Zijn doodshoofjes in chocola ook een signature Toet van hun, naast het zilte?quote:Op vrijdag 29 januari 2021 22:45 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gaat er verder niemand meer thuis uit eten?
Ik denk het wel. In ieder geval iets van een symbool in hun zoetigheid.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:06 schreef AnneX het volgende:
[..]
Zijn doodshoofjes in chocola ook een signature Toet van hun, naast het zilte?
Het ziet er fantastisch uit, goed dat het ook zo smaakte.
Op je vraag: morgenmiddag komt Ruby Rose’ box.
Eerder gehad en beviel goed. https://www.thuisuiteten.nl/bestellen/ruby-rose
Daar zat toen ook een spotify linkje bij met oude jazz muziek. Dat was ook een verrassing.
Er is hier serieus niksquote:Op vrijdag 29 januari 2021 22:45 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gaat er verder niemand meer thuis uit eten?
quote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Er is hier serieus niks
Ja, pizza, kebab, hamburgers en subway maar dat is toch wat anders dan jouw verrukkelijk uitziend diner.
Heb je dat linkje nog gezien van Cat https://www.cooklikeachef.nl/nlquote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Er is hier serieus niks
Ja, pizza, kebab, hamburgers en subway maar dat is toch wat anders dan jouw verrukkelijk uitziend diner.
Ja, inderdaad: goed verzorgd, alles erop en eraan en prachtig opgemaakt in een plasticquote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:37 schreef bleiblei het volgende:
Wat is jullie grootste irritatie bij dit thuis dineren trouwens?
Ik trek het zelf echt slecht om een gerecht van 10-20 euro uit een karig plastic bakje te eten omdat het al volledig opgemaakt is in het bakje, en dus met geen mogelijkheid over te hevelen naar een bord zodat het er nog een beetje ok uit ziet . Verder natuurlijk gewoon slecht voorbereid eten. Met kerst hadden we een "afhaal"diner waarbij dus de helft al kant en klaar in het bakje zat en vervolgens de kreeft na bereiding conform uitleg, nog gewoon katsrauw was. Dus niet goed voorbereid bij het restaurant .
Rare portionering erger ik me aan, gerechten die er qua opmaak in bak uit zien als de inhoud van een po na een forse dosis Klean Prep, ingewikkelde instructies.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:37 schreef bleiblei het volgende:
Wat is jullie grootste irritatie bij dit thuis dineren trouwens?
Ik trek het zelf echt slecht om een gerecht van 10-20 euro uit een karig plastic bakje te eten omdat het al volledig opgemaakt is in het bakje, en dus met geen mogelijkheid over te hevelen naar een bord zodat het er nog een beetje ok uit ziet . Verder natuurlijk gewoon slecht voorbereid eten. Met kerst hadden we een "afhaal"diner waarbij dus de helft al kant en klaar in het bakje zat en vervolgens de kreeft na bereiding conform uitleg, nog gewoon katsrauw was. Dus niet goed voorbereid bij het restaurant .
Dat ziet er geweldig uit Ik heb al veel heerlijke keuzes gezien. En ze bezorgen idd ook hier.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:51 schreef AnneX het volgende:
Heb je dat linkje nog gezien van Cat https://www.cooklikeachef.nl/nl
Als je bekomen bent van alles.
Ja daarom hebben wij ook alweer even niks besteld. Steeds meer restaurants gaan over op het: alleen opwarmen concept.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 23:37 schreef bleiblei het volgende:
Wat is jullie grootste irritatie bij dit thuis dineren trouwens?
Ik trek het zelf echt slecht om een gerecht van 10-20 euro uit een karig plastic bakje te eten omdat het al volledig opgemaakt is in het bakje, en dus met geen mogelijkheid over te hevelen naar een bord zodat het er nog een beetje ok uit ziet . Verder natuurlijk gewoon slecht voorbereid eten. Met kerst hadden we een "afhaal"diner waarbij dus de helft al kant en klaar in het bakje zat en vervolgens de kreeft na bereiding conform uitleg, nog gewoon katsrauw was. Dus niet goed voorbereid bij het restaurant .
Vandaag staat het weer bij ons op de planning.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 22:45 schreef Cat-astrophe het volgende:
Gaat er verder niemand meer thuis uit eten?
Wat een prachtige dingen allemaal Kalfssukade met rijst heb ik wel eerder gegeten, dat is best een pnverwacht lekkere combinatie.quote:Op zaterdag 30 januari 2021 19:04 schreef golfer het volgende:
Vandaag hebben we Restaurant ML uit Haarlem voor ons laten koken en thuisbezorgen. ML bestaat uit een Michelinsterrenrestaurant en een bistro en de koks hebben hiervoor de handen ineen geslagen voor een gezamenlijk thuisbezorgdmenu.
Om de twee weken hebben ze een ander thema. Deze keer was het de Aziatische keuken.
Keuze uit 3 of 4 gangen. Wij hadden 4 gangen genomen.
We hebben in het verleden al een paar keer bij ML gegeten en daarover verslag gedaan op onze eigen restaurantverslagenpagina en dat weten de eigenaren ook. Vandaar dat we er een leuk, persoonlijk briefje bij kregen:
[ link | afbeelding ]
Duidelijke instructies:
[ link | afbeelding ]
Vooraf:
[ link | afbeelding ]
Sushi ML: | rijst | coquille | zalm | unagi | tamago | sepia, met sojasaus
Tussengerecht:
[ link | afbeelding ]
Tonijn | truffel | sambai-vinigraitte | zwarte knoflook | zilveruitjes
Hoofdgerecht:
[ link | afbeelding ]
Kalfssukade | teriyakisaus | nasi | Thaise basilicum & shisoblad | zoetzure groentes | krokante uitjes
Dessert:
[ link | afbeelding ]
Spekkoek | aardpeer | karamelsaus | truffel |cacaocrumble
We vonden het allemaal erg lekker. Alleen de combinatie van kalfssukade met rijst en teriyakisaus was wat vreemd.
Voor bij de koffie kregen we nog een doosje met wat friandises:
[ link | afbeelding ]
Totale kosten voor 2 personen: 74 euro (excl. 5 euro bezorgkosten).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |