FOK!forum / Eurovisie Songfestival / Songfestival op tv / Online evenementen
usagi414dinsdag 20 april 2021 @ 19:52
Nu Nederland en Rotterdam steeds meer in het teken staan van het aankomende songfestival is een apart topic over alle programma`s die vanuit Rotterdam gaan komen of over het songfestival gaan wel handig.

8YNRbA2.jpg

Wat weten we nu al

Net als Goedemorgen Nederland, Tijd Voor Max en De Vooravond komt ook Op1 vanuit Rotterdam tijdens de Eurovisie week

quote:
Paul de Leeuw verklapt: 'Op1 met Songfestival de hele week live vanuit Rotterdam'

De NPO talkshow Op1 zal tijdens het Eurovisie Songfestival een hele week dagelijks live vanuit Rotterdam worden uitgezonden. Dat verklapt Op1 presentator Paul de Leeuw (per ongeluk) in een interview in de Officiële Songfestival Podcast. “Op1, dat harde diepte interview programma, komt de hele week vanaf het Songfestival”, zegt De Leeuw. “Mag ik dat eigenlijk al zeggen al? Oh nee, dat mag echt niet”.
NPO Radio 2 gaat vanuit Ahoy in Rotterdam uitgebreid verslag doen. Met backstagereportages, live optredens en interviews met deelnemers is NPO Radio 2 dé Songfestival-radiozender met als sluitstuk de Internationale Songfestival Top 50 maar ook NPO Radio 5 zal er veel aandacht aan besteden.

ESF / Radio 2 komt met internationale ESF Top 50

Volgens de inside informatie die één van onze users heeft blijft het hier niet bij.

In de comments andere programma`s / online evenementen die gaan plaatsvinden.

[ Bericht 0% gewijzigd door usagi414 op 20-04-2021 20:22:19 ]
usagi414dinsdag 20 april 2021 @ 19:54
twitter


quote:
Rotterdam bereidt zich voor op het Eurovisie Songfestival. Daarom stuurt Rijnmond de komende weken Richard Groenendijk de stad en regio in. De cabaretier uit Dirksland laat in de vijfdelige serie 'Tebbie Ries met z'n Songfestival' zien hoe de ESF-koorts steeds hoger oploopt.
Op zondag 25 april is de eerste aflevering te zien van de avonturen van Groenendijk. Hij gaat langs bij studio Vollaers Zwart, waar druk wordt gewerkt aan de aankleding van de stad. Rotterdam krijgt de komende dagen en weken steeds meer songfestivaluitstraling en Richard geeft vast een voorproefje. Daarna rijdt hij in een speciale ESF-auto door naar Jeangu Macrooy, de zanger die met zijn 'Birth of a New Age' in de voetsporen van Duncan Laurence hoopt te treden.

In de weken erna zie je in 'Tebbie Ries met z'n Songfestival' nog veel meer mensen voor wie het songfestival het absolute hoogtepunt van het jaar wordt.
grazzdinsdag 20 april 2021 @ 19:59
Goed topic *O*
usagi414dinsdag 20 april 2021 @ 20:10
Van Franklin Brown zijn facebook pagina

quote:
Gister vond een titanen stijd plaats. The Eurovision. Passion vs Knowledge. No prisoners. 15 mei op tv. THERE WILL BE BLOOD (niet echt)
FYRDK4O.jpg[/img]

quote:
Gerard Ekdom gaat op SBS6 de Radio 10 Songfestivalquiz presenteren. Dat maakte de zender woensdag bekend. In de quiz ontvangt de radio-dj oud-deelnemers en Songfestivalliefhebbers om hun kennis over het evenement te testen.

Het programma is vanaf 1 mei drie zaterdagen op rij te zien. De kandidaten nemen het tegen elkaar op in verschillende muziekspellen. De kandidaten moeten zo veel mogelijk vragen over het Songfestival goed beantwoorden.

„Het belooft een gezellige bende te worden. Oude beelden en bekende nummers: we maken een muzikale reis door de tijd, met geweldige gasten”, voorspelt Ekdom. De kandidaten worden later bekendgemaakt.
Fred_Bdinsdag 20 april 2021 @ 20:43
Op 4 mei om 18.55u op NPO2 een 2Doc documentaire over het leven van Jetty Paerl. De eerste deelneemster ooit aan een ESF was vooral een verzetsheldin, dus vandaar de timing.

https://www.spreekbuis.nl(...)-een-kwam-het-ander/

Op 8 mei om 21.25u op NPO1 De “Beste” Zangers met een speciale ESF-editie, waarin cultuurdragers als Romy Monteiro en Tania Kross buitenlandse Songfestivalliedjes in het Nederlands vertalen.

https://www.avrotros.nl/b(...)ovisie-songfestival/
ijs_beerwoensdag 21 april 2021 @ 13:36
ESF / [TV] De Beste Liedjes van het Songfestival
usagi414woensdag 21 april 2021 @ 19:54
twitter


Het is een flinke lijst van alleen NPO alleen al.

quote:
Programmaoverzicht (in chronologische volgorde):

Méér Muziek in de Klas (te zien via schooltv.nl) NTR
De presentatoren van het Eurovisie Songfestival (Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager) en ook Duncan Laurence en Jeangu Macrooy maken samen met Buddy Vedder voor de stichting Méér Muziek in de Klas negen bijzondere online muzieklessen voor Schooltv. De afleveringen, energizers genaamd, staan geheel in het teken van het Eurovisie Songfestival en zijn sinds 6 april beschikbaar voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Méér Muziek in de Klas zet zich in voor structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland en is dit jaar maatschappelijk partner van het Songfestival.

De Officiële Songfestival Podcast (NPO Radio 2) AVROTROS
De Officiële Songfestival Podcast geeft nu al een unieke blik achter de schermen bij de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Songfestival-fanaten Lammert de Bruin (De Showbizzmoord, EenVandaag) en Ruben Messelink (EenVandaag) praten de luisteraars helemaal bij over alle ins en outs in aanloop naar de finale op zaterdag 22 mei. Bart Arens en One’sy Muller laten bijzondere verhalen horen achter Songfestivalklassiekers. Tot maandag 10 mei wekelijks elke woensdag een nieuwe aflevering, daarna dagelijks een nieuwe aflevering. Deze podcast is te beluisteren via de NPO Luister-app, de site of app van NPO Radio 2 en andere podcasts-platforms.

Bureau Eurovisie (vanaf maandag 26 april, YouTube NPO Radio 2) BNNVARA
In Bureau Eurovisie gaat Jeroen Kijk in de Vegte vanuit de Euromast in Rotterdam met verschillende Eurovisie-experts op zoek naar de succesformule om het songfestival nóg een keer te winnen. Wat maakt een goede artiest? Hoe ga je om met de persgekte? En heeft iedere act een hamsterwiel nodig? Om de antwoorden hierop te vinden, spreekt Jeroen met onder anderen Duncan Laurence, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en een panel van oud-deelnemers en winnaars. Wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van NPO Radio 2, uitzenddagen: 26 april, 3, 10 en 17 mei.

Volgspot (vanaf maandag 26 april, NPO Radio 5, 20.00 uur) KRO-NCRV
Luisteraars stellen de Volgspot Eregalerij van 65 jaar Eurovisie Songfestival samen. Vrijwel elke avond kunnen zij kiezen uit drie liedjes uit een bepaald land. Het winnende liedje krijgt dan een plek in de eregalerij. De komende weken wordt ook regelmatig een gast uitgenodigd die betrokken is bij het festival. In de Songfestivalweek zelf speelt het muziekspektakel uiteraard eveneens een prominente rol en worden ook de liedjes uit de eregalerij gedraaid.

Goeiedag Haandrikman! (vanaf woensdag 28 april, NPO Radio 5, 06.00 uur) Omroep MAX
Bert Haandrikman bespreekt elke dag het laatste Songfestivalnieuws en kiest zijn favoriete klassiekers uit zijn Songfestivalsinglebak. Op de socials opent Haandrikman een Songfestivalmuseum waar hij iedereen meeneemt door zijn uitgebreide verzameling.

Stemweek Internationale Songfestival Top 50 (van maandag 10 tot en met vrijdag 14 mei, NPO Radio 2)
Zestien landen doen mee aan de internationale Songfestival Top 50 van NPO Radio 2. Alle stemmen tezamen bepalen welk liedje op de eerste plaats komt van de Internationale Songfestival Top 50. In Nederland kunnen de stemmers hun favorieten selecteren van maandag 10 tot en met vrijdag 14 mei via nporadio2.nl, waarbij zij minimaal drie en maximaal vijftien liedjes kunnen selecteren. De stemweek wordt op maandag 10 mei geopend in Aan De Slag!, het NPO Radio 2-programma van dj Bart Arens. Op zaterdag 15 mei wordt de Internationale Songfestival Top 50 bekendgemaakt.

Beste Zangers (zaterdag 8 mei, NPO 1, 21.25 uur) AVROTROS
Deze special staat volledig in het teken van het Eurovisie Songfestival. Gastheer Jan Smit ontvangt de topartiesten Tania Kross, Rolf Sanchez, Romy Monteiro, Stef Bos, Buddy Vedder en Glen Faria die samen een unieke Songfestivalsfeer creëren. Zij zingen allemaal op geheel eigen wijze verschillende nummers door de decennia van het Songfestival heen.

De weg naar de winst - hh (zaterdag 8 mei, NPO 1, 22.25 uur) AVROTROS
Hoe is het Nederland gelukt om 44 jaar na ‘Ding-a-Dong’ weer het Eurovisie Songfestival te winnen in 2019? Cornald Maas duikt in de archieven, toont uniek materiaal achter de schermen bij Duncan Laurence en The Common Linnets en brengt een documentaire over Nederland en het Songfestival. Over de lange weg die ons land te gaan had voor het weer tot de winnaar van ’s werelds grootste liedjeswedstrijd werd gekroond. Ook spreekt hij met Nederlandse deelnemers die het verschil maakten en een sleutelpositie bekleden in de Nederlandse Songfestivalhistorie, onder wie Ilse DeLange, Ruth Jacott, Duncan Laurence, Edsilia Rombley en Getty Kaspers.

Songfestival Top 50 Muziekcafé (zaterdag 15 mei, NPO 1, 21.30 uur) AVROTROS
Vanuit de bruisende Eurovisie Songfestivalstad Rotterdam spelen artiesten onder leiding van twee bekende pianisten een muzikaal spel rondom de grootste Songfestival-hits en de bekendmaking van de Internationale Songfestival Top 50.

NPO 1 live vanuit Rotterdam (van maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei)
Goedemorgen Nederland (NPO 1, circa 07.10 uur, WNL), Tijd voor MAX (NPO 1, circa 17.10 uur, Omroep MAX), De Vooravond (NPO 1, circa 19.00 uur, BNNVARA) en Op1 (NPO 1, circa 22.30 uur, WNL/BNNVARA/Omroep MAX) komen van maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei (Goedemorgen Nederland en Op1 ook op zaterdag 22 mei) live vanuit Rotterdam en zullen uiteraard veel aandacht voor het festival hebben.

NPO Radio 2 live vanuit Rotterdam (van maandag 17 tot en met zaterdag 22 mei)
NPO Radio 2 doet vanuit Ahoy in Rotterdam van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat uitgebreid verslag van alle ontwikkelingen rond het Songfestival. Met backstagereportages, liveoptredens en interviews met deelnemers.

Lunch Lekker met Daniel Dekker (vanaf maandag 17 mei, NPO Radio 5, 12.00 uur) Omroep MAX.
Lunch Lekker met Daniel Dekker strijkt de hele week neer in Rotterdam. Met relevante gasten en interessante Songfestivalweetjes.

Zapp Eurovisie Songfestival Reports (maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei, NPO Zapp, 18.15 uur) AVROTROS
Presentator Buddy Vedder en junior reporter Matheu Hinzen geven elke schooldag de laatste updates van het Eurovisie Songfestival. Matheu doet onder meer challenges met de internationale artiesten en gaat taarten bakken met de kinderen van presentatrices Chantal Janzen en Edsilia Rombley. Daarnaast zorgt hij ervoor dat in Ahoy alles piekfijn in orde is voor de ontvangst van de deelnemende landen. Buddy brengt de laatste Eurovisie roddels, leuke weetjes en social media updates vanuit de studio met uitzicht op de Rotterdamse Erasmusbrug.

Op weg naar het Songfestival (maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei, NPO 3, 19.25 uur) AVROTROS
Het Eurovisie Songfestival kent door de jaren heen vele bijzondere hoogtepunten. Bekende Nederlanders blikken terug op de meest spraakmakende momenten. Ook kijken ze vooruit naar de deelnemende acts aan het Eurovisie Songfestival 2021. Welke landen bemachtigen een plek in de finale op zaterdag? Met onder anderen Rolf Sanchez, Berget Lewis, Sanne Wallis de Vries, Emma Wortelboer, Albert Verlinde, Sahil Amar Aïssa en Jeroen Kijk in de Vegte.

Dit is Jeangu (maandag 17 mei, NPO 3, 20.25 uur) AVROTROS
Jeangu Macrooy vertegenwoordigt ons land op het Eurovisie Songfestival met zijn liedje Birth Of A New Age. Na de teleurstelling van het afgelaste evenement in 2020, zet Jeangu zich opnieuw vol energie en veerkracht in voor zijn deelname. In deze documentaire geeft de zanger een inkijk in de voorbereidingen op weg naar zijn optreden in Rotterdam Ahoy.

De voorbeschouwing (dinsdag 18 mei, donderdag 20 mei, zaterdag 22 mei, NPO 1, 20.30 uur) AVROTROS
Live vanuit Rotterdam blikt Rik van de Westelaken samen met zijn gast vooruit op het Eurovisie Songfestival. Zij bespreken de landen die gaan optreden en schakelen met de artiesten en presentatoren backstage.

Het Grote Songfestivalfeest - hh (woensdag 19 mei, NPO 3, 20.20 uur) AVROTROS
De concertregistratie van Het Grote Songfestivalfeest. Nooit eerder stonden zoveel songfestivalhelden op één podium. Geniet van het beste van het beste dat het Eurovisie Songfestival de afgelopen 50 jaar heeft voortgebracht. Met optredens van onder anderen Dana International, Teach-In, Emilie de Forest, Ruth Jacott, Keiino, Lenny Kuhr, Nicole, Johnny Logan, Netta en Loreen. De presentatie is in handen van Edsilia Rombley met deskundig commentaar van Cornald Maas.

25 Jaar Eurovisie Songfestival - hh (vrijdag 21 mei, NPO 1, 16.00 uur) AVROTROS
Programma vanuit Oslo (Noorwegen) waarin de winnaars en winnaressen van diverse Eurovisie Songfestivals nog eenmaal hun winnende lied zingen, begeleid door Het Noors Radio Orkest olv Sigurd Jansen. Presentatie: Titten Tei en Rolf Kirkvaag. (Herhaling uit 1981)

Operatie Songfestival (vrijdag 21 mei, NPO 2, 20.35 uur) AVROTROS
De basisregel is: als je het songfestival wint, moet je het vervolgens ook zelf organiseren. Maar wat komt er allemaal kijken bij het produceren van de grootste, muzikale liveshow ter wereld? In de documentaire Operatie Songfestival worden de producenten, presentatoren en het creatieve team achter de schermen gevolgd om van deze ‘beast of a show’ een groot succes te maken.
Fred_Bwoensdag 21 april 2021 @ 19:58
quote:
Titten Tei en Rolf Kirkvaag.
Opmerkelijke namen.

Maar veel leuke dingen in elk geval ^O^
Em31woensdag 21 april 2021 @ 19:59
Die lijst _O- niet normaal
usagi414zaterdag 24 april 2021 @ 14:17
Over 23 dagen is er weer een Upbeatles Eurovision Quiz


https://www.facebook.com/(...)19727&view=permalink
Peterzaterdag 24 april 2021 @ 14:49
Nederland gaat wel snel van 'afgeven op die kermis' naar 'we zijn er allemaal bij!' zeg..
NailQueenzaterdag 24 april 2021 @ 16:20
quote:
0s.gif Op woensdag 21 april 2021 19:54 schreef usagi414 het volgende:
[ twitter ]

Het is een flinke lijst van alleen NPO alleen al.
[..]

Is de NPO blij dat ze het mogen organiseren? Wat denken jullie? :P
Em31maandag 26 april 2021 @ 09:38
twitter
Fred_Bzaterdag 1 mei 2021 @ 08:37
twitter
molloot200zaterdag 1 mei 2021 @ 11:38
https://www.televizier.nl(...)n-de-westelaken-npo1

Geen BN’ers die inzendingen flauw gaan beoordelen meer dit jaar? :o *G*
Eightyonezaterdag 1 mei 2021 @ 11:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:38 schreef molloot200 het volgende:
https://www.televizier.nl(...)n-de-westelaken-npo1

Geen BN’ers die inzendingen flauw gaan beoordelen meer dit jaar? :o *G*
De mening van Samantha Steenwijk & co kennen we onderhand wel.
koffieleukzaterdag 1 mei 2021 @ 12:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:38 schreef molloot200 het volgende:
https://www.televizier.nl(...)n-de-westelaken-npo1

Geen BN’ers die inzendingen flauw gaan beoordelen meer dit jaar? :o *G*
*O*
18.32zaterdag 1 mei 2021 @ 12:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 mei 2021 11:38 schreef molloot200 het volgende:
https://www.televizier.nl(...)n-de-westelaken-npo1

Geen BN’ers die inzendingen flauw gaan beoordelen meer dit jaar? :o *G*
Op NPO3 staat dit jaar de hele week op weg naar het songfestival in het programmaschema. Ik vermoed dat de BN'ers daar de hele week hun mening mogen geven. :{
grazzzaterdag 1 mei 2021 @ 18:53
quote:
James Newman picks his Tracks Of My Years from Monday to Thursday on The Ken Bruce Show (17-20 May) and is the guest on Ken’s Eurovision Preview Special where he’ll be catching up with reigning Dutch Eurovision winner, Duncan Laurence, and hearing from two of the main presenters on the night – Jan Smit and Edsilia Rombley. Also that day Ken will be looking ahead to some of the songs tipped to score big points in the final with broadcaster and self-confessed Eurovision super fan, Paddy O’Connell (9.30am-midday, Friday 21 May).
(bron: wiwi)
Em31maandag 3 mei 2021 @ 10:21
usagi414maandag 3 mei 2021 @ 10:35
https://www.facebook.com/(...)k_calendar%22%7D]%7D

Zondag 16 mei 2021 vanaf 14:00

quote:
Maandag 22 maart was het 46 jaar geleden dat Teach-In Eurovision Song Contest won. Dit jaar belooft ook weer een bijzondere editie te worden van het Eurovisie Songfestival. Nederland is voor het eerst in ruim 40 jaar weer gastland. Hoe ging dat destijds? De laatste keer waren er nog maar 19 deelnemers en zij zongen hun lied begeleid door een heus orkest. Bewegende decors waren bijzonder en zelfs omstreden.

Collectiespecialisten Theo Verbruggen en Tom van den Oetelaar nemen je mee langs de Nederlandse edities van het Songfestival in dit gratis online Mediacafé. Samen met oud-deelnemers Bianca en Stella Maessen (Hearts of Soul), kenner van het Metropole Orkest Bas Tukker, decorontwerper Roland de Groot en Hans van Willigenburg, de allereerste greenroom presentator in een tijd dat het nog niet eens een greenroom werd genoemd. Presentatie is in handen van Theo Verbruggen, oud-verslaggever bij het NOS Journaal en Tom van den Oetelaar, verslaggever bij Omroep Brabant. Samen deden ze verslag van tientallen songfestivals.

Mediacafés
In Mediacafés bespreken collectiespecialisten en conservatoren van Beeld en Geluid recente en historische ontwikkelingen in de media. Zij illustreren hun verhalen met beelden uit de veelzijdige schatkamer van Beeld en Geluid. Beeld en Geluid is hét instituut voor media met vestigingen in Hilversum en Den Haag en herbergt de grootste mediacollectie van Nederland, op het gebied van televisie, games, radio, pers en journalistiek.
usagi414maandag 3 mei 2021 @ 10:43
https://www.facebook.com/(...)k_calendar%22%7D]%7D

@Hamlapjes misschien wel iets voor jou ?

quote:
Theoloog Tom Mikkers geeft op donderdag 13 mei a.s. om 20.00 uur een webinar over songfestivalliedjes en religie.
U kunt zich hiervoor opgeven via e-mail: contact@citypastor010.nl
U ontvangt de zoom-link op de dag zelf.

Het Songfestival is ieder jaar voor miljoenen mensen een hoogtepunt. Het is dan ook meer dan een wedstrijdje om het mooiste liedje. Het brengt mensen samen, over grenzen heen. Alle landelijke en menselijke verschillen lijken even niet te bestaan maar te verbleken in dezelfde droom van vrijheid, vrede en liefde. Het is zondermeer een religieus gevoel te noemen. Kijk alleen maar eens naar de teksten van de liedjes…

Om ons voor te bereiden op het Songfestival in Rotterdam (18-22 mei) zal expert Tom Mikkers, ons meenemen in de wondere wereld van het Songfestival en ontrafelt hij voor ons de mystieke en spirituele kanten van dit grootse evenement.
Tom Mikkers is predikant in Wassenaar. Samen met Hijlco Span schreef hij het boek ‘Hallelujah Eurovision. De magie van het songfestival’.

De lezing is een ‘Heuvelrede’ die gegeven zou worden in gebouw De Heuvel te Rotterdam. Citypastor ds Harold Schorren organiseert deze Heuvelredes op het snijvlak van religie, kunst en cultuur.
grazzmaandag 3 mei 2021 @ 19:53
Vanaf 17 mei op Zapp

quote:
Wat gebeurt er allemaal tijdens de voorbereidingen van het Eurovisie Songfestival?🇳🇱🎶En hoe gaat het er achter de schermen in Ahoy aan toe?👷🏼‍♂️In ‘Zapp Eurovisie Songfestival Reports’ gaan presentator Buddy Vedder en junior reporter Matheu Hinzen op onderzoek uit. Samen doen zij verslag van de grootste liedjeswedstrijd ter wereld🤩🎸Dit wil je niet missen: van 17 mei tot en met 21 mei elke schooldag om 18.15 uur te zien op NPO Zapp
Mekemaandag 3 mei 2021 @ 20:12
quote:
0s.gif Op maandag 3 mei 2021 19:53 schreef grazz het volgende:
Vanaf 17 mei op Zapp
[..]

Oh dit ga ik sowieso kijken :D Kinderprogramma's O+ O+
H_Tdinsdag 4 mei 2021 @ 18:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 april 2021 20:43 schreef Fred_B het volgende:
Op 4 mei om 18.55u op NPO2 een 2Doc documentaire over het leven van Jetty Paerl. De eerste deelneemster ooit aan een ESF was vooral een verzetsheldin, dus vandaar de timing.

https://www.spreekbuis.nl(...)-een-kwam-het-ander/

Schopje ter herinnering dat deze docu op het punt van beginnen staat
usagi414woensdag 5 mei 2021 @ 08:38
twitter
Nexumwoensdag 5 mei 2021 @ 11:14
quote:
‘Silvia Night in 2016’ _O-
koffieleukdonderdag 6 mei 2021 @ 17:01
Dit lijkt me echt rete-interessant ^O^
twitter

Is op 10 mei, vanaf 16:00. Ik heb daarvoor nét een meeting, duimen dat ie niet uitloopt.
Noberdonderdag 6 mei 2021 @ 17:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 14:49 schreef Peter het volgende:
Nederland gaat wel snel van 'afgeven op die kermis' naar 'we zijn er allemaal bij!' zeg..
WE DOEN WEER MEE!!!!

JUICHEN!!

JAAAAAAAA!

PhysicalInexperiencedFugu-size_restricted.gif
RipCityvrijdag 7 mei 2021 @ 15:02
Prime-time

https://www.mediacourant.(...)e-weg-op-late-avond/
Jason22vrijdag 7 mei 2021 @ 15:16
quote:
Songfestival Ahoy!

Enkele bekende Eurovisiesongfestival-fans beleven, samen met vrienden of huisgenoten, de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival vanuit hun eigen cocon. Ze supporteren mee voor de Belgische inzending Hooverphonic en becommentariëren en reageren op alles wat Rotterdam hen voorschotelt.
Donderdag 20 mei 20.35 uur, EEN (Belgie).
grazzvrijdag 7 mei 2021 @ 17:24
Vanavond

twitter


twitter
usagi414dinsdag 11 mei 2021 @ 18:22
Vanavond: Ilse de Lange bij College Tour. Vanaf 20.35 op NPO2

twitter
koffieleukdonderdag 13 mei 2021 @ 17:23
Deze wordt zaterdag 21:00 uur uitgezonden :)
usagi414vrijdag 14 mei 2021 @ 16:27
Ook Beau gaat aandacht besteden aan het ESF. The Kik zal er elke dag te gast zijn.

https://www.facebook.com/thekikmusic/posts/319697642853772

Vanaf aanstaande maandag zijn we, ter ere van het in Rotterdam georganiseerde Eurovisie Songfestival, een werkweek lang dagelijks de huisband bij Beau op RTL 4. Elke dag zal meteen na afloop van de uitzending onze bijdrage, een hertaling van een songfestival klassieker, digitaal uitkomen
usagi414zaterdag 15 mei 2021 @ 17:25
Als we na volgende week in een zwart gat vallen , er is nog genoeg te zien

twitter
usagi414zaterdag 15 mei 2021 @ 20:58
Zo te zien woensdag om 21.30 op RTL 4.

Terug: Iedereen Had Het Erover

Art Rooijakkers in gesprek met Sieneke

quote:
Sieneke
Ook gaat hij, in de week dat Nederland vol is van het Eurovisie Songfestival, op bezoek bij zangeres Sieneke. Elf jaar geleden was zij hoofdrolspeler in een live tv-drama: de verkiezing van de act die Nederland moest gaan vertegenwoordigen in Oslo. Jury-voorzitter Pierre Kartner kon geen beslissing te nemen.
Japepkzaterdag 15 mei 2021 @ 23:28
Kijkt iemand Music First op RTL 4 nu?
Madhouse11maandag 17 mei 2021 @ 19:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 april 2021 14:17 schreef usagi414 het volgende:
Over 23 dagen is er weer een Upbeatles Eurovision Quiz


https://www.facebook.com/(...)19727&view=permalink
Vanavond *O*
koffieleukdonderdag 20 mei 2021 @ 08:11
KEiiNO vandaag bij tijd voor Max (17:10)! En morgen in de Eurovision Village.
Momodonderdag 20 mei 2021 @ 19:03

Wiwi Jam nu live
usagi414donderdag 20 mei 2021 @ 19:26
quote:
Dat doen de WiWi`s toch wel heel goed, jammer alleen dat de stream zo hapert.
De 2021 artiesten ook gewoon vanuit hun hotel.
usagi414maandag 24 mei 2021 @ 17:50
twitter
koffieleukdinsdag 25 mei 2021 @ 21:21
Live on tapes show is deze vrijdag + zaterdag om 21:00 uur! (Tijdstip was nog niet bekend, maar bij deze).
twitter
grazzdinsdag 25 mei 2021 @ 22:25
Ook wel fijn dat het op 2 avonden is. Dan hebben we zondag nog the day after, en zo hebben we toch nog weer een songfestival weekend *O*
koffieleukwoensdag 26 mei 2021 @ 17:09
Vrijdag alle inzendingen die in de halve finale bleven steken, zaterdag de finalisten.
NailQueenwoensdag 26 mei 2021 @ 17:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 mei 2021 21:21 schreef koffieleuk het volgende:
Live on tapes show is deze vrijdag + zaterdag om 21:00 uur! (Tijdstip was nog niet bekend, maar bij deze).
[ twitter ]
Ik ben zeer benieuwd naar Australië! :)
NailQueenwoensdag 2 juni 2021 @ 14:31
Een tip die ik graag wil meegeven als je de Ziggo Mediabox XL in bezit hebt:
Wanneer je de mediabox hebt, kun je in de App van muziekzender XITE. (Wanneer je naar deze zender gaat, zie je al gauw rechts in de hoek een balkje met Open de Xite App.)
XITE heeft daarin een aparte themakanaal genaamd "Eurovision Party". Daarin komen verschillende songfestivalliedjes langs van Udo Jürgens en Johnny Logan tot aan de artiesten van 2021.
Een enorme aanrader! O+ O+ ^O^
usagi414woensdag 30 juni 2021 @ 18:47
https://www.facebook.com/jaimelavlie/posts/2585708945068502

quote:
Zondag 4 juli is de pre-party van J'aime La Vlie! Als opwarmer voor september een eenmalige online editie vanaf Vlieland. Volg de livestream via ons youtube-kanaal of via de website www.jaimelavlie.nl
Een dik uur lang videoboodschappen, bellen met... Eurovisie sing-a-long, quiz, eilandbeleving en meer!
NailQueenwoensdag 30 juni 2021 @ 21:23
quote:
In de meeting-topic had ik al gevraagd of er ooit iemand hier naar toe is geweest. Omdat er niemand gereageerd heeft, ging ik er van uit dat nog niemand naar toe is geweest. De pre-party en het weekend zelf lijkt me wel leuk maar de artiesten vind ik nog aan de matige kant :{
usagi414woensdag 30 juni 2021 @ 21:56
quote:
17s.gif Op woensdag 30 juni 2021 21:23 schreef NailQueen het volgende:

[..]

In de meeting-topic had ik al gevraagd of er ooit iemand hier naar toe is geweest. Omdat er niemand gereageerd heeft, ging ik er van uit dat nog niemand naar toe is geweest. De pre-party en het weekend zelf lijkt me wel leuk maar de artiesten vind ik nog aan de matige kant :{
Ik ben er nog niet geweest maar ik kan niet uitsluiten dat er iemand is geweest.

Maar als kamperen daar op deze manier gaat hoeft het voor mij zeker niet.

twitter
Ceewoensdag 30 juni 2021 @ 22:36
quote:
17s.gif Op woensdag 2 juni 2021 14:31 schreef NailQueen het volgende:
Een tip die ik graag wil meegeven als je de Ziggo Mediabox XL in bezit hebt:
Wanneer je de mediabox hebt, kun je in de App van muziekzender XITE. (Wanneer je naar deze zender gaat, zie je al gauw rechts in de hoek een balkje met Open de Xite App.)
XITE heeft daarin een aparte themakanaal genaamd "Eurovision Party". Daarin komen verschillende songfestivalliedjes langs van Udo Jürgens en Johnny Logan tot aan de artiesten van 2021.
Een enorme aanrader! O+ O+ ^O^
Dit lees ik nu pas :o
Is/was het een tijdelijk iets of is het nog steeds (kan nu even niet checken)?
NailQueenwoensdag 30 juni 2021 @ 22:46
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juni 2021 22:36 schreef Cee het volgende:

[..]

Dit lees ik nu pas :o
Is/was het een tijdelijk iets of is het nog steeds (kan nu even niet checken)?
Het is er nog steeds! ^O^
Als je in de App zit is het even zoeken maar je vindt hem bij thema "Collections" :)
NailQueenwoensdag 30 juni 2021 @ 22:47
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 21:56 schreef usagi414 het volgende:

[..]

Ik ben er nog niet geweest maar ik kan niet uitsluiten dat er iemand is geweest.

Maar als kamperen daar op deze manier gaat hoeft het voor mij zeker niet.

[ twitter ]
Gelukkig zijn er nog hotels in de buurt :P
usagi414dinsdag 9 november 2021 @ 17:21
twitter


Ik weet niet of dit een herhaling is.
Jason22dinsdag 5 april 2022 @ 17:37
Heb even gekeken naar de NPO uitzendschema’s van mei om daar de songfestivalprogrammering uit te pikken. Die eerste 2 staan nog open aan de namen te zien. :P

Zaterdag 7 mei - NPO 1
15.10 Songfest??

Maandag 9 mei - NPO 1
00.17 Iets Songfestivallerigs

Maandag 9 mei - NPO 3
22.09 Songfestival docu S10

Dinsdag 10 mei - NPO 1
20.34 Voorbeschouwing met daarna de halve finale

Woensdag 11 mei - NPO 1
16.17 Meer dan 35 jaar Songfestival

Donderdag 12 mei - NPO 1
16.17 Meer dan 35 jaar Songfestival

Donderdag 12 mei - NPO 1
20.34 Voorbeschouwing met daarna de halve finale

Vrijdag 13 mei - NPO 3
22.10 Op weg naar het Songfestival

23.07 Songfestivalfeest

Zaterdag 14 mei - NPO 1
10.12 Eurovisie Songfestival 2022 (duurt 2 uur, dus ik gok een herhaling van de halve finale)

13.12 Eurovisie Songfestival 2022 - voorbeschouwing

13.30 SterrenNL Songfestival

20.30 Eurovisie Songfestival 2022 - voorbeschouwing met daarna de finale
Em31zaterdag 7 mei 2022 @ 10:51
Vanavond weer genieten
twitter
Moirazondag 8 mei 2022 @ 11:38
- verkeerde topic sorry was verdwaald :@ :D -

[ Bericht 38% gewijzigd door Moira op 08-05-2022 11:44:06 ]