abonnement Unibet Coolblue
pi_198628166
quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 21:06 schreef MizzezAmy het volgende:
Naja, er zijn vast ook leukerdjes die het wat minder kan boeien of je een pooierbak hebt. Gewoon zoeken naar een speld in een hooiberg, hoe moeilijk kan het zijn? ;)
Als je op apps zelf een speld bent, zul je merken dat je ook allemaal andere spelden tegenkomt en dat die niet zo zeldzaam zijn.

Als je dat niet bent, kan het inderdaad wel overkomen als een eindeloze zoektocht. Maar het enige hulpmiddel wat je dan hebt is je eigen spiegel ;)
pi_198628194
quote:
7s.gif Op zondag 21 maart 2021 22:43 schreef Sounddragon het volgende:
Net een uur met mijn FWB aan de foon gehangen die met hangende pootjes helemaal in tranen aan de bel hing vrijdag na d'r geflopte Mr. Perfect-soon-to be-divorced waarvoor ze me inruilde anderhalve maand geleden.. Ik had d'r natuurlijk gewaarschuwd voor de shitload aan red flags die ze negeerde, maja, bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan.. misschien is zij wel mijn 'speld'.. maar ik heb een schurft aan meerdere keren dezelfde fout maken.. negotiations ongoing :+
Zo te lezen neem je het zelf ook niet zo nauw met die red flags.
pi_198628306
Dat gelul over oppervlakkigheid en what not. Tuurlijk is dat er. Als grap heb ik ook ooit een foto op mijn profiel gezet met een veel te duur geleende auto op vakantie met vrienden in Spanje. En of het helpt, maar of je wilt dat dat helpt? Je krijgt enkel bevestiging van bepaalde clichés

Zelfs een flauw iets als begin van deze lockdown je beroep even op kapper zetten. Uhhh... Het liep hard, heel hard, en inderdaad, juist type vrouwen waar je van weet dat die je normaal anders nooit zouden omkijken naar je op Tinder. Zo simpel en plat is het gewoon op Tinder in ieder geval en dat gaat ook andersom op.

Ik trek een bepaald type vrouw aan (en juist gelukkig ook waar ik op val) en dat zijn niet de over de hele wereld feesters (ook omdat ik daar geen interesse in heb), af en toe weleens maar ach, je praat er toch wel even mee en ontdekt het dan wel.

Ik ben in alle opzichten een 7/10 qua uiterlijk en dat is helemaal prima, je weet van jezelf best hoe je scoort (al kan ik ook een 10 zijn voor iemand, natuurlijk!) en moet het van mijn sociale skills hebben. Probleem met Tinder is vooral dat je vooral heel veel 10/10 vrouwen ziet die begeerd worden door velen vanwege het algoritme and what not ('Weet je zeker dat je deze naar rechts wil swipen? Gebruik de superlike!') voordat ik in wat mijn opzicht de 10/10 vrouwen bereik waar ik op val (gewoon, je weet wel, de 'normale vrouw') en dat is verdomde veel swipen. En ook die vrouwen hebben weer teveel keus, veelal kwantiteit boven kwaliteit dus opvallen is soms lastig en dan is het ergens juist wel grappig dat een dure auto of juist een beroep op kapper zetten zo heel veel kan doen :+

Maar mannen hebben net zo goed van die trekjes / like punten natuurlijk. Tinder is gewoon hilarisch uiteindelijk.

e: Ter verduidelijking, als man zie je heel veel type vrouwen die Dre Hazes op dit moment aan het volblaffen is. Dat vind ik uitermate onaantrekkelijk, maar het barst er wel van. Het duurt veel te lang voor Tinder weet dat je dat niet wil want natuurlijk willen die vrouwen mij ook niet, thank god. Maar dan komen de overactieve hippe fitgirls en herhaalt hetzelfde riedeltje zeg maar. Best aantrekkelijk natuurlijk, een actieve sportieve goed uitziende vrouw (vooral fietsende :+ ) die oprecht om haar uiterlijk geeft is natuurlijk gewoon super tof maar er mijn inziens in het leven teveel voor laat om dingen waar ik wel om geef. En aan het eisenpakket voldoe je vaak ook niet (kort door de bocht, genoeg normale vrouwen die sportief zijn but you get the point) en wil je ook niet want nogmaals, dat hoeft van mij allemaal niet. Tuurlijk zou ik er best overheen willen gaan op zijn tijd maar laat ik mijzelf vooral niet voor de gek houden, dat zoekt hetzelfde soort maar voor de wilde lusten,

Je moet ook wel écht veel swipen soms om gewoon normale vrouwen te vinden en niet perfectie voor een profiel, zo bedoel ik het. Als ik ook meekijk bij een goede vriendin zie ik in dat kader hetzelfde, met natuurlijk wel het platte verschil dat veelal elke man met zijn lul denkt en verder weinig boeit, over het algemeen :p

Super knappe mensen neuken knappe mensen, no problem there. Normale mensen zoeken normale menen, mwah, wat lastiger soms. Wat dat betreft is Bumble een beter alternatief, al heeft dat ook genoeg gebreken.

[ Bericht 5% gewijzigd door Behaardekat op 22-03-2021 01:49:45 ]
pi_198628815
Zo ongeveer 1% van de mensen heeft last van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Daar van is een deel ook nog eens vrouw.
(Waarschijnlijk zijn het er meer omdat een narcist geen probleem heeft en dus ook geen hulp zoekt.. en dus onder de radar blijven... maar het is niet ineens dat 1 op de 3 mannen narcistisch is)

Als je denkt dat je continu narcisten treft... bedoel je dus eigenlijk gewoon dat het een egoïstische eikel is. Ook vervelend.. maar wezenlijk ander verhaal toch.

En narcistische trekjes hebben we allemaal op zn tijd. Dat is geen narcisme maar gewoon gezond.
pi_198630685
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 00:24 schreef Behaardekat het volgende:
e: Ter verduidelijking, als man zie je heel veel type vrouwen die Dre Hazes op dit moment aan het volblaffen is. Dat vind ik uitermate onaantrekkelijk, maar het barst er wel van.

Wat dat betreft is Bumble een beter alternatief, al heeft dat ook genoeg gebreken.
Dit dus. Tinder is allang voorbij gestreefd door een heleboel apps :')
pi_198631183
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 10:13 schreef TucoRamirez het volgende:

[..]

Dit dus. Tinder is allang voorbij gestreefd door een heleboel apps :')
Op Bumble zitten inderdaad ook leukere mannen. Minder nep.
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
pi_198631338
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 06:16 schreef Uhmmpie het volgende:
Zo ongeveer 1% van de mensen heeft last van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
Daar van is een deel ook nog eens vrouw.
(Waarschijnlijk zijn het er meer omdat een narcist geen probleem heeft en dus ook geen hulp zoekt.. en dus onder de radar blijven... maar het is niet ineens dat 1 op de 3 mannen narcistisch is)

Als je denkt dat je continu narcisten treft... bedoel je dus eigenlijk gewoon dat het een egoïstische eikel is. Ook vervelend.. maar wezenlijk ander verhaal toch.

En narcistische trekjes hebben we allemaal op zn tijd. Dat is geen narcisme maar gewoon gezond.
De mannen die in dit topic beschreven worden zijn inderdaad gewoon grote blaaskaken. Niet meer en niet minder. Het verschil tussen hen en iemand met daadwerkelijk narcistische trekken of stoornis, is dat er nog redelijkheid te bespeuren valt en je identiteit niet gaandeweg wordt afgebroken in het contact. Liefdesverdriet is altijd vervelend en het kan een tijdje duren eer men erover heen is, maar omgang en vooral de nasleep van met iemand met narcistische trekken en stoornis is toch wel van een heel andere koek dan het contact met een pedante man.
pi_198631424
Oh en ter toevoeging. Iemand met narcistische trekken hoeft helemaal niet zo opzichtig te werk te gaan zoals het plaatsen van foto's met dure auto's of het pronken met geld. Sterker nog, het is vaker het geval dat deze persoon in het begin heel charmant en sociaal overkomt. Blaaskaken laten met dit soort foto's het tegenovergestelde zien en waarschuwen in principe al de ander dat zij niet aardig zullen zijn. De narcist doet dat niet, die gaat als de vriendelijkheid zelve te werk, totdat je er vuistdiep inzit.
  maandag 22 maart 2021 @ 11:15:38 #59
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198631528
Ach ja, wat een psychologisch geneuzel om een paar foto’s.
Misschien is iemand met een dikke bak op de foto gewoon echt trots op z’n auto. Mijn keuze zou het ook niet zijn hoor. Zijn vaak niet de slimste types geloof ik, of mensen uit andere culturen waar materiële zaken respect afdwingen...

Maar aan de hand van een paar foto’s kun je echt niet zeggen of iemand narcist is of niet.
Wie dit leest is een lezer van dit
  maandag 22 maart 2021 @ 11:52:54 #60
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_198632016
quote:
0s.gif Op zondag 21 maart 2021 23:20 schreef MizzezAmy het volgende:

[..]

Haha, ik weet niet of je steekproef groot genoeg is om dit wetenschappelijk bewezen te noemen :P
[..]

Ah, dat kwam meer om de term die jij gebruikte, is een beetje blijven hangen:
[..]

Ik ga er zeker niet vanuit dat het een narcist is, denk ook dat er veel minder echte narcisten zijn dan dat er mensen van narcisme beticht worden (en denk dus ook niet dat alle mannen narcist zijn) en zit er ook niet op te wachten (maar ik schaar mezelf eigenlijk ook niet onder de "shallow bitches ;))
[..]

Maar dat is je FWB, dacht dat je eigenlijk een serieuze relatie zocht. Wellicht is je date van vanmiddag dan een betere speld, klinkt iig als geslaagde date, al kan daar ook nog wel wat drama uit voort komen natuurlijk.
[..]

Hmm, ik zoek iig geen chatbuddy, daarvoor ben ik te slecht in chats onderhouden en gewone vrienden zoek ik niet via datingapps (ergo jeuk of LAT-relatie, afhankelijk van de match) O-)
Ik ben geen wetenschapper, dus elk 'onderzoek' wat ik pleeg is puur hobbymatig en ter lering ende vermaeck, maar kom op, de cijfers zijn duidelijk zat..

Mjah, ik kan hier wel alles uit de doeken gaan doen, maar ik ben fair game voor een aantal wezentjes hier, ik word al afgerekend op het linksom strikken van mijn schoenveters tegenwoordig, dus diepgang wilde ik maar even niet aan beginnen. Dat FWB verhaal loopt al een jaar ofzo, daar is een hoop going on.. En ja, ultimate goal is gewoon een relatie-relatie, maar totdat ik die juffrouw aan de haak heb, is alles wat geen meneer is en door de ballotage komt fair game.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_198632054
quote:
2s.gif Op maandag 22 maart 2021 11:07 schreef 01100101 het volgende:
Oh en ter toevoeging. Iemand met narcistische trekken hoeft helemaal niet zo opzichtig te werk te gaan zoals het plaatsen van foto's met dure auto's of het pronken met geld. Sterker nog, het is vaker het geval dat deze persoon in het begin heel charmant en sociaal overkomt. Blaaskaken laten met dit soort foto's het tegenovergestelde zien en waarschuwen in principe al de ander dat zij niet aardig zullen zijn. De narcist doet dat niet, die gaat als de vriendelijkheid zelve te werk, totdat je er vuistdiep inzit.
Qft
pi_198632228
quote:
7s.gif Op maandag 22 maart 2021 11:52 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Ik ben geen wetenschapper, dus elk 'onderzoek' wat ik pleeg is puur hobbymatig en ter lering ende vermaeck, maar kom op, de cijfers zijn duidelijk zat..

Mjah, ik kan hier wel alles uit de doeken gaan doen, maar ik ben fair game voor een aantal wezentjes hier, ik word al afgerekend op het linksom strikken van mijn schoenveters tegenwoordig, dus diepgang wilde ik maar even niet aan beginnen. Dat FWB verhaal loopt al een jaar ofzo, daar is een hoop going on.. En ja, ultimate goal is gewoon een relatie-relatie, maar totdat ik die juffrouw aan de haak heb, is alles wat geen meneer is en door de ballotage komt fair game.
Wat bedoel je als ik dat mag vragen? Dat je een relatie met je FWB ambieert?
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
  maandag 22 maart 2021 @ 13:40:54 #63
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198633340
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 12:08 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Wat bedoel je als ik dat mag vragen? Dat je een relatie met je FWB ambieert?
Als dat zo is: meteen stoppen met seks met haar te hebben en klaar te staan voor haar als ze drama heeft en haar hart wil uitstorten (nota bene over een andere kerel).
Als je je zo laat gebruiken wordt je nooit relatiemateriaal.
Wie dit leest is een lezer van dit
  maandag 22 maart 2021 @ 13:59:46 #64
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_198633559
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 12:08 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Wat bedoel je als ik dat mag vragen? Dat je een relatie met je FWB ambieert?
Hmnee, niet direct, wil ze wel, maar ik heb stevige bedenkingen, het is/was tenslotte niet voor niks mijn FWB.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_198633638
quote:
1s.gif Op maandag 22 maart 2021 13:40 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Als dat zo is: meteen stoppen met seks met haar te hebben en klaar te staan voor haar als ze drama heeft en haar hart wil uitstorten (nota bene over een andere kerel).
Als je je zo laat gebruiken wordt je nooit relatiemateriaal.
Dat is dan toch gewoon vriendschap? :')
  maandag 22 maart 2021 @ 15:08:44 #66
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_198634549
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 14:05 schreef Solid-Snake het volgende:

[..]

Dat is dan toch gewoon vriendschap? :')
Friend without benefits ^O^
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_198635355
Bumble is kut
  maandag 22 maart 2021 @ 16:25:52 #68
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198635671
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 16:01 schreef Faxie het volgende:
Bumble is kut
Ja, zeker als je zo afwachtend bent Faxie.
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_198635956
quote:
9s.gif Op maandag 22 maart 2021 16:25 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Ja, zeker als je zo afwachtend bent Faxie.
Afwachtend tot je eindelijk eens een like krijg bedoel je? :')
pi_198637807
quote:
9s.gif Op maandag 22 maart 2021 16:25 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Ja, zeker als je zo afwachtend bent Faxie.
Op Bumble kan je bij een match niet veel meer doen als man dan afwachten.
De meeste vrouwen komen daar trouwens niet eens veel verder dan een "Hi". _O-

Maar als je een beetje verder kijkt dan die "Hi", kan je er leuke contacten aan over houden. :P
pi_198638649
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 18:49 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Op Bumble kan je bij een match niet veel meer doen als man dan afwachten.
De meeste vrouwen komen daar trouwens niet eens veel verder dan een "Hi". _O-

Maar als je een beetje verder kijkt dan die "Hi", kan je er leuke contacten aan over houden. :P
En heeft Bumble je inmiddels al voorzien? :P
pi_198638730
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 18:49 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Op Bumble kan je bij een match niet veel meer doen als man dan afwachten.
De meeste vrouwen komen daar trouwens niet eens veel verder dan een "Hi". _O-

Maar als je een beetje verder kijkt dan die "Hi", kan je er leuke contacten aan over houden. :P
Maar als “Hi” voldoende is waarom zou je er dan nog meer moeite insteken :+ ;)
Als een vlinder die toch vliegen kan tot in de blauwe lucht.
Als een vlinder altijd vrij en voor het leven op de vlucht. Wil ik sterven op het water maar dat is een zorg van later Ik wil nu als vlinder vliegen op de bloemenbladeren wiegen.
  maandag 22 maart 2021 @ 19:44:52 #73
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_198638839
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 18:49 schreef Gruj0 het volgende:

[..]

Op Bumble kan je bij een match niet veel meer doen als man dan afwachten.
De meeste vrouwen komen daar trouwens niet eens veel verder dan een "Hi". _O-

Maar als je een beetje verder kijkt dan die "Hi", kan je er leuke contacten aan over houden. :P
Ach ja, klopt!
Dacht, precies andersom. Niet logisch! 8)7
Wie dit leest is een lezer van dit
  maandag 22 maart 2021 @ 20:24:02 #74
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_198639779
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 19:40 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Maar als “Hi” voldoende is waarom zou je er dan nog meer moeite insteken :+ ;)
Psies.. ridicuul om een chat dicht te mikken omdat iemand niet met een geweldige fancy openingszin komt. Je staat niet in de kroeg, daar heeft zoiets effect. 'Hi' is prima, intentie om te chatten is er, de rest komt wel :)

Soms valt me wel iets leuks in op basis van het profiel, maar echt niet altijd , en dan werkt Hi ook prima ^O^
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_198640224
quote:
0s.gif Op maandag 22 maart 2021 19:40 schreef Avianflu het volgende:

[..]

Maar als “Hi” voldoende is waarom zou je er dan nog meer moeite insteken :+ ;)
Omdat vaak diezelfde dames ook geen genoegen nemen als je hun een Hi zou sturen als opening. Dus dat het vooral hypocriet is. :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')