#ANONIEM | zondag 17 januari 2021 @ 13:16 |
Hoi, Ik heb wat runderriblappen en ik maak er meestal of rendang van of Goulash beide vind ik lekker. Toen zat ik te denken, ik moet toch meer kunnen met dit vlees inplaats van deze twee recepten? Maar ik heb geen inspiratie en het vlees is na morgen over de datum dus ik moet er morgen wat mee maken. Als ik niks vindt maak ik maar rendang, maar ik zou het liefst ook wat andere gerechten toevoegen aan mijn repertoire. Sinds de lockdown ben ik gewoon depressief en vind ik koken niet eens meer leuk. Maar wil nu toch eens proberen. | |
Elan | zondag 17 januari 2021 @ 13:17 |
Gisteren hachee gemaakt | |
Burdie | zondag 17 januari 2021 @ 13:18 |
Smoor daging . | |
Adames | zondag 17 januari 2021 @ 13:19 |
Zuurvlees en zwolse stoof zijn eens wat anders En als je echt wat anders wilt, maak je er een steak van. Als je een goede lap hebt dan. | |
Mutsaers__78 | zondag 17 januari 2021 @ 13:19 |
Maak er een lekker stoofgerecht van. Google op Oma's runderriblappen en geniet! | |
anndb | zondag 17 januari 2021 @ 14:32 |
Of op zijn italiaans lekker lang stoven in tomatensaus tot het uit elkaar valt en eten met pasta. Of als belgisch stoofvlees met bruin bier. | |
Lucky_Strike | zondag 17 januari 2021 @ 17:02 |
6 Topics met inspiratie | |
Kanaroe | zondag 17 januari 2021 @ 17:04 |
Of barbacoa, mexicaans draadjesvlees | |
Domme_Gans | zondag 17 januari 2021 @ 19:20 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 19-01-2021 12:23:23 (Daar zijn andere topics voor) ] | |
Syrena | zondag 17 januari 2021 @ 19:28 |
Ja! Ik maak altijd deze. Zonder de pepers. https://www.ah.nl/allerha(...)p-gesmoord-rundvlees Deze is ook lekker: https://www.ah.nl/allerha(...)otje-met-appelstroop | |
#ANONIEM | zondag 17 januari 2021 @ 20:40 |
Het staat nu op, ik ben benieuwd. | |
junkiesietze | maandag 18 januari 2021 @ 13:02 |
slowcooker | |
Nine. | maandag 18 januari 2021 @ 22:23 |
Chili Con Carne natuurlijk. Zoek maar even naar het recept van Maximus. | |
Doedezemaar | maandag 18 januari 2021 @ 22:24 |
Nou dat inderdaad Stifado van Jamie Oliver | |
Weltschmerz | dinsdag 19 januari 2021 @ 13:02 |
Boeuf en Daube is ook lekker. | |
4EverBlackEyed | maandag 1 februari 2021 @ 22:59 |
Boeuff Stroganoff Een soort smoor djawa; ik maak hem met knoflook, laurierblad, basterdsuiker, ketjap, boontjes en champignons | |
Red_85 | dinsdag 2 februari 2021 @ 16:35 |
Dit inderdaad met zelf gemaakte patat, mayo en witlof. Al is rendang ook super idd. Verder - Steak and ale pie - Boeuff bourgignon | |
Red_85 | dinsdag 2 februari 2021 @ 16:37 |
Deze staat genoteerd. | |
Red_85 | dinsdag 2 februari 2021 @ 16:38 |
Ja, met riblappen is zo'n mega verschil als met gehakt. | |
Scorpie | dinsdag 2 februari 2021 @ 16:40 |
Hamburgers ! | |
Red_85 | maandag 8 maart 2021 @ 12:39 |
Dank voor de inspiratie. Ook uit naam van mijn vriendin. Gisteren gemaakt toen ik eindelijk de kans had met een vrije zondag en alle ingrediënten gelokaliseerd. Met name de chipotle pepers in adobo kom je niet dagelijks tegen. Zachte taco, avocado en ingelegde rode ui er over. Skoftig gewoon. | |
Kanaroe | maandag 8 maart 2021 @ 13:04 |
Lekker hè! Ook zeker met die ingelegde uitjes. Bij mij ging het andersom, ik kocht eerst de chipotles in adobosaus, en ben toen gaan zoeken (ook op Fok volgens mij) wat ik daarmee kon maken! | |
Red_85 | maandag 8 maart 2021 @ 13:29 |
Zeker! Ook een manier. Heb nu wel nog wat over inderdaad. Ff kijken wat ik er verder mee kan | |
robber57 | maandag 8 maart 2021 @ 14:38 |
Hakken tot gehakt, dat gaat sneller dan je denkt als je een goed scherp mes hebt en levert een wezenlijk ander "gehakt" op dan wat uit een gehakt molen komt. Als je daar hamburgers of gehakt ballen van maakt Het vet er bij laten maar wel het evt bindweefsel weg snijden, bindweefsel zijn die glimmende vliezen en pezen die de diverse spierdelen van elkaar gescheiden houden, bindweefsel is niet lekker als je het bakt en erg taai. | |
Kanaroe | maandag 8 maart 2021 @ 15:57 |
@Red_85 Kijk hier voor wat mogelijkheden CUL / La Morena chiplotlepepers | |
Red_85 | maandag 8 maart 2021 @ 16:06 |
Die mayo Of zie hier al inspiratie: Door gehakt voor een spicy meat-a-ball. |