Ha, leuk! Ik eet het volgend weekend pas want ik ben vergeten roggemeel te kopen dus dat doe ik morgen alsnog en het moet natuurlijk wel een paar dagen pruttelen en borrelenquote:Op zondag 1 november 2020 13:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja
Ik heb er juist helemaal zin in. Als het goed is ga ik woensdag zurek maken
Die van Serious Eats denk ik, ben nu even onderweg dus geen linkje paraat -x-quote:
Ik heb toevallig vandaag precies de twee in het recept genoemde kielbasas gekocht, dus deze moet het maar worden ook! Heb alleen geen gerookte gedroogde pruimen dus dat worden gewone gedroogde pruimen die ik misschien wel en misschien niet zelf ga roken.quote:Op zondag 1 november 2020 14:26 schreef Lonaa het volgende:
Ik doe grofweg deze:
https://www.polonist.com/bigos-polish-hunters-stew/
Fijn recept zeg. Ik doe ook zoiets denk ik. Ik knal de gedroogde pruimen sowieso straks wel op de barbecue, die gaat toch aan.quote:Op zondag 1 november 2020 14:26 schreef Lonaa het volgende:
Ik doe grofweg deze:
https://www.polonist.com/bigos-polish-hunters-stew/
Oh wauwie. De boodschappenronde was verschrikkelijk en alles was op dus nog even tripje Lidl zie ik echt niet zitten atm.quote:Op zondag 1 november 2020 14:55 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik heb toevallig vandaag precies de twee in het recept genoemde kielbasas gekocht, dus deze moet het maar worden ook! Heb alleen geen gerookte gedroogde pruimen dus dat worden gewone gedroogde pruimen die ik misschien wel en misschien niet zelf ga roken.
Vlees wordt (behalve het spek en de worst dus) denk ik een mix van hert, wild zwijn en misschien konijnenbout. Jeuj voor het feestdagenassortiment van de Lidl, zien we maar zeggen
Oh slim! Hier worden het gewone gedroogde pruimen denk ik.quote:Op zondag 1 november 2020 16:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Fijn recept zeg. Ik doe ook zoiets denk ik. Ik knal de gedroogde pruimen sowieso straks wel op de barbecue, die gaat toch aan.
Jaloersch! Ik kan het morgen pas maken, grmbl..quote:
Tot nu toe ruikt het naar stamppot zuurkool met rookworst en wat extra specerijenquote:Op zondag 1 november 2020 18:53 schreef minilot het volgende:
[..]
Jaloersch! Ik kan het morgen pas maken, grmbl..
Niet helemaal wel maar ook niet helemaal niet, zeg maar. Van die rokerige worst + zuurkool geven toch wel die overbekende associatie natuurlijk, maar het ontbreken van het aardappelelement maakt toch wel dat je het gevoel hebt iets compleet anders te eten Dit op basis van de cheapass potbigos van daarnet dan hè, verder heb ik het tot dusver nooit gegetenquote:Op zondag 1 november 2020 19:00 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Tot nu toe ruikt het naar stamppot zuurkool met rookworst en wat extra specerijen
Zo smaakt het niet, toch?
De eerste natuurlijk! Roomvulling altijd +1000!quote:
Ik heb geen idee meer waar ik het recept vandaan heb, ligt nu weer in een grote stapel prints. Best kans dat die van AH is. Ik heb het wel gehalveerd en en nog 3 porties van gemaakt. Morgen maar 1 portie ontdooien, en ik neem de andere 2 even mee naar vrienden die met corona op bed liggen en nul kookpuf hebben, dit kan volgens mij zo in de magnetron.quote:Op zondag 1 november 2020 19:06 schreef minilot het volgende:
Bigostopic intussen
@:Kaatje1 vertel eens meer over jouwes in je vriezer!
Het heeft wel een meer gelaagde smaak uiteindelijk. Het hangt er ook wel van af welk vlees er verder nog in gaat en hoe lang je het laat pruttelen enzo.quote:Op zondag 1 november 2020 19:00 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Tot nu toe ruikt het naar stamppot zuurkool met rookworst en wat extra specerijen
Zo smaakt het niet, toch?
Extra vlees, beste vleesquote:Op maandag 2 november 2020 12:19 schreef Lonaa het volgende:
Misschien toch maar even snel langs de Lidl dan, voor extra vlees. Ik overdenk dit even.
Ik zit beef jerky te eten.quote:Op maandag 2 november 2020 13:46 schreef Molo het volgende:
[..]
Extra vlees, beste vlees
Nu zin in vlees
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |