abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 28 maart 2020 @ 01:45:12 #301
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_192313990
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 maart 2020 01:38 schreef Elizium het volgende:
We hadden gewoon meer vertrouwen moeten hebben op bepaalde Aziatische maatregelen, die goed werken. Die hebben er ervaring mee. En hebben daar ook meer voorraad voor deze gevallen zoals mondkapjes.
Kijk dat wij niet 100% voorbereid waren kan ik nog wat relativeren. Die Aziatische landen hadden met SARS al flink op hun donder gekregen, dus die wisten hoe snel het kon gaan. Ik kan ook nog enigzins begrijpen dat wij niet meteen al in de startblokken stonden toen het nog alleen maar in Azië voorkwam. Echter zal ik nooit snappen waarom wij zo ongelofelijk arrogant en laconiek bleven doen terwijl het duidelijk was dat het in Italië uit de hand aan het lopen was.

Juist omdat wij niet voorbereid waren en dus geen testen hadden, geen beschermingsmateriaal hadden, geen IC capaciteit hadden etc. hadden wij veel en veel eerder en harder op de rem moeten trappen.

Vandaag al eerder een vergelijking gemaakt.

Als het ware zijn wij met een overvolle trein richting een afgrond aan het rijden, wetende dat de trein een remweg van 1000m heeft, maar pas op 500m van de afgrond op de rem trappen, ogen dicht doen en hopen dat het goed komt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')