abonnement Unibet Coolblue
pi_197462848
Hoi,

Ik heb wat runderriblappen en ik maak er meestal of rendang van of Goulash beide vind ik lekker.
Toen zat ik te denken, ik moet toch meer kunnen met dit vlees inplaats van deze twee recepten?
Maar ik heb geen inspiratie en het vlees is na morgen over de datum dus ik moet er morgen wat mee maken.
Als ik niks vindt maak ik maar rendang, maar ik zou het liefst ook wat andere gerechten toevoegen aan mijn repertoire.

Sinds de lockdown ben ik gewoon depressief en vind ik koken niet eens meer leuk. Maar wil nu toch eens proberen.
pi_197462870
Gisteren hachee gemaakt _O_
blablablabla
  zondag 17 januari 2021 @ 13:18:09 #3
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_197462884
Smoor daging :9.
KuikenGuppy
pi_197462911
Zuurvlees en zwolse stoof zijn eens wat anders
En als je echt wat anders wilt, maak je er een steak van. Als je een goede lap hebt dan.
pi_197462912
Maak er een lekker stoofgerecht van.

Google op Oma's runderriblappen en geniet!
pi_197464569
Of op zijn italiaans lekker lang stoven in tomatensaus tot het uit elkaar valt en eten met pasta.

Of als belgisch stoofvlees met bruin bier.
pi_197468735
6 Topics met inspiratie :9
Spoilers!
pi_197468786
Of barbacoa, mexicaans draadjesvlees :9~
  zondag 17 januari 2021 @ 19:20:07 #9
374500 Domme_Gans
Dom, gans is dom.
pi_197472613


[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 19-01-2021 12:23:23 (Daar zijn andere topics voor) ]
-weg-
pi_197472811
quote:
1s.gif Op zondag 17 januari 2021 13:18 schreef Burdie het volgende:
Smoor daging :9.
Ja! Ik maak altijd deze. Zonder de pepers.
https://www.ah.nl/allerha(...)p-gesmoord-rundvlees

Deze is ook lekker:
https://www.ah.nl/allerha(...)otje-met-appelstroop
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_197474148
quote:
1s.gif Op zondag 17 januari 2021 13:18 schreef Burdie het volgende:
Smoor daging :9.
Het staat nu op, ik ben benieuwd.
  maandag 18 januari 2021 @ 13:02:51 #12
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_197484533
slowcooker
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
  Tettenkoning maandag 18 januari 2021 @ 22:23:18 #13
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_197496382
Chili Con Carne natuurlijk. Zoek maar even naar het recept van Maximus.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_197496425
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 17:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
6 Topics met inspiratie :9
Nou dat inderdaad
Stifado van Jamie Oliver O+
pi_197504158
Boeuf en Daube is ook lekker.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_197771436
Boeuff Stroganoff
Een soort smoor djawa; ik maak hem met knoflook, laurierblad, basterdsuiker, ketjap, boontjes en champignons :9~
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
pi_197780346
quote:
1s.gif Op zondag 17 januari 2021 14:32 schreef anndb het volgende:
Of als belgisch stoofvlees met bruin bier.
Dit inderdaad met zelf gemaakte patat, mayo en witlof.
Al is rendang ook super idd.

Verder
- Steak and ale pie
- Boeuff bourgignon
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_197780375
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 17:04 schreef Kanaroe het volgende:
Of barbacoa, mexicaans draadjesvlees :9~
Deze staat genoteerd.

:9~
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_197780385
quote:
2s.gif Op maandag 18 januari 2021 22:23 schreef Nine. het volgende:
Chili Con Carne natuurlijk. Zoek maar even naar het recept van Maximus.
Ja, met riblappen is zo'n mega verschil als met gehakt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  dinsdag 2 februari 2021 @ 16:40:25 #20
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_197780419
Hamburgers !
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 8 maart 2021 @ 12:39:48 #21
168739 Red_85
'echt wel'
pi_198390660
quote:
0s.gif Op zondag 17 januari 2021 17:04 schreef Kanaroe het volgende:
Of barbacoa, mexicaans draadjesvlees :9~
Dank voor de inspiratie. Ook uit naam van mijn vriendin.

Gisteren gemaakt toen ik eindelijk de kans had met een vrije zondag en alle ingrediënten gelokaliseerd. Met name de chipotle pepers in adobo kom je niet dagelijks tegen.

Zachte taco, avocado en ingelegde rode ui er over. Skoftig gewoon.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_198391054
quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 12:39 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Dank voor de inspiratie. Ook uit naam van mijn vriendin.

Gisteren gemaakt toen ik eindelijk de kans had met een vrije zondag en alle ingrediënten gelokaliseerd. Met name de chipotle pepers in adobo kom je niet dagelijks tegen.

Zachte taco, avocado en ingelegde rode ui er over. Skoftig gewoon.
Lekker hè! Ook zeker met die ingelegde uitjes.
Bij mij ging het andersom, ik kocht eerst de chipotles in adobosaus, en ben toen gaan zoeken (ook op Fok volgens mij) wat ik daarmee kon maken!
  maandag 8 maart 2021 @ 13:29:25 #23
168739 Red_85
'echt wel'
pi_198391516
quote:
0s.gif Op maandag 8 maart 2021 13:04 schreef Kanaroe het volgende:

[..]

Lekker hè! Ook zeker met die ingelegde uitjes.
Bij mij ging het andersom, ik kocht eerst de chipotles in adobosaus, en ben toen gaan zoeken (ook op Fok volgens mij) wat ik daarmee kon maken!

Zeker!

Ook een manier. Heb nu wel nog wat over inderdaad.
Ff kijken wat ik er verder mee kan ;)
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  maandag 8 maart 2021 @ 14:38:25 #24
89287 robber57
Lets go Brandon!
pi_198392446
Hakken tot gehakt, dat gaat sneller dan je denkt als je een goed scherp mes hebt en levert een wezenlijk ander "gehakt" op dan wat uit een gehakt molen komt.
Als je daar hamburgers of gehakt ballen van maakt :9~
Het vet er bij laten maar wel het evt bindweefsel weg snijden, bindweefsel zijn die glimmende vliezen en pezen die de diverse spierdelen van elkaar gescheiden houden, bindweefsel is niet lekker als je het bakt en erg taai.
pi_198393730
@Red_85

Kijk hier voor wat mogelijkheden ;)

CUL / La Morena chiplotlepepers
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')