abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_194811045
Post hier alle anti- lockdownprotesten wereldwijd . OF andere wereldwijde protesten .
Wij willen Vrijheid en geen onderdrukking !!
:)

quote:
Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.
In Berlijn is afgelopen zaterdag (29/8/20) het officiŽle startsein gegeven voor de wereldwijde revolutie tegen de corona-maatregelen, de overtrokken dictatoriale regels gebaseerd op gebakken lucht die de samenlevingen slopen en ontwrichten,oftewel de opmaat naar een NWO( de 4e industriŽle revolutie).
Honderdduizenden bezorgde burgers van alle rangen en standen kwamen bijeen om een tegengeluid te laten horen ,o.a. Robert F.Kennedy jr,en David Icke gaven een inspirerende speech weg:


Ook in andere steden zijn/ worden nu protesten gevoerd

In de US
- https://eu.usatoday.com/s(...)me-rules/5142499002/
- https://www.theguardian.c(...)-orders-video-report

CuraÁao heeft protesten, tegen de lockdown en tegen de 2m maatschappij:
- https://caribischnetwerk.(...)ona-dode-op-curacao/

Libanon protesteert tegen honger en Corona:
- https://www.nu.nl/280461/(...)vaar-dan-corona.html

BraziliŽ
-https://www.msn.com/nl-nl(...)raziliŽ/ar-BB12Sc13


ItaliŽ hield het financieel niet meer
-https://www.ad.nl/buitenl(...)ttps://www.bing.com/

Berlijn, Duitsland
-https://www.telegraaf.nl/(...)e-corona-maatregelen


Corona en massaprotesten; van Hong Kong tot Chili en van Algerije tot BelgiŽ:
quote:
[quote]Nooit waren er zoveel politieke protesten wereldwijd dan het afgelopen decennium. Ook na de coronacrisis lijkt het erop dat die stijgende trend in globale onrust zich zal voortzetten.

De afgelopen jaren heeft de wereld meer politieke opstanden gekend dan ooit tevoren. Alleen al in 2019 waren er op elk continent en in 114 landen protesten, van Hongkong tot Chili en van Algerije tot BelgiŽ. Volgens het Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington maakt deze golf van sociale onrust deel uit van een stijgende tendens. Uit recent onderzoek van de denktank blijkt dat het aantal massaprotesten in de wereld 11,5 procent steeg per jaar sinds 2009. De auteurs van de studie menen dat het relatieve aantal demonstranten in de laatste drie jaar zelfs dat van de vredesbeweging tegen de Vietnamoorlog in de late jaren zestig en vroege jaren zeventig overstijgt.

Maar de snelle opmars van het coronavirus in december en de maatregelen die regeringen overal ter wereld invoeren om de verspreiding ervan tegen te houden, roept nu een halte toe aan de protestbewegingen die afgelopen jaar honderden tot honderdduizenden mensen op de been brachten. Voorlopig althans, zegt Samuel Brannen, directeur van de Risk en Foresight Group van het CSIS en auteur van de studie. ‘De trends die de massale protesten hebben aangewakkerd voordat we ons aan de social distancing-maatregelen moesten houden, zetten zich voort en versterken zich zelfs.’

De aanleidingen waarnaar Brannen verwijst zijn net zo divers als de bewegingen die ze hebben voortgebracht. Hoewel velen vergelijkbare thema’s delen – waaronder trage economische groei, klimaatverandering en corruptie – worden ze aangewakkerd door lokale gebeurtenissen. In Soedan was de vonk te wijten aan de prijs van brood, in India aan de prijs van uien, in Libanon aan een WhatsApp-taks en in Iran aan stijgende brandstofprijzen.

Gevolgen coronavirus
Afgelopen jaar waren de eisen die veel protestbewegingen stelden aanvankelijk bescheiden, maar vrijwel alle protesten escaleerden snel en actievoerders wereldwijd stelden hun regeringen een ultimatum om ingrijpende veranderingen door te voeren. Zo mondden de betogingen in Hongkong, naar aanleiding van een omstreden uitleveringswet die het mogelijk zou maken verdachten uit te leveren aan China, uit in een bredere strijd tegen de invloed van de Chinese regering. In Chili werden de demonstraties aangewakkerd door een stijging van de metrotarieven, maar draaiden al snel uit tot massabetogingen om een einde te maken aan de wijdverspreide sociale en economische ongelijkheid in het land.

‘Zodra het veilig is om weer de straat op te gaan, zullen mensen opnieuw demonstreren’, zegt Brannen aan de telefoon. ‘Hun gevoelens zijn versterkt door de manier waarop regeringen op Covid-19 hebben gereageerd. Ze zien nu nog meer de tekortkomingen die ze eerder hebben gezien. De landen waar we eerder de meeste massaprotesten zagen, zijn in feite de landen die nu slecht reageren op de huidige crisis.’

‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen’
Dat betogers wereldwijd opnieuw de straat optrekken na de opheffing van de lockdown-maatregelen, verwacht ook Jacquelien van Stekelenburg, hoogleraar sociale verandering en conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij doelt vooral op de economische en sociaal-emotionele gevolgen van de coronacrisis. ‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen; de ene groep is toch echt wat minder veerkrachting dan de ander’, zegt ze aan Newsweek BelgiŽ. ‘Niet elke regering heeft daar goed op gereageerd en we verwachten natuurlijk dat er een nieuwe economische crisis zal aanbreken – dat is altijd reden voor een stevige protestgolf.’

Social media
Smartphones en sociale media hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop demonstraties worden georganiseerd en voortgezet. Noodgedwongen zetten activisten nu dan ook hun strijd online voort. ‘De virtuele aanwezigheid van deze activistische gemeenschappen is als het ware nog actiever geworden’, zegt Brannen. Zo ziet hij een opflakkering in internetfora die activisten in Hongkong gebruiken om te bespreken wanneer het veilig is om weer de straat op te gaan.

Daarnaast hadden verschillende klimaatbewegingen, waaronder Extinction Rebellion, de Sunrise Movement en Fridays for Future (onder leiding van Greta Thunberg), plannen om ook dit jaar protestmarsen te organiseren in de aanloop van de nu uitgestelde VN-conferentie over klimaatverandering in het Schotse Glasgow. Maar ook klimaatactivisten passen zich nu aan de nieuwe realiteit aan waardoor het grootste deel van hun activisme nu online moet plaatsvinden. ‘Onze generatie is hiervoor gemaakt’, zei Stephen O’Hanlon, mede-oprichter van de Amerikaanse Sunrise Movement, onlangs aan The Washington Post. ‘We hebben ons hele leven online doorgebracht.’

Volgens Brannen is het grootste verschil met protesten in het verleden dat activisten beroep kunnen doen op nieuwe technologie en social media om zich gemakkelijker te organiseren. In 1968, toen betogers naar de campussen van Amerikaanse universiteiten trokken om te demonstreren tegen de Vietnamoorlog, werden plannen nog verspreid via vaste telefoons, folders en mond-tot-mondreclame. Nu bieden gecodeerde apps, zoals Telegram, WhatsApp en AirDrop, een veiligere manier van communiceren en een zekere mate van anonimiteit.

Maar van Stekelenburg wijst er wel op dat we de kracht van sociale media ook niet moeten overschatten. ‘In 2011, tijdens de Arabische lente, had iedereen het over de Twitter- en Facebook-revolutie’, zegt ze, ‘maar we hebben toen onderzoek gedaan naar de mensen die op het Tahrirplein in Egypte stonden en hoe ze gemobiliseerd waren en waar ze hun politieke informatie vandaan haalden. Toen had inderdaad een deel van de demonstranten het via Facebook gehoord, maar de meesten hadden het via vrienden of via buurtorganisaties vernomen.’

‘In de jaren zestig hadden we nog geen social media en toen werd er ook heel veel geprotesteerd. Sociale media spelen zeker een rol, maar het is niet dť verklarende factor waarom we zoveel protesten zien. Protesten zijn altijd een reactie op wat er in de context gebeurt en die verandert constant. Ik kan me dus wel voorstellen dat ongelijkheden of onrechtvaardigheden die er ontstaan of uitvergroot worden tijdens de coronacrisis een rol gaan spelen.’ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE CORONAPOPPENKAST ONDER CONTROLE :Y)

[ Bericht 9% gewijzigd door PSVCL op 31-08-2020 19:26:33 ]
  maandag 31 augustus 2020 @ 16:06:57 #3
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_194811241
Dat citaat van Van Randwijk, in een discussiereeks waarin allerlei extreemrechtse groeperingen worden opgehemeld...
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  maandag 31 augustus 2020 @ 16:25:40 #4
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_194811488
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  maandag 31 augustus 2020 @ 16:39:26 #5
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_194811680
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_194811792
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2020 16:06 schreef TitusPullo het volgende:
Dat citaat van Van Randwijk, in een discussiereeks waarin allerlei extreemrechtse groeperingen worden opgehemeld...
Exact op de 80ste verjaardag van Vrij Nederland ook nog.
pi_194814411
De OP een beetje aangepast :Y)
  maandag 31 augustus 2020 @ 19:29:05 #8
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_194814441
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2020 19:27 schreef PSVCL het volgende:
De OP een beetje aangepast :Y)
Lekker actueel ^O^
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_194818299
Ik zie dat de loveparade uit de hand loopt.
Conscience do cost.
  maandag 31 augustus 2020 @ 22:52:53 #10
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_194819032
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2020 22:14 schreef ems. het volgende:
Ik zie dat de loveparade uit de hand loopt.
_O-
Huig
  maandag 31 augustus 2020 @ 23:14:17 #11
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_194819513
Begin van wat?

De 'revolutie' waarna we allemaal zelfstandig nadenken en er geen grenzen meer zijn in waarneming?

Gaan we dan allemaal 24/7 plaatjes van facebook posten, mensen voor nazi en pedo uitmaken en elkaar feliciteren met onze chronische paranoia?

Leuk hoor, maar dat houdt geen maatschappij draaiend.
Omnibus in omnibus.
  dinsdag 1 september 2020 @ 01:14:58 #12
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_194820677
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2020 23:14 schreef EttovanBelgie het volgende:
Begin van wat?

De 'revolutie' waarna we allemaal zelfstandig nadenken en er geen grenzen meer zijn in waarneming?

Gaan we dan allemaal 24/7 plaatjes van facebook posten, mensen voor nazi en pedo uitmaken en elkaar feliciteren met onze chronische paranoia?

Leuk hoor, maar dat houdt geen maatschappij draaiend.
We kunnen inderdaad beter de hele middenklasse slopen en kinderen in corona-kubussen opvoeden en onze
buren verlinken...

DDR was zo slecht nog niet.
Huig
pi_194824493
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2020 01:14 schreef Orwell het volgende:

[..]

We kunnen inderdaad beter de hele middenklasse slopen en kinderen in corona-kubussen opvoeden en onze
buren verlinken...

DDR was zo slecht nog niet.
Er zijn nooit maar twee opties, maar als David Icke inspirerende toespraken houdt dan is er toch wel iets niet helemaal in orde hoor.
  dinsdag 1 september 2020 @ 12:19:51 #14
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194825518
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2020 11:26 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er zijn nooit maar twee opties, maar als David Icke inspirerende toespraken houdt dan is er toch wel iets niet helemaal in orde hoor.
In mei 2020 verwijderde Facebook Icke's account op het platform. Volgens Facebook had Icke 'desinformatie' verspreid over het coronavirus; kort daarna verwijderde ook YouTube zijn video-kanaal om dezelfde reden.

Ah, hij kon niet meer op Facebook kranten dus dan maar in het openbaar!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_194825536
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 september 2020 12:19 schreef theguyver het volgende:

[..]

In mei 2020 verwijderde Facebook Icke's account op het platform. Volgens Facebook had Icke 'desinformatie' verspreid over het coronavirus; kort daarna verwijderde ook YouTube zijn video-kanaal om dezelfde reden.

Ah, hij kon niet meer op Facebook kranten dus dan maar in het openbaar!
Bizarre tijd.
  dinsdag 1 september 2020 @ 12:55:24 #16
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_194826107
Ik denk niet dat David Icke daar wakker van ligt, en dan nog ..net alsof nu FB en YT informatie over de corona poppenkast censureren het zoden aan de dijk zet. Het stimuleert alleen nog meer de argwaan van mensen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 1 september 2020 @ 14:42:14 #17
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_194827796
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2020 12:55 schreef controlaltdelete het volgende:
Ik denk niet dat David Icke daar wakker van ligt, en dan nog ..net alsof nu FB en YT informatie over de corona poppenkast censureren het zoden aan de dijk zet. Het stimuleert alleen nog meer de argwaan van mensen.
Als je nu een fact checker bericht krijgt wil je het juist zien :Y .
Voor de rest te achterlijk voor woorden zoveel censuur 8)7
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  dinsdag 1 september 2020 @ 14:54:01 #18
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194827986
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2020 12:55 schreef controlaltdelete het volgende:
Ik denk niet dat David Icke daar wakker van ligt, en dan nog ..net alsof nu FB en YT informatie over de corona poppenkast censureren het zoden aan de dijk zet. Het stimuleert alleen nog meer de argwaan van mensen.
FB en YT zijn de laatste tijd inderdaad nep nieuws aan het weren.
Dus als het geblokkeerd word konden de bronnen van dit nieuws niet geverifieerd worden.

Maar goed , jij gelooft Icke, dus je gelooft dus ook dat ons koningshuis eigenlijk reptilians zijn?
of is dat onzin?

Nog even en Summers kan geen plaatjes meer posten.
Maar goed er zijn genoeg andere mediums.
misschien moet jou HELD trump eens even aan de tand voelen, die wou zelfs tiktak aan banden leggen!
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 7 september 2020 @ 20:48:56 #19
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_194940412
https://www.ninefornews.n(...)4d3H0jw4rX7LyPAo1AyA

Duizenden protesteren in KroatiŽ: ‘Doe je mondkapje AF en zet de tv UIT’
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_194941376
Ah, duizenden. Ik was even bang dat het om een substantieel nummer zou gaan.
Conscience do cost.
  maandag 7 september 2020 @ 23:19:25 #21
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_194945152
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 september 2020 12:19 schreef theguyver het volgende:

[..]

In mei 2020 verwijderde Facebook Icke's account op het platform. Volgens Facebook had Icke 'desinformatie' verspreid over het coronavirus; kort daarna verwijderde ook YouTube zijn video-kanaal om dezelfde reden.

Ah, hij kon niet meer op Facebook kranten dus dan maar in het openbaar!
de vuile klootzak!
eerst van facebook gegooid worden en dan nog de gore moed hebben om in het openbaar te spreken..!
Huig
  dinsdag 15 september 2020 @ 14:50:14 #22
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_195071987


^O^
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 15 september 2020 @ 18:28:54 #23
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_195075641
quote:
0s.gif Op maandag 7 september 2020 21:16 schreef ems. het volgende:
Ah, duizenden. Ik was even bang dat het om een substantieel nummer zou gaan.
Kan nog steeds honderdduizenden zijn... Bewust een lage quantifier gebruiken.

Duizenden leest als bv 6.000 terwijl het ook net zo goed 600.000 zijn.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_195081907
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2020 18:28 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Kan nog steeds honderdduizenden zijn... Bewust een lage quantifier gebruiken.

Duizenden leest als bv 6.000 terwijl het ook net zo goed 600.000 zijn.
Uhm, nee. Voor een kind van 6 misschien.

6.000 = duizenden
60.000 = tienduizenden
600.000 = honderdduizenden

Gast, moeten we jou ook al leren tellen en hoofdrekenen?

Dit gaat echt te ver. :')
  woensdag 16 september 2020 @ 07:08:39 #25
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_195082666
quote:
0s.gif Op woensdag 16 september 2020 03:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Uhm, nee. Voor een kind van 6 misschien.

6.000 = duizenden
60.000 = tienduizenden
600.000 = honderdduizenden

Gast, moeten we jou ook al leren tellen en hoofdrekenen?

Dit gaat echt te ver. :')
Je leest niet.

Ik zeg msm gebruikt waarschijnlijk expres de lage kwantor. Om het het om die manier te downplayen.


Je snapt werkelijk waar helemaal niets
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 17 september 2020 @ 16:00:54 #26
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_195111220
quote:
Gaat iemand van hier daar nog heen?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 17 september 2020 @ 18:25:26 #27
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_195113984
quote:
0s.gif Op maandag 31 augustus 2020 23:14 schreef EttovanBelgie het volgende:
Begin van wat?

De 'revolutie' waarna we allemaal zelfstandig nadenken en er geen grenzen meer zijn in waarneming?

Gaan we dan allemaal 24/7 plaatjes van facebook posten, mensen voor nazi en pedo uitmaken en elkaar feliciteren met onze chronische paranoia?

Leuk hoor, maar dat houdt geen maatschappij draaiend.
Nee sprookjes en dat autoriteit het zo goed doet., dat houdt het draaiend. Jou invalide houding maakt dat bv de politie corrupt is.

Misstanden aanpakken, aanstippen en dat collectief er iets van vind is constructief.

Lekker de misstanden achter het toneelgordijn door laten etteren, dat is verstandig
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 21 september 2020 @ 09:44:19 #28
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_195174860
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 21 september 2020 @ 11:18:49 #29
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
  zondag 27 september 2020 @ 09:12:22 #30
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_195279847
David Icke Speech Trafalgar Square London 26th September 2020

Humanity awakens!

Opnieuw grote demo in Londen tegen corona maatregelen

Net als de afgelopen zaterdagen waarbij 10 duizenden naar Trafalqar Square in Londen kwamen, staat er ook nu een grote menigte om te protesteren tegen de corona maatregelen van de regering Johnson. David Icke legt uit waarom het zo belangrijk is te gaan demonstreren juist nu. Bij de start van de demo hielden hij en vele anderen toespraken.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 27 september 2020 @ 10:22:30 #31
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_195280935
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 5 oktober 2020 @ 10:31:46 #32
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195440170
Goed initiatief , love over fear , hugs over masks O+

#HugsOverMasks
#HugsNation
#FactsOverFear
#LoveOverFear
#EnoughisEnough
#WEAreTheSecondWave

THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195441471
weer van die gebrainwashte ouders die hun kinderen in de strijd gooien.

ga lekker samen huggen, maar meldt je niet bij de IC's en huur even een kwakzalver in voor de eigen groep.

Ik ben een goede kwakzalver; maar ook een dure.
pi_195441519
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 11:44 schreef Beathoven het volgende:
weer van die gebrainwashte ouders die hun kinderen in de strijd gooien.

ga lekker samen huggen, maar meldt je niet bij de IC's en huur even een kwakzalver in voor de eigen groep.

Ik ben een goede kwakzalver; maar ook een dure.
Je weet toch dat dat alleen een argument is wanneer het over Greta Thunberg gaat?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_195441574
quote:
2s.gif Op maandag 5 oktober 2020 11:47 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Je weet toch dat dat alleen een argument is wanneer het over Greta Thunberg gaat?
Thunberg heeft iets meer capaciteiten dan jij maar ik heb niet het idee dat deze twee in t-shirt gehesen kinderen uit eigen motivatie dezelfde boodschap kunnen verkondigen.
pi_195441586
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 11:51 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Thunberg heeft iets meer capaciteiten dan jij maar ik heb niet het idee dat deze twee in t-shirt gehesen kinderen uit eigen motivatie dezelfde boodschap kunnen verkondigen.
:'(
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 5 oktober 2020 @ 11:53:11 #37
235357 TitusPullo
Sehr feierlich, aber schlicht
pi_195441611
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 11:44 schreef Beathoven het volgende:
weer van die gebrainwashte ouders die hun kinderen in de strijd gooien.

ga lekker samen huggen, maar meldt je niet bij de IC's en huur even een kwakzalver in voor de eigen groep.

Ik ben een goede kwakzalver; maar ook een dure.
Niet zo somber. Die kinderen hebben waarschijnlijk een keurig overzicht van de argumenten pro en contra gekregen, en hebben kunnen kiezen met een open geest.
The crowning attainment of historical study is a historical sense - an intuitive understanding of how things do not happen. - Lewis Namier
  maandag 5 oktober 2020 @ 12:18:59 #38
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_195442176
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 10:31 schreef Summers het volgende:
Goed initiatief , love over fear , hugs over masks O+

#HugsOverMasks
#HugsNation
#FactsOverFear
#LoveOverFear
#EnoughisEnough
#WEAreTheSecondWave

[ afbeelding ]
Mask-free-zone klinkt fantastisch. Gisteren zag ik zo'n kloeke moeke met haar joch van een jaar of 10 denk ik samen gemaskerd boodschapjes doen, goede voorbeeld geven want eng de supermarkt, mensen het onzichtbare virus. Sprak het meisje achter de kassa aan ook met zo'n vod om, hoe het nu ging. Ze vond het verschrikkelijk en benauwd, als het nog ergens goed voor was zei ze ook nog. Tijdens het gesprek deed ze de lap af want ze was maar half te verstaan.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 5 oktober 2020 @ 12:28:55 #39
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195442347
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 12:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Mask-free-zone klinkt fantastisch. Gisteren zag ik zo'n kloeke moeke met haar joch van een jaar of 10 denk ik samen gemaskerd boodschapjes doen, goede voorbeeld geven want eng de supermarkt, mensen het onzichtbare virus. Sprak het meisje achter de kassa aan ook met zo'n vod om, hoe het nu ging. Ze vond het verschrikkelijk en benauwd, als het nog ergens goed voor was zei ze ook nog. Tijdens het gesprek deed ze de lap af want ze was maar half te verstaan.
Te triest voor woorden dat je je onmenselijk moet gedragen en je je in bochten moet wringen om normaal te doen . Leuk experiment regering , het volk springt door hoepels .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  donderdag 15 oktober 2020 @ 20:02:44 #40
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195661695
https://lightonconspiraci(...)44cWN4IBHDHzbX1CZ0ZQ

quote:
Six months after Parliament passed the Coronavirus Act 2020, which gives the government powers to impose lockdowns and other restrictive social distancing measures (measures that have been accompanied by stiff fines), thousands of Britons packed London’s Trafalgar Square bearing signs reading “We Do Not Consent” and “Think Before It’s Illegal” during a rally that was billed as a “We Do Not Consent” anti-lockdown demonstration.
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195664643
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 12:18 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Mask-free-zone klinkt fantastisch. Gisteren zag ik zo'n kloeke moeke met haar joch van een jaar of 10 denk ik samen gemaskerd boodschapjes doen, goede voorbeeld geven want eng de supermarkt, mensen het onzichtbare virus. Sprak het meisje achter de kassa aan ook met zo'n vod om, hoe het nu ging. Ze vond het verschrikkelijk en benauwd, als het nog ergens goed voor was zei ze ook nog. Tijdens het gesprek deed ze de lap af want ze was maar half te verstaan.
En toen gingen mensen in de rij klappen.
Conscience do cost.
pi_195666393
quote:
0s.gif Op donderdag 15 oktober 2020 22:12 schreef ems. het volgende:

[..]

En toen gingen mensen in de rij klappen.
:D
Omnibus in omnibus.
pi_195669180
quote:
0s.gif Op maandag 5 oktober 2020 12:28 schreef Summers het volgende:

[..]

Te triest voor woorden dat je je onmenselijk moet gedragen en je je in bochten moet wringen om normaal te doen . Leuk experiment regering , het volk springt door hoepels .
Ik draag geen mondkapje, maar ben ook nog nergens aangesproken of gek aangekeken.
Het kan ook een perceptie zijn.

Als je naar een winkel gaat zonder kapje op, en je gaat je afvragen of mensen gek naar je gaan kijken, ga je dat vaak ook zo ervaren.

Overigens niet persoonlijk naar jou toe bedoelt.
pi_195669811
quote:
80s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 07:25 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik draag geen mondkapje, maar ben ook nog nergens aangesproken of gek aangekeken.
Het kan ook een perceptie zijn.

Als je naar een winkel gaat zonder kapje op, en je gaat je afvragen of mensen gek naar je gaan kijken, ga je dat vaak ook zo ervaren.

Overigens niet persoonlijk naar jou toe bedoelt.
De gezicht is afgedekt, dus die scheve bek die ze trekken zie je gelukkig niet. ;)
pi_195669948
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 08:57 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

De gezicht is afgedekt, dus die scheve bek die ze trekken zie je gelukkig niet. ;)
Ouw me oge
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_195670393
quote:
80s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 07:25 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik draag geen mondkapje, maar ben ook nog nergens aangesproken of gek aangekeken.
Het kan ook een perceptie zijn.

Als je naar een winkel gaat zonder kapje op, en je gaat je afvragen of mensen gek naar je gaan kijken, ga je dat vaak ook zo ervaren.

Overigens niet persoonlijk naar jou toe bedoelt.
Ik heb ook nog geen mondkapje opgedaan naar de supermarkt, ze zeiden er niets van. Zag verder ook niemand met een mondkapje op, alleen de kassiŤre. De winkels mogen het wel verplichten, maar er staat nog niets op de deuren aangegeven, dus denk dat het nog niet zo ver is. Voor die algehele plicht moet de regelgeving ook nog worden aangepast geloof ik.
  vrijdag 16 oktober 2020 @ 09:55:08 #47
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195670627
quote:
80s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 07:25 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ik draag geen mondkapje, maar ben ook nog nergens aangesproken of gek aangekeken.
Het kan ook een perceptie zijn.

Als je naar een winkel gaat zonder kapje op, en je gaat je afvragen of mensen gek naar je gaan kijken, ga je dat vaak ook zo ervaren.

Overigens niet persoonlijk naar jou toe bedoelt.
Ik ben 1 keer aangesproken door een man in de supermarkt die vond dat ik te dicht op hem stond in de rij wat niet zo was dus ik zei dat hij zich niet zo aan moest stellen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195671157
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 09:55 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik ben 1 keer aangesproken door een man in de supermarkt die vond dat ik te dicht op hem stond in de rij wat niet zo was dus ik zei dat hij zich niet zo aan moest stellen .
Lekker contactgestoord antwoord ook. Laat ze lekker, als iemand afstand van mij wilt prima - pandemie of niet.
  vrijdag 16 oktober 2020 @ 11:07:49 #49
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_195671652
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 10:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Lekker contactgestoord antwoord ook. Laat ze lekker, als iemand afstand van mij wilt prima - pandemie of niet.
Hij was contactgestoord als hij in zijn angst gaat piepen dat iemand te dichtbij komt als die ver van hem afstaat .
Duidelijk iemand die hoognodig een pauze nodig heeft van de msm .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_195671682
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 oktober 2020 09:55 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik ben 1 keer aangesproken door een man in de supermarkt die vond dat ik te dicht op hem stond in de rij wat niet zo was dus ik zei dat hij zich niet zo aan moest stellen .
0 respect heb je. Bah.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')