Dat is dus die van Gordon Ramsay:quote:Op maandag 15 juni 2020 21:51 schreef Fernweh het volgende:
Zijn er eigenlijk paella alternatieve zonder zeevruchten of garnalen? Heb het wel eens gezien met chorizo en kip.
Bedankt is die goed te nassen? Ziet niet al te ingewikkeld uit.quote:Op maandag 15 juni 2020 21:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is dus die van Gordon Ramsay:
https://www.okokorecepten(...)y-paella-kip-chorizo
Ja. Heb ik al heel vaak gemaakt.quote:Op maandag 15 juni 2020 22:09 schreef Fernweh het volgende:
Bedankt is die goed te nassen? Ziet niet al te ingewikkeld uit.
Tof misschien doe ik mee. Je koopt gewoon kippendijfilet neem ik aan? Paellarijst moet ik even kijken heb alleen basmati en pandan.quote:
Deze is erg fijn, ik ga hem ook weer gebruiken. Je kunt ook risottorijst nemen.quote:Op maandag 15 juni 2020 22:09 schreef Fernweh het volgende:
[..]
Bedankt is die goed te nassen? Ziet niet al te ingewikkeld uit.
Dank, dat is voor mij nog een optie om mee te kunnen doen. Ik gruwel van zeevruchten / garnalen / mosselen / alles wat in de zee leeft op kibbeling/gerookte zalm en vissticks naquote:Op maandag 15 juni 2020 21:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is dus die van Gordon Ramsay:
https://www.okokorecepten(...)y-paella-kip-chorizo
Volgens mij is de echte originele paella inderdaad met chorizo en kip en evt. garnalen.quote:Op maandag 15 juni 2020 21:51 schreef Fernweh het volgende:
Zijn er eigenlijk paella alternatieve zonder zeevruchten of garnalen? Heb het wel eens gezien met chorizo en kip.
Ik maak een mengelmoes ervan. Heb ook slakken en grote garnalen.quote:Op maandag 15 juni 2020 22:53 schreef praadje het volgende:
Paella komt oorspronkelijk uit Valencia, maar wordt nu in alle regio's van Spanje gemaakt. De honderden verschillende recepten maken gebruik van alle ingrediënten die maar goed bij rijst passen. Paella Valenciana bevat van oudsher kip, konijn en slakken, terwijl paella marisco (paella met gemengde zeevruchten) vooral langs de kust wordt bereid.
Er zijn dus verschillende varianten, ook in Spanje.
quote:Op maandag 15 juni 2020 23:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik maak een mengelmoes ervan. Heb ook slakken en grote garnalen.
+1quote:Op woensdag 17 juni 2020 19:17 schreef Kaatje1 het volgende:
Ziet er best lekker uit allemaal,,maar ben niet zo’n fan dus overgeslagen deze keer
Valencia ligt ook aan de kust hequote:Op maandag 15 juni 2020 22:53 schreef praadje het volgende:
[..]
Volgens mij is de echte originele paella inderdaad met chorizo en kip en evt. garnalen.
Edit; dit las ik bij het recept van Gordon Ramsey
Paella komt oorspronkelijk uit Valencia, maar wordt nu in alle regio's van Spanje gemaakt. De honderden verschillende recepten maken gebruik van alle ingrediënten die maar goed bij rijst passen. Paella Valenciana bevat van oudsher kip, konijn en slakken, terwijl paella marisco (paella met gemengde zeevruchten) vooral langs de kust wordt bereid.
Er zijn dus verschillende varianten, ook in Spanje.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |