abonnement Unibet Coolblue
pi_198934962
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 april 2021 17:12 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik heb geen anderhalf miljoen gezegd, je quote me notabene. Maar kijk hier eens voor de "herenhuizen" van rond de miljoen: https://www.nieuwbouw-denieuwedefensie.nl/woningen Excl.meerwerk en incl. hoge servicekosten.
Excuus, je hebt helemaal gelijk. Ik heb je misquote. Maar je komt nu ook met een nieuwbouwproject op een A locatie op een A plek. Daar zit een A prijs aan, dat is toch niet zo raar?
quote:
En voor mij is buiten de Randstad of buiten interessante steden helemaal niet vloeken in de kerk, ik heb alleen de luxe niet omdat we beiden in de stad werken en ook vaak op kantoor moeten zijn (kritisch beroep). Dus een woning buiten Utrecht zoeken heeft geen zin voor mij. Los daarvan zijn ook de plekken net rondom Utrecht hartstikke duur (m.u.v. natuurlijk van Nieuwegein, maar daar moet je ook niet willen wonen)
Ik werk ook in de stad, eveneens elke dag lekker op kantoor zitten. Maar op een half uur tot 45 treinminuten buiten diezelfde stad kun je echt prima wonen voor een stuk redelijkere prijs. Als ik overigens op je link het de woning van 855k pak, dan is die ook gelijk 190m2. Dit is ook niet echt een regulier formaat woning. Een eensgezinswoning van 212 m2 op zo een locatie is ook begrijpelijk duur. (lees: 1 miljoen). Dat zijn geen gebruikelijke formaten woningen. Helemaal niet op wandelafstand van Utrecht CS
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')