet ik dan ook m'n tanden zo wit laten bleken??
Zorg dat je er voor de rest gekleurd opstaat! Zonnebank, tattoos ....
HeelVaakBlijzaterdag 17 juli 2021 @ 13:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:12 schreef maily het volgende:

[..]

Zorg dat je er voor de rest gekleurd opstaat! Zonnebank, tattoos ....
Ik zal even kijken wiens eigendom ik wil zijn en zal dan voor EN achternaam plus adres en hobby's op mijn lijf laten zetten, inclusief alle mensen waar ik sorry tegen wil zeggen. 😂

[ Bericht 0% gewijzigd door HeelVaakBlij op 17-07-2021 13:46:50 ]
HeelVaakBlijzaterdag 17 juli 2021 @ 13:40
En wat recepten voor rijst kip boontjes en broccoli en alle afslank smoothie smaken, anders krijg ik m'n lijf niet vol natuurlijk. 😅
ootjekatootjezaterdag 17 juli 2021 @ 23:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:40 schreef HeelVaakBlij het volgende:
En wat recepten voor rijst kip boontjes en broccoli en alle afslank smoothie smaken, anders krijg ik m'n lijf niet vol natuurlijk. 😅
Vergeet de foto’s van de kids niet. Zo heb je ze altijd bij je en vult ook lekker.
En ook handig, het 06 nummer van je dealer.
HeelVaakBlijzondag 18 juli 2021 @ 00:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 23:55 schreef ootjekatootje het volgende:


[..]

Vergeet de foto’s van de kids niet. Zo heb je ze altijd bij je en vult ook lekker.
En ook handig, het 06 nummer van je dealer.
🙈😂
HeelVaakBlijmaandag 19 juli 2021 @ 23:26
Foto van Dave uit het profiel, al even geen post, zelfs geen reclame... Ik hoop geen trouble in Barbie's paradise.
scrub_nursedinsdag 20 juli 2021 @ 06:57
Ze heeft al heel lang alleen een foto van zichzelf als profielfoto, onder haar naam staat nog steeds sam❤️dave, 5 dagen geleden heeft ze zijn arm nog gepost. Ik zie niks anders dan dat ze al een hele tijd doet
LoveProfuziondinsdag 20 juli 2021 @ 21:41
verkeerde topic
scrub_nursewoensdag 21 juli 2021 @ 10:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 06:57 schreef scrub_nurse het volgende:
Ze heeft al heel lang alleen een foto van zichzelf als profielfoto, onder haar naam staat nog steeds sam❤️dave, 5 dagen geleden heeft ze zijn arm nog gepost. Ik zie niks anders dan dat ze al een hele tijd doet
Ze is er weer, haar telefoon doet het weer.
IJsmutszondag 25 juli 2021 @ 08:58
Nevermind😁
roos94zondag 25 juli 2021 @ 12:26
Dooie gate
tong80zondag 25 juli 2021 @ 12:42
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 12:26 schreef roos94 het volgende:
Dooie gate
Dan maar naar het Hazes topic. Daar gebeurt altijd wel iets.

:T
poelekezondag 25 juli 2021 @ 15:20
Niemand heeft binnenkort nog zin om op haar pagina te kijken.
Alleen maar zwaar bewerkte foto's van zichzelf, wat Mickey Mouse een domme spreuk maar verder hoofdzakelijk reclame. reclame reclame.
Wil Barbie kijkers lokken, dan zal ze toch met wat ellende moeten komen.
Of een net uit bed pic zonder pruik en make up.
Harvest89zondag 25 juli 2021 @ 15:54
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 15:20 schreef poeleke het volgende:
Niemand heeft binnenkort nog zin om op haar pagina te kijken.
Alleen maar zwaar bewerkte foto's van zichzelf, wat Mickey Mouse een domme spreuk maar verder hoofdzakelijk reclame. reclame reclame.
Wil Barbie kijkers lokken, dan zal ze toch met wat ellende moeten komen.
Of een net uit bed pic zonder pruik en make up.
Of een paar nudes, pornofilmpjes, etc.
suzebol75zondag 25 juli 2021 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 15:20 schreef poeleke het volgende:
Niemand heeft binnenkort nog zin om op haar pagina te kijken.
Alleen maar zwaar bewerkte foto's van zichzelf, wat Mickey Mouse een domme spreuk maar verder hoofdzakelijk reclame. reclame reclame.
Wil Barbie kijkers lokken, dan zal ze toch met wat ellende moeten komen.
Of een net uit bed pic zonder pruik en make up.
Je vergeet de gamba's en de kip met bonen :-)
Samhainmaandag 26 juli 2021 @ 22:42
Ik zie ook ineens weer een hondje bij haar voorbij komen.
Een andere dan in de tijd met Gelmore.
Aaltje1978maandag 26 juli 2021 @ 23:20
Hond zal wel van Dave zijn.
Nieuwe foto's zitten er trouwens ook niet echt in met die kerel... het is elke keer dezelfde die voorbij komt.
poelekedinsdag 27 juli 2021 @ 12:04
Dave is uit beeld en de hond is een oppashond.
Denk ik.
Leandradinsdag 27 juli 2021 @ 12:33
De foto van Dave is idd gerecycled want nog van voor de engeltattoo.
JourneyBluedinsdag 27 juli 2021 @ 14:03
SAM.png

https://www.story.nl/arti(...)ft-goed-effect-gehad
poelekedinsdag 27 juli 2021 @ 14:25
De gamba's zijn niet gemaakt door Dave, maar door de gozer van een afhaalrestaurant.
Dave is al lang pleiten en lekker op vakantie met een ander mokkel.
Zij mag op de hond passen.
bloempjuhdinsdag 27 juli 2021 @ 15:17
In het filmpje zegt ze niet 'een aanrader', maar "eerh best wel een aanrader". Lekkere reclame, weer.

Welke halve zolen huren haar toch steeds in, dit is toch niet wat je als klant wil zien?
Duiker64dinsdag 27 juli 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 15:17 schreef bloempjuh het volgende:
In het filmpje zegt ze niet 'een aanrader', maar "eerh best wel een aanrader". Lekkere reclame, weer.

Welke halve zolen huren haar toch steeds in, dit is toch niet wat je als klant wil zien?
Wie wil in hemelsnaam dat zijn produkt als volgt wordt aangeprezen... 8)7

...Omdat ik vrij veel make up gebruik en heel slecht mijn gezicht behandelt…ennehhh …deze behandeling heeft ..heb ik wel ehhhh vrij veel goeie effect gehad. En ik heb wel veel goeie effectuhh …ja….(kijkt papa aan) ….die dan zegt: het verlicht wel!
Ja ehhh het verlicht wel je huid ennehhh….
Het voelt weer frissch…en fruitug aan. Mu oude VIEZE huid is verdwenen en ik heb en ik heb een fris en fruitige huid weer terug….het is echt een aanrader om te doen.
Aaltje1978dinsdag 27 juli 2021 @ 17:34
Ja, alsof ze onder de medicijnen zat, man, er kwam in dat hele filmpje geen samenhangende zin uit gewoon.
JourneyBluedinsdag 27 juli 2021 @ 18:28


[ Bericht 50% gewijzigd door JourneyBlue op 27-07-2021 18:31:15 ]
RipCitydinsdag 27 juli 2021 @ 18:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 18:28 schreef JourneyBlue het volgende:

Hoezo is de post verwijderd dat Barbie een escort is?
Mazikeendinsdag 27 juli 2021 @ 18:39
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:20 schreef Aaltje1978 het volgende:
Hond zal wel van Dave zijn.
Nieuwe foto's zitten er trouwens ook niet echt in met die kerel... het is elke keer dezelfde die voorbij komt.
Ik denk dat het over is tussen Dave en Sam
ChipsZak.dinsdag 27 juli 2021 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 16:31 schreef Duiker64 het volgende:

[..]

Wie wil in hemelsnaam dat zijn produkt als volgt wordt aangeprezen... 8)7

...Omdat ik vrij veel make up gebruik en heel slecht mijn gezicht behandelt…ennehhh …deze behandeling heeft ..heb ik wel ehhhh vrij veel goeie effect gehad. En ik heb wel veel goeie effectuhh …ja….(kijkt papa aan) ….die dan zegt: het verlicht wel!
Ja ehhh het verlicht wel je huid ennehhh….
Het voelt weer frissch…en fruitug aan. Mu oude VIEZE huid is verdwenen en ik heb en ik heb een fris en fruitige huid weer terug….het is echt een aanrader om te doen.
:D

Ze leek zich vooral heel ongemakkelijk en bijna nerveus te voelen ofzo.
Twinkle20dinsdag 27 juli 2021 @ 19:33
Holy christ ik heb net even dat filmpje bekeken maar holy christ
poelekedinsdag 27 juli 2021 @ 20:08
Het product past prima bij de reclame.
Rotzooi representeert rotzooi.
JourneyBluedinsdag 27 juli 2021 @ 20:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 18:32 schreef RipCity het volgende:

[..]

Hoezo is de post verwijderd dat Barbie een escort is?
Die oude "Kelly" screenshots gaan weer rond, ik zag te laat dat ze niet recent zijn (waarschijnlijk van 2 jaar geleden?), dus vast ook al eerder gepost.

Morgen wordt ze 32 en op de foto staat dat ze 30 is.
Deisyydinsdag 27 juli 2021 @ 22:20
Ik heb even wat offtopic posts geveegd, maar in de sc is hier plek genoeg voor *O*

SHO / [ShowChat #1254] Waar we gezellig over Show posten.
Duiker64woensdag 28 juli 2021 @ 19:40
Vandaag is onze Sam 32 jaar geworden. Geen bloemen, ontbijtje, slingers, felicitaties, kadootjes van 'mu' mannetje? Nou dan maar van mij gefeliciteerd...*O* *O* *O*
ootjekatootjewoensdag 28 juli 2021 @ 19:49
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 19:40 schreef Duiker64 het volgende:
Vandaag is onze Sam 32 jaar geworden. Geen bloemen, ontbijtje, slingers, felicitaties, kadootjes van 'mu' mannetje? Nou dan maar van mij gefeliciteerd...*O* *O* *O*
^O^
#ANONIEMwoensdag 28 juli 2021 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 19:40 schreef Duiker64 het volgende:
Vandaag is onze Sam 32 jaar geworden. Geen bloemen, ontbijtje, slingers, felicitaties, kadootjes van 'mu' mannetje? Nou dan maar van mij gefeliciteerd...*O* *O* *O*
Hoe is het met Babs? Is ze nog samen met die Dave? :?
roos94woensdag 28 juli 2021 @ 22:25
32 pas. Lijkt veel ouder
praadjewoensdag 28 juli 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 22:04 schreef suzebol75 het volgende:

[..]

Je vergeet de gamba's en de kip met bonen :-)
Die Gamba's komen ook gewoon van Thuisbezorgd ofzo. Daarnaast ligt op het bord een ingepakte rol sushirijst.
praadjewoensdag 28 juli 2021 @ 22:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 14:25 schreef poeleke het volgende:
De gamba's zijn niet gemaakt door Dave, maar door de gozer van een afhaalrestaurant.
Dave is al lang pleiten en lekker op vakantie met een ander mokkel.
Zij mag op de hond passen.
Oh je was me net voor haha.
tong80woensdag 28 juli 2021 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 22:25 schreef roos94 het volgende:
32 pas. Lijkt veel ouder
Doe Maar vond 32 oud.

:T
JourneyBluedonderdag 29 juli 2021 @ 00:07
uNaomi.png

NEE.png

in.png

mike.png

werk.png

[ Bericht 22% gewijzigd door JourneyBlue op 29-07-2021 00:33:49 ]