abonnement Unibet Coolblue
pi_196349995
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 november 2020 16:08 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

True.

Ze wegen de maatschappelijke schade bij kinderen (leerachterstand e.d.) gewoon zwaarder dan de economie heb ik het idee. Ze proberen een balans te vinden, maar door die balans duurt het, zoals jij al zegt, alleen maar langer.

En het is niet alsof de kinderen nu, met de scholen open, geen schade oplopen. Paar neefjes (middelbare school leeftijd) hebben thuis al laten vallen dat ze zich niet helemaal veilig voelen op school. Bang om daar aangestoken te worden en het mee te nemen naar huis. Leraren die erg onzeker worden; en voor ouders is het ook erg pittig. Er is gewoon geen perfecte oplossing voor de jeugd; dan moet je denk ik voor de oplossing kiezen waarmee je tenminste nog de economie zoveel mogelijk red (en daarbij veel bedrijven). Daarbij is het niet alsof we hier pleiten voor een maandenlange sluiting. Al is het maar 1/2 weken bovenop de aankomende kerstvakantie. Kan al een hoop verschil maken. Die weken kan je met vakanties later in het jaar compenseren.
Ik voel er weinig voor om bijna de helft van mijn vakantiedagensaldo er al in de eerste 2 weken van 2021 doorheen te jassen. God mag weten wat de rest van 2021 nog gaat zijn. Bovendien zijn vakantiedagen er voor vakantie. Om er doorheen te brassen terwijl je in een situatie verkeert waarin het 'just go with the flow' is en waar geen tijd bestaat. Voor 100% ontspanning en ontlading. Voor even pas op de plaats.

Dus nee, alleen al om deze redenen geen voorstander, en zo zijn er nog een hoop andere redenen te bedenken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')