abonnement Unibet Coolblue
pi_192232315
Hoi, ik heb interesse in de studie social work, en sinds alle meeloopdagen zijn afgelast ivb met corona, stel ik hier wat vragen waar ik hopelijk een aantal verschillende antwoorden op krijg.

Mijn vraag is of er velden in het social work spectrum zijn waar vraag naar is en waar carrière te maken is. Persoonlijk zat ik te kijken naar de afstudeer riching: Welzijn en samenleving, waarbij ik dan waarschijnlijk bedrijfsmaatschappelijk werker wil worden.
Ook zou ik graag willen weten welke velden vol zitten op dit moment.
Daarnaast vraag ik me af of man zijn enig verschil maakt in baankansen.

Onze komende crisis zal waarschijnlijk ook wel invloed hebben op mijn baankansen over 4+ jaar, maar daar is nu nog moeilijk naar te kijken.

Alvast bedankt voor enige info.
pi_192271395
Valt geen carrière te maken met die studie.
pi_192382565
Met Social Work zal er altijd wel baankans zijn. Het is ten slotte een beroep in de zorg en vooral als je in de randstad woont.

Ik zou echter niet richting welzijn en samenleving gaan, maar jeugd of de zorg kant. Bij jeugd krijg je nog een extra registratie die je niet krijt bij die andere profielen. Maar je kan wel het meeste werk nog doen van die andere profielen.

Omdat je man bent, maak je wel veel kans. Er zijn heel veel vrouwen op de opleiding en bij het helpen van mensen zijn er ook wel echt mannen nodig. Veel organisaties staan sterker nog om te springen voor mannen. Dus hoop dat ik je hiermee voldoende mee heb geïnformeerd. :) Ik doe zelf de opleiding.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')