abonnement Unibet Coolblue
pi_199656542
quote:
12s.gif Op vrijdag 28 mei 2021 14:04 schreef peterc het volgende:
SIG reactie was inderdaad niet geheel handig gecommuniceerd. Je kunt dingen bedoelen en zeggen en soms doe je het een beter als het andere. Zal misschien een slip of het toetsenborg geweest zijn. Misschien komt er nog een re:mailtje van SIG dat het wat ongelukkig is. (zou ik doen, maar ja wie ben ik).

Ik geloof best wel her en der dat het met huurpunten / huurprijzen / bewoning / taxaties / marktwaarden er marges en grijze gebieden zijn waarover men van mening kan verschillen. Ieder kan zijn eigen afweging maken hieromtrent en ook nog vanuit zijn eigen perspectief of doel. Zo doen de platformen het, zo doen de lening/hypo nemers het, en zo doen wij investeerders het. Kijk naar je eigen doelen en besluit, elke beslissing die je neemt is goed, juist omdat je er over na hebt gedacht.
Het is zeker geen incidentele fout geweest. Ik kreeg een vergelijkbare reactie toen ik ze erop wees dat een tekst bij een project moet worden aangepast. Er stond bij een project dat het project risicoloos is....

In SIG heb ik geen vertrouwen, in schijf 1a wel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')