#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:00 |
Zo zou het moeten uitzien maar kreeg het totaal niet zooo...... Ik werd er niet vrolijk van.... Hebben jullie nog tips? | |
Steven_Stil | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:01 |
Heeft weinig met pizzadeeg te maken die zooi. | |
Vimbavimba | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:06 |
Die bloemkoolbodem vind ik wel lekker | |
maily | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:21 |
Wij hebben regelmatig zo'n kant-en-klare pizzabodem van de appie; daar zit al tomatensaus op, en dan beleggen wij die met ui, champignons, ham, olijven, paprika en kaas! | |
Mikeytt | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:28 |
Die van Tante Fanny is echt nice man hebben ze bij de AH. En dubbelvouwen werkt goed als je een dikke bodem wil. | |
#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:31 |
Zelf maken, beste Boze Eend. Kleine moeite, grote lekker. Maar dat is dan niet kant en klaar.. [ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 23-01-2021 17:31:50 ] | |
Scorpie | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:35 |
Zelf maken beste Anders heb je diepgevroren deegbollen bij de Makro/Sligro die ook prima te doen zijn. | |
VaderVanJezus | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:45 |
Zelf maken is een makkie als je een mixer met deeghaken hebt. | |
Rickocum | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:46 |
Jaaaaaaa hoooooorrrr... Hier nog nooit een topic van gezien. Heb ik net juist die ene van de OP gekocht, zie ik dit topic ineens | |
Pizzakoppo | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:55 |
Bro, zelf maken is echt heel makkelijk. Hier een basic sneltreinrecept: Koop 500 gr tipo 00 bloem (rode verpakking in de appie!) -325 gram water, 7 gram gist, puntje zout en een beetje olijfolie Gooi water in de bowl, gist erbij met klein beetje suiker. Ff mixen en 10 min laten staan zodat het gist actief is. Dan rustig de bloem erdoorheen mengen met de handen en rustig tot een bol vormen. Dan afdekken en laten rijzen. Na uurtje of twee deeg weer even kneden tot een bol en er wat olijfolie opdoen. That’s it! | |
kuolema | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:55 |
Dat is de enige waar ik ervaring mee heb en ik vind hem prima Misschien ben jij beter in halfklare pizza maken dan TS en wordt hij bij jou wel goed. | |
kuolema | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:57 |
Hoe zag het er bij jou uit dan Boze_Kalkoen? Wat is er misgegaan? | |
Hyaenidae | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:58 |
Je bent toch een eend? Die vreten toch geen pizza? Laat staan dat ze een oven kunnen bedienen. | |
Steven_Stil | zaterdag 23 januari 2021 @ 17:59 |
Mankeer je wat aan je handen? | |
marc0871 | zaterdag 23 januari 2021 @ 18:44 |
Die heb ik ook een keer gebruikt. Voor kant en klaar is het niet slecht. Zou ik nog een keer kopen, als ik niet zelf kan maken. Ook bij de Jumbo te koop. | |
Seven. | zaterdag 23 januari 2021 @ 19:44 |
Ik heb Tante Fanny besteld bij Picnic. Morgen binnen dus van de week maar eens mee aan de slag. Quattro stagioni | |
Steven_Stil | zaterdag 23 januari 2021 @ 19:45 |
Die hoort rond te zijn. | |
Seven. | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:06 |
Lekker belangrijk | |
Steven_Stil | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:07 |
Barbaar. | |
Seven. | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:10 |
| |
#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:42 |
Bedankt habibo! | |
#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:43 |
Ik heb geen zin zolang iets te kneden. Wordt altijd veel te plakkerig. Machine wil ik niet gebruiken. | |
#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:44 |
Als we brood eten kunnen we ook pizza eten. | |
#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:44 |
HET IS EEND. En ik weet niet hij was waterig geworden. | |
Hyaenidae | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:45 |
En hoe ga je die zelf maken, in een oven? | |
#ANONIEM | zaterdag 23 januari 2021 @ 20:45 |
Als je toetsenbord bedienen kan als eend, kan je ook appen, kan je ook pizza laten maken door een mensachtige. | |
Postbus100 | zaterdag 23 januari 2021 @ 22:20 |
Hangt toch ook samen met de temperatuur van je oven, lijkt mij? | |
Kalebatz | zaterdag 23 januari 2021 @ 22:22 |
Wat had je er allemaal opgeflikkerd dan? | |
Notorious_Roy | zaterdag 23 januari 2021 @ 22:26 |
Die van Tante Fanny is prima ja. Die pak ik ook vaker vanwege het gemak. Wel degene waar ook een potje saus bij zit. Die lijkt bijzonder veel op die uit de OP dus zal wel allemaal uit dezelfde fabriek komen. Geen paniek dus @Blackst4r komt wel goed schatje. Als je dit laat mislukken is er iets mis met je oven denk ik. | |
Uhmmpie | zondag 24 januari 2021 @ 06:57 |
Waterig? Niet gewoon zelf te nat beleg gedaan? Als tomatensaus pak je tomaten passate... smeren met de achterkant van een lepel en niet te dik. Beleg niet te nat... En idd.. die van tante fanny is goedkoop, handig en smaakt prima. Ligt hier standaard in de vriezer voor spontane pizza zonder zin in wachttijden die je hebt met bezorgpizza . |