abonnement Unibet Coolblue
pi_196659387
quote:
Afgesproken is nu ineens dat we de rest van het jaar geen roze kaarten meer gebruiken. Laat ik die krengen nu vrij veel gebruiken en daar dus best van balen.
Ik kan eigenlijk ook niet goed zonder. Want bij sommige bundels heb je gewoon 10 pakjes en dan weer 2 bundels met nul pakjes. nu moet ik elke keer in mijn pakjestas kijken of er ook nog pakjes zijn bij de bundels en dat in de pakjestas kijken vergeet ik nog wel eens als ik geen roze kaarten zie. Het gebrek aan roze kaarten kost mij op wijken met veel pakjes veel extra tijd (ik hoor vooral de mensen die toch al altijd veel sneller zijn dan de normtijd klagen over het feit dat ze de roze kaarten vervelend vinden en dat hen het extra tijd kost om de roze kaarten van de bundel af te halen.

En wat een puinzooi met die NPL en alle andere ongesorteerde rommel. Geen idee meer wat wanneer aangeleverd zou moeten worden, het lijkt erop dat iedereen gewoon maar wat doet. En snap ook niet dat de OR (zeker met de ervaring van de agendaweek) akkoord is gegaan met dit waardeloze systeem.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')