abonnement Unibet Coolblue
pi_196695606
Heeee hallo daar is je gurl Naardegallemiezen weer met een topic over s e x!
Nee maar jongens, nu even serieus. Dit is een serieuze klacht die hier thuishoort.

Anno 2020 is het blijkbaar nog steeds normaal dat mannen denken dat vrouwen nauwelijks voorspel nodig hebben, en als ze het al doen, is het nog steeds behoorlijk hardhandig en haastig. Als ik zo met mijn vriendinnen spreek krijg ik dit ook te horen, dus ik ben (helaas) niet de enige met deze ervaring.

De meeste mannen schijnen niet zo goed te weten hoe ze iets rustig en vooral ook aangepast aan de wensen van de vrouw moeten doen. Ze denken, als er wat in gaat, is het al snel goed. Het lijkt (in mijn ogen) wel een beetje alsof ze al hun educatie op dit gebied gewoon zo losjes van pornhub en dergelijke halen, waar je bijv. ziet dat een vrouw behoorlijk hardhandig aangepakt word, loopt te squirten en het is dan allemaal geweldig. Dat gaat in het echt niet zo werken lijkt me, maar ze verwachten het toch en doen het ook.

Ik ben zelf al een tijd vrijwillig celibaat, maar ik heb gemengde ervaringen in het verleden. Er waren heus wel enkele mannen die wisten dat niet alles fijn is, maar ook een paar die voor mijn gevoel toch echt hun enige inspiratie uit porno haalden en dat was geen fijne ervaring. Voor hen wel, voor mij niet.

Ik probeer zeker niet te zeggen dat alle mannen zo zijn, maar vind dat hier toch wat meer over nagedacht mag worden.

Dus, mannen en vrouwen van FOK!, verras me eens met een andere mening of bevestig mijn vooroordeel

Naardegallemiezens OP
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_196695958
- Gezien de bewust gekozen niet-serieuze ondertoon in dit zogenaamde deel II slluit ik deze-
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')