abonnement Unibet Coolblue
pi_198406118
Gisteravond was deel 2. Mooi gemaakte documentaire alhoewel de camera iets te veel gefixeerd is op tanden. Ja, we weten dat ze allemaal grote tanden hebben op een enkele uitzondering na.

Wat voor man was Karbaat? Een perverse narcist. Die zijn buitenechtelijke zoon niet wilde erkennen maar ondertussen was het algemeen bekend en kwam hij tweewekelijks over de vloer.
Negentig kinderen verwekt door zijn eigen zaad bij vrouwen die een kinderwens hadden, in te brengen. Negentig op zijn minst.

Daarbij ging hij een partijtje aanranding ook niet uit de weg en bijna zelfs een verkrachting.
Op seks belust, voor hem het ideale beroep.
Het ergste is nog dat een echtpaar het zaad van de echtgenoot ingeleverd had, maar hij gebruikte toch zijn eigen zaad.
Die man heeft het nooit geweten maar zal wel een vermoeden hebben gehad want het kind had helemaal nul komma nul overeenkomst met zijn vader.

Een dochter heeft een taak in het OLVG waarin ze toeziet op morele aspecten bij artsen. Dus ze is met het tegendeel bezig dan haar biologische vader. Een nicht van Karbaat vertelt per video dat opa Karbaat al een oplichter was met melk en vlees verkopen, dat zoon Karbaat meehielp met die oplichtingspraktijken, dat het wel iets in de genen zal zijn. Dan zie je tranen komen bij de dochter van Karbaat.

Echt heel mooi geflimd.

En dat het maar nooit meer mag gebeuren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')