abonnement Unibet Coolblue
pi_192240667
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 07:43 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daar ben ik nu niet meer zo van overtuigt en dan zitten we nog maar in het begin stadium van dit corona virus. Stel die ene viroloog heeft gelijk. En in Nederland zijn op 4 mei 50.000 doden in Nederland te betreuren. Het is chaos op de IC, Italiaanse taferelen in Nederland waar keuzes worden gemaakt wie mag leven en wie niet. Dan hebben we het nog niet eens over de quarantaine die veel strenger is geworden want die tendens is in de afgelopen dagen ook niet veranderd. Ik vind het nogal een gok om te denken dat 4 mei de dodenherdenking een succes zal worden zonder publiek. De wereld en Nederland is nog nooit zo onvoorspelbaar geweest. Elke dag vinden er veranderingen plaats.
De wereld is op dit moment best voorspelbaar. Die veranderingen overkomen ons niet, dat zijn strategische zetten in een uitgewerkt pandemie-plan.

Laatste waar ik me druk om zou maken nu, is of 4 mei een "succes" zal worden. Iedereen mag toch denken aan wie hij wil in die twee minuten stilte. Er zijn al genoeg plekken waar ook andere mensen herdacht worden dan alleen de WWII slachtoffers.

Waarom is dit iets wat je aandacht heeft?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')