abonnement Unibet Coolblue
pi_194660546
quote:
9s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 01:39 schreef Dikkebabastacks het volgende:
Yo,

Realiseerde me net dat ik al 5 jaar lang verslaafd ben aan wiet
Al duizenden keren geprobeerd heb om te stoppen, extreem aggresief word als ik het probeer en niet te genieten ben. Weet niet eens meer hoe nuchter zijn voelt 😓

En ik zoek al jaren naar echte liefde maar zolang ik mezelf niet Fix komt er niets, afgelopen jaren hoeren escortjes en wijfen zonder gevoel voor eigenwaarde geneukt
Om die leegte op te vullen 😫

Man man man komt het ooit nog goed
Je boy is pas 19
Het beseffen dat het niet goed is wat je doet, is punt 1. Er wat aan gaan doen is punt 2. En punt 2 is vele malen moeilijker.
Het komt erop neer dat je discipline zal moeten hebben, en bepaalde dingen niet meer moet doen. En als het niet lukt om te stoppen, zoek je hulp. Daar is niks beschamends aan. Je kunt beter nu hulp zoeken dan dat je over 5 a 10 jaar nog zo zit en helemaal geen fuck met je leven gedaan hebt. Je wordt op deze manier doodongelukkig.

Vul je slechte gewoontjes (zoals smoken, wijven 'zonder eigenwaarde neuken') op met gezondere dingen zoals sporten, met vrienden meeten, doe leuke dingen, investeer in jezelf.

En over die leegte, durf je jezelf echt aan te kijken en jezelf te confronteren en uit te zoeken waar die leegte vandaan komt? Want daar win je al heel veel mee, als je jezelf goed kent en aan durft te kijken.

Oja, en je moet niet in een slachtofferrol gaan zitten. 'Komt het ooit nog goed'. Ja, dat komt het wel, maar alleen als jij er zelf wat aan wil doen. Het ligt in jou handen. Het is niet dat dit je zomaar overkomt en je er niks tegen kunt doen.
  zaterdag 22 augustus 2020 @ 04:55:09 #27
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_194674062
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 03:16 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Ik heb ook geen opleiding gedaan en geen werk, wel goede baan gehad voor bijna 2 jaar en toen ging alles rap tempo bergafwaarts
Heb ik ook gehad, en niet één keer. Dan ging het een tjjd super, op elk gebied, en dan ging het weer heel snel bergaf.En dan heb je weer eens een meezittertje, krijg je een baan die je ligt en waar je dus wat in bereikt, of een fijne vriendin waardoor je het leven anders bekijkt, weer wat lol = energie krijgt.
OP een gegeven moment ga je Amerikaans denken, accepteer je veel meer dat het op en af gaat. In Amerika zijn weinig sociale voorzieningen. dan ga je in goede tijden ervoor zorgen dat het je in slechte tijden minder slecht gaat. Bv. investeren in goede dingen of dingen die je leven goedkoper en gemakkelijker maken.
Dat kan een goede en grote diepvries zijn zodat je in kunt kopen en opslaan als er aanbiedingen zijn, of goed en verstandig vervoer. Goede (electrische) fiets, verstandige scooter, lichte stadsmotor. Dan een goedkoop maar wel nieuw autootje als het financieel kan, een met heel lang garantie op, niks stoers wel goed en zuinig model. Zo heb ik het gedaan, steeds beetje beter. Als ik werk had verdiende ik meestal tamelijk goed. En eindelijk, na bijna 20 jaar kreeg ik eens een vaste baan, en daardoor kon ik een hypotheek krijgen, en heb meteen een huis gekocht.

Je moet een richting kiezen waarin je je leven wilt leven en dat voor ogen houden. Daar naar toe werken. Werken in de zin van doen, besluiten nemen enz. Zelfs als je geen werk hebt, kan je toch zeker aan je toekomst werken! Eigenlijk nog meer dan als je werkt, want je hebt tijd. Als je die goed besteedt, dingen doet, studie, vrijwilligerswerk, af en toe een tijdelijk baantje ... En opeens brengt je dat weer een kans, het bijbaantje wordt een baan, die cursus Bedrijfshulpverlener via het Arbeidsbureau oid laat een werkgever voor jou kiezen ipv voor die ander, of behaal het Europees computerdiploma (basis). Heb je een taal die ja al wat kent, nou, dan leer die beter. Want je weet maar nooit hoe het opeens van pas komt. Of je leert werken met Word of met Excel (spreadsheet).
Hier in de buurt is een fantastisch bedrijf die zoeken mensen maar die moeten allemaal Engels kennen. Zum Beispiel (haha = Duits en betekent bijvoorbeeld). Of je doet vrijwilligerswerk of verenigingswerk en je leert totaal onbewust vaardigheden die je bij bepaalde banen grote voordelen brengt (zo is het mij gegaan). Daarom zeg ik ook altijd, doe wat, ga wat doen.
Wat hangen, blowen,drinken tja, dan raken de meesten toch in een neerwaartse spiraal en je wordt meer en meer depri. Oh ja, sport, in welke vorm dan ook, kan in fitness (betalen) maar ook iedere dag of 3-4 x per week rennen, joggen.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 22-08-2020 05:37:09 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 22 augustus 2020 @ 05:01:07 #28
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_194674065
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 03:19 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Dan ga je van kutbaan naar kutbaan je kent het wel waarschijnlijk, het leven omgooien is zo lastig door diepe vriendschappen met mensen die ook blowen en kan ze niet zomaar laten vallen voor Mijn gevoel, ben ook extreem beïnvloedbaar 3,5 weken zonder toen zei een maat laten we wat roken en na 19sec was het weer bij terug af aan
Waarom denk je dat ik zei, zoek nieuwe vrienden. Been there too. Vrienden waar je wat aan hebt, maar vooral vrienden die niet in het zelfde ritme en hetzelfde soort leven zitten waar jij ook in zit / zat. Dat is nog wel één van de moeilijkste dingen in het geheel, die omschakeling! Daarom ook alweer, ga dingen doen. Want daar leer je ook nieuwe mensen kennen.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 22-08-2020 05:09:22 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 22 augustus 2020 @ 05:08:00 #29
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_194674071
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 02:20 schreef kree het volgende:
Trouwens denk met elke verslaving is het lastig. Maar niet on doenbaar als je maar de wilskracht hebt om te zeggen ja ik stop. Dan lukt het wel.

Tenzij je dik aan de heroine zit ofzo. Dan is mss pro. Hulp wel handig. En medisch ook.

Maar goed die joints moet je denk ik redelijk risico vrij wel vanaf kunnen komen.
IK heb eigenlijk weinig wilskracht. Alleen voor dingen die ik leuk vind heb ik best veel wilskracht haha. Maar het kan wel, dan val je misschien eens terug maar dat moet je jezelf vergeven en weer door gaan met stoppen.Niet zeggen, denken, shit, 4 weken niet gedronken en gisteren toch weer wel. Dus ik geef het op. Dan moet je denken, nou, één keer gedronken in 4 weken, dat stoppen, afleren van drinken gaat niet slecht.
Heel belangrijk, positief denken. Het glas is halfvol haha. Of als je een drankprobleem hebt is dat misschien verleidelijk, het glas is halfvol, dat slokje mag wel! :)
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 22 augustus 2020 @ 05:33:11 #30
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_194674112
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 04:59 schreef possetje het volgende:

[..]

ik was ook verslaafd aan pillen aardig lang , bij mij na het al snel trieste vormen aan dat als ik in een cafe was eerst op zoek ging naar pil en dan pas ging kijken of ik vrienden kon maken of dat er leuke vrouwen wellicht in de zaak waren, Ben dus wel blij dat ik gestopt ben met pillen , maar het moest er bij mij wel eerst van komen dat ik beroofd werd door een dealer, en toen pas het kwartje viel in mijn hoofd, anders zat ik ws nu nog steeds aan pillen
Dat is heel waar wat Possetje zegt. Vaak is er iets nodig dat je OPEENS laat inzien dat het zo niet verder gaat. Of in ieder geval dat je het zo niet verder meer wilt !!
Topicstarter heeft het op de een of andere manier ingezien, Possetje door een beroving, weer een ander zuipt zich een delirium en denkt, nu MOET ik toch echt stoppen. Zelf ben ik ooit uit een depressie wakkergeschud door een ziekte en operatie en waardoor ik dacht, je had er ook geweest kunnen zijn, en je deed (al lang) totaal niets meer met je leven. Meer vegeteren dan leven. Dat heeft mij toen dusdanig wakker geschud, geschokt, dat ik het daarna volledig omgegooid heb. Heeft 2 jaar geduurd, dat recovery en het volledig omgooien en toen ging het alleen nog maar bergop.
Hoop voor iedereen dat ie als dat nodig is die wake up call, dat wakker schudden, krijgt.
Je zou er bijna gelovig van worden, als je het niet bent, zo in de zin van Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Tja, wie weet ....

Maar het is allemaal terug te voeren op je instelling, je kijk op het leven. En nog veel andere dingen. Geld, goed milieu, fijne familie en gezin. Maar je instelling is het belangrijkst. En ik geef het toe, zonder geluk vaart niemand wel. Dat is zo, maar geluk hebben is als je geen pech hebt ( :Y ) En vergeet niet, als je wat doet, in beweging bent, ook sociaal, met werk, sport, wat leren, vrijwilligerswerk of een vereniging, heb je meer kans op geluk hebben en dat je iets goeds overkomt. Als je de hele dag op bed en bank blijft liggen voor tv en computer, hoe wil je dan geluk hebben? Je moet het geluk ook een kans geven jou te ergens te ontmoeten, tegen te komen, te treffen.
Mijn leven is daarvan het levende bewijs. Ik kan niet veel meer details vertellen vanwege privacy van mij maar vooral ook van al die andere mensen in mijn leven.

[ Bericht 1% gewijzigd door LeesFoknl op 22-08-2020 05:42:42 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_194675787
@TS wat gebeurt er dan als je stopt en extreem agressief wordt? Ga je dan mensen slaan of zo?
Hoe lang heeft je laatste stoppoging geduurd?
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
pi_194675860
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 02:20 schreef kree het volgende:
Trouwens denk met elke verslaving is het lastig. Maar niet on doenbaar als je maar de wilskracht hebt om te zeggen ja ik stop. Dan lukt het wel.

Tenzij je dik aan de heroine zit ofzo. Dan is mss pro. Hulp wel handig. En medisch ook.

Maar goed die joints moet je denk ik redelijk risico vrij wel vanaf kunnen komen.
Van alle mensen op fok denk ik niet dat jij de aangewezen persoon ben om zulke topics advies te geven.

Afkicken van heroine is trouwens makkelijker dan afkicken van alcohol.
pi_194675997
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 11:00 schreef Granqvist het volgende:

[..]

Van alle mensen op fok denk ik niet dat jij de aangewezen persoon ben om zulke topics advies te geven.

Afkicken van heroine is trouwens makkelijker dan afkicken van alcohol.
Dit. Alcohol is de ergste..
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_194676578
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 11:00 schreef Granqvist het volgende:

[..]

Van alle mensen op fok denk ik niet dat jij de aangewezen persoon ben om zulke topics advies te geven.

Afkicken van heroine is trouwens makkelijker dan afkicken van alcohol.
Dat zegje en wellicht niet hoor. Maar ok iig ben ik wel iemand die ervaring heeft ermee met afkicken. Dus het is niet zo eens zo heel vergezocht? Of moeten we mensen vragen die er mss geleerd voor hebbben en het zelf totaal nooit meegemaakt hebben maar uit boekje?

Ik zeg maar. En of ik gelijk heb. Gaat het niet om het is iig uit ervaring.


Zowieso het maakt me niet al teveel uit, iedereen haalt er maar uit waar ze wellicht wat aan hebben. En anders vragen maar. Sta altijd open voor kritiek of vragen.
Do what you love, love what you do!
pi_194676628
En for shure en dat is waarom meestal hulp niet werkt. Ze hebben geen flauw idee meestal nl.
Gggz incluus en ik durf het wel te zeggen omdat ik ze allemaal wel geprobeerd heb.
Ervaring dus.

En als ik nu achteraf het opnoem aan wie ik het meeste had???? Kun je het raden al? Wss wel. Degene die precies hetzelfde door hebben gemaakt vroeger al dan niet in 10-tal jaar terug.

Dus zou niet te snel zijn met oordelen van wat wel of niet helpt ben wue denk.


Sowieso en geldt wel beetje voor elke verslaving, de enige goede persoon die je erbij helpt ben je zelf altijd. Ok hulp erbij kan. Als je het nodig hebt enzo
Do what you love, love what you do!
pi_194676636
Zoek een daginvulling. Je bent 19. Ga een opleiding doen. Stel doelen aan jezelf. Als je huiswerk moet maken heb je geen tijd om te chillen. En als je wel gaat chillen nou prima dan blow je toch een keer? Zolang je het tijdens je studie niet doet en het je leven niet belemmert, prima. Blowen is niet het grootste probleem dat je hebt momenteel en als je er een papiertje bij pakt en een woordweb maakt van alles wat je nu aan je hoofd hebt, zal dat daar waarschijnlijk uit blijken.

Je hebt momenteel even cru gezegd geen leven en dan is het wel een probleem want er is niets om het voor links te laten liggen en omdat je weinig anders doet is dit waar je het meest mee bezig bent en dus van baalt.

Je hebt motivatie en ambitie nodig in je leven.
pi_194676681
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 03:19 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Dan ga je van kutbaan naar kutbaan je kent het wel waarschijnlijk, het leven omgooien is zo lastig door diepe vriendschappen met mensen die ook blowen en kan ze niet zomaar laten vallen voor Mijn gevoel, ben ook extreem beïnvloedbaar 3,5 weken zonder toen zei een maat laten we wat roken en na 19sec was het weer bij terug af aan
Kies altijd voor jezelf.

Stap 1. Zeg dat je stopt met blowen en ook niet meer wil dat zij het je aanbieden. Vertel waarom. Werkt dit niet, ga naar stap 2.

Stap 2. Verbreek het contact met je vrienden. Vraag jezelf ook af of het wel echt je vrienden zijn als ze jouw wens niet respecteren. Daarnaast, gaan ze je überhaupt nog wel uitnodigen als je niet meer blowt?

Je bent nog maar 19. Je kunt nog de avondschool doen om je havo of vwo diploma te halen als je die niet hebt. Vervolgens kun je nog makkelijk een hbo en/of wo opleiding afronden. Daar maak je waarschijnlijk ook nieuwe, betere vrienden.

Ook belangrijk. Ga met een psycholoog in gesprek. Luister, vertel alles, en voer uit wat je leert.
pi_194676686
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 12:10 schreef Azula het volgende:
Zoek een daginvulling. Je bent 19. Ga een opleiding doen. Stel doelen aan jezelf. Als je huiswerk moet maken heb je geen tijd om te chillen. En als je wel gaat chillen nou prima dan blow je toch een keer? Zolang je het tijdens je studie niet doet en het je leven niet belemmert, prima.

Maar het probleem is je hebt momenteel even cru gezegd geen leven en dan is het wel een probleem want er is niets om het voor links te laten liggen.

Je hebt motivatie en ambitie nodig in je leven.
Nou TS is redelijk jong. Maar wil niet zeggen dat het probleem er makkelijker op wordt?
Ik weet niet hoor mss op die leeftijd is het wellicht nog handig om toch wat hulp te zoeken.

En als ik het zo beetje lees is het leven van TS niet van een leien dakje gegaan ook.
Dus mjah weet niet of je dat zo wel allemaal Kunt zeggen het kan nog eigenlijk wel kwetsend zijn mss ook.

Ik persoonlijk heb er aardige hekel aan als mensen gaan zeggen zoek je toch hulp zo gefixeerd enzo. Afgezien dat ik totaal wss niet de standaard persoon ben. Dat zijn juist de dingen die ik niet wil horen als het al tegenzit. Maakt het erger. Weet je je wil dan mss iets keertje positiefs horen enzo. Ipv gezeik en alles wat je beter moet doen conform standaard. En worden alle wel goede dingen vergeten vaak. Want ik denk niet dat iedereen die een verslaving heeft aan wat dan ook direct slecht is als persoon. Nou voor ts je moet zoeken naar iemand die open staat en bij voorkeur iemand die het zelf heeft gehad. Tip van de dag.

[ Bericht 5% gewijzigd door kree op 22-08-2020 12:19:26 ]
Do what you love, love what you do!
pi_194676717
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 12:14 schreef kree het volgende:

[..]

Nou TS is redelijk jong. Maar wil niet zeggen dat het probleem er makkelijker op wordt?
Ik weet niet hoor mss op die leeftijd is het wellicht nog handig om toch wat hulp te zoeken.

En als ik het zo beetje lees is het leven van TS niet van een leien dakje gegaan ook.
Dus mjah weet niet of je dat zo wel allemaal Kunt zeggen het kan nog eigenlijk wel kwetsend zijn mss ook.
Ik spreek uit ervaring. Ik ging opleidingen doen en ben gestopt. Zus heeft geen opleiding en makkelijk werk gedaan dr hele leven en die zit nog steeds vol in de shit. Bij mij is het ook niet perfect maar heb een betere kwaliteit van leven (en vooruitzichten) dan zij zegmaar.

En het is niet alleen het blowen, het zijn onderliggende zaken uit onze jeugd die voor bepaalde manieren van coping hebben gezorgd. TS heeft agressie en dat komt ergens vandaan.

Door o.a. studies e.d. leer je ook weer verantwoordelijkheden hebben en planningen aanhouden. Plus je kunt gewoon een stuk minder omdat diploma’s niet aan komen waaien. Daar moet je voor werken en de kans op een meer tevreden leven wordt aanzienlijk vergroot.
pi_194676753
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 12:18 schreef Azula het volgende:

[..]

Ik spreek uit ervaring. Ik ging opleidingen doen en ben gestopt. Zus heeft geen opleiding en makkelijk werk gedaan dr hele leven en die zit nog steeds vol in de shit. Bij mij is het ook niet perfect maar heb een betere kwaliteit van leven (en vooruitzichten) dan zij zegmaar.

En het is niet alleen het blowen, het zijn onderliggende zaken uit onze jeugd die voor bepaalde manieren van coping hebben gezorgd. TS heeft agressie en dat komt ergens vandaan.

Door o.a. studies e.d. leer je ook weer verantwoordelijkheden hebben en planningen aanhouden. Plus je kunt gewoon een stuk minder omdat diploma’s niet aan komen waaien. Daar moet je voor werken.
Ik ben het wel eens met je hoor en wat je noemt is vooral zorgen voor structuur in je leven. En tada dat is de grootste killer waar het door fout gaat meestal.

Maar alsnog vindt niet dat we TS een lesje moeten leren ofzo en met beter weten enzo. Zeker niet als je het zelf nooit heb meegemaakt. Dat zal niet onwijs helpen.

Tweede is wilskracht hebben.


En ok snap best dat er tegen mij gezegd wordt mss ben je niet de goede persoon om er wat over te zeggen. Maar heb het meerdere keren gehad en altijd gelukt om er uit te komen ook weer. Nu is volhouden ervan nog een ding etc. Maar ok zeggen dat ik er geen ervafing mee heb. Nah nee juist goed denk om te laten weten.
Do what you love, love what you do!
pi_194676808
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 12:23 schreef kree het volgende:

[..]

Ik ben het wel eens met je hoor en wat je noemt is vooral zorgen voor structuur in je leven. En tada dat is de grootste killer waar het door fout gaat meestal.

Maar alsnog vindt niet dat we TS een lesje moeten leren ofzo en met beter weten enzo. Zeker niet als je het zelf nooit heb meegemaakt. Dat zal niet onwijs helpen.
Klopt. Hij kan echter zelf kiezen wat hij wel- en niet aanneemt uit dit topic.

Levensdoelen (haalbaar en in stappen) iig zijn ontzettend belangrijk voor een positieve invulling van je leven. Dat zal ook meer motiveren om je onderliggende problemen aan te pakken (ook in stappen want diepgeworteld dus lastig), gezien die het doel in de weg staan.

Jij zal juist weer de valkuilen weten en daarin kunnen adviseren.
pi_194676811
Bij mij kun je beetje van twee kanten leren. Hoe het onwijs niet te doen. Of andersom hoe fix je het weer.
Do what you love, love what you do!
pi_194676884
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 12:27 schreef Azula het volgende:

[..]

Klopt. Hij kan echter zelf kiezen wat hij wel- en niet aanneemt uit dit topic.

Levensdoelen (haalbaar en in stappen) iig zijn ontzettend belangrijk voor een positieve invulling van je leven. Dat zal ook meer motiveren om je onderliggende problemen aan te pakken (ook in stappen want diepgeworteld dus lastig), gezien die het doel in de weg staan.

Jij zal juist weer de valkuilen weten en daarin kunnen adviseren.
Ja waar want altijd als je verslaafd bent aan iets dan heeft dat vaak een oorzaak eerder. Verslaving is uitvlucht zoeken of je gevoel te dimmen. En echt uit ervaring. Zo gaat het.

Ok dat kan btw van alles zijn
Ouders verloren of 1 van
Dood in de familie
Kutjeugd gehad.

Noem er maar een paar. Maar niemand wordt vanzelf verslaafd er zit altijd een oorzaak achter die niet altijd zo makkelijk te fixen is dus ook.

Maar als je die kunt vinden dan ben je iig goed op weg. En kun je gericht vragen mss om ggz hulp of noem de instanties op.
Do what you love, love what you do!
  Spellchecker zaterdag 22 augustus 2020 @ 12:54:15 #44
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_194677157
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 03:19 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Dan ga je van kutbaan naar kutbaan je kent het wel waarschijnlijk, het leven omgooien is zo lastig door diepe vriendschappen met mensen die ook blowen en kan ze niet zomaar laten vallen voor Mijn gevoel, ben ook extreem beïnvloedbaar 3,5 weken zonder toen zei een maat laten we wat roken en na 19sec was het weer bij terug af aan
Verbreken die vriendschappen. Dat zijn nu voor jou geen vrienden.
pi_194677372
Ik wil ff nog 1 ding zeggen tegen ts en dan hou ik er mee op. Tenzij vraag.

Maar TS je bent zo jong nog? Ok als je like een oude retard van 70 ben who not cares anymore?? Ok

Maar nu heb je nog alle kansen wel en je bent niet eens te onwijs oud voor een studie enzo. Ik wil je 1 tip geven. Doe het nu. Later wordt t lastiger nl.
Do what you love, love what you do!
pi_194677409
En meen dat echt oprecht voor ts. En nou het maakt me eigen;ijk niet uit of jullluie het block en of weghalen. Wss niet. Maar om maar te zeggen je bent jong ts nu is de tijd om kansen te grijpen. Echt waar en meen het uit de grond van m’n hart. Want later zal het lastiger zijn. Relaties en werk btw. Maar ok tip voor nu zou willen dat ik die kreeg jou leeftijd.
Do what you love, love what you do!
pi_194677430
Ik kan je mss niet praktisch helpen. Maar ok als je wil dm staat open.
Do what you love, love what you do!
pi_194677685
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 augustus 2020 11:00 schreef Granqvist het volgende:
Van alle mensen op fok denk ik niet dat jij de aangewezen persoon ben om zulke topics advies te geven.

Afkicken van heroine is trouwens makkelijker dan afkicken van alcohol.
Hoezo?? Vergelijkende ervaringsverhalen van jou zijn hier wel gewenst
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
  zondag 23 augustus 2020 @ 14:55:39 #49
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_194688920
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 01:54 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Het gevolg van een kkjeugd en er niet goed mee om kunnen gaan
Extreem gepest en onzeker gemaakt
Geen zelfvertrouwen en niemand vertrouwen.

Ik zeg ook niet dat ik zelf wel waarde heb ik ben gewoon een rare gek. En jij voelt je lichtelijk aangesproken omdat je zelf een dame bent
Dude, grow a spine :{w

Mijn jeugd was met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een trapje of wat gekker als de jouwe; op jouw leeftijd woonde ik al een jaar of 5 op straat en gebruikte ik wel wat meer als een beetje wiet. Pak jezelf in je nekvel en kies een ander pad met een doel; get a grip.
Zelfmedelijden gaat je niet redden, gewoon schoudertjes eronder en zorgen dat de boel verandert. JIJ bent de baas in jouw leven, maar als baas moet je wel sturen en peddelen, en niet kijken waar je bootje heen dobbert, want downstream is de zee, of een waterval; wil je allebei niet heen.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  zondag 23 augustus 2020 @ 14:57:36 #50
277627 Seven.
We are Borg.
pi_194688954
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2020 02:08 schreef LeesFoknl het volgende:
Weet niet of je een echte junk bent, of wiet lichamelijk afhankelijk maakt. Maar wel geestelijk nogal afhankelijk.
Dus dat zou het je wat makkelijker kunnen maken (niet lichamelijk verslaafd).
Stap 1 is herkennen, erkennen
Stap 2 is er echt iets aan willen doen
Stap 3 is echt concreet beginnen iets te doen.

Shit man, ik ben 74 dus 55 jaar ouder dan jou. Is toch wel heel verdomd jammer dat je nu (al) zo bent. Want dit heeft invloed op alle aspecten van je hele verdere leven, als je daar niet klaar mee komt.

Die kkjeugd. Is zwaar klote inderdaad. Weet je wat de beste wraak is? Dat is zorgen dat je een goed (en daar bedoel ik prettig en gelukkig) leven krijgt. Werk daaraan. Alles wat je voor jezelf doet betaalt zich driedubbel terug in je leven. Of dat nou lichamelijk gezonder leven is of stoppen met het (heel te veel) wiet roken is, of hulp zoeken en je jeugd "verwerken" of iets slims of iets leuks studeren, leren of doen.

Fijne nacht, het begint net te regenen, heerlijk. Eindelijk.
Jezus, ben jij 74? :+
Resistance is futile.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')