Ik heb het nog nooit gedaan maar volgens mij gaat het zo ja. Je krijgt van te voren een boodschappenlijst en dan kook je met zijn allen mee met de kok die de workshop geeft. Ik weet niet of er verschillen tussen workshops, vast wel.quote:Op maandag 15 februari 2021 11:13 schreef kwiwi het volgende:
Online? Hoe werkt dat? Iedereen zet z'n laptop in de keuken ofzo?
Oh ja en dit, tot nu toe is het gewoon een soort zoommeeting meestal.quote:Op maandag 15 februari 2021 11:26 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb het nog nooit gedaan maar volgens mij gaat het zo ja. Je krijgt van te voren een boodschappenlijst en dan kook je met zijn allen mee met de kok die de workshop geeft. Ik weet niet of er verschillen tussen workshops, vast wel.
Dit was ook mijn gedachte, ja. Het twee-gangen menu van volgende week sprak me best aan (al heb ik dan al een workshop Indiaas), maar ik vind 35 euro (+zelf boodschappen doen) echt veel geld voor een online workshopje.quote:Op maandag 15 februari 2021 11:39 schreef gcjoel het volgende:
Die Nothern Delight ken ik nog niet en de Zweedse keuken vind ik wel tof. Maar vind hem wat duur voor enkel online begeleiding eigenlijk.
Dat ziet er wel heel leuk uit zeg.quote:Op maandag 15 februari 2021 11:55 schreef Myraela het volgende:
Pupedi Pasta van Mamma Licia in Rotterdam is ook tof: https://pupedipasta.nl
Die werkt iets anders, daar haal je een doos met ingrediėnten op bij het restaurant en dan maak je die samen (live op Youtube of Instagram) klaar. Is vaak iets minder workshop, je krijgt bijvoorbeeld de verse pasta al uit het restaurant. Maar wel onwijs tof en lekker.
Ze hebben een maand gehad waarin ze echt de pasta zelf gingen vormen, dat vond ik het tofste. Dat is toch iets meer dan de ingrediėnten in een pan gooien. Echte aanrader zijn de uitgebreidere boxen bij feestdagen. Ik heb het met Kerstmis gedaan, maar afgelopen weekend had hij ook weer zoiets voor valentijn. Dat krijg je een soort kerstpakket en maak je een driegangen diner.
Oh ja daar had ik er wel een gedaan in december ofzo.quote:Op dinsdag 16 februari 2021 17:40 schreef Yinny het volgende:
O, en als ik echt de tijd en geld ervoor heb:
https://www.librije.com/online.html
Deze staat hoog op wenslijst
Oh dat is wel prijzig inderdaad voor een youtube/zoom workshop, zeker als daar nog de boodschappen bovenop komen.quote:Op maandag 15 februari 2021 12:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat ziet er wel heel leuk uit zeg.
Ik schrok ook van die 35 euro van de Zweedse workshop. 12,50-17,50 lijkt me een veel realistischer en aantrekkelijker prijs.
Jammer....vooral voor dat bedragquote:Op dinsdag 16 februari 2021 17:47 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Oh ja daar had ik er wel een gedaan in december ofzo.
Eten was natuurlijk super lekker. Maar het workshop gehalte valt enorm tegen. Ze hebben bijna alles al voorbereid.
En zelfs gratis. Ik ga meedoen met die kaassouffle workshop. Of nouja 'meedoen', er staat bij dat live meedoen niet zo handig is.quote:Op dinsdag 16 februari 2021 17:38 schreef Yinny het volgende:
Deze lijken me interessant:
https://wateetons.com/wateetons-workshops/
Je eigen frikandel en kaassoufflé maken!
Ik heb me ingeschreven voor frikandel en kaassouffléquote:Op dinsdag 16 februari 2021 20:04 schreef Myraela het volgende:
[..]
En zelfs gratis. Ik ga meedoen met die kaassouffle workshop. Of nouja 'meedoen', er staat bij dat live meedoen niet zo handig is.
Ik ook voor beide. Als de eerste bevalt, wil ik die over kaasmaken ook wel doen.quote:Op woensdag 17 februari 2021 10:14 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ik heb me ingeschreven voor frikandel en kaassoufflé
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten zijn 75,00 euro per persoon inclusief BTW, de box is samengesteld voor 2 personen.
Edit: ik had natuurlijk ook gewoon de OP kunnen lezen. Opzich.
[ Bericht 2% gewijzigd door Lonaa op 18-02-2021 21:18:51 ]Sterkheidsbaas van alles.
quote:Op donderdag 18 februari 2021 20:59 schreef Lonaa het volgende:
Ik struikelde over deze:
https://www.librije.com/2(...)-diner-4-gangen.html
Live koken op Zaterdag 27 februari start om 17.30 uur en duurt circa 3 uur.
Menu four hands diner:
2 amuses incl. cocktail als aperitief
2 gerechten van restaurant Daalder, geselecteerd door Dennis Huwaė
2 gerechten van restaurant De Librije, geselecteerd door Nelson TanateSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kosten zijn 75,00 euro per persoon inclusief BTW, de box is samengesteld voor 2 personen.
Edit: ik had natuurlijk ook gewoon de OP kunnen lezen. Opzich.![]()
![]()
![]()
Waardeloos zonder linkquote:Op donderdag 25 februari 2021 18:42 schreef Myraela het volgende:
Ik heb net samosa's gemaakt van een kookworkshop.Kon niet live meedoen afgelopen weekend, maar heb het gewoon even teruggekeken.
En zag toevallig op Instagram dat één van de deelnemers daarvan zelf ook online workshops gaat doen. Ze maakt vergan versies van filmgerechten. Leuk idee wel. De eerste twee try-outs zijn maar 7,50 en daarna 15,50 euro.
Ik ga met de derde meedoen de pasta van Lady en de Vagebond.
Iets wat niet bestaat... daar kan geen woord voor zijnquote:Op donderdag 25 februari 2021 19:22 schreef Myraela het volgende:
3 high-tea gerechtjes van Alica in Wonderland lijkt me ook heel tof, maar ik heb vorig weekend al een high tea gemaakt. Dus ik ben even uitgehightead. Is dat een woord?
Was niet met direct maken, toch? Ga je ze wel nog maken?quote:Op donderdag 25 februari 2021 21:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik kijk nu de frikandelworkshop van Wateetons. Leuk
Viel samen met pubquiz, dus uiteindelijk niet gedaan....gelukkig staat het frikandel recept ook onlinequote:Op donderdag 25 februari 2021 21:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik kijk nu de frikandelworkshop van Wateetons. Leuk
Niet direct maken inderdaad. Dat is niet te doen tijdens de workshop. Maar het was wel ontzettend leuk. Er waren allerlei technische storingen maar die Meneer is zo leuk dat hem dat wel vergeven is. Al vind ik dat hij Meneer genoemd wil worden wel ontzettend infantiel.quote:Op vrijdag 26 februari 2021 07:44 schreef Myraela het volgende:
[..]
Was niet met direct maken, toch? Ga je ze wel nog maken?
Ik heb deze vanmorgen gedaan.quote:Op donderdag 25 februari 2021 19:22 schreef Myraela het volgende:
3 high-tea gerechtjes van Alica in Wonderland lijkt me ook heel tof, maar ik heb vorig weekend al een high tea gemaakt. Dus ik ben even uitgehightead. Is dat een woord?
We waren met een vrouw of 14 (waaronder een koppel).quote:Op zondag 28 februari 2021 16:54 schreef Myraela het volgende:
Klinkt wel tof! Ik ben benieuwd. Ik doe volgend weekend de pasta en volgens mij een dessertje in een workshop van haar. Hoeveel mensen deden er mee met de try-out?
Ik vind het soms ook wel lastig om in te schatten wat ik het wel of niet waard vind. Ik vind het gewoon gezellig en fijn om 'verplicht' te worden om op een vast moment de de keuken in te duiken. Maar je wil toch ook wel wat nieuws leren. Dan zou zo'n sandwich me inderdaad iets tegen vallen.
Leukleuk!quote:Op zondag 28 februari 2021 16:55 schreef Myraela het volgende:
Ik heb ook echt zin in 9 maart, de lemper. Ik ben al naar de toko geweest om allemaal spullen te halen waar ik nog nooit mee heb gekookt.![]()
Dat was precies wat me eerder altijd tegenhield om er zelf aan te beginnen, dus dit was de stok achter de deur die ik nodig had.
Deze? https://ladyandpups.com/2(...)to-make-fresh-pasta/quote:Op maandag 1 maart 2021 18:23 schreef Myraela het volgende:
De pasta workshop is afgezegd vanwege haar persoonlijke omstandigheden. Wel jammer, maar begrijpelijk. Misschien kijken of ik anders zelf wat uitdagende recepten op kan zoeken om zelf wat in de keuken te rommelen.
Ik bleek niet de enige die de sandwich te simpel vond.quote:Op zondag 28 februari 2021 16:54 schreef Myraela het volgende:
Klinkt wel tof! Ik ben benieuwd. Ik doe volgend weekend de pasta en volgens mij een dessertje in een workshop van haar. Hoeveel mensen deden er mee met de try-out?
Ik vind het soms ook wel lastig om in te schatten wat ik het wel of niet waard vind. Ik vind het gewoon gezellig en fijn om 'verplicht' te worden om op een vast moment de de keuken in te duiken. Maar je wil toch ook wel wat nieuws leren. Dan zou zo'n sandwich me inderdaad iets tegen vallen.
Workshop kaassoufflé vanavond was helaas een flop wegens technisch mankement.....quote:Op vrijdag 26 februari 2021 12:05 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Niet direct maken inderdaad. Dat is niet te doen tijdens de workshop. Maar het was wel ontzettend leuk. Er waren allerlei technische storingen maar die Meneer is zo leuk dat hem dat wel vergeven is. Al vind ik dat hij Meneer genoemd wil worden wel ontzettend infantiel.
Volgende week is de kaassoufflé-workshop. Ik heb me net ingeschreven voor de gratis krokettenworkshop. En ook voor de betaalde workshop kaasmaken. Op die avond ben ik niet thuis maar je kunt ook later terugkijken.
Ik ben gestopt met kijken. Geen zin in zo. Vorige keer kregen we een opname toe gemaild. Ook goedquote:Op donderdag 11 maart 2021 21:16 schreef Yinny het volgende:
[..]
Workshop kaassoufflé vanavond was helaas een flop wegens technisch mankement.....
Ik denk het, meer dan 500 mensen ofzo?quote:Op donderdag 11 maart 2021 21:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik ben gestopt met kijken. Geen zin in zo. Vorige keer kregen we een opname toe gemaild. Ook goed![]()
Ik heb volgende week een betaalde workshop, ben benieuwd hoe dat dan gaat. Misschien zijn er nu gewoon te veel deelnemers?
Ik ben hem nu aan het terugkijken. Leuk hoor. Ik heb er zin in. Maar morgen eerst frikandellen makenquote:Op donderdag 11 maart 2021 21:16 schreef Yinny het volgende:
[..]
Workshop kaassoufflé vanavond was helaas een flop wegens technisch mankement.....
Dat ziet er echt heel scandinavisch uit!quote:Op zondag 21 maart 2021 14:54 schreef Knutknuttsson het volgende:
We hebben net de workshop Smörgåstårta gehad. Voor iemand met bijna geen bak- of kookervaring ben ik zeer tevreden over het eindresultaat..nu nog even een paar uur in de koelkast en dan proevenleuke middag gehad!
[ link | afbeelding ]
Mooie!quote:Op zondag 21 maart 2021 14:54 schreef Knutknuttsson het volgende:
We hebben net de workshop Smörgåstårta gehad. Voor iemand met bijna geen bak- of kookervaring ben ik zeer tevreden over het eindresultaat..nu nog even een paar uur in de koelkast en dan proevenleuke middag gehad!
[ link | afbeelding ]
Prachtigquote:Op zondag 21 maart 2021 14:54 schreef Knutknuttsson het volgende:
We hebben net de workshop Smörgåstårta gehad. Voor iemand met bijna geen bak- of kookervaring ben ik zeer tevreden over het eindresultaat..nu nog even een paar uur in de koelkast en dan proevenleuke middag gehad!
[ link | afbeelding ]
Wow!quote:Op zondag 21 maart 2021 14:54 schreef Knutknuttsson het volgende:
We hebben net de workshop Smörgåstårta gehad. Voor iemand met bijna geen bak- of kookervaring ben ik zeer tevreden over het eindresultaat..nu nog even een paar uur in de koelkast en dan proevenleuke middag gehad!
[ link | afbeelding ]
Goeie tip! Ik zie vegetarische kroketten staanquote:Op woensdag 14 april 2021 11:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
Nog meer Wateetons spam: https://wateetons.com/pro(...)nd-online-workshops/
Je kunt nu ook zijn vorige workshops terugkijken met korting. Ik wil er een stuk of 10 zien
Er staat ook nog een gratis workshop grillworst maken in de agenda.
Ik doe friet, KFC en donutsquote:Op maandag 12 september 2022 16:22 schreef Tuindier het volgende:
Ik had me al voor de kroketten ingeschreven (want ook vegan opties) maar misschien doe ik ook de vegan KFC morgenavond wel.
Tijdens de donut-workshop zei hij een paar keer dat dat nog nagestuurd zou worden. De kroketten-workshop heb ik nog niet teruggekeken. Ik zal hem morgen eens mailen dan.quote:Op zaterdag 17 september 2022 23:03 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb nog nooit een recept van Meneer gemaild gekregen. Ik heb ook nooit gehoord dat hij dat stuurt eigenlijk. Ik maak aantekeningen terwijl ik de workshop kijk.
Deze was er toen ook met meerdere kleinere workshops/recepten die we konden maken.quote:Op donderdag 25 februari 2021 21:04 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik kijk nu de frikandelworkshop van Wateetons. Leuk
Wat gaafquote:Op zondag 18 september 2022 10:25 schreef 111210 het volgende:
Heb ooit eens een “kop tot staart” workshop van wateetons gedaan.
Geloof dat hij die niet meer geeft (wel nog een boel andere)
Maar dat was wel echt een leuke dag.
[..]
Deze was er toen ook met meerdere kleinere workshops/recepten die we konden maken.
Maar een deel geeft ie nu dus los.
Gingen in ieder geval een half varken verwerken, waaronder dus worsten maken, roken, braden, frikandellen, pate en filet americain van varken, super lekker!
Na afloop lekker eten wat iedereen gemaakt had en alles wat over was kon je meenemen.
Als ie m weer geeft ga ik zeker weer meedoen.
Je hebt helemaal gelijk. In de mailtjes met de terugkijklink staat ook een link naar een OneDrive met recept en werkwijze.quote:Op zaterdag 17 september 2022 23:18 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Tijdens de donut-workshop zei hij een paar keer dat dat nog nagestuurd zou worden. De kroketten-workshop heb ik nog niet teruggekeken. Ik zal hem morgen eens mailen dan.
Dat ga ik even checken, Ik heb hem wel gemaild, maar geen antwoord gehad. Ik zal eens in de mail met terugkijklink kijken.quote:Op dinsdag 20 september 2022 10:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Je hebt helemaal gelijk. In de mailtjes met de terugkijklink staat ook een link naar een OneDrive met recept en werkwijze.
Is het bij jou nog goed gekomen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |