quote:
Op maandag 15 juni 2020 18:30 schreef Lienekien het volgende:Nou, voor bepaalde zuivel zou ik ook het risico niet nemen, eerlijk gezegd. Voor een pak melk is de vuistregel dat een uur buiten de
koelkast een dag minder houdbaar betekent.
Vers vlees ook niet. Voor veel andere dingen kan het meevallen.
Maar dat is buiten de
koelkast dus. Ik denk dat alles wat in de kast zelf staat (en niet in de deur) alsnog redelijk koud blijft hoor, dat kan je daar m.i. niet helemaal mee vergelijken. Hij moet vooral veel harder werken om het koud te houden. In winkels heb je vaak ook open koeling.
Bij een pak melk dat nog dicht zat zou ik er gewoon van uitgaan dat ik het dan binnen een dag op moet hebben, dat vreet ik wel een paar grote bakken havermout de komende dag
Vlees en vis wel mee eens, daar ben ik al eens heel erg ziek van geworden omdat iets niet goed meer was, dat gaat vrij snel.