abonnement Unibet Coolblue
pi_194551693
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2020 00:50 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Mee eens. Tenzij iemand bewust afstand schept om meer tijd voor andere dingen over te houden, maar als het nog onzeker is wil je iemand juist binden lijkt mij.

@:ts: zoek een man die jou wel aantrekkelijk genoeg vindt. Goed dat je niet accepeert dat je laag op de prioriteitenlijst staat en dat het ook zo zal blijven, want voor een relatie is dat nogal vreemd vind ik zelf. Dat anderen dat niet vinden bevreemd mij/ als je zo gesteld bent op je vrijheid dat je een ander als hinder ziet moet je misschien uberhaupt niet de pretentie hebben dat je meer kan zijn voor diegene dan een vage kennis.
“Waar ben je en wat doe je nu, waarom reageer je niet” paniek is wel hysterisch maar 1 bericht per dag is dat niet. Hoeveel moeite kost het om dat te beantwoorden van je partner. Kom op. Als je daar nog te lui voor bent dan ben je te lui/workaholic/teveel met vrienden of hobby bezig voor een relatie. Misschien ben ik wat te streng hierin, geen idee.
[..]

Vervelend. Waarom ben je er zo snel ingetrapt dan? Wat vond je zo leuk aan die jongen dat je verliefd werd?
zijn lach zijn zachtheid en hij is wel een beetje ongemakkelijk. Als je hem aankijkt, kijkt die heel snel ergens anders naar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')