abonnement Unibet Coolblue
pi_195871919
De overheid doet weer verwoede pogingen om het volk in een verdomhoekje te zetten en dat gaat ze lukken?!
"Het volk houdt zich onvoldoende aan de Corona regels" en DUS moet er verder worden ingegrepen door deze twee volk verachters, echt ZO triest dit!!

In heel NL zie ik, als recalcitrante NL'der, hoe nagenoeg iedereen(!) in supermarkten, bouwmarkten en jaja zelfs als enige inzittende in hun eigen auto(!) braaf met een mondkapje hun ding doen. (respect, ik doe er niet aan mee maar respect). Het punt is dat meer dan de halve bevolking, veel meer waarschijnlijk, braaf doen wat hen wordt gevraagd / opgedragen en slechts enkelen, ja echt erg weinig (helaas), die zich niet laten meeslepen in de hetze tegen een virus waar geen mondkapje tegen helpt!

HOE DURVEN Mark en Hugo zich ZO negatief over het volk uit te laten en hen te beschuldigen van onvoldoende doet wat hen wordt gevraagd?!

Er kan maar 1 reden zijn dat het aantal besmettingen (helemaal niet erg trouwens en in lijn met het griepseizoen) zo toeneemt de laatste dagen én komende weken en dat is dat de opgelegde maatregelen, waar zo velen zich aan houden, totaal geen effect hebben!!! Dat van de mondkapjes WAS al bekend en die 1,5mtr..... dubieus op z'n minst!

De anderhalve meter (die ik dan weer wel respecteer) wordt overal waar ik kom en kijk nageleefd en meer dan 3/4 van de mensen(!), die ik zie, dragen ook nog een mondkapje. Het overgrote deel van het volk gedraagt zich dus keurig netjes zoals gevraagd en desondanks zien we het aantal besmettingen fors oplopen.

Waarom? Nou kijk, als die maatregelen écht zouden werken dan zou dat kleine groepje recalcitrante NL'ders NOOIT in staat zijn om de huidige besmettingscijfers te realiseren immers al die andere mensen staan op 1,5mtr mét mondkapje(!) en zijn dus veilig, toch?
Waarom dan wél die stijging in het aantal besmettingen? Omdat die maatregelen domweg geen soelaas bieden en dit virus de 1,5mtr en mondkapjes NIET respecteert. Dat heeft niets te maken met het NL volk dat zich onvoldoende zou gedragen of houden aan de natte droom van Hugo.

Ondertussen is dit WEL waar onze overheid mee schermt en als argument gebruikt om het NL volk volledig lam te leggen, murw te lullen en ziek te praten..... want DAT is wat Mark en Hugo op dit moment aan het doen zijn.
Een nieuwe wet die onze grondwettelijke rechten probeert te omzeilen, een komende lock-down aan het gehele volk opdringt en waarom? Ja waarom in Godsnaam kijkend naar dit virus en het aantal DODEN???!!!!!

Ik heb enorm te doen met alle NL's die zich zo keurig netjes hebben gedragen de afgelopen weken/maanden en ik vind het misselijk makend hoe de overheid deze mensen nu schoffeert door te stellen dat het volk zich TE WEINIG aan hun regels heeft gehouden. EEN GROVE SCHANDE!!!!
  Moderator maandag 26 oktober 2020 @ 19:53:17 #2
54278 crew  Tijger_m
42
pi_195872006
Probeer het eens in KLB, dat is gemaakt om te klagen.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')