edit: je bent niet van het vrouwlijk geslacht laat maar..
[Dit bericht is gewijzigd door dutchmage op 24-01-2003 17:34]
quote:Hmm, heb je niets sexueels te vertellen?? Of kun jij misschien nog iets doen met stijve spaghetti?
Op vrijdag 24 januari 2003 17:31 schreef BloodhoundFromHell het volgende:
dus stevig of slap... Ik hoorde net dat je van gare spagetti dik wordt ,omdat er dan veel meer afvalstioffen in je licghaam gevormd worden... Ik kook mijn spagetti dus zeker al-dente voortaan..
quote:
Op vrijdag 24 januari 2003 17:32 schreef dutchmage het volgende:
is ook lekkerder dan die slappe hap "Al Dente is echt italiaans...
edit: je bent niet van het vrouwlijk geslacht laat maar..
Ik dacht er komt lekker iemand hier koken, valt dat even tegen..
quote:Wat een kul, dikker worden van zompige spaghetti!
Op vrijdag 24 januari 2003 17:31 schreef BloodhoundFromHell het volgende:
dus stevig of slap... Ik hoorde net dat je van gare spagetti dik wordt ,omdat er dan veel meer afvalstioffen in je licghaam gevormd worden... Ik kook mijn spagetti dus zeker al-dente voortaan..
Anyway ik al dente omdat het lekkerder is!
quote:als het gaar(der) gekookt is, is het moeilijk voor je maag te verwerken, waardoor je meer stoffen opneemt dan uitschijt.. zoiets iig.
Op vrijdag 24 januari 2003 17:42 schreef SP het volgende:[..]
Wat een kul, dikker worden van zompige spaghetti!
Meer afvalstoffen, daar zou je juiste dunner van moeten worden....Anyway ik al dente omdat het lekkerder is!
quote:Haal daar maar minimaal een minuutje vanaf..
Op vrijdag 24 januari 2003 17:43 schreef chip_h het volgende:
Ik kook het altijd zolang als op de verpakking staat.
quote:andersom dus, moeilijk te verwerken zooi levert meer afval op
Op vrijdag 24 januari 2003 19:03 schreef postman het volgende:[..]
als het gaar(der) gekookt is, is het moeilijk voor je maag te verwerken, waardoor je meer stoffen opneemt dan uitschijt.. zoiets iig.
quote:Dat leek mij ook..
Op vrijdag 24 januari 2003 19:11 schreef Slarioux het volgende:[..]
andersom dus, moeilijk te verwerken zooi levert meer afval op
quote:Nou, dat ben ik niet geheel met je eens. Als ik zie wat sommigen door hun spaghetti gooien...
Op vrijdag 24 januari 2003 19:22 schreef Goofup het volgende:
Spaghetti is per definitie lekker.
Afgieten, nog klein beetje olijfolie en heeeerlijke pasta. Ik heb het NET op
quote:Ehm, juist wel, toch?
Op vrijdag 24 januari 2003 19:09 schreef yvonne het volgende:
Gaar, is gewoon lekkerder, ga maar eens italiaans eten, krijg je het ook niet al dente.
Ik vind het fijn als hij een beetje zacht is, maar 'spaghettipap' die aan alle kanten aan elkaar kleeft hoef ik niet.
Maar ik neig wel meer naar al-dente.
quote:Psies, het ligt ook aan de kwaliteit van de spaghetti zelf!
Op vrijdag 24 januari 2003 20:06 schreef Qarinx het volgende:
Als ik heel eerlijk mag zijn vind ik de pasta in nederland sowieso niet echt lekker.....
M'n moeder neemt vaak pasta voor me mee uit Parijs en daar is de smaak al 10x beter van...
quote:ik vind spaghetti gewoon lekker (laat mij nou in die waan)
Op vrijdag 24 januari 2003 19:24 schreef MSXUser het volgende:[..]
Nou, dat ben ik niet geheel met je eens. Als ik zie wat sommigen door hun spaghetti gooien...
Vaak presteren ze het ook nog om hun spaghetti flink door te koken, zodat het helemaal een vage, ranzige brij wordt.
quote:Grin!!! Normaal gesproken vind ik spaghetti ook erg goed te eten.
Op vrijdag 24 januari 2003 20:21 schreef Goofup het volgende:
ik vind spaghetti gewoon lekker (laat mij nou in die waan)
Nog een tip van wijlen m'n pa om te zien of je spaghetti precies goed is: In bijna elke keuken hangen wel van die witte, geglazuurde tegels aan de muur. Pak een sliert uit de pan, breek er een stukje af en gooi deze tegen de tegels. Indien het blijft hangen is je spaghetti precies goed. Hij maakte er ook altijd grapjes over (en voor de gein deed hij het ook wel eens) en het gekke is dat het wel degelijk klopt!
quote:Haha, die tip heb ik ook van m'n moeder.. maar ik gooi dus ook macaroni tegen de muur
Op vrijdag 24 januari 2003 20:36 schreef MSXUser het volgende:Nog een tip van wijlen m'n pa om te zien of je spaghetti precies goed is: In bijna elke keuken hangen wel van die witte, geglazuurde tegels aan de muur. Pak een sliert uit de pan, breek er een stukje af en gooi deze tegen de tegels. Indien het blijft hangen is je spaghetti precies goed. Hij maakte er ook altijd grapjes over (en voor de gein deed hij het ook wel eens) en het gekke is dat het wel degelijk klopt!
quote:Het is een algemeen bekend truukje in Italië en waarschijnlijk ook wel in andere landen. Met macaroni werkt het inderdaad ook goed
Op vrijdag 24 januari 2003 20:44 schreef Qarinx het volgende:
Haha, die tip heb ik ook van m'n moeder.. maar ik gooi dus ook macaroni tegen de muur
quote:Tip: kook vermicelli!
Op vrijdag 24 januari 2003 20:50 schreef dolle_hond het volgende:
ik breek voordat het de pan in gaat de spagetti altijd in kleine stukken. dan hoeft het ook minder lang te koken.
quote:Neeh, das alleen lekker in de soep..
Op vrijdag 24 januari 2003 20:53 schreef MSXUser het volgende:Tip: kook vermicelli!
quote:Je hoeft het in ieder geval niet meer te breken. Ik vind het eigenlijk eeuwig zonde als je spaghetti breekt voor je het in de pan doet. M'n ex was ook al zo'n barbaar, ondanks dat het heel erg eenvoudig is om zelfs in een kleine pan de lange spaghetti overal even 'gaar' te krijgen.
Op vrijdag 24 januari 2003 20:58 schreef Qarinx het volgende:
Neeh, das alleen lekker in de soep..
quote:Gewoon traditioneel met een lepel en
Op vrijdag 24 januari 2003 21:10 schreef MSXUser het volgende:[..]
Je hoeft het in ieder geval niet meer te breken. Ik vind het eigenlijk eeuwig zonde als je spaghetti breekt voor je het in de pan doet. M'n ex was ook al zo'n barbaar, ondanks dat het heel erg eenvoudig is om zelfs in een kleine pan de lange spaghetti overal even 'gaar' te krijgen.
quote:
Op vrijdag 24 januari 2003 21:11 schreef Qarinx het volgende:
Gewoon traditioneel met een lepel en
quote:Dat doe ik ook, maar vooral omdat dat veel makkelijker eet.
Op vrijdag 24 januari 2003 20:50 schreef dolle_hond het volgende:
ik breek voordat het de pan in gaat de spagetti altijd in kleine stukken. dan hoeft het ook minder lang te koken.
Ik zie tegenwoordig trouwens ook al al dat ze het kant en klaar gebroken verkopen.
quote:dat hoort niet.
Op vrijdag 24 januari 2003 21:51 schreef postinggirl het volgende:[..]
Dat doe ik ook, maar vooral omdat dat veel makkelijker eet.
Ik zie tegenwoordig trouwens ook al al dat ze het kant en klaar gebroken verkopen.
quote:dat is voor mij ook de reden. en het gaat sneller dan snijden wanneer het gaar is.
Op vrijdag 24 januari 2003 21:53 schreef BloodhoundFromHell het volgende:[..]
dat hoort niet.
quote:Zo moeilijk is het toch niet om het om je vork te draaien?
Op vrijdag 24 januari 2003 22:02 schreef dolle_hond het volgende:
dat is voor mij ook de reden. en het gaat sneller dan snijden wanneer het gaar is.
quote:Straks gaan ze nog vertellen dat ze spaghetti gesneden en met een lepel eten...
Op vrijdag 24 januari 2003 22:26 schreef MSXUser het volgende:[..]
Zo moeilijk is het toch niet om het om je vork te draaien?
quote:Hahaha wij ook!
Op vrijdag 24 januari 2003 20:44 schreef Qarinx het volgende:.. maar ik gooi dus ook macaroni tegen de muur
quote:dat niet. maar dat vorkdraaien duurt zo lang
Op zaterdag 25 januari 2003 07:17 schreef Dr_Crouton het volgende:[..]
Straks gaan ze nog vertellen dat ze spaghetti gesneden en met een lepel eten...
quote:Hoe kom je daar nou bij? De kooktijd van pasta hangt af van de dikte, niet de lengte.
Op vrijdag 24 januari 2003 20:50 schreef dolle_hond het volgende:
ik breek voordat het de pan in gaat de spagetti altijd in kleine stukken. dan hoeft het ook minder lang te koken.
quote:laten we dit soort opmerkingen maar aan de vrouwen overlaten.
Op zaterdag 25 januari 2003 18:13 schreef SuperRembo het volgende:
...hangt af van de dikte, niet de lengte.
Nee, spaghetti moet je slurpen!! met van die lange slierten die tegen je kin zwiepen.
quote:Kwestie van oefenen
Op zaterdag 25 januari 2003 13:42 schreef dolle_hond het volgende:
dat niet. maar dat vorkdraaien duurt zo lang
quote:Ik was pas in een restaurant net aan het doen of ik netjes aan het eten was, blijkt dat ik het verkeerd doe.
Op zaterdag 25 januari 2003 22:31 schreef MSXUser het volgende:[..]
Kwestie van oefenen
moet je nu die sp. om je vork draaien met behulp van lepel en op de vork laten zitten en daar vanaf eten, of van de vork af schuiven op de lepel en dan oppeuzelen?
quote:*herkenning* dat je je hele bek hebt volgestouwd en eigenlijk niet meer kan kauwen
Op zaterdag 25 januari 2003 22:45 schreef MSXUser het volgende:
...In ieder geval moet het niet zo zijn dat je in één keer een half bord aan je vork hebt hangen.
[off topic]je moet ook niet als je een auto aan het besturen bent een wedstrijd wie-het-meeste-spekkies-in-zijn-bekkie-kan-proppen houden[/offtopic]
Ze moeten wel een beetje stevig zijn hoor
quote:niet alleen dikte. ongebroken spagetti moet eerst door zijn knieen zakken. daarna komt de bovenste helft pas in het kokende water
Op zaterdag 25 januari 2003 18:13 schreef SuperRembo het volgende:[..]
Hoe kom je daar nou bij? De kooktijd van pasta hangt af van de dikte, niet de lengte.
quote:Grotere pan kopen kan helpen
Op dinsdag 28 januari 2003 09:39 schreef dolle_hond het volgende:[..]
niet alleen dikte. ongebroken spagetti moet eerst door zijn knieen zakken. daarna komt de bovenste helft pas in het kokende water
quote:Ik weet niet in welk Italiaans restaurant jij komt, maar een goede Italiaan heeft stevige pasta hoor.
Op vrijdag 24 januari 2003 19:09 schreef yvonne het volgende:
Gaar, is gewoon lekkerder, ga maar eens italiaans eten, krijg je het ook niet al dente.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |