abonnement Unibet Coolblue
pi_199374409
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 15:32 schreef christmastsunami het volgende:
Op de gratis relatie sites, gaat het zo

Hallo, single mom here, ik heb 3 kinderen, zit in mijn pyama broek en leef van een uitkering

Maar ik wil graag een man met een goede baan EN die gevoel voor humor heeft. Tjajajaja.
Moest weer lachen :D
  dinsdag 11 mei 2021 @ 17:23:05 #102
348749 dikkedaniel
a.k.a. Big Dick Daniel (BDD)
pi_199375234
- Racisme moet je ergens anders gaan doen, niet hier -

[ Bericht 90% gewijzigd door CoolGuy op 11-05-2021 18:28:06 ]
"Zou Je Haar Geven?? :P"
pi_199375400
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 16:31 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

Niets mis mee. Totdat je van een onbekende het welgemeende advies krijgt om haar avances te negeren.
Blijkbaar heeft ze een reputatie opgebouwd in het dorp waar ik nog geen weet van had.
Dat viel mij pas later op door het excessief vragen naar hulp en spullen op 'je bent als ... '
Dat ligt dus aan haar, niet aan single moms in het algemeen.
pi_199375538
Als van mijn eigen ervaring uitga en die van vriendinnen is het aantal mannen die maar al te graag zonder condoom willen groot en niet gebonden aan een bepaald ras.

Bovendien ken ik meerdere mannen die een “oepsie zwanger” hebben met een ONS of niet al te serieuze relatie. Dus denk een beetje na.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 21:36:11 #105
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199380172
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 11:15 schreef matigeuser het volgende:
Grappig altijd hoe persoonlijk vrouwen alles op nemen.

Dit zijn gewoon generaliserende stellingen en vergelijkingen en die hoeven niet op jou als single mom van toepassing te zijn.

Maar vrouwen moeten eens 1 ding leren. Verantwoordelijkheid nemen. En gewoon zien dat elke actie een reactie oplevert. En consequenties.

Het is 2021. Je mag als vrouw alles. Niemand vertelt wat je niet mag of kunt. Je kunt (voor corona dan) overal naar toe, elke opleiding starten, een eigen bedrijf beginnen, geld verdienen op onlyfans voor de webcam, elke week met een andere vent neuken van Tinder. Echt alles kan, mag. Enjoy.

Maar daar zitten dan wel consequenties aan. En een aantal daarvan kunnen zijn dat je sociale kring je gedrag afkeurt, of dat mannen je minder begeerlijk vinden voor lange / serieuze relatie, etc.

En dan direct het vingertje wijzen omdraaien en zeggen 'ja maar mannen moeten maar niet zo 'ouderwets' doen' is gewoon een ruk-argument. We zijn een diersoort die nu zo'n 200.000 jaar bestaat en de 'voorouderen' daarvan leefden al miljoenen jaren. Je kunt basaal gedrag gewoon niet zomaar even aanpassen met een paar jaar condooms, anticonceptiepil, verzorgingsstaat en paarsharige feministen.

De seksuele 'strategie' van mannen en vrouwen zijn nou eenmaal anders. Verklaard door onze biologische verschillen. Wat we zoeken in een partner is nou eenmaal anders. En hoe onze levens zich ontwikkelen.

In plaats van continu naar elkaar wijzen en schelden, zouden we beter elkaar kunnen helpen met objectieve informatie over onze verschillen. Zo leren mannen en vrouwen elkaar beter begrijpen. En daar kunnen we dan allebei ons voordeel mee doen.

Maar, beide seksen, hou op met het eeuwige slachtoffergedrag. En accepteer dat elk gedrag en elke actie, consequenties heeft. In het geval van alleenstaande moeders is het inderdaad gewoon een feit dat veel mannen niet zitten te wachten op een relatie.

Net zoals vrouwen ook honderdduizend redenen hebben om met een bepaalde (groep) man(nen) geen relatie te willen.

Ik pleit echt voor een soort 'Rode Pil' les op de middelbare school. Het is schrikbarend hoe weinig wij als sekse van de andere sekse weten en hoeveel drama, vingertje wijzen, slachtofferrol en zelfs geweld voorkomen had kunnen worden als we niet zo gedesillusioneerd door het leven zouden moeten gaan.
Ik merk vooral op dat er in dit soort topics een hoop lowlife mannen zitten die teveel te maken hebben met lowlife vrouwen. Ja, dan kom je idd ellende tegen, maar laten we eerlijk zijn, dan behoor je zelf ook tot de groep waar de kans op ellende groter is.

Dat generaliseren waar je het over hebt is vrij groeps specifiek. Bij lowlifes die een naamketting dragen om hun naam te kunnen onthouden zie je idd vaker dat er kinderen van verschillende mannen zijn, een uitkering is, de nieuwe man gelijk de papa rol en financieerder mag/moet zijn. En de kans op rare exen ook groter is.
Niet altijd, maar generaliserend wel ja.

Bij normaal en meer zie je dat veel minder. Daar gaat die generalisatie niet op.
Ja, dan geld nogsteeds dat je als nieuwe partner maar zin moet hebben in ook die kinderen, die nu eenmaal deel iemands leven zijn. En dat is idd soms niet altijd even makkelijk.
Maar het beeld in dit soort topics gaat teveel over ‘wijven’ die dom zijn geweest en misbruik maken van die ‘welwillende’ man. Dat is niet normaal, valt niet onder een generalisatie.
Zou het gaan over het wel en wee van iemand die al kinderen heeft, dat dat soms ook echt lastig is zou ik je gelijk geven, maar het is veelste vaak een uitgaan van het meest slechte en meer uitzonderlijke situaties. Gaat te vaak over de vrouwen die je ook zonder kinderen (of kinderwens) zou moeten mijden als de pest als normale man zijnde.

4 kinderen van verschillende mannen wordt idd afgekeurd, maar 2 kinderen van 1 man na een lange relatie die misloopt is echt niet raar. En om eerlijk te zijn, ik zie vooral hier en op Reddit ed daar gedoe over.
Niet elke man wil voor (jongere) kinderen zorgen, zelfs niet als de vrouw haar eigen broek op houdt en niet verwacht dat hij de papa uithangt. Voor veel mensen (m/v!) geld dat ze daar liever meer ingroeien door eigen kinderen te krijgen, of helemaal niet. En dat is ok.
Maar hier zie je veroordeling na veroordeling over vrouwen die single zijn met kinderen. Tot zelfs idiote zaken aan toe (een agressieve ex die even verhaal komt halen). Echt, ik ben echt geen oh zo verheven mens, maar zulke gekkigheid ken ik enkel van horen zeggen terwijl ik zat gescheiden mensen ken die een nieuwe relatie hebben.

Wat hier gebeurd zijn geen generalisatie’s, maar karikaturen. Dat is wat op weerstand stuit
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 21:44:21 #106
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199380361
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 15:28 schreef dikkedaniel het volgende:
Ik heb niet zozeer een wrok tegen single moms. Wel tegen vrouwen die koste wat kost een baby willen en dat via een one night stand ofzo ook goed voor elkaar krijgen.
Vervolgens leven van uitkering en kinderbijslag/toeslag, KGB, wellicht nog alimentatie van de zaaddonor proberen te krijgen.
Ik heb een 'sociaal' beroep beoefend een paar jaar lang en je moet eens weten hoeveel van dat soort vrouwen er zijn. Enig ambitie is zwanger worden van iemand en de staatskas leegtrekken.

Dat is wat mis is met de wereld :( :(
Ja?

De mannen die een cray cray aanduwen zonder condoom zijn ok ofzo? Domme hoer met naamketting zonder condoom nemen bij een Ons. Wat maakt dat van jou?

Soort zoekt soort zeg ik. Doe domme dingen, win domme prijzen.
Ik zie niet in waarom die dames erger zijn dan de heren die het net zo goed zelf doen.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 22:00:36 #107
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199380723
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 17:42 schreef Avianflu het volgende:
Als van mijn eigen ervaring uitga en die van vriendinnen is het aantal mannen die maar al te graag zonder condoom willen groot en niet gebonden aan een bepaald ras.

Bovendien ken ik meerdere mannen die een “oepsie zwanger” hebben met een ONS of niet al te serieuze relatie. Dus denk een beetje na.
Ben idd meerdere mannen tegen gekomen die zonder te weten hoe of wat erg graag zonder bescherming wilde. Tot zelf proberen over te halen aan toe, bij een onsje. Tot zover dat ik zelf klaar ermee was in een aantal gevallen omdat er teveel gezeurd werd om geen condoom.

Nu heb ik ook geleerd mannen te mijden die eigenlijk ook een naamketting moesten dragen om hun naam goed te onthouden (het is niet echt opwindend om te horen dat het ‘niet geeft’) maar ik heb ook geleerd dat mannen die zichzelf (en mij tegen soa’s, want ze doen dit vast ook bij anderen) niet beschermen echt redelijk vaak voorkomen. Van ik moet er even op wijzen tot echt gewoon gaat niet gebeuren zeggen.
Bij onsjes in het uitgaansleven ed durf ik te stellen dat over de 50% van de mannen het zo zonder had gedaan als ik er niet op gehint had of ronduit had gezegd. En dan spreek ik zelfs over mannen met een beste bankrekening, die echt zwaar de lul waren geweest als ik zwanger was geworden, die geen idee hadden dat ik beschermt was en op geen enkel moment van plan was een kind ter wereld te brengen zonder betrokken vader.

Mijn voorkeur gaat niet voor niets uit naar meer bewust vrijere seksuele mensen, die zijn veel vaker beter daarmee. Bij Henk in de kroeg is dat condoom dat klaar ligt niet genoeg, moet erop gewezen worden. Bij Henk die een vrijere moraal heeft en/of geen lowlife is hoeft er niet op gewezen te worden. Sterker nog, als er geen condoom is wil hij dat niet, is dat of voor een volgende keer of niet.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_199380918
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 17:42 schreef Avianflu het volgende:
Als van mijn eigen ervaring uitga en die van vriendinnen is het aantal mannen die maar al te graag zonder condoom willen groot en niet gebonden aan een bepaald ras.

Bovendien ken ik meerdere mannen die een “oepsie zwanger” hebben met een ONS of niet al te serieuze relatie. Dus denk een beetje na.
Het is ook de vrouw die ermee in gaat om het zonder condoom te doen. Er is geen sprake van "slechts een kant is verkeerd".
pi_199380963
Dit soort topics trekken toch altijd weer mooi alle verzuurde types van Fok naar boven :+

Weet je ook gelijk wie je in de toekomst niet meer serieus hoeft te nemen.
pi_199380986
quote:
0s.gif Op maandag 10 mei 2021 03:04 schreef anoniemV het volgende:
Zelf zou ik er geen enkel probleem mee hebben om een single vader te daten. Die situaties met kinderen en de exen zijn ook zo uiteenlopend dat je daar toch geen algemeen besluit over kunt nemen.

Ik ben zeer goed bevriend met een single moeder. Zij merkt ook wel dat die attitude heerst onder veel mannen maar krijgt dus wel een hoop aandacht (je weet wel met welke bedoeling). Zijzelf heeft dan ook een bepaalde moment toegegeven dat ze eigenlijk een tijd single wou blijven. Super idee, maar ondertussen zat ze wel veel op tinder voor gewoon seks. Ik begrijp dat ze een druk leven heeft en daar ook nood aan had maar ik gunde het die mannen niet dat zij net hun zin kregen en hun idee over haar zo precies bevestigd werd. Maar idd zeer kut dat deze attitude zo aanwezig is onder veel mannen.
Vind je dit niet een beetje tegenstrijdig? :?
Ze is ertegen, maar ze faciliteert het ook weer. :?
  dinsdag 11 mei 2021 @ 22:17:11 #111
335476 oppiedoppie
My mind is my small universe..
pi_199381083
Ben zelf 11 jaar een single mom geweest. Heb er nooit bij stilgestaan en het gevoel gehad dat mannen mij niet wilden om mijn kind. Maar dat kwam dus wss omdat ik geen behoefte had aan een man en er niet naar op zoek was.
Toen kreeg ik kontact met mijn huidige man, verliefd, en zijn zoon erbij was alleen maar leuk.
To BG or not to BG!
pi_199381508
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 22:08 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Het is ook de vrouw die ermee in gaat om het zonder condoom te doen. Er is geen sprake van "slechts een kant is verkeerd".
Klopt uiteraard, maar ik weet 100% of ik mijn anticonceptie correct gebruik. Die man moet maar op goed vertrouwen geloven wat ik zeg.
Niet dat ik het zonder condoom doe overigens.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
  dinsdag 11 mei 2021 @ 22:46:34 #113
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_199381626
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 22:08 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Het is ook de vrouw die ermee in gaat om het zonder condoom te doen. Er is geen sprake van "slechts een kant is verkeerd".
Natuurlijk is dat zo. Maar er wordt nogal nadruk gelegd op de vrouw in deze hier.
Terwijl in de praktijk de vrouw die daar wel aan denkt veel vaker te maken krijgt met matige druk tot hoge druk om het maar zonder condoom te doen (bij een ons).

Hier wordt teveel gezegd dat vrouwen het wel prima vinden, sterker nog graag de man erin luizen. Maar de werkelijkheid is anders.
We leven niet in Amerika, zelfs die golddigger komt bedrogen uit als ze die erg rijke man verleidt tot onbeschermde seks waar een kind uit voorkomt. Enkel als je van hand tot hand leven prima vindt zou het ok kunnen zijn. Maar dat is maar een subgroep.

Mannen zijn voornamelijk kwetsbaarder in een juridische situatie waarin ze gebonden zijn. Gemeenschap van goederen bv.
Dat gaat veel minder over eventuele kinderen. Daar zijn losse regelingen voor. Parter en kinder alimentatie wordt teveel op 1 hoop gegooid.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_199381708
als een vrouw hitsig wordt en begint te soppen, dan vergeet ze gewoon anti-conceptie, maar daar tuin ik niet in.
pi_199381856
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 22:51 schreef christmastsunami het volgende:
als een vrouw hitsig wordt en begint te soppen, dan vergeet ze gewoon anti-conceptie, maar daar tuin ik niet in.
Deze man :D
pi_199381887
Overigens zelf vaak meegemaakt dat vrouwen aanstuurden op 'geen condoom', eigenlijk puur en alleen omdat ze dat opwindend vinden.
pi_199381923
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 23:01 schreef Cockwhale het volgende:
Overigens zelf vaak meegemaakt dat vrouwen aanstuurden op 'geen condoom', eigenlijk puur en alleen omdat ze dat opwindend vinden.
op het randje , op het randje
pi_199382680
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 11:03 schreef Cockwhale het volgende:
Overigens vond ik het opvallend dat de meeste vrouwen ook niet zitten te wachten op een man met een kind (vooral als ze zelf nog geen kinderen hebben). Het is dus best vergelijkbaar, de kijk van mannen hierop en die van vrouwen. De redenen zijn wellicht anders, maar het resultaat is hetzelfde. Vrouwen zijn er wel minder uitgesproken over. Ze bashen mannen met een kind niet in het openbaar.
Vrouwen voelen simpelweg niet de behoefte om de groepen mannen waar zij niet mee willen daten, op het internet of daarbuiten te bashen. Laat staan de behoefte om daarover een heel betoog neer te pennen. Daarbij zijn veel posts in dit topic gewoon pure misogynie, want hoe durven vrouwen die deze users als onwaardig beschouwen te daten naar hun eigen voorkeuren en voorwaarden.

Tevens mogen deze users zich eens achter de oren gaan krabben waarom ze zo boos worden over vrouwen die voor andere reden dan hun eigen insteek op Tinder zitten. Zat mannen die met andere motieven opereren op een datingsites dan ze in een chat of date doen voorkomen. Dat bepaalde users met het vrouwelijk equivalent van de vage man niet mee kunnen omgaan laat in feite het probleem zien; ze zijn niet eerlijk naar zichzelf toe en blijven aan iets vastklampen wat hen ongelukkig maakt.
pi_199382871
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 16:31 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

Niets mis mee. Totdat je van een onbekende het welgemeende advies krijgt om haar avances te negeren.
Blijkbaar heeft ze een reputatie opgebouwd in het dorp waar ik nog geen weet van had.
Dat viel mij pas later op door het excessief vragen naar hulp en spullen op 'je bent als ... '
Wat voor reputatie? dat ze om hulp vraagt?
pi_199382898
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 22:00 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Ben idd meerdere mannen tegen gekomen die zonder te weten hoe of wat erg graag zonder bescherming wilde. Tot zelf proberen over te halen aan toe, bij een onsje. Tot zover dat ik zelf klaar ermee was in een aantal gevallen omdat er teveel gezeurd werd om geen condoom.

Nu heb ik ook geleerd mannen te mijden die eigenlijk ook een naamketting moesten dragen om hun naam goed te onthouden (het is niet echt opwindend om te horen dat het ‘niet geeft’) maar ik heb ook geleerd dat mannen die zichzelf (en mij tegen soa’s, want ze doen dit vast ook bij anderen) niet beschermen echt redelijk vaak voorkomen. Van ik moet er even op wijzen tot echt gewoon gaat niet gebeuren zeggen.
Bij onsjes in het uitgaansleven ed durf ik te stellen dat over de 50% van de mannen het zo zonder had gedaan als ik er niet op gehint had of ronduit had gezegd. En dan spreek ik zelfs over mannen met een beste bankrekening, die echt zwaar de lul waren geweest als ik zwanger was geworden, die geen idee hadden dat ik beschermt was en op geen enkel moment van plan was een kind ter wereld te brengen zonder betrokken vader.

Mijn voorkeur gaat niet voor niets uit naar meer bewust vrijere seksuele mensen, die zijn veel vaker beter daarmee. Bij Henk in de kroeg is dat condoom dat klaar ligt niet genoeg, moet erop gewezen worden. Bij Henk die een vrijere moraal heeft en/of geen lowlife is hoeft er niet op gewezen te worden. Sterker nog, als er geen condoom is wil hij dat niet, is dat of voor een volgende keer of niet.
Het is inderdaad zo dat er bij ONSjes veel meer dan 50% van de mannen zonder condoom probeert. Allerlei soorten mannen ook. Ik geef eerlijk toe dat ik dat van jongs af aan precies geleerd heb dat dat normaal is om het vaak zonder te doen. heb me een beetje laten ompraten en intimideren en er te weinig vragen bij gesteld dus vroeg het wel maar als ze nee zeiden heb ik ze ook niet verplicht. Wel steeds de prikpil gekregen. Wonderbaarlijk met zeer weinig problemen vanaf gekomen maar besef nu wel hoe fucked up het is. Mannen gaan puur de risico's aan omdat het sappiger voelt aan hun lul, maar de vrouw riskeert wel een zwangerschap. zijzelf een soa maar dat kan hen zelfs niet schelen.

En wat is er eigenlijk mis met een naamketting??? ;(
pi_199382903
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 22:12 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Vind je dit niet een beetje tegenstrijdig? :?
Ze is ertegen, maar ze faciliteert het ook weer. :?
Tuurlijk vind ik het tegenstrijdig, daarom steun ik haar daar ook niet echt in. Wel dat ze seks heeft, maar niet met dat soort mannen
pi_199384181
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 08:57 schreef Avianflu het volgende:
Het zijn ook vaak van die mannetjes die zelf ook het zwarte garen niet hebben uitgevonden. Wellicht is het een soort frustratie vanuit hun eigen “falen”.

Precies dat.
  woensdag 12 mei 2021 @ 10:00:29 #123
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_199384774
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 mei 2021 15:32 schreef christmastsunami het volgende:
Op de gratis relatie sites, gaat het zo

Hallo, single mom here, ik heb 3 kinderen, zit in mijn pyama broek en leef van een uitkering

Maar ik wil graag een man met een goede baan EN die gevoel voor humor heeft. Tjajajaja.
Badoo entered the chat.

Ik dacht dat het een soort van grap was, maar 90% is daar single moeder en rookt. Tsja.
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
pi_199385019
quote:
0s.gif Op woensdag 12 mei 2021 00:07 schreef 01100101 het volgende:

[..]

Vrouwen voelen simpelweg niet de behoefte om de groepen mannen waar zij niet mee willen daten, op het internet of daarbuiten te bashen. Laat staan de behoefte om daarover een heel betoog neer te pennen. Daarbij zijn veel posts in dit topic gewoon pure misogynie, want hoe durven vrouwen die deze users als onwaardig beschouwen te daten naar hun eigen voorkeuren en voorwaarden.

Tevens mogen deze users zich eens achter de oren gaan krabben waarom ze zo boos worden over vrouwen die voor andere reden dan hun eigen insteek op Tinder zitten. Zat mannen die met andere motieven opereren op een datingsites dan ze in een chat of date doen voorkomen. Dat bepaalde users met het vrouwelijk equivalent van de vage man niet mee kunnen omgaan laat in feite het probleem zien; ze zijn niet eerlijk naar zichzelf toe en blijven aan iets vastklampen wat hen ongelukkig maakt.
_O_

En dan ook nog durven stellen dat het de vrouwen zijn die alles te persoonlijk nemen als er niet enthousiast wordt gereageerd op een stel gefrustreerden die voor de zoveelste keer hun gegeneraliseerde misogyne frustratiestokpaardjes willen berijden. _O-

Ik zou willen zeggen dat het grappig is dat dat dan gelijk wordt geprojecteerd, maar dat is het helemaal niet. Maar degenen die dat doen en degenen die daar klakkeloos in meegaan mogen zichzelf wel achter hun oren krabben.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 6% gewijzigd door Stepperoller op 12-05-2021 10:26:09 ]
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  woensdag 12 mei 2021 @ 10:19:58 #125
373754 mossad_agent
Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkid
pi_199385022
Zes jaar geleden leerde ik mijn vriendin kennen, gescheiden (vechtscheiding) en twee kinderen. Volgende maand gaan we trouwen en dankzij mij is de relatie met de ex weer helemaal goed (hij heeft ook een nieuwe relatie). Zij is een harde werker en heeft in de tijd na de scheiding hard moeten werken om haar hoofd boven water te houden, niks geen profiteur, nog nooit een uitkering gehad.

We zijn dolgelukkig samen en volgens velen zijn wij het ideale stel.

Zo kan het dus ook.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')