FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1069 Musk-koers
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 18:36
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 18:37
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:26 schreef amp25 het volgende:
Nu met deze flinke crash wat doen jullie halen jullie alles weg of laten jullie het staan
Heb niks meer.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:39
Had mijn profits al gepakt, net voor deze "crash"/"correctie" laat de rest gewoon doorlopen......
MaximumRushmaandag 17 mei 2021 @ 18:40
Ik blijf holden.
Mortaxxmaandag 17 mei 2021 @ 18:40
Gelukkig heb ik ook xrp
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 18:42
HODL!

En bijkopen zodra het laag genoeg staat.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:43
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:42 schreef Nattekat het volgende:
HODL!

En bijkopen zodra het laag genoeg staat.
wat is laag genoeg ???? :D
TornadoDKmaandag 17 mei 2021 @ 18:43
Waarom zou je het verkopen nu het flink lager is?

Hodl en als het volgende week nog steeds laag is weer wat bijkopen
FL_Freakmaandag 17 mei 2021 @ 18:44
Blij dat ik vroeg ben ingestapt dus lig nog niet zo wakker hoe het er nu voor staat.

Maar aub niet verder down pls _O-
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:43 schreef Predator40 het volgende:

[..]

wat is laag genoeg ???? :D
Rond de 36k ofzo, moet nog even kijken. Salaris moet ook niet te laat komen.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:45
bijkopen, dca, uitverkoop, bijkopen, dca, uitverkoop....net zolang totdat je bankrekening leeg is :D
en dan nog eens -70% gaan _O-
Isdatzomaandag 17 mei 2021 @ 18:46
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:45 schreef Predator40 het volgende:
bijkopen, dca, uitverkoop, bijkopen, dca, uitverkoop....net zolang totdat je bankrekening leeg is :D
en dan nog eens -70% gaan _O-
Of +70%.
Mortaxxmaandag 17 mei 2021 @ 18:47
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:44 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Rond de 36k ofzo, moet nog even kijken. Salaris moet ook niet te laat komen.
Je kunt toch even een lening afsluiten? Betaal je die zodra je salaris er is weer af
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:48
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:46 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Of +70%.
allebei prima....liefst +70% natuurlijk maar -70% is ook niet meer erg
Isdatzomaandag 17 mei 2021 @ 18:49
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:47 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Je kunt toch even een lening afsluiten? Betaal je die zodra je salaris er is weer af
Een maat van me heeft bij mij z'n vakantiegeld geleend om - jawel - in crypto te stoppen. Misschien kan Nattekat ook zoiets regelen.
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 18:50
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:49 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Een maat van me heeft bij mij z'n vakantiegeld geleend om - jawel - in crypto te stoppen. Misschien kan Nattekat ook zoiets regelen.
Je kan ook iets bestellen met achteraf betalen en dan je verlies pakken op Marketplats :D
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:50
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:49 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Een maat van me heeft bij mij z'n vakantiegeld geleend om - jawel - in crypto te stoppen. Misschien kan Nattekat ook zoiets regelen.
en die is vorige week ingestapt ? :D
sws.....lenen om in crpyto te stoppen dan ben je niet goed
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 18:51
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:50 schreef Predator40 het volgende:

[..]

en die is vorige week ingestapt ? :D
sws.....lenen om in crpyto te stoppen dan ben je niet goed
Alles terugbetalen van de winst toch jonge!
Isdatzomaandag 17 mei 2021 @ 18:52
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:50 schreef Predator40 het volgende:

[..]

en die is vorige week ingestapt ? :D
sws.....lenen om in crpyto te stoppen dan ben je niet goed
Neuh al een paar maanden geleden, en rond januari ook een flink bedrag geleend. Wel gewoon netjes op papier geregeld allemaal en ik weet dat ik 't terugkrijg.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:52
Hopla:

BTC $42,930.05
FlippingCoinmaandag 17 mei 2021 @ 18:52
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:49 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Een maat van me heeft bij mij z'n vakantiegeld geleend om - jawel - in crypto te stoppen. Misschien kan Nattekat ook zoiets regelen.
Geld investeren wat je niet hebt, eeuwenoud recept voor succes. _O_
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 18:53
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Neuh al een paar maanden geleden, en rond januari ook een flink bedrag geleend. Wel gewoon netjes op papier geregeld allemaal en ik weet dat ik 't terugkrijg.
netjes op papier zegt niet zoveel.....
Mortaxxmaandag 17 mei 2021 @ 18:56
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:49 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Een maat van me heeft bij mij z'n vakantiegeld geleend om - jawel - in crypto te stoppen. Misschien kan Nattekat ook zoiets regelen.
Waarom leen je geld uit :s
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 18:56
Ik wil geen lening, maar als je wil investeren dan breid ik mijn miningrig uit tegen commissie :9
Ciclonmaandag 17 mei 2021 @ 18:58

Deze gast zit meestal wel aardig in de richting.
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:02
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:58 schreef Ciclon het volgende:

Deze gast zit meestal wel aardig in de richting.
Tot nu toe volgt ADA BTC redelijk in de dip.

Als BTC stabiliseert terwijl ADA lager dan 1.90 is, dan koop ik weer.

Maar voorlopig blijft 't allemaal lekker inkakken, benieuwd of BTC nog onder de 40k komt.
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 19:06
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:47 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Je kunt toch even een lening afsluiten? Betaal je die zodra je salaris er is weer af
Ik hou me aan de gouden crypto regels. Dus nee :P
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:09
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:06 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik hou me aan de gouden crypto regels. Dus nee :P
Gewoon doen joh, vaok buj te bange
viagraapmaandag 17 mei 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:58 schreef Ciclon het volgende:

Deze gast zit meestal wel aardig in de richting.
Geen zin om schreeuwerige video's te kijken, wat bedoelt hij met BTC alert? En wat gaat ADA doen?
LXIVmaandag 17 mei 2021 @ 19:14
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 18:43 schreef TornadoDK het volgende:
Waarom zou je het verkopen nu het flink lager is?

Als het net als vorige keer naar 4000 voor bitcoin gaat kun je je vermogen (in crypto) vertienvoudigen.

Het staat nu nog niet “flink lager”. Het staat net onder de ath. Dit zijn de koersen van 2,5 mond geleden, toen het destijds op ATH stond.
Ciclonmaandag 17 mei 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:10 schreef viagraap het volgende:

[..]

Geen zin om schreeuwerige video's te kijken, wat bedoelt hij met BTC alert? En wat gaat ADA doen?
Hij is absoluut geen schreeuwert
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:19
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 09:10 schreef JDx het volgende:

[..]
Als er tussen 14-15 uur niks gebeurt, flink herstel of de crash goes on, dan kap ik ermee, want dan is het compleet onvoorspelbaar :')
mfdu1gb.png

Spot on 02:00 PM...

[ Bericht 47% gewijzigd door JDx op 17-05-2021 19:25:51 ]
FlippingCoinmaandag 17 mei 2021 @ 19:20
BTC/USDT sell 44.889,98
BTC/USDT buy 42,516.00

c_/
Ciclonmaandag 17 mei 2021 @ 19:21
D
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:19 schreef JDx het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Spot on 02:00 AM...
Hollandsche tijd?
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:25
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:21 schreef Ciclon het volgende:
D
[..]

Hollandsche tijd?
yes, sorry PM dus.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 19:27
Stoelriemen vast ?

BTC $42,232.97
CryptoPunkmaandag 17 mei 2021 @ 19:31
tenor.gif?itemid=20797712
Elanmaandag 17 mei 2021 @ 19:32
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:19 schreef JDx het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Spot on 02:00 PM...
Wat is je logica er achter het tijdslot dan, Amerikanen die hun dag beginnen en direct gaan verkopen?
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:48
tenor.gif
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:49
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:48 schreef JDx het volgende:
[ afbeelding ]
WWWWWW :')
hmmmzmaandag 17 mei 2021 @ 19:50
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:48 schreef JDx het volgende:
[ afbeelding ]
Zit je nu 2 fora tegelijkertijd vol te spammen?
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:51
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:50 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Zit je nu 2 fora tegelijkertijd vol te spammen?
En whatsapp.
Den_Haagmaandag 17 mei 2021 @ 19:52
Heb 70% van de BTC verkocht. Wacht met weer aankopen today echt de bodem is bereikt
Mani89maandag 17 mei 2021 @ 19:52
Ik probeer de bodem te vinden maar ik zie alleen maar een eindeloos zwart gat.
hmmmzmaandag 17 mei 2021 @ 19:52
ALLES VERKOPEN1!!!!1
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:54
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Wat is je logica er achter het tijdslot dan, Amerikanen die hun dag beginnen en direct gaan verkopen?
Ja na alle gedoe dit weekend flink wat angst gecreëerd, was alleen maar een klein dipje nodig voor de sneeuwbal.

Maar goed, mij verder niet vertrouwen ofzo hoor, lucky guess.
TornadoDKmaandag 17 mei 2021 @ 19:54
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:14 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als het net als vorige keer naar 4000 voor bitcoin gaat kun je je vermogen (in crypto) vertienvoudigen.

Het staat nu nog niet “flink lager”. Het staat net onder de ath. Dit zijn de koersen van 2,5 mond geleden, toen het destijds op ATH stond.
Ja ok als je dat verwacht wel. Ik denk dat over een paar weken alles weer ath is. Maar blijft allemaal koffiedik kijken natuurlijk.
viagraapmaandag 17 mei 2021 @ 19:54
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:18 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Hij is absoluut geen schreeuwert
CAPSLOCK is al schreeuwerig genoeg.
YoshiBignosemaandag 17 mei 2021 @ 19:56
WANNEER GAAN WE KOPEN BIATCHES
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:57
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:54 schreef viagraap het volgende:

[..]

CAPSLOCK is al schreeuwerig genoeg.
Alleen door die capslock titel heb ik er idd al niet op geklikt.
hmmmzmaandag 17 mei 2021 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:56 schreef YoshiBignose het volgende:
WANNEER GAAN WE KOPEN BIATCHES
6.9
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 19:58
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:56 schreef YoshiBignose het volgende:
WANNEER GAAN WE KOPEN BIATCHES
niet :D nooit meer
Rozevlamaandag 17 mei 2021 @ 19:59
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:56 schreef YoshiBignose het volgende:
WANNEER GAAN WE KOPEN BIATCHES
En wat
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 19:59
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:56 schreef YoshiBignose het volgende:
WANNEER GAAN WE KOPEN BIATCHES
AgedDearestBluefish-size_restricted.gif
YoshiBignosemaandag 17 mei 2021 @ 20:01
Hekel aan dat m'n binance saldo afneemt... als de crypto's niet stijgen dan maar bijstorten >:)
amp25maandag 17 mei 2021 @ 20:03
Bitcoin onder de 35000 euro bijna 20k in 1 maand omlaag
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 20:05
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:01 schreef YoshiBignose het volgende:
Hekel aan dat m'n binance saldo afneemt... als de crypto's niet stijgen dan maar bijstorten >:)
Gewoon jezelf voor de gek houden, doe ik ook altijd, ja maar ik moet sowieso een nieuwe videokaart voor gamen, dus als ik er dan mee ga minen en m'n oude verkoop, dan heb ik zelfs winst :D
Isdatzomaandag 17 mei 2021 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:01 schreef YoshiBignose het volgende:
Hekel aan dat m'n binance saldo afneemt... als de crypto's niet stijgen dan maar bijstorten >:)
Klinkt als een robuuste strategie ^O^ .
YoshiBignosemaandag 17 mei 2021 @ 20:11
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:08 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Klinkt als een robuuste strategie ^O^ .
Ja is een beetje als martingale bij roulette... als je verliest je inzet verdubbelen >:)
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 20:14
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:11 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Ja is een beetje als martingale bij roulette... als je verliest je inzet verdubbelen >:)
Op zich geen verkeerde strategie. Maar uiteindelijk geldt ook bij die strategie dat het huis altijd wint :P
YoshiBignosemaandag 17 mei 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Op zich geen verkeerde strategie. Maar uiteindelijk geldt ook bij die strategie dat het huis altijd wint :P
Maar wie is het huis bij crypto?
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 20:17
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:16 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Maar wie is het huis bij crypto?
in 2021: Elon :D
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 20:30
Ik sta in sats +1,45%. Niets aan het handje dus.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 20:36
quote:
7s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:30 schreef Gehrman het volgende:
Ik sta in sats +1,45%. Niets aan het handje dus.
toch jammer dat je niet met sats kan betalen
Apekoekmaandag 17 mei 2021 @ 20:40
Bull flag
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 20:46
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:40 schreef Apekoek het volgende:
Bull flag
Bull Shit
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 20:48
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:40 schreef Apekoek het volgende:
Bull flag
Denk ik dus ook.

Ik vermoed dat er veel papieren handen rekt gaan worden komende week.
Apekoekmaandag 17 mei 2021 @ 20:50
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:48 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Denk ik dus ook.

Ik vermoed dat er veel papieren handen rekt gaan worden komende week.
Idd allemaal captain gaylords die de komende weken rectaal genomen gaan worden 👍
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:50 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Idd allemaal captain gaylords die de komende weken rectaal genomen gaan worden 👍
Word sowieso moe van mensen die "kREsH!!!11" roepen bij iedere correctie, groot of klein. Zucht.

Ligt er aan mij of zijn er tijdens bull run 20-21 veel, veel, véél meer newbies op crypto bij gekomen tegenwoordig?
Hoe vaak ik wel niet, in Telegramgroepen van zowat iedere coin/token, vragen gesteld zie worden over zaken die al in de whitepaper uitgelegd staat, om vervolgens de vraag te krijgen wat een whitepaper is of waar het staat :') Royal sadness (qua onderzoeksvaardigheden en gezond verstand).

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 20:57:32 ]
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 20:57
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:55 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Word sowieso moe van mensen die "kREsH!!!11" roepen bij iedere correctie, groot of klein. Zucht.

Ligt er aan mij of zijn er tijdens bull run 20-21 veel, veel, véél meer newbies op crypto bij gekomen tegenwoordig?
Hoe vaak ik wel niet, in Telegramgroepen van zowat iedere coin/token, vragen gesteld worden die in de whitepaper uitgelegd is, om vervolgens de vraag te krijgen wat een whitepaper is of waar het staat :') Royal sadness (qua onderzoeksvaardigheden en gezond verstand).
ik heb het idee dat de hype veel groter was in 2018......
maar dat er wel veel meer nieuwelingen bij zijn gekomen in 2021
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 20:58
Ik zie op Twitter heel veel mensen in Doge e.d. duiken, complete salaris erin omdat iedereen het doet.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 20:59
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:57 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik heb het idee dat de hype veel groter was in 2018......
maar dat er wel veel meer nieuwelingen bij zijn gekomen in 2021
Naja, als mijn geheugen mij niet in de steek heeft gelaten had je in 2017 bijv. nog geen iDeal op Binance. Dat soort gemakken verschaft natuurlijk immers sneller toegang.

Wat mij verbaast is dat dezelfde mensen die de whitepapers moeilijk kunnen vinden en/of lezen wel met een DEx als Pancake-/Uniswap kunnen omgaan :? :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 21:00:32 ]
FlippingCoinmaandag 17 mei 2021 @ 20:59
Crash!!!
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:16 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Maar wie is het huis bij crypto?
De exchanges
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:58 schreef JDx het volgende:
Ik zie op Twitter heel veel mensen in Doge e.d. duiken, complete salaris erin omdat iedereen het doet.
Dat worden dan een nieuwe hoop nieuwe miljonairs of een hoop nieuwe aanmeldingen bij de schuldhulpverlening.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:02
Ik gun ze natuurlijk het eerste, trouwens. Zo ben ik dan ook wel weer ipv alleen maar zeiken.

[ Bericht 37% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 21:02:49 ]
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:57 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik heb het idee dat de hype veel groter was in 2018......
maar dat er wel veel meer nieuwelingen bij zijn gekomen in 2021
Of we zitten nog steeds vroeg in de cyclus en moet de echte gekte nog komen.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:03
quote:
16s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:59 schreef FlippingCoin het volgende:
Crash!!!
Mijn mondhoeken bewogen, chapeau.
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 21:04
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:59 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Naja, als mijn geheugen mij niet in de steek heeft gelaten had je in 2017 bijv. nog geen iDeal op Binance. Dat soort gemakken verschaft natuurlijk immers sneller toegang.

Wat mij verbaast is dat dezelfde mensen die de whitepapers moeilijk kunnen vinden en/of lezen wel met een DEx als Pancake-/Uniswap kunnen omgaan :? :')
in 2018 stond het er met een overboeking binnen 1 dag op.
en volgens mij kon het ook al met een creditcard.

kostte mij ook wel 30 minuutjes om alles uit te zoeken wat betreft uniswap/pancakeswap een paar maanden geleden.
FlippingCoinmaandag 17 mei 2021 @ 21:04
Maar, zou het niet kunnen komen doordat men meer achter een pc zit, en meer geld heeft door corona.
FlippingCoinmaandag 17 mei 2021 @ 21:05
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:02 schreef Erasmus het volgende:
Ik gun ze natuurlijk het eerste, trouwens. Zo ben ik dan ook wel weer ipv alleen maar zeiken.
Afgunst heb je ook alleen jezelf mee uiteindelijk, snap dat verder ook niet; als ze het goed doen met een stomme actie boeiene. :P
fathankmaandag 17 mei 2021 @ 21:06
Prima voor de DCA dit
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:58 schreef JDx het volgende:
Ik zie op Twitter heel veel mensen in Doge e.d. duiken, complete salaris erin omdat iedereen het doet.
ik ben dit keer heel voorzichtig weer begonnen.

500 euro gestort, beetje winst gemaakt
oude coin nog kunnen cashen voor 1200 dollar

met dat geld een beetje gespeeld, inleg eruit, winsten genomen, verliezen van 2018 goed kunnen maken, NFT's naar de maand, FEG naar de maan, nog meer winsten genomen etc etc.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:08
Ik denk dat we nog een dipje zien naar deze kleine stabilisatie en dan vies hard omhoog gaan.

Heb niks bijgestort overigens.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:04 schreef Predator40 het volgende:

[..]

in 2018 stond het er met een overboeking binnen 1 dag op.
en volgens mij kon het ook al met een creditcard.

kostte mij ook wel 30 minuutjes om alles uit te zoeken wat betreft uniswap/pancakeswap een paar maanden geleden.
Naja, iDeal verlaagt de drempel wel aanzienlijk hoor. Kapitale fouten zijn snel gemaakt.

Toen ik vroegâh voor het eerst BTC (800-1000 USD was ATH) op Bitonic kocht liet ik het direct sturen naar mijn Bittrex-wallet.

Bleek dus verkeerd gelezen te hebben en stuurde ik honderden euros naar een ERC-20 contact adress :') _O- Had toen geen idee wat ERC-20 of Etherscan überhaupt was.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 21:13:43 ]
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 21:09
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:08 schreef F.Sinatra het volgende:
Ik denk dat we nog een dipje zien naar deze kleine stabilisatie en dan vies hard omhoog gaan.

Heb niks bijgestort overigens.
dit keer niet.....en dat ga ik ook nooit meer doen.
fathankmaandag 17 mei 2021 @ 21:10
Ondertussen in het MoonPirate universe
twitter


Stemmen op de bloktjeendatabees _O_
Rozevlamaandag 17 mei 2021 @ 21:11
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:16 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Maar wie is het huis bij crypto?
Uncle Elon met een dikke strap on omgebonden.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:11
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:07 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ik ben dit keer heel voorzichtig weer begonnen.

500 euro gestort, beetje winst gemaakt
oude coin nog kunnen cashen voor 1200 dollar

met dat geld een beetje gespeeld, inleg eruit, winsten genomen, verliezen van 2018 goed kunnen maken, NFT's naar de maand, FEG naar de maan, nog meer winsten genomen etc etc.
Altijd je inleg eruit halen (ik doe dat bij minimaal 2x, sommigen eerder, maar moeten zij weten)

De rest van het zaadje (de gains en dus gratis munnie) langzaam als een boom laten groeien. HODLen gaat mij, zelfs in bear markets, daarom mij makkelijk af.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 21:12:20 ]
fathankmaandag 17 mei 2021 @ 21:11
Ik stort maandelijks bij.

1/3 sparen, 1/3 aandelen, 1/3 BTC

Nieuw geld stop ik niet meer in shitcoins.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:12
quote:
14s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:11 schreef fathank het volgende:
Ik stort maandelijks bij.

1/3 sparen, 1/3 aandelen, 1/3 BTC

Nieuw geld stop ik niet meer in shitcoins.
1/3 BTC 2/3 Altcoins hiero.
Jed1Gammaandag 17 mei 2021 @ 21:14
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:03 schreef amp25 het volgende:
Bitcoin onder de 35000 euro bijna 20k in 1 maand omlaag
Store of value. :P
Jed1Gammaandag 17 mei 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 20:16 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Maar wie is het huis bij crypto?
Binanceboy Funds are Safu 4Life _O_

CZ net worth: 1.9 billion USD (2021)
Ciclonmaandag 17 mei 2021 @ 21:22
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:08 schreef F.Sinatra het volgende:
Ik denk dat we nog een dipje zien naar deze kleine stabilisatie en dan vies hard omhoog gaan.

Heb niks bijgestort overigens.
Ik 300, maar toen stond die op 1.90 (ada). Wel XRP verkocht en in ADA gestopt.
Ciclonmaandag 17 mei 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:11 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Altijd je inleg eruit halen (ik doe dat bij minimaal 2x, sommigen eerder, maar moeten zij weten)

De rest van het zaadje (de gains en dus gratis munnie) langzaam als een boom laten groeien. HODLen gaat mij, zelfs in bear markets, daarom mij makkelijk af.
Hoe weet je wanneer je moet cashen?
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:24
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:23 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Hoe weet je wanneer je moet cashen?
Dat is een zeer persoonlijke afweging die iedereen zelf moeten weten (en goed over moet nadenken). Ik heb iig medegedeeld wat ik zelf persoonlijk aanhou.
Anton91maandag 17 mei 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:23 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Hoe weet je wanneer je moet cashen?
Niet? Maar zou alleen geld erin stoppen wat je eventueel kunt missen. Heb in 2017 op de piek voor 500 euro in botcoin gestopt, toen stortte de markt dus gigantisch in en zelfs nu is dat nog zo'n 1250 euro waard. Dus het compenseert lekker voor de paar procent die ik nu overal negatief op sta.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:26
Oh cashen cashen, ik dacht wanneer je je inleg eruit zou moeten halen.

Ook dat moet iedereen zelf weten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 21:26:56 ]
viceversamaandag 17 mei 2021 @ 21:29
twitter
FlippingCoinmaandag 17 mei 2021 @ 21:31
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:29 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Boze bitcoiners?
Apekoekmaandag 17 mei 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:29 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Tja of er een verband is weet ik niet, maar wel grappig!
Jed1Gammaandag 17 mei 2021 @ 21:41
Wel lachen dezer dagen op reddit, hopelijk worden al die billionairs niet meer zo aanbeden.

Al hoewel, nu is Vitalik de nieuwe messiah, omdat hij gratis geld doneert. :')
viceversamaandag 17 mei 2021 @ 21:41
quote:
16s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:31 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Boze bitcoiners?
:Y Short Tesla was wel trending op Twitter.
fathankmaandag 17 mei 2021 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:41 schreef Jed1Gam het volgende:
Wel lachen dezer dagen op reddit, hopelijk worden al die billionairs niet meer zo aanbeden.

Al hoewel, nu is Vitalik de nieuwe messiah, omdat hij gratis geld doneert. :')
Niet in de Shiba community _O-
Predator40maandag 17 mei 2021 @ 21:54
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:23 schreef Ciclon het volgende:

[..]

Hoe weet je wanneer je moet cashen?
niet, daarom gewoon langzaam steeds wat winsten pakken en mogelijk een kleine bag overhouden
viceversamaandag 17 mei 2021 @ 21:54
Beide doen aan TA, beide hebben heel andere interpretatie. Wie zal gelijk krijgen?
twitter

twitter
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 21:58
H
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:54 schreef viceversa het volgende:
Beide doen aan TA, beide hebben heel andere interpretatie. Wie zal gelijk krijgen?
[ twitter ]
[ twitter ]
Het wordt fifty-fifty denk ik
Anton91maandag 17 mei 2021 @ 21:59
Polygon is wel ontzettend stabiel gebleven tijdens de eerste en tweede keer dat Elon zich in de laatste 10 dagen of zo bezig hield met crypto. Staat nog steeds op +-110% winst vergeleken met 14 dagen geleden.
LXIVmaandag 17 mei 2021 @ 22:15
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 21:58 schreef Dimachaerus het volgende:
H
[..]

Het wordt fifty-fifty denk ik
TA is net zoiets als sterrenwichelaarij. Als het zou werken dan zouden die TA-experts geen stukjes schrijven voor hun brood maar oneindig rijk worden met speculeren op beurs.
recursiefmaandag 17 mei 2021 @ 22:27
TA heeft wel waarde, maar niet de voorspellende waarde die veel te veel mensen er aan toekennen. TA kan een hulpmiddel zijn om de markt te begrijpen, maar niet om koersen te voorspellen.
Anton91maandag 17 mei 2021 @ 22:27
De koersen gaan inmiddels weer aardig omhoog :)
Gremenmaandag 17 mei 2021 @ 22:28
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:15 schreef LXIV het volgende:

[..]

TA is net zoiets als sterrenwichelaarij. Als het zou werken dan zouden die TA-experts geen stukjes schrijven voor hun brood maar oneindig rijk worden met speculeren op beurs.
Moet hierbij direct weer denken aan alle topics van Selang uit 2008/2009 in AEX
Korte versie: Hoe hij alle TA patronen met terugwerkende kracht had terug gerekend en nooit kwam er winst uit!
Mooie topics waren dat :)
recursiefmaandag 17 mei 2021 @ 22:32
Er zijn talloze studies gedaan waarbij het gebruik van TA aks beleggingstool is gemeten tegenover het het gebruik van fundamentele indicatoren en daaruit blijkt iedere keer dat TA geen structureel significant betere resultaten oplevert.
Mortaxxmaandag 17 mei 2021 @ 22:34
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:28 schreef Gremen het volgende:

[..]

Moet hierbij direct weer denken aan alle topics van Selang uit 2008/2009 in AEX
Korte versie: Hoe hij alle TA patronen met terugwerkende kracht had terug gerekend en nooit kwam er winst uit!
Mooie topics waren dat :)
TA was dan wel weer erg nuttig om te bepalen welke bonen je moest kopen in de supermarkt!
Isdatzomaandag 17 mei 2021 @ 22:38
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:28 schreef Gremen het volgende:

[..]

Moet hierbij direct weer denken aan alle topics van Selang uit 2008/2009 in AEX
Korte versie: Hoe hij alle TA patronen met terugwerkende kracht had terug gerekend en nooit kwam er winst uit!
Mooie topics waren dat :)
Of dat plaatje van het hoofd van Royce Tostrams waar SeLang allemaal lijnen doorheen had getrokken :D .
LXIVmaandag 17 mei 2021 @ 22:39
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:28 schreef Gremen het volgende:

[..]

Moet hierbij direct weer denken aan alle topics van Selang uit 2008/2009 in AEX
Korte versie: Hoe hij alle TA patronen met terugwerkende kracht had terug gerekend en nooit kwam er winst uit!
Mooie topics waren dat :)
Die heb ik hier ook al lang niet gezien. Wel benieuwd wat hij van deze crypto-craze gevonden had.
viceversamaandag 17 mei 2021 @ 22:39
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:15 schreef LXIV het volgende:

[..]

TA is net zoiets als sterrenwichelaarij. Als het zou werken dan zouden die TA-experts geen stukjes schrijven voor hun brood maar oneindig rijk worden met speculeren op beurs.
Nou ja, er zijn wel traders die er succesvol mee zijn natuurlijk. De meerderheid alleen niet.
LXIVmaandag 17 mei 2021 @ 22:43
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:39 schreef viceversa het volgende:

[..]

Nou ja, er zijn wel traders die er succesvol mee zijn natuurlijk. De meerderheid alleen niet.
Ja, maar dat is ook zo als een grote groep met dobbelstenen gaat gooien.
#ANONIEMmaandag 17 mei 2021 @ 22:51
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:32 schreef recursief het volgende:
Er zijn talloze studies gedaan waarbij het gebruik van TA aks beleggingstool is gemeten tegenover het het gebruik van fundamentele indicatoren en daaruit blijkt iedere keer dat TA geen structureel significant betere resultaten oplevert.
Market trends zijn anno 2021 sowieso te onvoorspelbaar geworden vergeleken met vroeger. Waar je vroeger baat had aan TA hoeft dat nu perse niet meer te gelden. Zoals je zag in deze bull run hoeft logica niet meer perse te lonen of gebeuren er onverwachte zaken (Dogecoin had ik voor de tweet van Elon jáááren geleden al links laten liggen).

Alles te maken met de intrede en normalisering van het www. Inherent met crypto ansich dus, best interessant.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 17-05-2021 22:54:25 ]
Mortaxxmaandag 17 mei 2021 @ 22:51
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:39 schreef LXIV het volgende:

[..]

Die heb ik hier ook al lang niet gezien. Wel benieuwd wat hij van deze crypto-craze gevonden had.
Die vond Bitcoin een bubble. Is uiteindelijk toch een boomer
n__nmaandag 17 mei 2021 @ 22:53
Geen idee wie ook al weer vond dat je Waultx en WEX moest kopen, maar wat een gezeik zeg. Dat app.wault.finance is zo buggy als de tering, Waultx wordt niet goed weergegeven in mijn wallet en ik heb niet de mogelijkheid tot staken omdat de 'stake'-knop bij mij niet reageert. 'Approven' vooraf lukte wel en dat koste me ¤0,15. :')

Echt. :')
Wat een scam. Gelukkig koste het me maar ¤15.

Oh ja en ik heb mijn wallet (1inch) ook geimporteerd in Metamask, en nu kan ik daar ook het saldo van de BNB-token zien. De rest (Alpha, ECR20) zie ik niet staan. En hoe werkt dat allemaal precies? _O-
Nattekatmaandag 17 mei 2021 @ 23:03
Is het al 70k?
recursiefmaandag 17 mei 2021 @ 23:06
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:43 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ja, maar dat is ook zo als een grote groep met dobbelstenen gaat gooien.
Daar zijn nog wel aardige scams mee uit te halen. Maak 1024 social media accounts. Publiceer wekelijks wat grafiekjes, laat de helft voorspellen dat de koers omhoog gaat, de andere helft dat de koers omlaag gaat. Herhaal dat de week erop met de helft die het goed had. Na tien weken hou je 1 account over dat tien weken achter elkaar een correcte voorspelling heeft gedaan. Kondig daarna aan dat je een private trading group begint waar je een dikke fee voor vraagt.
MaximumRushmaandag 17 mei 2021 @ 23:17
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:53 schreef n__n het volgende:
Geen idee wie ook al weer vond dat je Waultx en WEX moest kopen, maar wat een gezeik zeg. Dat app.wault.finance is zo buggy als de tering, Waultx wordt niet goed weergegeven in mijn wallet en ik heb niet de mogelijkheid tot staken omdat de 'stake'-knop bij mij niet reageert. 'Approven' vooraf lukte wel en dat koste me ¤0,15. :')

Echt. :')
Wat een scam. Gelukkig koste het me maar ¤15.

Oh ja en ik heb mijn wallet (1inch) ook geimporteerd in Metamask, en nu kan ik daar ook het saldo van de BNB-token zien. De rest (Alpha, ECR20) zie ik niet staan. En hoe werkt dat allemaal precies? _O-
Ik heb daar rustig al een weekje een farm staan van zo'n 70K tegen nu 800%. Elke dag oogsten en compounden.
Elanmaandag 17 mei 2021 @ 23:25
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:54 schreef JDx het volgende:

[..]

Ja na alle gedoe dit weekend flink wat angst gecreëerd, was alleen maar een klein dipje nodig voor de sneeuwbal.

Maar goed, mij verder niet vertrouwen ofzo hoor, lucky guess.
Ja.
Zie in die grafieken ook constant aanzienlijke dumps die de koers gigantisch drukken. Op zich is er niks aan de hand en dan binnen een uur een drop van 10%, gevolgd door herstel en dan weer zo'n dump en drop en dan weer zelfde riedeltje.

Zijn rechte lijnen naar beneden die lijkt er op alsof whales dumpen. Hele markt is een grote manipulatie.
FundsAreSafumaandag 17 mei 2021 @ 23:34
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:27 schreef Anton91 het volgende:
De koersen gaan inmiddels weer aardig omhoog :)
Ik sta breakeven voor vandaag, niets aan de hand _O_
JDxmaandag 17 mei 2021 @ 23:38
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 23:03 schreef Nattekat het volgende:
Is het al 70k?
Joh, we gaan vannacht nog droppen hoor.
n__nmaandag 17 mei 2021 @ 23:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 23:17 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ik heb daar rustig al een weekje een farm staan van zo'n 70K tegen nu 800%. Elke dag oogsten en compounden.
Ja maar hoe dan? :')
Dat verhaal met die wallets is helemaal nieuw voor me en ik heb oprecht geen idee wat er misgaat.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 02:51
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 22:15 schreef LXIV het volgende:

[..]

TA is net zoiets als sterrenwichelaarij. Als het zou werken dan zouden die TA-experts geen stukjes schrijven voor hun brood maar oneindig rijk worden met speculeren op beurs.
Als meer mensen hun stukjes voor waarheid aannemen en daarnaar gaan handelen werkt TA steeds beter als een self-fulfilling prophecy.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2021 02:53:57 ]
Ciclondinsdag 18 mei 2021 @ 05:58
Stabiel gebleven. Moeten we daar nu tevreden mee zijn of niet?
LXIVdinsdag 18 mei 2021 @ 06:34
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 23:06 schreef recursief het volgende:

[..]

Daar zijn nog wel aardige scams mee uit te halen. Maak 1024 social media accounts. Publiceer wekelijks wat grafiekjes, laat de helft voorspellen dat de koers omhoog gaat, de andere helft dat de koers omlaag gaat. Herhaal dat de week erop met de helft die het goed had. Na tien weken hou je 1 account over dat tien weken achter elkaar een correcte voorspelling heeft gedaan. Kondig daarna aan dat je een private trading group begint waar je een dikke fee voor vraagt.
Heb ik ook wel eens bedacht idd!
Apekoekdinsdag 18 mei 2021 @ 07:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 05:58 schreef Ciclon het volgende:
Stabiel gebleven. Moeten we daar nu tevreden mee zijn of niet?
Niets mis mee, dat is een kenmerk van een dip in een bull markt toch?
Apekoekdinsdag 18 mei 2021 @ 07:53
quote:
1s.gif Op maandag 17 mei 2021 23:06 schreef recursief het volgende:

[..]

Daar zijn nog wel aardige scams mee uit te halen. Maak 1024 social media accounts. Publiceer wekelijks wat grafiekjes, laat de helft voorspellen dat de koers omhoog gaat, de andere helft dat de koers omlaag gaat. Herhaal dat de week erop met de helft die het goed had. Na tien weken hou je 1 account over dat tien weken achter elkaar een correcte voorspelling heeft gedaan. Kondig daarna aan dat je een private trading group begint waar je een dikke fee voor vraagt.
En hoe zorg je voor al die accounts voor volgers?
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:13
Valt niet tegen, nu hopelijk eens zonder elon en overheids fud doorknallen
MaximumRushdinsdag 18 mei 2021 @ 08:18
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 23:55 schreef n__n het volgende:

[..]

Ja maar hoe dan? :')
Dat verhaal met die wallets is helemaal nieuw voor me en ik heb oprecht geen idee wat er misgaat.
Gewoon een Metamask wallet als plugin voor Chrome en dat dan koppelen.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:21
Heeft iemand met die metamask recovery code wel eens hun wallet weten te recoveren ?
of te importeren op een andere pc ?

ik heb een backup wallet op mijn telefoon maar gewoon voor de zekerheid, er staat inmiddels toch een aardig bedragje in.
fathankdinsdag 18 mei 2021 @ 08:23
Dit wordt zo'n zieke bullrun

Dit was niet meer dan een healthy retrace


Of niet, dat kan ook nog.
MaximumRushdinsdag 18 mei 2021 @ 08:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:21 schreef Predator40 het volgende:
Heeft iemand met die metamask recovery code wel eens hun wallet weten te recoveren ?
of te importeren op een andere pc ?

ik heb een backup wallet op mijn telefoon maar gewoon voor de zekerheid, er staat inmiddels toch een aardig bedragje in.
Ja, gaat vrij eenvoudig wanneer je je code hebt.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:26
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:23 schreef fathank het volgende:
Dit wordt zo'n zieke bullrun

Dit was niet meer dan een healthy retrace

Of niet, dat kan ook nog.
zitten we nog niet in de bull run dan ???? :D
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:27
Al die papieren handen die in paniek raakten van een klein dipje _O- Lekker veel entry’s in verschillende alts voor spotgoedkoop nu, heer-lijk.

[ Bericht 9% gewijzigd door Erasmus op 18-05-2021 08:28:50 ]
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:27 schreef Erasmus het volgende:
Al die papieren handen die in paniek raakten van een klein dipje _O- Lekker veel entry’s in verschillende alts voor spotgoedkoop nu, heer-lijk.
nou nou....spotgoedkoop was het een jaartje geleden :D
ik koop niks meer bij in ieder geval....ik heb mijn entrys al gehad
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:29 schreef Predator40 het volgende:

[..]

nou nou....spotgoedkoop was het een jaartje geleden :D
Nee nee, 2015 was pas spotgoedkoop als we zo gaan doen. :D
Gremendinsdag 18 mei 2021 @ 08:33
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:23 schreef fathank het volgende:
Dit wordt zo'n zieke bullrun

Dit was niet meer dan een healthy retrace

Of niet, dat kan ook nog.
Was dit de "first sell off" gevolgd door de "bear trap" en gaan we nu beginnen met de bull run?
fathankdinsdag 18 mei 2021 @ 08:35
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:26 schreef Predator40 het volgende:

[..]

zitten we nog niet in de bull run dan ???? :D
Tuulk wel, maar we hebben nog niks gezien. Wat komen gaat daar verbleken de tanden van Gerard Joling nog bij.
Black-Deathdinsdag 18 mei 2021 @ 08:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:33 schreef Gremen het volgende:

[..]

Was dit de "first sell off" gevolgd door de "bear trap" en gaan we nu beginnen met de bull run?
Bull run yeah 8-)
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:37
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:35 schreef fathank het volgende:

[..]

Tuulk wel, maar we hebben nog niks gezien. Wat komen gaat daar verbleken de tanden van Gerard Joling nog bij.
oh jeetje..... :D
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 08:40
Laten we het hopen. Had me wel voorgenomen dat als ik wakker werd met bitcoin onder de 35k euro het tijd was voor fiat.
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 08:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Nee nee, 2015 was pas spotgoedkoop als we zo gaan doen. :D
2013 kocht ik met zakgeld hele LTC's.
falling_awaydinsdag 18 mei 2021 @ 08:40
Moon pirate is listed op CMC!

https://coinmarketcap.com/currencies/moonpirate/
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:40
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:40 schreef viagraap het volgende:
Laten we het hopen. Had me wel voorgenomen dat als ik wakker werd met bitcoin onder de 35k euro het tijd was voor fiat.
beetje laat :D
Isdatzodinsdag 18 mei 2021 @ 08:41
Mooi hoe dat sentiment hier van dag tot dag volledig omslaat. Stelletje borderliners oO< .
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 08:41
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:41 schreef Isdatzo het volgende:
Mooi hoe dat sentiment hier van dag tot dag volledig omslaat. Stelletje borderliners oO< .
Net als de koers.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:41
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:41 schreef Isdatzo het volgende:
Mooi hoe dat sentiment hier van dag tot dag volledig omslaat. Stelletje borderliners oO< .
Welcome to Crypto O+
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 08:42
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:40 schreef Predator40 het volgende:

[..]

beetje laat :D
Jij weet niet hoe laat ik naar bed ging :z
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:44
enige kutte is dat mijn NFT's nu wel crashen, de hype begint wat minder te worden.
verkopen nog maar voor x2 tot x16 :(

gelukkig de meesten al verkocht, het is mooi geweest O+
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:44
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:41 schreef Isdatzo het volgende:
Mooi hoe dat sentiment hier van dag tot dag volledig omslaat. Stelletje borderliners oO< .
Echt hè, ik vroeg mij af waar al dat pessimisme van over het weekend vandaan kwam. Zo verschrikkelijk was dit dipje nou weer niet.

Als de hele cryptomarkt neerstort door een paar tweetjes met momenta, dan is crypto sowieso gedoemd om te falen. Gelukkig is het tegendeel het geval. _O_

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 18-05-2021 08:44:45 ]
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 08:45
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:41 schreef Isdatzo het volgende:
Mooi hoe dat sentiment hier van dag tot dag volledig omslaat. Stelletje borderliners oO< .
Van alles kapot *O* naar :O
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:45 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Van alles kapot *O* naar :O
Laten we onszelf gelukkig prijzen dat je geen Twitter account met miljoenen volgers onder beheer hebt dan.
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 08:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:48 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Laten we onszelf gelukkig prijzen dat je geen Twitter account met miljoenen volgers onder beheer hebt dan.
Ik zou Moonpirate de hemel in prijzen.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:44 schreef Predator40 het volgende:
de hype begint wat minder te worden.

?

twitter
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:50 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zou Moonpirate de hemel in prijzen.
SC staat voor Shill Chat?
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:51
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:44 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Echt hè, ik vroeg mij af waar al dat pessimisme van over het weekend vandaan kwam. Zo verschrikkelijk was dit dipje nou weer niet.

Als de hele cryptomarkt neerstort door een paar tweetjes met momenta, dan is crypto sowieso gedoemd om te falen. Gelukkig is het tegendeel het geval. _O_
Prachtig he. Ik snap die negativiteit ook niet zo goed. Het is toch helemaal niet zo heel spannend geweest. -O-
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 08:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 07:53 schreef Apekoek het volgende:

[..]

En hoe zorg je voor al die accounts voor volgers?
Dat hoeft helemaal niet. Alleen het account dat altijd alles goed weet te voorspellen hoeft gehypet te worden.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:51 schreef Erasmus het volgende:

[..]

SC staat voor Shill Chat?
Schaap & Citroen. Daar waar je je fiat geld kan uitgeven aan mooie spullen.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:52 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Schaap & Citroen. Daar waar je je fiat geld kan uitgeven aan mooie spullen.
niet je sats ?
"ik vraag het voor een vriend"
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:52 schreef F.Sinatra het volgende:
Schaap & Citroen.
_O_
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:52 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Schaap & Citroen. Daar waar je je fiat geld kan uitgeven aan mooie spullen.
Goed idee om daar met mijn Binance Card te gaan spelen.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:54 schreef Predator40 het volgende:

[..]

niet je sats ?
"ik vraag het voor een vriend"
Ik denk dat dit wel zou moeten lukken, met de juiste connecties.
Afwazigdinsdag 18 mei 2021 @ 08:55
Vertel, wie heeft er hier in blinde paniek verkocht?
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 08:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:55 schreef Afwazig het volgende:
Vertel, wie heeft er hier in blinde paniek verkocht?
niks verkocht, niks bijgekocht :7
MaximumRushdinsdag 18 mei 2021 @ 08:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:55 schreef Afwazig het volgende:
Vertel, wie heeft er hier in blinde paniek verkocht?
Ik heb een gedeelte van m'n BNB omgezet in USDT. Zo'n half miljoen. Uiteindelijk 30K verlies op gemaakt. :'(
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 08:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:55 schreef Afwazig het volgende:
Vertel, wie heeft er hier in blinde paniek verkocht?
quote:
0s.gif Op maandag 17 mei 2021 19:52 schreef Den_Haag het volgende:
Heb 70% van de BTC verkocht. Wacht met weer aankopen today echt de bodem is bereikt
God hebbe zijn ziel.
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 08:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:51 schreef Erasmus het volgende:

[..]

SC staat voor Shill Chat?
Nee, op Shitter :7
Black-Deathdinsdag 18 mei 2021 @ 09:01
quote:
Wanneer zie ik de waarde van mijn 22 mio Moonpirate nou eens in Trust Wallet? :')
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:55 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Goed idee om daar met mijn Binance Card te gaan spelen.
Daarvan zijn de limieten te laag vriend. Evenals hun voorraad :P

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2021 09:02:23 ]
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:02
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:57 schreef Predator40 het volgende:

[..]

niks verkocht, niks bijgekocht :7
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:06
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 08:57 schreef Predator40 het volgende:

[..]

niks verkocht, niks bijgekocht :7
Ik heb afgelopen weekend oprecht niet eens naar de charts gekeken, vanochtend pas weer.

Trading volumes zijn in het weekend toch standaard wat lager, derhalve wat minder interessant. Als er wat spannends gebeurt zie ik het wel tussen mijn notificaties staan op mijn telefoon/horloge of op Twitter.

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 18-05-2021 09:06:31 ]
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:02 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Achteraf had ik beter wel kunnen bijkopen.
Altijd makkelijk redeneren wel .
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 09:09
Beetje BTC en ETH bijgekocht toen BTC rond de 37k (euro) stond. Hoe meer je erin hebt hoe meer er mee gaat liften op de komende stijgingen. Als die komen.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:08 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Achteraf had ik beter wel kunnen bijkopen.
Altijd makkelijk redeneren wel .
achteraf kijk je een koe in de kont ;)
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 09:10
Het is weer DCA-tijd
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:09 schreef Predator40 het volgende:

[..]

achteraf kijk je een koe in de kont ;)
Ook wel eens lekker. Achteraf had ik nu ook 100 miljoenmiljard gehad. :P
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 09:11
Overigens zijn er rond ¤40k wel wat stop losses getriggered bij mij, maar daar kan ik niet zo mee zitten. Dat is part of the game en ingecalculeerd. Gevolg is dat ik een bult fiat heb nu en nog steeds een hele bult crypto, maar omdat het aandeel crypto in mijn vermogen riskant hoog begon te worden (ging richting 92%) was ik toch al van plan dat terug te brengen. Nu is het rond 40% en dat vind ik prima. Ik ga niet terugkopen, maar wel door met DCA.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:10 schreef recursief het volgende:
Het is weer DCA-tijd
totaal niet nodig dit keer voor mij gelukkig :D

achteraf ben ik toch zo blij dat ik 2018 heb meegemaakt ( na me 3 jaar afgevraagd te hebben waar ik toen in hemelsnaam mee bezig was ) EN wat geluk had deze run
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 09:14
Stop losses worden echt keihard afgeraden door iedereen in crypto...
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:14 schreef Nattekat het volgende:
Stop losses worden echt keihard afgeraden door iedereen in crypto...
wat een gelul, had ik ze maar gezet in 2018........
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:02 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Daarvan zijn de limieten te laag vriend. Evenals hun voorraad :P
8.700 euri is een prima daglimiet voor Binance Card hoor :P Ben niet van plan om mijn Lambo daarmee te betalen.

Heb je het over de voorraden bij S&C? :o
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 09:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:15 schreef Predator40 het volgende:

[..]

wat een gelul, had ik ze maar gezet in 2018........
Dan waren ze in 2017 al getriggerd toen de koers een keer 30% kelderde en had je die hele run nooit meegemaakt. Je doet net alsof 2018 je miljoenen heeft gekost en je leven geruïneerd heeft :')
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 09:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:14 schreef Nattekat het volgende:
Stop losses worden echt keihard afgeraden door iedereen in crypto...
Niet door iedereen. Zeker als je met leverage trade ben je snel blut als je geen stop losses hanteert. En verder boeit het me niet wat anderen vinden, ik heb wat afspraken met mezelf gemaakt en daar hou ik me vrij strak aan.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan waren ze in 2017 al getriggerd toen de koers een keer 30% kelderde en had je die hele run nooit meegemaakt. Je doet net alsof 2018 je miljoenen heeft gekost en je leven geruïneerd heeft :')
in 2017 was ik er nog niet bij vriend, goed lezen he 2018 heb ik het toch over ?
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:18 schreef recursief het volgende:

[..]

Niet door iedereen. Zeker als je met leverage trade ben je snel blut als je geen stop losses hanteert. En verder boeit het me niet wat anderen vinden, ik heb wat afspraken met mezelf gemaakt en daar hou ik me vrij strak aan.
Met leverage traden op crypto, alsof het al niet genoeg casino kan zijn :')
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 09:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:18 schreef Predator40 het volgende:

[..]

in 2017 was ik er nog niet bij vriend, goed lezen he 2018 heb ik het toch over ?
Dus al die tijd doe je alsof je expert bent op het gebied van bull runs, terwijl je er geen enkele ervaring mee hebt?
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 09:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:16 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dan waren ze in 2017 al getriggerd toen de koers een keer 30% kelderde en had je die hele run nooit meegemaakt. Je doet net alsof 2018 je miljoenen heeft gekost en je leven geruïneerd heeft :')
Tot de dag komt dat de drop van 30% er eentje wordt van 40%, dan 50%, dan 70% en dan komt dat ene mooie huis waar je al jaren een oogje op had in de verkoop.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:15 schreef Erasmus het volgende:

[..]

8.700 euri is een prima daglimiet voor Binance Card hoor :P Ben niet van plan om mijn Lambo daarmee te betalen.

Heb je het over de voorraden bij S&C? :o
Niet in een juwelier :P Ja van S&C ja. Geen FUD over Binance's balances hier :P
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dus al die tijd doe je alsof je expert bent op het gebied van bull runs, terwijl je er geen enkele ervaring mee hebt?
expert ?
wie en wat zegt dat ?

en beter eerst naar jezelf kijken vriend voordat je gaat oordelen over iemand anders.
jij hebt niet voor niks een naam hier _O-
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:21 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Niet in een juwelier :P Ja van S&C ja. Geen FUD over Binance's balances hier :P
Geen FUD (heb ik afgelopen weekend wel bewezen), was mijn interpretatie van je zin volledig kwijt ff _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 18-05-2021 09:22:22 ]
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 09:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:18 schreef recursief het volgende:

[..]

Niet door iedereen. Zeker als je met leverage trade ben je snel blut als je geen stop losses hanteert. En verder boeit het me niet wat anderen vinden, ik heb wat afspraken met mezelf gemaakt en daar hou ik me vrij strak aan.
Leverage trading in crypto is alles op rood :P
Op de echte beurs is het wel redelijk nuttig, maar in crypto zou ik er echt nooit aan beginnen. Net als stop-losses leuk als je een daytrader bent.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:21 schreef Predator40 het volgende:

[..]

expert ?
wie en wat zegt dat ?

en beter eerst naar jezelf kijken vriend voordat je gaat oordelen over iemand anders.
jij hebt niet voor niks een naam hier _O-
Wat voor een naam?

*vraaghetvooreenvriend* :P
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 09:23
Maar laat ik het zo zeggen: stel dat je een miljoen in crypto hebt, misschien voelt het dan wel prima om de helft daarvan met een stop loss te beschermen? Als de andere helft dan nog eens x10 gaat denk ik niet dat je lang baalt van die beslissing. En als dat niet gebeurt dan baal je daar ook niet van. In zo een situatie zit ik (bedragen zijn min of meer fictief)
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:22 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Geen FUD (heb ik afgelopen weekend wel bewezen), was mijn interpretatie van je zin volledig kwijt ff _O-
Iets met USDT die maar 0.5% gebacked hebben was de FUD afgelopen weekend.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:22 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Wat voor een naam?

*vraaghetvooreenvriend* :P
dat meneer Nattekat in het verleden altijd de verkeerde keuzes maakte in Crypto _O-
zo erg dat anderen precies het tegenovergestelde gingen doen.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:23 schreef recursief het volgende:
Maar laat ik het zo zeggen: stel dat je een miljoen in crypto hebt, misschien voelt het dan wel prima om de helft daarvan met een stop loss te beschermen? Als de andere helft dan nog eens x10 gaat denk ik niet dat je lang baalt van die beslissing. En als dat niet gebeurt dan baal je daar ook niet van. In zo een situatie zit ik (bedragen zijn min of meer fictief)
iedereen mag voor zichzelf uitmaken of hij een stop/loss zet, ik vind het alleen maar slim
gewoon niet naar nattekat luisteren
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:23 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Iets met USDT die maar 0.5% gebacked hebben was de FUD afgelopen weekend.
ah, worden er weer oude FUD koeien uit de sloot gehaald ?

met hoeveel % goud zijn alle dollars en euro's gebacked ?

of hoeveel % hebben de banken gebacked ?
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 09:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:22 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Leverage trading in crypto is alles op rood :P
Op de echte beurs is het wel redelijk nuttig, maar in crypto zou ik er echt nooit aan beginnen. Net als stop-losses leuk als je een daytrader bent.
Leverage hoeft niet gelijk x10 of hoger. Je kan ook prima x10 traden maar maar een derde van je collateral inzetten. Daarmee verlaag je het risico en trade je nog steeds met een beetje leverage. Maar als je dan geen stop losses hanteert dan spoel je de verlaging van je risico meteen door het putje. En dat is twee keer dom, want dan combineer je een lager rendement met een hoger risico.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:23 schreef Predator40 het volgende:

[..]

dat meneer Nattekat in het verleden altijd de verkeerde keuzes maakte in Crypto _O-
zo erg dat anderen precies het tegenovergestelde gingen doen.
Het was sarcasme :P
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:27 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ah, worden er weer oude FUD koeien uit de sloot gehaald ?

met hoeveel % goud zijn alle dollars en euro's gebacked ?

of hoeveel % hebben de banken gebacked ?
Exactemundo.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:23 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Iets met USDT die maar 0.5% gebacked hebben was de FUD afgelopen weekend.
Eind goed al goed dus :Y
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:28 schreef recursief het volgende:

[..]

Leverage hoeft niet gelijk x10 of hoger. Je kan ook prima x10 traden maar maar een derde van je collateral inzetten. Daarmee verlaag je het risico en trade je nog steeds met een beetje leverage. Maar als je dan geen stop losses hanteert dan spoel je de verlaging van je risico meteen door het putje. En dat is twee keer dom, want dan combineer je een lager rendement met een hoger risico.
Ik ken een oud-klasgenoot die met leverage probeerde te traden op basis van zo'n scam PnD signalengroep op Telegram.

Inmiddels heeft hij een bewindvoerder had ik vernomen.
Afwazigdinsdag 18 mei 2021 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:23 schreef recursief het volgende:
Maar laat ik het zo zeggen: stel dat je een miljoen in crypto hebt, misschien voelt het dan wel prima om de helft daarvan met een stop loss te beschermen? Als de andere helft dan nog eens x10 gaat denk ik niet dat je lang baalt van die beslissing. En als dat niet gebeurt dan baal je daar ook niet van. In zo een situatie zit ik (bedragen zijn min of meer fictief)
Net wat jij wilt. Ik gebruik het niet maar heb dan ook heel weinig op centrale exchanges staan. Ik heb alles op mn ledger en gebruik wat DeFi producten op Waves exchange.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:29 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Eind goed al goed dus :Y
Dat is crypto altijd. Als je een beetje handig speelt.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik ken een oud-klasgenoot die met leverage probeerde te traden op basis van zo'n scam PnD signalengroep op Telegram.

Inmiddels heeft hij een bewindvoerder had ik vernomen.
tja je moet ook niet alles in gaan zetten wat op je bankrekening staat he.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:33 schreef Predator40 het volgende:

[..]

tja je moet ook niet alles in gaan zetten wat op je bankrekening staat he.
Ik verbaas me daar dagelijks over. Als je reacties ziet in die TG groepen van mensen die roepen (of het waar is, is een 2e, maar waarom zou je het anoniem verdraaien) dat ze alles hebben ingezet en de koers nu daalt etc.

Hoe.dom.ben.je.dan ?
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:36 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik verbaas me daar dagelijks over. Als je reacties ziet in die TG groepen van mensen die roepen (of het waar is, is een 2e, maar waarom zou je het anoniem verdraaien) dat ze alles hebben ingezet en de koers nu daalt etc.

Hoe.dom.ben.je.dan ?
nouja, ik zou willen dat ik alles had ingezet op FEG, dan was ik nu wel miljonair hahahahaha
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:37 schreef Predator40 het volgende:

[..]

nouja, ik zou willen dat ik alles had ingezet op FEG, dan was ik nu wel miljonair hahahahaha
Je had gister nog kunnen bijkopen toen de nu er weer bij kwam. Toch bijna 70% gepakt dan :P
Mani89dinsdag 18 mei 2021 @ 09:43
Mijn Matic staat alweer 30% in de plus wat een godencoin 🥳
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:44
@Nattekat

https://www.telegraaf.nl/(...)tcoinwinst-verdampen

of je even contact wilt opnemen
Smack10dinsdag 18 mei 2021 @ 09:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:44 schreef Predator40 het volgende:
@:Nattekat

https://www.telegraaf.nl/(...)tcoinwinst-verdampen

of je even contact wilt opnemen
Misschien kan Musk even bellen, is van rijkste man op aarde naar nummer 3 gegaan. :')

https://www.bloomberg.com(...)anking-as-tesla-dips
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 09:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:44 schreef Predator40 het volgende:
@:Nattekat

https://www.telegraaf.nl/(...)tcoinwinst-verdampen

of je even contact wilt opnemen
_O- _O- _O- _O- _O-
Smack10dinsdag 18 mei 2021 @ 09:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:49 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O- _O-
Tijdens het gesprek alles weer over de dip heen.

Mensen willen allemaal meepraten, maar hebben er geen verstand van. _O-
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 09:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:51 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Tijdens het gesprek alles weer over de dip heen.

Mensen willen allemaal meepraten, maar hebben er geen verstand van. _O-
behalve dat van Nattekat dan :D
fathankdinsdag 18 mei 2021 @ 09:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:19 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Met leverage traden op crypto, alsof het al niet genoeg casino kan zijn :')
Lekker man wordt tijd dat ze dat op pancakeswap gaan realiseren

100x leverage op MongolMoonKutHond-coin

Instant pensioen _O_
falling_awaydinsdag 18 mei 2021 @ 09:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:01 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Wanneer zie ik de waarde van mijn 22 mio Moonpirate nou eens in Trust Wallet? :')
Vul hier je wallet adres in en je hebt een mooi overzicht van transacties en waarde etc https://wallet.pirateswap.app/
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:58 schreef falling_away het volgende:

[..]

Vul hier je wallet adres in en je hebt een mooi overzicht van transacties en waarde etc https://wallet.pirateswap.app/
Vul adres in, wallet, pirate, app, transacties, klinkt link :9
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:33 schreef Predator40 het volgende:

[..]

tja je moet ook niet alles in gaan zetten wat op je bankrekening staat he.
Gokken is sowieso dom (guilty), gokken op andermans “kennis” is gewoon :')x450.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 18-05-2021 10:07:24 ]
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:07 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Gokken is sowieso dom (guilty), gokken op andermans “kennis” is gewoon :')x450.
Ken momenteel wel veel mensen die de overtuiging hebben, beter al je spaargeld in BTC dan op de bank, want daar krijg je toch geen rente. Dat laatste is waar, maar het is niet 100% zeker dat het naar 100k gaat...
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 10:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:07 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Gokken is sowieso dom (guilty), gokken op andermans “kennis” is gewoon :')x450.
maar gokken is wel leuk..... :D
niet voor niks al 3 x naar Las vegas geweest O+
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:09 schreef Predator40 het volgende:

[..]

maar gokken is wel leuk..... :D
niet voor niks al 3 x naar Las vegas geweest O+
Ben daar ook geweest, maar vond het niks aan :') ja de party's in The Bank en Encore Beach dan :9
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 10:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:09 schreef JDx het volgende:

[..]

Ken momenteel wel veel mensen die de overtuiging hebben, beter al je spaargeld in BTC dan op de bank, want daar krijg je toch geen rente. Dat laatste is waar, maar het is niet 100% zeker dat het naar 100k gaat...
volgens sommigen 100% zeker btc naar 100k eind juni, 250k dit jaar _O-
falling_awaydinsdag 18 mei 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:01 schreef JDx het volgende:

[..]

Vul adres in, wallet, pirate, app, transacties, klinkt link :9
Je hoeft daarna alleen maar de 12 woorden op te geven en die app regelt alles voor je :P

(Nee maar serieus dit is geen scam)
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:11 schreef falling_away het volgende:

[..]

Je hoeft daarna alleen maar de 12 woorden op te geven en die app regelt alles voor je :P

(Nee maar serieus dit is geen scam)
Weet ik, sorry was een troll. Dacht dat dat duidelijk was.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:09 schreef Predator40 het volgende:

[..]

maar gokken is wel leuk..... :D
niet voor niks al 3 x naar Las vegas geweest O+
VEGAS BABY O+
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 10:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:09 schreef JDx het volgende:

[..]

Ben daar ook geweest, maar vond het niks aan :') ja de party's in The Bank en Encore Beach dan :9
De hotels, feesten, clubs, buffets, casino's, restaurants, shows, zwembaden O+ O+ O+
ik ga zeker nog een keer terug O+
Isdatzodinsdag 18 mei 2021 @ 10:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

VEGAS BABY O+
Hebben ze daar ook een pannenkoekencasino?
YoshiBignosedinsdag 18 mei 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:09 schreef JDx het volgende:

[..]

Ben daar ook geweest, maar vond het niks aan :') ja de party's in The Bank en Encore Beach dan :9
Het gokken in Vegas vond ik ook niet bijzonder. Die dealers zijn fucking moeilijk en allemaal kut regeltjes als je daar rond loopt. Gratis drank van lekkere serveersters is wel leuk maar toch zat ik liever in HC.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:14
quote:
7s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:13 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Hebben ze daar ook een pannenkoekencasino?
Ja hoor.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 10:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:14 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Het gokken in Vegas vond ik ook niet bijzonder. Die dealers zijn fucking moeilijk en allemaal kut regeltjes als je daar rond loopt. Gratis drank van lekkere serveersters is wel leuk maar toch zat ik liever in HC.
welk casino was dat dan ? nergens last van gehad
ook niet van kut regeltjes
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:14 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Het gokken in Vegas vond ik ook niet bijzonder. Die dealers zijn fucking moeilijk en allemaal kut regeltjes als je daar rond loopt. Gratis drank van lekkere serveersters is wel leuk maar toch zat ik liever in HC.
Komt door de camera's.
YoshiBignosedinsdag 18 mei 2021 @ 10:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:15 schreef Predator40 het volgende:

[..]

welk casino was dat dan ? nergens last van gehad
ook niet van kut regeltjes
Weet niet meer je loopt zo van de ene naar de ander. Iemand ID vergeten mag je niet spelen en mocht niet eens meer blijven rondlopen (terwijl die overduidelijk ouder is dan 21), mag niet pas of kaart hardop zeggen bij BJ maar moet per se handgebaar en dat soort gare shit. Leken wel robots man. Roulette met 0 en 00 is helemaal diefstal, of BJ pays 6/5. Had wel een leuke Monpoly gokkast gevonden waar ik 4 uur 's nachts dronken achter zat en ¤500 had verdiend (stond naast het toilet :') )
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:14 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Het gokken in Vegas vond ik ook niet bijzonder. Die dealers zijn fucking moeilijk en allemaal kut regeltjes als je daar rond loopt. Gratis drank van lekkere serveersters is wel leuk maar toch zat ik liever in HC.
MDMgOkb.jpg

Dom Perignon Vintage, Belvedere, Encore Beach Club :9
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:20 schreef JDx het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Dom Perignon Vintage, Belvedere, Encore Beach Club :9
Lekker kutjes knijpen wordt niet gewaardeerd overigens.
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:25 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Lekker kutjes knijpen wordt niet gewaardeerd overigens.
Kont slaan ook niet :'(

Maar af en toe even miljonair wanen is wel lekker toch, daarom zitten we hier :D
recursiefdinsdag 18 mei 2021 @ 10:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:31 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ik ken een oud-klasgenoot die met leverage probeerde te traden op basis van zo'n scam PnD signalengroep op Telegram.

Inmiddels heeft hij een bewindvoerder had ik vernomen.
Ik overweeg ook een bewindvoerder. Die kan ik nu makkelijk betalen.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:25 schreef JDx het volgende:

[..]

Kont slaan ook niet :'(

Maar af en toe even miljonair wanen is wel lekker toch, daarom zitten we hier :D
Wanen :{w
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:26 schreef recursief het volgende:

[..]

Ik overweeg ook een bewindvoerder. Die kan ik nu makkelijk betalen.
Niks mis mee, alles wordt voor je geregeld en bedrijven doen opeens heel makkelijk over schulden :')
Smack10dinsdag 18 mei 2021 @ 10:29
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:58 schreef fathank het volgende:

[..]

Lekker man wordt tijd dat ze dat op pancakeswap gaan realiseren

100x leverage op MongolMoonKutHond-coin

Instant pensioen _O_
En dat je dan ook gelijk je huis en auto kan inzetten.

Voor maximale winst.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:35
Ik vond de horeca in Paradise 3x niks.

Kreeg veel te hoge verwachtingen van Vegas na het zien van Hangover 1.
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:35 schreef Erasmus het volgende:
Ik vond de horeca in Paradise 3x niks.

Kreeg veel te hoge verwachtingen van Vegas na het zien van Hangover 1.
Ik ging er via via heen en kwam ook in dergelijke situaties terecht, zou er niet gewoon op eigen initiatief heen gaan.

Die dagen van toen herleef ik nooit meer, tenzij ik een JDX coin van de grond krijg misschien :D

*idee is er, uitvoering niet... JorDi eXchange, instappen kan nu ^^
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:38 schreef JDx het volgende:

[..]

Ik ging er via via heen en kwam ook in dergelijke situaties terecht, zou er niet gewoon op eigen initiatief heen gaan.

Die dagen van toen herleef ik nooit meer, tenzij ik een JDX coin van de grond krijg misschien :D

*idee is er, uitvoering niet... JorDi eXchange, instappen kan nu ^^
ICO for liquidity?
MaximumRushdinsdag 18 mei 2021 @ 10:41
Ik mis Vegas, heerlijk om 10 uur in de ochtend de Rhino's uitkomen, de brandende zon voelen en je afvragen waarom je per se honderden dollars hebt betaald om privé een lap dance te krijgen. :'(
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 10:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:40 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

ICO for liquidity?
Had het idee van coins overigens al voor bitcoins bestonden, een spel waar je alleen maar aan mee kan doen door toestemming van 2 andere spelers te krijgen, wie op hun beurt daar weer een vergoeding voor krijgen. Waardevermeerdering door schaarste.

Pyramide zeg maar :9
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:45 schreef JDx het volgende:

[..]

Had het idee van coins overigens al voor bitcoins bestonden, een spel waar je alleen maar aan mee kan doen door toestemming van 2 andere spelers te krijgen, wie op hun beurt daar weer een vergoeding voor krijgen. Waardevermeerdering door schaarste.

Pyramide zeg maar :9
PONZI
Wereldgozerdinsdag 18 mei 2021 @ 10:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:47 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

PONZI
HEYHEYHEYYYYY
Orientedinsdag 18 mei 2021 @ 10:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:51 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

HEYHEYHEYYYYY
My wife still doesn't believe in me, no no no no no that's a scam!
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 10:58
Ondertussen pompt FEG weer lekker door.
Orientedinsdag 18 mei 2021 @ 10:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:58 schreef F.Sinatra het volgende:
Ondertussen pompt FEG weer lekker door.
FEG?
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 11:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

FEG?
Kan 'm ook niet vinden.

https://fegusd.aggr.trade/

Nothing to show here... yet...
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 11:02
Ik volg deze de laatste tijd ook veel
https://ethbtc.aggr.trade/

Ik mine nu BTC, maar weet niet of ik het in BTC moet laten of omzetten naar ETH... gaat beetje gelijk.
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 11:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:58 schreef F.Sinatra het volgende:
Ondertussen pompt FEG weer lekker door.
Die had ook wel wat goed te maken van dit weekend. Maar als je op dat punt gekocht hebt is het feest.
Rozevladinsdag 18 mei 2021 @ 11:07
Vorige week een keer gewone kiwi’s gekocht ipv yelowgold.

Jezus wat zijn die dingen toch ranzig in verhouding met de yelowgolds
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 11:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 09:44 schreef Predator40 het volgende:
@:Nattekat

https://www.telegraaf.nl/(...)tcoinwinst-verdampen

of je even contact wilt opnemen
Kan ik opscheppen over mijn dikke winst _O_
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 11:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:04 schreef viagraap het volgende:

[..]

Die had ook wel wat goed te maken van dit weekend. Maar als je op dat punt gekocht hebt is het feest.
Ik kocht met 3 nullen meer in februari ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2021 11:10:04 ]
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 11:11
Dat "oh deze coin gaat goed, maar even wachten met instappen tot ie lager staat" is wel vermoeiend :D
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 11:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:09 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik kocht met 3 nullen meer in februari ;)
Dan staat ie al een tijdje op dikke winst voor jou :P
Voor mij ook in het weekend nog altijd, maar ik zit te wachten op minstens de laatste ath (of iets daar in de buurt) omdat ik die destijds door technische problemen niet kon cashen. Als het te lang duurt en de lucht is eruit cash ik de huidige koers ook met plezier, is nog altijd dikke winst.
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 11:15
Mijn call om Ethereum te verkopen was wel geniaal w/

Het was alleen een week te vroeg ;(
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 11:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:12 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dan staat ie al een tijdje op dikke winst voor jou :P
Voor mij ook in het weekend nog altijd, maar ik zit te wachten op minstens de laatste ath (of iets daar in de buurt) omdat ik die destijds door technische problemen niet kon cashen. Als het te lang duurt en de lucht is eruit cash ik de huidige koers ook met plezier, is nog altijd dikke winst.
Ik heb meer dan 100T gestaked staan. Dat alleen is al leuk geld.
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 11:15
Ik heb bij Coinbase m'n portfolio van EUR naar USD gezet, nu ziet het er weer leuker uit -O_
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 11:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:15 schreef JDx het volgende:
Ik heb bij Coinbase m'n portfolio van EUR naar USD gezet, nu ziet het er weer leuker uit -O_
gewoon ff 20% pakken _O_
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 11:26
Ik heb weer FOMO, ik wil paar BNB in een mogelijk x100 project stoppen. Dat houdt mijn FEG stack stabiel, want sta soms op het punt uit te stappen en te gaan traden.

Dus als iemand serieuze tips heeft.....
zoostdinsdag 18 mei 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:15 schreef JDx het volgende:
Ik heb bij Coinbase m'n portfolio van EUR naar USD gezet, nu ziet het er weer leuker uit -O_
Is FIAT eigenlijk wel de goede manier van het waarderen van Crypto? Kun je niet beter een andere waardering gebruiken zonder FIAT?
JDxdinsdag 18 mei 2021 @ 11:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:29 schreef zoost het volgende:

[..]

Is FIAT eigenlijk wel de goede manier van het waarderen van Crypto? Kun je niet beter een andere waardering gebruiken zonder FIAT?
Ja, ik heb nu 1 JDX.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 11:36
Okay, Dogefather geworden. SHILLLLL.
Predator40dinsdag 18 mei 2021 @ 12:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:04 schreef viagraap het volgende:

[..]

Die had ook wel wat goed te maken van dit weekend. Maar als je op dat punt gekocht hebt is het feest.
goed te maken ???

het was allemaal al goed.....zit er vanaf 10m marketcap al in ofzo :D
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 12:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 12:54 schreef Predator40 het volgende:

[..]

goed te maken ???

het was allemaal al goed.....zit er vanaf 10m marketcap al in ofzo :D
Precies ja.
FlippingCoindinsdag 18 mei 2021 @ 12:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:15 schreef JDx het volgende:
Ik heb bij Coinbase m'n portfolio van EUR naar USD gezet, nu ziet het er weer leuker uit -O_
Lifehack :7
FundsAreSafudinsdag 18 mei 2021 @ 13:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 10:58 schreef F.Sinatra het volgende:
Ondertussen pompt FEG weer lekker door.
Komt doordat ik heb bijgekocht, neem aan dat je wel een tonnetje fooi mijn kant opstuurt wanneer je je tien miljoen winst uitcasht
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 14:33
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 13:52 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Komt doordat ik heb bijgekocht, neem aan dat je wel een tonnetje fooi mijn kant opstuurt wanneer je je tien miljoen winst uitcasht
Uhm. Nope. Ga maar staken. ^O^
fathankdinsdag 18 mei 2021 @ 14:46
Lol Vegas neppe bedoening :')

Beter ga je Tijuna
FundsAreSafudinsdag 18 mei 2021 @ 15:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 14:33 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Uhm. Nope. Ga maar staken. ^O^
Doe ik uiteraard al _O_
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 15:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 15:00 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Doe ik uiteraard al _O_
Dan moet je niet zeuren om geld :{w
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 15:25
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 14:46 schreef fathank het volgende:
Lol Vegas neppe bedoening :')

Beter ga je Tijuna
MACAU!!! Ik denk dat ik ieder serieus casino inmiddels wel van binnen heb gezien O+
viceversadinsdag 18 mei 2021 @ 15:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 11:15 schreef Nattekat het volgende:
Mijn call om Ethereum te verkopen was wel geniaal w/

Het was alleen een week te vroeg ;(
De top inschatten is lastig. Je instinct was goed. :Y
viceversadinsdag 18 mei 2021 @ 16:04
twitter
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:04 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]
Ah de China FUD kon ook niet ontbreken deze cycle.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 16:18
Weinig roulette vakjes die hier worden aangeprezen zeg :{w
fathankdinsdag 18 mei 2021 @ 16:19
twitter


Verbeter de wereld, gebruik Vechain _O_
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 16:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:18 schreef F.Sinatra het volgende:
Weinig roulette vakjes die hier worden aangeprezen zeg :{w
Ik hoor misschien PYR listing op top exchange de 25e. Het kan dumpen, het kan pumpen. Als je van gokken houdt.
Orientedinsdag 18 mei 2021 @ 16:42
China & Elon. Name a better duo.
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 16:44
@Nattekat wanneer moont die Moonpirate?
FundsAreSafudinsdag 18 mei 2021 @ 16:47
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:11 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ah de China FUD kon ook niet ontbreken deze cycle.
Alles komt goed wanneer Justin Sun de macht overneemt :)

Hoop wel dat die yuan stablecoin voor iedereen beschikbaar wordt, heb ik meer vertrouwen in dan de lollar
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 16:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:18 schreef F.Sinatra het volgende:
Weinig roulette vakjes die hier worden aangeprezen zeg :{w
Net een tientje op MIL gezet. military.finance
Mani89dinsdag 18 mei 2021 @ 16:52
twitter
over_hedgedinsdag 18 mei 2021 @ 16:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:42 schreef Oriente het volgende:
China & Elon. Name a better duo.
Duitsland en Italië. Of Duitsland en Japan
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 16:57
;p

[ Bericht 99% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2021 16:57:13 ]
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 16:58
Jongens bonfire, moonpirate en gamer moeten nog ff moonen dan kan ik bitcoin wel ff in m'n eentje pumpen.
#ANONIEMdinsdag 18 mei 2021 @ 17:00
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:58 schreef viagraap het volgende:
Jongens bonfire, moonpirate en gamer moeten nog ff moonen dan kan ik bitcoin wel ff in m'n eentje pumpen.
Dat soort shitcoins hebben over het algemeen geen lang leven. Er komen iedere dag weer 20 nieuwe kloons uit.
Nattekatdinsdag 18 mei 2021 @ 17:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 15:25 schreef viceversa het volgende:

[..]

De top inschatten is lastig. Je instinct was goed. :Y
Maar je koopt er zo weinig voor -O-
viagraapdinsdag 18 mei 2021 @ 17:01
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 17:00 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Dat soort shitcoins hebben over het algemeen geen lang leven. Er komen iedere dag weer 20 nieuwe kloons uit.
True.
Arthur1983dinsdag 18 mei 2021 @ 17:29
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 17:00 schreef Gehrman het volgende:

Dat soort shitcoins hebben over het algemeen geen lang leven. Er komen iedere dag weer 20 nieuwe kloons uit.
Helaas waar.

quote:
10s.gif Op dinsdag 18 mei 2021 16:58 schreef viagraap het volgende:
Jongens bonfire, moonpirate en gamer moeten nog ff moonen dan kan ik bitcoin wel ff in m'n eentje pumpen.
Maar dit zijn toevallig wel 3 van de 5 'shitcoins' waar ik inmiddels al op heb gegokt. Vind het nog niet erg als ze nu zelfs nog in 7 dagen tijd wat waarde verliezen, want ik wil er deze week nog een stuk dieper in gaan stappen.

Dus van mij mogen GMR, Moonpirate (Hot Doge en Safemoon ook) en Bonfire echt nog ff heel hard pieken, desnoods alleen een zeer tijdelijke piek.;)
Isdatzodinsdag 18 mei 2021 @ 17:31
Oja, ik had nog wat in Bonfire zitten. Was het alweer helemaal vergeten :') .
Isdatzodinsdag 18 mei 2021 @ 17:32
En Happy *O* .
Anton91dinsdag 18 mei 2021 @ 18:05
Polygon stijgt lekker door *O*