Dittequote:Op dinsdag 8 september 2020 14:58 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind het ook een heel leuke reeks om mee te lezen. En soms mee te doen Gefeliciteerd met het jubileum!
Ja hoor. Ik maak een bladerdeegpakketje met gehakt en tel dat ook.quote:Op maandag 14 september 2020 12:35 schreef Sorella het volgende:
Donderdag ga ik bladerdeeg pakketje met champignons maken, telt dat als gevuld deeg ?
Tuurlijk!quote:Op maandag 14 september 2020 12:35 schreef Sorella het volgende:
Donderdag ga ik bladerdeeg pakketje met champignons maken, telt dat als gevuld deeg ?
Jij hebt gewoon de hele week vol geplandquote:Op maandag 14 september 2020 13:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Als alles een beetje mee zit deze week kan ik een ovenschotel, gevuld deeg, intact gevogelte, een Wereldgerecht, chili en een stoofpot maken. Pannenkoeken en slagroom staan op de misschienlijst.
Gegrituurde lasagnequote:Op maandag 14 september 2020 19:14 schreef Sorella het volgende:
[ afbeelding ]
Sofritto: ui, bleekselderij en wortel zachtjes bakken
[ afbeelding ]
pancetta, knoflook, tomatenpuree en blokjes tomaat
[ afbeelding ]
Tomatenprutje met de sofritto en geruld gehakt en stukje parmesaan, 5 uur in de oven op 130 graden
[ afbeelding ]
Infused melk: 600 ml melk, 2 laurier, 1 ui en 3 knofllook teentjes
[ afbeelding ]
Bechamel van de infused melk met 50 gr. boter, 40 gram bloem, peper en zout
[ afbeelding ]
3 lagen van 4 loempiavellen met daarop bechamel saus, lasagnavel, bechamelsaus, prutje, mozzarela en parmesan maal 4 eindigen met lasagnavel en bechamelsaus.
Oprollen en frituren.
[ afbeelding ]
Eindresultaat met wat komkommer ernaast, niet voor herhaling vatbaar.
Het prutje echt lekker, de bechamel lekker maar het frituren voegt niets toe wordt het alleen maar vetter van en tijdens het snijden spat het vel alle kanten op.
IK hou dit recept wel aan maar dan gewoon in een ovenschaal
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |