abonnementen ibood.com bol.com
pi_192164827
Beste allemaal,

Al jaren hebben velen op dit forum aangekondigd dat er vreselijke dingen zouden gaan gebeuren qua economie en de maatschappij..

Die tijd is nu, voor zover ik kan beoordelen, na een lange tijd van voorbereiding, aangebroken. De stekker is eindelijk uit het huidige systeem getrokken, en een nieuw tijdperk is aangebroken met de combinatie van:

- Coronavirus
- Economische instorting
- Lockdowns
- Staat van urgentie

Wat op dit moment aan de hand is, is niet alleen een pandemie (waarvan de daadwerkelijke ernst wat mij betreft betwijfelbaar is, aangezien het grootste probleem aan de opvang ligt, niet aan de ernst van de ziekte zelf die vooral ouderen en zwakken treft), maar een volledige ineenstorting van de wereldeconomie en het politieke systeem van het vrije westen.

Wat nu aan de hand is, is nog nooit eerder gebeurd, we aanschouwen iets unieks in de geschiedenis. Niet alleen storten de markten in, maar het publieke leven is stilgelegd. Het is alsof er aan de handrem is getrokken.

Dat betekent dat het hele kaartenhuis in elkaar aan het storten is. Triljoenen dollars en euro's die nu worden geprint zullen daar niets aan veranderen.

Wat er nu gebeurt:

Hele sectoren staan op instorten: vliegsectoren, cruiseships, toerisme, horeca, enzovoorts.

De oplossing van de FED en ECB = rente verlagen en geld printen. Bailouts, of eerder nationalisering van hele sectoren. Mensen een cheque sturen om de rekeningen te betalen. Maar wie betaalt hiervoor? De burger natuurlijk, want de overheid en de centrale bank kunnen niet zomaar waarde scheppen door geld te printen. Het is schuld en die schuld zullen wij moeten betalen.

Het gaat hier om een overname van de economie door overheden. Dit is een kenmerk van een fascistisch systeem, waarin economie en overheid fuseren, zogenaamd in het belang van de bevolking, het 'gemeengoed' of 'gezamenlijke belang'. Dit gebeurde in ItaliŰ en Duitsland in WO2. Fascisme gaat vaak samen met een politiestaat. Hier in Frankrijk hebben we al militairen op straat. Je krijgt een bekeuring als je meer dan 500 meter van je woning bent en je je papiertje niet bij je hebt. En dit is pas het begin. In een paar dagen is het hele land op slot gezet.

Je kunt natuurlijk het virus aandragen als argument, maar de maatregelen die worden genomen lijken mij buiten proporties. Je blaast niet het hele systeem en de hele samenleving op vanwege een paar duizend doden, vooral onder ouderen en zwakken. Nee, zelf denk ik dat wij binnen worden gehouden omdat anders anarchie, chaos en plunderingen zouden uitbreken. Nu houden we ons allemaal mak.

Maar nadat deze lockdowns voorbij zijn, als ze al voorbij gaan, zullen miljoenen mensen zonder werk en inkomen zitten. De grootste economische depressie ooit. Nu al zijn er honderdduizenden aanvragen voor gedeeltlijk of volledige werkloosheid. Mensen worden ontslagen, bedrijven gesloten. Economisch gezien is dit een ramp voor massa's mensen. Maar voorlopig voelen de meesten van ons het nog niet. De pleuris moet nog uitbreken.

Internationaal gezien kan dit kan gemakkelijk tot een derde wereldoorlog leiden. Economische depressies worden doorgaans gevolgd door wereldoorlogen.

Wat velen al lange tijd hebben voorspeld, is dat deze situatie is gepland om een einde te maken aan soevereine natiestaten en een wereldoverheid op te zetten.

Die wereldoverheid bestaat uit een aantal assen en hoofdrolspelers:

- De EU
- De VN
- De VS
- China
- Rusland
- Midden oosten

Echter speelt ook Israel een belangrijke rol op het wereldtoneel. Uiteindelijk wordt de laatste oorlog uitgevochten om de hele situatie rondom Israel. We hebben dan een volledig conflict van politieke ideologieŰn, religie, nationale soevereiniteit, economie, ras en afkomst. De hele wereld verdeeld en in chaos.

Uit deze chaos wordt uiteindelijk een nieuwe orde geboren, de nieuwe wereldorde, die ons allemaal samen moet brengen onder een gemeenschappelijke autoriteit.

Die autoriteit heeft zowel een politieke als religieuze kant. Want kerk en staat gaan al sinds het begin van de geschiedenis samen. In Egypte en Rome waren farao en keizer tevens God. In het Rooms Katholicisme is de paus de cesar van Rome en wordt tevens als god beschouwd. In het westen hebben we kerk en staat gescheiden en vrijheid van geloof en meningsuiting ingevoerd. Dit zijn enkele van de belangrijkste rechten waarover we kunnen beschikken: de vrijheid om te denken en te handelen in overeenstemming met je overtuigingen.

In de crisis zullen poltiek en religie wederom samenkomen om zogenaamd vrede en veiligheid te brengen. De paus zal naar voren geschoven als moreel leider. Hoe weet ik dat? Omdat organisaties als de VN dat al lange tijd aankondigen. Ook de EU heeft een sterk pro-rooms katholieke insteek. Daar zijn genoeg bronnen voor.

We aanschouwen nu het einde van een beschaving, gestoeld op vrijheid, en betreden een nieuw tijdperk van onderdrukking, zoals dat ook voor dit tijdperk al het geval was toen koningen en kerk het voor het zeggen hadden. We keren terug naar de middeleeuwen, maar dit keer in een hypermoderne samenleving met alle extra controlemiddelen van dien.

Onze individuele vrijheden, onze eigendomsrechten, onze vrijheid van meningsuiting en geloof zullen allemaal worden opgeofferd ten gunste van 'eenheid'.

Er zullen zelfs bovennatuurlijke dingen plaatsvinden om de wereld te overtuigen dat dit de juiste koers is om te varen. De hele wereld zal worden misleid.

Plaats in dit topic alles wat met de huidige ineenstorting van het huidige systeem te maken heeft.

Veel sterkte in de komende tijden die voor iedereen spannend en moeilijk gaan worden.

Maar zoals ik en velen met mij ook al jaren zeggen: het einde is nabij. Jezus komt terug! Dus bekeer je en geloof het evangelie.

MattheŘs 24:
3 Toen Hij op de Olijfberg zat, gingen de discipelen naar Hem toe toen zij alleen waren, en zeiden: Zeg ons, wanneer zullen deze dingen gebeuren? En wat is het teken van Uw komst en van de voleinding van de wereld?
4En Jezus antwoordde en zei tegen hen: Pas op dat niemand u misleidt.
5 Want velen zullen komen onder Mijn Naam en zeggen: Ik ben de Christus; en zij zullen velen misleiden.
6U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, word niet verschrikt, want al die dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.
7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
8Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeŰn.
9 Dan zullen zij u overleveren aan verdrukking en u doden, en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam.
10En dan zullen er velen struikelen en zij zullen elkaar overleveren en elkaar haten.
11 En er zullen veel valse profeten opstaan en die zullen er velen misleiden.
12En doordat de wetteloosheid zal toenemen, zal de liefde van velen verkillen.
13 Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.
14En dit Evangelie van het Koninkrijk zal in heel de wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken; en dan zal het einde komen.[ Bericht 4% gewijzigd door Ali_Kannibali op 20-03-2020 14:58:08 ]
  vrijdag 20 maart 2020 @ 14:50:12 #2
84418 Syd
The Good Die Young
pi_192164859
https://niburu.co/index.p(...)gezondheid&Itemid=30

Het waren de Amerikanen.

Maar goed ik geloof ook niet in een eerlijke wereld, hoe het echt draait weet niemand. Maar je houdt je volk niet in bedwang door altijd maar eerlijk en lief te zijn.
pi_192164954
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 14:50 schreef Syd het volgende:
https://niburu.co/index.p(...)gezondheid&Itemid=30

Het waren de Amerikanen.

Maar goed ik geloof ook niet in een eerlijke wereld, hoe het echt draait weet niemand. Maar je houdt je volk niet in bedwang door altijd maar eerlijk en lief te zijn.
En dat betekent automatisch de Joden. CIA moet Mossad zijn. Amerika voert namelijk altijd de agenda van Israel uit. Echt geen toeval.

*Prostittutieprobleem de wallen. Opgelost.
*Overvolle wegen/files. Opgelost.
*CO2. Nu reductie.
*Gele hesjes blijven nu thuis in plaats de straat opgaan. Hoppa ook opgelost.
*Vergrijzing. Vooral de ouderen sterven. Bill Gates blij.
*China in verlegenheid gebracht (China is next op het lijstje van Amerika Israel)
*Burger vraagt nu zelf om complete lockdowns (voorheen echt niet he)
*Verplichte vaccinaties ligt op de loer.


Deze zwendel werkt beter dan alle andere zwendels (geld co2 oorlogen) bijmekaar.

Geen toeval.

[ Bericht 6% gewijzigd door BitchIMakeYouFamous op 20-03-2020 15:03:33 ]
No matter what your name is.
pi_192166647
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 14:48 schreef Ali_Kannibali het volgende:

Er zullen zelfs bovennatuurlijke dingen plaatsvinden om de wereld te overtuigen dat dit de juiste koers is om te varen. De hele wereld zal worden misleid.
quote:
Jezus komt terug! Dus bekeer je en geloof het evangelie.
En dat is geen misleiding?
pi_192166800
Ja, goede post. Zit wel een kern van waarheid in. Ik hoop maar dat ''de elite'' weet waar ze mee bezig zijn, want niemand zit te wachten op oorlogen of totale anarchie.
ADHD-C
pi_192172589
Ok je verneukt heel dit topic met deze tyfuszooi:

quote:
Maar zoals ik en velen met mij ook al jaren zeggen: het einde is nabij. Jezus komt terug! Dus bekeer je en geloof het evangelie.
Ja, ik ben bezorgd over de gang van zaken. Tijd om er een jezusje in te gooien? NEE.

:r :r :r

Slotje. :W
pi_192172841
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 14:54 schreef BitchIMakeYouFamous het volgende:

[..]

En dat betekent automatisch de Joden. CIA moet Mossad zijn. Amerika voert namelijk altijd de agenda van Israel uit. Echt geen toeval.

*Prostittutieprobleem de wallen. Opgelost.
*Overvolle wegen/files. Opgelost.
*CO2. Nu reductie.
*Gele hesjes blijven nu thuis in plaats de straat opgaan. Hoppa ook opgelost.
*Vergrijzing. Vooral de ouderen sterven. Bill Gates blij.
*China in verlegenheid gebracht (China is next op het lijstje van Amerika Israel)
*Burger vraagt nu zelf om complete lockdowns (voorheen echt niet he)
*Verplichte vaccinaties ligt op de loer.

Deze zwendel werkt beter dan alle andere zwendels (geld co2 oorlogen) bijmekaar.

Geen toeval.
Een complot is geen complot zonder een goede scheut Joden haat. :7
  vrijdag 20 maart 2020 @ 22:59:27 #11
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192175532
Hoe verrassend, de joden krijgen alsnog de schuld.

Topshow weer, Ali.
Omnibus in omnibus.
pi_192176119
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 22:59 schreef EttovanBelgie het volgende:
Hoe verrassend, de joden krijgen alsnog de schuld.

Topshow weer, Ali.
Ik heb het niet over joden gehad volgens mij.

Alleen dat Israel een centrale rol speelt in het komende conflict.

Zoals het al tientallen jaren een centrale rol speelt.
  vrijdag 20 maart 2020 @ 23:31:37 #13
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192176129
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 23:30 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Ik heb het niet over joden gehad volgens mij.

Alleen dat Israel een centrale rol speelt in het komende conflict.

Zoals het al tientallen jaren een centrale rol speelt.
Nee, omdat je dan terecht verbannen wordt.

Maar de goede verstaander kent je eufemismen wel.
Omnibus in omnibus.
pi_192176322
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 23:31 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Nee, omdat je dan terecht verbannen wordt.

Maar de goede verstaander kent je eufemismen wel.
Och guttegut. Nu ben ik natuurlijk een antisemiet :')

Wat moet ik hier nou op antwoorden. Ik ga me niet verdedigen ofzo. Schaam je.
  zaterdag 21 maart 2020 @ 20:02:18 #20
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192191299
quote:
Could be comming.
Ah, dit soort dingen hoor je wel vaker, elk jaar opnieuw. En als het dan wel gebeurt zoals 2008 hoor je.. kijk ik had gelijk joh....
Ja.. is ook niet gek als het constant voorspelt word, dat is het zelfde als maar blijven gillen.. er komt een terroristische aanslag.. dit jaar nog!!
Pope John Paul II shot first!!!
  zaterdag 21 maart 2020 @ 20:11:49 #21
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192191457
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 14:48 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Beste allemaal,

Al jaren hebben velen op dit forum aangekondigd dat er vreselijke dingen zouden gaan gebeuren qua economie en de maatschappij..

Die tijd is nu, voor zover ik kan beoordelen, na een lange tijd van voorbereiding, aangebroken. De stekker is eindelijk uit het huidige systeem getrokken, en een nieuw tijdperk is aangebroken met de combinatie van:

- Coronavirus
- Economische instorting
- Lockdowns
- Staat van urgentie

Wat op dit moment aan de hand is, is niet alleen een pandemie (waarvan de daadwerkelijke ernst wat mij betreft betwijfelbaar is, aangezien het grootste probleem aan de opvang ligt, niet aan de ernst van de ziekte zelf die vooral ouderen en zwakken treft), maar een volledige ineenstorting van de wereldeconomie en het politieke systeem van het vrije westen.

Wat nu aan de hand is, is nog nooit eerder gebeurd, we aanschouwen iets unieks in de geschiedenis. Niet alleen storten de markten in, maar het publieke leven is stilgelegd. Het is alsof er aan de handrem is getrokken.

Dat betekent dat het hele kaartenhuis in elkaar aan het storten is. Triljoenen dollars en euro's die nu worden geprint zullen daar niets aan veranderen.

Wat er nu gebeurt:

Hele sectoren staan op instorten: vliegsectoren, cruiseships, toerisme, horeca, enzovoorts.

De oplossing van de FED en ECB = rente verlagen en geld printen. Bailouts, of eerder nationalisering van hele sectoren. Mensen een cheque sturen om de rekeningen te betalen. Maar wie betaalt hiervoor? De burger natuurlijk, want de overheid en de centrale bank kunnen niet zomaar waarde scheppen door geld te printen. Het is schuld en die schuld zullen wij moeten betalen.

Het gaat hier om een overname van de economie door overheden. Dit is een kenmerk van een fascistisch systeem, waarin economie en overheid fuseren, zogenaamd in het belang van de bevolking, het 'gemeengoed' of 'gezamenlijke belang'. Dit gebeurde in ItaliŰ en Duitsland in WO2. Fascisme gaat vaak samen met een politiestaat. Hier in Frankrijk hebben we al militairen op straat. Je krijgt een bekeuring als je meer dan 500 meter van je woning bent en je je papiertje niet bij je hebt. En dit is pas het begin. In een paar dagen is het hele land op slot gezet.

Je kunt natuurlijk het virus aandragen als argument, maar de maatregelen die worden genomen lijken mij buiten proporties. Je blaast niet het hele systeem en de hele samenleving op vanwege een paar duizend doden, vooral onder ouderen en zwakken. Nee, zelf denk ik dat wij binnen worden gehouden omdat anders anarchie, chaos en plunderingen zouden uitbreken. Nu houden we ons allemaal mak.

Maar nadat deze lockdowns voorbij zijn, als ze al voorbij gaan, zullen miljoenen mensen zonder werk en inkomen zitten. De grootste economische depressie ooit. Nu al zijn er honderdduizenden aanvragen voor gedeeltlijk of volledige werkloosheid. Mensen worden ontslagen, bedrijven gesloten. Economisch gezien is dit een ramp voor massa's mensen. Maar voorlopig voelen de meesten van ons het nog niet. De pleuris moet nog uitbreken.

Internationaal gezien kan dit kan gemakkelijk tot een derde wereldoorlog leiden. Economische depressies worden doorgaans gevolgd door wereldoorlogen.

Wat velen al lange tijd hebben voorspeld, is dat deze situatie is gepland om een einde te maken aan soevereine natiestaten en een wereldoverheid op te zetten.

Die wereldoverheid bestaat uit een aantal assen en hoofdrolspelers:

- De EU
- De VN
- De VS
- China
- Rusland
- Midden oosten

Echter speelt ook Israel een belangrijke rol op het wereldtoneel. Uiteindelijk wordt de laatste oorlog uitgevochten om de hele situatie rondom Israel. We hebben dan een volledig conflict van politieke ideologieŰn, religie, nationale soevereiniteit, economie, ras en afkomst. De hele wereld verdeeld en in chaos.

Uit deze chaos wordt uiteindelijk een nieuwe orde geboren, de nieuwe wereldorde, die ons allemaal samen moet brengen onder een gemeenschappelijke autoriteit.

Die autoriteit heeft zowel een politieke als religieuze kant. Want kerk en staat gaan al sinds het begin van de geschiedenis samen. In Egypte en Rome waren farao en keizer tevens God. In het Rooms Katholicisme is de paus de cesar van Rome en wordt tevens als god beschouwd. In het westen hebben we kerk en staat gescheiden en vrijheid van geloof en meningsuiting ingevoerd. Dit zijn enkele van de belangrijkste rechten waarover we kunnen beschikken: de vrijheid om te denken en te handelen in overeenstemming met je overtuigingen.

In de crisis zullen poltiek en religie wederom samenkomen om zogenaamd vrede en veiligheid te brengen. De paus zal naar voren geschoven als moreel leider. Hoe weet ik dat? Omdat organisaties als de VN dat al lange tijd aankondigen. Ook de EU heeft een sterk pro-rooms katholieke insteek. Daar zijn genoeg bronnen voor.

We aanschouwen nu het einde van een beschaving, gestoeld op vrijheid, en betreden een nieuw tijdperk van onderdrukking, zoals dat ook voor dit tijdperk al het geval was toen koningen en kerk het voor het zeggen hadden. We keren terug naar de middeleeuwen, maar dit keer in een hypermoderne samenleving met alle extra controlemiddelen van dien.

Onze individuele vrijheden, onze eigendomsrechten, onze vrijheid van meningsuiting en geloof zullen allemaal worden opgeofferd ten gunste van 'eenheid'.

Er zullen zelfs bovennatuurlijke dingen plaatsvinden om de wereld te overtuigen dat dit de juiste koers is om te varen. De hele wereld zal worden misleid.

Plaats in dit topic alles wat met de huidige ineenstorting van het huidige systeem te maken heeft.

Veel sterkte in de komende tijden die voor iedereen spannend en moeilijk gaan worden.

Maar zoals ik en velen met mij ook al jaren zeggen: het einde is nabij. Jezus komt terug! Dus bekeer je en geloof het evangelie.

MattheŘs 24:
3 Toen Hij op de Olijfberg zat, gingen de discipelen naar Hem toe toen zij alleen waren, en zeiden: Zeg ons, wanneer zullen deze dingen gebeuren? En wat is het teken van Uw komst en van de voleinding van de wereld?
4En Jezus antwoordde en zei tegen hen: Pas op dat niemand u misleidt.
5 Want velen zullen komen onder Mijn Naam en zeggen: Ik ben de Christus; en zij zullen velen misleiden.
6U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, word niet verschrikt, want al die dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.
7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
8Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeŰn.
9 Dan zullen zij u overleveren aan verdrukking en u doden, en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam.
10En dan zullen er velen struikelen en zij zullen elkaar overleveren en elkaar haten.
11 En er zullen veel valse profeten opstaan en die zullen er velen misleiden.
12En doordat de wetteloosheid zal toenemen, zal de liefde van velen verkillen.
13 Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.
14En dit Evangelie van het Koninkrijk zal in heel de wereld gepredikt worden tot een getuigenis voor alle volken; en dan zal het einde komen.

Jezus zei dat helemaal niet man..

De gene die dit opschreef leefde 50 jaar later..
En enige daadwerkelijke bron materiaal uit die tijd komt niet overeen met het boek waar je dit uit hebt.

Jezus had gewoon te veel gezopen (laatste avondmaal) en zijn 12 matties, in dronken bui te veel rare fratsen uitgehaald waarbij 1 van zijn matties om het leven kwam (Judas) en daarom werd Jezus schuldig bevonden en met zijn kop aan zijn kruis gespijkerd..
Nja dat of een van de andere sterke verhalen die de ronde gingen.
Pope John Paul II shot first!!!
  zaterdag 21 maart 2020 @ 20:39:17 #22
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_192192057
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 23:43 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Och guttegut. Nu ben ik natuurlijk een antisemiet :')

Wat moet ik hier nou op antwoorden. Ik ga me niet verdedigen ofzo. Schaam je.

Meer een wandelende Jack Chick strip.
Omnibus in omnibus.
pi_192209912
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 maart 2020 20:11 schreef theguyver het volgende:

[..]

Jezus zei dat helemaal niet man..

De gene die dit opschreef leefde 50 jaar later..
En enige daadwerkelijke bron materiaal uit die tijd komt niet overeen met het boek waar je dit uit hebt.

Jezus had gewoon te veel gezopen (laatste avondmaal) en zijn 12 matties, in dronken bui te veel rare fratsen uitgehaald waarbij 1 van zijn matties om het leven kwam (Judas) en daarom werd Jezus schuldig bevonden en met zijn kop aan zijn kruis gespijkerd..
Nja dat of een van de andere sterke verhalen die de ronde gingen.
Jammer dat mensen het altijd verneuken met zweverig gelul over ÚÚn of andere god. :')


Religion. The greatest bullshit story ever told.
pi_192209925
quote:
Die tijd is nu, voor zover ik kan beoordelen, na een lange tijd van voorbereiding, aangebroken.
Ah, is het weer zover? De interval wordt steeds kleiner.
Just a humble motherfucker with a big dick.
pi_192209974
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2020 18:12 schreef ems. het volgende:

[..]

Ah, is het weer zover? De interval wordt steeds kleiner.
zpOP7Rih.jpg
  zondag 22 maart 2020 @ 22:47:19 #30
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192215666
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2020 18:11 schreef illusions het volgende:

[..]

Jammer dat mensen het altijd verneuken met zweverig gelul over ÚÚn of andere god. :')


Religion. The greatest bullshit story ever told.
Dat, George Carlin goed cabaretier!
Het bijbel verhaal etc vind ik allemaal erg interessant, maar mensen moet het niet als waarheid zien, maar wat je wel kan doen is er wat inspiratie uit halen om een goed persoon te zijn.
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 22 maart 2020 @ 22:48:15 #31
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192215685
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2020 18:15 schreef illusions het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wheheheh goeie.
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 22 maart 2020 @ 22:51:23 #32
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192215744
On-topic.

Natuurlijk komt er een crash of een dip of andere erge gebeurtenis.
Zal ook wel vaker gaan gebeuren, grappig is, dat het elk jaar opnieuw voorspeld kan worden.

En dan kan er weer gezegd worden zie je wel ik zag het aan komen.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_192216829
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2020 22:51 schreef theguyver het volgende:
On-topic.

Natuurlijk komt er een crash of een dip of andere erge gebeurtenis.
Zal ook wel vaker gaan gebeuren, grappig is, dat het elk jaar opnieuw voorspeld kan worden.

En dan kan er weer gezegd worden zie je wel ik zag het aan komen.
Het punt is niet of er een crash gaat komen maar dat die crash er nu is.
  maandag 23 maart 2020 @ 08:20:05 #35
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192219369
quote:
0s.gif Op zondag 22 maart 2020 23:40 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Het punt is niet of er een crash gaat komen maar dat die crash er nu is.
Ja?
En, wat is er zo bijzonder aan?
Pope John Paul II shot first!!!
  maandag 23 maart 2020 @ 08:44:15 #36
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192219669
quote:
economische crash van 1928/29 kwam +- 10 jaar na de spaanse griep
Pope John Paul II shot first!!!
pi_192220516
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 08:20 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ja?
En, wat is er zo bijzonder aan?
Als dit virus is overgewaaid, kun je klappen verwachten. Het geldsysteem stond al onder druk. Het virus gooit daar nog een schepje bovenop. Wat denk je zelf als dit nog een paar maanden gaat duren. Dat kunnen kleine ondernemers niet meer aan. Ik ga ervan uit dat deze crisis vele male erger word dan de crisis van 2008.

Dit gaat natuurlijk ten koste van het sociaal systeem dat onbetaalbaar gaat worden. Dat stond al onder druk.

Zelfs economen die totaal niet geloven in een NWO en complotten geven aan dat we te maken krijgen met een depressie van een ongekende orde. Het laten draaien van geldpersen is al een slecht teken. En dat gebeurde al voor de corona uitbraak.

En in de VS koopt men massaal wapens omdat men bang dat door een crisis rassenhaat zal ontstaan.
Ook al geen goed teken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-vs-om-corona-paniek

[ Bericht 5% gewijzigd door Cherni op 23-03-2020 09:59:39 ]
  maandag 23 maart 2020 @ 10:12:54 #38
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192220914
quote:
1s.gif Op maandag 23 maart 2020 09:41 schreef Cherni het volgende:

[..]

Als dit virus is overgewaaid, kun je klappen verwachten. Het geldsysteem stond al onder druk. Het virus gooit daar nog een schepje bovenop. Wat denk je zelf als dit nog een paar maanden gaat duren. Dat kunnen kleine ondernemers niet meer aan. Ik ga ervan uit dat deze crisis vele male erger word dan de crisis van 2008.

Dit gaat natuurlijk ten koste van het sociaal systeem dat onbetaalbaar gaat worden. Dat stond al onder druk.

Zelfs economen die totaal niet geloven in een NWO en complotten geven aan dat we te maken krijgen met een depressie van een ongekende orde. Het laten draaien van geldpersen is al een slecht teken. En dat gebeurde al voor de corona uitbraak.

En in de VS koopt men massaal wapens omdat men bang dat door een crisis rassenhaat zal ontstaan.
Ook al geen goed teken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-vs-om-corona-paniek

Zoals ik zelf al zei ik vind dit niet bijzonder, door de maatregelen werken veel mensen thuis of helemaal niet, dat is natuurlijk een klap voor de economie.

En dat de financiele bubbel weer eens klapt is niks bijzonders je kan gewoon niet eeuwig winst blijven draaien, de vraag is eigenlijk niet meer wanneer die klapt maar meer wat de oorzaak is.

En in de VS koopt men constant wapens, er zijn meer wapens in omloop dan mensen, dien mafklappers kopen om elk excuus gewoon een berg met ammo of nieuwe vuurwapens, ook niet bijzonder..
Maar ik wacht gewoon rustig af, wie weet krijgen ze het virus redelijk onder controle.
;)
Pope John Paul II shot first!!!
pi_192221232
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 10:12 schreef theguyver het volgende:

[..]

Zoals ik zelf al zei ik vind dit niet bijzonder, door de maatregelen werken veel mensen thuis of helemaal niet, dat is natuurlijk een klap voor de economie.

En dat de financiele bubbel weer eens klapt is niks bijzonders je kan gewoon niet eeuwig winst blijven draaien, de vraag is eigenlijk niet meer wanneer die klapt maar meer wat de oorzaak is.

En in de VS koopt men constant wapens, er zijn meer wapens in omloop dan mensen, dien mafklappers kopen om elk excuus gewoon een berg met ammo of nieuwe vuurwapens, ook niet bijzonder..
Maar ik wacht gewoon rustig af, wie weet krijgen ze het virus redelijk onder controle.
;)
Dat thuiswerken etc. is natuurlijk maar een druppel op een gloeiende plaat. En dan heb je het specifiek over Nederland. Wereldwijd gaan steeds meer landen in lock-down.
  Moderator maandag 23 maart 2020 @ 10:44:35 #40
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_192221454
Het hele ding is natuurlijk; HOELANG GAAT DIT ALLEMAAL DUREN.
Dat is het.
A child is born with no state of mind.
pi_192221481
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 08:20 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ja?
En, wat is er zo bijzonder aan?
Dat dit de grootste economische instorting uit de wereldgeschiedenis gaat worden?

Je mag het zelf bepalen.
pi_192221522
quote:
1s.gif Op maandag 23 maart 2020 09:41 schreef Cherni het volgende:

[..]

Als dit virus is overgewaaid, kun je klappen verwachten. Het geldsysteem stond al onder druk. Het virus gooit daar nog een schepje bovenop. Wat denk je zelf als dit nog een paar maanden gaat duren. Dat kunnen kleine ondernemers niet meer aan. Ik ga ervan uit dat deze crisis vele male erger word dan de crisis van 2008.

Dit gaat natuurlijk ten koste van het sociaal systeem dat onbetaalbaar gaat worden. Dat stond al onder druk.

Zelfs economen die totaal niet geloven in een NWO en complotten geven aan dat we te maken krijgen met een depressie van een ongekende orde. Het laten draaien van geldpersen is al een slecht teken. En dat gebeurde al voor de corona uitbraak.

En in de VS koopt men massaal wapens omdat men bang dat door een crisis rassenhaat zal ontstaan.
Ook al geen goed teken.

https://www.telegraaf.nl/(...)-vs-om-corona-paniek

Ik lees nu al op forums en in groepen van kleine ondernemers dat ze moeilijkheden hebben om de facturen te bepalen.

De toerismesector, luchtvaart, cruiseschepen, horeca, hotels, auto-industrie etc. etc. staan er allemaal ontzettend slecht voor.

Ook die geldpers inderdaad is zorgwekkend. Hele sectoren worden in wezen nu gefinancierd door de overheid. Wie draait daarvoor op? De belastingbetaler.

Volgens experts krijgen we eerst deflatie en vervolgens hyperinflatie. Dan wordt alles dus weggevaagd: spaargeld, pensioenen, banen.

Dit is een crisis van ongekende orde plus we worden allemaal beetje bij beetje opgesloten, met politie en leger op straat.

Het gaat er echt niet gezelliger op worden.

Maar goed, je mag niet doemdenken of pessimistisch zijn. Ik noem het echter realistisch. Alleen naievelingen en dromers geloven dat alles wel goed komt. Ik zou zeggen: kijk naar de geschiedenis. Wat de FED nu doet is hetzelfde beleid als van Zimbabwe. Hoe staat dat land er nu voor?
pi_192221557
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 10:12 schreef theguyver het volgende:

[..]

Zoals ik zelf al zei ik vind dit niet bijzonder, door de maatregelen werken veel mensen thuis of helemaal niet, dat is natuurlijk een klap voor de economie.

En dat de financiele bubbel weer eens klapt is niks bijzonders je kan gewoon niet eeuwig winst blijven draaien, de vraag is eigenlijk niet meer wanneer die klapt maar meer wat de oorzaak is.

En in de VS koopt men constant wapens, er zijn meer wapens in omloop dan mensen, dien mafklappers kopen om elk excuus gewoon een berg met ammo of nieuwe vuurwapens, ook niet bijzonder..
Maar ik wacht gewoon rustig af, wie weet krijgen ze het virus redelijk onder controle.
;)
Je zou eigenlijk naar de cijfers moeten kijken en die vergelijken met eerdere situaties om een idee te krijgen van wat er speelt.
  maandag 23 maart 2020 @ 11:02:40 #45
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192221699
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 10:46 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Dat dit de grootste economische instorting uit de wereldgeschiedenis gaatkan worden?

Je mag het zelf bepalen.
Zo mag ik het zelf bepalen, maar ik bepaal dit niet, ik kiek wa.
Ik maak me niet zo druk.

Waarom niet zal je denken?
Als we niks anders doen dan paniek verspreiden komen we nergens.

Bijvb vanochtend, Ik werk in een magazijn op expeditie, er kwam een leverancier, hield meer dan gepaste afstand 15 meter zelfs ivm corona heb ik de rol deur gewoon open staan, maar omdat het best waait heb ik m maar voor de helft open.
Ik verslikte mij na een opmerking van een collega in mijn koffie en moest proesten de leverancier schrok zich wezenloos want hij riep al constant gepaste afstand houden etc..
wat gebeurt er hij schrik draait zich om laat spul vallen en wil naar buiten rennen, hij klapt met zijn hoofd tegen de deur valt achterover en komt met zijn hoofd keihard op de grond terecht en is nu net door de ambulance opgehaald met ik vermoed een behoorlijke hersenschudding.

Daarom zeg ik alleen maar paniekerig doen en meer paniek zaaien heeft totaal geen nut, samen werken wel, en als dat eenmaal goed gaat zal de economie lang niet zo'n harde klap maken.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_192221813
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 11:02 schreef theguyver het volgende:

[..]

Zo mag ik het zelf bepalen, maar ik bepaal dit niet, ik kiek wa.
Ik maak me niet zo druk.

Waarom niet zal je denken?
Als we niks anders doen dan paniek verspreiden komen we nergens.

Bijvb vanochtend, Ik werk in een magazijn op expeditie, er kwam een leverancier, hield meer dan gepaste afstand 15 meter zelfs ivm corona heb ik de rol deur gewoon open staan, maar omdat het best waait heb ik m maar voor de helft open.
Ik verslikte mij na een opmerking van een collega in mijn koffie en moest proesten de leverancier schrok zich wezenloos want hij riep al constant gepaste afstand houden etc..
wat gebeurt er hij schrik draait zich om laat spul vallen en wil naar buiten rennen, hij klapt met zijn hoofd tegen de deur valt achterover en komt met zijn hoofd keihard op de grond terecht en is nu net door de ambulance opgehaald met ik vermoed een behoorlijke hersenschudding.

Daarom zeg ik alleen maar paniekerig doen en meer paniek zaaien heeft totaal geen nut, samen werken wel, en als dat eenmaal goed gaat zal de economie lang niet zo'n harde klap maken.
Je kan niet samenwerken met mensen die de realiteit niet onder ogen zien.

Dus voordat je met een oplossing of plan kunt komen, moet je eerst accepteren wat de situatie nu is.

Als het dak aan het roken is, blijf je ook niet staan kijken "goh, misschien is er wel brand, we zien wel".

Nee, dan neem je actie. Zelf, of je belt de brandweer. Waar rook is is vuur.

Het huis staat nu al in brand. Maar omdat je erin zitt opgesloten (letterlijk), en je alleen maar van de mainstream media te horen krijgt wat zogenaamd waar en niet waar is, zie je het nog niet. Althans, jij ziet het niet, maar anderen, die kennis hebben van hoe het systeem in elkaar zit, wel. Al begint de MSM nu toch ook wel redelijk alarmerende berichten te plaatsen, ze moeten wel.

Die anderen roepen dat het huis in brand staat. Jouw antwoord: zaai geen paniek.

Je kunt beter voorbereid zijn dan achter de feiten aanhollen.

Dit is geen persoonlijke aanval, maar ik probeer je te laten zien hoe je antwoord wat mij betreft in verhouding staat tot wat de situatie nu is. Nogmaals: sla de cijfers erop na. Een woordvoerder van de FED spreekt over 30% werkloosheid en een halvering van het BBP. Ik denk dat hij nog zeer bescheiden is. Dat zijn geen misselijke schattingen.
pi_192221871
quote:
Maar goed, je mag niet doemdenken of pessimistisch zijn
Weer die zelfopgelegde censuur. Niemand die je stopt met doemdenken hoor.
quote:
die kennis hebben van hoe het systeem in elkaar zit, wel.
heh.
Just a humble motherfucker with a big dick.
pi_192221891
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 11:13 schreef ems. het volgende:

[..]

Weer die zelfopgelegde censuur. Niemand die je stopt met doemdenken hoor.
Wat ik bedoel is dat als je over doemscenario's spreekt, de reactie over het algemeen is 'welnee joh, komt allemaal wel goed'. Alsof er nooit iets zou kunnen gebeuren. Ik censureer mezelf niet hoor.

quote:
heh.
De mensen die ik in de filmpjes hierboven heb gezet. Traders, analisten, economen.
pi_192221951
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 11:14 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Wat ik bedoel is dat als je over doemscenario's spreekt, de reactie over het algemeen is 'welnee joh, komt allemaal wel goed'. Alsof er nooit iets zou kunnen gebeuren.
Niemand zegt dat er nooit iets zou kunnen gebeuren.
quote:
De mensen die ik in de filmpjes hierboven heb gezet. Traders, analysten, economen.
Je hoeft geen econoom te zijn om te zien dat de financiŰle schade vervelend gaat zijn. Anderzijds verkoopt paniek natuurlijk beter dan rationaliteit dus het lijkt me ook terecht om deze mensen met een korreltje zout te nemen. Het is nog veel te vroeg om op de lange termijn te bepalen wat de schade gaat zijn.

En het zijn Amerikanen. Een primitief, hysterisch volk dat qua gezondheidszorg nog 100 jaar terug leeft. Ook iets om rekening mee te houden.
Just a humble motherfucker with a big dick.
  maandag 23 maart 2020 @ 11:23:25 #50
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_192222025
quote:
0s.gif Op maandag 23 maart 2020 11:09 schreef Ali_Kannibali het volgende:

[..]

Je kan niet samenwerken met mensen die de realiteit niet onder ogen zien.

Dus voordat je met een oplossing of plan kunt komen, moet je eerst accepteren wat de situatie nu is.

Als het dak aan het roken is, blijf je ook niet staan kijken "goh, misschien is er wel brand, we zien wel".

Nee, dan neem je actie. Zelf, of je belt de brandweer. Waar rook is is vuur.

Het huis staat nu al in brand. Maar omdat je erin zitt opgesloten (letterlijk), en je alleen maar van de mainstream media te horen krijgt wat zogenaamd waar en niet waar is, zie je het nog niet. Althans, jij ziet het niet, maar anderen, die kennis hebben van hoe het systeem in elkaar zit, wel. Al begint de MSM nu toch ook wel redelijk alarmerende berichten te plaatsen, ze moeten wel.

Die anderen roepen dat het huis in brand staat. Jouw antwoord: zaai geen paniek.

Je kunt beter voorbereid zijn dan achter de feiten aanhollen.

Dit is geen persoonlijke aanval, maar ik probeer je te laten zien hoe je antwoord wat mij betreft in verhouding staat tot wat de situatie nu is. Nogmaals: sla de cijfers erop na. Een woordvoerder van de FED spreekt over 30% werkloosheid en een halvering van het BBP. Ik denk dat hij nog zeer bescheiden is. Dat zijn geen misselijke schattingen.
Wat een prachtig verhaaltje..

de enige manier waarop je dit niet op kan merken is dat je of ... A. een kasplantje bent B. je bent allang dood.
Dat is het meest bizare vergelijking verhaaltje wat ik gehoord heb en slaat totaal de plank mis.

Dat de economische bubbel klapt is iets wat gebeurt maar we kunnen nu al op anticiperen
Een andere woordvoerder van de FED zei laatst ook nog ik moet even plassen.
Ik zei zonet nog tegen een collega laat maar zet ik wel weg.

of te wel uitspraken waar je niks aan hebt, want je kan wel gokken, wat er kan gaan gebeuren maar niks is zeker.
Het virus had ook in China kunnen blijven, als ze misschien wat andere stappen hadden gedaan.
wat heb je er NU aan geen ene fuck, dit is een situatie waarbij we dag na dag moeten bekijken, en eventueel dusdanige maatregelingen nemen om zoveel mogelijk de schade te beperken.

maar weet je wat helpt... echt serieus dit gaat alles en iedereen heel veel helpen..

PANIEK MOORD BRAND!!!!!!!

nou helpt het?
Pope John Paul II shot first!!!
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')