abonnement Unibet Coolblue
pi_193603053
Dat is zeker fijn LastRequest, ik vond dat zelf ook erg prettig. Succes maandag!

QuattroF jammer dat het bijna voorbij is en je niet langer kon krijgen. Jij ook succes!
pi_193603348
fijn dat je verlenging hebt gehad Quattro!

succes maandag LR.

Qua Miepie en de opvang;
we hebben woensdag morgen een klachtenformulier ingevuld, zoals gezegd de leidster was zelf ook super geschrokken en heeft eigenlijk gelijk doorgepakt.

wat er gebeurd is dat er een kindje van een andere groep bij Miepie op de "afdeling" gekomen is en in de tijd dat de leidster zich bezighield met een ander huilend babytje heeft toegeslagen (of moet ik zeggen toegehapt :') )

Zoals gezegd, Miepie zat in een wippertje op de grond dus de toegang was makkelijk.

Die dag waren er 6 kinderen op de opvang in haar groep, dus het was niet dat de groep te groot was. Letterlijk even je ogen er vanaf hebben of je omdraaien was genoeg.

we hebben 't volgende afgesproken;

• Miepie gaat niet meer in het wippertje op de grond - wippertje wordt in de box gezet
• Als ze wegloopt/wegmoet om een ander kindje aandacht te geven gaat Miepie terug in de box of ze houdt haar "hoog"
• Miepie gaat niet meer de afdeling af (schijnbaar hobbelen ze van afdeling naar afdeling om de kinderen met elkaar te laten spelen)
• Voor de woensdag extra ogen op de groep, zodat leidster niet meer alleen is met de kinderen
• Op bijtertje worden extra ogen gezet -> ouders van bijtertje worden geïnformeerd over incident.

Klacht wordt gemeld aan hoofdkantoor en meegenomen in kwartaalevaluatieoverleg, want het kan op iedere locatie gebeuren

Ik heb over 2 weken een evaluatie met de leidster om te kijken of het nu naar tevredenheid loopt.

Voor de rest qua bijtertje heb ik 't aan hun gelaten (qua opvolging) , mijn grootste zorg is de veiligheid van Miepie

(woensdagaaf wel ff moeten huilen hoor, want pfff, zet je dr heelhuids op de wereld en je geeft je hart weg als je je kindje wegbrengt naar de opvang en dan gebeurt er dit. Was echt ff van de leg. )
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
pi_193604184
@automatic_ Op zich redelijk normaal. Ik heb een kantoorbaan in een belachelijk groot kantoor met twee personen. Dus afstand houden is gelukkig geen probleem.

@lr Spannend ook! Fijn dat je de eerste tijd thuis kan werken. Dat had ik ook graag gewild. Hoeveel uur per week ga je werken? Ik 24 uur, waarvan twee dagen KDV en 1 dag komt Frummels oma oppassen.
pi_193606490
Ik ga naar 36 uur in 4 dagen, op woensdag lekker dagje met de kleine O+

aurum is toch hartstikke logisch dat je dat even aan het hart gaat! Goed dat je het zo uitgebreid aangepakt hebt denk ik, waarschijnlijk voorkom je daarmee een hoop andere incidenten :s)
The rock candy's melted, only diamonds now remain
  vrijdag 12 juni 2020 @ 22:58:44 #80
208890 June.
Seriously?
pi_193608441
Klinkt als een plan aurum. En helemaal niet gek dat je van de leg was, dat zou ik ook zijn..
Shine bright like a diamond.
pi_193610999
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juni 2020 17:20 schreef _aurum_ het volgende:
Fijn aurum, klinkt als een goed plan :)
En wat slecht dat dat kindje meteen ging bijten toen de leidster ff niet oplette! Ik weet niet hoe oud het is maar zo klinkt het haast opzettelijk en heel geniepig :o
  zaterdag 13 juni 2020 @ 10:11:46 #82
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_193611829
Gied geregeld Aurum!

Man man.... Wat een nacht. :O

Erwt was zwaar verkouden en niks hielp ;( Rond 3 uur op mij in slaap gevallen en rond 4 in z’n eigen bedje gelegd. Om 6 uur weer huilend wakker en toen werkte de ‘snot zuiger’ wel.
Sinds 7.30 slaapt hij weer en hebben wij ook nog maar een slaapje gedaan. Althans, alleen ik ben nu wakker geworden _O-
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_193613229
@automatic_ Wat vervelend! Zulke nachten breken echt op. Lekker rustig aan doen vandaag als dat kan. Hopelijk voelt Erwt zich snel weer fit en slaapt hij weer goed.

Vannacht heeft Frummel voor het eerst in haar eigen kamertje geslapen in plaats van bij ons op de slaapkamer. Ging ontzettend goed. Ze heeft geslapen van 23.30 tot 08.30 uur. Af en toe wat brabbelen tussendoor maar dat is prima. We hebben haar gisteren ook een grotere fles gegeven voor het slapen gaan, dat was een tip van @automatic_ en dat werkte dus goed. :)
pi_193624895
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 10:11 schreef automatic_ het volgende:
Gied geregeld Aurum!

Man man.... Wat een nacht. :O

Erwt was zwaar verkouden en niks hielp ;( Rond 3 uur op mij in slaap gevallen en rond 4 in z’n eigen bedje gelegd. Om 6 uur weer huilend wakker en toen werkte de ‘snot zuiger’ wel.
Sinds 7.30 slaapt hij weer en hebben wij ook nog maar een slaapje gedaan. Althans, alleen ik ben nu wakker geworden _O-
Poe.. het is jammer dat je niet van tevoren weet dat je een slechte nacht tegemoet gaat he? :+ Ik denk dan altijd ik vind het prima, maar had het niet net ff op die en die dag gekund, als ik niet de dag erna moest ...[invullen naar wens]. Fijn dat hij er wel weer in ligt!

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 12:14 schreef QuattroF het volgende:
Vannacht heeft Frummel voor het eerst in haar eigen kamertje geslapen in plaats van bij ons op de slaapkamer. Ging ontzettend goed. Ze heeft geslapen van 23.30 tot 08.30 uur. Af en toe wat brabbelen tussendoor maar dat is prima. We hebben haar gisteren ook een grotere fles gegeven voor het slapen gaan, dat was een tip van @:automatic_ en dat werkte dus goed. :)
Fijn he als dat goed gaat! Ik vond dat best een opluchting O+

Onze mini heeft vannacht voor het eerst bij opa en oma gelogeerd zonder ons erbij. Is ook hartstikke goed gegaan :) Ik heb zin om haar straks weer te zien maar heb me verder heerlijk vermaakt, even terug naar ons oude leventje. Fijn vind ik, dat ik niet de hele tijd bezig ben geweest met hoe het met haar ging!
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_193625969
Oh heerlijk LR! Fijn dat je dan even tijd voor jezelf hebt. Waarschijnlijk heeft Mini het ontzettend leuk gehad bij opa en oma, dus voor alle partijen hartstikke leuk! En het slapen op haar eigen kamertje was inderdaad een opluchting. Ik had niet gedacht dat het zo soepel in 1 keer goed zou gaan.
  zondag 14 juni 2020 @ 14:24:42 #86
125853 Ticootje
<3 6970 <3
pi_193626825
Ik ben daar echt nog allemaal niet aan toe hoor.

Ik heb express mn functie om laten zetten zodat ik de nachten thuis ben. Ik heb echt geen behoefte aan een nacht zonder babies nog.
(J wel)

Oma had al wel gevraagd of ze eens bleven slapen, want onze neef bleef al vrij vroeg slapen. Zo tot een jaartje of 3 vind ik logeren niet zo nodig. We hebben wel oppasmeisjes, die ook gewoon tot 1/2 blijven.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_193628654
Is toch ook prima Ticootje.

Onze mini gaat de ene week een nacht en dag naar de ene opa en oma, de week erop naar de andere opa en oma. Zij willen haar graag veel zien en het scheelt voor ons een dag opvang. Ik ben er blij mee zo. Extra opvang was ook prima geweest maar we vinden het juist leuk als ze hen zo goed leert kennen. Ik begin morgen weer met werken dus het was fijn even te oefenen!
The rock candy's melted, only diamonds now remain
  FOK!fossiel zondag 14 juni 2020 @ 21:03:21 #88
1455 Keroppi
kool kikker
pi_193631747
quote:
0s.gif Op zondag 14 juni 2020 11:06 schreef LastRequest het volgende:

[..]

Poe.. het is jammer dat je niet van tevoren weet dat je een slechte nacht tegemoet gaat he? :+ Ik denk dan altijd ik vind het prima, maar had het niet net ff op die en die dag gekund, als ik niet de dag erna moest ...[invullen naar wens].
Of als ze dan een keer langer besluit te slapen, het altijd op een werkdag is (wanneer ik om 6.00 opsta) en nooit op een vrije dag ;)


We zitten nu een beetje in de spiraal: baby is moe => slaapt slechter overdag => wordt nog vermoeider => slaapt in de nacht wat onrustiger en wordt weer heel vroeg wakker => wordt daardoor ook weer vermoeider etc etc.


Vanmiddag is het me gelukt om na een slaapje van maar 30 minuten haar weer in slaap te krijgen en nog een extra drie kwartier te laten slapen. Maar ‘s ochtends lukt dat me dus niet. Beetje lastig om deze cyclus te doorbreken.
Chick on a mission
pi_193633190
Wat lastig Keroppi. Slaapt ze ook niet als ze in jouw armen ligt overdag? Want dan zou ik zeggen, een keer netflix aanslingeren en haar even lekker laten bijslapen. Als dat mogelijk is natuurlijk.
pi_193633531
He wat lastig Keroppi! En het lukt ook niet om de nacht te verlengen, zodat je de dag tenminste kunt beginnen met een uitgeruste baby? Misschien helpt dat om het patroon te doorbreken?
pi_193633598
Het is lastig he keroppi. Hier gaat het op en af, soms lastig te voorspellen. Gisteren sliep hij ineens 1.5 in bed overdag en vandaag alleen korte stukjes en liefst alleen op ons. Als je ooit de gouden tip vindt, deel die dan aub hier want wij zijn ook zoekende :)
Iets als Netflix gaat hier moeilijk. Alleen als hij al vast slaapt want als hij ergens een scherm ziet is hij daarop gefocust.

Hier is het weer bijna drie uur feest. Geen idee waar hij de energie vandaan haalt. In bed leggen is huilen en voor de rest alleen maar lachen :O
pi_193635660
Oh ja natuurlijk, jullie kindjes zijn natuurlijk een stukje ouder en meer gefocust op beeldschermen al. Met Frum gaat dat nog wel. Niet aan gedacht.
pi_193635747
De grote lampjesdoos noemen we de tv hier O+ smurf is al vanaf een paar weken oud gefascineerd door lampjes en met een maand of twee had hij ineens door dat daar ook heel veel licht vandaan kwam.
  maandag 15 juni 2020 @ 13:57:19 #94
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_193639801
Lastig ja, die patronen. Of dan denk je het door te hebben of hem doorbroken te hebben en dan komt het volgende probleem weer.

Hier was het ook een gedoe qua slapen rond de 4 maanden denk ik. Ik ben mijzelf (en hem) toen meer aan de wakkertijden gaan houdne. Ongeveer 1,5 tot 2 uur wakker en naar bed. Soms was het inderdaad voor een 45min. slaapje, maar soms ook voor 1,5 uur. Dat hielp wel.

Vannacht was het hier (ook) drama. Snotverkouden, super warm op z'n kamer, slechter drinken en een temperatuur van 39,1. Hij werd echt wakker van een vol snothoofd. Uiteindelijk rond 1 uur bij ons in bed genomen en toen ging hij slapen. Rond half 6 wakker, maar vooruit...

Ik had overigens neusspray maar heb nu van Otrivin die druppels. Die ogen (nog maar 1x gebruikt haha) wel effectiever!
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
  maandag 15 juni 2020 @ 13:58:44 #95
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_193639828
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 12:14 schreef QuattroF het volgende:
@:Automatic_ Wat vervelend! Zulke nachten breken echt op. Lekker rustig aan doen vandaag als dat kan. Hopelijk voelt Erwt zich snel weer fit en slaapt hij weer goed.

Vannacht heeft Frummel voor het eerst in haar eigen kamertje geslapen in plaats van bij ons op de slaapkamer. Ging ontzettend goed. Ze heeft geslapen van 23.30 tot 08.30 uur. Af en toe wat brabbelen tussendoor maar dat is prima. We hebben haar gisteren ook een grotere fles gegeven voor het slapen gaan, dat was een tip van @:automatic_ en dat werkte dus goed. :)
Ah fijn! Hopelijk blijft het ook werken voor jullie.
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_193642842
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juni 2020 07:56 schreef B.ertha het volgende:

[..]

Fijn aurum, klinkt als een goed plan :)
En wat slecht dat dat kindje meteen ging bijten toen de leidster ff niet oplette! Ik weet niet hoe oud het is maar zo klinkt het haast opzettelijk en heel geniepig :o
naja, het schijnt echt een fase te zijn dus als ze zich verbaal niet goed uit kunnen drukken dan gaan ze bijten.

Hoop dat dit het was, mijn dochter is geen partysnack :+

@AutomatiC: Kindje in de draagdoek doen? Die van ons heeft ook moeite met inslapen, maar in de draagdoek is ze met 2 mins out :D
_____________________________________
Heeft er nog iemand de gouden tip om poepvlekken uit de witte romper te krijgen? Onze dame genereert een poeptsunami :')

Ik spoel het uit met koud water, vul een emmer met warm water+soda om te weken en was het op 60 graden. En niet alles gaat eruit :X
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
  FOK!fossiel maandag 15 juni 2020 @ 17:31:05 #97
1455 Keroppi
kool kikker
pi_193642965
quote:
0s.gif [b]Op maandag 15 juni 2020 17:23 schreef _aurum_

Heeft er nog iemand de gouden tip om poepvlekken uit de witte romper te krijgen? Onze dame genereert een poeptsunami :')

Ik spoel het uit met koud water, vul een emmer met warm water+soda om te weken en was het op 60 graden. En niet alles gaat eruit :X
Dit: https://www.plein.nl/dr-b(...)Qxghg38aAqdnEALw_wcB

Ook gewoon bij de kruidvat te koop. Tot nu toe elke poepvlek op 30 graden eruit mee gekregen :)

Gelukkig is het nu met vaste voeding niet zo'n issue meer :)
Chick on a mission
pi_193643088
Dank voor de tip. Hier hielp Vanish niet meer (ik vond vooral dat de kleren er erg stug en chemisch ruikend van werden :-(). Poep vlekken zijn met vaste voeding het probleem niet meer- helaas zijn paprika en aardbei ook hardnekkig. Nat met een beetje citroensap ingesmeerd in de zon hangen schijnt ook te werken maar heb ik nog niet uitgeprobeerd.
pi_193643119
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2020 17:23 schreef _aurum_ het volgende:

Heeft er nog iemand de gouden tip om poepvlekken uit de witte romper te krijgen? Onze dame genereert een poeptsunami :')

Ik spoel het uit met koud water, vul een emmer met warm water+soda om te weken en was het op 60 graden. En niet alles gaat eruit :X
In de zon hangen werkt hier redelijk goed.
En jaloers op slapend kind in draagdoek! Hier lukt dat pas na een hele tijd. Zo lang ik beweeg maar niet langs iets interessants loop :D
  maandag 15 juni 2020 @ 17:43:54 #100
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_193643159
De zon bleekt alles er uit! Verder gewoon wassen liefst snel
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')