knakworsten, vol met E nummersquote:Op woensdag 29 april 2020 10:11 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
amateur. haal een blik worsten en shit. zak puntjes. tube goedkope mayo.
manmanmanmanman ben je een amsterdammer of zo
Een goede burger is van rundvlees gemaakt, niet van varkensvleesquote:Op woensdag 29 april 2020 10:14 schreef ToT het volgende:
1 met de natuur zijn met Mc Drek voer.
Vang toch een everzwijn of zo.
quote:
quote:Welke E-nummers zitten er verwerkt in de Nederlandse Big Mac?
Mono- en diglyceriden - E471
Mono- en diglyceriden zijn emulgatoren (een natuurlijke/chemisch bereide stof die het mogelijk maakt om vet en water te vermengen tot één geheel) en stabilisatoren (een stof die een chemische reactie vertraagt en op die manier voor een stabilisatie zorgt). De vetzuren zijn vaak afkomstig van plantaardige oliën.
Diacetylwijnsteenzure esters van mono- en diglyceriden van vetzuren - E472e
Diacetylwijnsteenzuuresters van mono- en diglyceriden is ook een emulgator en stabilisator. Deze stof wordt gemaakt met glycerol (E422), wijnsteenzuur (E334) en vetzuren.
Xanthaangom - E415
Xanthaangom is een verdikkingsmiddel (een ingrediënt dat water kan binden en daarmee het product dikker maakt). Het wordt ook gebruikt als stabilisator en als emulgator.
Calciumchloride - E509
Calciumchloride is een zuurteregelaar (in de chemie een waterige oplossing van twee stoffen, deze bevinden zich in een bepaald evenwicht en nemen een bepaalde pH aan), complexvormer (metaalbinder) en verstevigingsmiddel. Calciumchloride wordt gebruikt om de zuurtegraad van een product regelen.
Paprika-extract - E160c
Paprika-extract is een oranje/rode kleurstof. De stof wordt gewonnen uit paprika's.
Kaliumsorbaat - E202
Kaliumsorbaat is een conserveermiddel (bewaarmiddel). Kaliumsorbaat wordt kunstmatig gemaakt en werkt tegen schimmels en gisten. De stof is een combinatie van sorbinezuur (E200) met een andere stof.
Vang dan een loslopende koe of zo.quote:Op woensdag 29 april 2020 10:15 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
Een goede burger is van rundvlees gemaakt, niet van varkensvlees
Ben je nou een vent of niet?quote:Op woensdag 29 april 2020 10:19 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
Een koe slachten voor 2 burgers?
staat verdomme gewoon op het blik man. Pleur op gek.quote:Op woensdag 29 april 2020 10:19 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
open en eerlijk, kun je van de knakworstenboeren niet zeggen
Knakworsten uit blik?!?!??quote:Op woensdag 29 april 2020 10:20 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
[..]
staat verdomme gewoon op het blik man. Pleur op gek.
knakworst is toch nooit vers.quote:Op woensdag 29 april 2020 10:26 schreef Dries4Ever het volgende:
[..]
Knakworsten uit blik?!?!??
Ik ging er minstens van uit dat je het over verse worsten had, niet die instant meuk
Unox blikkie gewoon, best te kanen.quote:Op woensdag 29 april 2020 10:31 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
[..]
knakworst is toch nooit vers.
Dat broodje, jasses!quote:Op woensdag 29 april 2020 10:19 schreef ToT het volgende:
[..]
Ben je nou een vent of niet?
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |