Hoe gaat het bij jou?quote:Op zondag 30 augustus 2020 15:23 schreef Kaatje1 het volgende:
Wauw @:Sarabi
Ben benieuwd Hoe het zo hier gaat, de kipgrillworst gaat zo het hete water in
Als je een keukenmachine hebt (ik gebruikte mijn multi staatmixer van braun) kan je er aan beginnenquote:Op zondag 30 augustus 2020 18:26 schreef investeerdertje het volgende:
Super jaloers, heb helaas nog geen spulletjes om worsten te maken
Dat is waar. Je wilt gewoon benadrukken dat het een rotsmoes is ;-)quote:Op zondag 30 augustus 2020 19:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Als je een keukenmachine hebt (ik gebruikte mijn multi staatmixer van braun) kan je er aan beginnen
(Ik heb ook een worstmaker maar had geen zin om dat ding te installeren)quote:Op zondag 30 augustus 2020 19:16 schreef investeerdertje het volgende:
[..]
Dat is waar. Je wilt gewoon benadrukken dat het een rotsmoes is ;-)
Wat leuk, ik ga dit ook een keer proberen. Zelf beleg maken!quote:Op zondag 30 augustus 2020 19:59 schreef Kaatje1 het volgende:
Zo simpel is het.
https://www.vanbeekumspec(...)ZEAAYASAAEgIY_vD_BwE
Ik heb alleen 400 gr kipdij gebruikt, zelf een kruidenmengsel gemaakt (op basis van hun mengsel)
Dit haalt mijn brood niet hoorquote:Op maandag 31 augustus 2020 00:29 schreef Tegan het volgende:
[..]
Wat leuk, ik ga dit ook een keer proberen. Zelf beleg maken!
Probeer het ook eens bij een gewone slager, heel soms haal ik daar een meter of 10 darm.quote:Op maandag 31 augustus 2020 16:16 schreef NutKees het volgende:
Als ik nou eens wist waar ik mondjesmaat (dus geen hele hank) schapensnaren kon kopen hier in de buurt zou ik veel vaker worst maken. Toch eens bij de Turkse slager gaan vragen...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |