Ah, dan laat je dat weg, beetje extra citroensap en wie doet je wat.quote:Op donderdag 16 juli 2020 15:45 schreef Atak het volgende:
Over de garnalen zit al een marinade. Ik denk niet dat het dat lekker is om er ook nog room overheen te doen. Of niet?
Is dit voor jou een complete maaltijd?quote:Op donderdag 16 juli 2020 15:49 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Ah, dan laat je dat weg, beetje extra citroensap en wie doet je wat.
Recepten zijn voorbeelden van hoe het kan, niet van hoe het moet.
Geen idee, nooit gemaakt.quote:Op donderdag 16 juli 2020 15:54 schreef Atak het volgende:
[..]
Is dit voor jou een complete maaltijd?
Wat voor marinade?quote:Op donderdag 16 juli 2020 15:45 schreef Atak het volgende:
Over de garnalen zit al een marinade. Ik denk niet dat het dat lekker is om er ook nog room overheen te doen. Of niet?
O is het al op?quote:Op donderdag 16 juli 2020 19:15 schreef Atak het volgende:
[..]
Kruiden en olijfolie. Ik heb het trouwens gemaakt met boekweit. Dat was lekker.
Whoaquote:Op donderdag 16 juli 2020 15:42 schreef TheFreshPrince het volgende:
Garnalen-champignons in het pannetje
Ingrediėnten
300 g garnalen gepeld
4 takjes peterselie, fijngesneden
2 tenen knoflook, gesneden
100 ml creme fraiche
1 ui gesnipperd
2 doosjes champignons in plakejs
250 g cherrytomaatjes gehalveerd
3 el olie
3 el citroensap
Bereiden
Roer de creme fraiche, peterelie en de helft van de knoflook door elkaar. Breng op smaak met evt een beetje cayennepeper.
Verhit 2 el olie in een pan. Bak de garnalen er 4 min in en breng op smaak met de overige knoflook. Neem uit de pan.
Bak dan de champignons in het vet op hoog vuur. voeg ui toe en ook de tomaten en bak even mee. Doe de garnalen er weer bij en verhit kort mee. Breng op smaak met het citroensap en als je wat meer pit wilt cayennepeper.
How the cool, young folk are referring to the avocado dip formally known as "guacamole"quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |