abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 2 april 2020 @ 11:14:01 #301
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_192407743
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 11:10 schreef Scrapyard het volgende:

[..]

Dat was dus niet de strekking van mijn post.

Wat ik zei, is dat ik nooit zo goed snap op tinder dat verouwen met (aanzienlijk) overgewicht, een (aanzienlijk) hogere leeftijd en/of kinderen willen matchen en dan serieus verwachten dat er een relatie uit kan voortkomen met iemand die veel jonger is, biologisch gezien nog alle tijd heeft om een partner te zoeken, nog vrij en kinderloos, sportief en fit is.

Dat klinkt misschien heel arrogant, maar zo is het niet bedoeld. Ik beschouw het wel degelijk als een compliment als ik een like van zo iemand krijg, maar tegelijkertijd denk ik : wat verwacht zo iemand nou? En ik vind mezelf echt niet Cristiano Ronaldo, maar in mijn ogen zou iemand met bijvoorbeeld 25 kg overgewicht beter eens in de spiegel kunnen kijken of een vent die mega sportief is en een gezond lijf heeft uberhaupt wel iemand is die bij haar past, alleen al omdat je op vakantie niet eens samen een fikse bergwandeling kunt gaan maken omdat zij waarschijnlijk bij de eerste haarspeldbocht al zwetend aan een punt appeltaart met slagroom zit.

Tegelijkertijd heb ik ook genoeg likes van frisse vogeltjes tussen de ca. 22 en 34 met een prima figuur, zonder kinderen en een leuk koppie (o.a. heel veel van het niveau qua uiterlijk van de vlogdame die we nu bespreken).
Ik heb je heel recent nog zien vertellen dat je zelf vindt dat je qua uiterlijk/intelligentie etc niet onderdoet voor je vrienden en je dus vindt dat je een meid moet kunnen krijgen die niet onderdoet voor hun vriendinnen. Dat mantra herhaal je al een héle poos, en ondertussen heb je frisse vogeltjes die je liken, maar daar date je dan niet mee schijnbaar.

Waarom niet?
Breitling - Instruments for Professionals
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')