Beetje als wat ik net poste. Ik vond de soep wel te doen maar de vulling nietquote:Op maandag 15 februari 2021 22:10 schreef Magister_Artium het volgende:
In Boekarest had ik een keer ciorba da burta, soep getrokken van pens. Zelfde ervaring als rivella: een beetje vreemd, maar wel lekker.
En ook de inktvissenpoten, die te pas en onpas gebruikt werden in Japan.quote:Op dinsdag 5 januari 2021 12:16 schreef herverwijderd het volgende:
Gedroogde kwal, was ook in Japan.
Zat niet veel smaak aan en was supertaai.
Vind dat ook te vet (varkensoor) alleen gefrituurd is het wel lekker.quote:Op zondag 18 juli 2021 13:43 schreef oldford het volgende:
[..]
En ook de inktvissenpoten, die te pas en onpas gebruikt werden in Japan.
Daar zat helemaal geen smaak aan, zelfs geen vissmaak.
Ik lust veel dingen, maar in Belgie kreeg ik een keer varkensoren. De smaak was wel lekker, alleen het was zo vet dat ik het maar heb laten staan.
ziet eruit als witte bonen met gesmolten kaasquote:Op maandag 19 juli 2021 07:39 schreef Mip1988 het volgende:
In Japan per ongeluk bij het ontbijt Nattō gepakt
spoiler: het smaakt zoals het er uitziet
[ afbeelding ]
Nee, geef mij maar makreel en een miso als ontbijt
Sorry dat ik dit ophaal uit het ' graf' maar JA DIT IS ZO ONGELOOFLIJK RANZIG .quote:Op vrijdag 5 februari 2021 22:47 schreef ManianMan het volgende:
Zwarte knoflook op aanraden van het culinaire forum hier
Echt? Ik vind het juist best lekker, het smaakt een beetje naar drop.quote:Op dinsdag 20 juli 2021 11:23 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Sorry dat ik dit ophaal uit het ' graf' maar JA DIT IS ZO ONGELOOFLIJK RANZIG .
Mijn maat had een potje gekocht en ik had er een geproefd. Eerste moment dacht ik ' oh een soort rozijntje' . En volgende moment kwam de putlucht in mijn bek en moest ik het echt uitspugen. Gatverredarre zeg.
Zelden zoiets ranzigs gegeten. En tot overmaat van ramp heeft mijn maat het potje hier laten staan.
Wat de boer niet kent eet ie niet.quote:Op dinsdag 20 juli 2021 12:47 schreef Ypmaha het volgende:
[..]
Echt? Ik vind het juist best lekker, het smaakt een beetje naar drop.
Gatverredarre ik had eens zo'n steak en kidney pie uit blik. Dusdanig ranzig, moest bijna kokhalzen. Ook zo'n pislucht.quote:Op donderdag 22 juli 2021 14:13 schreef Watuntrik het volgende:
Iemand had niertjes gemaakt... Ik neem aan van het Varken... Ruikt gewoon naar pis, nu denk ik dus ook te weten hoe pis smaakt. Smerig dus... Snap niet dat dit door mensen lekker gevonden kan worden. Zouden dat allemaal plasseks freaks zijn?
Oh ik zou het juist proeven.quote:Op vrijdag 23 juli 2021 11:47 schreef LangeTabbetje het volgende:
- In Taiwan op de night market, de geur alleen al van van stinky tofu. Als je naar Taiwan reist lees je er al over, (beetje de zelfde reputatie als Durian in feite). Loop je dus over de markt, en op een gegeven moment begint het gewoon naar hondestront te ruiken, (alsof je bij zo'n hondenuitlaat veldje bent, waar ze al een week de drollen niet hebben opgeruimd). Hoe dichterbij je komt, hoe smeriger het begint te ruiken, todat je bij het standje bent, waar allerlei blije Taiwanesen dit lekker op zitten te eten. Je weet niet hoe snel je door wilt lopen.
Bij wijze van ontgroening ofzo?quote:Op dinsdag 5 januari 2021 12:13 schreef Pinuts het volgende:
Tijdens mijn opleiding bij defensie. Een levende kakkerlak...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |