abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 9 maart 2021 @ 21:25:22 #1
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_198416979
quote:
Dit moet je weten voor je Oprah-interview Harry en Meghan kijkt
04 maart 2021 16:05
Aangepast: 04 maart 2021 17:20
Prins Harry en Meghan MarkleBeeld © Getty Images

Sinds op 15 februari het interview met prins Harry (36) en Meghan Markle (39) bij Oprah Winfrey (67) werd aangekondigd, vliegt het royaltynieuws ons om de oren. Er is op zijn zachtst gezegd nogal wat te doen om dit nu al spraakmakende interview. We maken de balans op.

Even terug in de tijd: op 8 januari 2020 maakten Harry en Meghan bekend dat zij een stapje terug doen als senior members van het Britse koningshuis. Daarna volgde een periode vol onzekerheid. Waar zouden ze gaan wonen? Wat gaan ze dan precies doen? En bovenal: wie gaat dat betalen? Al snel bleek dat Harry en Meghan hun eigen plan zouden trekken. Ze verhuisden naar Los Angeles en sloten de ene commerciële deal na de andere.

Miniatuurvoorbeeld Lees ook:
'Prinses Eugenie is grote steun voor Meghan tijdens zwangerschap'
We spoelen vooruit naar februari 2021. Op de 15de maakte het koppel bekend dat er een interview met Oprah op de planning staat en op 19 februari werd duidelijk dat Megxit definitief is. Tegen de verwachtingen van de Sussexjes in moesten zij ook hun eretitels vaarwel zeggen.

Buckingham Palace kwam al snel met een statement dat het voor 'de Sussexes niet mogelijk is om door te gaan met de verantwoordelijkheden en plichten die horen bij een leven in openbare dienst.' Hierop reageerden Harry en Meghan weer met: "We kunnen allemaal een leven leiden dat in teken staat van dienst. Dienstverlening is universeel." Na deze uitspraak waren de poppen aan het dansen. Er ontstond vooral gedoe om het woordje 'service'. Veel Britten vonden het namelijk niet kunnen hoe Meghan en Harry uithaalden naar koningin Elizabeth, aangezien haar hele leven in het teken staat van 'service'.

Later voegden Harry en Meghan ook nog eens het woordje 'service' toe aan het logo van hun Archewell Foundation. Dat leek door het gekibbel in de statements helemaal een sneer te zijn naar de Queen.

Niet ingelicht
Ondertussen kwam er ook steeds meer nieuws over het interview met Oprah naar buiten. Zo zou koningin Elizabeth niet zijn ingelicht door Harry en Meghan. De Queen hoorde per toeval van de mediaplannen van haar kleinzoon en diens vrouw: het team van Oprah vroeg beelden aan bij ITV, waarna ITV goedkeuring vroeg aan Buckingham Palace. Dit doen zij normaal bij alle beeldaanvragen.

De rest van de royal family moest de aankondiging van het interview via de media horen. Prins William zou woest zijn geweest op zijn broer, zo lieten bronnen weten aan Sunday Times. Hij noemde de actie van Harry 'beledigend, respectloos en kribbig'.

Prins Philip
Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan dealt The Firm ondertussen ook met hun eigen sores. Prins Philip werd op 17 februari opgenomen in het ziekenhuis. Over de toestand van de echtgenoot van de Queen kwam mondjesmaat informatie naar buiten.

Er werd gevreesd voor het leven van de 99-jarige royal, waardoor de vraag rees of het interview met Oprah niet verplaatst zou moet worden. Veel Britten vonden het respectloos dat Harry en Meghan het interview gewoon laten uitzenden, maar ondertussen kwamen er ook berichten naar buiten dat de Sussexjes de zender CBS hebben gesmeekt het interview te verplaatsen. Een andere insider liet weer weten dat CBS heeft besloten het interview hoe dan ook uit te zenden.

Vandaag kwam overigens het nieuws naar buiten dat prins Philip een hartoperatie is ondergaan. Deze is succesvol verlopen.

Dan is er ook nog gedoe vanwege eerder interviewplannen van Meghan. Daily Mail bracht namelijk het nieuws naar buiten dat de hertogin twee jaar geleden al een groot interview wilde doen. Niet met Oprah, maar met diens BFF Gayle King. Buckingham Palace stak er destijds een stokje voor, maar nu Megxit rond is kan Meghan haar eigen plan trekken. Saillant detail: Oprah was in 2019 al te gast op het huwelijk van Harry en Meghan en dat terwijl ze elkaar slechts één keer eerder ontmoet hadden. Sommigen denken daarom dat Meghan toen al aasde op een interview en alvast een warme band wilde creëren.

Oprah was van plan groots uit te pakken met het interview, maar toen kwam ineens James Corden om de hoek kijken. Harry gaf namelijk op zijn beurt een persoonlijk interview aan de presentator - die tevens een goede vriend is van de royal. De talkshowkoningin zou not amused zijn over het interview van Harry en daarom werd vriendin Gayle ingeschakeld. Zij vertelde op haar beurt in de media dat Oprah tegen haar zou hebben gezegd dat het haar 'beste interview ooit is', waardoor de aandacht weer van James terugging naar Oprah.

Pestgedrag
Ondertussen werd de aanval op Meghan geopend. Het zit zo: een oud-medewerker van Kensington Palace heeft een klacht tegen haar ingediend. De hertogin zou haar personeel namelijk hebben gepest en gekweld. Dat was schijnbaar zelfs zo erg dat de medewerkers met regelmaat in huilen uitbarstten en uiteindelijk ontslag namen. Ondanks dat dit al een paar jaar geleden is gebeurd, werd het verhaal nu pas naar buiten gebracht in The Sunday Times.

Meghan liet op haar beurt in een statement weten dat er niks van waar is. "Het maakt de Hertogin verdrietig dat er weer een aanval wordt gedaan op haar als persoon, omdat ze zelf vaak onderhevig is aan pestgedrag en zich altijd inzet voor mensen die het slachtoffer zijn van pijn en trauma. Ze is vastberaden om zich te blijven inzetten voor compassie over de hele wereld en belooft een voorbeeldfunctie te zijn voor wat juist is."

De geruchten over Meghans pesterijen zijn niet helemaal nieuw. In 2018 werd ze al Hurricane Meghan genoemd, nadat naar buiten kwam dat ze haar personeel om 5.00 uur 's ochtends bestookte met sms'jes en mails.

Trailers
Er zijn inmiddels al enkele beelden van het interview naar buiten gekomen. CBS, de zender waarop het gesprek te zien zal zijn, deelde namelijk al een aantal trailers. Daarin zien we hoe Harry een vergelijking trekt tussen Meghans situatie en de situatie van zijn moeder prinses Diana. "Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken, Oprah. Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor óns was dit proces al loodzwaar."

In een andere video is te zien hoe Meghan uithaalt naar de royal family. "Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zo veel verloren."

Diana
Naast de harde woorden valt nog iets anders op in de eerste beelden. Meg draagt een armbandje uit de juwelencollectie van Diana. Ze is al eerder gespot met het exemplaar van Cartier, zoals bij een diner in Fiji tijdens een staatsbezoek in 2018. Bovendien zijn een paar stenen uit de armband gebruikt om haar verlovingsring mee samen te stellen.

Miniatuurvoorbeeld Lees ook:
Kristen Stewart lijkt als twee druppels water op prinses Diana
Al met al is er dus een hoop te doen om de tv-uitzending. We weten dat het interview op 17 en 18 februari werd opgenomen. Megxit was op dat moment nog niet helemaal rond en Harry en Meghan wisten ook nog niet dat ze hun eretitels zouden moeten inleveren. Daarnaast heeft het team van Oprah naar buiten gebracht dat het interview vooral om Meghan zal draaien. Eerst wordt de hertogin uitgebreid geïnterviewd, pas later zal haar echtgenoot zich bij het gesprek voegen.

Het gesprek met Oprah wordt op zondagavond 7 maart uitgezonden in de Verenigde Staten en is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)view-harry-en-meghan

I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  dinsdag 9 maart 2021 @ 21:25:53 #2
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_198416991
IK gooide 'm dicht met:

https://www.telegraaf.nl/(...)0y1du8NcPqJXcyQsKb_w
quote:
De Britse presentator Piers Morgan stopt per direct bij het programma Good Morning Britain dat hij sinds 2014 presenteerde. Dat heeft ITV dinsdag gemeld. Het besluit volgt op de commotie die was ontstaan over zijn opmerkingen over Meghan Markle.
„Piers heeft besloten dat het tijd is om weg te gaan”, stelt de zender in een korte verklaring. „ITV heeft dat besluit geaccepteerd en heeft hier verder niets aan toe te voegen.”
De Britse mediawaakhond Ofcom meldde dinsdag een onderzoek te starten naar Morgan. De organisatie ontving meer dan 41.000 klachten over de opmerkingen die Morgan maandagochtend na het interview van Meghan en Harry met Oprah Winfrey maakte.

In het interview vertelde Markle onder andere zelfmoordgedachten te hebben gehad door de grote druk die zij had ervaren sinds zij een relatie heeft met prins Harry. Ook vertelde zij dat het koningshuis zorgen had geuit over de huidskleur van haar toen nog ongeboren baby Archie.

Morgan trok in het programma Goodmorning Britain deze uitspraken van Markle in twijfel en stelde „misselijk te worden van het schandelijke interview.” Co-presentator Alex Beresford reageerde hier dinsdag op door te zeggen dat de presentator altijd al negatief over Markle was geweest en zich al jaren negatief over haar uitliet. Hierop rende Morgan boos de studio uit.
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 9 maart 2021 @ 21:34:37 #3
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198417157
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 18:54 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik vraag me 2 dingen af, wellicht zijn er mensen die het wat beter gevolgd hebben allemaal.
1. Waren er echt evidente racistische artikelen/opmerkingen in de tabloids over Meghan of is het meer dat zij harder is aangepakt door haar kleur, dus latent racisme? Bedoel dan echt de blaadjes zelf, racistische comments heb ik genoeg gezien bij artikelen van bijvoorbeeld dailymail.

2. Waar is het eigenlijk zo misgegaan? Er was in het begin wat gedoe over haar gescheiden status en afkomst, maar rond de bruiloft leek het merendeel wel enthousiast? Zowel de pers, de bevolking als de koningin. Ik weet nog wel dat het groot nieuws was dat Meghan mocht aanschuiven bij het kerstdiner bij de Queen, terwijl ze nog niet getrouwd of zelfs verloofd was met Harry. Dat was een bijzonder voorrecht. Ook moeder Doria werd uitgenodigd, terwijl de Middeletons nooit een invitatie hadden gekregen. Er werden in elk geval vergelijkingen gemaakt met Kate waarbij Meghan zelfs even warmer leek te worden ontvangen...
Waarschijnlijk zijn er wel duidelijkere voorbeelden maar hier merk je wel dat ze erg met haar kleur bezig waren (en het narratief van haar ‘verleden’ in de typische setting van de arme donkere African-American)

https://www.trtworld.com/(...)british-racism-17669
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198417218
Piers is zo onprofessioneel.

Ookal heeft Meghan jullie vriendschap of liefde niet netjes gedumpt, dat staat toch los van je journalistische kijk op de gebeurtenissen met het Koningshuis?
  dinsdag 9 maart 2021 @ 21:46:33 #5
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198417402
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 21:37 schreef Tegan het volgende:
Piers is zo onprofessioneel.

Ookal heeft Meghan jullie vriendschap of liefde niet netjes gedumpt, dat staat toch los van je journalistische kijk op de gebeurtenissen met het Koningshuis?
En dan zijn vertrek nog :')
Zit idd niets professioneels bij als je je zo gedraagt.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie dinsdag 9 maart 2021 @ 21:46:58 #6
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_198417415
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 21:37 schreef Tegan het volgende:
Piers is zo onprofessioneel.

Ookal heeft Meghan jullie vriendschap of liefde niet netjes gedumpt, dat staat toch los van je journalistische kijk op de gebeurtenissen met het Koningshuis?
Gast heeft een te groot ego en een te kleine pik volgens mij, :+. Man wat een treurwilg.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_198417490
Een professioneel iemand zou persoonlijke gevoelens prive en gescheiden van werk kunnen houden. Of specifiek emotionele casussen aan collega's overlaten.
  dinsdag 9 maart 2021 @ 21:54:17 #8
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198417578
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
pi_198417890
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 21:46 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dan zijn vertrek nog :')
Zit idd niets professioneels bij als je je zo gedraagt.
Heeft zich aardig in de kaart laten kijken.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198420755
quote:
17s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 21:34 schreef ChipsZak. het volgende:

[..]

Waarschijnlijk zijn er wel duidelijkere voorbeelden maar hier merk je wel dat ze erg met haar kleur bezig waren (en het narratief van haar ‘verleden’ in de typische setting van de arme donkere African-American)

https://www.trtworld.com/(...)british-racism-17669
Wow, nou dit is al erg zat. Op zijn minst stereotypering.

Dank je wel, nu snap ik ook meer waar die openbare brief van de parlementsleden over de koloniale ondertoon van de berichtgeving vandaan kwam.
pi_198420780
De Telegraaf heeft een Premium artikel-dus niet quotebaar- over tegenstrijdigheden in het interview.
Het tijdstip waarin de mysterieuze royal de huidskleur van het/de toekomstige kind(eren) van het paar aankaartte bijvoorbeeld: Meghan had het echt over een moment tijdens de zwangerschap van Archie en Harry over de periode voordat ze getrouwd waren.
pi_198421401
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 21:46 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dan zijn vertrek nog :')
Zit idd niets professioneels bij als je je zo gedraagt.
Een kleuter die zijn lolly niet krijgt.Jaren kraakt hij mensen af zeggen ze hem nu een keer iets loopt hij huilend weg . Erg sneu.
"mooie mensen" zijn zeldzaam. Je herkent ze niet aan het uiterlijk,maar aan de ziel.
pi_198421432
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 maart 2021 19:20 schreef Tegan het volgende:
Ik denk dat Charles een van de royals is met grootste problemen met de exit van H&M. Charles stopte naast ineens alle financien ook met telefoontjes van Harry opnemen...
En nog een toevoeging:
quote:
Prins Charles loopt weg na vraag over interview Harry en Meghan

Prins Charles wilde woensdag niet reageren op het interview dat Meghan Markle en prins Harry aan Oprah Winfrey gaven. Charles werd benaderd door een verslaggever tijdens een bezoek aan een vaccinatiecentrum in Londen.
https://www.nu.nl/286169/(...)harry-en-meghan.html
pi_198423599
Net 5 heeft in meer dan 16 jaar niet zulke hoge kjjkcijfers gehad.
Zelfs Gerda uit Volendam kreeg dat niet voor elkaar.

https://www.ad.nl/show/in(...)sinds-2004~a4ba0157/
  woensdag 10 maart 2021 @ 11:00:54 #15
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198424210
Overigens, over dat kleiner willen maken van het koninklijk huis door Charles was in december 2019 al bekend en hij wilde het koninklijk huis na zijn kroning juist beperken tot zijn eigen kinderen, hun echtgenotes en kinderen.

Dat is dus een compleet ander verhaal dan het "Charles wil het koninklijk huis kleiner maken" verhaal dat men hier graag doet rondgaan, want dat kleinere huis zou wel inclusief Harry en zijn gezin zijn, en dat heb je denk ik ook wel nodig, om te voorkomen dat iedereen totaal overwerkt raakt met alle bezoeken en beschermheer/vrouw-schappen.

Bron en het artikel waar zij weer naar verwijzen: https://www.dailystar.co.(...)-more-royal-20989538
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 10 maart 2021 @ 11:08:45 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198424363
Overigens, wat ik nergens teruglees maar wat ik in het interview ook opvallend vond, was dat sommige familieleden vonden dat Meghan maar moest blijven acteren omdat er geen geld was voor haar beveiliging.
Ik vraag me werkelijk af hoe men dat voor zich had gezien, de vrouw van de zoon van de kroonprins in een rol als counterpart van James Bond bijvoorbeeld.

Had het paleis dan eerst de rollen moeten goedkeuren?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198424814
quote:
0s.gif Op woensdag 10 maart 2021 01:30 schreef letmehearyouscream het volgende:
De Telegraaf heeft een Premium artikel-dus niet quotebaar- over tegenstrijdigheden in het interview.
Het tijdstip waarin de mysterieuze royal de huidskleur van het/de toekomstige kind(eren) van het paar aankaartte bijvoorbeeld: Meghan had het echt over een moment tijdens de zwangerschap van Archie en Harry over de periode voordat ze getrouwd waren.
O *O* tijd voor een uitgebreide analyse van het interview! Al komen ze straks met het verweer dat een geknipt en geplakt is in het interview.
pi_198424827
quote:
0s.gif Op woensdag 10 maart 2021 11:00 schreef Leandra het volgende:
Overigens, over dat kleiner willen maken van het koninklijk huis door Charles was in december 2019 al bekend en hij wilde het koninklijk huis na zijn kroning juist beperken tot zijn eigen kinderen, hun echtgenotes en kinderen.

Dat is dus een compleet ander verhaal dan het "Charles wil het koninklijk huis kleiner maken" verhaal dat men hier graag doet rondgaan, want dat kleinere huis zou wel inclusief Harry en zijn gezin zijn, en dat heb je denk ik ook wel nodig, om te voorkomen dat iedereen totaal overwerkt raakt met alle bezoeken en beschermheer/vrouw-schappen.

Bron en het artikel waar zij weer naar verwijzen: https://www.dailystar.co.(...)-more-royal-20989538
En vervolgens geven H&M aan niet meer mee te willen doen.
  woensdag 10 maart 2021 @ 11:41:17 #19
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_198424875
quote:
0s.gif Op woensdag 10 maart 2021 11:00 schreef Leandra het volgende:
Overigens, over dat kleiner willen maken van het koninklijk huis door Charles was in december 2019 al bekend en hij wilde het koninklijk huis na zijn kroning juist beperken tot zijn eigen kinderen, hun echtgenotes en kinderen.

Dat is dus een compleet ander verhaal dan het "Charles wil het koninklijk huis kleiner maken" verhaal dat men hier graag doet rondgaan, want dat kleinere huis zou wel inclusief Harry en zijn gezin zijn, en dat heb je denk ik ook wel nodig, om te voorkomen dat iedereen totaal overwerkt raakt met alle bezoeken en beschermheer/vrouw-schappen.

Bron en het artikel waar zij weer naar verwijzen: https://www.dailystar.co.(...)-more-royal-20989538
Maar ze vertellen dat het tijdens de zwangerschap speelde.. in 2018 of begin 2019 al. Ruim voor deze bekendmaking dus
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  woensdag 10 maart 2021 @ 15:03:05 #20
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_198427862
quote:
6s.gif Op woensdag 10 maart 2021 11:41 schreef E.T. het volgende:

[..]

Maar ze vertellen dat het tijdens de zwangerschap speelde.. in 2018 of begin 2019 al. Ruim voor deze bekendmaking dus
Dan denk ik dat het ergens hoog in de boom de hofhouding was, die al dan niet William en/of Kate voor het karretje gespannen hebben.
Het zou me niet eens verbazen als dit voor Elizabeth en Charles ook nieuw was.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_198435082
Ik vind dat ze in het interview telkens heel vaag bleven over wat er nou echt door de koninklijke familie is gezegd, en wat door de staf eromheen. Heel veel tipjes van de sluier oplichten, maar nergens nou echt precies vertellen wie wat wanneer heeft gezegd. Het zijn allemaal onvolledige verhalen, expres vaag gehouden. Op die manier maak je iederéén verdacht en dat is kwalijk als het om zulke beschuldigingen gaat.
  woensdag 10 maart 2021 @ 22:01:27 #22
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_198436289
Ik vond dat ze idd ook vaag deden.

Wat ik vooral opmerkelijk vind, is dat het ook over onderwerpen gaat (racisme en zelfmoord/depressie) waar je niet echt van kunt zeggen dat je het niet gelooft. Sorry dat ik het zeg, maar de berekende vrouw die Meghan is, weet zij dat ook.

Ik ben zowel gefascineerd als geirriteerd door vooral Meghan. Ik heb er respect voor dat zij zich uit haar familie los heeft geweekt, een mooie carrière heeft opgebouwd en een mooi vermogen. Maar sinds zij met Harry is, vind ik haar op een vervelende manier veranderd. Mijn gevoel zegt dat zij wel degelijk wist waar ze aan begon en nu het slachtoffer uithangt met oa de racisme kaart, terwijl ze zichzelf wel degelijk uitgaf als kaukastisch toen zij nog acteerde, en ik gewoon een blanke vrouw zie met een mooie tan. Ook die verhalen van geghost worden zijn er niet voor niets. Waar rook is is vuur en verhalen hebben altijd twee kanten.
With love :*
pi_198437936
’Harry en Meghan voelen zich bevrijd na explosief interview’

Prins Harry en zijn vrouw Meghan voelen zich ’bevrijd’ nu iedereen hun verhaal kent. Dat zei Meghans goede vriendin Janina Gavankar woensdag in het ITV-programma This Morning. „Nu kunnen ze zich weer focussen op hun liefdadigheidswerk”, aldus de actrice.

Gavankar keek zondag naar eigen zeggen samen met Harry en Meghan naar de interviewspecial op tv.

Ze was vanwege hun vriendschap al lange tijd op de hoogte van Meghans mentale problemen. Ook de familie en paleismedewerkers waren dat, zo stelde ze in de show. „Ik weet niet precies wie, maar ik weet dat ze het wisten. Meghan heeft in het interview ook duidelijk gezegd wat ze daar van vond.”

Na de verklaring van Buckingham Palace dinsdag, waarin het paleis de racisme-aantijgingen van Meghan erkende, voelde Gavankar twee dingen: „Aan de ene kant ben ik blij dat er erkenning is maar aan de andere kant weet ik zeker dat de familie en het personeel er zich al bewust van waren. Misschien herinneren ze het zich niet allemaal meer, maar wij wel. Er zijn veel e-mails en tekstberichten die dat ondersteunen.” Volgens Gavankar zal ’de waarheid’ uiteindelijk wel naar buiten komen.

Queen Elizabeth stelde in de verklaring de aantijgingen van racisme in de koninklijke familie serieus te nemen. Zij zegt dat deze ’tot bezorgdheid stemmen’ Hoewel er verschil van mening kan zijn over sommige herinneringen, ’worden ze zeer serieus genomen en zullen ze privé door de familie worden besproken’.

https://www.telegraaf.nl/(...)-explosief-interview
pi_198443228
Of er volgt nog een boekendeal..
dag
  donderdag 11 maart 2021 @ 13:49:22 #25
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_198444616
quote:
Prins William: ‘Mijn familie is niet racistisch’
De Britse royals zijn absoluut niet racistisch. Dat stelt prins William (38) tegenover Sky News. Hij is de eerste die zich als lid van de Britse koninklijke familie uitspreekt over het beruchte Oprah-interview met Harry en Meghan.

Het interview dat Oprah hield met Harry en Meghan zorgde de afgelopen dagen voor flink wat ophef. In het gesprek vertelde Meghan onder meer dat er tijdens haar eerste zwangerschap vragen waren over hoe ‘gekleurd’ haar ongeboren kind zou zijn. Die twijfel zou volgens haar zelfs de reden zijn haar zoontje Archie (inmiddels bijna 2) de titel van prins te weigeren.

Harry sprak teleurgesteld over het gebrek aan steun vanuit de familie toen Meghan als vrouw van kleur meer dan andere koninklijke echtgenotes werd afgebrand in de media en racistische commentaren kreeg te verduren. Hij sprak over een open brief van 72 vrouwen uit het Britse parlement, die zich beklaagden over ‘ouderwetse, koloniale’ ondertonen in de berichtgeving over Meghan. ,,Toch heeft in die drie jaar niemand van mijn familie ooit iets gezegd’’, zei hij. ,,En dat - dat doet pijn.’’

De uitspraken van het koppel veroorzaakten flink wat onrust, zowel in de media als binnen het Britse koningshuis. Hoewel het de afgelopen dagen stil is geweest, reageert prins William, die vandaag weer voor het eerst in het openbaar verscheen, tegenover een journalist van Sky News dat zijn familie absoluut niet racistisch is. Ook werd de Britse prins gevraagd naar zijn contact met zijn broer Harry. ,,Ik heb hem nog niet gesproken, maar dat komt nog wel”, reageerde William kort maar krachtig.

Eerder deze week kwam het koningshuis wel met een officieel statement naar buiten. Daarin liet Queen Elizabeth weten dat ‘de hele familie’ bedroefd is over de ‘uitdagingen’ waar Harry en Meghan de laatste jaren mee te kampen hebben gehad
.

https://www.ad.nl/show/pr(...)acistisch~a85f63571/

twitter
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')